back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:52

Nu o vad prea bine. Conducatorii politici au ramas aceiasi, criza e aceeasi, deci vad ceea ce a fost si pana acum, niste oameni incapabili de a ajuta Romania sa iasa din criza, numai certuri si scandaluri asa cum ii plac presedintelui si oamenii obisnuiti care se lupta cu nevoile zilnice. Actualul guvern a indatorat Romania de milioane de ori mai mult decat a facut-o Ceausescu. Vom plati dobanda cu varf si indesat.

crysturcitu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:52

In 2010 Romania va avea un an de usoara crestere economica, totusi vor exista numeroase dispute intre membrii partidelor parlamentare. Va fi un an greu, dar daca romanii vor fi informati cu privire la ceea ce-i inconjoara, lucrurile vor fi mai bune pentru ei.

danielamironov

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:53

Lenesa cum e, Romania nu va iesi din recesiune, precum celelalte tari din UE. Dar nici nu va sterge scarile, din disperare, si nici nu va ajunge la fundul sacului. Vom fi constanti in saracie. Ca intotdeauna.

dany_sirbu

3 mesaje

eu cred ca o sa romania in anul 2010 o sa aiba o crestere economica si probabil si romanul o sa aiba un trai mai bun

marta_pop23

1 mesaj
Oras: Cluj

Ca o masina care ruleaza cu frana de mana trasa!

mariusmang

1 mesaj

ROMANIA va avea o crestere economica buna daca vom avea oameni potriviti la locul potrivit si nu numiti dupa culoarea politica.astept sa vad ce se va intimpla.va multumesc.LA MULTI ANI 2010.

9am153825

1 mesaj

Vad o Romanie divizata intre optimisti care spera ca economia se va relansa si incet incet lucrurile vor intra intr-un fagas normal;si mai vad si pesimistii care cred ca in actualele conditii, prin politicienii care nu fac nimic sa scoata tara asta din impasul in care este nimic bun nu ne asteapta. Eu totusi vad ceva bun in 2010. Vad un intere din ce in ce mai mare pt cultura (carti, concerte , vernisaje), oamenii au inceput sa fie iteresati si de altceva in afara de bani, job, cariera, masina. Un an nou mai bun, sa speram, ne asteapta! Ottilia Nitescu

ionut_iancu87

1 mesaj

Rom�nia �n 2010? Toat� lumea la aceat� �ntrebare s-ar g�ndi s� g�seasc� un r�spuns c�t mai optimist cu putin��, dar av�nd �n vedere c� prezicerile economice nu sunt unele dintre cele mai minunate, este greu s� g�se�ti ceva pozitiv pentru anul 2010. P�rerea mea este c� anul 2010 va fi pentru Rom�nia unul dintre cei mai "negri" ani din istoria ��rii(sper �ns� ca eu s� m� in�el, iar autorit��ile s� g�seasc� o modalitate de a ie�i din criz�). De�i cei care sunt la "c�rmele ��rii" par destul de optimi�ti �n ceea ce prive�te urm�torul an, situa�ia nu este a�t de roz precum ne este prezentat� �i, in plus, de ce am avea �ncredere �n ace�ti politieni, care cu ceva timp �n urm� c�nd, criza economic� zdrucina SUA, ne am�geau cu cele mai optimiste declara�ii �i spuneau c� �ara noastr� nu va fi lovit� de criza economic� (surpriz�: ne-a lovit �i criza economic�, dar �i cea politic�. Pe cine s� d�m vina?), ba mai mult, promiteau �i m�riri de salarii, �n timp ce al�ii c�utau solu�ii anticriz�.

alvero_trade

1 mesaj
Oras: Galati

Daca este serios, pot spune ca suntem intr-un mare ......hat. Cu datorii imense, cu putine relatii in Europa si nu numai, vom pastra starea de recesiune si probabil, nu vom fi printre primii din Europa care vor scapa de criza. Avem mari probleme cu criza morala si cred ca vom avea un an mai greu decat 2009.Doamne ajuta sa nu fie asa si sa ma insel .Sarbatori linistite pentru toti romanii, pentru ca anul care vine nu va aduce nimic bun

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje

Cu siguranț� va fi mult mai bine.

9am178899

1 mesaj

o perioada dificila pina la jumatatea anul.

sorin_cruises

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:54

Anul 2010 il vad ca un an dificit din punc de vedere politic,cu framintari pe toate planurile sociale, cu urcusuri si coborisuri a cotatiilor Valutare, dar si a dobinzilor la Banci. Dar poate fi si un an care aduce noi sperante in viitorul apropiat prin lupta partidelor politice de a reglementa problemele economice ale romanilor.

vicanis1967

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania in 2010 va fi cam la fel ca in 2009,poate foarte putin mai bine,dar cred ca este doar o speranta!

bengybv

1 mesaj
Oras: Brasov

Daca inceteaza toate scandalurile politice si putina intelegere din partea populatiei, avem sansa unei reveniri pe plan economic si chiar iesirea din criza economica in care ne-am afundat. In caz contrar, putem sa ne gandim sa emigram cu totii, si sa lasam tara cui vrea s-o faca praf...

mihaispr

2 mesaje
Oras: Ploiesti

Deloc bine. Suntem afundati in datorii, vad o criza politica, sociala si economica...oamenii devin din ce in ce mai egoisti si mai rai..deloc bine. Sa asteptam si vremuri mai bune! [email protected]

orsee_2005

1 mesaj

Tot asa vad Romania ca si in ultimii 5 ani.

Doina

1 mesaj

�n primul trebuie s� v� mul�umesc c� exista�i, c� ne �ine�i informa�i �i v� dorim mul�i ani de activitate, cu bucurie cu realiz�ri �i cu multe �mpliniri. Rom�nia �n anul 2010? �n mod sigur v-a fi un an greu �i foarte greu cel pu�in �n prima jum�tate a anului. Preconizez c� p�n� �n luna septembrie Rom�nia o v-a duce destul de greu ,urm�nd ca situa�ia s� se redreseze �ncep�nd cu luna septembreie-octombrie 2010, cu condi�ia ca to�i cet��enii Rom�niei s� con�tientizeze,inclusiv parlamentarii �i guvernan�ii,patronii �i muncitorii,bugetarii �i cei din mediul privat. Rom�nia v-a putea trece peste aceast� perioad� numai dac� noi to�i vom con�tientiza c� trebuie s� ne unim for�ele cu to�ii s� facem ceva constructiv cu adev�rat nu s� ie�im la Tv �i s� spunem c� �la fur� mai mult ca noi,c� �la doarme mai bine etc.Rom�nia �i rom�nii au �ngeneral resursa necesar� de a trece peste toate doar c� se mi�c� mai greu. Tuturor rom�nilor le doresc numai bine s�n�tate, presperitate, bun� �n�elegere, mas� �mbel�ugat� �i s�rb�tori cu bine. "LA MUL�I ANI ROM�NI!"

bogdan_3384

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:55

2010 - Romania iese din criza, cu greu dar iese.

marnaz12

1 mesaj

Realegerea lui B�sescu pt. al II-lea mandat de 5 ani este catastrofal� pt. Rom�nia. Instabilitatea politic� se va men�ine �i chiar accentua, av�nd �ntre altele consecin�e letale �n plan economic, mai ales �n aceast� perioad� de criz�, criz� dificil de dep�it cu o economie ca cea rom�neasc�, chiar �n condi�iile unei ac�iuni concertate a tuturor for�elor politice rom�ne�ti. Este f. posibil ca Rom�nia s� intre �n viitorul apropiat �n incapacitate de plat�. �n plan politic ne �ndrept�m spre o dictatur� mult mai dur� ca dictatura lui Carol al II-lea.

9am133735

1 mesaj

In viziunea mea, Romania anului 2010 va avea mai putini locuitori decat in 2009. Criza financiara care se va adanci in tara noastra ii va determina pe unii romani sa caute un stat in care aceasta problema economica sa nu-i afecteze atat de mult, astfel ca numarul emigrarilor va creste. Vad o Romanie mai saraca si din ce in ce mai afundata in problemele economice care sunt accentuate de cele politice, mai ales de eterna lupta politica. La fel ca si in anii precedenti, vad o incapacitate a puterii sau o incapatanare de a gasi solutiile cele mai la indemana pentru a diminua cheltuielile foarte mari din banii publici. Nu pot percepe o Romanie in care se poate trai mai bine atat timp cat lucrurile par sa mearga din ce in ce mai rau, pe zi ce trece. Imbunatatirile prea putin se vad.

9am049443

1 mesaj

in principiu asemanator cu 2009 la inceputul anului si in cealalta jumatate a anului cred ca economia va incepe sa se redreseze,binenteles daca cei care vor conduce ROMANIA vor fi lasati,sa isi faca treaba.Indiferent cine este la guvernare trebuie sa intelegem cu cat ii impiedicam cu atat avem de piedut toti.Eu sunt o persoana destul de optimista si zic ca trebuie sa fie mai bine.

9am065151

1 mesaj

Nu prea vad prea multe schimbari in 2010, avand in vedere ca in 2009 multe firme au ajuns in pragul falimentului, numarul somerilor a crescut inspaimantator, si nivelul de trai este foarte scazut. Spre sfarsitul anului 2010 poate sa fie o incercare de iesire din criza, dar sansele de revenire sunt foarte foarte mici. Sarbatori fericite si un sincer la multi ani!!!!!! 2010!!!!!

andy_andrew1999

1 mesaj

mult mai prost decat in acest moment din toate punctele.atat financiar cat si politic.vor avea de suferit cei multi ca mine ce traim cu munca multa si bani din ce in ce mai putini

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Sentimentul pe care il incerc vizavi de Romania anului 2010 este unul de profunda tristete.Tristete izvorata din ultimii ani si alimentata din plin la ultimele alegeri ,cand nici macar nu am avut optiunea unui vot decent. O Romanie trista,o Romanie infranta,o Romanie fara sperante,o Romanie in coma,care nici macar nu mai are instinctul de supravietuire intact.O Romanie muribunda cu oameni cenusii ,cu fetele adanc brazdate de grija zilei de maine.O Romanie in care au murit chiar si sperantele,aceasta este Romania pe care o vad eu in 2010 si,din pacate,si in anii care vor urma.

9am161973

1 mesaj
Oras: Calarasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:56

Cum vad Romania in 2010? O tara saracita de cei care o conduc si cu oameni fara speranta in ziua de maine. Poate ca este prea pesimista parerea mea, dar am tot sperat ca in acesti ani care au trecut de la Revolutie o sa se schimbe ceva in bine si pentru noi, oamenii de rand, cei care nu avem bani, nu avem putere, dar avem constiinta curata.Cel putin pentru mine nu s-a schimbat cu nimic in bine. Aurelia Iordache

lia_rusu

1 mesaj

Romania 2010, un an cu multe probleme, atat pe plan economic, cat mai ales social. Somajul va fi in crestere, mai ales in primele luni ale anului. Din pacate, totul depinde de guvernul nou, de legile pe care le vor emite Parlamentul. Daca acestea, prin efectul lor, vor veni in sprijinul companiilor din Romania, s-ar putea pana la finele anului 2010, sa ajungem cel putin la nivelul anului 2007.

danelushu

1 mesaj

in 2010 va fi ca in 1989 sau mai rau

dianabonomi

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:57

Multa saracie si vai de noi Romanie!

venusph2004

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:57

Da,intradevar nu prevad un an mai bun,totusi cred in minuni!

mihaela_ghinea2003

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:58

Un camp de lupta pentru putere, bani si foloase pentru cei de la conducere, ca doar pentru asta s-au implicat atat in alegeri. Salarii foarte mici. Eu sunt incadrata ca functionar public, dar in categoria celor care muncesc. In anul 2009 am intocmit peste 30 proiecte pentru sprijinirea fermelor de semisubzistenta si peste 10 proiecte pentru instalarea tinerilor fermieri. Dar am beneficiat de aceleasi reduceri de salarii ca si cei care nu au facut nimic. Mai tragic este ca suntem foarte multi angajati si 1/2 din ei sunt din ultimii 2 ani cu pile de la partid si nu fac nimic pentru ca nu sunt pregatiti. Daca as spune ca restructurarea functionarilor publici este binevenita sa lovi in mine. La examenele care se dau pentru ramanerea pe post, tot cei slab pregatiti au succes si cei care muncesc sunt eliminati. Cum vad Romania in anul 2010? Taxe mai mari Impozite mari Scumpiri la alimente, ca la imbracaminte nu ma mai uit de mult ca nu -mi mai ajung banii. Protejarea incontinuare a celor de la partid, favorizarea lor. Daca as spune ca la cativa angajati aven 2 directori si un sef contabil cu salarii mari si cu 2 servicii in acelasi timp iar altii muncesc pentru un salariu diminuat ca sa-i tina si pe astia. Mai mult, cand sunt raportarile -ei au facut, ei au realizat tot, ei beneficiaza de benzina, telefoane salarii de merit, timp liber pentru cele 2 servicii, bonuri de cadouri. Eu vad ROMANIA ca o tara bolnava unde nu se mai poate face nimic. La conducere sunt cei care isi stiu bine interesul si nu-i intereseaza de prostime. Nu am scris pentru premiu, am scris pentru ca sunt foarte nemultumita si daca as putea as scrie ori de cate ori as avea ocazia, pentru ca sunt revoltata si asa, crezand ca cineva citeste, parca ma mai racoresc. Mai am multe de spus, dar nu vreau sa plictisesc prea mult. Ghinea Mihaela- orasul Constanta e-mail: [email protected]

Pagini: << 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: