back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 >> Sari la pagina:

9am040463

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:07

Speram sa iasa din criza si sa intre in randul tarilor europene cu mare putere economica.

mi_ka_mi

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:08

Cum sa vad romania in 2010...oameni tristi,ingrijorati pentru ziua de miine,coruptie,birocratie s.a.m.d...problema e,ce-or sa mai fure guvernantii.pina vine imprumutul de la FMI,ma gindesc c-or sa-si puna niste dorinte ,la Craciun ....mai facem haz,de necaz...din pacate,nu mai pot pleca din tara,c-as pleca si miine :)

julian29

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:08

Romania in 2010 ? greu sa faci o predictie dar speranta moare ultima , o Romania in convalescenta , impartita in doua tabere a celor pro si contra . Oricum eu mi-as dori sa vad o Romanie cu multi politicieni , milionari chiar miliardari in puscarie , cu pensionari si tineri mai fericiti , cam utopic ce spun ... nu-i asa !?

mihaela0776

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:09

Romania anului 2010 va reprezenta imaginea unei lupte politice, o lupta in care politicienii vor incerca sa-si atraga mai mult capital de incredere, precum si o lupta pentru a trece peste situatia economica grea care, din pacate va continua cel putin si in prima jumatate a anului ce va urma. Cred ca guvernul nou instalat (guvern nou cu oameni "vechi") va avea greutati in a introduce reformele promise si in a gasi intelegere si cooperare. Cu toate acestea, vorba romanului "Speranta moare ultima!" asa ca daca avem putere de munca, incredere si speranta, poate ca vom reusi sa facem din 2010 un an al schimbarilor benefice pentru Romania si pentru romani. Doresc echipei 9am un Craciun fericit si un an nou plin de impliniri!

9am12062

1 mesaj

Anul 2010 nu promite nimic .In ianuarie 2010 vom simtii adanc ceea ce a inceput in 2009. Criza se simte profund m-ai ales in zona rurala unde imi am domiciliul. Suntem 780 de locuitori in sat si doar 7% au un loc de munca cu salariul minim pe economie . Aici de mult nu se mai stie ce este viata buna . Ne aflam la 13 km de orasul Slobozia si cu greu il vedem . Imi doresc de la anul 2010 sa-mi pastrez locul de munca si sa pot sa imi platesc ratele la bancii facute pe 10 ani . Va multumesc , pentru acesta ocazie de a ma destainui .

constantiu03

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Din pacate in acest moment imi e greu sa vad pentru Romania anului 2010 lucruri mai bune decat in 2009. Anul 2009 a fost un an foarte dificil atat economic cat si politic si social si lucrul acesta a fost resimtit de toate lumea la toate nivelele. Eu, sunt poate printre romanii mai norocosi, care lucrez intr-o multinationala dar asta nu inseamna ca nu am fost afectati si noi prin taierea platii orelor suplimentare, lipsa oricaror prime de Craciun sau bonusuri anuale si in general scaderea valorii salariilor avand in vedere deprecierea leului. Cu toate acestea eu sunt multumita ca am reusit sa indeplinesc aproape toate punctele de pe lista de dorinte pe care am facut-o la inceputul acestui an. Cu speranta si credinta in Dumnezeu sper ca si cele sau mai precis cel (pentru ca este vorba de un singur lucru) ce nu s-au indeplinit anul acesta se va intampla anul urmator.

9am146107

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:10

Visez, k doar in felul acesta ma pot exprima, la o Romanie in care ofertele de munca sa creasca, si poate in felul acesta voi putea ocupa si eu un job in domeniu.

9am032130

1 mesaj

Foamete este cuvantul care va caraceteiza tara noastra. Curiozitatea mea etse cum vom face fata perioadei care va urma.

claudiutri

1 mesaj

In 2010 este iminenta devalorizarea monedei nationale ,care va conduce la scaderea drastica anivelului de trai, se va trai ca in epoca Vacaroiu cu toate consecintele care decurg: cresterea dobanzilor la credite, scumpirea in avalansa aproduselor de baza si a energiei. Singura solutie TRECEREA LA EURO Trebuia aplicata atunci cand economia "duduia".Dar nu s-a aplicat pentru ca puterea nu mai putea fura ,iar adevarata putere economica a Romaniei ar fi dat foarte prost la impresia artistica.

9am143026

1 mesaj

,,Tu cum vezi Romania in 2010" ? Comparativ cu ce? Trebuie sa ajung cel putin la Viena pentru a avea cu ce sa compar Romania ( cred ca este suficienta comparatia intre un oras din Austria si o tara) :) Succes pe mai departe si multumesc ca ma ajutati sa fiu informata. Un an nou frumos, echipei 9AM.ro

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

De la: stanescu1945, la data 2009-12-18 16:56:57In mod normal , fara politicienii de azi , in 2010 Romania ar trebui sa arate asa : 1. Dupa o recolta agricola extraordinar de bogata , fructele si preparatele lor = f.ieftine/ painea si derivatele la pret de 1/2 , bauturile autohtone 1/2 , carnea-laptele = 1/2, zahar-ulei = 1/2 2.Carburantii extrasi si prelucrati in RO = 1/2 3. in ultimii ani , agricultura a absorbit destule fonduri europene astfel ca in 2010 ar trebui aici sa apara locuri de munca ,agroturismul sa se ieftineasca cu 30-50% , sa se reabiliteze sistemele de irigatii vechi . 4. S-au accesat fonduri UE ptr. dezv. satelor ( drumuri, scoli, baze sportive, camine culturale, apa-canal..) ar rezulta locuri de munca , inflorire activitati rurale= bani=bunastare. ===================== DAR IN 2010 NU VA FI ASA ! Mentalitatea populara , educata de politic , este cerseala la stat , lipsa totala de educatie civica ( asteapta fiecare sa ii dea statul zapada la o parte din fata casei...) furtul -inselaciunea - lenea - nemunca . In 2010 vor iesi in strada , vor pleca in strainatate... Statul nu va investi in economia mica (motorul economiei) Statul va duce tara taras cu imprumuturi FMI , pana la primavara cand va da stevia Statul va fi constrans de UE sa ia anumite masuri de supravietuire si numai asa sa ne mai taram. Guvernul nu va putea urni economia - NU O VAD AJUNGAND LA O ! Deficitul bugetar va fi (optimist) in jur de 4-5 % Sarbatori fericite !

Va inselati, domnule Stanescu !
Daca supermatketurile ar disparea la olalta cu politicienii, preturile n-ar fi deloc asa, la 1/2.
Am crezut si eu basmul asta pana asta primavara cand m-am oprit sa cumpar "de la tarani" de pe marginea drumului. Nu numai ca nu erau mai ieftine ca la supermarket, dar, desi scria pe hartiuta ca sunt rosii "romanesti, ff gustoase" puteai sa juri ca sunt la fel ca alea turcesti din supermarket. Tari ca piatra si cu gust fad.
Cand protesteaza producatorii de legume impotriva politicii supermarketurilor n-o fac pentru ca se gandesc cum sa ne vanda noua mai ieftin, ci pentru ca banii aia sa le ramana lor.
Eu n-am nici un dubiu in privinta asta. Si taranii astia pe care-i jelesc mai toti, nu mai cultiva legumele traditional, le dau cu azotat si cu tot felul de stimulenti ca sa creasca mai multe si mai repede si sa faca bani ... nu mai exista taranul ala din Alecsandri. S-a curvit de mult...
Nici benzina nu s-ar ieftini. Odata pentru ca nu ne-ar lasa UE si al doilea pentru ca resursele nu mai sunt ale "intregului popor". N-au fost niciodata. Erau ale statului. Si cand a fost in fruntea statului, monseur Nastase le-a facut cadou austriecilor. Si Tariceanu la fel a facut cu gazele si platforma marina inainte s-o castigam la Haga...
Asa ca, domnule Stanescu, povestea d-voastra e buna de craciun, dar, dupa aia, ... nu prea.
Nu numai politicienii sunt niste nemernici in tara asta ...
Cand e vorba despre bani, majoritatea devin hapsani si vor cat mai multi bani pentru ce produc, fara sa le pese de ceilalti ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
bolea_g

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:11

Cu toate ca sunt optimist , vad Romania in 2010 ca fiind un vulcan care fierbe si din cand in cand mai si erupe acoperind cu lava populatia tarii si asa incercata de nenumarate probleme. Vad o tara care cu un ochi plange si cu altul rade , vad o romanie care este plina de sperante ptr un trai mai bun , vad multe vise care incearca a fi implinite , vad ce inca nu se vede cu ochiul liber ...

9am145696

1 mesaj
Oras: Brasov

Romania in 2010 ! nu prea avem cum sa ne dam seama schimbari majore negative vor avea loc si cat mai putin cele pozitive acest raspuns mi la dat alegerile din Romania in anul 2009 Economia nu se va regla asa usor in tara noastra deoarece sunt multi bani care trebuiesc acoperiti de banci cat si de stat sa nu mai spunem ca membrii partidelor de guvernare asi cam fac de cap datorita sistemului creat de Dl intr.Traian Basescu.Eu suntun conflict economic in instanta dar se pare ca eu nu am castig de cauza deoarece ei controleaza justitia si tot ce misca in Romania.Ce credeti ca o sa vedem pozitiv in Romania 2010? NIMIC doar firmituri pe care o sa le savuram cu totii acum interesele celor care vor guverna va fi sa absoarba cat mai multi bani si sa asi ia partea de la contractorii de proiecte iar restul vor fi ignorati .Eu nu mai imi pun intrebarea Cum vad Romania ci cum o sa plec mai repede din Romania 2010.VA MULTUMESC DACA ATI CITIT ACESTE CUVINTE.

adyhd1969

773 mesaje

TROIENITA

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje

sper din tot sufletul ca d-nul presedinte sa ne faca sa traim "un pic mai bine 'ca 2009,sa nu mai avem atiti someri ..mai bine ar fi zis ':traiti cum puteti' !!Nu stiu cum v-a fi,sper sa nu ajung somera in 2010 !!!

turcuman2003

1 mesaj
Oras: Hunedoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:12

Eu vad Romania in 2010 mai infloritoare!

covasa_dan

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:12

in 2010 se va simti adevarata criza,pe la jumatatea anului vom avea de suferit,ne vedem in 2012 cand se va mai ameliora ceva.dan

tinaserban

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:13

Intr-o stare permanenta de asteptare de ceva mai bun.

cotelino

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

sumbru, cenusiu, fara orizont mesajele transmise de clasa politica sunt in general negative fara idei generoase care sa coaguleze societatea spre bunastare

9am068898

2 mesaje

Cu toate ca sunt tipul de om sceptic, sper din tot sufletul ca tara noastra isi va reveni din asa propiu-zisa criza. Romania, dupa parerea mea, nu a fost niciodata in criza economica. O tara care nu produce, care nu exporta in proportii mari ca acum 20 de ani, ci doar importa, nu are de ce sa fie afectata de criza altor tari. Cei ce au propagat aceasta criza in tara noastra sunt tot aceia care au avut beneficii dupa urma ei. Au avut puterea, la propiu spus, de a profita din plin, au investit, si-au asigurat viitorul in ceea ce ii priveste. Si nu sunt putini aceia.... Incepand de la mai marii conducatori ai tarii pana la neinsemnatii patroni. Restul de romani ce isi castiga cinstit, prin sudoarea fruntii, traiul de pe o zi pe alta, traiesc cu speranta intr-un viitor mai bun.... si uite asa trec anii si.... spera in continuare ! Printre ei ma aflu si eu, traiesc cu speranta intr-un viitor mai bun al Romaniei. A dumneavoastra, Petruta Dragomir.

9am133889

1 mesaj

In general sunt un optimist, dar la intrebarea dvs. nu pot sa raspund decat ca un veritabil pesimist: in prima parte a anului ne va fi foarte greu; in primavara vor fi mari miscari sindicale; in partea a doua a anului se va opri scaderea nivelului de trai dar ne va fi tot greu; iar daca Mihai Seitan va "reusi" sa "treaca" prin parlament proiectul de lege unica a pensiilor ....... nu mai pot sa prevad ce atitudine vor lua militarii, jandarmii, aviatorii, pompierii si cei de la SRI, SPP, politistii si de ce nu magistratii care sunt in pensie acum si a caror pensii vor fi injumatatite.

9am168510

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:14

In 2010 Romania va fii plina de someri,de persoane dezamagite de actuala conducere,va fii greu din toate punctele de vedere.

Westyy

4 mesaje

dezastru economic, democratia compromisa total iar romanii dormind linistiti.

emilio_badboy

1 mesaj

Acelasi haos politic, economic ceva mai bine (sau poate doar sunt optimis).

nicu0404

2 mesaje

Daca urmeaza in continuare acelasi drum, o sa fie un an greu din toate punctele de vedere, mai ales cel al locurilor de munca

lory2016

1 mesaj
Oras: Iasi

Nu vad tara nostra prea roz in 2010. Din pacate a iesit tot Basescu care in 5 ani de zile nu a facut mai nimic. Toate se vor scumpi si nu vor mai pune nimic la salarii si la pensii. Rata migratiei va creste cu siguranta mai ales in randul tinerilor. Acesta este viitorul tarii vor mai ramane in tara doar copii, varstnicii si cei care nu duc lipsa de bani.

miacos72

1 mesaj

Romania in 2010 isi va reveni din criza si vom avea locuri de munca .

purpledark_angel

1 mesaj

De 10 ori mai rau ca acum!!! Din cauza:crizei economice, situatiei administrativ-politice si chiar si fara primele doua motive Romaniei tot i-ar mai trebui 20, 30 de ani sa se redreseze.

Sandu56

28 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:15

IN 2010? LA PREA MULTE SA NU NE ASTEPTAM,MA REFER LA CELE BUNE!! DACA AMBITIILE PERSONALE ALE UNOR POLITICIENI NU AR MAI FI PE PRIMUL LOC, NE PUTEM ASTEPTA LA O DEZGHETARE A CRESTERII ECONOMICE,NU PREA MARE! VOR FI MULTI SOMERI DIN RANDUL BIROCRATILOR,DECI VOR FI NEMULTUMIRI ,DAR POATE POPULATIA ACTIVA SE VA ORIENTA SPRE SECTORUL PRODUCTIV.

9am7321

25 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:15

un an in care sa ne revina zimbetul pe buze. cu stabilitate politica si de ce nu economica. fara multa teorie, si mult mai mult fapte,realizari, impliniri. poate nu brusc. dar.......pas cu pas. in liniste si pace, cu calm si rabdare, pentru copii nostri , sa vada si ei ca se poate trai dupa 20 de ani , decent, onorabil, prin munca, devotament si hotarire. vrem sa fim mindri ca sintem romani! ne vrem copii la servicii in tara alaturi de familii, nu hoinari, colindind prin lume!

Pagini: << 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: