back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:03

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !

Presedintele Basescu ,nu te tragi de sireturi cu laptareasa.........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:12

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17
De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !

Salut Silver! Las-o in pace, pentru ca ea a zis ca nu injura pe nimeni pe aici, dar isi permite sa-i faca nebuni sau cum ii mai vine la gura pe cei care nu sunt posedati de Haznaua 3. E o Doamna...

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:17

Excelenta Sa Presedintele Romaniei ,Traian Basescu ,gaozare !Asa se zice corect ! Ori dai respect boule ,ori te lasi de meserie ! Ce simplifica boul asta cu sapca adresarea fata de Seful Statului,Excelenta sa TRAIAN BASESCU !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:35

De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 19:12:17

Salut Silver! Las-o in pace, pentru ca ea a zis ca nu injura pe nimeni pe aici, dar isi permite sa-i faca nebuni sau cum ii mai vine la gura pe cei care nu sunt posedati de Haznaua 3. E o Doamna...

Salut Black ,in primul rand oto doresc sa ai o saptamana buna !

"Doamna" pe zi ce trece isi permite tot mai mult ,a devenit la propriu MAHALAGIOAICA forumului ,pe langa prostiile pe care le debiteaza si care nu le dovedeste niciodata ,e si nesimtita ,asa ca asemenea specimene trebuiesc atentionate ,si apoi.....ca in armata,stii tu......

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:40

Liberalii prahoveni protesteazã la poarta lui Antonescu: "Crin, trezeºte-te!". Cum le-a "soluþionat" conducerea solicitãrile!

Joacã Remi Gratis ºi încãlzeºte-te cu premii fierbinþi. Ia din start 5 Euro cadou !!

Autor: Marius Vulpe

Aproximativ 40 de liberali, membri ai filialei Prahova, au protestat, astãzi, în fața sediului PNL din Aviatorilor, nemulțumiți de modul cum s-au împãrțit candidaturile la nivelul USL în aceastã organizație și de stilul în care a fost înlocuitã fosta conducere în frunte cu Adrian Semcu. Antonescu le-a promis nemulțumiților cã va gãsi o soluție, dar una "care sã se batã cu PDL nu sã facã jocurile doamnei Anastase". Însã decizia de convocare a Consiliului Naþional Executiv pentru 12 martie nu a avut darul sã-l mulþumeascã pe Semcu, care a acuzat cã alegerile interne pentru desemnarea noii conducerii a filialei vor avea loc prea târziu pentru ca organizaþia sã se poatã mobiliza eficient pentru alegerile locale.

Sursa: RÃZVAN PETRESCU
Sursa: Adrian Pîcliºan

1 /2.

PROTEST LA PNLUPDATE 5: Antonescu a susþinut cã nu existã nicio problemã în ceea ce priveºte desemnarea candidaþilor USL pentru alegerile locale în Buzãu ºi a afirmat cã liberalul Nicolae Robu, cel mai probabil, va fi candidatul la Primãria Timiºoara.“Nu am nicio problemã la Buzãu", a afirmat Antonescu.

Întrebat cine va candida la Buzãu, preºedintele PNL a rãspuns: “Cine am înþeles, am anunþat, am parafat ºi am anunþat public. Deci este o chestiune rezolvatã". În ceea ce priveºte primãria Timiºoara, liderul PNL a precizat cã nu au fost oficializate încã candidaturile, dar cã în proporþie de 99,9% este vorba de Nicolae Robu.

UPDATE 4. Conducerea PNL a decis convocarea Consiliului Național Executiv pentru data de 12 martie, a anunțat liderul Crin Antonescu ca rãspuns la solictãrile liberalilor prahoveni. Întrebat dacã Semcu riscã vreo sancțiune, Antonescu a infirmat o astfel de variantã de acțiune.

“Acum, la Birou, s-a convocat Consiliul Naþional, nu numai pentru problema asta, ci pentru multe altele, dar având ºi problema asta pe ordinea de zi pentru 12 martie'Eu nu i-am evitat, le-am spus care e singura posibilitate de altfel, cã aºa unii îl susþin pe fostul preºedinte (Adrian Semcu, n.r.), alþii nu-l mai susþin, cã de aia nici nu mai e preºedinte. Vor avea pânã la urmã niºte alegeri, se vor pronunþa, mai mult de atât nu rãspund de mulþumirea ºi nemulþumirea oamenilor. Nimeni nu a încãlcat statul ºi nu-l va încãlca, atâta vreme cât voi fi preºedinte al PNL”, a spus Antonescu.

Fostul lider PNL Prahova, Adrian Semcu, se declarã însã nemulțumit de soluția adoptatã de BPC-ul partidului.

"E o bãtaie de joc, cum sã faci Consiliu cu trei luni înainte de alegeri? De cât va mai dispune conducerea filialei pentru pregãtirea campaniei. Asta nu e democraþie cu domnul Antonescu preºedinte", a clamat Semcu la ieºirea din sediul PNL, înainte de a da liber oamenilor aduºi de la Ploieºti cu un microbuz.

UPDATE 3. Discuția cu protestarii invitați în sediu a durat doar cateva minute, timp destul ca Antonescu și Helvig sã se spele pe mâini de orice responsabilitate în cazul noi conduceri de la Prahova. "Ne-au spus cã aceste lucruri nu e de competența lor, cã decizia în acest caz nu poate fi luatã decât de Consiliul Național Executiv al partidului", a declarat Traian Victor Ionescu fost membru în BPJ al filialei Prahova.

UPDATE 2. "Crin wake-up man!", "Revoluția bunului simț numai la televizor!", "Antonescu = Iliescu", "2009: în România a început revoluția bunului simț, în Prahova revoluția de la bunul plac","Lideri aleºi de noi, nu pãpuºi numite de voi", "Revoluþia bunului simþ - da, revoluþia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revoluþia bunului simþ, doar la televizor în prime-time?!!", "Crin, ºi dacã noi am fi votat amânarea Congresului din 2009?", sunte mesajele pe care le scandeazã protestatarii.

FOTO: RÃZVAN PETRESCU

UPDATE 1. O delegație a protestatarilor va intra la discuții cu liderii PNL. Crin Antonescu a spus ca încearcã sã gãseascã o soluție dar care sã nu însemne "o alianțã cu Roberta Anastase", fãcând referire la presupusele colaborãri politice ale fostului lider Adrian Semcu la nivelul consiliului local Ploiești cu PDL-ul și cu primarul acestui Municipiu, Andrei Voloșevici. "Am nevoie de o conducere care sã se batã cu PDL, nu care sã facã jocurile PDL", a spus Antonescu, arãtându-se nemulțumit de o pancartã pe care scria "revoluția bunului simț nu mai la prime time".

Liberalii prahoveni, veniți la sediul PNL, au declarat cã au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul în care a fost numitã conducerea interimarã la Prahova, însã nu au primit niciun rãspuns, motiv pentru care au venit la sediul central. "A fost numitã o conducere interimarã, într-un mod pe care eu nu l-am vãzut nici la comuniºti ºi sã se intre cât mai repede în legalitate", a spus unul dintre protestatari.

Aceștia au mai acuzat cã noua conducere a PNL Prahova a dizolvat abuziv biroul permanent al organizației Municipiului Ploiești cât și a organizației de tineret a acestei filiale. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți și de faptul cã, cu câteva luni înainte de alegeri, organizația PNL prahova a fost "decimatã". De exemplu, la nivelul organizației Ploiești toți cei 27 șefi de zonã au fost înlocuiți și birourile dizolvate. Totodatã, în urma negocierilor cu PSD pentru definitivarea listei de candidați la locale, liberalii au pierdut 20 de localitãți, mai suțin protestatarii.

"Țin sã amintesc cã la ultimele douã tururi de scrutin organizația Prahova sub mandatul domnului Semcu a obținut cele mai bune rezultate la nivelul acestui județ din istoria PNL, adicã 28%", a declarat Simona Snelbegh, președinta organizației de femei a PNL Prahova.

Protestatarii au fost întâmpinați de secretarul general al partidului Eduard Helvig și de secretarul general Radu Stroe.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43

da si Lapte, de-i zici ca-i Laptareasa ....asa stii tu, ca-i lapte ? mai sa fie, ce de talente are ! chiar ca-i cel mai bun !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43

Sãrãcie" de senator: Cum s-ar împrumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro în conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro

(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem.

Liderul PNL Crin Antonescu a încercat sã-ºi consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar în urma grevei USL, arãtând cã ºi el va fi afectat de renunþarea la indemnizaþii. Dându-se drept model, preºedintele liberal le-a sugerat aleºilor Opoziþiei sã se împrumute de la prieteni sau familie, cât timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat însã liderul liberal sã menþioneze este cã nu orice senator sau deputat USL are o soþie europarlamentar cu venituri lunare de cel puþin 7.000 de euro ºi nici 300.000 de euro în conturile familiei, o rezervã financiarã saluturã pentru un politician care nu are altã sursã de venit decât propriul mandate de parlamentar.

Sursa: RÃZVAN VÃLCÃNEANȚU"S-ar putea sã mã ºi împrumut, dar nu cu milioane la bãnci pentru ca dupã aia sã fac reclamã", a declarat ieri presei Antonescu, întrebat ce vor face parlamentarii care nu au altã formã de venit, în condiþiile renunþãrii la indemnizaþii.

Boicotul legislativ anunþat de USL îl va face pe Antonescu sã renunþe la o indemnizaþie netã lunarã de 4232 de lei aºa cum figureazã salariul sãu pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi.

Deºi Antonescu anunþã cã va intra în grevã parlamentarã începând cu data de 1 februarie, nu acelaºi lucru se va întâmpla ºi cu activitatea biroului sãu parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, în scopul exercitarii mandatului în circumscripþiile electorale, deputaþii ºi senatorii primesc lunar o sumã forfetarã din bugetul Camerei Deputaþilor ºi, respectiv, al Senatului, echivalentã cu o indemnizaþie ºi jumãtate brutã a deputatului, respectiv a senatorului.

Pânã la alegeri, pentru funcþionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar puþin peste 9.000 de lei. În luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru întreþinere, iar 7.316 pentru subordonaþii lui Antonescu.

Spre deosebire de proprii sãi parlamentari care s-au opus în numãr mare apelãrii la aceastã formã de declanºare a unei acþiuni mai mult de imagine decât cu ºanse de reuºitã în direcºþia declanºãrii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renunþarea la indemnizaþia de senator.

Conform ultimei sale declaraþii de avere, liderul PNL avea în luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, în conturi bancare. Iar aceasta nu este unica sursã de bani în familie.

Soþia, europarlamentara Adina Vãlean este cea care aduce cei mai mulþi bani în casã. Ca eurodeputat, Vãlean beneficiazã de o indmenizaþie lunarã de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaugã banii pentru transport, cazarea ºi diurnã care pot dubla suma menþionatã mai sus.

Spre deosebire de soþul sãu, Vãlean face însã bani ºi în afara legislativului. Potrivit declaraþiei sale de avere, în 2010, liberala a câºtigat 90.086 euro din consultanþa acordatã Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:44

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:35:33

Salut Black ,in primul rand oto doresc sa ai o saptamana buna !

"Doamna" pe zi ce trece isi permite tot mai mult ,a devenit la propriu MAHALAGIOAICA forumului ,pe langa prostiile pe care le debiteaza si care nu le dovedeste niciodata ,e si nesimtita ,asa ca asemenea specimene trebuiesc atentionate ,si apoi.....ca in armata,stii tu......

Bai boule,tu esti pus aici sa urezi saptamani bune ?! Bai boule,si cascheta ta este mai scumpa decat serviciul asta penibil prestat de tine ! Injura boule USLul ca altfel ramai pe drumuri si habar nu ai sa faci vreo meserie platita nasol in timp de criza .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:45

si nici nu injur ....ma folosesc de vorbe vechi : "schimbarea STAPINILOR, bucuria nebunilor "si le adaptez la situatia existenta....ca asa am invatat la " HAZNAUA" : sa am imaginatie !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:46

Cum va supraviețui Crin Antonescu grevei parlamentare: "Mã împrumut de la prieteni"

Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions!

Autor: Carmen Vintilã

Pentru cã indemnizația de la Parlament era singura sursã de venit, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus cã pe perioada cât va dura greva parlamentarã, se va împrumuta de la prieteni sau de la familie.

Sursa: VLAD STÃNESCUPreºedintele PNL, Crin Antonescu, a spus cã parlamentarii opoziþiei, care nu vor mai participa la lucrãrile Parlamentului începând de la 1 februarie, nu vor încasa indemnizaþiile de ºedinþe, ci doar indemnizaþia de bazã ºi suma forfetarã, folositã pentru întreținerea birourilor parlamentare din teritoriu.

Întrebat ce vor face parlamentarii care nu au altã formã de venit, Antonescu a spus cã aceºtia vor recurge, ca toþi românii, la prieteni sau familie, precizând cã, și el va face același lucru.

"S-ar putea sã mã ºi împrumut, dar nu cu milioane la bãnci pentru ca dupã aia sã fac reclamã", a mai declarat Antonescu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:48

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:40:21Liberalii prahoveni protesteazã la poarta lui Antonescu: "Crin, trezeºte-te!". Cum le-a "soluþionat" conducerea solicitãrile!

Joacã Remi Gratis ºi încãlzeºte-te cu premii fierbinþi. Ia din start 5 Euro cadou !!

Aproximativ 40 de liberali, membri ai filialei Prahova, au protestat, astãzi, în fața sediului PNL din Aviatorilor, nemulțumiți de modul cum s-au împãrțit candidaturile la nivelul USL în aceastã organizație și de stilul în care a fost înlocuitã fosta conducere în frunte cu Adrian Semcu. Antonescu le-a promis nemulțumiților cã va gãsi o soluție, dar una "care sã se batã cu PDL nu sã facã jocurile doamnei Anastase". Însã decizia de convocare a Consiliului Naþional Executiv pentru 12 martie nu a avut darul sã-l mulþumeascã pe Semcu, care a acuzat cã alegerile interne pentru desemnarea noii conducerii a filialei vor avea loc prea târziu pentru ca organizaþia sã se poatã mobiliza eficient pentru alegerile locale.

Sursa: RÃZVAN PETRESCU
Sursa: Adrian Pîcliºan

1 /2.

PROTEST LA PNLUPDATE 5: Antonescu a susþinut cã nu existã nicio problemã în ceea ce priveºte desemnarea candidaþilor USL pentru alegerile locale în Buzãu ºi a afirmat cã liberalul Nicolae Robu, cel mai probabil, va fi candidatul la Primãria Timiºoara.“Nu am nicio problemã la Buzãu", a afirmat Antonescu.

Întrebat cine va candida la Buzãu, preºedintele PNL a rãspuns: “Cine am înþeles, am anunþat, am parafat ºi am anunþat public. Deci este o chestiune rezolvatã". În ceea ce priveºte primãria Timiºoara, liderul PNL a precizat cã nu au fost oficializate încã candidaturile, dar cã în proporþie de 99,9% este vorba de Nicolae Robu.

UPDATE 4. Conducerea PNL a decis convocarea Consiliului Național Executiv pentru data de 12 martie, a anunțat liderul Crin Antonescu ca rãspuns la solictãrile liberalilor prahoveni. Întrebat dacã Semcu riscã vreo sancțiune, Antonescu a infirmat o astfel de variantã de acțiune.

“Acum, la Birou, s-a convocat Consiliul Naþional, nu numai pentru problema asta, ci pentru multe altele, dar având ºi problema asta pe ordinea de zi pentru 12 martie'Eu nu i-am evitat, le-am spus care e singura posibilitate de altfel, cã aºa unii îl susþin pe fostul preºedinte (Adrian Semcu, n.r.), alþii nu-l mai susþin, cã de aia nici nu mai e preºedinte. Vor avea pânã la urmã niºte alegeri, se vor pronunþa, mai mult de atât nu rãspund de mulþumirea ºi nemulþumirea oamenilor. Nimeni nu a încãlcat statul ºi nu-l va încãlca, atâta vreme cât voi fi preºedinte al PNL”, a spus Antonescu.

Fostul lider PNL Prahova, Adrian Semcu, se declarã însã nemulțumit de soluția adoptatã de BPC-ul partidului.

"E o bãtaie de joc, cum sã faci Consiliu cu trei luni înainte de alegeri? De cât va mai dispune conducerea filialei pentru pregãtirea campaniei. Asta nu e democraþie cu domnul Antonescu preºedinte", a clamat Semcu la ieºirea din sediul PNL, înainte de a da liber oamenilor aduºi de la Ploieºti cu un microbuz.

UPDATE 3. Discuția cu protestarii invitați în sediu a durat doar cateva minute, timp destul ca Antonescu și Helvig sã se spele pe mâini de orice responsabilitate în cazul noi conduceri de la Prahova. "Ne-au spus cã aceste lucruri nu e de competența lor, cã decizia în acest caz nu poate fi luatã decât de Consiliul Național Executiv al partidului", a declarat Traian Victor Ionescu fost membru în BPJ al filialei Prahova.

UPDATE 2. "Crin wake-up man!", "Revoluția bunului simț numai la televizor!", "Antonescu = Iliescu", "2009: în România a început revoluția bunului simț, în Prahova revoluția de la bunul plac","Lideri aleºi de noi, nu pãpuºi numite de voi", "Revoluþia bunului simþ - da, revoluþia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revoluþia bunului simþ, doar la televizor în prime-time?!!", "Crin, ºi dacã noi am fi votat amânarea Congresului din 2009?", sunte mesajele pe care le scandeazã protestatarii.

FOTO: RÃZVAN PETRESCU

UPDATE 1. O delegație a protestatarilor va intra la discuții cu liderii PNL. Crin Antonescu a spus ca încearcã sã gãseascã o soluție dar care sã nu însemne "o alianțã cu Roberta Anastase", fãcând referire la presupusele colaborãri politice ale fostului lider Adrian Semcu la nivelul consiliului local Ploiești cu PDL-ul și cu primarul acestui Municipiu, Andrei Voloșevici. "Am nevoie de o conducere care sã se batã cu PDL, nu care sã facã jocurile PDL", a spus Antonescu, arãtându-se nemulțumit de o pancartã pe care scria "revoluția bunului simț nu mai la prime time".

Liberalii prahoveni, veniți la sediul PNL, au declarat cã au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul în care a fost numitã conducerea interimarã la Prahova, însã nu au primit niciun rãspuns, motiv pentru care au venit la sediul central. "A fost numitã o conducere interimarã, într-un mod pe care eu nu l-am vãzut nici la comuniºti ºi sã se intre cât mai repede în legalitate", a spus unul dintre protestatari.

Aceștia au mai acuzat cã noua conducere a PNL Prahova a dizolvat abuziv biroul permanent al organizației Municipiului Ploiești cât și a organizației de tineret a acestei filiale. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți și de faptul cã, cu câteva luni înainte de alegeri, organizația PNL prahova a fost "decimatã". De exemplu, la nivelul organizației Ploiești toți cei 27 șefi de zonã au fost înlocuiți și birourile dizolvate. Totodatã, în urma negocierilor cu PSD pentru definitivarea listei de candidați la locale, liberalii au pierdut 20 de localitãți, mai suțin protestatarii.

"Țin sã amintesc cã la ultimele douã tururi de scrutin organizația Prahova sub mandatul domnului Semcu a obținut cele mai bune rezultate la nivelul acestui județ din istoria PNL, adicã 28%", a declarat Simona Snelbegh, președinta organizației de femei a PNL Prahova.

Protestatarii au fost întâmpinați de secretarul general al partidului Eduard Helvig și de secretarul general Radu Stroe.

din ce AN e textul asta ? esti "afinul " lui @906 de'ai inceput si tu sa-i iei naravul de sapator de arhive ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:49

Grevã parlamentarã a la USL: "Timpul trece, leafa merge"

Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions!

Aleºii Opoziþiei cautã sã boiocoteze activitatea legislativului, dar sã-ºi pãstreze intacte privilegiile de demnitari: funcþii, salarii, diurne, secretare, maºini, birouri.

Sursa: VLAD STÃNESCUAleºii Opoziþiei cautã sã boicoteze activitatea legislativului, pentru o eventualã forþare a anticipatelor, dar sã-ºi pãstreze, în paralel, intacte privilegiile de demnitari: funcþii, salarii, diurne, secretare, maºini, birouri. O soluþie, în special pentru liberalii ºi social-democraþii care au ca unicã sursã de venit mandatul de parlamentar, ar fi lãsarea la libera lor alegere a modului în care vor renunþa la propriile indemnizaþii: cei cu stare vor putea opta pentru donarea lor cãtre unele ONG-uri de genul SMURD, ceilalþi, pentru transferul de pe card în propriul lor buzunar.

Retragere din Parlament, nu grevã parlamentarã. Renunþare ºi donare de indemnizaþii la latitudinea fiecãrui parlementar USL, nu o literã de lege în sine. Cu aceastã terminologie, liderii USL au mai reuºit sã atenueze temerile propriilor colegi care ºi-au vãzut interesele financiare afectate de planul de a crea presiune pe Putere pentru declanºarea anticipatelor. Speriaþi cã vor rãmâne fãrã indemnizaþii ºi fãrã alte privilegii, gen secretarã ºi maºinã cu ºofer la poartã, aproape jumãtate din parlamentarii liberali au votat, luni, împotriva oricãrei forme care poate fi asimilatã cu greva ºi cu sancþionarea pe linei pecuniarã pentru abesenþele de la lucrãrile legislativului. Miercuri, atât parlamentarii PNL, cât ºi cei ai PSD vor discuta la grupuri detaliile tehnice care le implicã un astfel de boicot, în special cele pe linie financiarã.

Indemnizaþia parlamentarã de bazã pe care riscã sã o piardã un deputat USL se ridicã la 2.500 de lei. Cu tot cu participãrile la ºedinþele de plen ºi de comisii, un deputat are un salariu de 3.500-3.700 de lei, la care se mai adaugã sume forfetare importante pentru întreþinerea biroului parlamentar, plus alþi bani pentru deplasarea în teritoriu sau la Bucureºti, pentru cazare în provincie ºi în hotelurile din Capitalã, dar ºi în strãinatate.

Mai bine "luptãtori" în Parlament, decât lefteri

Potrivit unor surse liberale, 28 din cei 61 de parlamentari liberali au votat pentru continuarea luptei împotriva actualei Puteri de pe bãncile legislativului ºi nu din afara Casei Poporului.

"Eu am fost pentru participarea la lucrãrile legislative. Hotãrârea mea de a vota împotrivã s-a bazat pe faptul cã mereu am crezut cã poþi lupta mai bine pentru interesele celor care te-au ales în legislativ ºi nu în afara lui. Politica se face cu raþiunea, nu cu inima. Inima te îndeamnã sã-i sprijini pe cei din stradã, dar e doar un gest care nu ajutã cu nimic strada, un gest de moemnt, care se va uita extrem de repede de cãtre populaþie. Ori mai bine rãmâi în arenã ºi acolo trebuie sã te exprimi. Pentru asta te-au trimis oamenii în Parlament", a declarat pentru EVZ, deputatul PNL Gheorghe Gabor.

Bani ºi privilegii, obstacole liberale în calea grevei

În fapt însã, în timpul ºedinþei cu parlamentarii liberali, liderul Crin Antonescu s-a confruntat cu o aprigã contestare a grevei parlamentare ca soluþie pentru provocarea anticipatelor. Varianta demisiei a mai beneficiat doar de câþiva partizani, precum Adriana Sãftoiu, singura care a menþionat cã îºi va menþine decizia de a renunþa la mandatul de deputat. Mai diplomat, Orban ºi-a pus gestul demisiei la dispoziþia deciziei conducerii. Sprijinit de colegi, liderul senatorilor Puiu Haºotti a dat de pãmânt cu aceastã soluþie, invocând riscul pierderii birourilor parlamentare din teritoriu pentru demisionari ºi al alegerilor parþiale în unele colegii, susþin surse liberale.

"Au fost în minoritate. Ar fi fost o soluþie catastrofalã pentru noi. În cea mai gravã situaþie, nu am mai fi fost partid parlamentar ºi nu am mai fi avut dreptul de a avea reprezentanþi în escþiile de votare", ne-a explicat Gabor.

Mai vehemenþi s-au dovedit liberalii pentru care indemnizaþia de parlamentar constituie unica sursã de venit în momentul de faþã. Conform surselor citate, o bunã parte dintre aceºtia, în frunte cu senatorul Teodor Meleºcanu, au invocat necesitatea unui boicot parlamentar condiþionat care sã nu le afecteze veniturile. “Ce sã facem? O sã strângem din fund , asta o sã facem! Ca parlamentar nici nu te poþi angaja oriunde în altã parte", ne-a declarat un deputat liberal, cãtrãnit de decizia luatã la nivelul grupurilor parlamentare.

O treabã încã în ceaþã

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus admite cã existã o problemã cu colegii care depind exclusiv de indemnizaþiile de parlamentar, dar susþine cã aceºtia pot fi numãraþi pe degete. “În general, parlamentarii noºtri au o situaþie material ºi nu conteazã numai pe indemnizaþiile acestea. Un singur coleg ne-a spus cã va trebui sã vadã care e situaþia cu fostul loc de muncã", ne-a declarat Quintus.

În schimb, el s-a plâns cã nu a înþeles foarte clar care venituri parlamentare sunt afectate ºi pentru ce perioadã de timp.

"Pentru mine treaba este încã în ceaþã. Nu mi-e clar pânã unde, cum ºi când. Am înþeles cã se vor pãstra birourile parlamentare pentru cã trebuie sã se þinã legãtura cu electoratul. Existã posibilitatea ca parlamentarii care nu participã la lucrãrile Parlamentului sã-ºi pãstreze sumele forfetare cu care sã-ºi plãteascã chiriile, salariaþii, tot ce înseamnã întreþinerea unui astfel de birou", a mai spus Quintus.

Exemplul lui Antonescu: împrumutul de la prieteni sau familie

Singurul rãspuns tranºant dat de Crin Antonescu a fost cã sumele forfetare nu vor fi afectate, pentru cã altfel ar fi afectaþi ºi angajaþii parlamentari. Vor exista însã unii parlamentari care vor merge la ºedinþe sã verifice cvorumul. Întrebat ce vor face parlamentarii care nu au altã formã de venit, Antonescu le-a recomandat sã recurgã la împrumuturi de la prieteni sau familie.

"S-ar putea sã mã ºi împrumut, dar nu cu milioane la bãnci pentru ca dupã aia sã fac reclamã", a declarat presei liderul PNL.

Mai curajoºi, unii liberali cu funcþii în comisiile parlamentare au ridicat ºi problema privilegiilor lor. “Ce naiba de grevã sã faci cu unii care nu vor sã coboare din maºinile de serviciu?", a comentat, evident siderat, un parlamentar liberal, sub imperiul anonimatului, doleanþele unor colegi de-ai sãi. Unii au încercat sã le vinã în ajutor: potrivit surselor citate, un liberal ar fi propus o chetã la care sã participe liberalii cu stare pentru ajutorarea colegilor cu situaþii materiale mai delicate. Propunerea nici nu a fost bãgatã în seamã.

Colacul de salvare: donarea salariilor, la latidudinea aleºilor USL

Totuºi, pentru liberalii care depind numai de indemnizaþia de parlamentar se întrezãreºte o cale de mijloc. Conducerea PNL înclinã sã lase propriilor parlamentari posibilitatea de a decide cum vor sã-ºi cheltuie aceºti bani, situaþie de care ar putea profita colegii cu o stare materialã “mai subþire".

Indemnizaþia de bazã le intrã pe carduri indiferent dacã participã sau nu la ºedinþele de plen sau din comisii. Singurele sume care le vor fi tãiate pentru absenþã privesc indemnizaþiile de ºedinþe de plen sau cele de comisii parlamentare – cam 50 de lei per ºedinþã.

Viceliderul deputaþilor PNL, Eugen Nicolãescu ne-a declarat cã o posibilã soluþie ar fi ca indemnizaþia de bazã care va fi primitã lunar de parlamentarii USL sã fie donatã unor ONG-uri.

"Noi am luat astãzi o decizie politicã. Detaliile tehnice le vom discuta miercuri. Probabil cã vom opta ºi noi pentru o astfel de soluþie. Sumele care vor intra pe cardurile parlamentarilor ar putea fi transferate cãtre ONG-urile care au nevoie. De exemplu, eu m-am gândit sã o donez SMURD-ului. Fiecare va decide pentru sine cum va proceda", ne-a declarat Nicolãescu, comentând o variantã de lucru propusã de colegii de la PSD în cadrul ºedinþei conducerii USL

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:50

Cum se joacã parlamentarii Opoziției cu demisiile din Parlament

Autor: Carmen Vintilã

Demisia în bloc din Parlament a Opoziþiei va rãmâne o poveste. “Parlamentarii USL, din februarie, nu vor mai fi aici, în bãnci, cuminþi", anunþa sus ºi tare, liderul PSD, Victor Ponta la ºedinþa extraordinarã din Parlament, împins de la spate de Crin Antonescu. Însã au rãmas doar vorbe, la fapte nu a trecut încã niciun parlamentar, nici de la PSD, nici de la PNL. Mai mult, liderul PSD a declarat, la România TV, cã pentru a înlocui actualul guvern e nevoie de voturile parlamentarilor.

Sursa: RÃZVAN VÃLCÃNEANȚULiderul PSD, Victor Ponta, s-a rãzgândit. Demisia în bloc a parlamentarilor USL nu i se mai pare o idee așa grozavã. EL a declarat, ieri, la România TV cã pentru a înlocui actualul guvern cu unul format din tehnocraþi este nevoie de voturile parlamentarilor, și a lãsat de înțeles cã parlamentarii USL ar putea recurge la boicotarea lucrãrilor.

"Nu mai rãmânem în formula actualã a Parlamentului dupã 1 februarie, dar în acelaºi timp trebuie sã pãstrãm ce înseamnã avantajul de a avea semnãturile parlamentarilor. Schimbarea guvernului actual cu unul de tehnocraþi nu poate fi fãcutã din stradã, ci la cererea oamenilor, dar cu voturile din Parlament. Nu folosim termenul de grevã ci de boicot, în care nu luãm indemnizaþiile, dacã nu suntem în Parlament. Vom fi la momentul când trebuie sã votãm. În momentul în care va trebui sã votãm un guvern de tehnocraþi, vom fi la vot", a declarat Ponta la România TV.

"Trebuie sã pãstrãm echilibrul economic și social"

Soluþia demisiei în bloc fusese propusã de liderul PNL, Crin Antonescu, iar Ponta, solidar, a acceptat-o. Confruntat însã de opoziþia din propriul partid, liderul PSD s-a rãzgândit ºi a anunþat cã o demisie în bloc nu este chiar oportunã. Conștient cã prin demisia parlamentarilor sãi nu se va ajunge la anticipate ci doar la alegeri parțiale în colegii, Victor Ponta a început sã-și nuanțeze declarațiile. Și asta chiar de a doua zi dupã ședința extraordinarã a parlamentarilor.

Astfel, liderul PSD s-a pronunþat pentru necesitatea gãsirii unei metode prin care sã fie determinatã Puterea sã plece, alta decât a demisiei propriilor parlamentari.
"Nu se pune problema ca de la 1 februarie sã ne ducem înapoi la Parlament, sã ne încasãm salariile ºi sã stãm alãturi de Roberta Anastase ºi de toþi cei care susþin încã Guvernul Boc ca ºi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. E clar cã trebuie sã avem o atitudine clarã, o atitudine decisã. În acelaºi timp, însã sunt absolut convins cã obligaþia noastrã a celor din USL este de a fi responsabili ºi de a le spune oamenilor ce facem dupã ce acest Guvern nu va mai fi în funcþie, cum facem sã pãstrãm echilibrul economic ºi social", a explicat Ponta, lãsând de înțeles cã ar înclina mai degrabã pentru o grevã parlamentarã, decât pentru o demisie în bloc.

Antonescu a recunoscut ºi el cã nu existã consens în USL

La rândul sãu, Crin Antonescu anunþa, dupã ce mai mulþi parlamentari liberali ºi-au depus demisiile în alb, cã documentele nu au fost activate pentru cã nu existã un consens în USL pe aceastã temã.

“Niciun parlamentar liberal nu a demisionat efectiv. A fost o discuþie informalã, la grupul nostru parlamentar, dupã ºedinþa extraordinarã de ieri a Parlamentului(…)Ludovic Orban, Adriana Sãftoiu, dar ºi alþii ºi-au scris demisiile care ulterior au ajuns la mine. Ele nu sunt activate. Trebuie depuse la secretariatul Senatului sau Camerei Deputaþilor ºi confirmate apoi în prima ºedinþã a Parlamentului de dupã reluarea sesiunii. Aºa cã în prezent nu avem nici un demisionar din Parlament", a precizat Crin Antonescu.

Doar dacã demisioneazã și Puterea

Chiar joi, la radioul public, liderul PSD, Victor Ponta, a precizat cã parlamentarii Opoziþiei vor demisiona din Parlament în cazul în care se va încheia un acord politic cu Puterea în acest sens, precizând cã dacã numai cei de la USL ar demisiona, nu ar mai avea cine sã conteste legile la Curtea Constituþionalã.
"Altfel, dacã apãrea doar din partea Opoziþiei, dincolo de anormalitatea situaþiei, un Parlament format doar din cei de la Putere, ar fi multe impedimente care þin de ceea ce noi avem dreptul sã facem în Parlament", a spus Ponta.

“Dacã plecãm noi, Puterea poate sã modifice ºi Constituþia"

Ieri, vicepreºedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat cã ideea demisiilor în masã din Parlament, propusã de Crin Antonescu, nu este una bunã. "Analizând legislaþia în vigoare ºi Constituþia înseamnã cã, dacã am pleca din Parlament, cu numãrul de parlamentari prezenþi, ei ar putea sã modifice ºi Constituþia pentru cã au douã treimi din cei care sunt în funcþie. În aceste condiþii, ar fi fost aberant sã fim atât de caraghioºi încât sã plecãm din Parlament ºi sã-i lãsãm sã facã ce vor în þarã", a declarat Gheorghe Nichita.

“Am fi cei mai fraieri dacã am demisiona"

Senatorii ºi deputaþii USL ar fi "cei mai mari fraieri" dacã ar demisiona din Parlament, a avertizat ºi senatorul PNL Mircea Diaconu.
"S-a analizat efectul dupã regulament ºi ieºirea noastrã din Parlament ar fi un dezastru. Regulamentele spun cã parlamentele funcþioneazã cu numãrul parlamentarilor existenþi (…)E absurd, aºa este legislaþia, iar noi am fi cei mai mari fraieri dacã ne-am da demisia.(…). Ne intereseazã un singur lucru: alegeri anticipate, celelalte - demisia guvernului ºi a preºedintelui - sunt adiacente, decurg din alegeri", a spus Mircea Diaconu, care de altfel se numãrã printre cei care, luni searã, își scrisese demisia în alb.

Pierderea indemnizaþiilor ºi maºinilor, pentru blocarea lucrãrilor legislativului, de preferat

Diaconu afirmã cã opoziþia cautã soluþii pentru a bloca lucrãrile Parlamentului, care vor implica renunþarea la indemnizaþii ºi alte facilitãþi în cazul aleºilor USL.
" Deci suntem în parlament, dar nu suntem fizic, ºi atunci vom bloca cvorumurile tot timpul, peste tot: ºi în comisii, ºi în birourile permanente, ºi în plen. (...)Bineînþeles, probabil vom renunþa la indemnizaþii, la maºini, la lucruri de tipul ãsta, pãstrând doar calitatea de membru", a mai spus Mircea Diaconu

Grevã parlamentarã de la 1 februarie

Senatorul PSD, Gavril Mîrza, a anunțat cã parlamentarii USL ar putea intra în grevã de la 1 februarie, precizând cã pe toatã perioada acestui protest parlamentarii nu-ºi vor ridica salariile. Senatorul a susținut cã, prin acest demers, USL îºi va pune în aplicare strategia de declanºare a alegerilor anticipate.

"Unul dintre colegii de Senat, Urban Iulian, ºi-a dat demisia din PDL. Asta face cã în Senat, acum, opoziþia este egalã cu puterea. Dacã se vor mai gãsi, ºi în mod sigur vor mai fi ºi alþi senatori care vor face acest pas, trecând în opoziþie am putea, ca la un moment dat, sã hotãrâm toþi cei din opoziþie care vom fi majoritari sã ne dãm demisia. Aceastã Camerã îºi suspendã activitatea din lipsã de cvorum ºi se va gãsi o soluþie pentru anticipate, care pot fi comasate cu alegerile locale din iunie, dacã tot vor cei de la putere sã facã economie de 21 de milioane de euro", a declarat, joi, Mîrza.

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:54

Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:25

De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Io-te ca a inviat pinguinul! Aschimodia dracului, ai supravietuit iernii grele mancandu-ti excrementele de pingun si acum ai venit cu forte proaspete? Sau tu esti pinguinul doberman al doamnei gabi si te asmute sa le rupi nadragii adversarilor ei? Sau poate esti chiar gabi, ca ea nu poate sa injure, ca nu-i sta in caracter , fiind educata la scoli inalte din Paris si te-a inventat pe tine?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:31

De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21
De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Io-te ca a inviat pinguinul! Aschimodia dracului, ai supravietuit iernii grele mancandu-ti excrementele de pingun si acum ai venit cu forte proaspete? Sau tu esti pinguinul doberman al doamnei gabi si te asmute sa le rupi nadragii adversarilor ei? Sau poate esti chiar gabi, ca ea nu poate sa injure, ca nu-i sta in caracter , fiind educata la scoli inalte din Paris si te-a inventat pe tine?

Nu merita prietene,maine apare sub alt ID ,las'o sa'si faca numarul ,cand se va vedea in oglinda o sa'si de'a seama ca e o perdanta.......

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:22

Amice de unde ai inprumutat vocabularul asta ?esti din valea seaca ? ai copilarut cu presedintele?
ai stat cu el in timonerie? cred ca tu ai spus ;iarna nu este ca vara. el a copiat /

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:41

si tu, ca si sefu' tau , aveti glume bune !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:46

da' ....asa ca chestie : de ce te-a dus gindul la @pinguin, ca poate fi oricine ? ....ei, nu chiar oricine : tu, de ex., nu poti fi ! sau, poate da, daca iti schimbi unghiul de vedere si nu stii cum s-o dai cotita si atunci te "reformezi" ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:08

Micile rãzboaie ale marelui Crin Antonescu

Autor: Carmen Vintilã, Laura Ciobanu

ªeful PNL a fãcut o obsesie din a-i pune la punct pe Sãftoiu ºi Meleºcanu.

Sursa: FOTO: AGERPRESÎn ultimele trei zile, Crin Antonescu este mai dispus sã se rãfuiascã cu colegii de partid decât cu Traian Bãsescu. Preºedintele PNL are doar "vorbe alese" pentru fostul consilier prezidenþial, deputatul PNL, Adriana Sãftoiu, dar ºi pentru senatorul Teodor Meleºcanu.

Potrivit variantei prezentate public de Antonescu, Sãftoiu se face "vinovatã" de o declaraþie potrivit cãreia el "nu va ajunge niciodatã preºedinte al României". "Culpa" lui Meleºcanu este mai veche. Într-un interviu acordat "Evenimentului zilei" în urmã cu o lunã, senatorul liberal afirma cã o coabitare cu Traian Bãsescu este posibilã, dupã alegerile de anul viitor.

“Portretistul de serviciu"

Replica Adrianei Sãftoiu nu s-a lãsat aºteptatã. "Pe domnul Crin Antonescu nu te poþi supãra nici mãcar când te criticã. E atât de superficial, de vizibil refulat încât practic ar trebui sã întorci pagina ºi sã îþi vezi de treabã", a scris ieri deputatul PNL Adriana Sãftoiu pe site-ul voxpublica.

Totodatã, ea susþine cã discursul lui Antonescu de la întâlnirea cu primarii nu a fost altceva decât "o rãfuialã cu toþi cei care au altã opinie ºi altã atitudine decât domnia sa". Mai mult, fostul consilier prezidenþial considerã cã, prin discursul sãu, liderul PNL se poziþioneazã drept "portretistul de serviciu al opoziþiei".

Despre opinia sa potrivit cãreia Crin Antonescu nu va ajunge preºedinte, Sãftoiu i-a transmis acestuia cã face ce vrea cu votul ei.

"Nu mã preocupã frustrãrile domnului Antonescu decât atunci când ºi le exhibã public. (...) Pentru el, fidelitatea faþã de partid se traduce în aceeaºi gamã întâlnitã ºi la colegii din PDL: liderul e de neatins. Chiar ºi atunci când se atinge singur cu inconsecvenþe de atitudine ºi discurs. Dacã liberalii se regãsesc în aceastã atitudine, atunci cu adevãrat ºansa de a ajunge la guvernare e PSD sau, culmea ironiei, chiar PDL", conchide Sãftoiu.

"Farmecul PNL"

Dupã toate aceste reproºuri, preºedintele PNL a comentat cã autoritatea cuiva în politicã nu þine de cantitatea de înjurãturi pe care o dobândeºte. "PNL are câteva caracteristici ºi þine de farmecul sãu faptul cã un deputat, care întâmplãtor nu a gãsit nici un prilej sã atace pe domnul Bãsescu, pe domnul Boc, pe careva din Executiv, îºi exercitã talentele publicistice împotriva preºedintelui partidului", a spus Antonescu.

În opinia sa, nu se impune vreo sancþiune la adresa Adrianei Sãftoiu. Senatorul PNL, Teodor Meleºcanu, a intrat ºi el în colimatorul lui Crin Antonescu. "Pãcatul" sãu este acela de a fi acordat “Evenimentului Zilei", la mijlocul lunii septembrie, un interviu în care afirma cã o coabitare cu Bãsescu nu este imposibilã.

Conducerea PNL, dominatã de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat în discuþia Biroului Permanent. Ulterior s-a anunþat public cã “oricine poate considera cã ar putea sã coabiteze cu Bãsescu, dacã doreºte sã facã acest lucru sã o facã din afara PNL".

Nici dupã o lunã de la interviu, preºedintele PNL nu pare sã fi uitat declaraþiile lui Teodor Meleºcanu. "Hai sã nu ne pãcãlim, ca nu suntem toþi diplomaþi. Unii suntem oameni proºti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare în sens tehnic, e una, ºi coabitarea pe care ne-o povesteºte Meleºcanu într-un interviu, taman acum, când murim noi de gât cu Bãsescu, pe care o ºi explicã, cicã ºi când eram la guvernare noi ne certam cu Bãsescu, era foarte greu, dar pânã la urmã gãseam soluþiile bune pentru þarã", a adaugat Antonescu.

El i-a atras atenþia lui Meleºcanu, fost diplomat, cã acum nu mai e o chestiune de diplomaþie, ci e o chestiune "de rãzboi".

"Nu mã preocupã frustrãrile domnului Antonescu decât atunci când ºi le exhibã public. (...) Pentru el fidelitatea faþã de partid se traduce astfel: liderul e de neatins.“
ADRIANA SÃFTOIU, deputat PNL

O POLEMICÃ VECHE

"O moralistã second-hand achiziþionatã de Patriciu"

Crin Antonescu ºi Adriana Sãftoiu nu sunt la primul meci. În luna martie, liderul PNL îi transmitea fostului consilier prezidenþial cã nu are calitatea sã vinã sã critice partidul de inconsecvenþã moralã, de renunþare la principii. În acest context, el ºi-a amintit de perioada în care Sãftoiu lucra la Palatul Cotroceni:

"Cineva care stã ºi este primul sfãtuitor al lui Bãsescu, în vreme ce acesta face o sumedenie de lucruri imorale - pot sa îmi amintesc vreo 15-20 dintre ele - nu are calitatea moralã sã vinã ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu sã discute cu PNL lucrurile astea".

Cu o douã sãptãmâni înainte, Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie (ICCJ) hotãra cã Dan Voiculescu a fãcut poliþie politicã, iar Sãftoiu a cerut sã aplice aceeaºi "judecatã" conservatorului precum fostei liberale Mona Muscã.

“Adriana Sãftoiu, o altã femeie pedistã, o moralistã second-hand achiziþionatã pe vremea lui Dinu Patriciu sau Cãlin Popescu Tãriceanu, þipã ascuþit. Îmi spune cã trecutul conteazã. Nu mai spuneþi, doamna Sãftoiu! Într-adevãr, trecutul conteazã!", îi transmitea Antonescu atunci Adrianei Sãftoiu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:14

"Sãrãcie" de senator: Cum s-ar împrumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro în conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro

(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem.

Liderul PNL Crin Antonescu a încercat sã-ºi consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar în urma grevei USL, arãtând cã ºi el va fi afectat de renunþarea la indemnizaþii. Dându-se drept model, preºedintele liberal le-a sugerat aleºilor Opoziþiei sã se împrumute de la prieteni sau familie, cât timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat însã liderul liberal sã menþioneze este cã nu orice senator sau deputat USL are o soþie europarlamentar cu venituri lunare de cel puþin 7.000 de euro ºi nici 300.000 de euro în conturile familiei, o rezervã financiarã saluturã pentru un politician care nu are altã sursã de venit decât propriul mandate de parlamentar.

Sursa: RÃZVAN VÃLCÃNEANȚU"S-ar putea sã mã ºi împrumut, dar nu cu milioane la bãnci pentru ca dupã aia sã fac reclamã", a declarat ieri presei Antonescu, întrebat ce vor face parlamentarii care nu au altã formã de venit, în condiþiile renunþãrii la indemnizaþii.

Boicotul legislativ anunþat de USL îl va face pe Antonescu sã renunþe la o indemnizaþie netã lunarã de 4232 de lei aºa cum figureazã salariul sãu pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi.

Deºi Antonescu anunþã cã va intra în grevã parlamentarã începând cu data de 1 februarie, nu acelaºi lucru se va întâmpla ºi cu activitatea biroului sãu parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, în scopul exercitarii mandatului în circumscripþiile electorale, deputaþii ºi senatorii primesc lunar o sumã forfetarã din bugetul Camerei Deputaþilor ºi, respectiv, al Senatului, echivalentã cu o indemnizaþie ºi jumãtate brutã a deputatului, respectiv a senatorului.

Pânã la alegeri, pentru funcþionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar puþin peste 9.000 de lei. În luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru întreþinere, iar 7.316 pentru subordonaþii lui Antonescu.

Spre deosebire de proprii sãi parlamentari care s-au opus în numãr mare apelãrii la aceastã formã de declanºare a unei acþiuni mai mult de imagine decât cu ºanse de reuºitã în direcºþia declanºãrii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renunþarea la indemnizaþia de senator.

Conform ultimei sale declaraþii de avere, liderul PNL avea în luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, în conturi bancare. Iar aceasta nu este unica sursã de bani în familie.

Soþia, europarlamentara Adina Vãlean este cea care aduce cei mai mulþi bani în casã. Ca eurodeputat, Vãlean beneficiazã de o indmenizaþie lunarã de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaugã banii pentru transport, cazarea ºi diurnã care pot dubla suma menþionatã mai sus.

Spre deosebire de soþul sãu, Vãlean face însã bani ºi în afara legislativului. Potrivit declaraþiei sale de avere, în 2010, liberala a câºtigat 90.086 euro din consultanþa acordatã Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:22

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:08:44Micile rãzboaie ale marelui Crin Antonescu

Autor: Carmen Vintilã, Laura Ciobanu

ªeful PNL a fãcut o obsesie din a-i pune la punct pe Sãftoiu ºi Meleºcanu.

Sursa: FOTO: AGERPRESÎn ultimele trei zile, Crin Antonescu este mai dispus sã se rãfuiascã cu colegii de partid decât cu Traian Bãsescu. Preºedintele PNL are doar "vorbe alese" pentru fostul consilier prezidenþial, deputatul PNL, Adriana Sãftoiu, dar ºi pentru senatorul Teodor Meleºcanu.

Potrivit variantei prezentate public de Antonescu, Sãftoiu se face "vinovatã" de o declaraþie potrivit cãreia el "nu va ajunge niciodatã preºedinte al României". "Culpa" lui Meleºcanu este mai veche. Într-un interviu acordat "Evenimentului zilei" în urmã cu o lunã, senatorul liberal afirma cã o coabitare cu Traian Bãsescu este posibilã, dupã alegerile de anul viitor.

“Portretistul de serviciu"

Replica Adrianei Sãftoiu nu s-a lãsat aºteptatã. "Pe domnul Crin Antonescu nu te poþi supãra nici mãcar când te criticã. E atât de superficial, de vizibil refulat încât practic ar trebui sã întorci pagina ºi sã îþi vezi de treabã", a scris ieri deputatul PNL Adriana Sãftoiu pe site-ul voxpublica.

Totodatã, ea susþine cã discursul lui Antonescu de la întâlnirea cu primarii nu a fost altceva decât "o rãfuialã cu toþi cei care au altã opinie ºi altã atitudine decât domnia sa". Mai mult, fostul consilier prezidenþial considerã cã, prin discursul sãu, liderul PNL se poziþioneazã drept "portretistul de serviciu al opoziþiei".

Despre opinia sa potrivit cãreia Crin Antonescu nu va ajunge preºedinte, Sãftoiu i-a transmis acestuia cã face ce vrea cu votul ei.

"Nu mã preocupã frustrãrile domnului Antonescu decât atunci când ºi le exhibã public. (...) Pentru el, fidelitatea faþã de partid se traduce în aceeaºi gamã întâlnitã ºi la colegii din PDL: liderul e de neatins. Chiar ºi atunci când se atinge singur cu inconsecvenþe de atitudine ºi discurs. Dacã liberalii se regãsesc în aceastã atitudine, atunci cu adevãrat ºansa de a ajunge la guvernare e PSD sau, culmea ironiei, chiar PDL", conchide Sãftoiu.

"Farmecul PNL"

Dupã toate aceste reproºuri, preºedintele PNL a comentat cã autoritatea cuiva în politicã nu þine de cantitatea de înjurãturi pe care o dobândeºte. "PNL are câteva caracteristici ºi þine de farmecul sãu faptul cã un deputat, care întâmplãtor nu a gãsit nici un prilej sã atace pe domnul Bãsescu, pe domnul Boc, pe careva din Executiv, îºi exercitã talentele publicistice împotriva preºedintelui partidului", a spus Antonescu.

În opinia sa, nu se impune vreo sancþiune la adresa Adrianei Sãftoiu. Senatorul PNL, Teodor Meleºcanu, a intrat ºi el în colimatorul lui Crin Antonescu. "Pãcatul" sãu este acela de a fi acordat “Evenimentului Zilei", la mijlocul lunii septembrie, un interviu în care afirma cã o coabitare cu Bãsescu nu este imposibilã.

Conducerea PNL, dominatã de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat în discuþia Biroului Permanent. Ulterior s-a anunþat public cã “oricine poate considera cã ar putea sã coabiteze cu Bãsescu, dacã doreºte sã facã acest lucru sã o facã din afara PNL".

Nici dupã o lunã de la interviu, preºedintele PNL nu pare sã fi uitat declaraþiile lui Teodor Meleºcanu. "Hai sã nu ne pãcãlim, ca nu suntem toþi diplomaþi. Unii suntem oameni proºti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare în sens tehnic, e una, ºi coabitarea pe care ne-o povesteºte Meleºcanu într-un interviu, taman acum, când murim noi de gât cu Bãsescu, pe care o ºi explicã, cicã ºi când eram la guvernare noi ne certam cu Bãsescu, era foarte greu, dar pânã la urmã gãseam soluþiile bune pentru þarã", a adaugat Antonescu.

El i-a atras atenþia lui Meleºcanu, fost diplomat, cã acum nu mai e o chestiune de diplomaþie, ci e o chestiune "de rãzboi".

"Nu mã preocupã frustrãrile domnului Antonescu decât atunci când ºi le exhibã public. (...) Pentru el fidelitatea faþã de partid se traduce astfel: liderul e de neatins.“
ADRIANA SÃFTOIU, deputat PNL

O POLEMICÃ VECHE

"O moralistã second-hand achiziþionatã de Patriciu"

Crin Antonescu ºi Adriana Sãftoiu nu sunt la primul meci. În luna martie, liderul PNL îi transmitea fostului consilier prezidenþial cã nu are calitatea sã vinã sã critice partidul de inconsecvenþã moralã, de renunþare la principii. În acest context, el ºi-a amintit de perioada în care Sãftoiu lucra la Palatul Cotroceni:

"Cineva care stã ºi este primul sfãtuitor al lui Bãsescu, în vreme ce acesta face o sumedenie de lucruri imorale - pot sa îmi amintesc vreo 15-20 dintre ele - nu are calitatea moralã sã vinã ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu sã discute cu PNL lucrurile astea".

Cu o douã sãptãmâni înainte, Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie (ICCJ) hotãra cã Dan Voiculescu a fãcut poliþie politicã, iar Sãftoiu a cerut sã aplice aceeaºi "judecatã" conservatorului precum fostei liberale Mona Muscã.

“Adriana Sãftoiu, o altã femeie pedistã, o moralistã second-hand achiziþionatã pe vremea lui Dinu Patriciu sau Cãlin Popescu Tãriceanu, þipã ascuþit. Îmi spune cã trecutul conteazã. Nu mai spuneþi, doamna Sãftoiu! Într-adevãr, trecutul conteazã!", îi transmitea Antonescu atunci Adrianei Sãftoiu.

si iata ca s-a Dovedit ca Melescanu e foarte dispus la un concubinaj cu Basel !....deci : Antonescu are dreptate !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:35

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, în replicã, la numirea lui Teodor Meleșcanu la conducerea SIE cã nici nu a fost informat, nici nu i s-a cerut acceptul.

TENSIUNI
Crin Antonescu și Teodor Meleºcanu
"Aceastã desemnare e o afacere între domnul Meleșcanu și domnul Bãsescu, dacã nu s-a amestecat și altcineva în aceastã afacere", a fost primul comentariu fãcut, azi, de Crin Antonescu dupã anunțul cã Teodor Meleșcanu a fost propus de șeful staului la conducerea SIE.

Președintele PNL a spus cã Meleșcanu, nu numai cã nu i-a cerut "acceptul politic", dar nici mãcar nu l-a informat pe el sau pe vreun lider PNL de propunerea pe care i-a fãcut-o Traian Bãsescu.

"Azi am primit din partea domniei sale un fel de cerere de autosuspendare din PNL. Nici nu mai este nevoie pentru cã în calitate de președinte al PNL voi propune la prima ședințã exclduerea domnului Meleșcanu din partid. Trãdarea politicã nu mai e un accident în viața politicã româneascã. Avem o majoritate guvernamentalã construitã pe trãdare", a conchis Crin Antonescu.

9am251241

8 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:37

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:14:30"Sãrãcie" de senator: Cum s-ar împrumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro în conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro
www.youtube.com/watch?v=0df41QYZ_uM&feature=related

Preºedintele Traian Bãsescu nu mai are încredere în oamenii din PDL. Aºa justificã Victor Ponta numirea lui Teodor Meleºcanu în funcþia de preºedinte al Serviciului de Informaþii Externe. Declaraþia a fost fãcutã la Realitatea TV, în emisiunea Realitatea la Raport.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:38

Traian Bãsescu mai întinde o mânã liberalilor: Teodor Meleșcanu a acceptat ºefia SIE și s-a autosuspendat IMEDIAT din PNL.

Traian Bãsescu l-a propus pe liberalul Teodor Meleºcanu (71 de ani) drept noul director al SIE, se aratã într-un comunicat al preºedinþiei. Nominalizarea va fi supusã plenului reunit al Parlamentului în ºedinþa de marþi.

Sursa: Rãzvan VãlcãneanþuÎn aceastã dimineaþã, potrivit unor surse politice citate de EVZ, Teodor Meleºcanu urma a fi numit la șefia SIE.

"În temeiul art. 65, lit. h) din Constituþia României, preºedintele Traian Bãsescu a propus Parlamentului numirea în funcþia de director al Serviciului de Informaþii Externe a domnului Teodor Viorel Meleºcanu", a confirmat ulterior Preºedinþia, într-un comunicat postat pe site-ul Administraþiei Prezidenþiale.

Postul vacantat, validarea succesorului lui Ungureanu în plenul reunit

Pe linie proceduralã, plenul reunit al Camerei Deputaþilor ºi Senatului a adoptat, în aceastã dupã-amiazã, cu 233 de voturi ''pentru'', niciun vot împotrivã ºi fãrã nicio abþinere, proiectul de hotãrâre prin care se declarã vacantã funcþia de director al SIE ca urmare a demisiei lui Mihai-Rãzvan Ungureanu pe 8 februarie.

Parlamentul urmeazã sã se reuneascã în ºedinþã de plen comun ºi marþi, începând cu ora 13,30, pentru a dezbate ºi valida propunerea venitã din partea preºedintelui Traian Bãsescu cu privire la numirea unui nou director al SIE.

Comisiile parlamentare pentru controlul SIE se vor întâlni în aceastã dupã-amiazã pentru a discuta despre postul rãmas vacant la acest Serviciu, dupã ce Mihai Rãzvan Ungureanu a fost numit premier. Potrivit unor surse din interiorul PNL, Teodor Meleºcanu va fi numit la șefia SIE. Pentru ca noul director al Serviciului sã treacã de Parlament este nevoie de majoritate calificatã, respectiv douã treimi din numãrul celor prezenți. Întrebat dacã va fi luatã în calcul varianta revenirii în legislativ în cazul în care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus cã acesta nu este un motiv

Vacantarea postului de director al SIE va fi constatatã astãzi de birourile reunite ale Camerei Deputaþilor ºi Senatului.

"Nu e un motiv sã revenim în Parlament"

Pentru ca noul director al Serviciului sã treacã de Parlament este nevoie de majoritate calificatã, respectiv douã treimi din numãrul celor prezenți. Întrebat dacã va fi luatã în calcul varianta revenirii în legislativ în cazul în care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus cã acesta nu este un motiv.

Teodor Meleºcanu are o experiențã de aproape 30 de ani în MAE, unde în perioada 1992-1996, în guvernul Nicolae Vãcãroiu, a fost ministru din partea PDSR. Dupã alegerile din 1996, Meleºcanu ºi-a fondat propriul partid - Alianþa pentru România (ApR) cu care a candidat la alegerile parlamentare ºi prezidenþiale. În 2002 ApR a fuzionat cu PNL, Teodor Meleºcanu fiind ales vicepreºedinte al PNL, funcþie deþinutã pânã în 2010.

Între timp, Meleºcanu a mai fost al Apãrãrii în guvernul liberal al lui Cãlin Popescu-Tãriceanu ºi tot aici ministru-interimar al Justiþiei.

Teodor Meleºcanu se aflã de ceva vreme într-un conflict mocnit cu preºedintele PNL, Crin Antonescu, dupã ce senatorul a declarat într-un interviu cã se poate guverna ºi cu Traian Bãsescu-preºedinte.

9am251241

8 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 11:02

De la: 9am150966, la data 2009-10-25 16:53:36un om de care avem nevoie !

www.youtube.com/watch?v=smodJ_9vaRM&feature=related

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 06:55

A intrat Crin Antonescu în rândul “lumii bune". Apare mãtuºa Tamara?
Autor: Horia Tabacu

Pânã ieri Crin Antonescu nu putea fi bãnuit de corupþie. Adversarii lui îl acuzau de absenþe repetate de la ºedinþele din Parlament, colegii de partid de infatuare ºi lipsã de dialog, colegii de coaliþie de unele hotãrâri pripite. Ieri, dezvãluirile din EVZ au ºocat.

Liderul liberal apare ca posibil proprietar, împreunã cu soþia sa, al unui apartament de sute de mii de euro. Aceastã nouã locuinþã, cumpãratã anul trecut, nu apare în declaraþia de avere.

Crin Antonescu a lucrat numai la Stat. A fost profesor, parlamentar ºi ministru. În declaraþiile lui de avere nu apare (încã) nici o mãtuºã Tamara. Atunci, în mod normal, el ar fi trebuit sã îºi cumpere acest apartament din salariile de profesor, parlamentar ºi ministru.

Oamenii de vârsta lui, care au lucrat la Stat ºi care ar fi pus ban pe ban, toatã viaþa greu ar putea ajunge un autoturism de 20.000 de euro ºi un apartament normal într-un cartier. Acesta este nivelul în România.Toatã lumea ºtie asta.

El are BMW, bijuterii ºi mulþi bani în cont. Pentru a lãmuri aceste suspiciuni Crin Antonescu ar trebui sã dea o declaraþie publicã. Un om politic datoreazã asta alegãtorilor lui. În acest mod el ar pune capãt unor speculaþii care deja se fac pe aceastã temã, mai cu seamã cã, în România, mulþi lideri politici au promis funcþii ºi au luat bani pentru asta.

Poate a gãsit o comoarã ºi este acuzat pe nedrept. Poate soþia a avut zestre mai mare decât se ºtie. Aºteptam.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:01

CRIN, SÃ-ÞI FIE RUªINE! Casa liderului liberal: Un living, o bucãtãrie, douã dormitoare ºi un birou = 180 mp

Noua locuinþã a liderului PNL, dezvãluitã de EVZ, are o suprafaþã uriaºã ºi a costat 245.000 de euro, la "roºu". Ea a fost cumpãratã printr-un credit ipotecar ºi e rezultatul unirii a douã apartamente.

INSTANTANEU
Fotoreporterii EVZ au surprins ieri, chiar lângã locuința președintelui PNL, mai mulți bucureșteni care comentau aprins dezvãluirile din EVZ
APARTAMENTUL DE SUTE DE MII DE EURO AL LUI CRIN

Europarlamentarul Adina Vãlean, soþia liderului PNL, a declarat pentru EVZ cã nu-ºi mai aminteºte concret când a contractat apartamentul de lux de pe malul Lacului Floreasca.

"Nu mai ºtiu exact când am semnat hârtiile. Apartamentul l-am gãsit printr-o agenþie imobiliarã. Mai întâi am semnat un precontract, apoi am mai aºteptat o perioadã, dupã care am contractat un credit ipotecar. Potrivit documentelor de la bancã, apartamentul este ipotecat în favoarea bãncii", ne-a explicat Vãlean.

Vãlean are lapsus

O posibilã explicaþie a acestui "lapsus" ar putea fi faptul cã atât apartamentul, cât ºi creditul ipotecar nu figureazã în declaraþiile de avere ale celor doi demnitari.

Întrebatã de ce nu ºi-au consemnat în declaraþiile de avere achiziþionarea casei ºi creditul bancar, Vãlean ne-a rãspuns: "Apartamentul l-am cumpãrat anul trecut, în varã. Nu am actele în faþã. Am sunat la ANI ºi am întrebat dacã trebuie sã declar apartamentul. În urmãtoarea declaraþie de avere va apãrea ºi aceastã casã".

Un apartament cât douã la un loc

Soþia liderului PNL afirmã cã noul apartament are o suprafaþã de 180 de metri pãtraþi: "Blocul ãsta e atipic. Nu o sã vedeþi acolo douã apartamente la fel. Noi am cumpãrat locuinþa în stadiul la roºu, doar cu pereþii exteriori. Pentru asta am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o bucãtãrie, douã dormitoare ºi un birou. Deci, sunt patru camere mari".

O singurã persoanã la întreþinere

La avizierul blocului, toate apartamentele au trecute în dreptul numãrului de persoane doar cifra 1. Întrebatã care e explicaþia acestui lucru, una dintre vecinele lui Crin Antonescu ne-a lãmurit: "Toatã lumea din blocul ãsta a cumpãrat locuinþele în stadiul de construcþie. Fiecare familie are câte douã-trei apartamente cumpãrate, din care au fãcut o casã mare. De aceea, în fiecare apartament iniþial e trecutã câte o singurã persoanã".

Rugatã sã explice de ce în dreptul locuinþei lor figureazã la întreþinere o singurã persoanã, europarlamentarul ne-a declarat: "Nu ºtiu de ce. Întreþinerea e calculatã pentru trei persoane. Eu am cumpãrat o coajã. Ca numãr cadastral, figureazã o singurã unitate de locuit. Dacã la origini erau douã, asta nu mai ºtiu".

OMISIUNE. Casa ºi creditul bancar contractate de cãtre soþii Adina ºi Crin Antonescu nu figureazã în declaraþiile lor de avere, aºa cum ar fi fost normal
FOTO: RÃZVAN VÃLCÃNEANȚU

"Am cumpãrat locuinþa în stadiul la roºu, doar cu pereþii exteriori, ºi am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o bucãtãrie, douã dormitoare ºi un birou. Deci, sunt patru camere mari.“
ADINA VÃLEAN, soþia lui Crin Antonescu

CINE A RIDICAT BLOCUL

Construit de familia lui Virgil Mãgureanu

Imobilul în care locuieºte familia Antonescu a fost ridicat de cãtre familia fostului director al Serviciului Român de Informaþii, Virgil Mãgureanu. Potrivit documentaþiei de urbanism, pe baza cãreia s-a construit clãdirea, autorizaþiile au fost eliberate în 2009.

Ridicat la începutul crizei

Contactat de EVZ, Virgil Mãgureanu a explicat cã imobilul a fost fãcut printr- un credit bancar. "Nici acum nu am achitat datoria la bancã. Mai avem de luat bani de la proprietari. Majoritatea au plãtit", a declarat Mãgureanu.

Acesta a explicat cã nu mai ºtie exact când a fost vândut apartamentul soþilor Antonescu.

"Locuinþele au fost vândute pe parcurs. Am ridicat blocul la începutul crizei, când nu mai construia nimeni", a completat fostul ºef al SRI.

Derogãri de la PUG

Consiliul General al Capitalei a votat planul urbanistic zonal (PUZ) în aprilie 2009, deºi avizul de urbanism a fost votat cu aproape doi ani în urmã, în iulie 2007. La acea vreme, aleºii generali au dat voie beneficiarului sã ridice cu un etaj în plus faþã de cât era înãlþimea maximã admisã în zonã, iar coeficientul de utilizare al terenului (CUT) a fost mãrit peste limita maximã admisã, de la 2,25 la 3,1.

MARMURÃ, VIDEO-INTERFON

Dotãri super-luxoase

Blocul în care locuiesc soþii Antonescu este unul exclusivist, situat în zona 0. La câþiva metri de imobil, se întinde Lacul Floreasca. Finisajele construcþiei sunt de lux. Intrarea în bloc este permisã doar prin video- interfon.

Blocul în care locuieºte liderul PNL, Crin Antonescu, ºi soþia sa, Adina Vãlean, este înconjurat de vile ºi ansambluri rezidenþiale de lux. Ieºi din scarã, faci doi paºi ºi eºti pe malul lacului Floreasca. Locul e o oazã de liniºte, iar singurii care fac gãlãgie în zonã sunt pescãruºii.

Trei etaje, cu lift

Pardoseala scãrii blocului este din marmurã finã. Cele doar trei etaje ale clãdirii au lift. Parcarea pentru locatari este în subsolul blocului, unde se poate ajunge direct cu ascensorul. Maºinile acestora sunt pe mãsura preþurilor din zonã: Porsche Cayenne, BMW X 6, Nissan Pathfinder, Volvo, Audi Q 5 etc. Printre toate aceste automobile de lux, una singurã fãcea notã discordantã: o Dacia Logan.

Maºina lui Antonescu

Dupã ce am verificat numãrul de înregistrare al acesteia, B-38-SNT, am aflat cã acest autoturism este proprietatea Senatului României, instituþie care a dat-o spre folosire demnitarului Crin Antonescu.

PRETENÞIOS. Maºina de la Senat a liberalului Crin Antonescu se prãfuieºte în garajul blocului. Preferã Mercedesul de la partid

DECLARAÞIILE LUPULUI MORALIST

Liderul PNL cerea altora sã fie transparenþi. El a fost opac

28 aprilie 2010. "Dacã e vorba de sfidare ºi de nesimþire maximã, totalã, am vãzut ieri un preºedinte care, cu nesimþire, sfideazã opinia publicã. Povestea asta cu Mihãileanu - despre care exigenþii partizani ai ANI ºi anatomiºti ai cazului Voicu îl ignorã ºi spun cã nu e un capãt de þarã - o cunoaºte toatã þara. Cum este posibil ca în vreme ce tu doreºti sã te legitimezi ca omul care pãzeºti cu severitate, cu rigoare maximã, atitudinea la centimã a demnitarului public, sã râzi ca un nesimþit pe seama unei mãgãrii pe care ai fãcut-o, în conflict de interse, în dispreþul legii, în orice."

20 noiembrie 2009. "Existã multe întrebãri la care nu eu, ci ziariºtii ºi românii aºteaptã rãspunsuri de la dumneavoastrã. Eu nu le mai aºtept. Nu vã pun o întrebare, ci vã dau o asigurare: N-aveþi o implicare în dispariþia flotei, nu v-aþi luat o casã în Mihãileanu."

1.800 de euro
costã, în medie, un metru pãtrat în zona în care ºi-a cumpãrat casã ºeful liberalilor, Crin Antonescu

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:07

De ce ar trebui Traian sã-i trimitã lui Crin un buchet de flori
În primãvara anului trecut, când USL a efectuat sondaje în toate judeþele pentru a stabili candidaþii la alegerile locale, Teodor Meleºcanu era persoana cea mai bine plasatã pentru a câºtiga preºedinþia consiliului judeþean Prahova. S-a întâmplat însã cã, la acel moment, conflictul dintre Crin Antonescu ºi Dinu Patriciu se afla în perioada de vârf.Meleºcanu, fost membru al consiliului de administraþie al Rompetrol, era perceput ca fiind un apropiat al mogulului de la Adevãrul. În consecinþã, Antonescu i-a propus lui Ponta sã facã un schimb: PNL renunþã la candidatura la preºedinþia CJ Prahova, dar primeºte Buzãul. Prahova fiind unul din cele mai bogate judeþe din þarã, liderii PSD au acceptat fericiþi acest troc.
Una peste alta, Crin Antonescu a cedat PSD un judeþ relativ prosper doar pentru cã-l suspecta pe potenþialul candidat liberal cã nu-i este 100% fidel. Meleºcanu, de obicei un personaj prudent ºi conformist cu ºefii, s-a supãrat ºi a început sã iasã din linia oficialã a PNL, inclusiv într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, în care afirma cã "o coabitare cu Traian Bãsescu nu este imposibilã". Câteva ore dupã apariþia acestui interviu, Mihai Voicu îi arãta lui Meleºcanu uºa: "Oricine poate considera cã poate sã coabiteze cu Bãsescu, însã dacã doreºte sã facã acest lucru, trebuie s-o facã din afara PNL."
Ceea ce vreau sã arãt cu aceste fapte este cã, dacã Antonescu nu-l împingea pe Meleºcanu în afara PNL, Bãsescu probabil cã nu ar fi avut azi un candidat atât de bun la ºefia SIE. Spun "atât de bun" nu pentru cã aº fi uitat trecutul domnului Meleºcanu în diplomaþia ceauºistã, ci pentru cã actualul ºef al statului are din nou un argument puternic în faþa celor care-l acuzã de dictaturã. Ambele servicii secrete sunt conduse de oamenii USL. Cine mai poate vorbi în aceste condiþii despre suspiciunile cã SRI sau SIE ar face poliþie politicã?
Numirea lui Meleºcanu la SIE mai rezolvã o problemã: opoziþia rãmâne fãrã un om în Senat, iar puterea are un vot în plus.

S-ar fi întâmplat toate acestea dacã Crin Antonescu nu se lãsa condus de instincte primare ºi-l lãsa pe senatorul PNL sã candideze la Prahova? Dupã opinia mea, era destul de posibil ca Meleºcanu sã fi preferat un post liniºtit, de patru ani, la preºedinþia CJ Prahova, cu mare ºanse sã fie reales în 2016, în locul unei funcþii în care depinde 100% de mandatul, mai lung sau mai scurt, al lui Traian Bãsescu. În orice caz, sunt sigur cã dacã Meleºcanu nu era marginalizat în PNL, ºeful statului nu i-ar fi oferit ºefia SIE.

Trãgând linia, eu cred cã Palatul Cotroceni i-ar putea trimite un buchet mare de flori simpaticului lider al PNL...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:30

daca tot asa de bine informat, spune-ne cum si cit a costat apartamentul de 400mp al donsoarei cele mari a lui Base ? opinia publica mai asteapta si acum raspunsul dinsei la acele " vinzari anterioare " din care a fost cumparat, ap. ce se ridica la valoarea de 1 mil. euro !
EVZ nu spune nimic despre asta, nu-i asa ? de ce v-ar spune , ca sa va intrebati, ca orice om normal din tara asta : cum e posibil ?
mai scoateti si voi nasul din tabloidele puterii si mai cautati si alte informatii, ca sa vedeti si voi cam la ce nivel e JAFUL facut in tara asta !

Pagini: << 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: