back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 >> Sari la pagina:

razvan_nedelescu

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:16

o Romanie prospera

9am178887

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:17

DEPINDE F MULT DE OPORTUNITATILE : A) existente si deja verificate ; ca si credibilitate in timp, B) Reelaborarea unui plan,cu privire la: forta diversificata de munca, activa si non-pasiva{detensionare-gandire: pt-analiza(cauze), cerecetare progresiva-neparalela/opinii si transparenta(NECORUPTIBILITATE/obstructionare-gandire-planuri/segmentare-idealuri de perspectiva; pe diferite discipline--pe termen: scurt, mediu-dar nu si lung/cu, o imediata implementare in practica-cu un profit ascendent, analiza ulterioara pt: plan de rezerva,investitii:mici si mijlocii-deja verificate,in timp c)retehnologizare; robotizare;intercomunicare(media,factori risc-infrastructuri,furnizor-beneficiar/--pe etape,deja contractate-eliminare litigii/timp neproductiv d) neculpabilizare imediata la deficite-e, prin intrajutorari si eliminari imediate de;stress-panicat pt-mobil/imobil-cu disconfort accentuat-deteriorari:mici/imense e) prin existenta unor factori de: reclama/firme-ajutatoare; pluri personal deja instruit pt siguranta/date samd ;consecventa in: pluri-discipline-deja implementate-personalului/contract-individual/colectiv f) gasirea-in timp de noi-alternative, la cele de mai sus Multumesc-Ene Emanoil Cristian

hgwalter

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:18

Eu fiind o persoana optimista, vad in 2010 o Romanie care va prospera.

9am175769

4 mesaje
Oras: Iasi

...va fi virful crizei financiare din Romania cu efecte devastatoare asupra cetatenilor.Din pacate depindem foarte mult de hotarirea politicienilor si din pacate nici noi nu am luat prin vot decizia cea mai buna.Cum e sacul asa si peticul,meritam ce avem!

9am158802

1 mesaj

Dupa parerea mea Romania se indreapta intro directie gresita acest guvern nu o sa ne scoata din criza.Ne asteapta in 2010 un an foarte grea cu mult somer cu multe firme inchise din cauza greutati care o sa fie mie mi groaza cind ma dindesc ca vine 2010 asta noi am alas numai avem ce face as fi bucucuros daca as gresi sper ca nu va supar ne indreptam intro directie gresita asta e parerea mea va multumesc va doresc un craciun fericit si un an mai bun.

avelinciobanu

1 mesaj

Avand in vedere scrutinul din Decembrie ....avem 2 variante:bine sau rau Dat fiind ca romanul s-a mobilizat la greu si a fost intotdeauna "optimist" trebuie sa vedem partea plina a paharului. DECI cred in bine ptr. cei care muncesc oriunde ar fi si daca NOI nu ne ajutam NU va veni nimeni sa ne ajute!

donatello_sabin

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Parerea mea este ca Romania va fi in acelasi impas politic,cu aceeasi criza politica si economica...si cu foarte multe somajuri...nimic mai mult!

ed_eddy27

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:19

Da,am sa raspund doar prin cateva cuvinte: Va fi un an extraordinar de greu din toate punctele de vedere,vor fi tot mai multi �omeri si multi mai multi oameni disperati in aceasta tara dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

RodicaElenna

3 mesaje

sincer,eu cred ca Romania v-a pleca spre o traiectorie buna,cu noi guvernanti care vor face treaba,sa putem prospera,

xl
crina_iulia

2 mesaje

Pai o vad tot impotmolita in lucruri marunte si pierzand din vedere lucrurile importante. Nu va fi un an mai bun ca 2009 dupa parerea mea. Ne vom lupta lipsa locurilor de munca, cu lipsa de interes pentru orice a autoritatilor, etc. Cam trist vad eu Romania in anul ce urmeaza nu?

irinaelena_marin

1 mesaj

Nu prea bine......

9am142583

1 mesaj
Oras: Braila

Cred ca situatia va fi din ce in ce mai grava; tot mai multe disponibilizari; tot mai multe firme care vor da faliment.

emilvld

1 mesaj

Din pacate , nu vad ca tara noastra sa treaca cu brio peste actuala criza , si asta datorita celor de la putere , care nu sunt capabili (sau nu vor), printre altele , sa impuna acele masuri de aducere la suprafata a economiei subterane ; ei se pricep foarte bine doar sa scumpeasca traiul zilnic si sa ne cheltuiasca banii (doar nu-i trage nimeni la raspundere). Asa fac si cei din primarii (edificatoare este recenta hotarare a CGMB prin care au majorat impozitele anuale cu 15% in conditiile crizei actuale). Sunt foarte multe subiecte de dezbatut pe aceasta tema , dar ma opresc aici si tin sa va doresc dumneavoastra , ca si tuturor romanilor de buna credinta , tot ceea ce imi doresc si mie in anul care vine. Cu mult drag !

miha76rox

2 mesaje
Oras: Dej

Pentru Romania vad o perioada grea, care poate dura chiar mai mult decat un an. Din pacate depinde mai mult de alesi, decat de noi.Totusi, eu sper ca anul viitor sa vina cu mai multe bune decat grele.

9am152247

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:20

romania in 2010 o vad mova

9am16852

1 mesaj

Cu foarte mici diferente la fel ca anul acesta, nici mai bun dar nici mai rau.

9am036296

1 mesaj
Oras: Cluj

SPER MAI BINE.

liviaversan

1 mesaj
Oras: Cluj

o tera acoperita de praf din cauza lucrarilor ba la autostrazi (care sa speram se pot si folosi) cu o natura ingalbenita,cu oameni nervosi ,cu boli ,fara leacuri...Cu alte cuvinte nu sunt de loc optimista ...Unde esti Romania???

draganvalerica

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:21

eu sunt o visatoare si vreau sa cred ca o sa fie bine si in tara noastra.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje

Dupa parerea mea Romania in 2010 se va afla in cel mai nefast an de la 1989 si pana in prezent.In acest moment ne aflam pe marginea prapastiei,dupa 01012010 odata cu valul de scumpiri care au fost anuntate si disponibilizarile care vor fi facute in continuare atat din sectorul privat cat si cel bugetar va arunca Romania pentru o buna perioada de timp circa 1-2 daca nu chear 3 ani pe fundul prapastiei.Ieu personal consider vinovat de aceasta catastrofa economica si sociala actuala guvernare si actualul presedinte care sunt o gasca de incompetenti in frunte cu papusarul Basescu si marioneta Boc.

nickoleta23

1 mesaj

Sper ca anul 2010 sa fie pentru Romania un an mai bun, mai linistit si mai imbelsugat.

9am142834

1 mesaj

Va fi un an greu...mai greu decat acesta, pentru multi.Din fericire, nu este cazul si pentru mine.Daca ar fi insa sa imi doresc ceva...valabil pentru imbunatatirea vietii zilnice pentru multi dintre noi, ar fi sa ajungem sa ne folosim de posibilitatile pe care aceasta societate le ofera la nivel maxim.Exemplu:exista la Iasi, in conditii de acces gratuit, o sectie de imprumut carte americana,plus informatii diverse stocate pe alte medii:filme, musica...Prin comparatie, accesul la Centrul Cultural Englez se face contra unei taxe marisoare:in jurul la 50 ron.Mi-as dori ca acest loc ,la American Corner ma refer, sa fie supra solicitat :de studentii de la litere, de profesori de engleza de toate nivelele,s.a.m.d.

razvanick

2 mesaje

Vad o romanie care va iesi din criza, si care se va apropia mai mult de Europa, si sper ca Basescu, ca tot l-a aleas toata lumea, sa fie capabil sa ne treaca cat mai rapid la Euro, mai sper sa se faca putina ordine in parlament si in legile care se dau, si sper ca birocratia, sa mai scada putin, sa se usureze toto felul de proceduri, si sa mai scapam de funcionarii nesimtiti de la ghisee, mai sper ca toate institutiile sa treaca incet incet la folosirea computerului, si sa mai lasam indosarieirea si hartogaraia deoparte. Sper ca sfarsitul anului 2010 sa ne aduca ocrestere economica, sa ajungem cu somerii undeva sub jumnatate.Cam atat.

Frumushik

1 mesaj
Oras: Constanta

"Tu cum vezi Romania in 2010?"-O vad cel putin...dublu:Basescu II,Boc IV,preturi duble,somaj dublu.In concluzie,"nu vad prea bine" Romania in 2010.Dar speranta moare ultima,poate vom "trai bine"...macar pe lumea cealalta dupa ce vom muri de foame :-s.Noi sa fim sanatosi,ca belele vor tot curge in 2010.

alexandra_carla

1 mesaj
Oras: Satu Mare

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:22

E foarte probabil ca in 2010 Romania sa atinga apogeul crizei economice, iar din cauza crizei politice, care dupa parerea mea se va agrava si ea, sa nu gasim solutii pentru a iesi din ea. Privind si partea buna a lucrurilor, avem sanse sa excelam in anumite domenii : cel mai mic salariu pe economie, cea mai mare rata de somaj etc. Cu alte cuvinte, vom avea un 2010 portocaliu.

radita_pirosca

1 mesaj

In anul care vine, noi, fiecare dintre noi, cei care nu suntem angrenati politic, asa cum spunea maestrul Octavian Paler, "ca tot romanul, daca nu fac istoria...o traiesc!" Vom trai intr-o Romanie a supravietuirii, a bajbaielii, de azi pe maine! Va fi o Romanie cu oameni depresati, speriati si intr-o permanenta incordare. Spun asta pentru ca starea de incertitudine a zilei de maine, a locului de munca este mai grava decat saracia.Masurile incoerente, chiar si dure care se anunta, dar se tot amana ca un dorb de sare care nu stii cand cade, inconsescventele in masurile luate....sperie. Sper ca Dumnezeu , totusi sa nu ne abandoneze!

sofia_nicolae

7 mesaje
Oras: Ploiesti

ACUM CAND DEMOCRATIA A INVINS DEFINITIV COMUNISMUL ROMANIA TREBUIE SA SE REDRESEZE.DAR ESTE NEVOIE DE RESPONSABILIZAREA FACTORILOR DE DECIZIE,RESPONSABILIZAREA CELOR DIN ADMINISTRATIA LOCALA.SE PLANG CA SUNT TRECUTI IN CONCEDIU FARA PLATA IN FIECARE LUNA,EU SUNT UN CONTRIBUABIL SI EU AS REDUCE NUMARUL FUNCTIONARILOR CA ATUNCI CAND INTR INTR-UN BIROU NU RASPUND LA SALUT DUPA CARE ASTEPTI 5 MINUTE CA CINEVA SA-TI OBSERVE PREZENTA,NU TE INTREABA CU CE TREBURI PE LA EI CI TU TREBUIE SA-TI CERI SCUZE CA-I DERANJEZI SA LE DAI NISTE BANI SAU DOCUMENTE ADUCATOARE DE BANI.DACA MENTALITATEA SI EDUCATIA SE IMBUNATATESC SI ROMNIA VA PROSPERA .TRAIASCA ROMANIA LIBERA!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

ROMANIA ANULUI 2010 VA FI ASEMANATOARE CU O ROMANIE DEVASTATA DE UN DEZASTRU,DEOARECE DUPA OPINIA MEA CEL MAI MARE DEZASTRU SUNT POLITICIENII,DEGEABA NI SE CERE NOUA SA NE SACRIFICAM ,SA INTELEGEM SA INCERCAM SA SUBZISTAM ,CAND EI POLITICIENII DORESC DOAR SI REPET DOAR PUTEREA ,IGNORANDUNE TOTAL PE NOI PROSTIMEA. AM INTELES CA TOTUL E DE FATADA,CA TOTUL E MINCIUNA,CA FIECARE ISI URMARESTE DOAR SCOPUL LUI NETINAND SEAMA SI DE POPOR,DE ACEIA NE VA FI DE 2 ORI MAI GREU SA DEPASIM ACEASTA CRIZA.DAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU O VOM DEPASI ! LA INCEPUTUL ANULUI VA FI MAI GREU,DAR PE MASURA CE VOM INAINTA IN TIMP LUCRURILE SE VOR ASEZA INTO OARECARE MASURA SI TOTUL VA FI MAI USOR DE SUPORTAT. CERT E CA NU MAI SUPORTAM ACESTI OAMENI NUMITI POLITICIENI. SA DEA DOMNUL SA AVEM PARTE DE UN AN 2010 FARA CALAMITATI,SI DIN PUNCT DE VEDERE AGRICOL BUN,SA AVEM MACAR CE PUNE PE MASA LA NISTE PRETURI REZONABILE,IN REST SA AVEM PARTE DE SANATATE SI LINISTE...........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

-INSTABILA DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC SI ECONOMIC . -DACA PARTIDELE POLITICE NU SE HOTARASC LA CEI BINE PENTRU TARA SI CONTINUA CIRCUL POLITIC DE PANA ACUM NU VAD NICI O STABILITATE . -PACAT DE NOI CEI CARE NU MAI AVEM PUTEREA DE A MUNCI , DE COPII NOSTRII PE CARE I-AM FACUT OAMENI CU GERU IN PERIOADA DE TRANZITIE , I-AM TINUT IN FACULTATI [ FIICA MEA E PROF. DE MATEMATICA SI FIUL MEU ING. AUTOMATICIAN ] . AMANDOI EXERCITA MESERIILE PENTRU CARE S-AU PREGATIT SANT LA INCEPUT DE DRUM , CASNICIE SI VIATA , MA DOARE SUFLETUL CA NU POT SA-I AJUT CUM AR MERITA , PE VIITOR MA ROG LA D-ZEU SA PRIMESC PENSIA 451 RON SA NU CER DE LA EI . SARBATORI FERICITE TUTUROR !

elenapoenar

1 mesaj

Pina in a doua parte a anului va fi mai rau decit in 2009 si cu multe scumpiri dar din AUGUST va incepe sa stagneze criza si sa inceapa o mica redresare economica.Din punct de vedere al populatiei va fi mai greu decit 2009 .Tot ce putem face e sa ne punem speranta in noul guvern ca sa gestioneze criza si sa iesim la plutire cit mai repede.Trebuie pusa baza pe redresare economica si sa facem exporturi iar programul Prima casa sa fie luat pe constructii noi ca sa intre banii in ec. romaneasca

Pagini: << 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: