back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 >> Sari la pagina:

adrianampreda

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:45

Romania in 2010 din punct de vedere politic ramane plina de atacuri , sarcasm si mai ales nepasare, condusa de oameni inconstienti si aproape metaforic autisti (triesc intr-o lume a lor), care nu au nici o legatura cu realitatea in care ii obliga sa traiasca pe majoritatea celor care se numesc romani .Criza o sa continue cu restrictii provocate de somaj, lipsa de locuri de munca, scaderi salariale, cresteri de preturi etc. Si toate acestea vor fi "normale"pentru cei aflati la putere deci si prin urmare solutii din partea lor ar fi cu totul imposibile, asa ca romanul nostru de an 2010 o sa fie "fericit" sa se intoarca de unde a plecat .

flord74

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:46

Din nefericire opinia mea despre Romania este aceiasi cu perspectivele pe care eu si familia mea le avem. Am venit in tara la sfarsitul anului trecut si am tot sperat ca voi gasi ceva satisfacator..., dar nimic. Lucrez la o firma care e gestionata complet romaneste (salarii altele decat cele declarate, relatiile patronului cu angajatii sunt complet discretionare, un procent urias din rulajul firmei este la negru... Inceputul de an va fi foarte greu si poate dupa primavara sa ne mai dezghetam putin. Din nefericire ne mananca coruptia in absolut toate compartimentele sociale, nu stiu daca ne vom face bine vreodata. Daca pana la jumatatea anului nu se schimba nimic intentionam sa plecam undeva...unde "clima" e mai blanda. Dumnezeu sa binecuvante, totusi, Romania!!!

dan_desliu

1 mesaj

Romania in 2010 va fi comparabila cu Congo. Se vor inchide si fabricile care au mai ramas, cei care au facut imprumuturi la banci nu vor mai putea plati ratele, ca urmare bancile vor deveni proprietarii apartamentelor, vor fi disponibilizari in masa si va creste rata infractionalitatii. Asta daca nu va mai avea loc inca o revolutie.

biliana_iovanovici

1 mesaj

Romania in 2010 va avea o imagine dezolanta, cu masive miscari sociale,cred eu.Cre�terea �omajului, �nmul�irea restan�elor la credite, dar �i reducerea cheltuielilor guvernamentale vor prelungi criza economic� �n Rom�nia, iar recesiunea va continua �i �n 2010.

maistrutzu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:47

Romania 2010 - mai adancita in criza, atata timp cat nu se schimba nimic in modul de a privi si a primi problemele economice. Nepregatiti ca intotdeauna, cu aburii unui fals optimism rezultat din alcolul de sarbatori, in ianuarie, cand ne va razbi frigul si lipsa de alimente, acum dublata si de lipsa de bani, de locuri de munca, si de responsabilitate a clasei politice. Nu putem trai in permanenta intr-un basm si marasm electoral, sa ne mintim mereu ca o vom duce mai bine atat timp cat pe zi ce trece vedem ca o ducem din ce in ce mai rau. Romania 2010 se va naclai din ce in ce mai mult in datorii, conflicte de munca, degradarea traiului, a cat mai multor romani...

melindatoader

1 mesaj

Cum vad Romania in 2010? Usor raspuns pentru ca nimic nu se v-a schimba. V-a fi o Romanie plina de corupti, plina de promisiuni care nu v-or fi respectate, plina de rautate, lasitate. Asa v-a fi si peste inca alti 20 de ani....

andrei_mirel

1 mesaj
Oras: Roman

Fiind student in anul 4 la agronomie ma gandesc ca voi avea un viitor bun si ca in anul 2010, dupa ce termin facultatea si imi voi lua licenta imi voi gasi un loc de munca in domeniu fara mare greutate, si ca sigur vom scapa de asa zisa criza economica. salutari!

9am142719

1 mesaj

O tara care va continua in prima jumatate a anului sa pluteasca in deriva, urmand ca apoi sa dovedeasca destul de palid ca, fiind totusi tara a UE, poate usor, usor sa inceapa sa se redreseze, cu suferinte sociale greu de evaluat. Asadar o Romanie destul de anemica si in 2010!

angy_ste

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:48

fara prea mari schimbari fata de 2009,cu acelasi sistem de pensii de stat fara viitori,cu aceiasi lege a sanatatii fara viitor si cu inca o jumatate de an de criza

ionuctimis

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

mai rau ca 2009

9am136667

1 mesaj

Nu cred ca va fi mai bine decat in 2009,vor fi mai multi someri,nivel de trai mai scazut.Dar nu ne ramane decat sa fim mai optimisti si sa speram la un an mai bun pe toate planurile.Sarbatori Fericite la toata lumea!!!!

TANTAR_IONUT2000

1 mesaj

cum vad eu ROMANIA IN 2010? O intrebare buna, sincer nu vad prea multe sanse de relansare a economiei ,a societatii romanesti ,criza va continua in tara noastra si in anul ce vine,de fapt la noi in tara esti criza DINTOTDEAUNA ,inainte sa ajunga din afara ... de asta lumea e foarte saraca si sarmana in ROMANIA NOASTRA FRUMOASA SI PITOREASCA! Eu din cauza situatiei economice din tara noastra ,a trebuit sa vin in ITALIA ,dar nici aici viata nu e roz,si aici se resimte si aici e greu cu locurile de munca:( !SPER SI IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FIE MAI BN IN TARA MEA ,SA MA INTORC ,SA NU MAI IMI TRAIESC TINERETEA SI VIATA PRIN TARI STRAINE,CE ITI DORESC EU TIE DULCE ROMANIEA,E SAFIE MAI BINE LA MINE IN TARA SA MA POT INTOARCE!FIE PAINEA CAT DE REA ,TOT MAI BINE-N TARA MEA ! AMIN

mindugeorge

1 mesaj

In prima jumatate a anului, consider ca Romania va avea foarte multe probleme economice si sociale. Pe de o parte criza, pe de alta parte, instabilitatea politica. Ne-am intors la situatia din toamna (ba chiar am regresat), in timp ce alte state vecine au trecut de greul crizei. Din vara, se vor mai indrepta lucrurile, vom avea o foarte mica crestere economica, bugetarii se vor fi obisnuit cu ideea ca salariile lor (plus prime, bonusuri etc.) se vor raporta si limita la eficienta serviciilor pe care le presteaza, mediul privat - motorul societatii - isi va reveni, cu toata desconsiderarea cu care este tratat in prezent. In ansamblu, anul 2010 va mai fi inca un an de tranzitie, inca un an de austeritate si din pacate nu va fi ultimul. parca suntem blestemati sa nu facem ceea ce trebuie si este necesar, ci sa ne ocupam de nimicuri, mizerii si hotii. Imi doresc sa se ridice aceasta perdea din fata ochilor guvernantilor si sa se ocupe serios de problemele majore ale tarii. Probabil sunt un pic sceptic, dar inca mai sper ca vom avea un viitor mai bun (chiar daca simt ca imbatranesc si nu mai apuc acele vremuri).

gabitza_alecs

1 mesaj

ROMANIA IN 2010? O SA FIE BINE.CUM NE-AM DESCURCAT NOI PANA ACUM AVEM SANSE SA NE FIE SI MAI BINE.ROMANII SUNT OAMENI DESCURCARETI.EU SUNT OPTIMISTA MAI ALES IN PRAG DE SARBATORI LE DORESC TUTUROR UN CALDUROS CRACIUN FERICIT! SI ANUL CARE VINE SA NE FIE BINE. LA MULTI ANI!

motty_31_yahoo_com

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:49

Nici nu mai stiu la ce sa ma astept....sunt dezamagita.Nu mai avem nici o stabilitate,speranta sau vise....

ioanapo13

2 mesaje

Cred ca va progresa, incet dar sigur ca si pana acum. Sper sa nu mai existe tulburarile politice din ultimii ani si ca alesul majoritatii impreuna cu echipa sa si cu toti cei implicati sa isi vada de treaba si anul 2010 sa fie mai bun ca cel care a trecut.

9am072518

1 mesaj

In 2010, Romania va arata si mai rau din toate punctele de vedere. Acest lucru datoreaza celor din fruntea tarii. Pe ei, indiferent de culoarea politica pe care o poarta, nu ii intereseaza absolut niumic, decat un singur lucru. LOR SA LE MEARGA FOARTE BINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

minaeli

1 mesaj
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:50

2010 va fi un an dificil.Romania , ca tara, va ramane pe linia de plutire.Nu cred ca va fi mai rau decat anul asta: depinde de deciziile pe care le vor lua alesii nostri. Sarbatori fericite , linistite si sa fim optimisti!

iulik

1 mesaj

sincer? nu vad sa se intample ceva bun,sau, cel putin,inspre bine...i-mi pare rau,dar asta e!din pacate suntem o natie de hoti.toti!Din acest motiv,atept sa treaca sarbatorile si s-o tai din nou afara ca aici....e de jale.Nu mi-e bine afara,muncesc de la 05.30 pana seara tarziu,dar ma gandesc ca acolo i-mi iau banii in 3-4 zile,echivalentul la o luna de munbk in Romania avand in vedere ca lucram in 3 schimburi si la norm�...deci,in concluzie....nasol despre tara noastra!!!

mem_gaga

1 mesaj

Romania in 2010 : criza economica se va sfarsi prin luna septembrie , politic - tot mai multe mizerii vor aparea la stiri ( coruptie, fel de fel de scandaluri in care vor fi implicati oameni politici si nu numai ). Romania este o tara atipica. Romania , te iubesc asa cum esti.

9am011897

1 mesaj

Consider ca Romania are un viitor stralucitor insa vor mai trece cateva zeci de ani pana vom ajunge acolo unde ne este locul de merit. In Europa, pt ca momentan suntem acolo doar cu numele.

9am142502

1 mesaj

NU cred ca situatia economica se va ameliora.Pacat,avem o tara frumoasa si ar merita mai mult.

9am146699

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:51

Privind cu optimism in viitor in tara noastra vor avea lor schimbari radicale care ne vor duce spre o intelegere mai buna a ceea ce inseamna democratie.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:51

CEL MAI TARE TOPIC,UNDE TOTI FRUSTRATII ISI VARSA DEJECTIILE,RECORD ABSOLUT- PESTE 6.000 DE MESAJE INTR-O SINGURA ZI,CE DRACU' MAI COPII CHIAR NU AVETI ALTCEVA DE FACUT DECAT SA LANSATI PROIECTII NEGATIVISTE DESPRE ROMANIA???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am039767

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:52

Romania eu personal in 2010 o sa fie un dezastru din toate punctele de vedere si social si economic si mai ales politic. imi pare rau ca o spun este tara mea si m-a mandresc cu ea dar nu vad sa fie mai bine din ce in ce mai prost. V-a multumesc

biagio3d

1 mesaj
Oras: Satu Mare

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:53

Nu cred ca s-ar schimba multe. Ma astept la mai rau in comparatie cu 2009.

laura_arsulescu

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:53

Din pacate,o vad trista, saraca si resemnata,umila si fara speranta.Asta e Romania anului 2010.

9am034800

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:55

FIRST MOGULIAD WAR ?!!!

9am168720

1 mesaj

-Multumesc pentru intrebare !!! -in 1990 S. Brucan spunea ca vor trece cel outin 20 de ani ca sa ne cacem BINE. -uite ca au trecit si prea multe realizari nu au fost. Mare pacat pentru cei care s-au dus dintre noi la asa zisa REVOLUTIE. DUMNEZEU SA-I aiba in GRIJA !!! Doresc tutuLOR un CRACIUN FERICIT si un an sper mai bun ! LA MULTI ANI !!!

orsia24

1 mesaj

Optimismul meu e in floare azi,asa ca.....viitorul suna bine.

Pagini: << 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: