back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Incredere?

 


 
 
vadandelia

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 11:44

NU AM INCREDERE IN NICI UNUL :

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje
Membru din: 5/01/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 00:53

De la: vadandelia, la data 2009-10-17 11:44:32NU AM INCREDERE IN NICI UNUL :

Da, asta este o mare problema...suntem pierduti....


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 08:13

intrus117 said, on octombrie 20, 2009 at 9:00 pm
salvatiromania.wordpress.com/2009/10/20/johannis-johannis-johann...

Urmarind de la inceputuri,toata tevatura asta cu numirea premierului ,un roman oarecare fiind ,stau si ma intreb cum s-au adunat jivinele din toate speciile (PSD,PNL,UDMR,PC impreuna cu slugoii din presa manipulatoare) sa sfasie,sa atace,sa distruga ,sa hacuiasca ,un singur inamic .Cu o ura si disperare nemaiantalnita pana acum la aceste jivine de a supravietui ,in aceasta padure a politicii romanesti ,unde odata intrat singurul tel nu este altul, decat de a jefui, a face compromisuri,a vana comisioane,a face trafic de influienta,a forma grupuri mafiote de interese si subminare a tarii>Unde genocidul economic si de patrimoniu este folosit ca rampa de lansare a acestor oameni spre zonele cu sfera mare influienta .Locul de unde poti sa-ti faci un pat moale pentru viitor.

Toti latra pe la diferitele televiziuni si ziare (care li se inchina slugarnic deoarece acestia le patroneaza)cum ca Basescu este cel care mentine in Romania o situatie de criza politica numind un premier pe care jivinele,mai adunate si mai unite ca oricand ,nu-i vor acorda votul de investitura .De ce .? Numeni nu spune concret: Domnule nu-l votam pe Coitorul din motivul X.Singurul motiv real si vina lui Croitorul este ca a fost propus de Basescu.
..jivinele latra:Croitorul este pionul manipulat al lui Basescu.
Stau si ma intreb ce o fi Johannis.?Daca Basescu vrea sa-l manipuleze pe Croitoru , pot sa afirm 500% ca Johannis este bagat in fata, exact pentru acela-si motivtotusi nimeni nu vorbeste despre asta.Nici nu are cumcine?Televiziunile?

Basescu este vinovat pentru perpetuarea crizei politice.Foarte bine,de ce nu pun jivinele capat acestei crize politice romanesti votand-ul pe Croitorul ,aratandu-ne noua,ca le pasa de starea Romaniei?Nuniciodata.Basescu trebuie sa dispara politic pentru ca jivinele sa supravietuiasca si noi romanii sa meditam cam asa:

Ce sa intamplat dragi romani..???Suntem in plina criza,se apropie iarna si o sa va fie frig in propriile locuinte facute cadou de NEA` NICU.???Va este foame ? Va uitati cu jale prin rafturi si galantare salivand ,si tristi va uitati in portofel ca e gol si nu va ajung banii de mancare, pentru plata curentului electric ,pentru gazul metan si alte cheltuieli..?Nu va ajung banii pentru medicamente si muriti de frig si foame prin spitale.??Paide ce nu-l impuscati pe Ceausescu.??Aaa, dar stati ca pe asta parca l-am mai impuscat o data cu vre-o 20 de ani in urma in ideea ca o sa suprimam acel nivel de trai,dar din pacate au venit la putere JIVINELE.E vre-o diferenta ?NU..!Atunci am ramas cu o Romanie cu economie buna , si datorii ZERO dar acum..unde-i Romania.?? Sa ghicsc ..la austrieci..la cehila indieni.la americani.. la germani ..la greci..la engleziin fine am mai ramas ceva oare de valoare ce a ramas ne vandut.??mai avem ceva inca cu profit.?nici o problema vom falimenta si vom vindee prea gras comisionul si atractivCeausescu a murit ca fost mic si prapadit..unde-s mai multe jivine, puterea creste si poporul nu sporeste .Si de fapt de ce se plang romanii.??MERGETI LA VOT FRATILORsi impuscati aceste jivine.

Puterea de a decide ceva consta in superioritate numericaraportul popor -guvernanti e prea mare si avem toate sansele din lume sa schimbam felul de cum vrem sa traimsuntem furati de catre angajatii nostri pt ca acesti politicieni ,sunt numiti in functii de catre popor sa ne reprezinte interesele noastre ale poporuluicu posibilitate de concediere la vot ..dar poporul accepta ca acestia sa-si reprezinte propriile interese transformand angajatorul (poporul) , in sclavul angajatului(adica al politicianului).asta da prostie.oare sa fie coincidenta imnul Romaniei..??se pare ca nusuntem asa de multe secole.Daca nu iesim sa votam si judecam pe acesti banditide ce va mai plangeti.?
Traian Basescu ,singur,nu poate face nimic impotriva acestei caracatite politice, corupte .Justitia este corupta ,josnica si murdara. Presedintele stie asta dar nu are curajul si nici nu poate sa o pedepseasca si sa o traga la raspundere. ADEVRATUL TRIBUNAL SUPREM suntem noi .

Insa poporul roman e prea docil si las ca sa-si mai doreasca ceva.Hei ,romane..traiesti in mizerie.?De ce te complaci asa.?hm,atunci asta meriti. Sprijinul cel mai puternic pe care il au politicienii corupti este tocmai NEPASAREA SI NEIMPLICAREA POPORULUI ROMAN


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:14

@ black cifra

Ha ! Ha! Black cifr a fost retrogradat. De la tampon absorbant cu valoare de pia la banala vat hidrofil. Probabil i-a rupt prea des chiloii Elenei Udrea Coco, fapt ce a nfuriat-o pe aceasta. Avatarul l arat n toat splendoarea albului imaculat cu pete de snge n fundal. S-a furiat n sediul PSD-ului, i-a pus o masc, apoi i-a tras o poz. Pentru albumul de familie pedelist cu motoul : cine face ca mine, ca mine s peasc. Dac mai avea puintic rbdare, primea probabil nite stele de general, precum au primit rbdtoarele tampoane absorbante Onanu i Oprea.


Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului incredere?
Mergi la: