Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
mihai_stef2001 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:10
Din pacate nu sunt prea optimist si nu pentru ca alegerile ne-au "acrit" si au fost cum au fost sau ca romanul dupa 20 de ani de democratie inca fura sau ca nu e capabil sa faca proiecte si sa acceseze bani europeni, ca natalitatea a scazut constant sau ca numarul de pensionari e prea mare bla, bla ci pur si simplu pentru ca suntem o populatie eterogena, cu un Ardeal si un Banat mai educat si mai civilizat si un sud "manelizat" in buna parte... Dar pasi mici, foarte marunti s-au facut totusi, chiar daca nu par la prima vedere, poate fi si o usoara crestere economica in 2010, vom vedea !
|
|
9am162556 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Ma tem ca nu se va termina criza, ca vor creste in continuare atat inflatia cat si somajul...Sper ca in 2010 oamenii sa aiba mai mult bun simt si mai multa intelepciune, ca sa ne ajutam singuri sa trecem peste un an pe care il vad dificil...
|
|
9am154383 1 mesaj Membru din: 14/10/2009 |
Sincer, nu o vad prea bine. Astept de 20 de ani sa fie mai bine in Romania si tot asteptand s-a cam scurs copilaria si aproape tineretea mea. Eu iubesc Romania, dar Romania nu ma iubeste pe mine. E ca o dragoste neimpartasita.
|
|
alinu_tttza 1 mesaj Membru din: 10/06/2009 |
Eu cred ca romania in 2010, va fi la fel ca pana acum sau chiar mai rau nu cred ca va fi o schimbare pentru dupa cum se vede avem acelasi presedinte care nu a facut nimic in trecut si ma gandesc ce motiv ar avea sa faca acum ceva cand e din nou in functie. Poate pe la sfarsitul anului se vor simti mici schimbari, dar pana atunci trebuie sa tinem la serviciul nostru cat putem si sa nu ne gandim ca gasim deocamdata altul mai bun macar pana se mai linistesc apele in politica si economie.
|
|
flore_dorina 1 mesaj Membru din: 24/02/2009 |
Romania in 2010? foarte greu de spus daca pana acuma ne-am plans si am auzit cuvantul"CRIZA" peste tot si in fiecare zi in 2010 chiar o sa simtim cu totii ca este CRIZA,va fii din ce in ce mai greu avend in vedere ca nu mai sunt fonduri pt.pensii si altele, a treia transa de la FMI inca nu am primit-o chiar bine nu va fi deloc.Astepatm sa vadem daca acuma dupa alegeri o sa fie o schimbare si o sa ii preocupe mai mult soarta cetateniilor dar atata timp cat nu sunt locuri de munca, oamenii de unde sa poata platii facturile la intretinere,ratele la banca,sa supravietuiasca? de unde pentru ca cei din guvern, parlament au alte probleme nu cele ale cetatenilor de rand.Imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar nu VA FI BINE DELOC IN ANUL 2010, trebuie sa privim realitatea rea din pacate dar asta este.
|
|
9am172142 1 mesaj Membru din: 11/11/2009 |
Pai .... vad prin ochii mei putin miopi. Adica daca trec cu vederea unele detalii, nu vad o imagine prea naspa - ca sa fiu in trend cu limbajul modern. Nu cred ca Romania se va schimba mult, insa cu siguranta o mare parte a populatiei a invatat deja ca lumea se poate rasuci brusc si da peste tine o criza de zici ca te-a lovit acceleratul. E drept ca ne obisnuim si cu criza, apoi trece ea incet-incet si lucrurile reintra pe fagasul normal. Cred ca 2010 va fi un an destul de dificil, poate chiar mai dificil decat 2009, insa daca punem osul la munca si capul la bataie pentru a gasi solutii ... depasim noi si perioadele mai putin simpatice
|
|
dorinasamuil 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
In 2010 eu vad o Romanie neagra, cu miscari de strada, lume nemultumita, somera....saracie.....
|
|
cristea_adela 1 mesaj Membru din: 17/02/2009 |
Cred ca anul 2010 va fi pentru Romania mai bun decat 2009, ca situatia economica si cea politica se vor imbunatati usor pe parcurs, dar inceputul anului va fi la fel de dificil ca sfarsitul anului 2009.
|
|
|
|
|
9am057459 1 mesaj Membru din: 29/05/2009 |
Mi-as dori sa vad o Romanie mai linistita, cu oameni mai intelegatori, care sa-si ajute semenii , mediul inconjurator, animalele. As dori sa nu mai vad copii bolnavi incurabil, batrani care cersesc la colt de strada, animale care implora o bucata de mancare. As vrea sa vad mai putini betivi, sa aud mai putine injuraturi, sa vad mai multe zambete si incurajari, imi doresc multe lucruri frumoase, dar... Se pare ca ne asteapta previziuni sumbre, trambitate din zori si pana noaptea tarziu pe toate posturile tv si apoi trecute din om in om, ca un ecou.. Insa cum speranta moare ultima si pt ca au fost alte vremuri mai dure peste care am trecut, asa va fi si acum, vom trece peste toate, chiar si mai greu asa cum ni se spune.. P.S. Poate ca sunt mai putin pragmatica, dar imi doresc sa vad mai mult optimism in jur. Poate ca ar trebui ca cei din jurul nostru sa se multumeasca cu mai putin ca sa primeasca mai mult si sa nu-si doreasca neaparat lucruri intangibile pt ca sigur vor suferi. Mutumesc pentru aceasta ocazie de a-mi exprima parerea. Cu simpatie, va urez sarbatori fericite! Popescu Sorina, Craiova
|
|
9am117689 1 mesaj Membru din: 15/08/2009 |
nu o vad bine:)) la fel ca pina acum sau mai rau.............................
|
|
nicolae_draguta 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Buna ziua , Punctul meu de vedere pentru Romania in 2010 este ca 100 % vom iesi din acest impas al crizei dar numai cu ajutorul meu al dumneavoastra al tuturor romanilor care ar trebui sa isi schimbe putin mentaliatatea si sa gandim mult mai pozitiv si cu siguranta va fi mai bine. Sarbatori Fericite Tuturor !!! Si La Multi Multi Ani !!!
|
|
9am033672 3 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
In nici un caza mai bine ca acum. Probabil mult mai rau. Cred ca vor fi disponibilizari si mai mari de persoane decat in 2009, salariile se vor diminua si ele, oamenii vor saraci din ce in ce mai tare. In conditiile astea, nu cred ca mai cazul sa ne facem planuri de viitor. E mult prea incert.
|
|
9am121373 1 mesaj Membru din: 22/08/2009 |
AS DORI ca noul an 2010 sa ne aduca mai multa LINISTE SUFLETEASCA,SA FIM MAI BUNI, MAI INTELEPTI si cu ajutorul lui DUMNEZEU sa trecen peste greutatile cotidiene.Numai gandind pozitiv putem imbunatatii traiul nostru de zi cu zi.
|
|
teo_gabi28 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
mai greu decat in 2009! oameni fara locuri de munca, salarii mici, impozite mari, politicieni carora nu le pasa decat de ei!
|
|
bica_zorlescu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Anul 2010 va fi un an foarte greu. Se va adinci criza, va fi saracie,lipsa locurilor de munca se va acutiza... Se vor declansa si conflicte de strada. Politicienii se vor " adincii" in bunul patriei cu mai multa lacomie, afisand in continuare imaginea lor de "oameni buni" care tin doar la interesul lor si nu la cel al maselor. Vor muri foarte multi oameni de foame. Se vor inmulti hotiii.
|
|
9am042183 1 mesaj Membru din: 1/05/2009 |
SA SPERAM, CA VA FI UN AN MAI BUN CA 20091
|
|
nistor_sorin1970 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Anul 2010 pentru Romania va fi unul foarte greu, politicienii vor continua circul si lupta pentru ciolan, iar populatia va avea de suferit.
|
|
9am061404 1 mesaj Membru din: 27/05/2009 |
Pot sa spun cum mi-o doresc si cum as vrea sa fie vazuta in lume. Din acest context vad pentru Romania si pentru Romani multa munca, recrearea seturilor de valori reale ale acestui popor, redobandirea demnitatii, a bunului simt, a credintei. Romania trebuie sa vada singura spre viitor si sa promoveze si sa sprijine in primul rand in plan intern valorile umane reale si care vor si pot aici in tara sa construiasca ceva.
|
|
9am16983 1 mesaj Membru din: 19/03/2009 |
Instabilitate politica la acelasi nivel cu cel actual daca nu si mai mult, criza economica amplificandu-se din cauza crizei politice care se va mentine si in anul 2010.
|
|
9am175752 1 mesaj Membru din: 2/12/2009 |
bn ziua . nu sint o fire pesimista dar dar anul 2010 va fi un an la fel sau mai rau ca cel de acum 2009 si pe plan economic,social si politic va multumesc
|
|
rodicaciubotaru 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
In viziunea mea destul de pesimista , recunosc, in anul care urmeaza ROMANIA , va fi o tara trista , debusolata , cu someri si tineri absolventi de toate categoriile fara job-uri , cu o economie anemica si neperformanta , cu o moneda nationala slaba , cu societati private inglodate in datorii si in pragul falimentului, cu o fiscalitate inrobitoare, cu probleme sociale majore , cu un sistem de sanatate care va face din noi o natie depresiva si mai bolnava ca oricand . Ceea ce ne va face sa supravietuim , va fi totusi SPERANTA.... care "moare ultima". Va doresc "MULTI ANI FERICITI"!
|
|
loobety 4 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Romania anului 2010 va fi, probabil, cel mai dezamagitor peisaj din ultimii 20 de ani. O reintoarcere la dictatura, cred, o ingradire a drepturilor individului, cu incalacari flagrante ale prevederilor constitutiei, domnia haosului total si a bunului plac al guvernantilor. Pacat de mortii din ecembrie 1989, pacat de visele noastre ingropate in anarhia totala care domneste pretutindeni in tara. Desteapta-te romane!!!!!!
|
|
elena_pascalau 1 mesaj Membru din: 31/01/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:11
Cu spearnta ca desi nu va fi usor, va fi putin mai bine decat in 2009. Am incredere ca suntem pe un drum bun, desi plin de gropi inca si de canalizari descoperite in care putem cadea usor daca nu suntem atenti! dar, hei, ce, in America au fost intotdeuna autostrazi late cat un sat intreg de la noi, si supermarketuri in care poti cumpara mancare pe o saptamana cu 5 dolari?! Eu sper si cred.
|
|
9am138611 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Nu am deloc o parere buna despre ceea ce urmeaza in anul 2010. Economia este la pamant, invatamantul este la pamant, agricultura colcaie in saracie, sistemul medical este in culmeai infectiei cu flagelul numit "hoti", politica, cred ca nu este cazul sa intru in amanunte, noi studentii nu avem nici o sansa in viitorul urmatorilor 3...4...sau chiar mai multi ani. Nu sunt in masura sa spun ce ar trebui sa nu ar trebui sa se faca in si pentru aceasta tara, nu am pregatirea necesara insa intuitia imi spune ca nu ne asteapta nimic bun si clar ca CINE ARE OCHI SA VADA...VEDE situatia patetica in care sa afla Romania in comparatie cu celelalte tari Europene. Cu alte cuvinte "suntem ca niste tigani intr-o livada plina cu meri" o privim dar nu facem nimic sa o ingrijim. Anamaria
|
|
Un_calator 2 mesaje Membru din: 18/11/2009 Oras: BUCURESTI |
In 2010 vad Romania in saracie.
|
|
eugentampa958 26 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: Ploiesti |
Anul 2010 va fi un an bun din toate punctele de vedere.Intotdeauna dupa furtuna vine si vreme buna. Furtuna datorata alegerilor a trecut ,asa ca va fi vreme buna.
|
|
ristoiu 1 mesaj Membru din: 2/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Mi-ar placea sa spun ca va fi bine. Insa, tinand cont de rezultatul recentelor alegeri, precum si de nominalizarea pentru un nou guvern Boc, cred ca certurile in plan politic vor continua si ce va fi mai grav, noi marea majoritate a populatiei o vom duce din ce in ce mai greu. Dar speranta moare ultima si cred ca spre sfarsitul anului va incepe o revenire usoara a economiei.
|
|
laly03 1 mesaj Membru din: 15/10/2009 |
Romania in 2010 ,cred ca nu se va schimba semnificativ fata de anul trecut, tinand cont de faptul ca din punct de vedere politic este copie aproape fidela.Dar cum speranta moare ultima..sa folosesc si eu acest cliseu...poate se vor mai indrepta lucrurile, macar in locurile esentiale, ca sa putem macar sa ramanem pe linia de plutire.In rest sa fim sanatosi sa le putem duce pe toate!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Din nefericire Rom�nia va sta la fel de r�u ca �n perioada r�zboiului. Cu cet��eni care nu �i mai fac speran�e pentru a duce un trai decent. Cu bugetari r�ma�i f�r� locuri de munc�. Cu pensionari f�r� pensii. �i cu muncitori f�r� salarii. �ns� cu guvernan�i din ce �n ce mai gra�i �i mai nesim�i�i.
|
|
energoterm 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Romania, in 2010, va avea acea atat de necesara izbucnire de mandrie si demnitate. Vor fi inlocuiti actualii conducatori politici si vom incepe sa fim responsabili in tot ceea ce facem si spunem. Adevaratele valori vor fi recunoscute si ne vom mandri cu ceea ce realizam. Vom ajuta aproapele dar nu vom incuraja lenea. Sunt un visator, nu ? Sarbatori fericite si LA MULTI ANI ! Cu stima, Eleodor Chitu
|
|
|
|