back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 08:02

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 07:49:21
De la: gabigabi, la data 2011-02-19 07:18:18 buna dimineata, tuturor !

m-ati pus @black si @silver intr-o situatie penibila ! sa va bestelesc sau va las in plata Domnului ? v-as besteli , dar nu -mi cade mie bine la inima....sa va las, nu-mi cade bine la ratiune, caci oamenii ca voi inteleg bunavointa, mila sau simpatia ca pe niste slabiciuni si cei ca voi inteleg numai de Forta....de altfel, de aceea va si place de Bas' : e ca voi , ca altfel nu l-ati putea suporta !
va las in pace ! sa fiti iubiti !

va multumesc voua, celorlalti prieteni, ptr. sustinere ! va sarut

Este mai bine asa! Ieri ti-ai epuizat argumentele (asta ca sa fiu diplomat si sa nu-ti spun deschis in fata ca nu ai avut nici un argument)!
Nu-ti ramanea decat besteleala, dar care era problema? Nimic nou sub soare! Parca pina acum nu ai lovit de atatea ori pe la spate?
Oricum, weekend placut, cu mult soare si bucurii!

pe la SPATE ? ....probabl o figura de stil ,caci de spus ce voiam sa spun v-am SCRIS pe forum, deci pe fata !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 09:50

De la: gabigabi, la data 2011-02-19 08:02:09

m-ati pus @black si @silver intr-o situatie penibila ! sa va bestelesc sau va las in plata Domnului ? v-as besteli , dar nu -mi cade mie bine la inima....sa va las, nu-mi cade bine la ratiune, caci oamenii ca voi inteleg bunavointa, mila sau simpatia ca pe niste slabiciuni si cei ca voi inteleg numai de Forta....de altfel, de aceea va si place de Bas' : e ca voi , ca altfel nu l-ati putea suporta !

Este mai bine asa! Ieri ti-ai epuizat argumentele (asta ca sa fiu diplomat si sa nu-ti spun deschis in fata ca nu ai avut nici un argument)!
Nu-ti ramanea decat besteleala, dar care era problema? Nimic nou sub soare! Parca pina acum nu ai lovit de atatea ori pe la spate?

pe la SPATE ? ....probabl o figura de stil ,caci de spus ce voiam sa spun v-am SCRIS pe forum, deci pe fata !

Intai amorteai simturile victimei, o dragalaseai, o pupaceai, ii dadeai floricele si apoi o tavaleai prin noroi, ca-i postac, mercenar, platit, pupincurist, lingau...E corect?

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 10:07

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 09:50:23
De la: gabigabi, la data 2011-02-19 08:02:09

daca-ti raspund scurt : la razboi, ca la razboi, iar te vei da ranit ! dar daca o sa mai citesti o data ce-am scris si ai sa intelegi ca am spus ca NU ma lasa INIMA sa va bestelesc, inseamna ca dragalitu ' si pupacitu' se intemeiau totusi pe un sentiment ! ....si daca v-am mai "tavalit " ce ? voi intelegeti prietenia si dragostea numai laude chiar si cind gresiti ? eu cred ca cel mai bun prieten e cel ce-ti arata unde,cum si de ce gresesti ...si voi n-ati dat cu mine de toti peretii forumului si pe unde ma prindeati ma-ntepati ?

Intai amorteai simturile victimei, o dragalaseai, o pupaceai, ii dadeai floricele si apoi o tavaleai prin noroi, ca-i postac, mercenar, platit, pupincurist, lingau...E corect?

vezi ca s-a intercalat raspunsul, in postarea ta !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 10:39

De la: cristianvm, la data 2011-02-18 21:41:44
asta mic la minte,iti dau un sfat:da`i drumul zilnic la cate o introspectie,esti incarcat de ura si prostie,si daca ma gandesc la vb aia batraneasca-capul face,capul trage-,nu te vad bine deloc.
in loc sa mazgalesti forumul asta,apuca`te de ceva constructiv,ceva sa`ti faca cinste si sa atragi simpatia semenilor tai.
cat despre gabi,hmmmm,ma bufneste rasul...multumeste cui stii tu ca ai avut placerea s`o cunosti si totodata acorda`ti o bila neagra ca nu ai stiut sa inveti ceva de la ea.nu ma refer la convingerile politice,astea`s discutabile...

Ura si fanatizarea sustinatorilor unui partid s-a practicat mereu cand partidele au avut conducatori cu apucaturi de dictatori.Nazistii aveau convingerea ferma ca Hitler este minunat iar crimele lor sunt dictate de necesitati.Comunistii erau ferm convinsi ca Lenin sau Stalin sunt oameni providentiali ,ca fara ei omenirea nu ar progresa iar lupta de clasa si casapirea oamenilor cinstiti le parea o mare onoare.La noi cei mai radicalizati si fanatici sustinatori au fost cei ai lui Iliescu in perioada cand "Iliescu aparea si soarele rasarea" ,PRMistii cu pericolul maghiar din care doar Vadim ii putea salva,iar recordul absolut il au fanii lui Base care urasc din toata inima pe oricine se opune Marelui Carmaci. Normal pentru ei,deoarece toti aia sunt corupti,manjiti,nu vor binele Romaniei,nu isi dau seama de profunzimea geniului Basescian si de faptul simplul ca tot ce face Baselu este minunat si trebuie consemnat cu litere de aur in Carti Sfinte.Cand spui ceva de Basescu ,ei o iau la modul personal de parca ii injuri de tata si reactioneaza ca atare.Ce au in comun aceste partide care isi fanatizeaza sustinatorii in asa mod ?Simplu,au fiecare cate un LIDER MAXIMO, la care se inchina sustinatorii lor si care le-a pus in fata O RELIGIE, pe care trebuie sa o apere din toata fiinta lor.Nu te mira deci ca oameni care au stat impreuna pe un forum ani de zile, ajung la conflicte mari, fara ca de fapt sa aiba ceva de impartit ....Este doar intoleranta fata de "paganul" care nu se inchina la Dumnezeul adevarat.

Acum...Eu fata de Gabi am o foare mare admiratie si un foarte mare respect.Pot spune fara ezitare ca este omul pe cae il respect cel mai mult pe acest forum. Cu Black sau Silver ma inteleg bine,probleme am avut, dar le-am depasit.Sper si ei trei,care acum par intr-un fel de conflict, sa reuseasca sa depaseasca aceste problema si sa putem toti discuta fara ura, si fara a vedea in celalalt un dusman ci doar un om care gandeste altfel decat noi.

Ca test, ca sa vedem daca este posibil ...pot spune doar ca ma kkc pe Basescu al lor .Peace bro ,make love not war!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 10:48

Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 11:49

eh,stie ea gabi prea bine cum e cu aruncatul margaritarelor...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 14:52

De la: cristianvm, la data 2011-02-19 11:49:36eh,stie ea gabi prea bine cum e cu aruncatul margaritarelor...

Pacaliciule, te-a bagat cineva in seama? Suferi de singuratate si te-ai gandit ca tot mai bine e sa-ti ureze cineva de bine, decat sa nu te observe nimeni?

Crezi ca Gabi are nevoie de avocati, mai ales unii prosti asa ca tine? Du-te bai amaratule si fa integrame sau sudoku, ca poate iti ai vitalizezi si neuronul cu ocazia asta!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 15:09

oh,dl vedeta!mascarica,vezi de albia ta acolo,pt mine nu esti decat un impotent intelectual.continua`ti tiradele in pace si bucura`te in sinea ta de om marunt.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 15:29

De la: vaneamarin, la data 2011-02-19 10:39:31
asta mic la minte,iti dau un sfat:da`i drumul zilnic la cate o introspectie,esti incarcat de ura si prostie,si daca ma gandesc la vb aia batraneasca-capul face,capul trage-,nu te vad bine deloc.
in loc sa mazgalesti forumul asta,apuca`te de ceva constructiv,ceva sa`ti faca cinste si sa atragi simpatia semenilor tai.
cat despre gabi,hmmmm,ma bufneste rasul...multumeste cui stii tu ca ai avut placerea s`o cunosti si totodata acorda`ti o bila neagra ca nu ai stiut sa inveti ceva de la ea.nu ma refer la convingerile politice,astea`s discutabile...

Ura si fanatizarea sustinatorilor unui partid s-a practicat mereu cand partidele au avut conducatori cu apucaturi de dictatori.Nazistii aveau convingerea ferma ca Hitler este minunat iar crimele lor sunt dictate de necesitati.Comunistii erau ferm convinsi ca Lenin sau Stalin sunt oameni providentiali ,ca fara ei omenirea nu ar progresa iar lupta de clasa si casapirea oamenilor cinstiti le parea o mare onoare.La noi cei mai radicalizati si fanatici sustinatori au fost cei ai lui Iliescu in perioada cand "Iliescu aparea si soarele rasarea" ,PRMistii cu pericolul maghiar din care doar Vadim ii putea salva,iar recordul absolut il au fanii lui Base care urasc din toata inima pe oricine se opune Marelui Carmaci. Normal pentru ei,deoarece toti aia sunt corupti,manjiti,nu vor binele Romaniei,nu isi dau seama de profunzimea geniului Basescian si de faptul simplul ca tot ce face Baselu este minunat si trebuie consemnat cu litere de aur in Carti Sfinte.Cand spui ceva de Basescu ,ei o iau la modul personal de parca ii injuri de tata si reactioneaza ca atare.Ce au in comun aceste partide care isi fanatizeaza sustinatorii in asa mod ?Simplu,au fiecare cate un LIDER MAXIMO, la care se inchina sustinatorii lor si care le-a pus in fata O RELIGIE, pe care trebuie sa o apere din toata fiinta lor.Nu te mira deci ca oameni care au stat impreuna pe un forum ani de zile, ajung la conflicte mari, fara ca de fapt sa aiba ceva de impartit ....Este doar intoleranta fata de "paganul" care nu se inchina la Dumnezeul adevarat.

Acum...Eu fata de Gabi am o foare mare admiratie si un foarte mare respect.Pot spune fara ezitare ca este omul pe cae il respect cel mai mult pe acest forum. Cu Black sau Silver ma inteleg bine,probleme am avut, dar le-am depasit.Sper si ei trei,care acum par intr-un fel de conflict, sa reuseasca sa depaseasca aceste problema si sa putem toti discuta fara ura, si fara a vedea in celalalt un dusman ci doar un om care gandeste altfel decat noi.

Ca test, ca sa vedem daca este posibil ...pot spune doar ca ma kkc pe Basescu al lor .Peace bro ,make love not war!

Mai dom' Vanea, s-a produs cumva o drama pe forumul asta si nu stim? Ce-i avalansa asta de adeziuni, de consolari si luari de pozitie?
Am avut cu Gabi un schimb mai dur de replici, fara floricele, ciripit de pasarele si cantece de heruvimi, asta-i tot! Nu ne-am batut, scuipat, injurat. Ce i-am spus eu, ea mi-a spus-o de foarte multe ori, ca sunt dubios, ca sunt slujbas al unui partid, ca mi se spune ce si cum sa postez.
Asa ca nu vad sensul ca sa te amesteci tu si sa pozezi in Maica Tereza pe aici.

Daca vorbim despre ura si fanatism, trebuie sa analizam si pozitia voastra, a pseudo-liberalilor talibani, sau voi sunteti intangibili? Nu cred ca exista mai mult fanatism in alta parte, decat la voi. Ati fost in stare sa va calcati toate reperele morale in picioare, ati aruncat la gunoi toate idealurile si principiile, v-ati infratit cu cei care v-au chinuit, cu PSD-ul lui Ilici, v-ati compromis cu cel mai ordinar turnator la Securitate, Voiculescu, ati ajuns atat de jos incat sa va bucurati sa-l aveti presedinte pe rusfilul prostanac Geoana! Cat de jos puteti sa mai ajungeti? Si pentru ce, doar ca sa dispara un singur om?

De ani de zile v-ati canalizat toate frustrarile asupra unui singur om, Basescu! Voi l-ati transformat pe el in cauza tuturor nereusitelor voastre, politice si personale. Daca iarba este parjolita pe camp, este de vina Basescu, pentru ca a oprit ploaia. Daca sunt inundatii, este de vina Basescu, pentru ca energiile lui negative au atras ploile. Daca nu va intra copii la facultate, este de vina Basescu, pentru ca ..., daca nu castigati la Loto, este de vina Basescu deoarece...

Vreau sa-ti aduc aminte ca ti-am mai spus ca Basescu nu este idealul meu in viata! Eu lupt in viata asta doar pentru familia mea si pentru mine. Ti-am mai spus ca Basescu si PDL sunt un accident al istoriei, ceva ce nu ar fi trebuit sa se intample si marea vina pentru existenta lor...o purtati VOI!
VOI l-ati creat! prin fanatismul cu care v-ati aliat impotriva lui si prin zelul cu care ati actionat sa-l distrugeti, din 2006 pina in prezent! Asta i-s adus fani lui Basescu. Romanul, in general tinde sa treaca de partea celui defavorizat, iar voi turmand atatea minciuni grosolane, ati determinat lumea sa-l voteze! Jihadul mediatic pe antene si irealitati i-a intarit pozitia lui Basescu. La fel si scrba produsa de infratirea liberalilor cu PSD-ul lui Iliescu! Sunt oameni care au cunoscut Piata Universitatii, si-au strigat acolo idealurile, dezgustul provocat de manevrele lui Iliescu, au vazut brutalitatile minerilor adusi de Iliescu si nu au uitat niciodata in ce au crezut.
Multi din oamenii astia nu cred in voi cand va vad cum atarnati de gatul lui Iliescu! Si tu te intrebi cu poti fi anticomunist si sa votezi cu Basescu?
Uite de-aia, pentru ca voi nu ati lasat nicio alternativa atunci cand ati intrat in cardasie cu talharii PSD!

Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 15:40

tare chinuit mai esti!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 15:48

De la: cristianvm, la data 2011-02-19 15:09:29oh,dl vedeta!mascarica,vezi de albia ta acolo,pt mine nu esti decat un impotent intelectual.continua`ti tiradele in pace si bucura`te in sinea ta de om marunt.

Esti tu mare in schimb...mare idiot! Mars de aici pisoias, du-te si miorlaie in alta parte!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 16:07

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 14:52:25
De la: cristianvm, la data 2011-02-19 11:49:36eh,stie ea gabi prea bine cum e cu aruncatul margaritarelor...

Pacaliciule, te-a bagat cineva in seama? Suferi de singuratate si te-ai gandit ca tot mai bine e sa-ti ureze cineva de bine, decat sa nu te observe nimeni?

Crezi ca Gabi are nevoie de avocati, mai ales unii prosti asa ca tine? Du-te bai amaratule si fa integrame sau sudoku, ca poate iti ai vitalizezi si neuronul cu ocazia asta!

de ce-i zici asa ? pai vezi cum e cu "tavalitul " si cine incepe cu injuriile ? daca el se pune acum la mintea ta si- iti raspunde pe masura , de aici incepe sa creasca avalansa uriciunii ... numai ca el e un domn finut si are intelepciunea sa nu dea si el cu piatra si astfel sa-ti stopeze cheful de cearta ...si tu esti singur si vrei sa-ti treaca de urit ?!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 16:18

De la: gabigabi, la data 2011-02-19 16:07:03

de ce-i zici asa ? pai vezi cum e cu "tavalitul " si cine incepe cu injuriile ? daca el se pune acum la mintea ta si- iti raspunde pe masura , de aici incepe sa creasca avalansa uriciunii ... numai ca el e un domn finut si are intelepciunea sa nu dea si el cu piatra si astfel sa-ti stopeze cheful de cearta ...si tu esti singur si vrei sa-ti treaca de urit ?!

Daaa? Mai sa fie, tie iti sar in ochi toate subtilitatile care iti sunt adresate, dar cand e vorba de CEILALTI, postarile sunt finute, dregalase chiar!
Pe cine nu trebuie sa risipesti margaritarele? Pe porcii, nu-i asa?
Ce ai dreaq suntem noi si ne luam degeaba de niste oameni as de "finuti", culti, manierati si bonomi ca voi... Noi dam tonul la marlanii intotdeauna, nu-i asa!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 16:38

@black - hai sa lumurim citeva lucruri :
P.ta Universitatii vs. Basescu - daca ptr. tine el nu inseamna nimic, ptr .mine, Basescu este sosia PCR a lui Iliescu= sosia lui Ceausescu....Matrionska Comunista i-a scos din burtica pe amindoi , unul mai rau decit altul si la fel de ticalosi amindoi si asa se face ca au conlucrat Foarte bine amindoi, caci nimeni altul decit Iliescu l-a propulsat in politica ,apreciindu-l suficient ca sa-l faca Ministru ! in pozitia asta, de Ministru al transporturilor, nu a stopat venirea minerilor care l-au dat jos pe P.Roman ! oricit ai vrea sa-l scoti pe Jupinu mai curat ca lacrima, este mai ticalos decit Iliescu ptr. simplul motiv ca ala a dat cu barda : a chemat minerii si a rezolvat problema in stil comunist ! aia sunt dusmanii de clasa : so pe ei , bucuresteni si mineri si securisti si ce'or mai fi fost !
in schimb, Baselu, neneneeee, el nu lucreaza asa pe fata ! nuuuu! are fix aceleasi metode comunisto-securiste, dar toate-s facute la adapostul intunericului, pe ascunselea, pe soptite, prin insinuari , prin asmutiri unii impotriva altora, ANI ,DNA ....lupta de clasa nu s-a treminat : saracii impotriva bogatilor, slabii impotriva grasilor purtati in spinare ; particularii impotriva bugetarilor ; a profesorilor, a medicilor ....si toate astea in NUMELE DEMOCRATIEI si a sloganului " Sa traiti bine!"
cita Propaganda si Manipulare se afla aici si voi , adeptii lui, Nu vedeti si Nu intelegeti ca el Conduce doar ptr. el si "dezbina si stapineste "ii este mai aproape si de inteles decit CONSTITUTIA care ii rezerva rolul de MEDIATOR ....adica tocmai de cel ce ii Impaca si-i uneste pe cei care nu se-mpaca si se cearta in dauna tarii , caci unirea face puterea ori el, puah ! el a ales sa fie JUCATOR ,adica vs. Mediator - el e un impatimit al jocului si vrea sa-l joace ,indiferent citi vor pierde el Cistiga ptr. ca e TRISOR !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:29

De la: gabigabi, la data 2011-02-19 16:38:13@black - hai sa lumurim citeva lucruri :
P.ta Universitatii vs. Basescu - daca ptr. tine el nu inseamna nimic, ptr .mine, Basescu este sosia PCR a lui Iliescu= sosia lui Ceausescu....Matrionska Comunista i-a scos din burtica pe amindoi , unul mai rau decit altul si la fel de ticalosi amindoi si asa se face ca au conlucrat Foarte bine amindoi, caci nimeni altul decit Iliescu l-a propulsat in politica ,apreciindu-l suficient ca sa-l faca Ministru ! in pozitia asta, de Ministru al transporturilor, nu a stopat venirea minerilor care l-au dat jos pe P.Roman ! oricit ai vrea sa-l scoti pe Jupinu mai curat ca lacrima, este mai ticalos decit Iliescu ptr. simplul motiv ca ala a dat cu barda : a chemat minerii si a rezolvat problema in stil comunist ! aia sunt dusmanii de clasa : so pe ei , bucuresteni si mineri si securisti si ce'or mai fi fost !
in schimb, Baselu, neneneeee, el nu lucreaza asa pe fata ! nuuuu! are fix aceleasi metode comunisto-securiste, dar toate-s facute la adapostul intunericului, pe ascunselea, pe soptite, prin insinuari , prin asmutiri unii impotriva altora, ANI ,DNA ....lupta de clasa nu s-a treminat : saracii impotriva bogatilor, slabii impotriva grasilor purtati in spinare ; particularii impotriva bugetarilor ; a profesorilor, a medicilor ....si toate astea in NUMELE DEMOCRATIEI si a sloganului " Sa traiti bine!"
cita Propaganda si Manipulare se afla aici si voi , adeptii lui, Nu vedeti si Nu intelegeti ca el Conduce doar ptr. el si "dezbina si stapineste "ii este mai aproape si de inteles decit CONSTITUTIA care ii rezerva rolul de MEDIATOR ....adica tocmai de cel ce ii Impaca si-i uneste pe cei care nu se-mpaca si se cearta in dauna tarii , caci unirea face puterea ori el, puah ! el a ales sa fie JUCATOR ,adica vs. Mediator - el e un impatimit al jocului si vrea sa-l joace ,indiferent citi vor pierde el Cistiga ptr. ca e TRISOR !

Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:50

@gabi:bebe,navodari,chestii marunte...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:54

De la: cristianvm, la data 2011-02-19 17:50:37@gabi:bebe,navodari,chestii marunte...

asta da raspuns Sibilinic ! nu ma prind !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:55

De la: gabigabi, la data 2011-02-19 16:38:13@black - hai sa lumurim citeva lucruri :

Citesc si ma minunez!
Cum reusesti sa contorsionezi logica in halul asta? Daca e sa te cred pe tine, in momentul asta afara este o dulce primavara, pomii sunt infloriti, soarele straluceste si pasarele ciripesc!

Deci Traian Basescu este prieten la catarama cu Iliescu, nu dusmani de moarte! Iar Crin Antonescu nu l-a laudat pe Iliescu pentru progresele pe calea democratiei, Iliescu nu l-a laudat pe Crin Antonescu ca este un bun social democrat si impreuna nu si-au strans mainile, atunci cand Antonescu s-a dus la PSD sa parafeze alianta! De fapt, PDL s-a aliat cu PC si PSD, nu PNL.
Iar PNL, in frunte cu Antonescu au condamnat vehement comunismul si l-au catalogat ca fiind un sistem criminal.
Tu chiar nu iti dai seama cat de inversata este logica ta?

Basescu este mai ticalos decat Iliescu, pentru ca asa va convine voua liberalilor! Nu ar da bine sa recunoasteti ca sunteti frati cu cel care are vieti pe constiinta. Poate si asta ai sa negi, ca au murit romani in decembrie 1989, ca sa mascheze lovitura de stat si sa motiveze deturnarea sensului anticomunist al revolutiei si confiscarea ei de catre o structura a PCR, in frunte cu Iliescu. Tot asa vei nega si ca au murit oameni in 13-15 iunie si altii au fost schiloditi! Toate astea nu s-au intamplat, voi ati rescris istoria si acum nu mai sunt decat aberatiile unor idioi care refuza sa uite!
Cati romani au fost ucisi din cauza lui Basescu? Pe cine a adus el sa va inchida gurile si sa va snopeasca in bataie?

Grija ta este pentru cei vanati de ANI si DNA, dar sustii ca vrei o Romanie curata, in care sa nu te mai sufoce coruptia! Cum vrei sa se intample asta fara organisme ca ANI si DNA? Crezi ca o sa se pogoare sfantul duh si o sa-i curete de pacate pe corupti? Sau crezi ca astia se vor lepada de Satana, intr-un acces de constiinta?

Care lupta de clasa s-a declansat, de vreme ce saracii sar sa-i apere pe cei cu pensii de 10 ori mai mari decat ale lor, tot ei sar in apararea celor care si-au facut averi imense furand statul, sar sa se lupte si pentru medicii care ii las a sa moara pe masa de operatie daca nu le achita spaga...

E incredibil ce se intampla, asta este anti-haiducie, luati de la saraci ca sa dati la bogati! Si cine nu e de acord cu voi, este ticalos!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:00

Si inca ceva Gabi, nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ti-am postat-o dupa ce m-ai acuzat ca am inceput din senin sa-l jignesc pe martafoiul ala care iti face ochi dulci.
Cum e, noi dam intotdeauna tonul la jigniri?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:16

si pe mine ma doare LOGICA atunci cind citesc ce spui tu ! DE ce le amesteci de nu se mai intelege nimic ? sau tocmai aici e buba voastra : un talmes-balmes atit de mare-n capul vostru ,incit logica iese faultata !
omule : DNA si ANI trebuie sa functioneze, dar NU LA COMANDA POLITICA a lui Basescu ! NU se poate sa iasa el pe sticla si sa spuna de unii si de altii " ca stie el " si dupa 24 ore ANI si DNA sa se execute ! NU SE POATE , NU SE POATE asa ceva intr-o tara care se vrea Democratica si Europeana !
omule : Iliescu l-a facut Ministru in apr.' 91 ? minerii care au venit sa-l dea jos pe Premierul de atunci , adica P.Roman, cu ce trenuri au venit in buc. ? nu mai vrei sa-ti aduci aminte ce-a fost atunci ? a PROTESTAT cumva dl. Min. al transporturilor T. Basescu atunci ? si-a dat demisia cumva ? cum se cheama asta ? COMPLICITATE asa se cheama !
cind s-a retras PD din PDSR .ul lui Iliescu ? in '92 si n-a avut nici-o greata sa stea alaturi de Iliescu si daca P.Roman nu se rupea de Matca , Basu statea bine mersic acolo , in PDSR !
omule : cind a darimat Conventia Democratica, ale cui jocuri le-a facut, scumpetea mea ? ale dreptei sau ale STINGII SOCIALISTE ,peste care era sef ILIESCU ?
omule : a facut alianta cu Voiculescu si PUR , in 2004 ?
omule : a facut alianta cu PSD in 2009 ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:20

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 18:00:45Si inca ceva Gabi, nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ti-am postat-o dupa ce m-ai acuzat ca am inceput din senin sa-l jignesc pe martafoiul ala care iti face ochi dulci.

MARTAFOIUL ? mai trebuie sa raspund la intrebare sau e clar cine da tonul ? auzi : martafoiul care-mi face ochi dulci ! e buna asta, mersic ....mi-a crescut tonusul !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:24

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 18:00:45Si inca ceva Gabi, nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ti-am postat-o dupa ce m-ai acuzat ca am inceput din senin sa-l jignesc pe martafoiul ala care iti face ochi dulci.

NICI NU O SA'TI RASPUNDA PRIETENE.......IAR POSTAREA CU MARGARITARELE IMI ERA ADRESATA MIE.....CE POTI SA LE MAI RASPUNZI ? AU EI VRE'O LOGICA ? A RASPUNDE UNUI COCOSEL DE GOSTAT CA ASTA,E PIERDERE DE TIMP...PREFER SA'L IGNOR ,ASTA PANA CAND V-A IMPLINI MACAR 3 KG.....APOI RACITURI SCRIE PE EL........

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:33

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 16:18:55

Daaa? Mai sa fie, tie iti sar in ochi toate subtilitatile care iti sunt adresate, dar cand e vorba de CEILALTI, postarile sunt finute, dregalase chiar!
Ce ai dreaq suntem noi si ne luam degeaba de niste oameni as de "finuti", culti, manierati si bonomi ca voi... Noi dam tonul la marlanii intotdeauna, nu-i asa!

acus' ca am vazut cit te-ai ofticat pe "martafoi" ....vorba lui Caragiale : coate goale, mate fripte trag concluzia ca esti gelos ! cum asa ? chiar esti gelos ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:49

De la: gabigabi, la data 2011-02-19 18:33:21
De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 16:18:55

acus' ca am vazut cit te-ai ofticat pe "martafoi" ....vorba lui Caragiale : coate goale, mate fripte trag concluzia ca esti gelos ! cum asa ? chiar esti gelos ?

Sunt foarte gelos! Cred ca vrea sa se bage intre noi si sa ma lipseasca de prietenia ta mortala.
Stii cum era pe vremea lui Ceasca reclama aia la motociclete: "moarte sigura cu cobre, dar mai sigura cu Mobra". Cam asa e si cu prietenia ta, este mortala. Antidotul este bineinteles sa nu fii contrazisa, atunci esti cea mai buna prietena.

PS Ti-am trimis si un mesaj pe tema "prieteniei" noastre.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:53

l-am vazut si multumesc dar, a fost ca-n Startrek cind apareau navele klingonienilor : cind sa focalizezi pe ele , se ecranau si mai pune ochiu daca mai ai pe ce !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 18:56

ma "ecranez " si eu pina miine dimineata ! sa aveti o seara calda si frumoasa !

Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 20:23

Divo,stai relax pasarica,nu te mai arici` de zor!invatati sa fiti oameni,ca`i usor si e de bine in viata.mai lasati ironiile deoparte,ca prea improscati cu venin in jur.injurati de`a valma,fara numar,non-stop si te vrei exemplu pt altii.faci tururi de forum si`i judeci pe ceilalti.la tine te uiti?
opaa,ti`am acordat prea mult timp,tu nu meriti decat o grimasa!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 21:48

De la: cristianvm, la data 2011-02-19 20:23:22

Divo,stai relax pasarica,nu te mai arici` de zor!invatati sa fiti oameni,ca`i usor si e de bine in viata.mai lasati ironiile deoparte,ca prea improscati cu venin in jur.injurati de`a valma,fara numar,non-stop si te vrei exemplu pt altii.faci tururi de forum si`i judeci pe ceilalti.la tine te uiti?
opaa,ti`am acordat prea mult timp,tu nu meriti decat o grimasa!

Iti acord eu mai mult timp, un deget si sa fii convins ca nu e idexul.
Babuinule, pina sa dai sfaturi, invata tu sa nu te bagi ca musca in koorool calului acolo unde nu te-a poftit nimeni! Te-a invitat cineva sa participi la discutii? Te-am bagat eu in seama? Cel mult, te-as baga acolo unde nu pot sa scriu, fara sa am probleme cu administratorul forumului.
Dai dovada de proasta crestere aurolacule si banuiesc ca asta se datoreaza faptului ca te roade al ca nu iti remarca nimeni inteligenta. Sufera in tacere in continuare si daca nu mai faci fata, taie-ti venele si scuteste-ne cu figurile astea de Buftea!
Nu o sa te regret, si de ce as face-o? Un limbric mai putin.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 09:14

Raspunsul la intrebarea "Cine este Crin Antonescu?", se contureaza tot mai clar: groparul PNL!
A reusit sa duca PNL alaturi de PC, PSD si mai nou PRM.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 09:14

De la: Black_Friday, la data 2011-02-19 15:29:54
De la: vaneamarin, la data 2011-02-19 10:39:31

Mai dom' Vanea, s-a produs cumva o drama pe forumul asta si nu stim? Ce-i avalansa asta de adeziuni, de consolari si luari de pozitie?
Am avut cu Gabi un schimb mai dur de replici, fara floricele, ciripit de pasarele si cantece de heruvimi, asta-i tot! Nu ne-am batut, scuipat, injurat. Ce i-am spus eu, ea mi-a spus-o de foarte multe ori, ca sunt dubios, ca sunt slujbas al unui partid, ca mi se spune ce si cum sa postez.
Asa ca nu vad sensul ca sa te amesteci tu si sa pozezi in Maica Tereza pe aici.

Daca vorbim despre ura si fanatism, trebuie sa analizam si pozitia voastra, a pseudo-liberalilor talibani, sau voi sunteti intangibili? Nu cred ca exista mai mult fanatism in alta parte, decat la voi. Ati fost in stare sa va calcati toate reperele morale in picioare, ati aruncat la gunoi toate idealurile si principiile, v-ati infratit cu cei care v-au chinuit, cu PSD-ul lui Ilici, v-ati compromis cu cel mai ordinar turnator la Securitate, Voiculescu, ati ajuns atat de jos incat sa va bucurati sa-l aveti presedinte pe rusfilul prostanac Geoana! Cat de jos puteti sa mai ajungeti? Si pentru ce, doar ca sa dispara un singur om?

De ani de zile v-ati canalizat toate frustrarile asupra unui singur om, Basescu! Voi l-ati transformat pe el in cauza tuturor nereusitelor voastre, politice si personale. Daca iarba este parjolita pe camp, este de vina Basescu, pentru ca a oprit ploaia. Daca sunt inundatii, este de vina Basescu, pentru ca energiile lui negative au atras ploile. Daca nu va intra copii la facultate, este de vina Basescu, pentru ca ..., daca nu castigati la Loto, este de vina Basescu deoarece...

Vreau sa-ti aduc aminte ca ti-am mai spus ca Basescu nu este idealul meu in viata! Eu lupt in viata asta doar pentru familia mea si pentru mine. Ti-am mai spus ca Basescu si PDL sunt un accident al istoriei, ceva ce nu ar fi trebuit sa se intample si marea vina pentru existenta lor...o purtati VOI!
VOI l-ati creat! prin fanatismul cu care v-ati aliat impotriva lui si prin zelul cu care ati actionat sa-l distrugeti, din 2006 pina in prezent! Asta i-s adus fani lui Basescu. Romanul, in general tinde sa treaca de partea celui defavorizat, iar voi turmand atatea minciuni grosolane, ati determinat lumea sa-l voteze! Jihadul mediatic pe antene si irealitati i-a intarit pozitia lui Basescu. La fel si scrba produsa de infratirea liberalilor cu PSD-ul lui Iliescu! Sunt oameni care au cunoscut Piata Universitatii, si-au strigat acolo idealurile, dezgustul provocat de manevrele lui Iliescu, au vazut brutalitatile minerilor adusi de Iliescu si nu au uitat niciodata in ce au crezut.
Multi din oamenii astia nu cred in voi cand va vad cum atarnati de gatul lui Iliescu! Si tu te intrebi cu poti fi anticomunist si sa votezi cu Basescu?
Uite de-aia, pentru ca voi nu ati lasat nicio alternativa atunci cand ati intrat in cardasie cu talharii PSD!

Black,nu stiu daca romanul tinde sau nu sa treaca de partea celui mai defavorizat.Judecand dupa cei din UNPR, care si ei sunt romani,tind sa treaca de partea celui puternic. .Hai sa fim seriosi,Emil Constantinescu spre exemplu,nu a furat absolut nimic,a fost tocat mediatic in draci, iar romanii s-au kkcat pe el si ii spun si acum cu rautate "tapul",umilica" etc.Asta este un exemplu de om DEFAVORIZAT. Emil Constantinescu insa nu a spus niciodata despre romani ca sunt milogi si pomanagii,incompetenti ,nu a dat declaratii care sa se contrazica flagrant de la o luna la alta,nu facea intalniri cu PNTul sau sa le dea "inalte directive",nu facea glumite de port,nu maimutarea liderii opozitie pe la TV,nu-si dadea singur casa in Mihaileanu ,etc.

Dupa mine eroarea expunerii tale provine din faptul ca tu pe Basescu il vezi DEFAVORIZAT .Din punctul tau de vedere atacurile presei sau opozitiei la adresa lui Basescu sunt marsavii,ticalosii iar omul este DEFAVORIZAT. Din al meu ,nu este deloc defavorizat ci pur si simplu ASTA ESTE OMUL BASESCU .Faptele sale nu au fost inventate de mass-media,nu sunt minciuni, CI ASTA ESTE PRESDINTELE BASESCU .Un derbedeu interesat doar de puterea sa si pe care il doare fix in 14 de Romania...

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: