Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
mfamy2005 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:35
Buna intrebare..si la fel de usoara intrebare. Vad o Romanie trista, saraca si sacrificata. Ne-am intors in timp, se vor face economii prin sacrificarea oamenilor de rand . ,,Ei'' se vor ospata din ciolan si noi vom face ciorba de oase. Cam atat, ce asi mai putea vedea?!?
Cu respect, un om de rand sarac, al acestei tari bogate! |
|
voikip 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
din nefericire cred ca anul viitor nu va fi unul bun pt romania. criza va continua si se va adanci, vor fi mai multi someri, mai putini bani, mai multa disperare si mai putine bucurii. politicienii o vor duce bine, se vor certa intre ei pe diverse teme, cele mai multe neimportante, pretinzand ca vor binele tarii, occidentul ne va privi tot cu dispret si/sau mila, cei bogati se vor plange ca sunt ceva mai saraci, in timp ce cei saraci vor fi si mai saraci, dar nu se vor plange sau nu ii va auzi nimeni. probabil ca ceea ce spun e banal, sunt locuri comune, dar asa vad eu lucrurile si trebuie sa spun cuiva ceea ce observ si ceea ce gandesc. cu stima, voichita
|
|
Polihronia_Frumusescu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Variantele de rapuns pot fi 2: optimista si pesimista. Varianta optimista ar consta in: stabilitatea locurilor de munca, a remuneratiei, posibilitate de formare profesionala continua, a preturilor, taxelor si tarifelor, eventual si o mini-vacanta. Varianta pesimista: diminuarea continua a locurilor de munca, inaccesibilitatea formelor de perfectionare profesionala, cresterea continua a preturilor, tarifelor... instabilitate totala..
|
|
gaby_tza2000 1 mesaj Membru din: 13/01/2009 |
ROMANIA IN 2010 O SA FIE CONTINUAREA DEZASTRULUI PE CARE GUVERNUL L-A INCEPUT CU CEVA TIMP IN URMA...DAK ANUL 2009 A FOST PLIN DE SURPRIZE NEPLACUTE ANUL 2010 NE VA CONVINGE CU ADEVARAT DE CAT DE NENOROCITI SUNT CEI CARE CONDUC ACEASTA TARA
|
|
emanuela_neag 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:36
Anul 2010 pentru Romania si romani bineinteles ca o sa fie foarte deosebit, in sensul ca criza o sa se resimta, asa cum este in toata lumea, nu numai in tara noastra, dar cum suntem o tara deosebita vom avea idei si putere sa depasim orice greutati. Romania tara mea, te iubesc in 2010, poate ca mai mult ca in 2009.
|
|
carmenlutai 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:36
2010 va fi un an foarte agitat din toate punctele de vedere, multi oameni care vor ramane pe drumuri sau care nu vor avea ce sa le dea copiilor de mancare...........intr-un cuvant DEZASTRU
|
|
9am063510 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:37
Din pacate cred ca v-a fi mai rau anul viitor !
|
|
9am037160 1 mesaj Membru din: 24/04/2009 |
cred ca anul 2010 va fi un an cu foarte multe probleme sociale ,pentru oamenii de rand ai romaniei ,dar in acelas timp sper ca pana la urma sa reusim sa iesim din acest cosmar, stiind ca suntem o natie care a suferit si mai mult in urma cu 20 de ani si sunt sigur ca vom depasii si acest moment greu.
|
|
|
|
|
puiasilviana 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Vad o Romanie foarte trista si disperata!
|
|
dorumiu_ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:38
Romania este o tara foarte, foarte frumoasa.Mie i-mi place sa merg inconcediu in Romania si nu in alte tari, pentru ca are atatea minunatii de vazut(asta ca o paranteza). Deci, in 2010 Romania o vad asa: -multe concedieri, -salarii mici (pentru oamenii de rand) -salarii colosale pentru unii angajati (cum a fost si pana acum) -impozite mai mari, - multe datorii, -din ce in ce mai multi hoti, -etc...... -dar tot o tara frumoasa si bogata ramane(ca bogata este dar dam la altii tot ce avem mai bun)
|
|
9am142428 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Raspunsul la aceasta intrebare mi-ar fi placut sa contina cum mi-as fi dorit sa fie romania in 2010,adica, sa avem politicieni care sa ne reprezinte cu adevarat interesele noastre a celor care i-am votat,interesele tarii, sa iasa din criza, sa avem macar o autostrada finalizata cap- coada,sa inceapa sa fie apreciate adevaratele valori si nu nonvalorile si manelistii si mizeria...Din pacate nu asa va arata Romania in 2010...va arata la fel ca pana acum,ne vom zbate in saracie,vom urmari politica mizerabila,vom aprecia manelistii,fetele de la pagina 5,cum s-au imbatat fotbalistii si ne vom bucura de cativa km de autostrada...
|
|
wienna 1 mesaj Membru din: 17/09/2009 |
Romania este tara tuturor posibilitatilor pentru orice vizitator strain dar si pentru noi cei de aici daca stii sa te descurci in sensul bun al cuvintului; sa ai un job cu gradul de stres cit mai mic,sa fii un om gospodar si curajos si sa te implici si in treburile altora fara sa ii incurci dar sa ii ajuti in acelasi timp....ptr ca Romania anului 2010 este o Romanie prospera care chiar daca acum o duce greu,romanului nostru niciodata nu ii va fii frica de nou si se va obisnui cu orice noutate....sper ca Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de noi si sa ne faca mai buni,mai prietenosi si sa ne dea mai multa putere de munca pentru a avea si noi o tara bogata pentru ca de frumoasa este mult mai frumoasa decit multe alte tari!...Va multumesc pentru oportunitatea de a-mi scrie impresia mea aici vis-a-vis de tara in care m-am nascut!
|
|
dia_didi 1 mesaj Membru din: 24/07/2009 |
Romania in 2010...as indrazni, cu constiinta ca sunt totusi prea optimista, sa ma gandesc la un inceput..acel inceput asteptat de toti romanii de peste 20 de ani. Astept ca din ceea ce poarta numele de criza economica sa �mulam� asupa economiei tarii noastre avantajele, sa reinvioram acivitatile demult apuse si totusi care ar conferii asa mare elan �motorului economic�. Am inceput cu ceea ce astept si cu o atitudine pozitiva insa trebuie sa mentionez ca prevad un viitor sumbru tarii noastre atat timp cat nu punem in aplicare un plan foarte strict orientat spre IMM-uri in plan economic, spre un front comun in plan politic, spre romanul care traieste de pe o zi pe alta in plan social...ar fi multe de zis despre Romania lui 2010...insa voi incheia intr-o nota optimista spunand ca am viziunea unei �curatenii generale� in interiorul tarii asa incat �oaspetii europeni� sa ne treaca mai des pragul ajutandu-ne in aceasta relansare anevoioasa!
|
|
YNA4U86 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:39
Dupa parerea mea, 2010 nu va fi diferit de 2009, cel putin din punct de vedere economic, poate se va observa o astfel de crestere spre sfarsitul anului.
|
|
cristiconstantin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:39
Probabil ca va fi mai rau decat in 2009, dar cred ca tara noastra are potential de redresare. Trebuie sa ne ajute si guvernantii cu politici economice coerente, orientate spre dezvoltare. Cristi Constantin
|
|
f_soare 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:40
Vom avea o situatie mult mai grea ca in 2009. Aceasta lupta intre partide, in defavoarea ameliorarii situatiei sociale si economice, va adanci criza care a afectat tara.
|
|
huiu_alexandru 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
eu de felul meu sunt optimist si pot spune ca romania va iesi din criza financiara profunda in care se afla dar nu cred ca va iesi din criza politica impusa de prostia si lacomia unor oameni fara de tara
|
|
mariapacureanu2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Cu speranta, in usoara crestere a economiei, mai multi bani alocati activitatii de cecetare, agricultura sustinuta ( subventionata ), multe drumuri (sosele) reabilitate, reconciliere politica.
|
|
abby_nitu2006 1 mesaj Membru din: 6/02/2009 |
cred ca va reveni in forta....suntem un popor bun si destept.....eu sper sa nu ma insel;
|
|
mariana_f 1 mesaj Membru din: 13/11/2009 |
romania in 2010 cred ca va fi mai saraca si o sa depunem ma imulta munk ca in 2009.
|
|
9am103621 2 mesaje Membru din: 21/07/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:41
EU cred ca vom merge spre bine...nu v-a fi usor, mai ales in prima parte al anului, dar incet lucrurile se vor indrepta.....am foarte mare incredere in Dl.Presedinte si Dl.Premier...sunt persoane cu caracter, realisti si cu picioarele pe pamant.....eu sper sa ajute IMM -urile...astfel o sa vina bani la buget....sa faca mari reduceri intre bugetari.....unele institutii chiar sa le desfiinteze.....si binenteles persoanele disponibilizate sa fie ajutate sa-si deschida ceva afacere. De fapt eu ca economist asa as proceda....iar profesori sa faca bine sa-si tina orele cum trebuie, sa nu fie obligati copiii sa ia ore....dupa care ei nu platesc nici un fel de impozit....si mai au pretentii la salarii mai mari? mai primesc si cadouri ( mai nou se aduna bani), cat castiga ei pe ora?? sa lucreze mai multe ore si problema lor este rezolvata....la fel cei cu pensii mari si erau si angajati la stat, nu a fost de loc corect...mai vor sa lucreze? foarte bine...dar te privatizezi, sa dea ei bani la buget nu invers.....uni nu pot intelege ca pentru bani trebuie sa muncesti!! As dori sa specific, ca nu fac parte din nici un partid......sunt independenta-expert contabil, ....si eu dau bani la buget!! Va doresc numai bine......si cu speranta inainte!!
|
|
webstar87 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
O tara iesita din criza
|
|
lili_t1971 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Romania o sa fie in 2010 o tara in ascensiune pentru ca n-avem unde sa mai coborim le-am vazut pe toate si cu totii o sa dam dovada de un pic mai multa intelepciune decit pina acum.Presedintele o sa realizeze ca vrea o tara guvernabila si o sa sustina formarea unui guvern pe baza unei majoritati parlamentare, se va concentra, pentru cheltuirea surplusului de energie pe care o are, asupra problemelor imaginii tarii in exterior si se va dovedi un luptator vajnic contra poluarii si incalzirii globale.Vom avea o crestere economica semificativa si tarile din vest vor veni la noi sa studieze modelul romanesc de dezvoltare.Se vor asfalta toate trotuarele sa pot merge cu nepotelul meu cu caruciorul si nimeni n-o sa mai arunce mizeria peste tot. O optimista incurabila
y
|
|
mugur74s 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Din nefericire,in Romania anului 2010 va fi mai rau din punct de vedere economic decat in 2009.Probabil vor fi greve,in cazul asta cu conflicte stradale si mai sigur vor fi multi someri.Insa cel mai grav lucru ar fi sa se intre in incapacitate de plata.
|
|
madamerisor 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
IN 2010 ROMANIA VA FI CA SI PANA ACUM,O TARA SARACA PT UNII SI BOGATA PENTRU CEI CARE NU DUC NICI O GRIJA,POATE DOAR SE INTREABA PE UNDE SE VOR PLIMBA DE SARBATORI,CE MASINA SA-SI MAI CUMPERE SI NU NUMAI!TOTUL DEPINDE DE NOI ,CEI CARE LOCUIM IN ROMANIA, SA NE FACEM VIATA MAI FRUMOASA,CU BINE SI CU RELE!
|
|
Polihronia_Frumusescu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Variantele de rapuns pot fi 2: optimista si pesimista. Varianta optimista ar consta in: stabilitatea locurilor de munca, a remuneratiei, posibilitate de formare profesionala continua, a preturilor, taxelor si tarifelor, eventual si o mini-vacanta. Varianta pesimista: diminuarea continua a locurilor de munca, inaccesibilitatea formelor de perfectionare profesionala, cresterea continua a preturilor, tarifelor... instabilitate totala..
|
|
9am159861 1 mesaj Membru din: 24/10/2009 Oras: Tulcea |
In prima parte a anului 2010, Romania va atinge apogeul in ceea ce priveste criza economica, urmand ca in a doua parte a anului, sa se creeze premizele pentru o revigorare din punct de vedere economic.
|
|
gabbyradu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:43
De multe ori am tendinta de a fi optimist pentru anul 2010 si sa cred ca o sa fie totusi bine. Dar la fel de multe ori cred ca nu avem conducatori cu principii care sa duca aceasta tara spre mai bine si sa puna binele tarii deasupra propriilor interese.
|
|
9am094418 3 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:43
anul care vine aduce doar taxe ridicate si preturi in crestere .nimic nu sa facut concret in 20 de ani dar nici anul care vine nu se va face nimic aceasta politica bolnava de acesti oameni fara caracter nu schimba nimic.imi pare rau sa zic dar e adevarat nimic bun nu astept de la noul an doar cind vor veni si oameni care nu vor doar putere ci sa schimbe ceva in tara aceasta voi fii sigur ca acei intelepti isi vor face datoria. sarbatori fericite
|
|
sorana_gaiseanu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:44
Eu vad Romania inca in criza,atat economica,cat si politica,incercand pe de o parte sa iasa din ele prin munca,pe de alta parte fiind afundata in datorii de manageme3ntul prost al fondurilor primite si al politicilor fiscale adoptate.
|
|
|
|