back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:03

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !

Presedintele Basescu ,nu te tragi de sireturi cu laptareasa.........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:12

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17
De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !

Salut Silver! Las-o in pace, pentru ca ea a zis ca nu injura pe nimeni pe aici, dar isi permite sa-i faca nebuni sau cum ii mai vine la gura pe cei care nu sunt posedati de Haznaua 3. E o Doamna...

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:17

Excelenta Sa Presedintele Romaniei ,Traian Basescu ,gaozare !Asa se zice corect ! Ori dai respect boule ,ori te lasi de meserie ! Ce simplifica boul asta cu sapca adresarea fata de Seful Statului,Excelenta sa TRAIAN BASESCU !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:35

De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 19:12:17

Salut Silver! Las-o in pace, pentru ca ea a zis ca nu injura pe nimeni pe aici, dar isi permite sa-i faca nebuni sau cum ii mai vine la gura pe cei care nu sunt posedati de Haznaua 3. E o Doamna...

Salut Black ,in primul rand oto doresc sa ai o saptamana buna !

"Doamna" pe zi ce trece isi permite tot mai mult ,a devenit la propriu MAHALAGIOAICA forumului ,pe langa prostiile pe care le debiteaza si care nu le dovedeste niciodata ,e si nesimtita ,asa ca asemenea specimene trebuiesc atentionate ,si apoi.....ca in armata,stii tu......

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:40

Liberalii prahoveni protesteaz la poarta lui Antonescu: "Crin, trezete-te!". Cum le-a "soluionat" conducerea solicitrile!

Joac Remi Gratis i nclzete-te cu premii fierbini. Ia din start 5 Euro cadou !!

Autor: Marius Vulpe

Aproximativ 40 de liberali, membri ai filialei Prahova, au protestat, astzi, n fața sediului PNL din Aviatorilor, nemulțumiți de modul cum s-au mprțit candidaturile la nivelul USL n aceast organizație și de stilul n care a fost nlocuit fosta conducere n frunte cu Adrian Semcu. Antonescu le-a promis nemulțumiților c va gsi o soluție, dar una "care s se bat cu PDL nu s fac jocurile doamnei Anastase". ns decizia de convocare a Consiliului Naional Executiv pentru 12 martie nu a avut darul s-l mulumeasc pe Semcu, care a acuzat c alegerile interne pentru desemnarea noii conducerii a filialei vor avea loc prea trziu pentru ca organizaia s se poat mobiliza eficient pentru alegerile locale.

Sursa: RZVAN PETRESCU
Sursa: Adrian Pclian

1 /2.

PROTEST LA PNLUPDATE 5: Antonescu a susinut c nu exist nicio problem n ceea ce privete desemnarea candidailor USL pentru alegerile locale n Buzu i a afirmat c liberalul Nicolae Robu, cel mai probabil, va fi candidatul la Primria Timioara.Nu am nicio problem la Buzu", a afirmat Antonescu.

ntrebat cine va candida la Buzu, preedintele PNL a rspuns: Cine am neles, am anunat, am parafat i am anunat public. Deci este o chestiune rezolvat". n ceea ce privete primria Timioara, liderul PNL a precizat c nu au fost oficializate nc candidaturile, dar c n proporie de 99,9% este vorba de Nicolae Robu.

UPDATE 4. Conducerea PNL a decis convocarea Consiliului Național Executiv pentru data de 12 martie, a anunțat liderul Crin Antonescu ca rspuns la solictrile liberalilor prahoveni. ntrebat dac Semcu risc vreo sancțiune, Antonescu a infirmat o astfel de variant de acțiune.

Acum, la Birou, s-a convocat Consiliul Naional, nu numai pentru problema asta, ci pentru multe altele, dar avnd i problema asta pe ordinea de zi pentru 12 martie'Eu nu i-am evitat, le-am spus care e singura posibilitate de altfel, c aa unii l susin pe fostul preedinte (Adrian Semcu, n.r.), alii nu-l mai susin, c de aia nici nu mai e preedinte. Vor avea pn la urm nite alegeri, se vor pronuna, mai mult de att nu rspund de mulumirea i nemulumirea oamenilor. Nimeni nu a nclcat statul i nu-l va nclca, atta vreme ct voi fi preedinte al PNL, a spus Antonescu.

Fostul lider PNL Prahova, Adrian Semcu, se declar ns nemulțumit de soluția adoptat de BPC-ul partidului.

"E o btaie de joc, cum s faci Consiliu cu trei luni nainte de alegeri? De ct va mai dispune conducerea filialei pentru pregtirea campaniei. Asta nu e democraie cu domnul Antonescu preedinte", a clamat Semcu la ieirea din sediul PNL, nainte de a da liber oamenilor adui de la Ploieti cu un microbuz.

UPDATE 3. Discuția cu protestarii invitați n sediu a durat doar cateva minute, timp destul ca Antonescu și Helvig s se spele pe mini de orice responsabilitate n cazul noi conduceri de la Prahova. "Ne-au spus c aceste lucruri nu e de competența lor, c decizia n acest caz nu poate fi luat dect de Consiliul Național Executiv al partidului", a declarat Traian Victor Ionescu fost membru n BPJ al filialei Prahova.

UPDATE 2. "Crin wake-up man!", "Revoluția bunului simț numai la televizor!", "Antonescu = Iliescu", "2009: n Romnia a nceput revoluția bunului simț, n Prahova revoluția de la bunul plac","Lideri alei de noi, nu ppui numite de voi", "Revoluia bunului sim - da, revoluia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revoluia bunului sim, doar la televizor n prime-time?!!", "Crin, i dac noi am fi votat amnarea Congresului din 2009?", sunte mesajele pe care le scandeaz protestatarii.

FOTO: RZVAN PETRESCU

UPDATE 1. O delegație a protestatarilor va intra la discuții cu liderii PNL. Crin Antonescu a spus ca ncearc s gseasc o soluție dar care s nu nsemne "o alianț cu Roberta Anastase", fcnd referire la presupusele colaborri politice ale fostului lider Adrian Semcu la nivelul consiliului local Ploiești cu PDL-ul și cu primarul acestui Municipiu, Andrei Voloșevici. "Am nevoie de o conducere care s se bat cu PDL, nu care s fac jocurile PDL", a spus Antonescu, artndu-se nemulțumit de o pancart pe care scria "revoluția bunului simț nu mai la prime time".

Liberalii prahoveni, veniți la sediul PNL, au declarat c au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul n care a fost numit conducerea interimar la Prahova, ns nu au primit niciun rspuns, motiv pentru care au venit la sediul central. "A fost numit o conducere interimar, ntr-un mod pe care eu nu l-am vzut nici la comuniti i s se intre ct mai repede n legalitate", a spus unul dintre protestatari.

Aceștia au mai acuzat c noua conducere a PNL Prahova a dizolvat abuziv biroul permanent al organizației Municipiului Ploiești ct și a organizației de tineret a acestei filiale. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți și de faptul c, cu cteva luni nainte de alegeri, organizația PNL prahova a fost "decimat". De exemplu, la nivelul organizației Ploiești toți cei 27 șefi de zon au fost nlocuiți și birourile dizolvate. Totodat, n urma negocierilor cu PSD pentru definitivarea listei de candidați la locale, liberalii au pierdut 20 de localitți, mai suțin protestatarii.

"Țin s amintesc c la ultimele dou tururi de scrutin organizația Prahova sub mandatul domnului Semcu a obținut cele mai bune rezultate la nivelul acestui județ din istoria PNL, adic 28%", a declarat Simona Snelbegh, președinta organizației de femei a PNL Prahova.

Protestatarii au fost ntmpinați de secretarul general al partidului Eduard Helvig și de secretarul general Radu Stroe.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43

da si Lapte, de-i zici ca-i Laptareasa ....asa stii tu, ca-i lapte ? mai sa fie, ce de talente are ! chiar ca-i cel mai bun !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43

Srcie" de senator: Cum s-ar mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro

(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem.

Liderul PNL Crin Antonescu a ncercat s-i consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar n urma grevei USL, artnd c i el va fi afectat de renunarea la indemnizaii. Dndu-se drept model, preedintele liberal le-a sugerat aleilor Opoziiei s se mprumute de la prieteni sau familie, ct timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat ns liderul liberal s menioneze este c nu orice senator sau deputat USL are o soie europarlamentar cu venituri lunare de cel puin 7.000 de euro i nici 300.000 de euro n conturile familiei, o rezerv financiar salutur pentru un politician care nu are alt surs de venit dect propriul mandate de parlamentar.

Sursa: RZVAN VLCNEANȚU"S-ar putea s m i mprumut, dar nu cu milioane la bnci pentru ca dup aia s fac reclam", a declarat ieri presei Antonescu, ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt form de venit, n condiiile renunrii la indemnizaii.

Boicotul legislativ anunat de USL l va face pe Antonescu s renune la o indemnizaie net lunar de 4232 de lei aa cum figureaz salariul su pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi.

Dei Antonescu anun c va intra n grev parlamentar ncepnd cu data de 1 februarie, nu acelai lucru se va ntmpla i cu activitatea biroului su parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, n scopul exercitarii mandatului n circumscripiile electorale, deputaii i senatorii primesc lunar o sum forfetar din bugetul Camerei Deputailor i, respectiv, al Senatului, echivalent cu o indemnizaie i jumtate brut a deputatului, respectiv a senatorului.

Pn la alegeri, pentru funcionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar puin peste 9.000 de lei. n luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru ntreinere, iar 7.316 pentru subordonaii lui Antonescu.

Spre deosebire de proprii si parlamentari care s-au opus n numr mare apelrii la aceast form de declanare a unei aciuni mai mult de imagine dect cu anse de reuit n direcia declanrii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renunarea la indemnizaia de senator.

Conform ultimei sale declaraii de avere, liderul PNL avea n luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, n conturi bancare. Iar aceasta nu este unica surs de bani n familie.

Soia, europarlamentara Adina Vlean este cea care aduce cei mai muli bani n cas. Ca eurodeputat, Vlean beneficiaz de o indmenizaie lunar de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaug banii pentru transport, cazarea i diurn care pot dubla suma menionat mai sus.

Spre deosebire de soul su, Vlean face ns bani i n afara legislativului. Potrivit declaraiei sale de avere, n 2010, liberala a ctigat 90.086 euro din consultana acordat Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:44

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:35:33

Salut Black ,in primul rand oto doresc sa ai o saptamana buna !

"Doamna" pe zi ce trece isi permite tot mai mult ,a devenit la propriu MAHALAGIOAICA forumului ,pe langa prostiile pe care le debiteaza si care nu le dovedeste niciodata ,e si nesimtita ,asa ca asemenea specimene trebuiesc atentionate ,si apoi.....ca in armata,stii tu......

Bai boule,tu esti pus aici sa urezi saptamani bune ?! Bai boule,si cascheta ta este mai scumpa decat serviciul asta penibil prestat de tine ! Injura boule USLul ca altfel ramai pe drumuri si habar nu ai sa faci vreo meserie platita nasol in timp de criza .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:45

si nici nu injur ....ma folosesc de vorbe vechi : "schimbarea STAPINILOR, bucuria nebunilor "si le adaptez la situatia existenta....ca asa am invatat la " HAZNAUA" : sa am imaginatie !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:46

Cum va supraviețui Crin Antonescu grevei parlamentare: "M mprumut de la prieteni"

Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions!

Autor: Carmen Vintil

Pentru c indemnizația de la Parlament era singura surs de venit, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus c pe perioada ct va dura greva parlamentar, se va mprumuta de la prieteni sau de la familie.

Sursa: VLAD STNESCUPreedintele PNL, Crin Antonescu, a spus c parlamentarii opoziiei, care nu vor mai participa la lucrrile Parlamentului ncepnd de la 1 februarie, nu vor ncasa indemnizaiile de edine, ci doar indemnizaia de baz i suma forfetar, folosit pentru ntreținerea birourilor parlamentare din teritoriu.

ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt form de venit, Antonescu a spus c acetia vor recurge, ca toi romnii, la prieteni sau familie, preciznd c, și el va face același lucru.

"S-ar putea s m i mprumut, dar nu cu milioane la bnci pentru ca dup aia s fac reclam", a mai declarat Antonescu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:48

De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:40:21Liberalii prahoveni protesteaz la poarta lui Antonescu: "Crin, trezete-te!". Cum le-a "soluionat" conducerea solicitrile!

Aproximativ 40 de liberali, membri ai filialei Prahova, au protestat, astzi, n fața sediului PNL din Aviatorilor, nemulțumiți de modul cum s-au mprțit candidaturile la nivelul USL n aceast organizație și de stilul n care a fost nlocuit fosta conducere n frunte cu Adrian Semcu. Antonescu le-a promis nemulțumiților c va gsi o soluție, dar una "care s se bat cu PDL nu s fac jocurile doamnei Anastase". ns decizia de convocare a Consiliului Naional Executiv pentru 12 martie nu a avut darul s-l mulumeasc pe Semcu, care a acuzat c alegerile interne pentru desemnarea noii conducerii a filialei vor avea loc prea trziu pentru ca organizaia s se poat mobiliza eficient pentru alegerile locale.

Sursa: RZVAN PETRESCU
Sursa: Adrian Pclian

1 /2.

PROTEST LA PNLUPDATE 5: Antonescu a susinut c nu exist nicio problem n ceea ce privete desemnarea candidailor USL pentru alegerile locale n Buzu i a afirmat c liberalul Nicolae Robu, cel mai probabil, va fi candidatul la Primria Timioara.Nu am nicio problem la Buzu", a afirmat Antonescu.

ntrebat cine va candida la Buzu, preedintele PNL a rspuns: Cine am neles, am anunat, am parafat i am anunat public. Deci este o chestiune rezolvat". n ceea ce privete primria Timioara, liderul PNL a precizat c nu au fost oficializate nc candidaturile, dar c n proporie de 99,9% este vorba de Nicolae Robu.

UPDATE 4. Conducerea PNL a decis convocarea Consiliului Național Executiv pentru data de 12 martie, a anunțat liderul Crin Antonescu ca rspuns la solictrile liberalilor prahoveni. ntrebat dac Semcu risc vreo sancțiune, Antonescu a infirmat o astfel de variant de acțiune.

Acum, la Birou, s-a convocat Consiliul Naional, nu numai pentru problema asta, ci pentru multe altele, dar avnd i problema asta pe ordinea de zi pentru 12 martie'Eu nu i-am evitat, le-am spus care e singura posibilitate de altfel, c aa unii l susin pe fostul preedinte (Adrian Semcu, n.r.), alii nu-l mai susin, c de aia nici nu mai e preedinte. Vor avea pn la urm nite alegeri, se vor pronuna, mai mult de att nu rspund de mulumirea i nemulumirea oamenilor. Nimeni nu a nclcat statul i nu-l va nclca, atta vreme ct voi fi preedinte al PNL, a spus Antonescu.

Fostul lider PNL Prahova, Adrian Semcu, se declar ns nemulțumit de soluția adoptat de BPC-ul partidului.

"E o btaie de joc, cum s faci Consiliu cu trei luni nainte de alegeri? De ct va mai dispune conducerea filialei pentru pregtirea campaniei. Asta nu e democraie cu domnul Antonescu preedinte", a clamat Semcu la ieirea din sediul PNL, nainte de a da liber oamenilor adui de la Ploieti cu un microbuz.

UPDATE 3. Discuția cu protestarii invitați n sediu a durat doar cateva minute, timp destul ca Antonescu și Helvig s se spele pe mini de orice responsabilitate n cazul noi conduceri de la Prahova. "Ne-au spus c aceste lucruri nu e de competența lor, c decizia n acest caz nu poate fi luat dect de Consiliul Național Executiv al partidului", a declarat Traian Victor Ionescu fost membru n BPJ al filialei Prahova.

UPDATE 2. "Crin wake-up man!", "Revoluția bunului simț numai la televizor!", "Antonescu = Iliescu", "2009: n Romnia a nceput revoluția bunului simț, n Prahova revoluția de la bunul plac","Lideri alei de noi, nu ppui numite de voi", "Revoluia bunului sim - da, revoluia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revoluia bunului sim, doar la televizor n prime-time?!!", "Crin, i dac noi am fi votat amnarea Congresului din 2009?", sunte mesajele pe care le scandeaz protestatarii.

FOTO: RZVAN PETRESCU

UPDATE 1. O delegație a protestatarilor va intra la discuții cu liderii PNL. Crin Antonescu a spus ca ncearc s gseasc o soluție dar care s nu nsemne "o alianț cu Roberta Anastase", fcnd referire la presupusele colaborri politice ale fostului lider Adrian Semcu la nivelul consiliului local Ploiești cu PDL-ul și cu primarul acestui Municipiu, Andrei Voloșevici. "Am nevoie de o conducere care s se bat cu PDL, nu care s fac jocurile PDL", a spus Antonescu, artndu-se nemulțumit de o pancart pe care scria "revoluția bunului simț nu mai la prime time".

Liberalii prahoveni, veniți la sediul PNL, au declarat c au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul n care a fost numit conducerea interimar la Prahova, ns nu au primit niciun rspuns, motiv pentru care au venit la sediul central. "A fost numit o conducere interimar, ntr-un mod pe care eu nu l-am vzut nici la comuniti i s se intre ct mai repede n legalitate", a spus unul dintre protestatari.

Aceștia au mai acuzat c noua conducere a PNL Prahova a dizolvat abuziv biroul permanent al organizației Municipiului Ploiești ct și a organizației de tineret a acestei filiale. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți și de faptul c, cu cteva luni nainte de alegeri, organizația PNL prahova a fost "decimat". De exemplu, la nivelul organizației Ploiești toți cei 27 șefi de zon au fost nlocuiți și birourile dizolvate. Totodat, n urma negocierilor cu PSD pentru definitivarea listei de candidați la locale, liberalii au pierdut 20 de localitți, mai suțin protestatarii.

"Țin s amintesc c la ultimele dou tururi de scrutin organizația Prahova sub mandatul domnului Semcu a obținut cele mai bune rezultate la nivelul acestui județ din istoria PNL, adic 28%", a declarat Simona Snelbegh, președinta organizației de femei a PNL Prahova.

Protestatarii au fost ntmpinați de secretarul general al partidului Eduard Helvig și de secretarul general Radu Stroe.

din ce AN e textul asta ? esti "afinul " lui @906 de'ai inceput si tu sa-i iei naravul de sapator de arhive ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:49

Grev parlamentar a la USL: "Timpul trece, leafa merge"

Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions!

Aleii Opoziiei caut s boiocoteze activitatea legislativului, dar s-i pstreze intacte privilegiile de demnitari: funcii, salarii, diurne, secretare, maini, birouri.

Sursa: VLAD STNESCUAleii Opoziiei caut s boicoteze activitatea legislativului, pentru o eventual forare a anticipatelor, dar s-i pstreze, n paralel, intacte privilegiile de demnitari: funcii, salarii, diurne, secretare, maini, birouri. O soluie, n special pentru liberalii i social-democraii care au ca unic surs de venit mandatul de parlamentar, ar fi lsarea la libera lor alegere a modului n care vor renuna la propriile indemnizaii: cei cu stare vor putea opta pentru donarea lor ctre unele ONG-uri de genul SMURD, ceilali, pentru transferul de pe card n propriul lor buzunar.

Retragere din Parlament, nu grev parlamentar. Renunare i donare de indemnizaii la latitudinea fiecrui parlementar USL, nu o liter de lege n sine. Cu aceast terminologie, liderii USL au mai reuit s atenueze temerile propriilor colegi care i-au vzut interesele financiare afectate de planul de a crea presiune pe Putere pentru declanarea anticipatelor. Speriai c vor rmne fr indemnizaii i fr alte privilegii, gen secretar i main cu ofer la poart, aproape jumtate din parlamentarii liberali au votat, luni, mpotriva oricrei forme care poate fi asimilat cu greva i cu sancionarea pe linei pecuniar pentru abesenele de la lucrrile legislativului. Miercuri, att parlamentarii PNL, ct i cei ai PSD vor discuta la grupuri detaliile tehnice care le implic un astfel de boicot, n special cele pe linie financiar.

Indemnizaia parlamentar de baz pe care risc s o piard un deputat USL se ridic la 2.500 de lei. Cu tot cu participrile la edinele de plen i de comisii, un deputat are un salariu de 3.500-3.700 de lei, la care se mai adaug sume forfetare importante pentru ntreinerea biroului parlamentar, plus ali bani pentru deplasarea n teritoriu sau la Bucureti, pentru cazare n provincie i n hotelurile din Capital, dar i n strinatate.

Mai bine "lupttori" n Parlament, dect lefteri

Potrivit unor surse liberale, 28 din cei 61 de parlamentari liberali au votat pentru continuarea luptei mpotriva actualei Puteri de pe bncile legislativului i nu din afara Casei Poporului.

"Eu am fost pentru participarea la lucrrile legislative. Hotrrea mea de a vota mpotriv s-a bazat pe faptul c mereu am crezut c poi lupta mai bine pentru interesele celor care te-au ales n legislativ i nu n afara lui. Politica se face cu raiunea, nu cu inima. Inima te ndeamn s-i sprijini pe cei din strad, dar e doar un gest care nu ajut cu nimic strada, un gest de moemnt, care se va uita extrem de repede de ctre populaie. Ori mai bine rmi n aren i acolo trebuie s te exprimi. Pentru asta te-au trimis oamenii n Parlament", a declarat pentru EVZ, deputatul PNL Gheorghe Gabor.

Bani i privilegii, obstacole liberale n calea grevei

n fapt ns, n timpul edinei cu parlamentarii liberali, liderul Crin Antonescu s-a confruntat cu o aprig contestare a grevei parlamentare ca soluie pentru provocarea anticipatelor. Varianta demisiei a mai beneficiat doar de civa partizani, precum Adriana Sftoiu, singura care a menionat c i va menine decizia de a renuna la mandatul de deputat. Mai diplomat, Orban i-a pus gestul demisiei la dispoziia deciziei conducerii. Sprijinit de colegi, liderul senatorilor Puiu Haotti a dat de pmnt cu aceast soluie, invocnd riscul pierderii birourilor parlamentare din teritoriu pentru demisionari i al alegerilor pariale n unele colegii, susin surse liberale.

"Au fost n minoritate. Ar fi fost o soluie catastrofal pentru noi. n cea mai grav situaie, nu am mai fi fost partid parlamentar i nu am mai fi avut dreptul de a avea reprezentani n esciile de votare", ne-a explicat Gabor.

Mai vehemeni s-au dovedit liberalii pentru care indemnizaia de parlamentar constituie unica surs de venit n momentul de fa. Conform surselor citate, o bun parte dintre acetia, n frunte cu senatorul Teodor Melecanu, au invocat necesitatea unui boicot parlamentar condiionat care s nu le afecteze veniturile. Ce s facem? O s strngem din fund , asta o s facem! Ca parlamentar nici nu te poi angaja oriunde n alt parte", ne-a declarat un deputat liberal, ctrnit de decizia luat la nivelul grupurilor parlamentare.

O treab nc n cea

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus admite c exist o problem cu colegii care depind exclusiv de indemnizaiile de parlamentar, dar susine c acetia pot fi numrai pe degete. n general, parlamentarii notri au o situaie material i nu conteaz numai pe indemnizaiile acestea. Un singur coleg ne-a spus c va trebui s vad care e situaia cu fostul loc de munc", ne-a declarat Quintus.

n schimb, el s-a plns c nu a neles foarte clar care venituri parlamentare sunt afectate i pentru ce perioad de timp.

"Pentru mine treaba este nc n cea. Nu mi-e clar pn unde, cum i cnd. Am neles c se vor pstra birourile parlamentare pentru c trebuie s se in legtura cu electoratul. Exist posibilitatea ca parlamentarii care nu particip la lucrrile Parlamentului s-i pstreze sumele forfetare cu care s-i plteasc chiriile, salariaii, tot ce nseamn ntreinerea unui astfel de birou", a mai spus Quintus.

Exemplul lui Antonescu: mprumutul de la prieteni sau familie

Singurul rspuns tranant dat de Crin Antonescu a fost c sumele forfetare nu vor fi afectate, pentru c altfel ar fi afectai i angajaii parlamentari. Vor exista ns unii parlamentari care vor merge la edine s verifice cvorumul. ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt form de venit, Antonescu le-a recomandat s recurg la mprumuturi de la prieteni sau familie.

"S-ar putea s m i mprumut, dar nu cu milioane la bnci pentru ca dup aia s fac reclam", a declarat presei liderul PNL.

Mai curajoi, unii liberali cu funcii n comisiile parlamentare au ridicat i problema privilegiilor lor. Ce naiba de grev s faci cu unii care nu vor s coboare din mainile de serviciu?", a comentat, evident siderat, un parlamentar liberal, sub imperiul anonimatului, doleanele unor colegi de-ai si. Unii au ncercat s le vin n ajutor: potrivit surselor citate, un liberal ar fi propus o chet la care s participe liberalii cu stare pentru ajutorarea colegilor cu situaii materiale mai delicate. Propunerea nici nu a fost bgat n seam.

Colacul de salvare: donarea salariilor, la latidudinea aleilor USL

Totui, pentru liberalii care depind numai de indemnizaia de parlamentar se ntrezrete o cale de mijloc. Conducerea PNL nclin s lase propriilor parlamentari posibilitatea de a decide cum vor s-i cheltuie aceti bani, situaie de care ar putea profita colegii cu o stare material mai subire".

Indemnizaia de baz le intr pe carduri indiferent dac particip sau nu la edinele de plen sau din comisii. Singurele sume care le vor fi tiate pentru absen privesc indemnizaiile de edine de plen sau cele de comisii parlamentare cam 50 de lei per edin.

Viceliderul deputailor PNL, Eugen Nicolescu ne-a declarat c o posibil soluie ar fi ca indemnizaia de baz care va fi primit lunar de parlamentarii USL s fie donat unor ONG-uri.

"Noi am luat astzi o decizie politic. Detaliile tehnice le vom discuta miercuri. Probabil c vom opta i noi pentru o astfel de soluie. Sumele care vor intra pe cardurile parlamentarilor ar putea fi transferate ctre ONG-urile care au nevoie. De exemplu, eu m-am gndit s o donez SMURD-ului. Fiecare va decide pentru sine cum va proceda", ne-a declarat Nicolescu, comentnd o variant de lucru propus de colegii de la PSD n cadrul edinei conducerii USL

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:50

Cum se joac parlamentarii Opoziției cu demisiile din Parlament

Autor: Carmen Vintil

Demisia n bloc din Parlament a Opoziiei va rmne o poveste. Parlamentarii USL, din februarie, nu vor mai fi aici, n bnci, cumini", anuna sus i tare, liderul PSD, Victor Ponta la edina extraordinar din Parlament, mpins de la spate de Crin Antonescu. ns au rmas doar vorbe, la fapte nu a trecut nc niciun parlamentar, nici de la PSD, nici de la PNL. Mai mult, liderul PSD a declarat, la Romnia TV, c pentru a nlocui actualul guvern e nevoie de voturile parlamentarilor.

Sursa: RZVAN VLCNEANȚULiderul PSD, Victor Ponta, s-a rzgndit. Demisia n bloc a parlamentarilor USL nu i se mai pare o idee așa grozav. EL a declarat, ieri, la Romnia TV c pentru a nlocui actualul guvern cu unul format din tehnocrai este nevoie de voturile parlamentarilor, și a lsat de nțeles c parlamentarii USL ar putea recurge la boicotarea lucrrilor.

"Nu mai rmnem n formula actual a Parlamentului dup 1 februarie, dar n acelai timp trebuie s pstrm ce nseamn avantajul de a avea semnturile parlamentarilor. Schimbarea guvernului actual cu unul de tehnocrai nu poate fi fcut din strad, ci la cererea oamenilor, dar cu voturile din Parlament. Nu folosim termenul de grev ci de boicot, n care nu lum indemnizaiile, dac nu suntem n Parlament. Vom fi la momentul cnd trebuie s votm. n momentul n care va trebui s votm un guvern de tehnocrai, vom fi la vot", a declarat Ponta la Romnia TV.

"Trebuie s pstrm echilibrul economic și social"

Soluia demisiei n bloc fusese propus de liderul PNL, Crin Antonescu, iar Ponta, solidar, a acceptat-o. Confruntat ns de opoziia din propriul partid, liderul PSD s-a rzgndit i a anunat c o demisie n bloc nu este chiar oportun. Conștient c prin demisia parlamentarilor si nu se va ajunge la anticipate ci doar la alegeri parțiale n colegii, Victor Ponta a nceput s-și nuanțeze declarațiile. Și asta chiar de a doua zi dup ședința extraordinar a parlamentarilor.

Astfel, liderul PSD s-a pronunat pentru necesitatea gsirii unei metode prin care s fie determinat Puterea s plece, alta dect a demisiei propriilor parlamentari.
"Nu se pune problema ca de la 1 februarie s ne ducem napoi la Parlament, s ne ncasm salariile i s stm alturi de Roberta Anastase i de toi cei care susin nc Guvernul Boc ca i cum nu s-ar fi ntmplat nimic. E clar c trebuie s avem o atitudine clar, o atitudine decis. n acelai timp, ns sunt absolut convins c obligaia noastr a celor din USL este de a fi responsabili i de a le spune oamenilor ce facem dup ce acest Guvern nu va mai fi n funcie, cum facem s pstrm echilibrul economic i social", a explicat Ponta, lsnd de nțeles c ar nclina mai degrab pentru o grev parlamentar, dect pentru o demisie n bloc.

Antonescu a recunoscut i el c nu exist consens n USL

La rndul su, Crin Antonescu anuna, dup ce mai muli parlamentari liberali i-au depus demisiile n alb, c documentele nu au fost activate pentru c nu exist un consens n USL pe aceast tem.

Niciun parlamentar liberal nu a demisionat efectiv. A fost o discuie informal, la grupul nostru parlamentar, dup edina extraordinar de ieri a Parlamentului()Ludovic Orban, Adriana Sftoiu, dar i alii i-au scris demisiile care ulterior au ajuns la mine. Ele nu sunt activate. Trebuie depuse la secretariatul Senatului sau Camerei Deputailor i confirmate apoi n prima edin a Parlamentului de dup reluarea sesiunii. Aa c n prezent nu avem nici un demisionar din Parlament", a precizat Crin Antonescu.

Doar dac demisioneaz și Puterea

Chiar joi, la radioul public, liderul PSD, Victor Ponta, a precizat c parlamentarii Opoziiei vor demisiona din Parlament n cazul n care se va ncheia un acord politic cu Puterea n acest sens, preciznd c dac numai cei de la USL ar demisiona, nu ar mai avea cine s conteste legile la Curtea Constituional.
"Altfel, dac aprea doar din partea Opoziiei, dincolo de anormalitatea situaiei, un Parlament format doar din cei de la Putere, ar fi multe impedimente care in de ceea ce noi avem dreptul s facem n Parlament", a spus Ponta.

Dac plecm noi, Puterea poate s modifice i Constituia"

Ieri, vicepreedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat c ideea demisiilor n mas din Parlament, propus de Crin Antonescu, nu este una bun. "Analiznd legislaia n vigoare i Constituia nseamn c, dac am pleca din Parlament, cu numrul de parlamentari prezeni, ei ar putea s modifice i Constituia pentru c au dou treimi din cei care sunt n funcie. n aceste condiii, ar fi fost aberant s fim att de caraghioi nct s plecm din Parlament i s-i lsm s fac ce vor n ar", a declarat Gheorghe Nichita.

Am fi cei mai fraieri dac am demisiona"

Senatorii i deputaii USL ar fi "cei mai mari fraieri" dac ar demisiona din Parlament, a avertizat i senatorul PNL Mircea Diaconu.
"S-a analizat efectul dup regulament i ieirea noastr din Parlament ar fi un dezastru. Regulamentele spun c parlamentele funcioneaz cu numrul parlamentarilor existeni ()E absurd, aa este legislaia, iar noi am fi cei mai mari fraieri dac ne-am da demisia.(). Ne intereseaz un singur lucru: alegeri anticipate, celelalte - demisia guvernului i a preedintelui - sunt adiacente, decurg din alegeri", a spus Mircea Diaconu, care de altfel se numr printre cei care, luni sear, și scrisese demisia n alb.

Pierderea indemnizaiilor i mainilor, pentru blocarea lucrrilor legislativului, de preferat

Diaconu afirm c opoziia caut soluii pentru a bloca lucrrile Parlamentului, care vor implica renunarea la indemnizaii i alte faciliti n cazul aleilor USL.
" Deci suntem n parlament, dar nu suntem fizic, i atunci vom bloca cvorumurile tot timpul, peste tot: i n comisii, i n birourile permanente, i n plen. (...)Bineneles, probabil vom renuna la indemnizaii, la maini, la lucruri de tipul sta, pstrnd doar calitatea de membru", a mai spus Mircea Diaconu

Grev parlamentar de la 1 februarie

Senatorul PSD, Gavril Mrza, a anunțat c parlamentarii USL ar putea intra n grev de la 1 februarie, preciznd c pe toat perioada acestui protest parlamentarii nu-i vor ridica salariile. Senatorul a susținut c, prin acest demers, USL i va pune n aplicare strategia de declanare a alegerilor anticipate.

"Unul dintre colegii de Senat, Urban Iulian, i-a dat demisia din PDL. Asta face c n Senat, acum, opoziia este egal cu puterea. Dac se vor mai gsi, i n mod sigur vor mai fi i ali senatori care vor face acest pas, trecnd n opoziie am putea, ca la un moment dat, s hotrm toi cei din opoziie care vom fi majoritari s ne dm demisia. Aceast Camer i suspend activitatea din lips de cvorum i se va gsi o soluie pentru anticipate, care pot fi comasate cu alegerile locale din iunie, dac tot vor cei de la putere s fac economie de 21 de milioane de euro", a declarat, joi, Mrza.

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:54

Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:25

De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Io-te ca a inviat pinguinul! Aschimodia dracului, ai supravietuit iernii grele mancandu-ti excrementele de pingun si acum ai venit cu forte proaspete? Sau tu esti pinguinul doberman al doamnei gabi si te asmute sa le rupi nadragii adversarilor ei? Sau poate esti chiar gabi, ca ea nu poate sa injure, ca nu-i sta in caracter , fiind educata la scoli inalte din Paris si te-a inventat pe tine?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:31

De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21
De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !

Io-te ca a inviat pinguinul! Aschimodia dracului, ai supravietuit iernii grele mancandu-ti excrementele de pingun si acum ai venit cu forte proaspete? Sau tu esti pinguinul doberman al doamnei gabi si te asmute sa le rupi nadragii adversarilor ei? Sau poate esti chiar gabi, ca ea nu poate sa injure, ca nu-i sta in caracter , fiind educata la scoli inalte din Paris si te-a inventat pe tine?

Nu merita prietene,maine apare sub alt ID ,las'o sa'si faca numarul ,cand se va vedea in oglinda o sa'si de'a seama ca e o perdanta.......

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:22

Amice de unde ai inprumutat vocabularul asta ?esti din valea seaca ? ai copilarut cu presedintele?
ai stat cu el in timonerie? cred ca tu ai spus ;iarna nu este ca vara. el a copiat /

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:41

si tu, ca si sefu' tau , aveti glume bune !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:46

da' ....asa ca chestie : de ce te-a dus gindul la @pinguin, ca poate fi oricine ? ....ei, nu chiar oricine : tu, de ex., nu poti fi ! sau, poate da, daca iti schimbi unghiul de vedere si nu stii cum s-o dai cotita si atunci te "reformezi" ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:08

Micile rzboaie ale marelui Crin Antonescu

Autor: Carmen Vintil, Laura Ciobanu

eful PNL a fcut o obsesie din a-i pune la punct pe Sftoiu i Melecanu.

Sursa: FOTO: AGERPRESn ultimele trei zile, Crin Antonescu este mai dispus s se rfuiasc cu colegii de partid dect cu Traian Bsescu. Preedintele PNL are doar "vorbe alese" pentru fostul consilier prezidenial, deputatul PNL, Adriana Sftoiu, dar i pentru senatorul Teodor Melecanu.

Potrivit variantei prezentate public de Antonescu, Sftoiu se face "vinovat" de o declaraie potrivit creia el "nu va ajunge niciodat preedinte al Romniei". "Culpa" lui Melecanu este mai veche. ntr-un interviu acordat "Evenimentului zilei" n urm cu o lun, senatorul liberal afirma c o coabitare cu Traian Bsescu este posibil, dup alegerile de anul viitor.

Portretistul de serviciu"

Replica Adrianei Sftoiu nu s-a lsat ateptat. "Pe domnul Crin Antonescu nu te poi supra nici mcar cnd te critic. E att de superficial, de vizibil refulat nct practic ar trebui s ntorci pagina i s i vezi de treab", a scris ieri deputatul PNL Adriana Sftoiu pe site-ul voxpublica.

Totodat, ea susine c discursul lui Antonescu de la ntlnirea cu primarii nu a fost altceva dect "o rfuial cu toi cei care au alt opinie i alt atitudine dect domnia sa". Mai mult, fostul consilier prezidenial consider c, prin discursul su, liderul PNL se poziioneaz drept "portretistul de serviciu al opoziiei".

Despre opinia sa potrivit creia Crin Antonescu nu va ajunge preedinte, Sftoiu i-a transmis acestuia c face ce vrea cu votul ei.

"Nu m preocup frustrrile domnului Antonescu dect atunci cnd i le exhib public. (...) Pentru el, fidelitatea fa de partid se traduce n aceeai gam ntlnit i la colegii din PDL: liderul e de neatins. Chiar i atunci cnd se atinge singur cu inconsecvene de atitudine i discurs. Dac liberalii se regsesc n aceast atitudine, atunci cu adevrat ansa de a ajunge la guvernare e PSD sau, culmea ironiei, chiar PDL", conchide Sftoiu.

"Farmecul PNL"

Dup toate aceste reprouri, preedintele PNL a comentat c autoritatea cuiva n politic nu ine de cantitatea de njurturi pe care o dobndete. "PNL are cteva caracteristici i ine de farmecul su faptul c un deputat, care ntmpltor nu a gsit nici un prilej s atace pe domnul Bsescu, pe domnul Boc, pe careva din Executiv, i exercit talentele publicistice mpotriva preedintelui partidului", a spus Antonescu.

n opinia sa, nu se impune vreo sanciune la adresa Adrianei Sftoiu. Senatorul PNL, Teodor Melecanu, a intrat i el n colimatorul lui Crin Antonescu. "Pcatul" su este acela de a fi acordat Evenimentului Zilei", la mijlocul lunii septembrie, un interviu n care afirma c o coabitare cu Bsescu nu este imposibil.

Conducerea PNL, dominat de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat n discuia Biroului Permanent. Ulterior s-a anunat public c oricine poate considera c ar putea s coabiteze cu Bsescu, dac dorete s fac acest lucru s o fac din afara PNL".

Nici dup o lun de la interviu, preedintele PNL nu pare s fi uitat declaraiile lui Teodor Melecanu. "Hai s nu ne pclim, ca nu suntem toi diplomai. Unii suntem oameni proti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare n sens tehnic, e una, i coabitarea pe care ne-o povestete Melecanu ntr-un interviu, taman acum, cnd murim noi de gt cu Bsescu, pe care o i explic, cic i cnd eram la guvernare noi ne certam cu Bsescu, era foarte greu, dar pn la urm gseam soluiile bune pentru ar", a adaugat Antonescu.

El i-a atras atenia lui Melecanu, fost diplomat, c acum nu mai e o chestiune de diplomaie, ci e o chestiune "de rzboi".

"Nu m preocup frustrrile domnului Antonescu dect atunci cnd i le exhib public. (...) Pentru el fidelitatea fa de partid se traduce astfel: liderul e de neatins.
ADRIANA SFTOIU, deputat PNL

O POLEMIC VECHE

"O moralist second-hand achiziionat de Patriciu"

Crin Antonescu i Adriana Sftoiu nu sunt la primul meci. n luna martie, liderul PNL i transmitea fostului consilier prezidenial c nu are calitatea s vin s critice partidul de inconsecven moral, de renunare la principii. n acest context, el i-a amintit de perioada n care Sftoiu lucra la Palatul Cotroceni:

"Cineva care st i este primul sftuitor al lui Bsescu, n vreme ce acesta face o sumedenie de lucruri imorale - pot sa mi amintesc vreo 15-20 dintre ele - nu are calitatea moral s vin ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu s discute cu PNL lucrurile astea".

Cu o dou sptmni nainte, nalta Curte de Casaie i Justiie (ICCJ) hotra c Dan Voiculescu a fcut poliie politic, iar Sftoiu a cerut s aplice aceeai "judecat" conservatorului precum fostei liberale Mona Musc.

Adriana Sftoiu, o alt femeie pedist, o moralist second-hand achiziionat pe vremea lui Dinu Patriciu sau Clin Popescu Triceanu, ip ascuit. mi spune c trecutul conteaz. Nu mai spunei, doamna Sftoiu! ntr-adevr, trecutul conteaz!", i transmitea Antonescu atunci Adrianei Sftoiu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:14

"Srcie" de senator: Cum s-ar mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro

(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem.

Liderul PNL Crin Antonescu a ncercat s-i consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar n urma grevei USL, artnd c i el va fi afectat de renunarea la indemnizaii. Dndu-se drept model, preedintele liberal le-a sugerat aleilor Opoziiei s se mprumute de la prieteni sau familie, ct timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat ns liderul liberal s menioneze este c nu orice senator sau deputat USL are o soie europarlamentar cu venituri lunare de cel puin 7.000 de euro i nici 300.000 de euro n conturile familiei, o rezerv financiar salutur pentru un politician care nu are alt surs de venit dect propriul mandate de parlamentar.

Sursa: RZVAN VLCNEANȚU"S-ar putea s m i mprumut, dar nu cu milioane la bnci pentru ca dup aia s fac reclam", a declarat ieri presei Antonescu, ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt form de venit, n condiiile renunrii la indemnizaii.

Boicotul legislativ anunat de USL l va face pe Antonescu s renune la o indemnizaie net lunar de 4232 de lei aa cum figureaz salariul su pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi.

Dei Antonescu anun c va intra n grev parlamentar ncepnd cu data de 1 februarie, nu acelai lucru se va ntmpla i cu activitatea biroului su parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, n scopul exercitarii mandatului n circumscripiile electorale, deputaii i senatorii primesc lunar o sum forfetar din bugetul Camerei Deputailor i, respectiv, al Senatului, echivalent cu o indemnizaie i jumtate brut a deputatului, respectiv a senatorului.

Pn la alegeri, pentru funcionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar puin peste 9.000 de lei. n luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru ntreinere, iar 7.316 pentru subordonaii lui Antonescu.

Spre deosebire de proprii si parlamentari care s-au opus n numr mare apelrii la aceast form de declanare a unei aciuni mai mult de imagine dect cu anse de reuit n direcia declanrii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renunarea la indemnizaia de senator.

Conform ultimei sale declaraii de avere, liderul PNL avea n luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, n conturi bancare. Iar aceasta nu este unica surs de bani n familie.

Soia, europarlamentara Adina Vlean este cea care aduce cei mai muli bani n cas. Ca eurodeputat, Vlean beneficiaz de o indmenizaie lunar de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaug banii pentru transport, cazarea i diurn care pot dubla suma menionat mai sus.

Spre deosebire de soul su, Vlean face ns bani i n afara legislativului. Potrivit declaraiei sale de avere, n 2010, liberala a ctigat 90.086 euro din consultana acordat Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:22

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:08:44Micile rzboaie ale marelui Crin Antonescu

Autor: Carmen Vintil, Laura Ciobanu

eful PNL a fcut o obsesie din a-i pune la punct pe Sftoiu i Melecanu.

Sursa: FOTO: AGERPRESn ultimele trei zile, Crin Antonescu este mai dispus s se rfuiasc cu colegii de partid dect cu Traian Bsescu. Preedintele PNL are doar "vorbe alese" pentru fostul consilier prezidenial, deputatul PNL, Adriana Sftoiu, dar i pentru senatorul Teodor Melecanu.

Potrivit variantei prezentate public de Antonescu, Sftoiu se face "vinovat" de o declaraie potrivit creia el "nu va ajunge niciodat preedinte al Romniei". "Culpa" lui Melecanu este mai veche. ntr-un interviu acordat "Evenimentului zilei" n urm cu o lun, senatorul liberal afirma c o coabitare cu Traian Bsescu este posibil, dup alegerile de anul viitor.

Portretistul de serviciu"

Replica Adrianei Sftoiu nu s-a lsat ateptat. "Pe domnul Crin Antonescu nu te poi supra nici mcar cnd te critic. E att de superficial, de vizibil refulat nct practic ar trebui s ntorci pagina i s i vezi de treab", a scris ieri deputatul PNL Adriana Sftoiu pe site-ul voxpublica.

Totodat, ea susine c discursul lui Antonescu de la ntlnirea cu primarii nu a fost altceva dect "o rfuial cu toi cei care au alt opinie i alt atitudine dect domnia sa". Mai mult, fostul consilier prezidenial consider c, prin discursul su, liderul PNL se poziioneaz drept "portretistul de serviciu al opoziiei".

Despre opinia sa potrivit creia Crin Antonescu nu va ajunge preedinte, Sftoiu i-a transmis acestuia c face ce vrea cu votul ei.

"Nu m preocup frustrrile domnului Antonescu dect atunci cnd i le exhib public. (...) Pentru el, fidelitatea fa de partid se traduce n aceeai gam ntlnit i la colegii din PDL: liderul e de neatins. Chiar i atunci cnd se atinge singur cu inconsecvene de atitudine i discurs. Dac liberalii se regsesc n aceast atitudine, atunci cu adevrat ansa de a ajunge la guvernare e PSD sau, culmea ironiei, chiar PDL", conchide Sftoiu.

"Farmecul PNL"

Dup toate aceste reprouri, preedintele PNL a comentat c autoritatea cuiva n politic nu ine de cantitatea de njurturi pe care o dobndete. "PNL are cteva caracteristici i ine de farmecul su faptul c un deputat, care ntmpltor nu a gsit nici un prilej s atace pe domnul Bsescu, pe domnul Boc, pe careva din Executiv, i exercit talentele publicistice mpotriva preedintelui partidului", a spus Antonescu.

n opinia sa, nu se impune vreo sanciune la adresa Adrianei Sftoiu. Senatorul PNL, Teodor Melecanu, a intrat i el n colimatorul lui Crin Antonescu. "Pcatul" su este acela de a fi acordat Evenimentului Zilei", la mijlocul lunii septembrie, un interviu n care afirma c o coabitare cu Bsescu nu este imposibil.

Conducerea PNL, dominat de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat n discuia Biroului Permanent. Ulterior s-a anunat public c oricine poate considera c ar putea s coabiteze cu Bsescu, dac dorete s fac acest lucru s o fac din afara PNL".

Nici dup o lun de la interviu, preedintele PNL nu pare s fi uitat declaraiile lui Teodor Melecanu. "Hai s nu ne pclim, ca nu suntem toi diplomai. Unii suntem oameni proti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare n sens tehnic, e una, i coabitarea pe care ne-o povestete Melecanu ntr-un interviu, taman acum, cnd murim noi de gt cu Bsescu, pe care o i explic, cic i cnd eram la guvernare noi ne certam cu Bsescu, era foarte greu, dar pn la urm gseam soluiile bune pentru ar", a adaugat Antonescu.

El i-a atras atenia lui Melecanu, fost diplomat, c acum nu mai e o chestiune de diplomaie, ci e o chestiune "de rzboi".

"Nu m preocup frustrrile domnului Antonescu dect atunci cnd i le exhib public. (...) Pentru el fidelitatea fa de partid se traduce astfel: liderul e de neatins.
ADRIANA SFTOIU, deputat PNL

O POLEMIC VECHE

"O moralist second-hand achiziionat de Patriciu"

Crin Antonescu i Adriana Sftoiu nu sunt la primul meci. n luna martie, liderul PNL i transmitea fostului consilier prezidenial c nu are calitatea s vin s critice partidul de inconsecven moral, de renunare la principii. n acest context, el i-a amintit de perioada n care Sftoiu lucra la Palatul Cotroceni:

"Cineva care st i este primul sftuitor al lui Bsescu, n vreme ce acesta face o sumedenie de lucruri imorale - pot sa mi amintesc vreo 15-20 dintre ele - nu are calitatea moral s vin ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu s discute cu PNL lucrurile astea".

Cu o dou sptmni nainte, nalta Curte de Casaie i Justiie (ICCJ) hotra c Dan Voiculescu a fcut poliie politic, iar Sftoiu a cerut s aplice aceeai "judecat" conservatorului precum fostei liberale Mona Musc.

Adriana Sftoiu, o alt femeie pedist, o moralist second-hand achiziionat pe vremea lui Dinu Patriciu sau Clin Popescu Triceanu, ip ascuit. mi spune c trecutul conteaz. Nu mai spunei, doamna Sftoiu! ntr-adevr, trecutul conteaz!", i transmitea Antonescu atunci Adrianei Sftoiu.

si iata ca s-a Dovedit ca Melescanu e foarte dispus la un concubinaj cu Basel !....deci : Antonescu are dreptate !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:35

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, n replic, la numirea lui Teodor Meleșcanu la conducerea SIE c nici nu a fost informat, nici nu i s-a cerut acceptul.

TENSIUNI
Crin Antonescu și Teodor Melecanu
"Aceast desemnare e o afacere ntre domnul Meleșcanu și domnul Bsescu, dac nu s-a amestecat și altcineva n aceast afacere", a fost primul comentariu fcut, azi, de Crin Antonescu dup anunțul c Teodor Meleșcanu a fost propus de șeful staului la conducerea SIE.

Președintele PNL a spus c Meleșcanu, nu numai c nu i-a cerut "acceptul politic", dar nici mcar nu l-a informat pe el sau pe vreun lider PNL de propunerea pe care i-a fcut-o Traian Bsescu.

"Azi am primit din partea domniei sale un fel de cerere de autosuspendare din PNL. Nici nu mai este nevoie pentru c n calitate de președinte al PNL voi propune la prima ședinț exclduerea domnului Meleșcanu din partid. Trdarea politic nu mai e un accident n viața politic romneasc. Avem o majoritate guvernamental construit pe trdare", a conchis Crin Antonescu.

9am251241

8 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:37

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:14:30"Srcie" de senator: Cum s-ar mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro
www.youtube.com/watch?v=0df41QYZ_uM&feature=related

Preedintele Traian Bsescu nu mai are ncredere n oamenii din PDL. Aa justific Victor Ponta numirea lui Teodor Melecanu n funcia de preedinte al Serviciului de Informaii Externe. Declaraia a fost fcut la Realitatea TV, n emisiunea Realitatea la Raport.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:38

Traian Bsescu mai ntinde o mn liberalilor: Teodor Meleșcanu a acceptat efia SIE și s-a autosuspendat IMEDIAT din PNL.

Traian Bsescu l-a propus pe liberalul Teodor Melecanu (71 de ani) drept noul director al SIE, se arat ntr-un comunicat al preediniei. Nominalizarea va fi supus plenului reunit al Parlamentului n edina de mari.

Sursa: Rzvan Vlcneanun aceast diminea, potrivit unor surse politice citate de EVZ, Teodor Melecanu urma a fi numit la șefia SIE.

"n temeiul art. 65, lit. h) din Constituia Romniei, preedintele Traian Bsescu a propus Parlamentului numirea n funcia de director al Serviciului de Informaii Externe a domnului Teodor Viorel Melecanu", a confirmat ulterior Preedinia, ntr-un comunicat postat pe site-ul Administraiei Prezideniale.

Postul vacantat, validarea succesorului lui Ungureanu n plenul reunit

Pe linie procedural, plenul reunit al Camerei Deputailor i Senatului a adoptat, n aceast dup-amiaz, cu 233 de voturi ''pentru'', niciun vot mpotriv i fr nicio abinere, proiectul de hotrre prin care se declar vacant funcia de director al SIE ca urmare a demisiei lui Mihai-Rzvan Ungureanu pe 8 februarie.

Parlamentul urmeaz s se reuneasc n edin de plen comun i mari, ncepnd cu ora 13,30, pentru a dezbate i valida propunerea venit din partea preedintelui Traian Bsescu cu privire la numirea unui nou director al SIE.

Comisiile parlamentare pentru controlul SIE se vor ntlni n aceast dup-amiaz pentru a discuta despre postul rmas vacant la acest Serviciu, dup ce Mihai Rzvan Ungureanu a fost numit premier. Potrivit unor surse din interiorul PNL, Teodor Melecanu va fi numit la șefia SIE. Pentru ca noul director al Serviciului s treac de Parlament este nevoie de majoritate calificat, respectiv dou treimi din numrul celor prezenți. ntrebat dac va fi luat n calcul varianta revenirii n legislativ n cazul n care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus c acesta nu este un motiv

Vacantarea postului de director al SIE va fi constatat astzi de birourile reunite ale Camerei Deputailor i Senatului.

"Nu e un motiv s revenim n Parlament"

Pentru ca noul director al Serviciului s treac de Parlament este nevoie de majoritate calificat, respectiv dou treimi din numrul celor prezenți. ntrebat dac va fi luat n calcul varianta revenirii n legislativ n cazul n care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus c acesta nu este un motiv.

Teodor Melecanu are o experienț de aproape 30 de ani n MAE, unde n perioada 1992-1996, n guvernul Nicolae Vcroiu, a fost ministru din partea PDSR. Dup alegerile din 1996, Melecanu i-a fondat propriul partid - Aliana pentru Romnia (ApR) cu care a candidat la alegerile parlamentare i prezideniale. n 2002 ApR a fuzionat cu PNL, Teodor Melecanu fiind ales vicepreedinte al PNL, funcie deinut pn n 2010.

ntre timp, Melecanu a mai fost al Aprrii n guvernul liberal al lui Clin Popescu-Triceanu i tot aici ministru-interimar al Justiiei.

Teodor Melecanu se afl de ceva vreme ntr-un conflict mocnit cu preedintele PNL, Crin Antonescu, dup ce senatorul a declarat ntr-un interviu c se poate guverna i cu Traian Bsescu-preedinte.

9am251241

8 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 11:02

De la: 9am150966, la data 2009-10-25 16:53:36un om de care avem nevoie !

www.youtube.com/watch?v=smodJ_9vaRM&feature=related

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 06:55

A intrat Crin Antonescu n rndul lumii bune". Apare mtua Tamara?
Autor: Horia Tabacu

Pn ieri Crin Antonescu nu putea fi bnuit de corupie. Adversarii lui l acuzau de absene repetate de la edinele din Parlament, colegii de partid de infatuare i lips de dialog, colegii de coaliie de unele hotrri pripite. Ieri, dezvluirile din EVZ au ocat.

Liderul liberal apare ca posibil proprietar, mpreun cu soia sa, al unui apartament de sute de mii de euro. Aceast nou locuin, cumprat anul trecut, nu apare n declaraia de avere.

Crin Antonescu a lucrat numai la Stat. A fost profesor, parlamentar i ministru. n declaraiile lui de avere nu apare (nc) nici o mtu Tamara. Atunci, n mod normal, el ar fi trebuit s i cumpere acest apartament din salariile de profesor, parlamentar i ministru.

Oamenii de vrsta lui, care au lucrat la Stat i care ar fi pus ban pe ban, toat viaa greu ar putea ajunge un autoturism de 20.000 de euro i un apartament normal ntr-un cartier. Acesta este nivelul n Romnia.Toat lumea tie asta.

El are BMW, bijuterii i muli bani n cont. Pentru a lmuri aceste suspiciuni Crin Antonescu ar trebui s dea o declaraie public. Un om politic datoreaz asta alegtorilor lui. n acest mod el ar pune capt unor speculaii care deja se fac pe aceast tem, mai cu seam c, n Romnia, muli lideri politici au promis funcii i au luat bani pentru asta.

Poate a gsit o comoar i este acuzat pe nedrept. Poate soia a avut zestre mai mare dect se tie. Ateptam.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:01

CRIN, S-I FIE RUINE! Casa liderului liberal: Un living, o buctrie, dou dormitoare i un birou = 180 mp

Noua locuin a liderului PNL, dezvluit de EVZ, are o suprafa uria i a costat 245.000 de euro, la "rou". Ea a fost cumprat printr-un credit ipotecar i e rezultatul unirii a dou apartamente.

INSTANTANEU
Fotoreporterii EVZ au surprins ieri, chiar lng locuința președintelui PNL, mai mulți bucureșteni care comentau aprins dezvluirile din EVZ
APARTAMENTUL DE SUTE DE MII DE EURO AL LUI CRIN

Europarlamentarul Adina Vlean, soia liderului PNL, a declarat pentru EVZ c nu-i mai amintete concret cnd a contractat apartamentul de lux de pe malul Lacului Floreasca.

"Nu mai tiu exact cnd am semnat hrtiile. Apartamentul l-am gsit printr-o agenie imobiliar. Mai nti am semnat un precontract, apoi am mai ateptat o perioad, dup care am contractat un credit ipotecar. Potrivit documentelor de la banc, apartamentul este ipotecat n favoarea bncii", ne-a explicat Vlean.

Vlean are lapsus

O posibil explicaie a acestui "lapsus" ar putea fi faptul c att apartamentul, ct i creditul ipotecar nu figureaz n declaraiile de avere ale celor doi demnitari.

ntrebat de ce nu i-au consemnat n declaraiile de avere achiziionarea casei i creditul bancar, Vlean ne-a rspuns: "Apartamentul l-am cumprat anul trecut, n var. Nu am actele n fa. Am sunat la ANI i am ntrebat dac trebuie s declar apartamentul. n urmtoarea declaraie de avere va aprea i aceast cas".

Un apartament ct dou la un loc

Soia liderului PNL afirm c noul apartament are o suprafa de 180 de metri ptrai: "Blocul sta e atipic. Nu o s vedei acolo dou apartamente la fel. Noi am cumprat locuina n stadiul la rou, doar cu pereii exteriori. Pentru asta am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o buctrie, dou dormitoare i un birou. Deci, sunt patru camere mari".

O singur persoan la ntreinere

La avizierul blocului, toate apartamentele au trecute n dreptul numrului de persoane doar cifra 1. ntrebat care e explicaia acestui lucru, una dintre vecinele lui Crin Antonescu ne-a lmurit: "Toat lumea din blocul sta a cumprat locuinele n stadiul de construcie. Fiecare familie are cte dou-trei apartamente cumprate, din care au fcut o cas mare. De aceea, n fiecare apartament iniial e trecut cte o singur persoan".

Rugat s explice de ce n dreptul locuinei lor figureaz la ntreinere o singur persoan, europarlamentarul ne-a declarat: "Nu tiu de ce. ntreinerea e calculat pentru trei persoane. Eu am cumprat o coaj. Ca numr cadastral, figureaz o singur unitate de locuit. Dac la origini erau dou, asta nu mai tiu".

OMISIUNE. Casa i creditul bancar contractate de ctre soii Adina i Crin Antonescu nu figureaz n declaraiile lor de avere, aa cum ar fi fost normal
FOTO: RZVAN VLCNEANȚU

"Am cumprat locuina n stadiul la rou, doar cu pereii exteriori, i am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o buctrie, dou dormitoare i un birou. Deci, sunt patru camere mari.
ADINA VLEAN, soia lui Crin Antonescu

CINE A RIDICAT BLOCUL

Construit de familia lui Virgil Mgureanu

Imobilul n care locuiete familia Antonescu a fost ridicat de ctre familia fostului director al Serviciului Romn de Informaii, Virgil Mgureanu. Potrivit documentaiei de urbanism, pe baza creia s-a construit cldirea, autorizaiile au fost eliberate n 2009.

Ridicat la nceputul crizei

Contactat de EVZ, Virgil Mgureanu a explicat c imobilul a fost fcut printr- un credit bancar. "Nici acum nu am achitat datoria la banc. Mai avem de luat bani de la proprietari. Majoritatea au pltit", a declarat Mgureanu.

Acesta a explicat c nu mai tie exact cnd a fost vndut apartamentul soilor Antonescu.

"Locuinele au fost vndute pe parcurs. Am ridicat blocul la nceputul crizei, cnd nu mai construia nimeni", a completat fostul ef al SRI.

Derogri de la PUG

Consiliul General al Capitalei a votat planul urbanistic zonal (PUZ) n aprilie 2009, dei avizul de urbanism a fost votat cu aproape doi ani n urm, n iulie 2007. La acea vreme, aleii generali au dat voie beneficiarului s ridice cu un etaj n plus fa de ct era nlimea maxim admis n zon, iar coeficientul de utilizare al terenului (CUT) a fost mrit peste limita maxim admis, de la 2,25 la 3,1.

MARMUR, VIDEO-INTERFON

Dotri super-luxoase

Blocul n care locuiesc soii Antonescu este unul exclusivist, situat n zona 0. La civa metri de imobil, se ntinde Lacul Floreasca. Finisajele construciei sunt de lux. Intrarea n bloc este permis doar prin video- interfon.

Blocul n care locuiete liderul PNL, Crin Antonescu, i soia sa, Adina Vlean, este nconjurat de vile i ansambluri rezideniale de lux. Iei din scar, faci doi pai i eti pe malul lacului Floreasca. Locul e o oaz de linite, iar singurii care fac glgie n zon sunt pescruii.

Trei etaje, cu lift

Pardoseala scrii blocului este din marmur fin. Cele doar trei etaje ale cldirii au lift. Parcarea pentru locatari este n subsolul blocului, unde se poate ajunge direct cu ascensorul. Mainile acestora sunt pe msura preurilor din zon: Porsche Cayenne, BMW X 6, Nissan Pathfinder, Volvo, Audi Q 5 etc. Printre toate aceste automobile de lux, una singur fcea not discordant: o Dacia Logan.

Maina lui Antonescu

Dup ce am verificat numrul de nregistrare al acesteia, B-38-SNT, am aflat c acest autoturism este proprietatea Senatului Romniei, instituie care a dat-o spre folosire demnitarului Crin Antonescu.

PRETENIOS. Maina de la Senat a liberalului Crin Antonescu se prfuiete n garajul blocului. Prefer Mercedesul de la partid

DECLARAIILE LUPULUI MORALIST

Liderul PNL cerea altora s fie transpareni. El a fost opac

28 aprilie 2010. "Dac e vorba de sfidare i de nesimire maxim, total, am vzut ieri un preedinte care, cu nesimire, sfideaz opinia public. Povestea asta cu Mihileanu - despre care exigenii partizani ai ANI i anatomiti ai cazului Voicu l ignor i spun c nu e un capt de ar - o cunoate toat ara. Cum este posibil ca n vreme ce tu doreti s te legitimezi ca omul care pzeti cu severitate, cu rigoare maxim, atitudinea la centim a demnitarului public, s rzi ca un nesimit pe seama unei mgrii pe care ai fcut-o, n conflict de interse, n dispreul legii, n orice."

20 noiembrie 2009. "Exist multe ntrebri la care nu eu, ci ziaritii i romnii ateapt rspunsuri de la dumneavoastr. Eu nu le mai atept. Nu v pun o ntrebare, ci v dau o asigurare: N-avei o implicare n dispariia flotei, nu v-ai luat o cas n Mihileanu."

1.800 de euro
cost, n medie, un metru ptrat n zona n care i-a cumprat cas eful liberalilor, Crin Antonescu

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:07

De ce ar trebui Traian s-i trimit lui Crin un buchet de flori
n primvara anului trecut, cnd USL a efectuat sondaje n toate judeele pentru a stabili candidaii la alegerile locale, Teodor Melecanu era persoana cea mai bine plasat pentru a ctiga preedinia consiliului judeean Prahova. S-a ntmplat ns c, la acel moment, conflictul dintre Crin Antonescu i Dinu Patriciu se afla n perioada de vrf.Melecanu, fost membru al consiliului de administraie al Rompetrol, era perceput ca fiind un apropiat al mogulului de la Adevrul. n consecin, Antonescu i-a propus lui Ponta s fac un schimb: PNL renun la candidatura la preedinia CJ Prahova, dar primete Buzul. Prahova fiind unul din cele mai bogate judee din ar, liderii PSD au acceptat fericii acest troc.
Una peste alta, Crin Antonescu a cedat PSD un jude relativ prosper doar pentru c-l suspecta pe potenialul candidat liberal c nu-i este 100% fidel. Melecanu, de obicei un personaj prudent i conformist cu efii, s-a suprat i a nceput s ias din linia oficial a PNL, inclusiv ntr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, n care afirma c "o coabitare cu Traian Bsescu nu este imposibil". Cteva ore dup apariia acestui interviu, Mihai Voicu i arta lui Melecanu ua: "Oricine poate considera c poate s coabiteze cu Bsescu, ns dac dorete s fac acest lucru, trebuie s-o fac din afara PNL."
Ceea ce vreau s art cu aceste fapte este c, dac Antonescu nu-l mpingea pe Melecanu n afara PNL, Bsescu probabil c nu ar fi avut azi un candidat att de bun la efia SIE. Spun "att de bun" nu pentru c a fi uitat trecutul domnului Melecanu n diplomaia ceauist, ci pentru c actualul ef al statului are din nou un argument puternic n faa celor care-l acuz de dictatur. Ambele servicii secrete sunt conduse de oamenii USL. Cine mai poate vorbi n aceste condiii despre suspiciunile c SRI sau SIE ar face poliie politic?
Numirea lui Melecanu la SIE mai rezolv o problem: opoziia rmne fr un om n Senat, iar puterea are un vot n plus.

S-ar fi ntmplat toate acestea dac Crin Antonescu nu se lsa condus de instincte primare i-l lsa pe senatorul PNL s candideze la Prahova? Dup opinia mea, era destul de posibil ca Melecanu s fi preferat un post linitit, de patru ani, la preedinia CJ Prahova, cu mare anse s fie reales n 2016, n locul unei funcii n care depinde 100% de mandatul, mai lung sau mai scurt, al lui Traian Bsescu. n orice caz, sunt sigur c dac Melecanu nu era marginalizat n PNL, eful statului nu i-ar fi oferit efia SIE.

Trgnd linia, eu cred c Palatul Cotroceni i-ar putea trimite un buchet mare de flori simpaticului lider al PNL...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:30

daca tot asa de bine informat, spune-ne cum si cit a costat apartamentul de 400mp al donsoarei cele mari a lui Base ? opinia publica mai asteapta si acum raspunsul dinsei la acele " vinzari anterioare " din care a fost cumparat, ap. ce se ridica la valoarea de 1 mil. euro !
EVZ nu spune nimic despre asta, nu-i asa ? de ce v-ar spune , ca sa va intrebati, ca orice om normal din tara asta : cum e posibil ?
mai scoateti si voi nasul din tabloidele puterii si mai cautati si alte informatii, ca sa vedeti si voi cam la ce nivel e JAFUL facut in tara asta !

Pagini: << 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: