back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 00:57

De la: _KARPOV, la data 2012-12-05 00:31:14

Teleorman......trezeste-te....! Vine Adormitul sa candideze la voi......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 00:58

De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 00:56:51
De la: gabigabi2, la data 2012-12-05 15:59:10

ai vreo varianta VIABILA ? sau spui si tu asa, de florile marului ?

In Teleorman....orice.....dar nu Antonescu si Dragnea......Baronii partidelor trebuie eliminati si astfel vor fi dati jos din fruntea partidelor.... astfel poate mai avem o sansa de reformare.......

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2012, ora 14:45

De la: _KARPOV, la data 2012-12-06 00:58:19

In Teleorman....orice.....dar nu Antonescu si Dragnea......Baronii partidelor trebuie eliminati si astfel vor fi dati jos din fruntea partidelor.... astfel poate mai avem o sansa de reformare.......

cu CINE ii inlocuiesti, mai copil ametit ? cu Cezar Preda care-n ultimile zile ale lui 89 ardea Arhiva PCR ? ce e-n capsorul tau, mai copilule ? cin' te ameteste-n halul asta ? n-avem Alternativa, ce nu intelegi ? ori ARD = Basescu
ori USL.ul = Opozitie
restul de partidulete sunt formate din sateliti oportunisti care incearca sa prinda si ei un os de ros....si daca nu-i os, macar un zgirci ,acolo....

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2012, ora 18:37

Sarac popor, ce rau ai ajuns ca nimeni sa nu mai fie capabil sa te conduca...

Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 05:19

De la: mili, la data 2012-12-07 18:37:19Sarac popor, ce rau ai ajuns ca nimeni sa nu mai fie capabil sa te conduca...

-Crezi ca este suficient doar sa ne plingem ? Tu ce faci sa schimbi starea de lucruri ? sa incepem sa mergem la vot , sa incepem sa avem optiuni politice / indiferenta si dezinteresul ce manifestam duc pe politicieni in bratele coruptiei .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 08:11

100% corecta observatia ta, caci din cauza indiferentei noastre si a acelui " lasa ca merge si asa" am ajuns unde am ajuns !

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 10:47

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-12-08 05:19:26
De la: mili, la data 2012-12-07 18:37:19Sarac popor, ce rau ai ajuns ca nimeni sa nu mai fie capabil sa te conduca...

-Crezi ca este suficient doar sa ne plingem ? Tu ce faci sa schimbi starea de lucruri ? sa incepem sa mergem la vot , sa incepem sa avem optiuni politice / indiferenta si dezinteresul ce manifestam duc pe politicieni in bratele coruptiei .

Sigur ca asta-i solutia, ca primordiala conditie, dar nu si suficienta, la fel ca prezenta la un examen, dar conditia conjugata este sa-l si iei.
Problema este ca electoratul roman, adesea imatur n-a stiut ce sa aleaga, a fost pe langa temele din biletul castigator. Vom vedea si de data asta daca se va prezenta la examen pregatit sau va ramane tot
repetent la Democratie si Prosperitate.

Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 11:59

De la: gabigabi2, la data 2012-12-06 14:45:59

cu CINE ii inlocuiesti, mai copil ametit ? cu Cezar Preda care-n ultimile zile ale lui 89 ardea Arhiva PCR ? ce e-n capsorul tau, mai copilule ? cin' te ameteste-n halul asta ? n-avem Alternativa, ce nu intelegi ? ori ARD = Basescu
ori USL.ul = Opozitie
restul de partidulete sunt formate din sateliti oportunisti care incearca sa prinda si ei un os de ros....si daca nu-i os, macar un zgirci ,acolo....

Exista o....alternativa....PRM.......Daca intra PRM.......le ia putin din puterea celor care ne-au furat timp de 20 de ani.........si nu strica putina...."nebunie".....in parlament....si ar avea si cine sa contacareze furturile UDMR-ului.........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 15:12

De la: _KARPOV, la data 2012-12-08 11:59:45
De la: gabigabi2, la data 2012-12-06 14:45:59

ori USL.ul = Opozitie

Exista o....alternativa....PRM.......Daca intra PRM.......le ia putin din puterea celor care ne-au furat timp de 20 de ani.........si nu strica putina...."nebunie".....in parlament....si ar avea si cine sa contacareze furturile UDMR-ului.........

te-ai gindit bine la ce spui ? sigur ?
cit la suta are intentie de vot PRM, stii ?
cu 8-10% dar nu are atit, CE CUVINT de spus are ? nu-ti dai seama ca e obligat sa faca o alianta ori cu ARD ,ori cu USL ?
inca nu ti-ai dat seama cit de OPORTUNIST este Vadim ? Osanale i-a cintat lui Ceausescu, Osanale i-a cintat si lui iliescu si lui Basescu !
nu intelegi ca cine-i va da un Zgirci de molfait , ala va fi alegerea lui sa-l sustina ?

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 18:34

Crin Antonescu și eșecul revoluției bunului simt

În PNL deciziile nu se mai iau de multă vreme democratic, ele sunt trasate de un grup restrâns, compus din apropiații cei mai fideli ai lui Crin. Criticile nu sunt permise, ci sancționate. Iar alianța cu PSD, cooptarea lui Becali și candidatura sa la parlamentare în Teleorman, fieful baronului Dragnea, arată că Antonescu nu are decât un singur scop – să asigure majoritatea necesară schimbării Constituției, un premier USL și fotoliul de președinte pentru el. Și asta indiferent de ce vrea sau crede chiar electoratul PNL, indiferent dacă ucide sau nu speranțe.

Parlamentarul lipsă

Aceasta este revoluția bunului simț a lui Antonescu. Și aici trebuie căutată a doua explicație pentru scăderea cotei sale de încredere. Crin Antonescu s-a remarcat până acum ca parlamentarul lipsă, a fost campionul absolut al chiulangiilor din Parlament. Deși a fost și lider de grup parlamentar, el a fost încă din perioada 2006-2008 lider al absenților la Camera Deputaților, cu o prezență de 15,6%. Recordul absolut a fost atins de președintele PNL în sesiunea septembrie-decembrie 2011, când Antonescu a avut, potrivit datelor IPP, 0% prezență la votul final al proiectelor din Senat. Era ocupat desigur să facă turul televiziunilor prietene, să-și facă cumpărăturile, dar salariul și-l lua pentru un program full-time. Încă o revoluție a bunului simț, într-adevăr.

Dacă Băsescu a fost președintele jucător, atunci Antonescu va fi cu siguranță președintele ”dormitor”. Fostul director al Școlii din Niculițel, unde tânărul profesor de istorie George Crin Laurențiu Antonescu și-a terminat stagiatura, spunea, într-un interviu acordat EVZ: „cum chiulește acum în Senat, tot așa chiulea și atunci, la școală. Nu era lună să nu-i tai ore sau chiar zile din condica de prezență!

Ascensiunea profesorului de atunci a fost realmente fulminantă: a ajuns după un mandat de ministru al Tineretului și Sportului să conducă Senatul, iar apoi președinte. S-a remarcat prin necunoașterea niciunei limbi străine, dar a compensat-o printr-un tupeu uriaș și o grosolănie crasă. S-a rățoit la Merkel, a strigat pe Arena Națională împotriva liderilor PPE veniți la București, iar discursurile sale sunt tot mai virulente. Stilul său i-a prins pe mulți la început pentru că vorbește bine, discursul lui pare închegat, făr㠄ĂĂÔ-uri. Dar este deosebit tocmai pentru că prin multele sale cuvinte reușește să nu spună nimic. Atacuri, Băsescu, „Jos Băsescu și PDL!” și cam atât. La lansarea programului economic al USL, Antonescu a făcut o declarație halucinantă: “România, în definitiv, este compusă din toți cetățenii săi și împreunează, în definitiv, genii și analfabeți, oameni de caracter și prostituați perpetui”. Ce a vrut să spună liderul PNL? Dincolo de formularea caragialească, se vede clar că fraza reflectă esența lui Crin – lipsit de orice conținut, de orice idee politică sau economică. Doar vorbe, beția de cuvinte despre care vorbea Maiorescu. Nu te poți decide dacă este un Rica Venturiano, cum îl caracteriza Andrei Pleșu, sau un Farfuridi și Brânzovenescu sau un Dinu Păturică. Această declarație arată însă și respectul pe care îl are față de cei pe care-i reprezintă.

Și aici ajungem la problema de fond. Cum pot alegătorii să-i responsabilizeze și să-i controleze pe aleșii lor? Doar prin vot din patru în patru ani este insuficient, mai ales că viitorii candidații sunt stabiliți tot de lideri precum Crin Antonescu. Iar uninominalul a la roumaine și-a arătat deja limitele: liderul PNL a ajuns senator la redistribuire chiar dacă era doar al treilea. Ca urmare, este nevoie de un alt mecanism care să facă legătura dintre aleși și alegători mai strânsă.

O soluție nemțească

Un exemplu ar putea să fie Germania, unde un grup de tineri activi civic a creat un site de monitorizare a activității tuturor reprezentanților poporului: parlamentari din Bundestag, europarlamentari, parlamentari ai Landtag-urilor. Acestora li se face un profil, unde sunt trecute activitatea lor legislativă, prezențele la serviciu, veniturile și averile. În plus platforma are scopul de a-i pune în dialog pe alegători cu aleșii lor. Aceștia le pot adresa întrebări, iar politicienii trebuie să răspundă. Se fac și topuri cu cei mai cooperanți și transparenți reprezentanți și cu cei mai refractari. Iar mulți politicieni germani s-au adaptat, răspund la întrebări și discută cu alegătorii.

V-ați imagina un asemenea sistem în România? Un sistem centralizat unde să găsești toate datele despre candidați, să poți să le adresezi o întrebare, știind că vor fi obligați să-ți răspundă. Un mecanism care să monitorizeze permanent activitatea legislatorilor, nu doar să scoată niște rapoarte de prezență după o legislatură ca IPP. Pentru ca un asemenea mecanism să conteze este însă nevoie și de cetățeni activi, care să întrebe, cărora să le pese și care să urmărească ce se întâmplă, făcând presiune. Dacă ei ar exista, un astfel de sistem ar putea să-l oblige și pe Antonescu să se trezească mai devreme și să vină la muncă. Deocamdată însă, în lipsa oricăror pârghii de control ale alegătorilor asupra aleșilor lor, revoluția prostului simț este în floare. Iar promisiunea Crin s-a veștejit demult.

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am131669

164 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2012, ora 19:32

SAPTE LUNI DE GUVERNARE USL: 70.000 de someri, economia a reintrat pe minus, iar salariile au crescut cu doar 22 de lei. Vezi cele 100 DE MASURI luate de USL de cand e la guvernare

de Bogdan Asaftei - Decembrie 07, 2012 - 02:35

TEXT SIZE: A | A | A | A

Astazi se implinesc sapte luni de cand USL se afla la guvernare, de cand a luat fiinta guvernul Victor Ponta (care s-a nascut pe 7 mai 2012). Din pacate, au fost sapte luni de scufundare pentru Romania!

Ceea ce conduce la ideea ca am avut una din cele mai slabe guvernari din ultimii douazeci de ani.

Multe lucruri s-au intamplat in aceasta peroada, iar dupa cum v-a obisnuit deja, Econtext a realizat un bilant al acestor lucruri.

Asadar, va prezentam bilantul privind activitatea actualului guvern din aceste luni, in toate domeniile sociale, economice si politice.

Vom prezenta atat activitatile principale ale guvernului, cat si ale guvernantilor USL, dar si implicatiile acestor actiuni.

USL in cifre si fapte

Ca si la analizele precedente, vom prezenta activitatile guvernantilor USL pe trei paliere: 1. masuri anuntate (promisiuni), dar neindeplinite, 2. actiuni realizate de catre guvernarea sau/si guvernantii USL si 3. implicatii ale actiunilor realizate de guvernarea USL.

Practic, avem in vedere intreaga guvernare USL (Guvern, Parlament, etc.).

Activitatea celor care conduc tara noastra este o practica permanenta pentru Econtext, iar acest fapt s-a materializat in numeroase analize, din diferite unghiuri. Iata si alte radiografii despre acest subiect:

GUVERNUL PONTA, cel mai slab din ultimii ani? Vezi ce trage in JOS guvernarea Ponta – USL

Restauratie sau eliminarea incompetentilor? Ponta a ciuruit doi directori pe zi de cand a fost numit premier. Vezi lista celor demisi

Tineri si datornici! Ministrii din Guvernul Victor Ponta au datorii de sute de mii de euro. Vezi topul ministrilor datornici

BILANT NEGRU PENTRU USL dupa sase luni de guvernare: 61 de masuri negative – 5 pozitive! Inflatia s-a triplat, economia a intrat in picaj, fondurile europene au inghetat

ROMANIA PRESEDINTILOR! Ce au facut Iliescu, Constantinescu si Basescu pentru Romania. Vezi cum au luat tara si cum au lasat-o. Iata cum au evoluat salariile, pensiile, somajul, numarul saracilor cat au fost acestia presedinti

Sapte luni

Dar sa revenim la cele sapte luni. In total, am identificat 100 de actiuni majore, realizate sau generate de guvernarea social – liberala de cand aceasta este la putere. Din acestea, 7 sunt pozitive, 8 sunt incerte (au implicatii atat pozitive, cat si negative, neexistand un verdict final asupra ponderii acestora), iar…85 sunt negative!

In schimb, daca ne luam dupa discursul oficial, guvernarea USL a oprit furturile din banul public, a luat multe masuri de incurajare a economiei, a facut o gramada de lucruri bune pentru populatie si pentru tara. Totusi, aceste lucruri nu se vad! De ce? Pentru ca ele nu exista.

Practic, guvernul social – liberal nu a luat nici o masura reala pentru incurajarea economiei, iar acest lucru se vede prin faptul ca economia a intrat din nou pe minus!

Economie si somaj

Poate cele mai dezastruase efecte ale actualei guvernari sunt revenirea pe minus a ecnomiei, dupa ce se reusise o redresare cu mult efort si, in plus, faptul ca a reinceput sa creasca numarul somerilor.

In mai 2012, numarul somerilor se ridica la 409.938 persoane, pentru ca in noiembrie, numarul acestora sa ajunga la 476.321 persoane. Un avans de 66.383 de someri in doar cateva luni!

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2012, ora 00:22

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......USL....ARD....PPDD....UDMR

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 15 Decembrie 2012, ora 01:26

Asta a lui KkRau chiar se crede de neinlocuit

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2012, ora 11:13

Partidele v-au cumparat voturile cu un pix si o bricheta........prostavanilor.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: