back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 >> Sari la pagina:

bc_serviciipostale

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:50

Romania va trece printr-o perioada cumplit de grea, clasa politica este de proasta calitate, cei care conduc tara la momentul de fata nu-si doresc decat binele propriu atat material cat si de imagine. Romanii sunt saraciti sistematic, lasati pe drumuri, ignorati, jigniti. In tara noastra nu exista solidaritate, compasiune. Numai lenesii, obraznicii si nesimtitii sunt adusi la rang de oameni valorosi si cu influenta. Daca oamenii destepti, cu adevarat valorosi si cu dragoste de tara si de semeni nu vor lua initiava si nu vor face ceea ce este bine si necesar tarii noastre, pentru ca cei care-i dorim cu adevarat binele sa putem sa ne aducem aportul, viitorul Romaniei este sumbru. Va doresc tuturor un an bun si sanatate!

nistor_marelia

1 mesaj

Sunt optimista! cred ca va fi mai bine ca in 2009, cred ca vom avea politicieni impacati si pusi pe treaba. Guvern responsabil si istet, presedinte clarvazator, parlament cu mare spirit de prezenta... La multi ani Romania!

a_floroiu

1 mesaj

Va fi un an plin de coflicte politice ,aruncate in fata noastra.Dar daca ve-i privii mai atent vei vedea ca afacerile politicienilor merg inainte. Vor mai unbla putin la slarii pt profesori si medicii. Ne vom impovara cu alte noi imprumuturi externe ,care nu vor fi putea sa fie returnate.Dar vor veni cu idei salvatoare sa concesionam....

ioana_brancus04

1 mesaj

cred ca in 2010 situatia nu se va schimba prea mult,vor continua certurile politice,economia sa va chinui in continuare iar cetatenii de rand vor fi sufocati de taxe si impozite si vor trai din ce in ce mai greu

asion

19 mesaje
Oras: BUCURESTI

Din pacate, nu vad cum, avand acelas presedinte, si culmea, in principal acelas guvern Boc, Romania sa iasa la liman, cu una cu doua... In primul rand, nu trebuia ca guvernul si presdintele tarii, sa-i indatoreze pe romani la FMI etc! Pentru ca, pentru pensii exista CAS si alte fonduri speciale. La fel si pentru salarii. - Relansarea economica, nu se face prin impunerea impozitului forfetar, care dupa cum se stie, a scos din circuitul economio-social. cca. 120000 IMM-uri! - Obligarea salariatilor bugetari si nu numai, sa plece in concedii fara plata, este o masura distructiva, ce apasa greu pe umerii bugetarilor. - Guvernul nu a facut si nici nu va face nimic pentru eradicarea economiei subterane. Ex: De ani si ani, sub ochii primarului Ontanut,raficul tigarilor de contrabanda, comercializarea lor,- este tot mai infloritor!!! Primaria nu vede, politia nu vede(adica Guvernul?). -Pana si recentele alegeri, au fost fraudate, dupa cum am vazut cu toti, la o scara fara precedent!. De aceea se impune reforma radicala a clasei politice,ramasa din pacate la nivelul anilor 90! Constitutia trebuie rectificata, modificata si adusa la nivelul cerintelor actuale, si in deplina concordanta cu cerintele UE. - De aceea se impunea, mai mult ca niciodata, un Altfel de presedinte(Crin Antonescu) , sau un alt fel de premier. Cf. sondajului alaturat, romanii respndeni, pe www.petitieonline.ro/sondaj-s35360045.html, adicaRezultate sondaj: Guvernarea Romaniei! 10/12/2009 Opinia romanilor este importanta si necesara! Mai ales acum dupa incheierea alegerilor care au fost fraudate. Trebuie sa stim ce structura de Guvern ar putea scoate tara din profunda criza economico-sociala, si nu numai. 1. Un guvern majoritar format din reprezentati ai PSD-PNL-UDMR-MINORITATI, ar putea scoate Romania din Criza? Pentru ca guvernele PD-L nu au putut sa o faca! Da! 80.36% 45 raspunsuri Nu! 19.64% 11 raspunsuri 2. Daca domnul Crin Antonescu ar fi desemnat Prim-Ministru, al respectivului guvern, acesta ar putea fi garantia, ca guvernul sau, nu va deveni o anexa a palatului Cotroceni? Da! 82.14% 46 raspunsuri Nu! 17.86% 10 raspunsuri - Si poate nu este inca tarziu, ca Parlamentul si presedintele actual, pentru scoaterea Romaniei de Crize-ipocrize, sa numeasca drept premier, pe Crin Antonescu, sau un tehnocrat - independent> Independent care sa nu fie din sfera de influente politice. Fata de cele aratate, sunt nevoit sa fiu sceptic, cu privire la Romania anului 2010! De aceea cred, Revolutia Bunului-Simt, trenuie sa mearga mai departe. Cu respect, Adrian- Bucuresti- 55 ani.

ionelia_ene

1 mesaj
Oras: Calarasi

Romania este intr un declin economic,social,politic,guvernata si condusa de "partidul unic" PD-L,condusa de un lider comunist(secretar PCR,in tinerete),iar perioada urmatoare va fi plina de convulsii sociale iar eu personal prevad ca se va produce o a doua REVOLUTIE,vom iesi in strada cu mic cu mare ,sa scapam de aceasta caracatita de mafioti.............

cristi_dan_pascu

1 mesaj

imi pare nespus de rau ca trebuie sa scriu intr-un mod pesimist, pentru ca eu insumi am de suferit si ceea ce este si mai rau, si copilul meu. in primul rand, este vorba de scadenta crizei economice, care la noi va fi in plin apogeu, in timp ce in tarile civilizate este pe sfarsite. partea proasta este ca guvernatii care au fost, au gestionat dezastros criza, nu numai ca n-au reusit sa o diminueze prin masuri corecte si profesioniste, ci au adancit-o si mai tare. partea cea mai proasta este ca au ramas aceeasi guvernanti. incredibil !!! si acum, chiar lovitura fatala. este un scenariu conspirationist, dar se pare ca este cat se poate de veridic. rechinilor bancheri internationali, le-au venit manusa criza economica internationala in ceea ce priveste devorarea economica a Romaniei. si le-a venit bine nu numai criza mondiala, ci si naivitatea, prostia romanilor de rand si banditismul, lipsa de valoare a celor care conduc. si amintesc aici doar cum a evoluat piata imobiliara (de la preturile acelea aberante la cele de acum extrem de scazute), la cat de usor se dadeau credite, la circul alegerilor, pe de o parte si la faptul ca am ajuns la mana FMI-ului printr-o indatorare fabuloasa in momente total neprielnice, pe de alta parte. eu prevad ca vom fi o tara de datornici, ce va munci pentru altii, niste sclavi. trist, revoltator, dramatic, dar adevarat, se pare. mi-as dori enorm ca previziunile mele sa nu se savarseasca, dar... si asta dupa 20 de ani de la caderea comunismuluim cand speram, ca incet dar sigur, sa devenim si noi o tara civilizata

jimi_rom

174 mesaje

Prima jumatate a anului 2010 va fi cea mai grea din ultimii 20 de ani. Romania isi va reveni incet dar tocmai din Octombrie 2011. Depindem foarte mult de hotiile din sistemul public.

mihaela_bruneta19

1 mesaj

Buna ziua! Din punctul meu de vedere, anul care va urma va fi si mai greu decat precedentul, mult mai greu.Nu vad nicio perspectiva de viitor, nu pot avea incredere in conducerea tarii, tocmai pt ca ne-au demonstrat ca nu le pasa de natiune. Dac cu toate astea, noi am avut grija sa algem cea mai rea optiune.

rusucat

1 mesaj

2010 va fi cel putin la fel de rau ca 2009, in conditiile in care clasa politica din Romania, indiferent de culoarea politica, va continua sa actioneze in interesul propriu si nu in interesul tarii. Marea problema din punctul meu de vedere e ca romanii in general sunt un popor care actioneaza in interesul individual, fiecare cautand sa ii fraiereasca pe ceilalti. Ne meritam soarta si nu cred ca vom ajunge la un nivel de trai decent niciodata.

9am8873

1 mesaj

In 2010 vor vedea romanii adevarata fata a celor care ne conduc si vor simti pe pielea lor greaseala pe care o repeta de 20 de ani. Vom fi o tara din ce in ce mai saraca si la sfarsit cineva, cu 1 RON, va cumpara o ROMANIE intreaga.

dfieroiu

1 mesaj

sper ca lucrurile sa se rezolve, desi avem un acelasi guvern cu care suntem deja obisnuiti.

zinel21

1 mesaj

Din punct de vedere economic anul 2010 in prima jumatate va fi la fel de greu ca si anul 2009, dar sper ca incepand cu partea a doua sa inceapa sa ne fie mai bine pentru toti.

marllen68

1 mesaj

Buna ziua Imi imaginez ca Romania, prin conducatorii sai, va lua masurile necesare iesirii din criza politica si economica existenta, romanii vor fi mai onesti,adica toti vom face un pas spre bine................visez Numai Dumnezeu ne mai scapa!

razvan_webcafe

1 mesaj
Oras: Constanta

2010 va fi un an de tranzitie politica si economica...in concluzie. Se va schimba ceva in guvern, partide si sper ca si in economie. Nu prevad schimbari majore. Imi imaginez ca proiecte noi vor aparea, dar prefer sa nu detaliez :) Sper ca salariile vor fi mai bune, studentii vor avea mai multe beneficii in comparatie cu anul in curs, in concluzie, un an mai bun va fi. Sa speram ca nu la fel ca si cel din 2009. Cam atat, multumesc.

namex2006

1 mesaj

Din pacate pentru noi Romania nu isi revine din criza , vor urma alte diponibilizari si rata somerilor va creste. Acum trebuie sa avem incredere in guvernul Boc , poate gasesc solutii sa iesim din situatia in care suntem acum.

stefan_simona62

1 mesaj

2010 pentru Romania va fi un an al schimbarilor, in primul rand de mentalitate, vor rezista numai afacerile performante si corecte, vor reusi oamenii de afaceri cu proiecte concrete, inovatoare si curajoase. Social si politic vor fi conflicte pentru a obtine interese materiale, influenta si putere. Va fi un an greu pentru salariatii de la stat, care vor fi obligati sa se recalifice, sa lucreze in domeniul privat sau sa-si deschida o afacere proprie (cei care au aceasta posibilitate). Sper ca Romania sa devina mai curata, mai independenta si mai dreapta(cu toti cetatenii) decat a fost pana acum.

iulius_1978

1 mesaj
Oras: Craiova

O tara cu multe disponibilizari, cred ca va tot ca in 2009!

rosalajan

1 mesaj

Romania in 2010 cu siguranta in primele zile va fi superba , imbracata de sarbatoare cu colindul inocent al copiilor peste tot. Din punct de vedere economic refuz sa ma gandesc...dar ce e important este ca trebuie sa speram, sa luam atitudine sa luptam pentru o ROMANIE NOUA, PROSPERA. SARBATORI FERICITE VOUA CELOR CE NE FACETI ZILELE ANIMATE SI DE CE NU MAI FRUMOASE. sarbatori fericite si sanatate tuturor!

9am6366

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:51

Nu o vad foarte bine dar sper sa ne revenim cat de curand.

dt9_mary71

1 mesaj

Eu nu vad nici un fel de schimbare in Romania in anul 2010,atata timp cat oameni au salarii si pensi de mizeri ....!!!Guvernul poate schima f.multe in Romania ,dar din cite observam cu toti Guvernatii sunt pt.sufletul lor!!Pacat pt.ca Romania este o tara f.frumoasa ..dar saraca ....sunt f.multi oameni saraci in Romania !!

9am12198

1 mesaj

Vad un an in care economia se va redresa si vom traii foarte bine.! Imi place sa fiu optimist......

m_cip

1 mesaj

Romania in 2010 , va fi un an fff dur cu multe incercari, cu neajunsuri , cu frustrari, cu dezamagiri.....Pacat

gabigabi

12108 mesaje

trista si ingrijorata ! cu multe rasturnari politice ! cu certuri intre aliati si fuga spre puternicii zilei ! cu pensii si salarii intirziate ....cu oameni care nu-si gasesc un loc de munca ! unde-i Speranta ? in cutia Pandorei.....sta pitita acolo si n-are curajul sa mai scoata capul in lume !

mandricelclaudia

1 mesaj

EURO 5 LEI IMOBILIARELE VOR SCADEA CA PRET ROMANII VOR TEBUI SA MUNCEASCA MAI MLT DIN CAUZA CREDITELOR CONTRACTATE PENTRU CA RISCA SA ISI PIARDA CASELE DIN CAUZA RATELOR IN EURO LA BANCI

ageni_x

1 mesaj

Prevad un inceput marcat de conflicte politice,dar de ce sa nu fim optimisti si sa avem incredere in noi.

asion

19 mesaje

Din pacate, nu vad cum, avand acelas presedinte, si culmea, in principal acelas guvern Boc, Romania sa iasa la liman, cu una cu doua... In primul rand, nu trebuia ca guvernul si presdintele tarii, sa-i indatoreze pe romani la FMI etc! Pentru ca, pentru pensii exista CAS si alte fonduri speciale. La fel si pentru salarii. - Relansarea economica, nu se face prin impunerea impozitului forfetar, care dupa cum se stie, a scos din circuitul economio-social. cca. 120000 IMM-uri! - Obligarea salariatilor bugetari si nu numai, sa plece in concedii fara plata, este o masura distructiva, ce apasa greu pe umerii bugetarilor. - Guvernul nu a facut si nici nu va face nimic pentru eradicarea economiei subterane. Ex: De ani si ani, sub ochii primarului Ontanut,raficul tigarilor de contrabanda, comercializarea lor,- este tot mai infloritor!!! Primaria nu vede, politia nu vede(adica Guvernul?). -Pana si recentele alegeri, au fost fraudate, dupa cum am vazut cu toti, la o scara fara precedent!. De aceea se impune reforma radicala a clasei politice,ramasa din pacate la nivelul anilor 90! Constitutia trebuie rectificata, modificata si adusa la nivelul cerintelor actuale, si in deplina concordanta cu cerintele UE. - De aceea se impunea, mai mult ca niciodata, un Altfel de presedinte(Crin Antonescu) , sau un alt fel de premier. Cf. sondajului alaturat, romanii respndeni, pe www.petitieonline.ro/sondaj-s35360045.html, adicaRezultate sondaj: Guvernarea Romaniei! 10/12/2009 Opinia romanilor este importanta si necesara! Mai ales acum dupa incheierea alegerilor care au fost fraudate. Trebuie sa stim ce structura de Guvern ar putea scoate tara din profunda criza economico-sociala, si nu numai. 1. Un guvern majoritar format din reprezentati ai PSD-PNL-UDMR-MINORITATI, ar putea scoate Romania din Criza? Pentru ca guvernele PD-L nu au putut sa o faca! Da! 80.36% 45 raspunsuri Nu! 19.64% 11 raspunsuri 2. Daca domnul Crin Antonescu ar fi desemnat Prim-Ministru, al respectivului guvern, acesta ar putea fi garantia, ca guvernul sau, nu va deveni o anexa a palatului Cotroceni? Da! 82.14% 46 raspunsuri Nu! 17.86% 10 raspunsuri - Si poate nu este inca tarziu, ca Parlamentul si presedintele actual, pentru scoaterea Romaniei de Crize-ipocrize, sa numeasca drept premier, pe Crin Antonescu, sau un tehnocrat - independent> Independent care sa nu fie din sfera de influente politice. Fata de cele aratate, sunt nevoit sa fiu sceptic, cu privire la Romania anului 2010! De aceea cred, Revolutia Bunului-Simt, trenuie sa mearga mai departe. Cu respect, Adrian- Bucuresti- 55 ani.

tiby_adidas

1 mesaj

Eu vad Romania mai buna ca in anul 2009 si mai buna ca din 90 pana azi...pentru ca avem presedinte,premier si partid majoritar in parlament...daca este ceva de facut se poate face nu ca pana acum cand PNL si PSD nu erau deacord cu ce vroia sa faca Traian Basescu...tot timpula votau impotriva.Parerea mea este ca urmatorii 5 ani o sa fie mult mai bine ca pana acum.Asta este parerea mea

zaharia_titi

1 mesaj

Romania in 2010 cred ca va fi la fel ca Romania din anul 1989 pana in prezent.Nimic nou sub soare.Base presedinte Boc prim ministru o sa ne ajungem la pastele cailor.O sa fie un an greu,un an cu multi soneri si atentie ce va spun: un an in care in Romania o sa se moara de foame.

mikela32

1 mesaj

La fel ca si pana acum , nu cred ca se mai poate schimba ceva ,da poate peste 20 de ani .Pentru noi poate nu mai speram la ceva bun , dar ne rugam macar pentru copii nostri sa aiba o viata mai buna decat noi .

Pagini: << 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: