back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 >> Sari la pagina:

MARIUS_MIHAI

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:46

2010 poate fi si mai greu decat 2009,mai ales ca cei care ne reprezinta la "varf" nu gasesc solutii pentru problemele noastre,decat nu stiu cum sa faca sa le fie lor mai bine,vezi lupta pentru ciolan-apropo de alegerile din decembrie pentru putere -totusi sper sa fie mai bine,poate au fost de ajuns acesti 20 de ani ...

alphavillesin

1 mesaj

De felul meu sunt un tip optimist. Sper si cred ca vom incepe un an in care vom incepe sa ne redresam. Anul abia trecut a fost un an de cumpana pe care l-am trecut de bine de rau. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa avem incredere in noi, sa luam atitudine si sa luptam pentru o viata mai buna.

magda_2077

1 mesaj

As vrea sa vad Romania dintr-un unghi optimist,insa,numarul tot mai mare de someri si saracia oamenilor in prag de sarbatori ma face sa o privesc.....pesimist.As vrea sa ma insel,macar de m-as insela!Sa dea Dumnezeu sa avem un an macar fara tot felul de amenintari....porcine,aviare,etc si cu multa liniste,mai ales liniste politica. Un an mai bun,Romania!

9am058927

1 mesaj
Oras: Suceava

2010 VA FI UN AN CU MULTE FRAMANTARI POLITICE,CRIZA ECONOMICA SE VA ACCENTUA

alexandrubrasiovan

1 mesaj
Oras: Lugoj

Romania in 2010, va fi o Roamanie a reformeleor nepopulare si asteptate de 20 de ani. populatia va intelege ce conteaza ,cine conteaza cine nu a contat niciodata,cine si ce va mai conta in viitor. SENDY

lidiadragota

1 mesaj

Romania in 2010 in viziunea mea: va fii tot in criza economica, vor avea loc multe revolte, va fii greu pentru noi toti dar suntem datori sa traim cu speranta intr-un viitor mai bun,sa luptam pt asta,sa fim uniti si sa ne ajutam reciproc.

Anka04

1 mesaj

O sa fie la fel ca si anul acesta, daca nu mai rau! Criza economica nu s-a simtit asa cum ar fii trebuit, datorita sumei uriase imprumutate de la FMI. Desi speram ca "noul" guvern sa gaseasca solutii anti criza mai adecvate si cat mai rapide pentru binele tuturor. Vad mai multe conciedieri, mai multe concedii fara plata functionarilor publici, aceleasi salarii si aceiasi lideri de guvern. Ca sa facem un 2010 diferit trebuie sa ne ajutam unii pe altii, sa fim mai intelegatori, sa-i ascultam pe cei din jurul nostru, sa lasam orgoliul deoparte si sa ne tratam frateste ca altfel nu-i posibil sa traim intr-o lume in care toata lumea incearca sa se injunghie unu pe altul si sa-si fure ca orbii painile de la gura.

kristina_toader

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:47

Ca orice roman,imi doresc un 2010 mai bun decat 2009,dar din pacate trebuie sa vedem realitatea.Salarii intarziate,mariri nici nu cred ca se pune problema sau se pune,dar se gasesc mereu motive ca sa nu indeplineasca cele propuse,preturi mari,datorii,rate si de aici restul problemelor.Lumea e din ce in ce mai rea,totul e un hoas,totul merge in jos.Dar cum se spune,speranta moare ultima!Cu rabdare si nadejde de la Dumnezeu o sa vina vremuri bune si o sa ne putem bucura ca suntem romani si ca traim in Romania!

topaz_eurotur

1 mesaj

Anul 2010 cred ca va fi anul revenirii economice,dar una modesta.In prima parte a anului va creste somajul.Nu va fi o crestere semnificativa a nivelului de trai al populatiei.Nu cred ca vor fi miscari sindicale/sociale importante,chiar daca PSD-ul se va afla in opozitie. Sub aspect politic va continua in aceeasi nota de relativa instabilitate.Vor mai fi citeva "dezertari" din PSD si PNL.Spre sfirsitul anului va fi o remaniere guvernamentala. Sint de asteptat modificari in conducerea PSD si PNL.Grupul independentilor se va constitui in partid politic.Este de asteptat o ruptura in PSD daca nu se acorda satisfactie grupului contestatar.

nucsor

1 mesaj

Nu am pretentia ca sunt Oracolul din Delhi, dar Romania anului 2010 o vad in culori foarte sumbre: Pe plan social:vom inregistra o crestere reala(nu statistica!!!)a ratei somajului, mai ales in primul trimestru.Sanatatea va ramane fara fonduri , vor fi blocaje de plata CASS-spitale -farmacii.Se poate ajunge la miscari revendicative in strada!Salariile vor stagna sau se vor diminua.Tinerii vor parasi tara pe capete fara sa se mai uite in urma! Le plan economic :crestere 0!Nicio ramura industriala nu va putea decat sa se mentina eventual la linia de plutire! Agricultura nu va avea fonduri nici pentru alocatiile legale ale crescatorilor de animale.Nu se va lucra pamantul arabil si in primavara o sa povestim despre eventuale insamantari intarziate! Pe plan politic:Presedintele va continua sa arate tuturor ca el face "ce vrea muschiul lui"(am folosit un limbaj pe care sa-l poata pricepe domnia sa la nivelul de instruire pe care a dovedit ca-l poseda) si va crea falii in viata politica ,o lupta surda sau sonora intre puteri.Tara va aluneca spre un soi de dictatura presedentiala;S-ar putea sa fim consultati daca nu cumva suntem de acord cu 3 mandate pentru presedinte sau cu presedentia dinastica!!Ni se va repeta la nesfarsit ca economia este in crestere si ca tara nici nu a ajuns in criza!Imi pare rau de biata Romanie,de mine si mai tare, dar scenariul de mai sus este unul OPTIMIST! La multi ani tuturor!

giulic

1 mesaj

Dupa parerea mea primele trei luni ale anului 2010,vor fi cele mai grele din punct de vedere economic si al nivelului de trai.Vor fi multe disponibilizari,iar puterea de cumparare a romanilor va scadea si mai mult.Dupa parerea mea.relansarea economica se va produce cam de prin luna sept.oct.,2010.

rizica

7 mesaje

Eu sunt optimista si cred ca in 2010 vom reusi sa avem crestere economica, ca lucrurile se vor imbunatati si Craciunul anului viitor va fi unul mai imbelsugat.Trebuie sa avem rabdare si sa constientizam ca trebuie sa acceptam masurile dure pe care viitorul Guvern le va lua.

trompy_19

1 mesaj

In prima parte a anului aproximativ 4- 5 luni, va fi si mai greu decat perioada de la dinele anului 2009, insa economia isi va reveni si necesarul de forta de munca va creste, automat ne vom ridica dar cand vom iesi putin cu capul la suprafata va veni intrebarea: "ce facem cu FMI?" si atunci sa ne tinem bine. Romania va fi la fel cum o stim cu totii, cu romani " smecheri" care din orice doresc sa faca bani, pacat ca nivelul tarii nu se raporteaza la acest lucru, astfel a-m fi printre primele tari ale UE. Cam asta ar fi pentru ca Romania nu este obisnuita cu mai mult. Sarbatori fericite va doresc!

9am15371

1 mesaj

eu personal sunt foarte optimist,akum dupa linistirea apelor in politica,speram ca noi toti romanii am facut o alegere buna,si asteptam sa culegem roadele bune ale anului 2010,dar multa rabdare si intelegere,din partea tuturor ROMANILOR.

picolo_smeq

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:48

pai eu unu nu sunt prea optimist , doar nu ar disparea nepotismele din sistemul public peste an sau sa numai fie mafie ...sper doar sa se remedieze cateva probleme fundamentale care implica si oamenii din romania nu doar clasa politica...o zi buna :) speranta moare ultima, dar nu uita ca totusi moare :)

gelu_dragomir

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania 2010 nu va fi nici cu mult mai buna si nici cu mult mai rea decat Romania 2009. Indiferent de presedinte, de parlament, de guvern, schimbari semnificative (in bine sau in rau) nu se pot produce decat pe masura ce aceasta natie se schimba (in bine sau in rau). Iar acest proces este unul de durata. Romania are o problema de sistem si actualul sistem este sprijinit (constient sau nu) de o larga majoritate a romanilor. Daca maine (prin absurd, un vis frumos) vom avea cea mai performanta educatie de pe planeta precum si cel mai bun sistem de sanatate tot ar trebui sa asteptam 15-20 de ani pentru ca beneficiile sa devina palpabile. Si este singura cale (intr-un regim democratic).

9am062517

1 mesaj
Oras: Brasov

Din pacate alegerea D-ului Basescu presedinte si desemnarea d-ului Boc premier nu dau Romaniei nicio sansa de revenire din criza perpetua in care ne aflam din 1989. Probabil ca vom reveni la situatia in care vom importa de data aceasta nu un regent ci un guvern, si de ce nu chiar si un presedinte (oare FMI-ul nu are asa ceva?).

yulyana_florentyna

1 mesaj

Eu cred ca anul 2010 va fi pentru inceput unul 'sarac' adica aceasta criza se va resimti , dar doar pentru inceput. De la jumatatea sa lucrurile se vor reglementa pe plan economic. Un an bun la toata lumea!

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

cu pantaloni rupti in fund. o rominie de 2 lei si aia vechii

badiu

2 mesaje

O tara care incearca sa gaseaca repede multe raspunsuri la problemele care sunt astazi ,agricultura , industrie ,turism , somaj ,pensie ,etc sa nu mai vedem parlamentari dormind si interesul lor mai important decat problemele cu care se confrunta aceasta tara . Sa gaseasca o modalitate sa trecem cu bine peste aceasta criza .

georgianaberariu

1 mesaj

Romania in 2010....poate fi comparata cu o persoana care trece printr-o criza existentiala a vietii....o perioada o sa fie greu....o sa fie deprimata.....nu o sa aiba chef sa faca nimic si nici nu prea o sa aiba resurse cu care sa faca ceva.....dar ....istoria o arata....tara si oamenii dintre granitele ei au potential de a-si reveni din aceasta stare. Nu suntem singurii care am incasat lovituri grele de la CRIZA....si alte tari au probleme....dar ne vom reveni. In prima parte a anului o sa fie extrem de greu....vor fi concedieri multe......probabil mai multe sinucideri....iar o criza politica ....dar din vara ne vom reveni. Acesata redresare economica se va petrece in momentul in care celelalte tari mai dezvoltate isi vor reveni dupa criza. Cel mai greu va fi pentru cei care locuiesc la oras si au chirii, rate si nu au de ce se apuca in cazul in care raman fara loc de munca. Toate lucrurile se intampla cu un motiv.

florentinaelisa

4 mesaje

E U vad Romania in2010 si mai rau decat acum,o sa fie mai criza decat acum mai ales pentru oameni de rand.numai un miracol daca s-ar intampla ar fi bine ca sa ne salveze .

9am043428

1 mesaj

Atat de jalnic incat mi-e scarba ca sunt roman.

MTINA17

1 mesaj

Sper sa nu am dreptate, dar nu cred ca va fi un an bun din punct de vedere financiar. sper sa fie macar ca si cel din 2009.

9am035945

1 mesaj

D.p.d.v. politic-inacceptabil D.p.d.v. economic-acceptabil

florinatascu

1 mesaj
Oras: Deva

Cred ca va fi un an foarte greu.Sper sa avem macar sanatate ca sa putem face fata...la bine si la greu.
Oricum,speranta moare ultima.

dana_gornea

1 mesaj

Vad Romania in saracie. Vad mogulii imbogatindu-se pentru ca dumnealor isi voteaza solutii, iar oamenii simplii vor simti din plin efectele crizei economice. Va fi cel mai greu an al Romaniei de dupa 1989, an in care in sfarsit romanii vor iesi in strada ca sa isi ceara drepturile. Guvernul va fi dat jos sau cel putin tras la raspundere. Romania a acumulat datorie externa de 32 miliarde de euro, in conditiile in care inca nu au fost suficienti. Guvernul Boc mai vrea. Generatiile de 30-40 ani nu o sa mai suporte atata nedrepate, saracie si somaj si vor fi primele care se vor revolta. Au suportat prea multe schimbari de-a lungul a celor 20 ani, si nu au vazut nici o ameliorare. Piata de munca va fi ieftina, pentru ca cerere nu mai este... Cei tineri, care au invatat si au experienta in management, vor gasi oportun sa-si deschida mici afaceri. Cei care se dezvolta pe timp de criza, sunt adevaratii invingatori...

9am153164

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:49

O tara plina de contradicti fara nici o perspectiva suportand cu greu nepriceperea,lacomia regimului totalitarism aflat la conducere.Romania va fi o tara in care nu vor mai fi respectate drepturile fundamentale ale omului,o tara in care cetatenii acesteia vo fi nevoiti sa gandeasca asemanator dragului nostru conducator Traian Basescu(base).Stau si ma intreb oare de ce am lupat in revolutia din decembrie de ce au murit tineri pt ca acum in preajma anului 2010 sa ne inchinam din nou unui conducator iubit care acum e Traian Basescu.Cel care aplica principiul cine nu e cu noi e impotriva noastra.

laur_p88

1 mesaj

Romania In 2010: bine

9am105413

1 mesaj

ACASA

Pagini: << 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: