Info
x
Cine este crin antonescu?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 19:21
De la: Black_Friday, la data 2011-04-03 19:08:21De la: gabigabi, la data 2011-04-03 18:49:13 si totusi ar trebui sa-ncepeti sa va obisnuiti cu ideea ca baselu mult iubit va pleca intr-o zi de la cotroceni ! cu cine se lupta ? cu naravurile, blackule, cu naravurile ! cit despre ce tragedie va fi ptr. noi, Antene si realitatea, stai usurel : realitatea va vira usurel la matca si va redeveni proB desi, ala nu va mai candida ca presedinte....poate ca prim-ministru, dar acolo nu se candideaza ,se impune ! iar Antenele sau chiar eu, am mai zis : imi aleg un pres., ma bucur ca s-a ales si de a doua zi sunt cu ochii pe el sa n-o zbirceasca lasindu-se imbatat de putere ....iar Mass-Media, exact la fel face : sta cu ochii pe PUTERE ! asta-i rolul ei ! |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 00:49
De la: 9am150966, la data 2009-10-25 16:53:36un om de care avem nevoie ! Sa-i ia locul lui iliescu
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 13:21
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 21:01
De la: gerard, la data 2011-04-07 00:49:29De la: 9am150966, la data 2009-10-25 16:53:36un om de care avem nevoie ! Un comunist , in chinurile facerii !
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 08:19
O zi de muncă din viața lui Crin
15 aprilie 2011, 07:25 | Autor: Sorin Ghica | 21818 afișări I se spune Leneșul. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 și se termină la 17.30. Dar nu la Senat!. Miercuri, 13 aprilie 2011. Președintele PNL și-a neglijat total activitatea parlamentară. A ieșit din casă câteva ore în interes de partid și pentru a-și recupera fiica de la bunici. Acuzat nu o dată că este chiulangiu, unul dintre cei mai importanți lideri politici ai momentului, Crin Antonescu, are un program zilnic mai mult decât lejer, potrivit mai degrabă unui pensionar sau unui șomer. Bun orator, după cum îl caracterizează chiar și cei mai înverșunați adversari, Crin Antonescu reușește totuși să lase impresia că ar lucra zi-lumină. Pentru "reformarea statului și a clasei politice" sau pentru un plan eficient și rapid de ieșire din criză", după cum singur declară pe blogul personal. Liderul PNL, al cărui slogan este "România bunului-simț", trage însă chiulul de la Senat ori de câte ori are ocazia. Deși la 13 aprilie 2011 avea, teoretic, un program încărcat la Parlament, Crin Antonescu a ieșit din casă abia la ora 13.10. Îmbrăcat lejer, a urcat în Loganul cu număr de Senat, cu numărul B 38 SNT, și a plecat în oraș. Nu s-a îndreptat spre Palatul Parlamentului, ci spre Arcul de Triumf. La ora 13.40, mașina a intrat în curtea unei vile, din Bulevardul Kiseleff, la sediul Uniunii Social Liberale (USL), organizație care reunește cele mai importante partide din opoziție, PSD și PNL. După doar o jumătate de oră, Crin Antonescu a plecat de aici, pentru a ajunge la o întâlnire cu mai mulți lideri ai organizațiilor județene ale PNL. Antonescu a ajuns la sediul PNL, din Bulevardul Aviatorilor în jurul orei 14.30 și a stat aici aproape trei ore. La ora 17.35, Crin Antonescu a plecat cu mașina spre centrul Capitalei, pe traseul Bulevardul Aviatorilor-Calea Victoriei-Piața Unirii. După o oră de mers "bară la bară", liberalul a ajuns în spatele magazinului Unirea și a intrat într-un bloc. A coborât în mai puțin de zece minute, însoțit de fiica sa. Cei doi au ajuns acasă, la adresa din Bulevardul Unirii, în jurul orei 19.06. "Antonescu este un bun orator, dar este leneș și lucrează doar două ore pe zi, iar asta numai dacă are chef.'' Vasile Blaga senator PDL, citat de WikiLeaks ''N-am niciun fel de obligații să vă dau raportul.'' Crin Antonescu senator PNL Senat cu agenda încărcată, dar închisă Ședința Senatului a fost suspendată, miercuri, din lipsă de cvorum. Plenul a fost suspendat de președintele Senatului, Mircea Geoană, după ce apelul nominal a arătat că în sală erau prezenți doar 41 de senatori din 137. Cele 50 de proiectele de lege care erau pe ordinea de zi acoperă domenii precum sănătatea, economia, industria, protecția socială și administrația publică. La ședința de miercuri a Senatului, de la PNL au absentat 18 senatori din 23, în frunte cu liderul partidului, Crin Antonescu. La PDL au tras chiulul 36 de parlamentari din 49, iar la PSD 24 din 43. Din cei nouă senatori UDMR, cinci au a lipsit. Profil Crin Antonescu - 1985 - absolvent al Facultății de Istorie, Universitatea București - 1985 - 1989 - profesor în comuna Solești, județul Vaslui - 1989 - 1990 - muzeograf - 1990 - 1992 - profesor în comuna Niculițel, județul Tulcea - 1990 - a devenit membru PNL - 1995 - ales vicepreședinte PNL - 1996 - 2008 deputat PNL - 1996 - 2000 - ministru al Tineretului și Sportului în Guvernul CDR - 2008 - ales senator în Colegiul uninominal 2, București - 2008 - membru în Comisia pentru Politică Externă a Senatului - 2009 - ales președinte PNL - 2009 - s-a căsătorit cu colega sa de partid, Adina Vălean (43 de ani) - 2009 - a candidat, fără succes, la alegerile prezidențiale Șofer la Parlament sau valet personal? 07.40. Șoferul îi duce fetița la școală Deși Crin Antonescu are la dispoziție mașina personală, un jeep BMW X3, dar și o altă limuzină BMW, primită sponsorizare în regim de comodat, liderul PNL folosește în interes personal tot mașina Senatului. În fiecare dimineață, un autoturism Dacia Logan, al cărui număr de înmatriculare are combinația SNT, vine la domiciliul lui Crin Antonescu. Nu pentru a-l duce pe senator la serviciu, ci pentru a satisface nevoile de familie ale acestuia. 12.50. Același șofer al Senatului vine de la piață În urmă cu două zile, șoferul a urcat în bloc și, după aproximativ 10 minute, a coborât cu fiica liderului PNL, pentru a o conduce la școală. Povestea s-a repetat la sfârșitul orelor de curs, când Loganul de Senat a adus-o acasă pe odrasla lui Crin Antonescu. Și asta nu e tot. Adeseori, pentru cumpărături, Crin Antonescu apelează la șoferul de la Senat. În urmă cu două zile, angajatul statului a dat o fugă cu mașina până în piață, pentru a cumpăra câteva kilograme de cartofi, pe care le-a adus acasă la senatorul PNL. Mai bine acasă decât la Senat 13.10. Începe ziua de muncă. Pleacă la sediul USL Potrivit institutului pentru Politici Publice, în actualul mandat, Crin Antonescu a avut un procent de prezență la Parlament de doar 1,8%. L-a întrecut până și senatorul Cătălin Voicu, arestat preventiv la 30 martie 2010, care figurează și acum cu o prezență de 2,8%. Și în mandatul 2004-2008, când era deputat, Crin Antonescu a fost în topul chiulangiilor din Parlament. Potrivit site-ului hartapoliticii.ro, Antonescu a avut o prezență de numai 14%. Crin Antonescu senator, președintele PNL: Nu sunt nici măcar un om comod, darămite leneș" Adevărul": Votarea unor inițiative legislative a fost amânată la Senat, miercuri, din cauza celor care au absentat, printre care vă numărați și dumneavoastră. Ați lipsit motivat? Crin Antonescu: În mod normal, agenda fiecărei Camere are niște momente. În urmă cu două zile, în principiu, era programat vot final, care trebuia confirmat pentru orele 11.00, iar eu am verificat pe la ora 9.30-10.00 dacă sunt voturile finale. Atunci am aflat că încă de la declarațiile politice președintele a decis să verifice prezența și în lipsa cvorumului a suspendat lucrările. 13.30. Ajuns la sediul USL, nu stă mai mult de 40 de minute Cum decurge o zi de lucru a senatorului Crin Antonescu? În general, am multe activități, este o chestiune pe care am mai explicat-o, dar nu insist, pentru că îmi dau seama că e degeaba. Am o sumedenie de alte activități în calitate de președinte de partid și atunci dozez, cum pot și eu, în agendă chestiunile astea. Cum catalogați afirmațiile unor adversari politici care vă acuză că sunteți leneș? Nu pot să le cataloghez altfel decât aberații. Nu sunt deloc leneș, am foarte multe activități, dorm în medie 5-6 ore pe noapte. Nu-mi aduc aminte să fi existat vreo acțiune la care să nu fi fost prezent. Sunt un om care de mulți ani de zile am bătut toată țara, sunt un om care a dus diverse campanii, inclusiv o campanile prezidențială, și nu e ușor de dus. Nu sunt nici măcar un om comod, darămite leneș. 18.50. După ce a trecut și pe la PNL, își recupereză fiica Totuși, programul dumneavoastră de acum două zile a fost foarte lejer, în condițiile în care în Senat trebuiau dezbătute legi importante. Asta apreciați dumneavoastră. Ați ieșit din casă după ora 13.00, ați trecut o jumătate de oră pe la USL și vreo două ore pe la sediul PNL. E mult sau puțin? Dar de unde știți că am ieșit din casă la ora 13.00? Pentru că suntem ziariști... Și în calitate de ziariști sub ce motiv mă urmăriți? 19.06. Ajunge acasă împreună cu fiica sa N-am făcut nimic ilegal... Poate știți ce-am făcut și în casă. Nu știm și nici nu vă întrebăm, doar dacă vreți să ne spuneți dumneavoastră. Dacă nu știți, atunci nu mai afirmați chestiuni din astea! (...) Să revenim la prima întrebare. Ne puteți spune de ce ați absentat de la Senat? Dacă știți unde am fost și cât am stat, vă pot spune următorul lucru: n-am niciun fel de obligații să vă dau raportul. 1,8% este procentul de prezență a lui Antonescu la Senat, în actualul mandat, conform Institutului pentru Politici Publice.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 14:52
Si ?
poate ca ar trebui votat in Parlament ca senatorii si parlamentarii sa fie platiti fix pe orele de prezenta atestatata de semnatura, in condica ....sa propuna PD asta ,ca slava Domnului aveti majoritate si trece si asta ca atitea Legii....eventual, prin asumarea responsabilitatii : Boc e expert la asta !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 16:18
De la: gabigabi, la data 2011-04-16 14:52:18 Si ? DOAR ATAT ? UN " SI " ? PENTRU UNU PENTRU ALTUL:
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 16:34
De la: Silver9AM, la data 2011-04-16 16:18:55De la: gabigabi, la data 2011-04-16 14:52:18 Si ? ptr. care alt "chiulau" am fost eu ?sa-i arda la SALARIU si gata, n-am nimic impotriva....e chiar necesar !
|
|
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 20:19
De la: gabigabi, la data 2011-04-16 16:34:42De la: Silver9AM, la data 2011-04-16 16:18:55De la: gabigabi, la data 2011-04-16 14:52:18 Si ? DAR CE FACE EL NU E ......IMORAL ? NU E ,NECONSTITUTIONAL ? NU E O BATJOCURA LA ADTRESA ROMANILOR CARE L'AU TRIMIS ACOLO ? NU AR TREBUI INFIERAT CU MANIE COMUNISTA ? SA SCAPE DOAR CU O MUSTRARE ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 20:26
Este grav ca un demnitar al statului isi insuseste nemeritat niste bani cu care poate ca s-ar plati cateva pensii, insa cel mai grav este ca unii romani ar vrea sa-l puna si presedinte pe non-valoarea asta notorie!
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 20:43
De la: Black_Friday, la data 2011-04-16 20:26:47Este grav ca un demnitar al statului isi insuseste nemeritat niste bani cu care poate ca s-ar plati cateva pensii, insa cel mai grav este ca unii romani ar vrea sa-l puna si presedinte pe non-valoarea asta notorie! Bai rabla, vezi ca pasat e mai tot timpul "la munca" cik prin Parlament, pe el nu'l vezi? Aaaa, asa e la voi astia cu gura, tot ailalti sunt aia rai...talmac'ene care esti tu talmac'ean! Baaa, sluga penibila, cauta sa vezi cum isi face booocul drag tie campanie in partidul demokkratilor pe bani publici, aia nu sunt tot ai romanilor? Ia vezi, cu ce s'a dus la fluturu' aviar [cu tot cu succesurile woodrai.. ], cu masina personala pe carburantul personal? Ba, cat de jeg poti sa fii, ma zoaie penibila? "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2011, ora 21:08
De la: vasile_vali, la data 2011-04-16 20:43:59De la: Black_Friday, la data 2011-04-16 20:26:47Este grav ca un demnitar al statului isi insuseste nemeritat niste bani cu care poate ca s-ar plati cateva pensii, insa cel mai grav este ca unii romani ar vrea sa-l puna si presedinte pe non-valoarea asta notorie! Somalezule, neam de slugi si de robi esti tu, fi-v-ar slobozenia a dreaq! Hai, usi pe alta craca! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 09:41
e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim !
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:16
De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! Bravo Gabi, asa, scoate coltii la iveala, cat sa mai suporti sa te pretinzi bunicuta bonoma care ii dragalaseste pe toti! Fii rea Gabi, asa cum esti tu de obicei, Calamity Gabi!Cum se leaga unul de chiulangiul nascut obosit, Crin Antenescu, sare-i in beregata si incepe sa-ti deserti sacul cu invective! Intre noi, slugarnicii si vandutii, sunteti voi mai Gabi, pentru ca voi va luptati sa aduceti in fruntea tarii un om de nimic, un parazit care nu a facut nimic in viata lui, si nici nu va face, pentru ca la varsta lui de peste 50 de ani, nu are nici o sansa sa se mai schimbe! Dar ce conteaza asta, voi l-ati vrea presedinte si pe Vadim, daca STAPANII vostri v-o cer. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:32
De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:16:02De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! deci Basescu tau e CREMA Romaniei, da ? cum naiba se face ca Nu vedeti Nimic din mojiciile, minciunile, populismele si inadvertentele lui ? ce aveti pe ochi, pe minte de nu vedeti ? nu stiu exact cit de bun va fi cel ce-l va Inlocui pe Bas' al tau , dar trebuie sa admiti ca-n 2014 IL VOM INLOCUI ! intelegi ? CINEVA il va inlocui , asa zice Constitutia ! obisnuieste-te cu ideea asta ....ne-a facut destul rau ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:43
mai copchiii mosului,pan' la urma se mai da ceva sau ramanem cu ce-om furat...???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:47
De la: gabigabi, la data 2011-04-17 10:32:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:16:02De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! Cine a zis ca Basescu este crema? Eu am spus-o de multe ori ca el este un accident care in mod normal nu trebuia sa se intample daca istoria Romaniei ar fi capatat un curs normal in '90 sau cel mai tarziu in '96. Nu s-a intamplat asa si Basescu a fost alternativa la solutiile Nastase, Geoana si chiar Crin Antenescu, chiulangiul parazit pe care ti-l doresti tu la Cotroceni. Decat astia, in mod cert era de preferat Basescu! Nu stiu ce va fi in 2014, cine va candida la presedintie, pot sa spun doar ca eu nu voi vota un om din PSD si nici din actualul PNL, care nu este decat o remorca a PSD. Daca lucrurile nu se vor schimba pina atunci, daca nu va aparea un politician nou, independent, sau propulsat de un partid cu adevarat de dreapta, poate chiar unul profund reformat din actualele partide "istorice", nu voi mai vota! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:52
LA MULTI ANI ,PT. TOTI FORUMISTII CARE AU NUME DE FLOARE,SI IN GENERAL LA MULTI ANI DE SARBATOAREA FLORIILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 10:58
De la: Silver9AM, la data 2011-04-17 10:52:58 LA MULTI ANI ,PT. TOTI FORUMISTII CARE AU NUME DE FLOARE,SI IN GENERAL LA MULTI ANI DE SARBATOAREA FLORIILOR !!!!!!!!!!!!!!!!! si lu' CRIN ? bravo, asa te vreau : un adevarat Crestin iubitor si a toate iertator !
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 11:04
De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:47:38De la: gabigabi, la data 2011-04-17 10:32:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:16:02De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! blackule, regret ca Basescu m-a adus in situatia de a spune ca intre el si Nastase este o deosebire radicala ! Nastase e un domn , pe linga extra- Ordinarul de Basescu si Romania s-aintors din cauza lui la situatia de dinainte de 89, daca nu cumva si mai rau caci nu mai avem nimic ....suntem si ftuti si cu bani luati ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am246950 10 mesaje Membru din: 17/04/2011 |
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 12:01
BRAVOS țățico, Năstăsică al tău este un domn pentru că a distrus economia românească și a înstrăinat rezervele energetice naționale, nu mai pun aici la socotoială resursele minerale pe care le-a oferit moka, în schimbul unor comisioane babane, l-ai cam uitat și pe celălalt "domn" dan ioan popescu,colegul lui năstăsică, nu !?
fi-mi-ar scârbă de-așa rromâni ! poale lungi și minte scurtă!
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 13:07
De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:47:38De la: gabigabi, la data 2011-04-17 10:32:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:16:02De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! Sa'tii vorba, ba pedelacheule, dar sa'ti dresezi si turma pedelacheista din juru'ti, da? N'aibi grija, ne vom descurca fara de'alde voi, astia cu nasul umflat de bani publici pe timp de criza! Eveantual, sa'i urmezi sfatul lu' stapanu'ti: afara, la munca cu tine/voi! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 13:12
De la: 9am246950, la data 2011-04-17 12:01:28BRAVOS țățico, Năstăsică al tău este un domn pentru că a distrus economia românească și a înstrăinat rezervele energetice naționale, nu mai pun aici la socotoială resursele minerale pe care le-a oferit moka, în schimbul unor comisioane babane, l-ai cam uitat și pe celălalt "domn" dan ioan popescu,colegul lui năstăsică, nu !? Ba cifra, e uluitor cum reusesti sa arunci vini in carca unui om, cel mult doi! Ai uitat de micky-spaga si pe cine deserveste el acus? Cumva iunepipireul =turma lui oooopreeeeea nu sustine gloata bascsului si a nevesti'si, Nutzy? Ba, cat de scarba sa ne fie noua de de'ade tine, minte scurta ce esti, rama penibila si plina de zoaie? Hai, la buda repede, e ora mesei pt tine! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 13:12
De la: Black_Friday, la data 2011-04-16 08:19:27O zi de muncă din viața lui Crin ...pentru o asemenea "activitate" laborioasă și "muncă asiduă" depusă în folosul cetățenilor pe care i-a reprezentat în parlamentul româniei,cât și prin funcțiile executive de conducere ale statului în care a fost numit în ultimii 20 de ani, acest individ n-ar fi meritat să primească indemnizație nici măcar acei câțiva cenți pe care-i oferi unui cerșetor de la intersecția străzilor ! ...și nu-i nici singurul, într-o asenenea postură !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 13:25
De la: vasile_vali, la data 2011-04-17 13:12:15De la: 9am246950, la data 2011-04-17 12:01:28BRAVOS țățico, Năstăsică al tău este un domn pentru că a distrus economia românească și a înstrăinat rezervele energetice naționale, nu mai pun aici la socotoială resursele minerale pe care le-a oferit moka, în schimbul unor comisioane babane, l-ai cam uitat și pe celălalt "domn" dan ioan popescu,colegul lui năstăsică, nu !? ce-ai măi cioroplină scârboasă și tupeistă, am atentat la onoarea rudăriilor tale governamentale ? păi miki șpagaditu', pe timpul cărui guvern șpagadea mișculația cu armament de vânătoare , împuțitule, puți a fum. de șatră ! tuciuriule, șatranule ! biju ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 17:22
ah, minca-l-ar mama pe el de mytcoras, cum isi schimba el avatarul ,dar naravul ,ba ! tzuculica
uite-o flacara violet ca sa te energizeze si sa intelegi ce-am spus ; IN COMPARATIE cu ordinarul, alalalt e un domn !
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 17:35
De la: gabigabi, la data 2011-04-17 17:22:41ah, minca-l-ar mama pe el de mytcoras, cum isi schimba el avatarul ,dar naravul ,ba ! tzuculica toti este niste domni fiindca nu umbla- n budigai ci in costume scumpe, de-ar sti saracile haine pe cine ridica-n rang , ar fii primele in capu' mesii sa haleasca aia a miresii...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 17:52
De la: XYW, la data 2011-04-17 17:35:44De la: gabigabi, la data 2011-04-17 17:22:41ah, minca-l-ar mama pe el de mytcoras, cum isi schimba el avatarul ,dar naravul ,ba ! tzuculica asa-i ,Florine, dar ptr. ca pe astia ii avem si altii nu-s, facem si noi o ierarhie a jigodismului si-n capul la lista, vrem -nu vrem , il punem pe Sefu' ca d'aia-i SEF ! e cel mai cel.....l-ai auzit ce i-a tras-o lu' Blaga : cica PD nu poate fi condus d'un caporal ! .....da' d'un bok poate !.....cind Blaga l-a facut prezidente nu era caporal, nu-i asa ? rara e floarea recunostintei, a elegantei si respectului intre tovarasii de drum ! oricum, i s-a urcat Sefia de tot la cap : toti sunt caporali, racani, zoaie si gaozari si el e Crema lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 18:48
De la: gabigabi, la data 2011-04-17 17:52:44De la: XYW, la data 2011-04-17 17:35:44De la: gabigabi, la data 2011-04-17 17:22:41ah, minca-l-ar mama pe el de mytcoras, cum isi schimba el avatarul ,dar naravul ,ba ! tzuculica MAMAIE LA PESTE SE SERVESTE VIN ALB,NU ......TUICI,MULTE TUICIIIIIIII .......
Cu siguranță ai cunoscut cel puțin o dată în viață liniștea interioară pe care o produce iertarea. Atunci când nu poți ierta, simți ceva greu în tine, precum o ancoră aruncată în mijlocul mării care nu te lasă să înaintezi cu barca vieții.
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2011, ora 18:55
De la: gabigabi, la data 2011-04-17 11:04:53De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:47:38De la: gabigabi, la data 2011-04-17 10:32:30De la: Black_Friday, la data 2011-04-17 10:16:02De la: gabigabi, la data 2011-04-17 09:41:21e clar : cind nu va place ce se scrie despre STAPINII vostri, treceti la atacuri personale ! atita puteti, atita faceti si asa ati cistigat alegerile : cu tupeu maxim ! DUPA CE OFTICA AI PE PRESEDINTE SI LA CE AIURELI DEBITEZI SA INTELEG CA TI'A LUAT BANII,SI ACUM STAI CU LIMBA SCOASA SA TE F..... ? NEEEEEEE STAI BINISOR..........DE CE NU PASTREZI RANDUL ?
Cu siguranță ai cunoscut cel puțin o dată în viață liniștea interioară pe care o produce iertarea. Atunci când nu poți ierta, simți ceva greu în tine, precum o ancoră aruncată în mijlocul mării care nu te lasă să înaintezi cu barca vieții.
|
|
|
|

poate ca ar trebui votat in Parlament ca senatorii si parlamentarii sa fie platiti fix pe orele de prezenta atestatata de semnatura, in condica ....sa propuna PD asta ,ca slava Domnului aveti majoritate si trece si asta ca atitea Legii....eventual, prin asumarea responsabilitatii : Boc e expert la asta !
], cu masina personala pe carburantul personal? Ba, cat de jeg poti sa fii, ma zoaie penibila?
Bravo Gabi, asa, scoate coltii la iveala, cat sa mai suporti sa te pretinzi bunicuta bonoma care ii dragalaseste pe toti! Fii rea Gabi, asa cum esti tu de obicei, Calamity Gabi!
poale lungi și minte scurtă!
uite-o flacara violet ca sa te energizeze si sa intelegi ce-am spus ; IN COMPARATIE cu ordinarul, alalalt e un domn !