back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2011, ora 18:18

De la: 9am178165, la data 2011-05-20 07:04:11
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-19 17:43:15
De la: 9am178165, la data 2011-05-19 13:54:25
De la: Balboaca, la data 2011-05-19 08:47:25
De la: gabigabi, la data 2011-05-19 07:37:43
De la: Balboaca, la data 2011-05-18 20:01:31
De la: gabigabi, la data 2011-05-17 17:26:02
De la: Black_Friday, la data 2011-05-16 18:50:35
De la: gabigabi, la data 2011-05-16 18:03:19parca-s cazuti in cap oamenii astia portocalii ! a zis Sefu ca ai de sunt contra "reformei " lui sunt dusmanii poporului, o tin si ei ca placa de patefon ....ca intram in panica din cauza de revenire a RO ! da' cine-i NEBUNUL sa se bucure ca TRAIESTE PROST ? mai mare Absurditate ca asta ,n-am auzit ? da' cine-s doreste sa n-aibe ce puna pe masa, idioti portocalii ? sa -i atirne zdrentele pe el si sa-si piarda casa in care sta, ca n-are bani sa-i achite ratele sau intretinerea la bloc ? da' cit de PARAZITATI LA CREIER puteti fi ca sa spuneti una ca asta si sa nu ginditi o clipa daca se poate asa ceva , idiotilor portocalii ?....urit imi e de omul prost si o imensa scirba de cel ticalos ! HUOOO !

Ce faci Gabi? Cine te-a suparat asa? Vezi sa nu scuipi ca poate paradesti tastatura, sau monitorul.
Si cum este criza, nu o sa mai poti dupa aia sa intri o perioada pe forum.

aveam impresia ca te-ntorci la ultima ta postare si urmaresti cine ,ce a zis, dind raspunsul la interpelari ! asa ca acum ma mir cind zici ca nu stii cui ma adresez ! lui @Baltoaca , blackulet ,ca da cu batu' in baltoaca gindirii lui si ne stropeste pe toti cu zoaie, ca si basescul lui iubit ! el ne zise ca noi, astia antiB, INTRAM IN PANICA ptr. ca Ro a iesit din recesiune.....la cit e de aiurea omul asta nici ca puteam decit sa-i spun pe intelesul lui ,cit de idiot trebuie sa fie cineva sa-l acuze pe un altul ca-si doreste propriul rau !

P.S.
ti-a suflat in gura @906 si ai inceput sa dai copy-paste si dintre ale psihiatriei ? hai ca esti pe drumul cel bun !
Nu pot decat sa te compatimesc si in acelasi timp sa ma prapadesc de ras cand vad ca mintea ta nu este in stare sa faca diferenta intre realitate si utopie.
Cata ura zace in tine mai cotoroanta batrana atata timp cat esti in stare sa sacrifici urmatoarele generatii doar pentru ca tu starf batran sa traiesti bine?
Cotoroanto....daca tactu Iliescu ar fi facut aceste reforme acum nu mai eram in aceasta situatie si poate criza nu ne-ar fi lovit atat de mult daca Tericeanu nu ar fi mintit si nu ar fi cheltuit valuta tarii intr-o perioada cand putean sa evitam partial acest dezastru.
De ce noi romanii o ducem mai prost decat celelalte tari? Pai in alte parti conducatorii au stiut sa faca reformele necesare, salariile la inceputul crizei erau mult mai mari decat la noi iar scaderea lor nu a fost atat de dramatica ca la noi.
De ce tactu Iliescu pe care il pupi zi si noapte in noada nu a fost in stare sa le faca?De ce Tericeanu nu a avut sange in instalatie pentru a face macar o simpla restructurare a aparatului bugetar?
De ce a preferat sa cheltuiasca valuta tarii intr-o perioada cand putea pune la ciorap, mai ales ca se stia ca va veni o criza ?
Vezi mai cotoroanto unde sunt vinovatii?
Adevarul ca mare parte dintre onorabilii pensionari ar fi in stare sa distruga viitorul propriilor copii dor de dragul lor. Vai de capul tau cotoroanta batrana!

auzi tu, scumpule ? si postarea asta a ta, in care improsti cu MINCIUNI , nu e o dovada de ura furibunda ? pai, cum imi spui tu mie de Iliescu, atita timp cit stii foarte bine , inca de dinainte de a fi @pensionarul sau @bolboaca, cu cine am votat in astia 21 ani ? de ce MINTI, mai omule , nu din URA ? si mai esti si haotic in gindire : spui ca salariile la noi erau mai mici inainte de a incepe Criza si d'aia s-a simtit soculatit de tare ....si atunci , mai caraghiosule, unde-i dezmatul de salarii si pensii facute de liberali, de ex ., despre care spui tu ? a trai cu 850 lei /luna, asa cum declari tu ca traiesti, e un "DEZMAT" financiar, iar altii traiesc cu si mai putin ? aduna-ti mintile, timpitule, ca nu amaritii astia pe care-i blamezi tu in nebuneala ta, sunt Inamicii Publici ! vai de capul tau ! du-te la "mosia" ce zici ca o ai la tara, insamintea-ti pamintul , produ ceva ca vine criza alimentara si fa-le un bine copiilor tai si noua tuturor !
Cotoroanta batrana, eu cel putin imi cunosc lungul nasului si sunt constient de situatia economica actuala datorata tocmai celor pe care tu ii pupi in noada. Spui cu nerusinare ca ai votat pe altii si nu pe Iliescu, dar la alegerile trecute cu cine ai votat? Nu cu Iliescu si partidul lui de hoti?PNL nu cumva a fost si ramane ,,aripioara'' PSD? Vezi tu , voi nu stiti altceva decat sa primiti si nu va ganditi si la cei care trudesc acum pentru noi astia care stam acasa cu o pensie mica dar SIGURA. Asa este, eu merg la ,,mosie'' si muncesc pamantul mostenit de la tata, ce este rau in asta?In schimb tu stai doar cu mana intinsa si ai pretentii la o pensie mare fara a tine cont ca toata viata ai stiut doar sa manuiesti steagul PCR. Maimutica tampita , multumeste Domnului ca ai o pensie si nu mai face politica ...........politica nu este pentru handicapati!

Esti un animal, bine????????
Mai bine stai neobrazatule la sapa, si nu mai scrie si nici nu mai deschide gura ca esti un animal prost si paros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magarule si vierme ce esti!!!!!!!!!!!!!

SA NA'I PARTE DE PARUL DE LA SUBTIOARA,DACA TU NU ESTI CANDRIE RAU MILOAGO ! LOCA-LOCA

Esti un prostovan tampit, bine??? Ce te bagi ca musca in lapte, aplaudac nenorocit ce esti???????????
Ce te intreaba pe tine cineva??? Ca esti prost ca noaptea!!!!!!!!!
Glasui imfirmiera cu ,,tranzistorii'' scurtcircuitati!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Mai 2011, ora 19:57

De la: gabigabi, la data 2011-05-20 17:36:29
De la: 9am178165, la data 2011-05-20 17:12:46
De la: gabigabi, la data 2011-05-20 14:32:58
De la: vaneamarin, la data 2011-05-19 19:01:31
De la: Balboaca, la data 2011-05-19 08:47:25Asa este, eu merg la ,,mosie'' si muncesc pamantul mostenit de la tata, ce este rau in asta?I...........politica nu este pentru handicapati!

Domnu'Balboaca,nu ca este rau sa munciti pamantul mostenit de la tatal dumneavoastra,este chiar bine mai ales daca nu aveti alte surse de venit si inca sunteti in putere .Nu am inteles insa exact ce inseamna ca mergeti pe "mosie"?La cati km este de dumneavoastra ?Cat de des mergeti ?Ce cultivati acolo ?Cat castigati de pe urma acestei activitati ? Cine va mai ajuta ?Ii platiti pe cei care va ajuta ?Cu cat ?

Va intreb din doua motive distincte :
1)Stiu ca va veti incurca in minciuni candva ,lucru care ma amuza teribil .
2)Deoarece stiu ca agricultura de weekend, poate sa fie un hobby perfect sanatos,dar niciodata sursa reala de venit .

si asa il banuiesc cum c-ar fi unul din cel mai vechi prieteni al nostru si acum, dupa acel " etete " adresat lui @178 , cred ca-i cel ce-a aparut cu exact acest nume de avatar @ E TE TE sa-ti spun cine era ascuns acolo sau stii si tu ?

Poate vei rade scumpa Gabi dar am asa un instinct protector in ceea ce te priveste. Cred ca te-am perceput a fi asa, mai fina si mai feminina. Putin imi pasa cum vorbesc magarii astia basisti cu mine, ca adevarul e ca nici eu nu-i menajez deloc, bat in ei ca intr-un sac de fasole, INSA NU ACCEPT SA-TI VORBEASCA TIE ASA CUM ITI VORBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In loc sa se bucure ca incerci sa comunici cu urangutanii de ei, mai vin sa te si jigneasca, de vorbit normal nu sunt capabili. Stiu ca nu mi-ai cerut sa te apar, dar ma infurii crunt cand vad atata obraznicie in ceea ce te priveste.

Doamne, cit esti de dulce , iti multumesc ! dar, stii care-i treaba ? baietii astia ma distreaza foarte mult si chiar imi plac, caci sunt foarte deosebiti unul de celalalt sinu te plictisesti cu ei ! unul se ia-n foarte serios si se crede mare postator, saracul ! ...celalalt , e un patimas ...e si incapatinat si intransingent ! genul de barbat care daca a avut impresia ca prietena lui s-a uitat doar un pic mai atent la altcineva, ii va scoate ochii toata viata caci, nu uita nimic, nu iarta nimic, e crunt la suparare...norocul lui fiind insa umorul care-l mai salveaza cit de cit ! apoi e zevzecul ala plin de ranchiuna, de ura si de bolboroseala portocalie-n capul lui .... dar, nu te lasa inselata de fraze ca :" uffff, ce ma enerveziiii..." , doar mimez enervarea sau indignarea ca sa-i motivez ! ma joc , pur si simplu , cu ei ! ....pupici tie si puiului !

Bleah! Mai cu perdea frate, ca nu ne intereseaza cum va mozoliti voi!

Te joci? Asa se zice cand te prinzi mai greu si dai cu mucii in fasole cu consecventa?

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2011, ora 20:06

De la: Black_Friday, la data 2011-05-20 19:57:10
De la: Balboaca, la data 2011-05-19 08:47:25Asa este, eu merg la ,,mosie'' si muncesc pamantul mostenit de la tata, ce este rau in asta?I...........politica nu este pentru handicapati!

Domnu'Balboaca,nu ca este rau sa munciti pamantul mostenit de la tatal dumneavoastra,este chiar bine mai ales daca nu aveti alte surse de venit si inca sunteti in putere .Nu am inteles insa exact ce inseamna ca mergeti pe "mosie"?La cati km este de dumneavoastra ?Cat de des mergeti ?Ce cultivati acolo ?Cat castigati de pe urma acestei activitati ? Cine va mai ajuta ?Ii platiti pe cei care va ajuta ?Cu cat ?

2)Deoarece stiu ca agricultura de weekend, poate sa fie un hobby perfect sanatos,dar niciodata sursa reala de venit .

si asa il banuiesc cum c-ar fi unul din cel mai vechi prieteni al nostru si acum, dupa acel " etete " adresat lui @178 , cred ca-i cel ce-a aparut cu exact acest nume de avatar @ E TE TE sa-ti spun cine era ascuns acolo sau stii si tu ?

Poate vei rade scumpa Gabi dar am asa un instinct protector in ceea ce te priveste. Cred ca te-am perceput a fi asa, mai fina si mai feminina. Putin imi pasa cum vorbesc magarii astia basisti cu mine, ca adevarul e ca nici eu nu-i menajez deloc, bat in ei ca intr-un sac de fasole, INSA NU ACCEPT SA-TI VORBEASCA TIE ASA CUM ITI VORBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In loc sa se bucure ca incerci sa comunici cu urangutanii de ei, mai vin sa te si jigneasca, de vorbit normal nu sunt capabili. Stiu ca nu mi-ai cerut sa te apar, dar ma infurii crunt cand vad atata obraznicie in ceea ce te priveste.

Doamne, cit esti de dulce , iti multumesc ! dar, stii care-i treaba ? baietii astia ma distreaza foarte mult si chiar imi plac, caci sunt foarte deosebiti unul de celalalt sinu te plictisesti cu ei ! unul se ia-n foarte serios si se crede mare postator, saracul ! ...celalalt , e un patimas ...e si incapatinat si intransingent ! genul de barbat care daca a avut impresia ca prietena lui s-a uitat doar un pic mai atent la altcineva, ii va scoate ochii toata viata caci, nu uita nimic, nu iarta nimic, e crunt la suparare...norocul lui fiind insa umorul care-l mai salveaza cit de cit ! apoi e zevzecul ala plin de ranchiuna, de ura si de bolboroseala portocalie-n capul lui .... dar, nu te lasa inselata de fraze ca :" uffff, ce ma enerveziiii..." , doar mimez enervarea sau indignarea ca sa-i motivez ! ma joc , pur si simplu , cu ei ! ....pupici tie si puiului !

Bleah! Mai cu perdea frate, ca nu ne intereseaza cum va mozoliti voi!

Te joci? Asa se zice cand te prinzi mai greu si dai cu mucii in fasole cu consecventa?

asa, asa ! hai, mai zi ! deci caracterizarea mea a fost buna....mai putin faza cu umorul, care n-a apucat sa intre si el p'aci ! hai, te pup ! ma duc sa-l vad pe " Monk " !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2011, ora 22:36

Dan Andronic
Blog
20 mai 2011

Probleme Gogule?

Anunțul lui Crin Antonescu de acum câteva ore, privind intenția de suspendare a Președintelui, îmi pare o încercare de a scăpa de presiunile și problemele care s-au tot adunat în ultimele săptămâni.

Totul a început de la atacul lui Dinu Patriciu din Adevărul cu privire la chiulul parlamentar. Au urmat apoi alte schimburi de replici cu omul de afaceri.

Apoi sondajul CCSB, cu USL în scădere spre 50%, ceea ce le-a dat de gândit celor de la PSD. La 50%, PSD obține mult mai puțini parlamentari decât în 2008, asta în timp ce PNL câștigă mai mulți. De aici, și zvonurile privind renegocierea raportului dintre PSD și PNL.

În fine, în ultimele zile, pe piața s-a dezvoltat un alt subiect: PNL se deplasează la stânga și își pierde electoratul. Viorel Cataram㠖 nimeni altul decât cel pe care Crin Antonescu îl saluta cu brațele deschise la Congresul din martie 2009 – a afirmat acum câteva zile că PNL va deveni un partid de stânga.

Toate acestea s-au adunat și pentru prima dată după alegerile prezidențiale din 2009, Crin Antonescu pare a avea probleme mari.

Lansarea ideii suspendării – într-o zi de vineri calmă și liniștit㠖 este o încercare a lui Crin Antonescu de a își rezolva problemele interne, sau măcar amâna confruntarea cu ele.

Strategia este una patentată și repetată la nesfârșit: amenințarea cu suspendarea. Se mizează probabil că media va fi interesată și va rostogoli declarația, în condițiile unei agende liniștite, fără subiecte majore. Se mizează că PNL va strânge rândurile și că PSD se va alătura și el propunerii.

Deocamdată, mi se pare că președintele PNL a tras un glonț orb. Cel puțin prima reacție a presei a fost sub așteptări, ca să nu spun dezinteres total. Din PSD nu pare, cel puțin deocamdată, să se audă declarații războinice.

Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare, dar părerea mea este că politicienii din Opoziție trebuie să încerce să fie mai inventivi. Nu de alta, dar strategia asta cu amenințările de suspendare pare a avea efect garantat de adormire…

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 06:55

"Probleme, Gogule ?" multe, fraticule si pe care ,in talentul vostru de disimulare, le mascati sub perdele de fum ! va fte grija de Antonescu, dar nu suflati o vorba despre Jupinu' care recunoaste acum,iete asa, deodata, ca a fost o EROARE marirea TVA si ca asta a intirziat iesirea din recesiune ! ' straordinar, ce nouate ne spuse dinsul ....de 1 an tocam la urechile surzilor ca-i o eroare ! der, deh, tocau dusmanii poporului comasati la antenele si realitatile mogulilor, deci nu puteau fi adevarate ! ei, acu' ca recunoscu si Sefu' ,e altceva dar, tot nu credeti ca-i caz de DEMISIE, domnilor ? cine Greseste- Plateste, daca are cit de cit un tzir de onoare , dar n-are ! de unde sa aibe ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 09:06

LA MULTI ANI ptr. Constantin si Elena ! sa fiti iubiti si sa iubiti din toata inima !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 09:07

Am încredere în dumneavoastră, domnule Antonescu
Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 12:18 pm

V-am votat pentru președinție, în noiembrie 2010 2009, în turul I. Mi s-a părut, atunci, că sunteți cea mai acceptabilă variantă, chit că vi l-ați declarat ca model pe Tudor Chirilă, în timp ce-l aveați pe Neagu Djuvara-n spate, în grupul susținătorilor.

A trecut un an și ceva de atunci, și voiam să vă mulțumesc că nu m-ați dezamăgit. În primul rând, îmi place foarte mult atitudinea dumneavoastră arogantă, agresivă, veninoasă și neconstructivă. Este ceea ce detest cel mai ta­re la cei de la putere, dar la dum­neavoastră apreciez e­norm.

Apoi, mi se mai pare extraordinar faptul că nu v-ați dezis de Dan Voiculescu nici măcar după decizia ÎCCJ. În definitiv, ce mare căcat a făcut Voiculescu? Nimic, vorba dumneavoastră, hai să nu mai fim ipocriți… A, atunci când a fost vorba de Mona Muscă, mi s-a părut normal s-o călcați pe cap, dar cu Voiculescu e altă treabă… Sunt două chestiuni diferite. Nu mi-e deloc clară diferența, dar am încredere în judecata dumneavoastră, doar v-am votat.
Un alt motiv pentru care îmi inspirați mare, mare încredere este prezența dumneavoastră în Parlament. Sunteți pe locul I pe lista absenților, reușiți să lipsiți de la Senat într-o proporție de 98,5%, chiar mai mult decât Cătălin Voicu de la PSD. Să recunoaștem: e o performanță să fii mai absent decât unul care-i la pârnaie. Cred că numai Superman, Spider-Man, Batman, Aquaman, Iron Man 1 și 2 și încă câțiva super-eroi, care nu-mi vin acum în minte, ar mai reuși așa ceva.

Apoi, sunt convinsă că, în timp ce lipsiți de la treaba pentru care eu, ca cetățean, vă plătesc, dumneavoastră lucrați în interesul meu și al acestei țări. Vă gândiți mult, noaptea, la viitorul meu și al copiilor mei, ceea ce, probabil, vă împiedică să vă treziți mai devreme de orele 13-14. Primele două-trei ore, după ce vă treziți, sunteți deprimat și nu vă puteți urni din casă. E firesc, după o noapte de frământări și chin. Următoarele două-trei ore nu găsiți cu ce să vă-mbrăcați. Din cauza stresului, vi se pare că nici una dintre hainele pe care le aveți nu mai e mișto și că nici părul nu vă mai stă ca altădată. Vă-nțeleg, mi se întâmplă și mie, în perioadele aglomerate. Când, în sfârșit, reușiți să ieșiți, e trafic prea mare, că tocmai se întoarce lumea acasă, de la serviciu. Vă enervați și vă întoarceți și dumneavoastră, propunându-vă ca, în noaptea aia, să găsiți soluții și pentru problema traficului.

De-abia pe seară, târziu, ajungeți pe la televiziuni, unde reușiți din nou să dați vina pe Putere pentru tot ce se întâmplă rău în țara asta, cu o prospețime de invidiat. Eu, după o zi de muncă, n-aș mai putea să am energia, arțagul, tupeul și aroganța pe care dumneavoastră reușiți de fiecare dată să le aveți. Poate de asta nici nu sunt eu în locul dumneavoastră, că n-aș putea să fac față la atâta stres. Și nu sunt nici atât de altruistă încât să îmi sacrific viața și serile pentru țară…

În fine, ați înțeles ideea: v-am votat, domnule Antonescu, în turul I, și vă mulțumesc că nu m-ați dezamăgit. Datorită dumneavoastră, simt că mai există speranță pentru România. Acum e nasol dar, când veți veni dumneavoastră la putere, va fi bine: ne veți conduce cu seriozitate, consecvență și bună-credință, așa cum faceți acum în Opoziție. Înțeleg, în sfârșit, și de ce vi l-ați ales ca model pe Tudor Chirilă. A făcut, pentru români, în ultimul an jumate, chiar mai mult decât ați făcut dumneavoastră, care oricum ați făcut enorm. A fost aproape la fel de prezent în Parlament și, pe lângă asta, a mai înregistrat și câteva cântece. Bine, el e și mai odihnit, că, probabil, noaptea, după ce trimite poezii prin SMS puștoaicelor, doarme.

Cam asta e, mai multe cuvinte să vă mulțumesc nu am.

P.S. Aveți idee, Chirilă are vreun gând să candideze vreodată?

Simona TACHE

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 10:48

SCURT,CONCIS SI FARA CONTINUT ! AI UITAT CUM SA MAI FACI O DARE DE SEAMA PT. SEDINTA DE PARTID..........INTERNATIONALA O MAI STII ? DEH.........VARSTA !!!!! COMUNISTA E APARATA ACUM DE SCHIZO......CE CUPLU STRALUCIT,CINE SE ASEAMANA SE ADUNA ! LOCA-LOCA

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 10:51

De la: gabigabi, la data 2011-05-21 06:55:05"Probleme, Gogule ?" multe, fraticule si pe care ,in talentul vostru de disimulare, le mascati sub perdele de fum ! va fte grija de Antonescu, dar nu suflati o vorba despre Jupinu' care recunoaste acum,iete asa, deodata, ca a fost o EROARE marirea TVA si ca asta a intirziat iesirea din recesiune ! ' straordinar, ce nouate ne spuse dinsul ....de 1 an tocam la urechile surzilor ca-i o eroare ! der, deh, tocau dusmanii poporului comasati la antenele si realitatile mogulilor, deci nu puteau fi adevarate ! ei, acu' ca recunoscu si Sefu' ,e altceva dar, tot nu credeti ca-i caz de DEMISIE, domnilor ? cine Greseste- Plateste, daca are cit de cit un tzir de onoare , dar n-are ! de unde sa aibe ?

va fte grija de Antonescu

AICI AI SARIT O LITERA,SAU TI'AI ADUS AMINTE CUM SE SPUNE ? EHEIIIIIIIII CE VREMURI,SI NICI MACAR NU ERA ANTONESC PE ATUNCI............
LIMBAJ DE 'DOAMNA'DE FERENTARI........

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 14:12

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 15:26

Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!
Feriti-va de individ pentru ca repet, E UN PORC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 17:22

De la: 9am178165, la data 2011-05-21 15:26:25Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!

Nu am nimic de ascuns si ca sa nu te superi ca a fost doar pe privat, iti mai spun o data: UP YOURS!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 17:40

De la: 9am178165, la data 2011-05-21 15:26:25Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 18:13

De la: 9am178165, la data 2011-05-21 17:40:06

ARUNCA CALC. ,DA'L DE PAMANT,SMULGE FIRELE DE CONEXIUNE LA NET,FA'L PRAF,SI ITI GARANTEZ EU PERSONAL CA NU VE'I MAI PRIMI MESAJE !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 18:17

Dece se spune ; Cine se aseamana se aduna?///
ROMANE FII DESTEPT/

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 19:07

De la: Silver9AM, la data 2011-05-21 18:13:53

ARUNCA CALC. ,DA'L DE PAMANT,SMULGE FIRELE DE CONEXIUNE LA NET,FA'L PRAF,SI ITI GARANTEZ EU PERSONAL CA NU VE'I MAI PRIMI MESAJE !

Si ca sa te simti si bine, ia cablul de alimentare al unitatii si baga-l in gura! O sa vezi ca o sa-ti placa!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 19:14

De la: 9am104796, la data 2011-05-21 18:17:20 Dece se spune ; Cine se aseamana se aduna?///
ROMANE FII DESTEPT/

Asa-i lady Gogule! Pot sa spun ca esti destul de natang pentru Crin Antonescu!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 19:17

Pentru o vaca schizofrenica ca tine, care se leaga de familia mea, cred ca a fost prea putin! Mai latra la mine si o sa vezi ce o sa ti-o iei! O sa-ti rup botul ala infect!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 08:17

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 16:26

-Liniste ce dracu///////////////////
urla disperat in microfon ............cina sa il asculte /
ca miroase a scursuri de dimbovita .nu mai este indoiala./
-care te scalzi in ea ?
ROMANE FII DESTEPT/

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2011, ora 17:00

De la: Silver9AM, la data 2011-05-21 10:48:26

SCURT,CONCIS SI FARA CONTINUT ! AI UITAT CUM SA MAI FACI O DARE DE SEAMA PT. SEDINTA DE PARTID..........INTERNATIONALA O MAI STII ? DEH.........VARSTA !!!!! COMUNISTA E APARATA ACUM DE SCHIZO......CE CUPLU STRALUCIT,CINE SE ASEAMANA SE ADUNA ! LOCA-LOCA

"fara continut " ? asa-i ! exact ca si tine !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 11:32

Cine este Crin Antonescu?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:09

De la: Tramp, la data 2011-05-23 11:32:20Cine este Crin Antonescu?

ALTCINEVA decit basescu !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 21:11

De la: gabigabi, la data 2011-05-23 16:09:35

Adica un zero.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 12:42

De la: Black_Friday, la data 2011-05-23 21:11:04

Adica un zero.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 18:12

Adica un zero.

ei, daca pui problema asa, atunci am sa-ti spun ca Slava Domnului ca ajungem la un O ,ca punct de la care incepe pozitivul , caci pina acum suntem pe Negativ de cind suntem condusi de un tip plin de minusuri : la educatie, la cultura, la bun simt ....la economie, la democratie si functionarea Statuui de Drept l !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 08:38

De la: gabigabi, la data 2011-05-24 18:12:04

Adica un zero.

ei, daca pui problema asa, atunci am sa-ti spun ca Slava Domnului ca ajungem la un O ,ca punct de la care incepe pozitivul , caci pina acum suntem pe Negativ de cind suntem condusi de un tip plin de minusuri : la educatie, la cultura, la bun simt ....la economie, la democratie si functionarea Statuui de Drept l !

pentru tine ,cred ca-i un Crinulet!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 18:26

De la: Tramp, la data 2011-06-01 08:38:41

Adica un zero.

pentru tine ,cred ca-i un Crinulet!

mersic! da' de ce-mi faci tu o asa favoare ?

oricum, eu astept cu interes Constitutia Basescu ,despre care a tinut sa Sublinieze ca el n-are interes la ea !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 01:41

Atunci cine are ? S-o zica p-aia dreapta. Sa stim cu cine dansam. (:

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 04:26

Adica un zero.

Basescu,nici presedinte de bloc nu era bun ca inunda subsolul !

Pagini: << 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: