Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
juganaru_alina 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:55
O tara care se va mai "dezamorti" spre final de an 2010.
|
|
9am3891 2 mesaje Membru din: 8/03/2009 |
Cum vad eu Romania in 2010?Cu oameni f necajiti,care nu vor mai avea nici macar strictul necesar sa puna p masa si cu politicieni indiferenti....Deja am vazut familii care au ramas fara slujbe si nu au cu ce sa si mai trimita copii la scoala,acest lucru mi a aratat o realitate dura si mi a format parerea exprimata mai sus.
|
|
deathoncity 2 mesaje Membru din: 22/05/2009 |
O vad aproape la fel ca acum..poate mai putini imbogatiti peste noapte..se va face o "netezire" a nivelului de trai..adica toti saracim. Lisneanu Dumitru Cristian 0745899741
|
|
9am28740 1 mesaj Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:56
plina de prosperitate;))nu stiu cum va fi romania in 2010, dar eu sper intotdeauna in mai bine..sarbatori fericite sa avem cu totii si un an cit mai imbelsugat!LA MULTI ANI!mona
|
|
mirela_regneala 9 mesaje Membru din: 3/10/2009 |
cu multi someri, angajatii putin, care vor muncii pe mai multe posturi. Cei care vor ramane in societatii si administratia publica au mai multe calificarii pentru a avea cumul de functii iar salariul platit fiind pentru o singura functie. Insa ceea ce este important in anul 2010 va fi calitatea muncii, veniturile ramanand aceleasi. In Romania anului 2010 foarte multe societatii vor intra in faliment sau isi vor suspenda activitatea. In privinta chiriilor acestea vor ramane la fel. Insa societatiile care detin spatiile locative vor incerca sa majoreze chiriile pentru cei ce detin o locuinta sociala sau o locuinta ANL. Aceste societatii de ce detin aceste spatii nu vor tine cont de rata somajului sau de veniturile mici ale chiriasilor. Aceste societatii se folosesc de chiriasi impunand chirii usturatoare pentru acestia. Prin locuinta sociala se intelege ca acesti chiriasi au venituri mici, insa acestia majoreaza chiriile dupa bunul plac invocand modificarea legislatiei insa aceasta nu a fost modificata. Ceea ce s-a facut a fost majorarea taxelor si impozitelor pentru anul 2010. Pe plan politic va fi un dezastru politicienii se vor ataca pentru diverse motive in loc sa analizeze ceea ce este mai bine pentru tara. Economia va fi la pamant avand in vedere ca importam mai mult decat exportam. In agricultura este un dezastru, industrie dezastru, infrastructura Romaniei este un dezastru (drumurile si caile ferate), inca in tara noastra sunt localitati care nu au curent, apa si gaze naturale.Batalia pentru putere a devenit o stire internationala cum sa ne redresam tara daca alesi nu fac nimic. Vrem sa devenim europeni si sa ne aliem preturile si nivelul de trai raportat la tari din uniunea europeana dar au trecut 20 de ani si tot aceiasi suntem, nu ne-am schimbat cu nimic.Rusine.
|
|
9am132008 2 mesaje Membru din: 19/09/2009 |
nasol...
|
|
cata_morosan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Romania in 2010, greu de spus, eu sunt optimista, dar nu o sa fie un inceput de an usor. La inceputul anului se vor aplica noile accize, naspa, pe un curs aiurea ales. La inceput de an se vor anunta cresteri de preturi la anumite produse si servicii. Nu le dorim dar nici nu ne putem pune de-a curmezisul. Eu sunt sigura ca banii de la FMI vor veni, ca productivitatea o sa creasca, sunt foarte increzatoare in ceea ce priveste situatia Romaniei pentru anul 2010. Cu locurile de munca o sa fie mai problematic, (este foarte adevarat ca eu privesc din prisma persoanei care are loc de munca). Incetul cu incetul o sa-si revina si Romania. Catalina, Bucuresti
|
|
andreeau1 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Cred ca situatia va fi mult mai grava in anul 2010 deoarece anul acesta intreprinderile au rezistat cu resurse proprii care s-au epuizat; asta insemna ca vor intra in faliment multe companii.
|
|
|
|
|
dianabalea 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:57
Dupa parerea mea, cred ca va fi mai rau decat anul 2009. Sper totusi sa nu se adevereasca acest lucru si macar sa raminem la nivelul anului 2009, an care nici el nu a fost prea grozav la cate s-au intimplat. Speranta moare ultima nu-i asa? O zi buna si SARBATORI FERICITE!!!
|
|
9am096607 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 |
IN 2010 ROMANIA SE VA RELANSA ECONOMIC.SPERAM CA CIRCUL S-A SE TERMINE.CU STIMA. TRIFU NICOLAE.
|
|
finutzacami22 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Cred ca la inceputul anului va fi un haos pe plan politic... sunt sanse mari ca parlamrentul sa fie dizolvat..... si abia apoi va fi liniste pe plan politic. Si cand cei care conduc tara vor fi linistiti atunci va incepe si economia tarii sa se miste. Politicienii isi vor umfla lefurile mai intai, au pierdut mult cu criza asta, si apoi romanul de rand poate isi va gasi de lucru. A doua jumatate a anului s-ar putea sa fie mai senina pentru Romania.
|
|
andrei_tj 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Romania va traversa o criza politica fara precededent, care va agrava criza economica. Din pacate, cum se spune, ne facem rau cu mana noastra. Singura solutie viabila este sa se ajunga la un conses in plan politic si astfel masurile de relansare a economiei sa functioneze fara cusur.
|
|
ucacsm 1 mesaj Membru din: 28/01/2009 |
IN 2010 ROMANIA VA FI O TARA SUFERINDA, O TARA CARE NU VA PRODUCE NIMIC,PE NICI UN PLAN, O TARA A HOTILOR DATORITA SOMERILOR.
|
|
9am036207 1 mesaj Membru din: 23/04/2009 |
Avand in vedere ca drumul stabilit dupa alegeri este acelasi, probabil ca si rezultatul final va fi acelasi sau chiar mai slab. Se pare ca alesii nostrii nu au invatat nimic si nici nu vor s-o faca. Interesele sunt aceleasi si prea putin cred ca-i intereseaza binele acestei tari. Indiferent ce partid ar fi castigat alegerile situatia ar fi fost aceiasi, sa nu uitam ca toti au fost la guvernare in cei 20 de ani care au trecut si din pacate nu s-a vazut nimic. Dimpotriva situatia economica,politica si sociala a tarii este dezastruoasa. Sa speram la un viitor mai bun ar insemna sa ne imbatam cu apa rece. Atata vreme cat toti stau cu coada pe sus aparandu-si interesele proprii nici nu am curaj sa visez. Romania seamana din ce in ce mai mult cu un camp de lupta,le lipsesc armele... dar nu-i tarziu. Ce este mai dureros este faptul ca milioane de oameni sufera si nimanui nu-i pasa. Romania lui 2010 -somaj,saracie,boli, prea putine zambete si asta de ce? Datorita unor politicieni nepregatiti, snobi si inculti, facuti la norma dupa criterii neortodoxe numai de ei stiute. Cineva afirma ca suntem un popor de lasi, poate ca are dreptate,eu cred insa ca un om integru care ar avea dorinta de a face ceva pentru tara asta nu ar avea sorti de izbanda din start. Nici nu va apuca sa deschida gura si ii va fi inchisa. Ar trebui sa se amestece in mizeria politica ceea ce este imposibil pentru un om cu principii. Sa lasam totusi viitorul sa se pronunte,m-as bucura sa nu am dreptate.
|
|
sfvasiu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Vad o Romanie in haos administrativ cu multiple convulsii sociale si spun convulsii nu miscari intru-cat acestea nu se vor finaliza datorita imposibilitati de convergenta a intereselor sindicatelor. Per ansamblu vad o Romanie neguvernata si neguvernabila in grave probleme financiare si sociale.
|
|
davincivili 1 mesaj Membru din: 24/02/2009 |
In 2010 Romania o vad cum incearca sa-si promoveze turismul ,educatia in vestul Europei si nu numai. Romania incearca sa-si castige increderea in performantele pe care le poate dovedi un exemplu este in industria auto. Intradevar sunt multe de facut dar intradevar se vede schimbare. Sarbatori fericite.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
|
|
emil_cosmin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
o continuare a crizei economice pana la mijlocul anului, alegeri parlamentare in toamna,
|
|
vladimir_iurov 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Rau...
OK
|
|
alexandru_marinica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:58
cel mai rau an din 1989 incoace
|
|
fx_raisa 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010? Incep sa scriu paragraful cu un zambet intr-unul din colturile gurii...dar nu e un zambet ci mai degraba un ranjet.De ce?Pentru ca ma numar printre tinerii care si-au pierdut increderea in cei care, se presupune ca ar trebui sa vegheze asupra bunului mers al tarisoarei asteia. Dar se pare, si nu doar atat ,se poate si proba, ca acesti "responsabili" vegheaza asupra buzunarelor proprii si a activitatii de umplere a acestora. Frumoase indeletniciri! Cand sunt atatea de facut, caci vedem cu totii ca nimic nu merge bine, ei dragutii apar frecvent pe la talk-show-ri, fiecare dandu-si cu cate o parere. Bleah!Cine-i mai crede?Eu una nu. Asa ca undeva in subconstientul meu, cred ca situatia nu se va schimba prea mult.Si daca se schimba sper sa nu fie in si mai rau. Ca sa inchei totusi intr-o nota optimista, inca mai sper intr-o lume mai buna, mai responsabila, si care nu a uitat de valorile morale.Tot auzim termenul de schimbare.....ei bine chiar a venit momentul ca TOTI sa facem aceasta schimbare. Simplu incepem cu noi insine, sa ne dorim sa fim mai buni, sa facem lucrurile temeinic, si nu pe principiul "lasa ma ca merge asa", iar prin puterea exemplului poate reusim sa molipsim si acele segmente de populatie delasatoate. Toate cele bune pentru noul an!
|
|
9am121171 2 mesaje Membru din: 28/08/2009 |
Buna ziua, dupa cum arata guvernul,in acest moment cred ca daca in maxim 3 ani nu se face nimic nou pt tara,vor fi alegeri anticipate,pt alegerea unui alt guvern,si nu vad sa se faca vreo schimbare in bine,doar in rau. Va multumesc
|
|
lianabodnarescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania, frumoasa noastra tara binecuvantata de Dumnezeu , trebuie sa ajunga sa ne satisfaca dorintele, economice in primul rand si apoi politice. Durerea mare este incrancenarea partidelor ce se considera acum in opozitie, de a ne lasa de izbeliste in continuare. Sa auzim ca " nu vom vota noul guvern " ca " nu-l vrem pe Boc prim ministru ", fara a incerca sa recunoasca macar meritele D-ului Boc. Acest om si-a pus cu adevarat tot sufletul in a ne trezi din bezna si mizeria in care ne-a aruncat politicul de pana acum un an. Trebuie sa ne unim eforturile, sa nu ne mai plangem, sa ne avem ca fratii si sa muncim cu drag. Santem intr-o situatie foarte grea, si am fost crutati pana acum. Dar situatia aceasta grea putea fi evitata daca partidele politice ostile presedintelui tineau cont si de noi, oamenii de rand. Criza economica a lovit toate tarile si la noi s-a creat ideea ca presedintele si prim ministrul sunt de vina. Romania va prospera in anul 2010 daca d-nii Geoana, Crin Antonescu, Vadim Tudor, Gigi Becali si altii ca dansii, tin cu adevarat cu poporul si vor face tot posibilul sa aiba respect fata de presedintele ales si fata de prim ministrul re-numit. Exemplul lor conteaza. Da trebuie sa existe opozitie, dar fara atata falsitate. Sunt mama a patru copii, din care doi au plecat din tara. Am trait pe vremea comunismului, dar nu am auzit si vazut atata ura si rautate, NASCUTA de cand D-ul Basescu este presedinte. Sa ti ca orbul de bata, sa vorbesti de rau si necuviincios pe posturile media de actualii alesi, fara sa ti cont de tinerii care vor liniste si sa traiasca in frumoasa noastra tara furata pe fata pana nu demult. Culmea ca tinerii politicieni care apar pe posturi si-si bat gura numai cu aberatii, jignind pe cei de buna credinta (parerea mea) nu ar trebui invitati, apoi jurnalisti plini de aceeasi rautate, normal bine platiti pentru acest lucru, SA SE LASE DE MESERIE. Castiga acum dar sa nu uitam Bunul Dumnezeu nu iarta. Pacat ca nu-si dau seama in ultimul ceas. Eu sper din tot sufletul ca o sa se aseze lucrurile, oamenii inteligenti din clasa politica ce fac bine atat pentru tara cat si pentru noi OAMENII vor castiga si se vor inmulti spulberand raul din sufletele otravine ale celor ce vor doar PUTERE. Ratiunea trebuie sa domine anul acesta, si munca. Succesul trebuie sa-l vedem la anul fara nici o indoiala. SARBATORI FERICITE CU SANATATE SI BUCURII va doresc din tot sufletul. Liana Bodnarescu
|
|
florian_cristescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Cum vad eu Romania in 2010...hmmm, la Revolutia din '89 am luptat cu arma in mana in speranta ca vom fi o natiune puternica si frumoasa insa din pacate hotii de politicieni au furat totul iar noi am stat cu mainile in san. Ne meritam soarta; asa ca previziunile mele pentru anul 2010 sunt cele mai sumbre cu putinta... sa trecem la arme si sa-i tragem in teapa pe toti cei care si-au batut joc de tarisoara noastra!
|
|
9am7123 1 mesaj Membru din: 14/03/2009 |
Cred intr-o mica redersare a economiei.
|
|
9am042548 1 mesaj Membru din: 2/05/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:59
eu cred ca anul 2010 va fi un an foarte greu pentru romania iar criza financiara va atinge apogeul ,
|
|
letiporus 1 mesaj Membru din: 26/11/2009 |
din pacate am avut o ocazie sa iesim din criza dar pur si simplu am ratat-o
|
|
gabriel68bodo 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
In 2010 in Romania va fi si mai greu decit este acum,si asta se va datora 90% clasei politice care se lupta pent. ciolan si a uitat de nevoile reale ale poporului roman.
|
|
ion_stavarache 1 mesaj Membru din: 16/01/2009 |
In anul 2010 Romania va ceva mai prospera decat in anul 2009,mai ales in a doua parte a anului.Somajul va fi mai scazut,iar oamenii o vor duce mai bine.Totul va depinde de seriozitatea si responsabilitatea clasei politice.
|
|
pathebz 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Romania in 2010 nu o vad bine,atat timp cat dl.Basescu joaca dublu rol,acela de presedinte 50% si cel de presedinte al PD-L. Nu vom avea o reabilitare economica,somajul va creste,investitii lipsa,coruptia in crestere,numarul infractiunilor in crestere. Se va accentua implicarea politicului in treburile justitiei.Migrarea politica va fi in crestere,pentru ciolanul cel gustos.Cei care vor suferi sunt cei multi si prosti. Ne meritam soarta !
|
|
|
|