9am27810
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:11
Sa lasam ca ceea ce s-a implinit prin realegerea Presedintelui,sa-si duca la definitivarea dezideratelor incepute si astefel se va vedea ca Romania sigur i-si va schimba fata in bine.Sint optimist si daca ura si dusmania vor disparea,vom avea tara pe care ne-o dorim cu totii.Cu D-zeu inainte.
|
|
|
romiser2002
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Frumoasa dar cu multe probleme economice!
|
mora
1 mesaj
|
Toata lumea va incerca sa supravietuiasca..., unii incercand sa iasa din somaj, altii din insolventa... altii incercand sa iasa din tara pentru un trai mai bun ( cine stie ? )... si altii continuand sa-l faca pe euro ( pe seama noastra, a contribuabililor cinstiti s fraieri ) Toate astea se numesc etape ..., ale vietii, ale istoriei ...
|
9am052086
1 mesaj
|
Va urma o perioada dificila atat pentru Romania, cat si pentru toate celelelate state. Este foarte posibil ca primele 6 luni ale urmatorului an sa fie cele mai dure de pana acum, insa cred ca in toamna viitoare economia va incepe sa isi revina, cel putin asa mi-as dori si cu siguranta aceasta este dorinta tuturor.
|
|
|
adrian_citulete
1 mesaj
|
Romania nu mai exista de mult, este doar o "urma"; 2010 nu ne poate aduce nimic bun fata de 2009 si ceilalti ani; pe masura ce inaintam in timp ne ingropam mai rau, si numai noi suntem de vina!
|
9am043935
1 mesaj
|
Situatia Romaniei nu se va schimba foarte mult fata de 2009. E posibil ca preturile sa mai scada, dar insignifiant pentru cei care doresc sa investeasca. Va trebui sa ne luptam cu efectele crizei si cred ca va urma o perioada indelungata pana la stabilizare economica. 2010 va fi un an greu, in care alesii vor dovedi inc-o data, ca nu dispun nici de arme impotriva coruptiei nici de initiativa in aceasta lupta.
|
9am175976
2 mesaje
Oras: Hunedoara
|
mai bogata cu citeva miliarde aduse in tara de cei plecati dincolo de frontierele tarii si mai datorii la FMI cum nu am fost vreodata.mamaliga nu va exploda ca inca e la foc mic
|
|
|
ib4lan
1 mesaj
|
In primul rand buna ziua, Primele 3 luni vor fii cat de cat stabile din punct de vedere financiar, dar din luna a 4 se prevad manifestarii (greve: ceva de genul cum a fost spre sfarsitul anului 2009) Daca cei care ne conduc, vor stii sa solutioneze aceasta perioada instabila din punct de vedere financiar si ar prevedea locuri de angajare pentru cei disponibilizati, atunci economia Romaniei va inregistra o crestere de aproximativ 2% fata de anul 2009 si atunci putem spune ca ne-am revenit din acest regres financiar. Sa va aduca mosul bucurii, fie ele cat de mici dar sa le aduca. Numai bine. Ionut Balan
|
|
|
9am034822
2 mesaje
|
Romania va ajunge sa fie o tara prospera, unde oamenii vor invata sa fie civilizati pe zi ce trece. Greul financiar nu va inceta peste noapte, insa mizez pe faptul ca nu vom arata decat ca suntem o natiune unita si dornica de munca. Curaj!
|
madalina_pandaru
1 mesaj
|
Optimismul si poate domeniul in care imi desfasor activitatea si care in ultima vreme a prezentat o usoara ascensiunea fata de trim III/ 2009, ma fac sa sper la un 2010 prolific din punct de vedere economic.
|
9am9999
1 mesaj
|
Romania in 2010....o vad la fel ca in 2009,2008, si tot asa, sau mai rau decat a fost in acesti ani....nu are ce sa se schimbe.....cel mai tare ma doare ca m-am chinuit si am terminat o facultate la zi, studiind 5 ani de zile, si nu a fost usor, iar acum stau si ma intretine mama si tata, pentru ca locuri de munca.....pauza....e din ce in ce mai greu...fara pile si relatii...nu faci nimic....mi-as dori sa fie pace, sa nu mai fie atata lipsa de interes in tara noastra....Sper ca peste 100 ani sa fim si noi o tara ca cele din vest....GERMANIA....e cel mai bun exemplu....dar acum suntem ROMANIA...ASTA E....SARBATORI FERICITE 9AM SI UN AN MAI BUN !!!!
|
9am106301
1 mesaj
Oras: Constanta
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:12
2010 va fi cu siguranta un an al extremelor: ori va fi mult mai bine, ori mult mai rau. Depinde de stabilitatea politica ce o vor oferi guvernantii tarii.
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
cum vad Romania in 2010 ?...cred ca o sa ne ia dracu' pe toti sau cel putin ,numai asa cred ca o sa mai fie ceva de tara asta ; daca se alege prafu si dup'aia sa ne apucam cu toti sa reconstruim.altfel nu vad care ar fi solutia.Parerea mea !! Cred ca 2010 va fi la fel k 2009 ,daca..,daca nu mai greu (sa fim totusi...putin optimisti !).Numai un imbecil sau un cretin ar putea crede sau ar putea spune ca in 2010 va curge lapte si miere ,numai unu' care nu vrea sa accepte realitatea de zi cu zi sau ...care e full de bani ar putea spune altceva ; hai sa fim seriosi.Nici un semn de relansare ,din ce domeniu vreti ,nu ar arata o situatie roza pt. Romanica noastra.Si , cred ca ,cu cat acceptam (ca altceva n avem ce face ,decat sa muncim si sa platim darile catre smecheri ) mai repede situatia cu atat ne facem mai putin rau noua insine si dormim mai linistiti noaptea. Va salut pe toti si va urez SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !!
|
piciulica2003
1 mesaj
|
cred ca o sa fie un an mult mai bun, politicieni nostri , poate o sa-si dea sema ca si-au umplut buzunarele si o sa faca ceva bun si pt noi oameni de rand.... nicolae maresi
|
adrianlascarache
1 mesaj
Oras: Constanta
|
Romania se vede greu .... din cauza prafului.
|
boskutza_micutza
1 mesaj
|
Cum vad Romania in 2010? Hmmmm....Cred ca Romania va arata jalnic,prea multi someri,prea multi oameni pe drumuri si prea multi copii fara bucurii,deoarece nu cred ca multi isi vor mai permite sa se bucure(bineinteles ca sunt destui care se vor bucura de viata frumoasa in continuare,indiferent de ce va insemna 2010).Cred ca aceasta criza politica va domni si in 2010,2011,2012 etc!Nu cred ca vom scapa atat de repede,tinand cont de situatia politica a Romaniei,in momentul de fata. Sper din tot sufletul sa nu fie asa,sa fie doar o inchipuire!
|
daniel_paun_ro
1 mesaj
|
Inca marcata de criza economica si instabila politic.
|
carmen6_2
1 mesaj
|
Daca politicienii si in general majoritatea oamenilor nu-si schimba atitudinea, daca nu vor fi mai concilianti, mai seriosi si mai "umani", in 2010 vad o Romanie cum personal nu imi doresc pentru copiii mei. Vad o Romanie unde conflictele, problemele, criza, stresul, interesele personale si negativismul vor fi intr-o continua dezvoltare nelasand locul medierii, linistii, intereselor comunitatii etc. Imi pare rau ca gandesc asa, si tare imi doresc sa ma insel dar din fericire sau poate din pacate sunt " treaza ".(vad, aud, simt, gandesc)......
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Anul 2010 nu va aduce nimic bun Romaniei . Criza economica , sociala si morala este cronica in tara noastra . Premizele actuale nu sunt deloc incurajatoare . Presedintele Basescu este preocupat doar de ambitiile sale de putere . Domnul Boc , este lipsit de cea mai elementara viziune economica . Datoria externa este enorma , iar economia reala cvasiinexistenta . Totul pe fondul coruptiei , saraciei si a mentalitatii de popor " mic" . Lipsa culturii , degradarea fara precedent a calitatii invatamatului , parasirea valorilor nationale traditionale , disparitia spiritului national si a patriotismului , manipularea prin televiziuni , impunerea mizeriei morale ca " valoare sociala " isi fac din plin simtite efectele . In 2010 , somajul va atinge cote catastrofale , crizele politice vor fi singurul reper al unei vieti sociale debusolate . Daca nu ne trezim ( si nu sunt semne ca se va intampla minunea ) , viitorul nostru ca natiune este compromis . Daca vrem ca 2010 sa insemne un an al relansarii , trebuie sa ne trezim ACUM ! Daca nu o facem , sa ne fereasca Dumnezeu de ce va fi maine !
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Anul 2010 nu va fi la fel de rau ca 2009, insa nici sa nu ne asteptam sa revenim la confortul economic din anul trecut. Din cauza supraindatorarii si "dezmatului" financiar din sectorul bugetar, Romania va trebui sa stranga puternic cureaua, iar cresterea economica va fi sub cea a tarilor din jur.
|
9am072821
1 mesaj
|
Romania 2010.... greu de spus desi e foarte clar.... Chiar dac� Romania isi va reveni din recesiune, somajul cred ca va mai creste iar eventualele cresteri salariale abia daca vor fi putea simtite la buzunar .Daca �n ultimii ani, salariul a crescut anual, iar anul acesta angajatii au trebuit sa accepte sa lucreze pe aceiasi bani sau chiar pe mai putini pentru a-si pastra locul de munca situatia ar putea fi aceeasi si anul viitor.Simplu spus, se va munci mai mult, pe aceleasi salarii sau pe unele si mai mici.
|
claudiu_diac
1 mesaj
|
la inceputul anului situatia nu cred ca se va imbunatati poate chiar criza actuala se va adanci. dar incepand cu vara anului urmator vad o revenire, mica intr-adevar, dar cred se va reusi stabilizarea situatiei actuale
|
9am078189
1 mesaj
|
ROMANIA 2010 ... va fi un AN , teribil de greu , plin de evenimente social-politice ... ! Cert este ca NU vom traiiiiii mai bine ... Vom fi ingreunati cu dari , biruri , taxe ... etc , pe care FMI , le va solicita in extremis ... ? Ne vom mai romaniza ... cu alte sacrificii , sacrificii cu care santem obisnuiti de zeci de ANII ... S-ar putea scrie km de documente , cum ar trebui sa fie in 2010 ... dar exista un DAR ! Corneliu Socotinschi
|
9am110309
1 mesaj
|
|
iulia71
1 mesaj
|
Cu siguranta anul 2010 va fi unul si mai prost pentru toti romanii. Nu ne vom mai permite nici putinul de pana acum.singurele bucurii vor fi de Paste si de Craciun, cand vom fi alaturi de cei dragi.
|
9am041986
1 mesaj
|
Buna ziua, referitor la intrebarea dumneavoastra,eu as putea spune cum vreau sa vad, sau cum mi-as dorii sa fie Romania in 2010,insa este foarte greu sa ajungem acolo unde ne dorim cu totii,la o Romanie curata ,si aici ma refer strict la oamenii politici care ne conduc (noi i-am ales,deci purtam o vina),la o Romanie care sa fie vazuta cu alti ochi in afara tarii,nu imaginea care ne-am facut-o in acesti 20 de ani. Referitor la intrebarea dumneavoastra eu cred si vad Romania in 2010 aratand mult mai bine decat in 2009 pentru ca aceasta criza care ne-a macinat pe toti este aproape pe terminate si cred ca acest guvern poate sa restabileasca siguranta nationala pentru urmatorii ani,haideti sa avem incredere in primul rand in noi sa gandim pozitiv si cred ca o sa ne fie bine. La multi ani tuturor. Cordial, Ovidiu Badulescu
|
dialucia
1 mesaj
|
Romania anului 2010.....politic va fi instabila, pentru ca dupa ultimele alegeri se pare ca nimic nu s-a schimbat de 5 ani incoace. Economic vorbind, mie mi se pare un antagonism ca dupa tara cu una din cele mai mari cresteri economice in perioada 2007-2008 sa fim deja in criza....asadar ma gandesc ca pentru noi, criza abia incepe.Si vorba lui Churchill: Acesta nu este sfarsitul.Nu este nici macar inceputul sfarsitului...este poate doar sfarsitul inceputului.
|
9am080219
1 mesaj
|
Haotica, fara speranta, debusolata si saraca.
|
9am034067
1 mesaj
|
ROMANIA in anul 2010, desi ii doresc din suflet alta soarta, o vad plina de framantari mai ales din cauza imixtiunii ,,politicului" care dicteaza economicul si nu invers cum ar trebui sa se intample intr-o tara incarcata de normalitate. Vom ajunge probabil in imposibilitatea de plata a pensiilor si salariilor bugetarilor ,dar si la si mai mare subfinantare a bugetelor pentru sanatate si invatamant. Toate bugetele au fost secatuite, pe diferite cai, de politicieni in campaniile electorale de curand trecute, iar alimentarea lor ,a bugetelor, este tot mai redusa atata timp cat economia este inca in cadere in ROMANIA! Numarul de bugetari va trebui intr-un final redus ,dar reducerea se va face, ca intotdeauna, de acolo de unde nu ar fi cazul ,pentru a nu deranja interesele politice meschine............. Coruptii vor fi bine mersi , inchisorile vor fi intesate de ,,gainari" ocupand locul marilor corupti si evazionisti fiscali . DOAMNE DA SA NU AM DREPTATE, economia sa se relanseze ,indusria sa duduie din nou ,iar linistea sa se aseze peste tara ,ca neaua din ultimele zile !
|
9am091429
1 mesaj
Oras: Iasi
|
Romania....un subiect bine mediatizat in ziua de astazi.Pai eu sunt optimist si cred cu tarie ca Romania pe la jumatatea anului se va redresa si de ce? pentru ca am incredere in Boc, in Base ei stiu cum si ce sa faca sa iesim din criza la urma urmei cum zicea si Base " Criza nu am adus.o eu". Primele 6 luni le vad catastrofale, dupa care urmeaza ceva mai multa stabilitate sper sa fie asa, sper ca noul guvern sa faca ceva sper sper si sper sa ne mandrim si noi ca avem o tara frumoasa numita ROMANIA. Imi iubesc tara si visez cu ochii deschisi ca o sa fie bine ( speranta moare ultima).As putea continua dar e simplu ce am vrut sa spun...in Romania va fi mai bine , hai sa gandim cu totii pozitiv si sa lasam guvernu sa faca cat or putea si ei sa scoata tara din criza si sa revenim la ce a fost sau de ce nu la ceva mai bine. Va multumesc.
|
|
|