back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 >> Sari la pagina:

9am076741

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:58

Este drept ca anul 2009 nu a fost un an prea bun , dar nu a fost nici rau, cred ca in 2010 tara noastra va beneficia de ajutorul UE pe ce plan nu stiu dar tarile puternit dezvoltate din Uniunea Europeana ne vor trage dupa ele .

adu_ilie

1 mesaj

La fel ca in 2009. In criza financiara si politica si cu slabe sanse de revenire mai devreme de oct 2010. Vor fi foarte multi someri, putine locuri de munca si salarii din ce in ce mai mai mici, care vor determina cresterea numarului de datornici restamnti la banci si la plata cheltuielilor curente.

mirogeorgescu

2 mesaje

Anul 2010 nu va fi la fel de rau ca 2009, dar in nici un caz nu va fi ca anul 2008 . Imprumuturile de la FMI va face sa se stranga puternic cureaua, iar cresterea economica va fi sub cea a tarilor vecine. Deci va fi o mica crestere economica foarte usor simtita de cetateni.

9am178900

1 mesaj

pararea mea este ca anul 2010 nu este prea stralucitor. Criza economica nu se va sfarsi asa repede incat sa putem fi angajati si sa fim platiti cu un salariu decent.prevad tot mai multe firme dand faliment, si deci multi someri .

marton_andrei2004

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:59

Sunt foarte dezamagit de tot ceea ce se intampla cu criza in tara aceasta, cum evolueaza criza economica si ce politica, si ai senzatia ca ne invartim intr-o groapa cu mocirla si nu reusim sa iesim din ea. Imediat dupa revolutie a fost difuzat pe tvr un film cenzurat Ferma Animalelor de George Orwell, care se potriveste si mai bine in contextul actual.

cristachevirginia

1 mesaj

Pentru mine, Romania in 2010 va fi una cu mari probleme de natura economica si politica.

dan_mendrea

1 mesaj

in 2010 vad o Romanie care se chinuie sa iasa din criza.Sper sa se indrepte anumite lucruri care nu au fost facute cum trebuie si sper ca macar acum politicienii sa faca ceva ptr tara si nu numai ptr ei

9am28475

1 mesaj

MAI RAU DECAT ESTE ACUM!CORUPTIE MAI MARE,PUTERE DE CUMPARARE MAI SCAZUTA A LEULUI,O CRIZA FINANCIARA APROFUNDATA.

9am3257

3 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:00

SPER ca tot romanul ca in Romania anului 2010 sa fie mult mai bine decat in 2009, cu ajutorul ,, dragilor'' nostri guvernanti si,, alesi'' ai poporului PIB ul sa creasca atat de mult, incat sa ne mai ramana si noua cat,, sa traim bine''. UN AN NOU CU BINE SI MULTA SANATATE va doresc si sa va citim si la anu. LA MULTI ANI !

jijone

1 mesaj
Oras: Bacau

Prima jumatate a anului 2010 va fi cea mai grea pentru noi, probabil pina in luna martie va fi apogeul crizei. Mai cred ca abia la sfarshitul anului viitor criza se va diminua pt ca abia in 2011 sa intram in normal.

tibu_cons

1 mesaj
Oras: Sibiu

este greu de spus, la cat de imprevizibil e romanul! in ciuda tuturor aparentelor, se prea poate ca in 2010 Romania sa inceapa sa functioneze (sunt optimist), dar in niciun caz nu se va prabusi - asa cum doresc/prezic unii! ar trebui sa gandim pozitiv si sa ne mai acordam o sansa!

9am096923

1 mesaj

Din punct de vedere politic va fi un an de stabilitate, in sensul ca nu va fi nici o schimbare a majoritatii constituite dupa alegerile prezidentiale si probabil nici o cadere a unui alt guvern. Explicatia este ca nu exista interes din partea politicienilor sa riste alegeri anticipate si excluderea din Parlament. Din punct de vedere economic, foarte posibila stabilitate din domeniul politic se va rasfrange favorabil asupra masurilor de reforma administrativa ce trebuie luate si care nu vor mai putea fi amanate. Din pacate, din punct de vedere social aceste masuri vor fi dureroase pentru multi angajati,in special din domeniul public,dar si din cel privat,care isi vor pierde din avantajele salariale iar multi chiar si locurile de munca. De aceea prima parte a anului va fi foarte dificila in continuare si va fi putin probabil sa existe o relansare economica. Insa daca masurile de reforma a sectorului public vor fi bine aplicate, iar banul public nu va mai fi risipit in aceeasi masura ca si in anii anteriori exista premisele unei usoare relansari pe ansamblul economiei dupa jumatatea anului 2010 si imbunatatirii indicatorilor macroeconomici. Bineinteles, aceste tendinte isi pastreaza valabilitatea doar in situatia in care sprijinul convenit cu institutiile internationale devine efectiv, iar relansarea economiilor occidentale si in special vest-europene continua.

craciunsilvia

1 mesaj

Romania in 2010 o vad prosperind cu actuala conducere. Multi nu cred in noul Presedinte nici in guvern. Eu am speranta ca toti isi vor da toate puterile, cunostintele in perioada asta de criza si vom trece cu bine ,rapid si usoar .

dana_fulop

1 mesaj
Oras: Oradea

Eu, vad Romania in 2010, o catrastrofa in toate domeniile

pedrag_75

1 mesaj

Cred ca anul 2010 o sa semene cu 2009 sau chiar mai rau, cu oameni care isi vor pierde locurile de munca, cu pensionari care traiesc cu incertitudinea primirii pensiei, cu parlamentari care o vor duce mai bine, cu clasa politica care isi bate joc de populatia tarii. Sper din tot sufletul sa nu fie asa.

9am078967

1 mesaj

O CORABIE LA CIRMA CAREIA ESTE UN CAPITAN NEBUN. VA TREBUI SA MAI TREACA MULT TIMP SA NE DAM SEAMA CA NU MAI AVEM CE SA MAI FURAM. CAND SE VA AJUNGE SA SE FURE HOT PE HOT POATE LUCRURILE VOR INCEPE SA SE MISTE. ROMANIA IN 2010 VA FII SUBJUGATA DE TAXE SI IMPOZITE CIT MAI MARI O RATA A SOMAJULUI FOARTE MARE SI ALTE PROCEDEE CARE MAI POT ADUCE BANI IN PUSCULITA STATULUI ROMAN CARE MOMENTAN ESTE FOARTE GOALA. POATE COPII COPIILOR NOSTRII VOR MAI SCHIMBA CEVA DACA NU SE VA MENTINE CUMVA ACEEASI MENTALITATE DE LA O GENERATIE LA ALTA. ORICUM NE MERITAM SOARTA NOI TOTI ROMANII. AM LUPTAT PENTRU SCHIMBARE SI DEMOCRATIE DAR AM AJUNS LA ORINDUIREA PRIMITIVA. CINE ESTE CEL MAI TARE DIN TRIB SUPRAVIETUIESTE. LA MULTII ANI TUTUROR ROMANILOR SI MULTUMESC COTIDIANULUI 9AM NEWS PENTRU PROFESIONALISM LA MULTII ANI. SA NU NE MAI AMAGIM CU HIMERE

9am084457

1 mesaj

eu ca om de rand vad romania in 2010 mult mai mai rau ca in 2009

s3m_ra

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:01

Vad o Romanie care in plina criza incearca sa razbata, sa treaca peste greutatile economice care vor apasa tara din ce in ce mai tare. Cred ca oamenii se vor lupta cu toate puterile pentru a si castiga existenta si vor taia din ce in ce mai mult din lista de cumparaturi..si mai vad ca pana la Craciunul lui 2010 lucrurile vor reintra pe un drum mai bun. Sarbatori fericite si fie ca 2010 sa nu fie atat de sumbru pe cat se prevede!

iflamanzeanu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Cum vad eu Romania in 2010? Primul instinct este sa simt o mare lehamite, avand in vedere ultimele saptamani din anul care tocmai se incheie si as termina brusc orice ideea de a contrui o imagine pentru viitorul apropiat. As impune sfarsitul acestui gand pe care il avem toti in ajun de anul nou. Dar, in aceasta perioada toti ne facem retrospectiva anului incheiat si ne gandim ca anul care vine va aduce ceva bun, adaugand un 'poate' optimist la toate dorintele noastre care nu au avut sansa in anul 2009. Si, la fel si eu, incep sa dau frau sperantelor, caci fara ele nu pot exista si incep sa visez: acelasi vis cu care termin fiecare an de ceva timp incoace. Poate sunt egoista, poate ar trebui sa ma gandesc la binele tuturor insa ceeea ce vreau eu este legat de noi toti, de Romania in care traim de voie sau de nevoie. Vad Romania in care eu sa am familie, Roamina in care eu sa am un copil. Asta vreau eu de la tara mea si STIU ca asta voi reusi anul asta, 2010. Nimeni nu ma poate ajuta in momentul acesta decat tara in care traiesc si nu vreau sa apuc sa gandesc ca mi-am irosit viata traind aici, tocmai pentru ca sistemul adoptiilor din Romania nu a putut sa ma ajute sa traiesc in intregime viata ce mi-a fost oferita. Asta vreau, sa traiesc in normalitate, crescand un copil, gasindu-mi sens. Iar lucrul asta este posibil doar aici, fara sa depinda de mine. Romania este singura mea speranta. Nu pot sa disper, nu am voie sa imi pierd speranta ca anul care vine, in fiecare an altul, imi va aduce Romania pe care mi-o doresc, si prin ea copilul pe care mi-l doresc. Romania copilului meu. Nu vreau sa amestec politica, sistemul, presedintii in visul meu, nu au loc, nu ma ajuta. Nu vreau sa cred ca ei sunt o cauza a nefericirii mele, sau a atator romani. Nu imi permit asta, pentru ca ar fi sfarsitul sperantei si deci al vietii mele. Oare care este scopul nostru pe acest pamant? Cum reusim sa trecem peste toate greutatile noastre? Peste vietele mizere, peste guverne proaste, peste hotii si inselaciuni, peste boli si peste handicapurile societatii care ne inconjoara? Nu oare viitorul care se deschide in fata noastra zi de zi, cu rpimii pasi ai lui, cu primele cuvinte rostite, cu speranta ca lui, copilului pe care il cresti, ii va fi mai bine decat ti-a fost tie, ca va avea o viata reusita? Nu el e cel care te motiveaza sa accepti Romania asa cum e si chiar sa cauti sa te faci util, tocmai pentru ca lui sa ii fie mai bine? Copiii nostri sunt Romania anilor viitori iar Copilul meu va fi copilul Romaniei anului 2010.

danfelician

1 mesaj

Evenimentele din ultimul timp sunt de o mare speranta pentru aproape toti romanii,in sensul ca aprope totii romanii pot emite pretentia de a fi a ministrii , premieri, presedinti, etc, deoarece daca ei pot fi,noi de ce nu am putea?2010 ca si urmatorii vor fi niste ani ai lipsei de bun simt,ipocriziei si nepasarii din partea alesilor si a suferintei din partea alegatorilor.

9am111029

1 mesaj

Varza cu economia la pamant oameni fara slujbe sau cu un salariu mizer morti de foame daca se supravietuiste frigului din iarna aceasta din punctul omului de rand iar a politicienilor unu prosper pentru ca o sasi umple buzunarele cu bani ca de obicei

daniella_puf

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

In anul 2010 Romania va fi si mai saraca ,vor fi multi someri si multi oameni care nu vor vedea niciodata luminita de la capatul tunelului.Pronosticul care il dau eu este foarte sumbru.

cristy4c78

1 mesaj
Oras: Arad

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:02

Va fi mai rau decat in acest an.Ce ma surprinde la aceasta natie este ca nu vrea sa se trezeasca ,traieste intr-o lume fictiva a asteptarilor si-a indolentei ,ipocriziei.Marea majoritate asteapta sa fac altcineva primul pas.Cat despre greseli se persevereaza in ele si mai grav este ca se straduiesc sa le faca si mai mari. Meseria mi-a permis sa vad o parte a lumii si sa am de-a face cu mai multi oameni sa stau de vorba cu ei sa vad cum se comporta in aceasta vreme de criza si inainte de ea.Sunt caracterizati de seriozitate ,dorinta de a se ridica mai sus de a avansa tehnologic ,social si material si pentru aceasta nu se pun sa fure tara si semenii ca si pe la noi ci muncesc de calitate pe cand la noi se fusereste si se fura ca in codru.Statul este cel mai mare hot ,patronatu la fel ,justitia nu este oarba din cauza caci satuia care o reprezinta are o esarfa pe ochi ci daca nu este asa din nastere atunci se face ca este oarba si se apleaca in partea de unde se umple buzunarul cu goglogani pentru acoperirea faptelor de coruptie si frauda iar nenorocitii devin si mai oprimati si oropsiti.Regret faptul ca nu am plecat din ea la vremea tineretii cand puteam sa-mi fac un rost altundeva in lumea asta nu sa prind varsta de acum si sa vad ca nu mai am nici o cale de reusita sau vreo raza de speranta.

9am24349

1 mesaj

Avind in vedere contextul international si national se pare ca va fi la fel ca in 2009,fereasca Dumnezeu de mai rau,noi speram ca celor care ne conduc le va veni gindul cel bun si vor face ceva si pentru tara asta nu doar pentru ei,raspunzind concret la intrebare cred ca imaginea va fi acceasi,la noi schimbarile,in bine,sint greu de realizat.SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI.

saru_nicolaie

1 mesaj

�n culori f.sumbre.Exist� prea multe orgolii �ntre Pre�edinte,Guvern �i opozi�ie.At�ta timp c�nd opozi�ia este majoritar� �n parlament vor exista tot timpul divergen�e.Dac� aceste contradic�ii ar exprima lucruri folositoare intregului popor ar fi excep�ional,dar �n aceast� privin�� m� consider pesimist.Dac� vor renun�a la interese politice �i vor pune mai presus interesele �ntregului popor pentru prosperitate atunci voi fi �i eu optimist �n anul 2010.

cgutoi

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Romania in 2010 eu o vad ca o tara in care politicienii sa nu se mai certe , si sa faca ceva pentru aceasta tara , o tara in care oamenii sa nu mai stea cu grija zilei de maine,

daniel_bardas

2 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:03

Romania in 2010 ,este ca vremea din zilele noastre.Vor fi si perioade bune dar si unele rele.Depinde in mare masura de noi.Acum suntem condusi de cei pe care i-am ales.Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche cu gandul ca totul va fi roz.Viata in Romania poate fi si buna,insa de multe ori suntem marionetele celor de sus.Hai Romania!

9am089271

1 mesaj

Sincer nu am mari sperante de mai bine datotita incaptanarii cu care acest presedinte doreste sa acapareze intreaga putere prin numirea in fruntea guvernului a docilului si indatoritorul BOC

9am086578

1 mesaj

destul de sumbru... dak dupa 22 de ani de munca nu pot sa imi permit sa mai fac cumparaturi de Craciun si am absolvit studii superioare...sunt profesoara....

carmen_maselusa

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Romania trece printr-o mare perioada de criza. Cred ca lucrurile sunt si vor deveni si mai grele pentru noi, in special tinerii. Este foarte greu sa ne descurcam in zilele noastre, nu avem nici un fel de siguranta. Sunt mandra ca sunt romanca, dar mandria aceasta o platim foarte scump.

Pagini: << 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: