9am171591
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:14
eu nu vad nici o schimbare in bine in 2010 probabil va fi in cel mai fericit caz la fel ca in 2009.
|
|
|
9am137965
1 mesaj
|
Romania in 2010 va ramane probabil un an de referinta in sens negativ: somaj la cote alarmante, tulburari sociale, conflicte politice interminabile, o tara divizata in pro Basescu si contra Basescu, o tara vizitata de experti FMI care vor da poate cu taraita ceva bani cat sa nu intram in faliment si apoi vor emite analize care sa traga atentia asupra pericolelor economice tot mai mari.. Nu cred ca vom trai prea curand bucuria revenirii economice sau macar a stagnarii economice....tavalugul falimentelor tot mai multor societati comerciale va continua....
|
cristina_popesku
3 mesaje
|
Romania in 2010 se va revigora, economia isi va reveni, numarul somerilor se va subtia iar moneda noastra se va intari.
|
ivi_1965
1 mesaj
|
In anul 2010 Romania va avea parte de instabilitate economica si politica , ramane o tara cu legi neaplicate,o tara a celor deveniti puternici datorita unor conjucturi sau afaceri neoneroase, o tara care se ghideaza dupa sloganul celor intrati in panica si uita ca fac parte dintr-o comunitate: scapa cine poate!!!!!!!!!
|
|
|
auraminea
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Buna dimineata, numele meu este Aura si din Iunie 2006 nu mai locuiesc fizic in Romania, dar familia si prietenii mei sunt acolo si pot spune ca sunt la curent cu ce se intampla, prin prisma lor. Despre Romania anului 2010, mi-as dori sa fie un pic mai bine decat 2009, scena politica sa ajunga la o stabilitate si romanii sa inteleaga ca deja au trecut 20 de ani de la marea revolutie, care se dorea a fi o noua trecere spre mai bine si nu spre haos, deznadejde, deziluzii si jocuri de culise pe plan politic. Daca nu ma insel, Dl.Mircea Dinescu, spunea imediat dupa '89 ca "Romanilor le va trebui 20 de ani sa inteleaga democratia". Timpul s-a scurs IREVERSEBIL, si Romania mai pare inca sfasiata de nedumerirea de dupa evenimentul care a marcat istoria Romaniei, zile in care au murit mii de oameni pentru ca noua sa ne fie mai bine, sa avem libertatea cea mult dorita, accesul la tot ceea ce candva era tabu pentru noi si lista poate continua. As vrea ca romanii sa stie mai bine sa isi valorifice frumusetile, sa nu isi mai planga de mila si sa incerce sa faca ceva cu ceea ce au: vezi Marea Neagra, vezi Dunarea, vezi statiunile balneo-climaterice, vezii Transfagarasanul, etc, etc, etc. Ar fi multe de spus si nu vreau sa va irosesc timpul. Macar un lucru important daca am face in fiecare an, Romania ar putea ajunge departe. Multumesc si Sarbatori Fericite!!! Cu respect deosebit, Aura
|
9am174864
2 mesaje
|
IN PRIMA PARTE, ZAPADA. ZAPADA PE STRADA, ZAPADA IN CASA, ZAPADA IN INIMI. ADICA FRIG. SAU CHIAR GER. IN A DOUA PARTE, PLOI. PLOI IN STRADA, PLOI IN INIMI. PLOI. CEVA BACOVIAN. SI TOT ASA DIN RAU IN MAI RAU. NE SUGERATI SA FIM OPTIMISTI. E GREU. UNII POT ALTII, NU. DUMNEZEU CU MILA. DAR EL SPUNE CA NU ACUM, NU AICI. DINCOLO DE STYX, POATE. ASA CA...ASTEPTAM.
|
9am044467
1 mesaj
|
romania in 2010 o sa o vad din viena de la un hotel de 3 stele din centrul vienei ..macar ptr 3 nopti ...macar sa castig ..:))
|
|
|
9am056799
1 mesaj
|
romania in 2010 eu nu o vad prea bine din cauza problemelor financiare ale populatiei si acest nou guvern ales care nu pre o sa aiba timp pt nevoile oamenilor sau pt restructurarea economica a tarii imi pare rau sa spun aceste lucruri dar eu cred ca sant cele adevarate
|
|
|
buligasuzana
1 mesaj
|
Nu cu ochi buni, in situatia in care criza economica abia incepe sa se resimta si tocmai am asistat la realegerea unui presedinte culpabil de inducerea instabilitatii politice in Romania. Probabil numarul de concedieri se va accentua, scaderea nivelului de trai avand si influente directe, mai apoi, asupra sigurantei si ordinii la nivel national, resimtindu-se mai intens in zonele slab dezvoltate ( Moldova fiind cea mai expusa din acest pct de vedere).
|
Anonimus
4 mesaje
|
Anul 2010 va fi anul relansarii economiei romanesti, In opinia mea va fi un an mult mai bun decat cel pe care-l lasam in urma. Economia romaneasca va incepe sa functioneze din ce in ce mai bine, asta datorita contextului international, dar si ca urmare a asezarii treburilor in politica de pe Dambovita. Pe aceasta cale va roga sa-mi permiteti sa va multumesc pe aceasta cale pentru informatiile pertinenete si la timp pe care mi le-ati furnizat de la data abonarii si pana in prezent, si totodata sa va urez un Craciun Fericit, La Multi Ani,si multa sanatate! Cristian Dumitru
|
9am090276
1 mesaj
Oras: Galati
|
mai rau ca in 2009-atat timp cat ne lipsesc fondurile pt a face cat mai multe investitii si guvernul se imprumuta pentru plata salariilor si pensiilor perspectiva iesirii din criza este nula
|
georgianrosu
1 mesaj
|
Putin mai bine decat in 2009.
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
As vrea sa cred ca va fi mai bine! Semnalele de la cei din jur (care isi dau cu parerea intrebati au ba) sunt proaste, negative. Eu sunt optimista si zic (si asta este valabil pentru cei proactivi) ca, daca esti insufletit de un obiectiv real, cum ar fi sa-ti pastrezi jobul (prin mijloace curate, bineinteles), sa-i ai pe cei dragi sanatosi si te mai zbati si pentru a realiza mai mult decat restul celor care te inconjoara, atunci sigur vei si reusi si vei avea un an pe care, la final de decembrie, sa il poti cataloga drept 'ok', in conditiile economice actuale!
|
urlatzik_87
2 mesaje
|
Nu stiu ce sa zic..Romania este plna de surprize, complet imprevizibila. Exact cand crezi ca poate se schimba ceva, atunci romanii nostrii o dau cu bata in balta. Poate un an mai bun pentru cei care vor sa faca ceva, isi schimba cursul vietii. Poate un an mai rau pentru cei care nu fac nimic si asteapta sa vina schimbarea de sus. Se spune ca viata e scurta, dar parca viata pe care o traim noi in Romania este prea lunga...
|
liana_co
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:15
Nu vad Romania prea bine...mai ales cu Basescu presedinte si Boc-Boc iarasi premier. Sper sa se gandesca bine la anu' si sa nu mai taie din salariile celor care ne apara tara, celor care se ocupa de sanatatea noastra si celor care se ocupa de educatia copiilor nostri. Cred ca se bazeaza prea mult pe faptul ca romanul suporta orice. Sicer nu ma intereseaza chiar asa tare cine e la putere, ca e PD-L, ca e PSD, nu ma intereseaza si daca fura cat nu mai pot duce, atata timp cat mie, cetatean de rand, imi merge bine si nu ma sperie gandul ca am de platit o rata la banca si s-ar putea sa nu am cu ce sa o platesc, nu ma sperie gandul ca pot ramane fara serviciu... Sarbatori fericite tuturor romanilor! Si un an 2010 mai luminos decat indraznim sa speram!
|
gik_pdg
1 mesaj
|
Hmmm, Romania in 2010?!?!? sincer cred ca criza ne va afecta si in 2010, poate spre sfarsitul anului va fi mai bine, sau de la jumatate in colo, insa sper ca dragul nostru presedinte sa-si faca mandatul mai bine ca cel trecut, si sa lupte intradevar pt. romani, iar domnul premier Boc cred ca va fi schimbat foarte repede in 2010, deoarece il depaseste acest post, si se vede clar ca nu are stofa pt. asa ceva.
|
anammicu
1 mesaj
|
Cum pot vedea Romanica noastra draga? Fara prea mari schimbari fata de 2009. Important este sa fim sanatosi. Cu siguranta vom reusi!
|
9am170099
1 mesaj
|
Romania in 2010? Intrebare de 10 puncte. Mai rau decit acum. De ce? Intrebati FMI-ul!
|
sweet_flory77
1 mesaj
|
In 2010, Romania va fi la fel ca si in 2009 sau mai rau, insa mai bine nu va fi cu siguranta. Criza economica nu va disparea, preturile la alimente, carburanti etc , vor creste iar salariile raman aceleasi , poate si mai mici in special la bugetari (cum sunt si eu, din pacate) din cauza acelor zile fara plata ca doar asa e in Romania.
|
daniel_langa
1 mesaj
|
2010 se va caracteriza prin iesirea din recesiune , urmata de o relansare a productiei si serviciilor .In prima faza a societatilor care au export in UE ( Germania , Franta si Italia ) Evolutia poate fi mai rapida sau mai lenta in functie de stabilitatea politica , respectiv guvern stabil si lipsa unor eventuale alegeri anticipate .
|
truta_bobby
1 mesaj
|
Cred ca Romania si in anul 2010, la fel ca in 2009, va fi un adevarat circ pe plan politic. Din punct de vedere social consider ca tinerii isi vor canaliza toate dorintele de realizare catre tari din restul Europei, deoarece numai ele ar putea sa le ofere o sansa la o viata decenta. Imi pare rau, dar nu vad Romania ca pe o tara de care sa poti fi mandru. Am ales din nou coruptia!!!
|
ighis_q_13
1 mesaj
|
Sunt convinsa ca ne va afecta mai mult criza, anul acesta fiind doar un inceput. Probabil ca vom trai de pe o zi pe alta. Asta este viata, daca alegem pe cine nu trebuie sa ne conduca tara. O zi faina.
|
elena_vae
1 mesaj
|
Anul 2010 va fii un an tot de criza
|
9am102086
1 mesaj
|
vad in anul 2010 un an mai dificil ca 2009
|
zamfiroiu_spiridon
20 mesaje
Oras: Curtea de Arges
|
Vad o Romanie agitata,puierila, la varsta copilariei democratice,cu niste parinti inca vigurosi( noi poporul) dar ametiti,debusolati,rataciti...dar cu gandul mereu la ea...fata frumoasa(Romania) care din pacate are bocancii rupti(autostrazile) si rochia carpita...Flacaii care incearca s-o curteze(politicienii) si s-o duca la altar sant niste flacai de trei lei...din parinti betivi si mame ingalate dar "smecheri"
|
yvonne_m_marinescu
1 mesaj
Oras: Craiova
|
Va salut cu respect.Mi-ar placea sa vad o ROMANIE curatata de toate gunoaiele existente acum in ea(si la propriu si la figurat).Mare pacat ca tarisoara asta a ajuns in asa hal. Oameni buni ,avem o tara cu de toate....toate formele de relief,toate resursele naturale...avem oameni care inca mai au suflet de roman adevarat.Intrebarea mare care se pune este-ce trebuie facut ca sa le pastram?ca sa fie bine?Ma uit in jur si ii vad pe toti intr-o stare de letargie.Parca nimeni nu mai are puterea sa se zbata,sa lupte pentru bine.Am multe de spus dar cred ca le spun degeaba.Inchei prin a va transmite LA MULTI ANI SI NUMAI BINE.
|
kiss_tibor_1
1 mesaj
|
Cum vad romania in 2010? Fiind un tanar proaspet absolvit vad romania fara viitor. Din pacate fara viitor. Nu poti sa iti gasesti un loc de munca, nu poti sa faci bani. nu poti sa-ti creezi un viitor. de unde iti faci rost de un apartament ? E greu!!!
|
9am069779
1 mesaj
|
Sper ca anul viitor sa fie un an mai bun,un an plin de bucurii si belsug,caci avem nevoie.
|
lorelayhy
1 mesaj
|
Din pacate, nu prea vad o Romanie mai buna in 2010, avand in vedere ca de aproape 3 luni ne confruntam o instabilitate politica. Daca mai luam in calcul si criza financiara, sansele de redresare a Romaniei pe plan economic sunt reduse. Insa, daca vom avea un Guvern ( dar nu cu Emil Boc ca prim-ministru) care sa gestioneze destul de bine probleme cu care se confrunta Romania pe plan economic si nu numai, putem spera la o Romanie mai buna, mai curata, mai dezvoltata si cu care sa ne mandrim. Ne ramane doar speranta ...
|
kinu_klt85
1 mesaj
|
Anul 2010 va fi unul catastrofal. Caderea economica va continua, noul an va aduce un alt val de disponibilizari, mai ales in randul bugetarilor (dar nu numai). Pretul carburantilor si al energiei va urca si el, ceea ce inseamna ca vom manca mai scump, vom comunica mai scump, vom calatori mai scump, vom plati mai mult pentru medicamente, va scadea puterea de cumparare, vom cumpara mai putine masini, mai putine case, vom face mai putine vacante - foarte multi nu vor mai face deloc. Vom munci mai mult pentru bani mai putini. Anul 2010, pentru majoritatea romanilor, va insemna supravietuire.
|
|
|