Info
x
Cine este crin antonescu?
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:03
De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro Presedintele Basescu ,nu te tragi de sireturi cu laptareasa.........
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:12
De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro Salut Silver! Las-o in pace, pentru ca ea a zis ca nu injura pe nimeni pe aici, dar isi permite sa-i faca nebuni sau cum ii mai vine la gura pe cei care nu sunt posedati de Haznaua 3. E o Doamna... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
9am251226 37 mesaje Membru din: 27/02/2012 |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:17
De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro Excelenta Sa Presedintele Romaniei ,Traian Basescu ,gaozare !Asa se zice corect ! Ori dai respect boule ,ori te lasi de meserie ! Ce simplifica boul asta cu sapca adresarea fata de Seful Statului,Excelenta sa TRAIAN BASESCU !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:35
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 19:12:17De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro Salut Black ,in primul rand oto doresc sa ai o saptamana buna ! "Doamna" pe zi ce trece isi permite tot mai mult ,a devenit la propriu MAHALAGIOAICA forumului ,pe langa prostiile pe care le debiteaza si care nu le dovedeste niciodata ,e si nesimtita ,asa ca asemenea specimene trebuiesc atentionate ,si apoi.....ca in armata,stii tu...... Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:40
Liberalii prahoveni protesteaz� la poarta lui Antonescu: "Crin, treze�te-te!". Cum le-a "solu�ionat" conducerea solicit�rile!
Joac� Remi Gratis �i �nc�lze�te-te cu premii fierbin�i. Ia din start 5 Euro cadou !! Autor: Marius Vulpe Aproximativ 40 de liberali, membri ai filialei Prahova, au protestat, ast�zi, �n fața sediului PNL din Aviatorilor, nemulțumiți de modul cum s-au �mp�rțit candidaturile la nivelul USL �n aceast� organizație și de stilul �n care a fost �nlocuit� fosta conducere �n frunte cu Adrian Semcu. Antonescu le-a promis nemulțumiților c� va g�si o soluție, dar una "care s� se bat� cu PDL nu s� fac� jocurile doamnei Anastase". �ns� decizia de convocare a Consiliului Na�ional Executiv pentru 12 martie nu a avut darul s�-l mul�umeasc� pe Semcu, care a acuzat c� alegerile interne pentru desemnarea noii conducerii a filialei vor avea loc prea t�rziu pentru ca organiza�ia s� se poat� mobiliza eficient pentru alegerile locale. Sursa: R�ZVAN PETRESCU Sursa: Adrian P�cli�an 1 /2. PROTEST LA PNLUPDATE 5: Antonescu a sus�inut c� nu exist� nicio problem� �n ceea ce prive�te desemnarea candida�ilor USL pentru alegerile locale �n Buz�u �i a afirmat c� liberalul Nicolae Robu, cel mai probabil, va fi candidatul la Prim�ria Timi�oara.�Nu am nicio problem� la Buz�u", a afirmat Antonescu. �ntrebat cine va candida la Buz�u, pre�edintele PNL a r�spuns: �Cine am �n�eles, am anun�at, am parafat �i am anun�at public. Deci este o chestiune rezolvat�". �n ceea ce prive�te prim�ria Timi�oara, liderul PNL a precizat c� nu au fost oficializate �nc� candidaturile, dar c� �n propor�ie de 99,9% este vorba de Nicolae Robu. UPDATE 4. Conducerea PNL a decis convocarea Consiliului Național Executiv pentru data de 12 martie, a anunțat liderul Crin Antonescu ca r�spuns la solict�rile liberalilor prahoveni. �ntrebat dac� Semcu risc� vreo sancțiune, Antonescu a infirmat o astfel de variant� de acțiune. �Acum, la Birou, s-a convocat Consiliul Na�ional, nu numai pentru problema asta, ci pentru multe altele, dar av�nd �i problema asta pe ordinea de zi pentru 12 martie'Eu nu i-am evitat, le-am spus care e singura posibilitate de altfel, c� a�a unii �l sus�in pe fostul pre�edinte (Adrian Semcu, n.r.), al�ii nu-l mai sus�in, c� de aia nici nu mai e pre�edinte. Vor avea p�n� la urm� ni�te alegeri, se vor pronun�a, mai mult de at�t nu r�spund de mul�umirea �i nemul�umirea oamenilor. Nimeni nu a �nc�lcat statul �i nu-l va �nc�lca, at�ta vreme c�t voi fi pre�edinte al PNL�, a spus Antonescu. Fostul lider PNL Prahova, Adrian Semcu, se declar� �ns� nemulțumit de soluția adoptat� de BPC-ul partidului. "E o b�taie de joc, cum s� faci Consiliu cu trei luni �nainte de alegeri? De c�t va mai dispune conducerea filialei pentru preg�tirea campaniei. Asta nu e democra�ie cu domnul Antonescu pre�edinte", a clamat Semcu la ie�irea din sediul PNL, �nainte de a da liber oamenilor adu�i de la Ploie�ti cu un microbuz. UPDATE 3. Discuția cu protestarii invitați �n sediu a durat doar cateva minute, timp destul ca Antonescu și Helvig s� se spele pe m�ini de orice responsabilitate �n cazul noi conduceri de la Prahova. "Ne-au spus c� aceste lucruri nu e de competența lor, c� decizia �n acest caz nu poate fi luat� dec�t de Consiliul Național Executiv al partidului", a declarat Traian Victor Ionescu fost membru �n BPJ al filialei Prahova. UPDATE 2. "Crin wake-up man!", "Revoluția bunului simț numai la televizor!", "Antonescu = Iliescu", "2009: �n Rom�nia a �nceput revoluția bunului simț, �n Prahova revoluția de la bunul plac","Lideri ale�i de noi, nu p�pu�i numite de voi", "Revolu�ia bunului sim� - da, revolu�ia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revolu�ia bunului sim�, doar la televizor �n prime-time?!!", "Crin, �i dac� noi am fi votat am�narea Congresului din 2009?", sunte mesajele pe care le scandeaz� protestatarii. FOTO: R�ZVAN PETRESCU UPDATE 1. O delegație a protestatarilor va intra la discuții cu liderii PNL. Crin Antonescu a spus ca �ncearc� s� g�seasc� o soluție dar care s� nu �nsemne "o alianț� cu Roberta Anastase", f�c�nd referire la presupusele colabor�ri politice ale fostului lider Adrian Semcu la nivelul consiliului local Ploiești cu PDL-ul și cu primarul acestui Municipiu, Andrei Voloșevici. "Am nevoie de o conducere care s� se bat� cu PDL, nu care s� fac� jocurile PDL", a spus Antonescu, ar�t�ndu-se nemulțumit de o pancart� pe care scria "revoluția bunului simț nu mai la prime time". Liberalii prahoveni, veniți la sediul PNL, au declarat c� au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul �n care a fost numit� conducerea interimar� la Prahova, �ns� nu au primit niciun r�spuns, motiv pentru care au venit la sediul central. "A fost numit� o conducere interimar�, �ntr-un mod pe care eu nu l-am v�zut nici la comuni�ti �i s� se intre c�t mai repede �n legalitate", a spus unul dintre protestatari. Aceștia au mai acuzat c� noua conducere a PNL Prahova a dizolvat abuziv biroul permanent al organizației Municipiului Ploiești c�t și a organizației de tineret a acestei filiale. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți și de faptul c�, cu c�teva luni �nainte de alegeri, organizația PNL prahova a fost "decimat�". De exemplu, la nivelul organizației Ploiești toți cei 27 șefi de zon� au fost �nlocuiți și birourile dizolvate. Totodat�, �n urma negocierilor cu PSD pentru definitivarea listei de candidați la locale, liberalii au pierdut 20 de localit�ți, mai suțin protestatarii. "Țin s� amintesc c� la ultimele dou� tururi de scrutin organizația Prahova sub mandatul domnului Semcu a obținut cele mai bune rezultate la nivelul acestui județ din istoria PNL, adic� 28%", a declarat Simona Snelbegh, președinta organizației de femei a PNL Prahova. Protestatarii au fost �nt�mpinați de secretarul general al partidului Eduard Helvig și de secretarul general Radu Stroe. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43
De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro da si Lapte, de-i zici ca-i Laptareasa ....asa stii tu, ca-i lapte ? mai sa fie, ce de talente are ! chiar ca-i cel mai bun !
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:43
S�r�cie" de senator: Cum s-ar �mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro �n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro
(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem. Autor: Marius Vulpe Liderul PNL Crin Antonescu a �ncercat s�-�i consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar �n urma grevei USL, ar�t�nd c� �i el va fi afectat de renun�area la indemniza�ii. D�ndu-se drept model, pre�edintele liberal le-a sugerat ale�ilor Opozi�iei s� se �mprumute de la prieteni sau familie, c�t timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat �ns� liderul liberal s� men�ioneze este c� nu orice senator sau deputat USL are o so�ie europarlamentar cu venituri lunare de cel pu�in 7.000 de euro �i nici 300.000 de euro �n conturile familiei, o rezerv� financiar� salutur� pentru un politician care nu are alt� surs� de venit dec�t propriul mandate de parlamentar. Sursa: R�ZVAN V�LC�NEANȚU"S-ar putea s� m� �i �mprumut, dar nu cu milioane la b�nci pentru ca dup� aia s� fac reclam�", a declarat ieri presei Antonescu, �ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt� form� de venit, �n condi�iile renun��rii la indemniza�ii. Boicotul legislativ anun�at de USL �l va face pe Antonescu s� renun�e la o indemniza�ie net� lunar� de 4232 de lei a�a cum figureaz� salariul s�u pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi. De�i Antonescu anun�� c� va intra �n grev� parlamentar� �ncep�nd cu data de 1 februarie, nu acela�i lucru se va �nt�mpla �i cu activitatea biroului s�u parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, �n scopul exercitarii mandatului �n circumscrip�iile electorale, deputa�ii �i senatorii primesc lunar o sum� forfetar� din bugetul Camerei Deputa�ilor �i, respectiv, al Senatului, echivalent� cu o indemniza�ie �i jum�tate brut� a deputatului, respectiv a senatorului. P�n� la alegeri, pentru func�ionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar pu�in peste 9.000 de lei. �n luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru �ntre�inere, iar 7.316 pentru subordona�ii lui Antonescu. Spre deosebire de proprii s�i parlamentari care s-au opus �n num�r mare apel�rii la aceast� form� de declan�are a unei ac�iuni mai mult de imagine dec�t cu �anse de reu�it� �n direc��ia declan��rii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renun�area la indemniza�ia de senator. Conform ultimei sale declara�ii de avere, liderul PNL avea �n luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, �n conturi bancare. Iar aceasta nu este unica surs� de bani �n familie. So�ia, europarlamentara Adina V�lean este cea care aduce cei mai mul�i bani �n cas�. Ca eurodeputat, V�lean beneficiaz� de o indmeniza�ie lunar� de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaug� banii pentru transport, cazarea �i diurn� care pot dubla suma men�ionat� mai sus. Spre deosebire de so�ul s�u, V�lean face �ns� bani �i �n afara legislativului. Potrivit declara�iei sale de avere, �n 2010, liberala a c�tigat 90.086 euro din consultan�a acordat� Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:44
De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:35:33De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 19:12:17De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro Bai boule,tu esti pus aici sa urezi saptamani bune ?! Bai boule,si cascheta ta este mai scumpa decat serviciul asta penibil prestat de tine ! Injura boule USLul ca altfel ramai pe drumuri si habar nu ai sa faci vreo meserie platita nasol in timp de criza . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:45
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 19:12:17De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:03:17De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 17:28:55"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro si nici nu injur ....ma folosesc de vorbe vechi : "schimbarea STAPINILOR, bucuria nebunilor "si le adaptez la situatia existenta....ca asa am invatat la " HAZNAUA" : sa am imaginatie !
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:46
Cum va supraviețui Crin Antonescu grevei parlamentare: "M� �mprumut de la prieteni"
Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions! Autor: Carmen Vintil� Pentru c� indemnizația de la Parlament era singura surs� de venit, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus c� pe perioada c�t va dura greva parlamentar�, se va �mprumuta de la prieteni sau de la familie. Sursa: VLAD ST�NESCUPre�edintele PNL, Crin Antonescu, a spus c� parlamentarii opozi�iei, care nu vor mai participa la lucr�rile Parlamentului �ncep�nd de la 1 februarie, nu vor �ncasa indemniza�iile de �edin�e, ci doar indemniza�ia de baz� �i suma forfetar�, folosit� pentru �ntreținerea birourilor parlamentare din teritoriu. �ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt� form� de venit, Antonescu a spus c� ace�tia vor recurge, ca to�i rom�nii, la prieteni sau familie, preciz�nd c�, și el va face același lucru. "S-ar putea s� m� �i �mprumut, dar nu cu milioane la b�nci pentru ca dup� aia s� fac reclam�", a mai declarat Antonescu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:48
De la: Silver9AM, la data 2012-02-27 19:40:21Liberalii prahoveni protesteaz� la poarta lui Antonescu: "Crin, treze�te-te!". Cum le-a "solu�ionat" conducerea solicit�rile! din ce AN e textul asta ? esti "afinul " lui @906 de'ai inceput si tu sa-i iei naravul de sapator de arhive ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:49
Grev� parlamentar� a la USL: "Timpul trece, leafa merge"
Creste-ti veniturile cu platforma BinaryOptions! Autor: Marius Vulpe Ale�ii Opozi�iei caut� s� boiocoteze activitatea legislativului, dar s�-�i p�streze intacte privilegiile de demnitari: func�ii, salarii, diurne, secretare, ma�ini, birouri. Sursa: VLAD ST�NESCUAle�ii Opozi�iei caut� s� boicoteze activitatea legislativului, pentru o eventual� for�are a anticipatelor, dar s�-�i p�streze, �n paralel, intacte privilegiile de demnitari: func�ii, salarii, diurne, secretare, ma�ini, birouri. O solu�ie, �n special pentru liberalii �i social-democra�ii care au ca unic� surs� de venit mandatul de parlamentar, ar fi l�sarea la libera lor alegere a modului �n care vor renun�a la propriile indemniza�ii: cei cu stare vor putea opta pentru donarea lor c�tre unele ONG-uri de genul SMURD, ceilal�i, pentru transferul de pe card �n propriul lor buzunar. Retragere din Parlament, nu grev� parlamentar�. Renun�are �i donare de indemniza�ii la latitudinea fiec�rui parlementar USL, nu o liter� de lege �n sine. Cu aceast� terminologie, liderii USL au mai reu�it s� atenueze temerile propriilor colegi care �i-au v�zut interesele financiare afectate de planul de a crea presiune pe Putere pentru declan�area anticipatelor. Speria�i c� vor r�m�ne f�r� indemniza�ii �i f�r� alte privilegii, gen secretar� �i ma�in� cu �ofer la poart�, aproape jum�tate din parlamentarii liberali au votat, luni, �mpotriva oric�rei forme care poate fi asimilat� cu greva �i cu sanc�ionarea pe linei pecuniar� pentru abesen�ele de la lucr�rile legislativului. Miercuri, at�t parlamentarii PNL, c�t �i cei ai PSD vor discuta la grupuri detaliile tehnice care le implic� un astfel de boicot, �n special cele pe linie financiar�. Indemniza�ia parlamentar� de baz� pe care risc� s� o piard� un deputat USL se ridic� la 2.500 de lei. Cu tot cu particip�rile la �edin�ele de plen �i de comisii, un deputat are un salariu de 3.500-3.700 de lei, la care se mai adaug� sume forfetare importante pentru �ntre�inerea biroului parlamentar, plus al�i bani pentru deplasarea �n teritoriu sau la Bucure�ti, pentru cazare �n provincie �i �n hotelurile din Capital�, dar �i �n str�inatate. Mai bine "lupt�tori" �n Parlament, dec�t lefteri Potrivit unor surse liberale, 28 din cei 61 de parlamentari liberali au votat pentru continuarea luptei �mpotriva actualei Puteri de pe b�ncile legislativului �i nu din afara Casei Poporului. "Eu am fost pentru participarea la lucr�rile legislative. Hot�r�rea mea de a vota �mpotriv� s-a bazat pe faptul c� mereu am crezut c� po�i lupta mai bine pentru interesele celor care te-au ales �n legislativ �i nu �n afara lui. Politica se face cu ra�iunea, nu cu inima. Inima te �ndeamn� s�-i sprijini pe cei din strad�, dar e doar un gest care nu ajut� cu nimic strada, un gest de moemnt, care se va uita extrem de repede de c�tre popula�ie. Ori mai bine r�m�i �n aren� �i acolo trebuie s� te exprimi. Pentru asta te-au trimis oamenii �n Parlament", a declarat pentru EVZ, deputatul PNL Gheorghe Gabor. Bani �i privilegii, obstacole liberale �n calea grevei �n fapt �ns�, �n timpul �edin�ei cu parlamentarii liberali, liderul Crin Antonescu s-a confruntat cu o aprig� contestare a grevei parlamentare ca solu�ie pentru provocarea anticipatelor. Varianta demisiei a mai beneficiat doar de c��iva partizani, precum Adriana S�ftoiu, singura care a men�ionat c� �i va men�ine decizia de a renun�a la mandatul de deputat. Mai diplomat, Orban �i-a pus gestul demisiei la dispozi�ia deciziei conducerii. Sprijinit de colegi, liderul senatorilor Puiu Ha�otti a dat de p�m�nt cu aceast� solu�ie, invoc�nd riscul pierderii birourilor parlamentare din teritoriu pentru demisionari �i al alegerilor par�iale �n unele colegii, sus�in surse liberale. "Au fost �n minoritate. Ar fi fost o solu�ie catastrofal� pentru noi. �n cea mai grav� situa�ie, nu am mai fi fost partid parlamentar �i nu am mai fi avut dreptul de a avea reprezentan�i �n esc�iile de votare", ne-a explicat Gabor. Mai vehemen�i s-au dovedit liberalii pentru care indemniza�ia de parlamentar constituie unica surs� de venit �n momentul de fa��. Conform surselor citate, o bun� parte dintre ace�tia, �n frunte cu senatorul Teodor Mele�canu, au invocat necesitatea unui boicot parlamentar condi�ionat care s� nu le afecteze veniturile. �Ce s� facem? O s� str�ngem din fund , asta o s� facem! Ca parlamentar nici nu te po�i angaja oriunde �n alt� parte", ne-a declarat un deputat liberal, c�tr�nit de decizia luat� la nivelul grupurilor parlamentare. O treab� �nc� �n cea�� Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus admite c� exist� o problem� cu colegii care depind exclusiv de indemniza�iile de parlamentar, dar sus�ine c� ace�tia pot fi num�ra�i pe degete. ��n general, parlamentarii no�tri au o situa�ie material �i nu conteaz� numai pe indemniza�iile acestea. Un singur coleg ne-a spus c� va trebui s� vad� care e situa�ia cu fostul loc de munc�", ne-a declarat Quintus. �n schimb, el s-a pl�ns c� nu a �n�eles foarte clar care venituri parlamentare sunt afectate �i pentru ce perioad� de timp. "Pentru mine treaba este �nc� �n cea��. Nu mi-e clar p�n� unde, cum �i c�nd. Am �n�eles c� se vor p�stra birourile parlamentare pentru c� trebuie s� se �in� leg�tura cu electoratul. Exist� posibilitatea ca parlamentarii care nu particip� la lucr�rile Parlamentului s�-�i p�streze sumele forfetare cu care s�-�i pl�teasc� chiriile, salaria�ii, tot ce �nseamn� �ntre�inerea unui astfel de birou", a mai spus Quintus. Exemplul lui Antonescu: �mprumutul de la prieteni sau familie Singurul r�spuns tran�ant dat de Crin Antonescu a fost c� sumele forfetare nu vor fi afectate, pentru c� altfel ar fi afecta�i �i angaja�ii parlamentari. Vor exista �ns� unii parlamentari care vor merge la �edin�e s� verifice cvorumul. �ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt� form� de venit, Antonescu le-a recomandat s� recurg� la �mprumuturi de la prieteni sau familie. "S-ar putea s� m� �i �mprumut, dar nu cu milioane la b�nci pentru ca dup� aia s� fac reclam�", a declarat presei liderul PNL. Mai curajo�i, unii liberali cu func�ii �n comisiile parlamentare au ridicat �i problema privilegiilor lor. �Ce naiba de grev� s� faci cu unii care nu vor s� coboare din ma�inile de serviciu?", a comentat, evident siderat, un parlamentar liberal, sub imperiul anonimatului, dolean�ele unor colegi de-ai s�i. Unii au �ncercat s� le vin� �n ajutor: potrivit surselor citate, un liberal ar fi propus o chet� la care s� participe liberalii cu stare pentru ajutorarea colegilor cu situa�ii materiale mai delicate. Propunerea nici nu a fost b�gat� �n seam�. Colacul de salvare: donarea salariilor, la latidudinea ale�ilor USL Totu�i, pentru liberalii care depind numai de indemniza�ia de parlamentar se �ntrez�re�te o cale de mijloc. Conducerea PNL �nclin� s� lase propriilor parlamentari posibilitatea de a decide cum vor s�-�i cheltuie ace�ti bani, situa�ie de care ar putea profita colegii cu o stare material� �mai sub�ire". Indemniza�ia de baz� le intr� pe carduri indiferent dac� particip� sau nu la �edin�ele de plen sau din comisii. Singurele sume care le vor fi t�iate pentru absen�� privesc indemniza�iile de �edin�e de plen sau cele de comisii parlamentare � cam 50 de lei per �edin��. Viceliderul deputa�ilor PNL, Eugen Nicol�escu ne-a declarat c� o posibil� solu�ie ar fi ca indemniza�ia de baz� care va fi primit� lunar de parlamentarii USL s� fie donat� unor ONG-uri. "Noi am luat ast�zi o decizie politic�. Detaliile tehnice le vom discuta miercuri. Probabil c� vom opta �i noi pentru o astfel de solu�ie. Sumele care vor intra pe cardurile parlamentarilor ar putea fi transferate c�tre ONG-urile care au nevoie. De exemplu, eu m-am g�ndit s� o donez SMURD-ului. Fiecare va decide pentru sine cum va proceda", ne-a declarat Nicol�escu, coment�nd o variant� de lucru propus� de colegii de la PSD �n cadrul �edin�ei conducerii USL
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:50
Cum se joac� parlamentarii Opoziției cu demisiile din Parlament
Joac� Remi Gratis �i �nc�lze�te-te cu premii fierbin�i. Ia din start 5 Euro cadou !! Autor: Carmen Vintil� Demisia �n bloc din Parlament a Opozi�iei va r�m�ne o poveste. �Parlamentarii USL, din februarie, nu vor mai fi aici, �n b�nci, cumin�i", anun�a sus �i tare, liderul PSD, Victor Ponta la �edin�a extraordinar� din Parlament, �mpins de la spate de Crin Antonescu. �ns� au r�mas doar vorbe, la fapte nu a trecut �nc� niciun parlamentar, nici de la PSD, nici de la PNL. Mai mult, liderul PSD a declarat, la Rom�nia TV, c� pentru a �nlocui actualul guvern e nevoie de voturile parlamentarilor. Sursa: R�ZVAN V�LC�NEANȚULiderul PSD, Victor Ponta, s-a r�zg�ndit. Demisia �n bloc a parlamentarilor USL nu i se mai pare o idee așa grozav�. EL a declarat, ieri, la Rom�nia TV c� pentru a �nlocui actualul guvern cu unul format din tehnocra�i este nevoie de voturile parlamentarilor, și a l�sat de �nțeles c� parlamentarii USL ar putea recurge la boicotarea lucr�rilor. "Nu mai r�m�nem �n formula actual� a Parlamentului dup� 1 februarie, dar �n acela�i timp trebuie s� p�str�m ce �nseamn� avantajul de a avea semn�turile parlamentarilor. Schimbarea guvernului actual cu unul de tehnocra�i nu poate fi f�cut� din strad�, ci la cererea oamenilor, dar cu voturile din Parlament. Nu folosim termenul de grev� ci de boicot, �n care nu lu�m indemniza�iile, dac� nu suntem �n Parlament. Vom fi la momentul c�nd trebuie s� vot�m. �n momentul �n care va trebui s� vot�m un guvern de tehnocra�i, vom fi la vot", a declarat Ponta la Rom�nia TV. "Trebuie s� p�str�m echilibrul economic și social" Solu�ia demisiei �n bloc fusese propus� de liderul PNL, Crin Antonescu, iar Ponta, solidar, a acceptat-o. Confruntat �ns� de opozi�ia din propriul partid, liderul PSD s-a r�zg�ndit �i a anun�at c� o demisie �n bloc nu este chiar oportun�. Conștient c� prin demisia parlamentarilor s�i nu se va ajunge la anticipate ci doar la alegeri parțiale �n colegii, Victor Ponta a �nceput s�-și nuanțeze declarațiile. Și asta chiar de a doua zi dup� ședința extraordinar� a parlamentarilor. Astfel, liderul PSD s-a pronun�at pentru necesitatea g�sirii unei metode prin care s� fie determinat� Puterea s� plece, alta dec�t a demisiei propriilor parlamentari. "Nu se pune problema ca de la 1 februarie s� ne ducem �napoi la Parlament, s� ne �ncas�m salariile �i s� st�m al�turi de Roberta Anastase �i de to�i cei care sus�in �nc� Guvernul Boc ca �i cum nu s-ar fi �nt�mplat nimic. E clar c� trebuie s� avem o atitudine clar�, o atitudine decis�. �n acela�i timp, �ns� sunt absolut convins c� obliga�ia noastr� a celor din USL este de a fi responsabili �i de a le spune oamenilor ce facem dup� ce acest Guvern nu va mai fi �n func�ie, cum facem s� p�str�m echilibrul economic �i social", a explicat Ponta, l�s�nd de �nțeles c� ar �nclina mai degrab� pentru o grev� parlamentar�, dec�t pentru o demisie �n bloc. Antonescu a recunoscut �i el c� nu exist� consens �n USL La r�ndul s�u, Crin Antonescu anun�a, dup� ce mai mul�i parlamentari liberali �i-au depus demisiile �n alb, c� documentele nu au fost activate pentru c� nu exist� un consens �n USL pe aceast� tem�. �Niciun parlamentar liberal nu a demisionat efectiv. A fost o discu�ie informal�, la grupul nostru parlamentar, dup� �edin�a extraordinar� de ieri a Parlamentului(�)Ludovic Orban, Adriana S�ftoiu, dar �i al�ii �i-au scris demisiile care ulterior au ajuns la mine. Ele nu sunt activate. Trebuie depuse la secretariatul Senatului sau Camerei Deputa�ilor �i confirmate apoi �n prima �edin�� a Parlamentului de dup� reluarea sesiunii. A�a c� �n prezent nu avem nici un demisionar din Parlament", a precizat Crin Antonescu. Doar dac� demisioneaz� și Puterea Chiar joi, la radioul public, liderul PSD, Victor Ponta, a precizat c� parlamentarii Opozi�iei vor demisiona din Parlament �n cazul �n care se va �ncheia un acord politic cu Puterea �n acest sens, preciz�nd c� dac� numai cei de la USL ar demisiona, nu ar mai avea cine s� conteste legile la Curtea Constitu�ional�. "Altfel, dac� ap�rea doar din partea Opozi�iei, dincolo de anormalitatea situa�iei, un Parlament format doar din cei de la Putere, ar fi multe impedimente care �in de ceea ce noi avem dreptul s� facem �n Parlament", a spus Ponta. �Dac� plec�m noi, Puterea poate s� modifice �i Constitu�ia" Ieri, vicepre�edintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat c� ideea demisiilor �n mas� din Parlament, propus� de Crin Antonescu, nu este una bun�. "Analiz�nd legisla�ia �n vigoare �i Constitu�ia �nseamn� c�, dac� am pleca din Parlament, cu num�rul de parlamentari prezen�i, ei ar putea s� modifice �i Constitu�ia pentru c� au dou� treimi din cei care sunt �n func�ie. �n aceste condi�ii, ar fi fost aberant s� fim at�t de caraghio�i �nc�t s� plec�m din Parlament �i s�-i l�s�m s� fac� ce vor �n �ar�", a declarat Gheorghe Nichita. �Am fi cei mai fraieri dac� am demisiona" Senatorii �i deputa�ii USL ar fi "cei mai mari fraieri" dac� ar demisiona din Parlament, a avertizat �i senatorul PNL Mircea Diaconu. "S-a analizat efectul dup� regulament �i ie�irea noastr� din Parlament ar fi un dezastru. Regulamentele spun c� parlamentele func�ioneaz� cu num�rul parlamentarilor existen�i (�)E absurd, a�a este legisla�ia, iar noi am fi cei mai mari fraieri dac� ne-am da demisia.(�). Ne intereseaz� un singur lucru: alegeri anticipate, celelalte - demisia guvernului �i a pre�edintelui - sunt adiacente, decurg din alegeri", a spus Mircea Diaconu, care de altfel se num�r� printre cei care, luni sear�, �și scrisese demisia �n alb. Pierderea indemniza�iilor �i ma�inilor, pentru blocarea lucr�rilor legislativului, de preferat Diaconu afirm� c� opozi�ia caut� solu�ii pentru a bloca lucr�rile Parlamentului, care vor implica renun�area la indemniza�ii �i alte facilit��i �n cazul ale�ilor USL. " Deci suntem �n parlament, dar nu suntem fizic, �i atunci vom bloca cvorumurile tot timpul, peste tot: �i �n comisii, �i �n birourile permanente, �i �n plen. (...)Bine�n�eles, probabil vom renun�a la indemniza�ii, la ma�ini, la lucruri de tipul �sta, p�str�nd doar calitatea de membru", a mai spus Mircea Diaconu Grev� parlamentar� de la 1 februarie Senatorul PSD, Gavril M�rza, a anunțat c� parlamentarii USL ar putea intra �n grev� de la 1 februarie, preciz�nd c� pe toat� perioada acestui protest parlamentarii nu-�i vor ridica salariile. Senatorul a susținut c�, prin acest demers, USL �i va pune �n aplicare strategia de declan�are a alegerilor anticipate. "Unul dintre colegii de Senat, Urban Iulian, �i-a dat demisia din PDL. Asta face c� �n Senat, acum, opozi�ia este egal� cu puterea. Dac� se vor mai g�si, �i �n mod sigur vor mai fi �i al�i senatori care vor face acest pas, trec�nd �n opozi�ie am putea, ca la un moment dat, s� hot�r�m to�i cei din opozi�ie care vom fi majoritari s� ne d�m demisia. Aceast� Camer� �i suspend� activitatea din lips� de cvorum �i se va g�si o solu�ie pentru anticipate, care pot fi comasate cu alegerile locale din iunie, dac� tot vor cei de la putere s� fac� economie de 21 de milioane de euro", a declarat, joi, M�rza.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 19:54
Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci !
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:25
De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci ! Io-te ca a inviat pinguinul! Aschimodia dracului, ai supravietuit iernii grele mancandu-ti excrementele de pingun si acum ai venit cu forte proaspete? Sau tu esti pinguinul doberman al doamnei gabi si te asmute sa le rupi nadragii adversarilor ei? Sau poate esti chiar gabi, ca ea nu poate sa injure, ca nu-i sta in caracter , fiind educata la scoli inalte din Paris si te-a inventat pe tine? Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 20:31
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci ! Nu merita prietene,maine apare sub alt ID ,las'o sa'si faca numarul ,cand se va vedea in oglinda o sa'si de'a seama ca e o perdanta....... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:22
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci ! Amice de unde ai inprumutat vocabularul asta ?esti din valea seaca ? ai copilarut cu presedintele? ai stat cu el in timonerie? cred ca tu ai spus ;iarna nu este ca vara. el a copiat /
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:41
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci ! si tu, ca si sefu' tau , aveti glume bune !
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 08:46
De la: Black_Friday, la data 2012-02-27 20:25:21De la: 9am251226, la data 2012-02-27 19:54:17Bai boule ,Silvere ,dormi pe tine toparlane ! Te punem aici sa dai citate sau sa injuri cu gurita ta aia phututa de noi ?Injura ba boule ca de aia esti aici.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jigneste ,injura,fi dur ca dasta mananci si tu o paine si nu mori pe marginea santului .Boule !Injura boule ca sa mananci ! da' ....asa ca chestie : de ce te-a dus gindul la @pinguin, ca poate fi oricine ? ....ei, nu chiar oricine : tu, de ex., nu poti fi ! sau, poate da, daca iti schimbi unghiul de vedere si nu stii cum s-o dai cotita si atunci te "reformezi" ?
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:08
Micile r�zboaie ale marelui Crin Antonescu
Autor: Carmen Vintil�, Laura Ciobanu �eful PNL a f�cut o obsesie din a-i pune la punct pe S�ftoiu �i Mele�canu. Sursa: FOTO: AGERPRES�n ultimele trei zile, Crin Antonescu este mai dispus s� se r�fuiasc� cu colegii de partid dec�t cu Traian B�sescu. Pre�edintele PNL are doar "vorbe alese" pentru fostul consilier preziden�ial, deputatul PNL, Adriana S�ftoiu, dar �i pentru senatorul Teodor Mele�canu. Potrivit variantei prezentate public de Antonescu, S�ftoiu se face "vinovat�" de o declara�ie potrivit c�reia el "nu va ajunge niciodat� pre�edinte al Rom�niei". "Culpa" lui Mele�canu este mai veche. �ntr-un interviu acordat "Evenimentului zilei" �n urm� cu o lun�, senatorul liberal afirma c� o coabitare cu Traian B�sescu este posibil�, dup� alegerile de anul viitor. �Portretistul de serviciu" Replica Adrianei S�ftoiu nu s-a l�sat a�teptat�. "Pe domnul Crin Antonescu nu te po�i sup�ra nici m�car c�nd te critic�. E at�t de superficial, de vizibil refulat �nc�t practic ar trebui s� �ntorci pagina �i s� ��i vezi de treab�", a scris ieri deputatul PNL Adriana S�ftoiu pe site-ul voxpublica. Totodat�, ea sus�ine c� discursul lui Antonescu de la �nt�lnirea cu primarii nu a fost altceva dec�t "o r�fuial� cu to�i cei care au alt� opinie �i alt� atitudine dec�t domnia sa". Mai mult, fostul consilier preziden�ial consider� c�, prin discursul s�u, liderul PNL se pozi�ioneaz� drept "portretistul de serviciu al opozi�iei". Despre opinia sa potrivit c�reia Crin Antonescu nu va ajunge pre�edinte, S�ftoiu i-a transmis acestuia c� face ce vrea cu votul ei. "Nu m� preocup� frustr�rile domnului Antonescu dec�t atunci c�nd �i le exhib� public. (...) Pentru el, fidelitatea fa�� de partid se traduce �n aceea�i gam� �nt�lnit� �i la colegii din PDL: liderul e de neatins. Chiar �i atunci c�nd se atinge singur cu inconsecven�e de atitudine �i discurs. Dac� liberalii se reg�sesc �n aceast� atitudine, atunci cu adev�rat �ansa de a ajunge la guvernare e PSD sau, culmea ironiei, chiar PDL", conchide S�ftoiu. "Farmecul PNL" Dup� toate aceste repro�uri, pre�edintele PNL a comentat c� autoritatea cuiva �n politic� nu �ine de cantitatea de �njur�turi pe care o dob�nde�te. "PNL are c�teva caracteristici �i �ine de farmecul s�u faptul c� un deputat, care �nt�mpl�tor nu a g�sit nici un prilej s� atace pe domnul B�sescu, pe domnul Boc, pe careva din Executiv, �i exercit� talentele publicistice �mpotriva pre�edintelui partidului", a spus Antonescu. �n opinia sa, nu se impune vreo sanc�iune la adresa Adrianei S�ftoiu. Senatorul PNL, Teodor Mele�canu, a intrat �i el �n colimatorul lui Crin Antonescu. "P�catul" s�u este acela de a fi acordat �Evenimentului Zilei", la mijlocul lunii septembrie, un interviu �n care afirma c� o coabitare cu B�sescu nu este imposibil�. Conducerea PNL, dominat� de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat �n discu�ia Biroului Permanent. Ulterior s-a anun�at public c� �oricine poate considera c� ar putea s� coabiteze cu B�sescu, dac� dore�te s� fac� acest lucru s� o fac� din afara PNL". Nici dup� o lun� de la interviu, pre�edintele PNL nu pare s� fi uitat declara�iile lui Teodor Mele�canu. "Hai s� nu ne p�c�lim, ca nu suntem to�i diploma�i. Unii suntem oameni pro�ti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare �n sens tehnic, e una, �i coabitarea pe care ne-o poveste�te Mele�canu �ntr-un interviu, taman acum, c�nd murim noi de g�t cu B�sescu, pe care o �i explic�, cic� �i c�nd eram la guvernare noi ne certam cu B�sescu, era foarte greu, dar p�n� la urm� g�seam solu�iile bune pentru �ar�", a adaugat Antonescu. El i-a atras aten�ia lui Mele�canu, fost diplomat, c� acum nu mai e o chestiune de diploma�ie, ci e o chestiune "de r�zboi". "Nu m� preocup� frustr�rile domnului Antonescu dec�t atunci c�nd �i le exhib� public. (...) Pentru el fidelitatea fa�� de partid se traduce astfel: liderul e de neatins.� ADRIANA S�FTOIU, deputat PNL O POLEMIC� VECHE "O moralist� second-hand achizi�ionat� de Patriciu" Crin Antonescu �i Adriana S�ftoiu nu sunt la primul meci. �n luna martie, liderul PNL �i transmitea fostului consilier preziden�ial c� nu are calitatea s� vin� s� critice partidul de inconsecven�� moral�, de renun�are la principii. �n acest context, el �i-a amintit de perioada �n care S�ftoiu lucra la Palatul Cotroceni: "Cineva care st� �i este primul sf�tuitor al lui B�sescu, �n vreme ce acesta face o sumedenie de lucruri imorale - pot sa �mi amintesc vreo 15-20 dintre ele - nu are calitatea moral� s� vin� ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu s� discute cu PNL lucrurile astea". Cu o dou� s�pt�m�ni �nainte, �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie (ICCJ) hot�ra c� Dan Voiculescu a f�cut poli�ie politic�, iar S�ftoiu a cerut s� aplice aceea�i "judecat�" conservatorului precum fostei liberale Mona Musc�. �Adriana S�ftoiu, o alt� femeie pedist�, o moralist� second-hand achizi�ionat� pe vremea lui Dinu Patriciu sau C�lin Popescu T�riceanu, �ip� ascu�it. �mi spune c� trecutul conteaz�. Nu mai spune�i, doamna S�ftoiu! �ntr-adev�r, trecutul conteaz�!", �i transmitea Antonescu atunci Adrianei S�ftoiu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:14
"S�r�cie" de senator: Cum s-ar �mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro �n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro
(P) Credit de nevoi personale online, fara sa te deplasezi la banca? Da, de la Cetelem. Autor: Marius Vulpe Liderul PNL Crin Antonescu a �ncercat s�-�i consoleze, luni, colegii parlamentari care vor suferi financiar �n urma grevei USL, ar�t�nd c� �i el va fi afectat de renun�area la indemniza�ii. D�ndu-se drept model, pre�edintele liberal le-a sugerat ale�ilor Opozi�iei s� se �mprumute de la prieteni sau familie, c�t timp va dura acest boicot legislative. Ce a uitat �ns� liderul liberal s� men�ioneze este c� nu orice senator sau deputat USL are o so�ie europarlamentar cu venituri lunare de cel pu�in 7.000 de euro �i nici 300.000 de euro �n conturile familiei, o rezerv� financiar� salutur� pentru un politician care nu are alt� surs� de venit dec�t propriul mandate de parlamentar. Sursa: R�ZVAN V�LC�NEANȚU"S-ar putea s� m� �i �mprumut, dar nu cu milioane la b�nci pentru ca dup� aia s� fac reclam�", a declarat ieri presei Antonescu, �ntrebat ce vor face parlamentarii care nu au alt� form� de venit, �n condi�iile renun��rii la indemniza�ii. Boicotul legislativ anun�at de USL �l va face pe Antonescu s� renun�e la o indemniza�ie net� lunar� de 4232 de lei a�a cum figureaz� salariul s�u pe luna noiembrie. Costurile cu telefonul mobil sunt neglijabile, 75 de lei noi. De�i Antonescu anun�� c� va intra �n grev� parlamentar� �ncep�nd cu data de 1 februarie, nu acela�i lucru se va �nt�mpla �i cu activitatea biroului s�u parlamentar. Conform regulamentului Parlamentului, �n scopul exercitarii mandatului �n circumscrip�iile electorale, deputa�ii �i senatorii primesc lunar o sum� forfetar� din bugetul Camerei Deputa�ilor �i, respectiv, al Senatului, echivalent� cu o indemniza�ie �i jum�tate brut� a deputatului, respectiv a senatorului. P�n� la alegeri, pentru func�ionarea biorului parlamentar al liderului PNL, Senatul va cheltui lunar pu�in peste 9.000 de lei. �n luna noiembrie a anului trecut, 1.734 de lei se duceau pentru �ntre�inere, iar 7.316 pentru subordona�ii lui Antonescu. Spre deosebire de proprii s�i parlamentari care s-au opus �n num�r mare apel�rii la aceast� form� de declan�are a unei ac�iuni mai mult de imagine dec�t cu �anse de reu�it� �n direc��ia declan��rii anticipatelor, Antonescu nu va fi afectat prea tare de renun�area la indemniza�ia de senator. Conform ultimei sale declara�ii de avere, liderul PNL avea �n luna mai a anului 2011 aproximativ 300.000 euro, �n conturi bancare. Iar aceasta nu este unica surs� de bani �n familie. So�ia, europarlamentara Adina V�lean este cea care aduce cei mai mul�i bani �n cas�. Ca eurodeputat, V�lean beneficiaz� de o indmeniza�ie lunar� de 6245 de euro. La acest salariu se mai adaug� banii pentru transport, cazarea �i diurn� care pot dubla suma men�ionat� mai sus. Spre deosebire de so�ul s�u, V�lean face �ns� bani �i �n afara legislativului. Potrivit declara�iei sale de avere, �n 2010, liberala a c�tigat 90.086 euro din consultan�a acordat� Finite Assets LTd, una din firmele lui Dinu Patriciu.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:22
De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:08:44Micile r�zboaie ale marelui Crin Antonescu si iata ca s-a Dovedit ca Melescanu e foarte dispus la un concubinaj cu Basel !....deci : Antonescu are dreptate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:35
Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, �n replic�, la numirea lui Teodor Meleșcanu la conducerea SIE c� nici nu a fost informat, nici nu i s-a cerut acceptul.
TENSIUNI Crin Antonescu și Teodor Mele�canu "Aceast� desemnare e o afacere �ntre domnul Meleșcanu și domnul B�sescu, dac� nu s-a amestecat și altcineva �n aceast� afacere", a fost primul comentariu f�cut, azi, de Crin Antonescu dup� anunțul c� Teodor Meleșcanu a fost propus de șeful staului la conducerea SIE. Președintele PNL a spus c� Meleșcanu, nu numai c� nu i-a cerut "acceptul politic", dar nici m�car nu l-a informat pe el sau pe vreun lider PNL de propunerea pe care i-a f�cut-o Traian B�sescu. "Azi am primit din partea domniei sale un fel de cerere de autosuspendare din PNL. Nici nu mai este nevoie pentru c� �n calitate de președinte al PNL voi propune la prima ședinț� exclduerea domnului Meleșcanu din partid. Tr�darea politic� nu mai e un accident �n viața politic� rom�neasc�. Avem o majoritate guvernamental� construit� pe tr�dare", a conchis Crin Antonescu.
|
|
9am251241 8 mesaje Membru din: 28/02/2012 |
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:37
De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 10:14:30"S�r�cie" de senator: Cum s-ar �mprumuta grevistul Antonescu, deși are 300.000 de euro �n conturi și o soție cu salariu de 6.000 de euro Pre�edintele Traian B�sescu nu mai are �ncredere �n oamenii din PDL. A�a justific� Victor Ponta numirea lui Teodor Mele�canu �n func�ia de pre�edinte al Serviciului de Informa�ii Externe. Declara�ia a fost f�cut� la Realitatea TV, �n emisiunea Realitatea la Raport. |
|
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 10:38
Traian B�sescu mai �ntinde o m�n� liberalilor: Teodor Meleșcanu a acceptat �efia SIE și s-a autosuspendat IMEDIAT din PNL.
Traian B�sescu l-a propus pe liberalul Teodor Mele�canu (71 de ani) drept noul director al SIE, se arat� �ntr-un comunicat al pre�edin�iei. Nominalizarea va fi supus� plenului reunit al Parlamentului �n �edin�a de mar�i. Sursa: R�zvan V�lc�nean�u�n aceast� diminea��, potrivit unor surse politice citate de EVZ, Teodor Mele�canu urma a fi numit la șefia SIE. "�n temeiul art. 65, lit. h) din Constitu�ia Rom�niei, pre�edintele Traian B�sescu a propus Parlamentului numirea �n func�ia de director al Serviciului de Informa�ii Externe a domnului Teodor Viorel Mele�canu", a confirmat ulterior Pre�edin�ia, �ntr-un comunicat postat pe site-ul Administra�iei Preziden�iale. Postul vacantat, validarea succesorului lui Ungureanu �n plenul reunit Pe linie procedural�, plenul reunit al Camerei Deputa�ilor �i Senatului a adoptat, �n aceast� dup�-amiaz�, cu 233 de voturi ''pentru'', niciun vot �mpotriv� �i f�r� nicio ab�inere, proiectul de hot�r�re prin care se declar� vacant� func�ia de director al SIE ca urmare a demisiei lui Mihai-R�zvan Ungureanu pe 8 februarie. Parlamentul urmeaz� s� se reuneasc� �n �edin�� de plen comun �i mar�i, �ncep�nd cu ora 13,30, pentru a dezbate �i valida propunerea venit� din partea pre�edintelui Traian B�sescu cu privire la numirea unui nou director al SIE. Comisiile parlamentare pentru controlul SIE se vor �nt�lni �n aceast� dup�-amiaz� pentru a discuta despre postul r�mas vacant la acest Serviciu, dup� ce Mihai R�zvan Ungureanu a fost numit premier. Potrivit unor surse din interiorul PNL, Teodor Mele�canu va fi numit la șefia SIE. Pentru ca noul director al Serviciului s� treac� de Parlament este nevoie de majoritate calificat�, respectiv dou� treimi din num�rul celor prezenți. �ntrebat dac� va fi luat� �n calcul varianta revenirii �n legislativ �n cazul �n care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus c� acesta nu este un motiv Vacantarea postului de director al SIE va fi constatat� ast�zi de birourile reunite ale Camerei Deputa�ilor �i Senatului. "Nu e un motiv s� revenim �n Parlament" Pentru ca noul director al Serviciului s� treac� de Parlament este nevoie de majoritate calificat�, respectiv dou� treimi din num�rul celor prezenți. �ntrebat dac� va fi luat� �n calcul varianta revenirii �n legislativ �n cazul �n care Meleșcanu va fi propus la SIE, liderul PNL, Crin Antonescu a spus c� acesta nu este un motiv. Teodor Mele�canu are o experienț� de aproape 30 de ani �n MAE, unde �n perioada 1992-1996, �n guvernul Nicolae V�c�roiu, a fost ministru din partea PDSR. Dup� alegerile din 1996, Mele�canu �i-a fondat propriul partid - Alian�a pentru Rom�nia (ApR) cu care a candidat la alegerile parlamentare �i preziden�iale. �n 2002 ApR a fuzionat cu PNL, Teodor Mele�canu fiind ales vicepre�edinte al PNL, func�ie de�inut� p�n� �n 2010. �ntre timp, Mele�canu a mai fost al Ap�r�rii �n guvernul liberal al lui C�lin Popescu-T�riceanu �i tot aici ministru-interimar al Justi�iei. Teodor Mele�canu se afl� de ceva vreme �ntr-un conflict mocnit cu pre�edintele PNL, Crin Antonescu, dup� ce senatorul a declarat �ntr-un interviu c� se poate guverna �i cu Traian B�sescu-pre�edinte.
|
|
9am251241 8 mesaje Membru din: 28/02/2012 |
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 11:02
De la: 9am150966, la data 2009-10-25 16:53:36un om de care avem nevoie ! www.youtube.com/watch?v=smodJ_9vaRM&feature=related |
|
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 06:55
A intrat Crin Antonescu �n r�ndul �lumii bune". Apare m�tu�a Tamara?
Autor: Horia Tabacu P�n� ieri Crin Antonescu nu putea fi b�nuit de corup�ie. Adversarii lui �l acuzau de absen�e repetate de la �edin�ele din Parlament, colegii de partid de infatuare �i lips� de dialog, colegii de coali�ie de unele hot�r�ri pripite. Ieri, dezv�luirile din EVZ au �ocat. Liderul liberal apare ca posibil proprietar, �mpreun� cu so�ia sa, al unui apartament de sute de mii de euro. Aceast� nou� locuin��, cump�rat� anul trecut, nu apare �n declara�ia de avere. Crin Antonescu a lucrat numai la Stat. A fost profesor, parlamentar �i ministru. �n declara�iile lui de avere nu apare (�nc�) nici o m�tu�� Tamara. Atunci, �n mod normal, el ar fi trebuit s� �i cumpere acest apartament din salariile de profesor, parlamentar �i ministru. Oamenii de v�rsta lui, care au lucrat la Stat �i care ar fi pus ban pe ban, toat� via�a greu ar putea ajunge un autoturism de 20.000 de euro �i un apartament normal �ntr-un cartier. Acesta este nivelul �n Rom�nia.Toat� lumea �tie asta. El are BMW, bijuterii �i mul�i bani �n cont. Pentru a l�muri aceste suspiciuni Crin Antonescu ar trebui s� dea o declara�ie public�. Un om politic datoreaz� asta aleg�torilor lui. �n acest mod el ar pune cap�t unor specula�ii care deja se fac pe aceast� tem�, mai cu seam� c�, �n Rom�nia, mul�i lideri politici au promis func�ii �i au luat bani pentru asta. Poate a g�sit o comoar� �i este acuzat pe nedrept. Poate so�ia a avut zestre mai mare dec�t se �tie. A�teptam. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:01
CRIN, S�-�I FIE RU�INE! Casa liderului liberal: Un living, o buc�t�rie, dou� dormitoare �i un birou = 180 mp
Noua locuin�� a liderului PNL, dezv�luit� de EVZ, are o suprafa�� uria�� �i a costat 245.000 de euro, la "ro�u". Ea a fost cump�rat� printr-un credit ipotecar �i e rezultatul unirii a dou� apartamente. INSTANTANEU Fotoreporterii EVZ au surprins ieri, chiar l�ng� locuința președintelui PNL, mai mulți bucureșteni care comentau aprins dezv�luirile din EVZ APARTAMENTUL DE SUTE DE MII DE EURO AL LUI CRIN Europarlamentarul Adina V�lean, so�ia liderului PNL, a declarat pentru EVZ c� nu-�i mai aminte�te concret c�nd a contractat apartamentul de lux de pe malul Lacului Floreasca. "Nu mai �tiu exact c�nd am semnat h�rtiile. Apartamentul l-am g�sit printr-o agen�ie imobiliar�. Mai �nt�i am semnat un precontract, apoi am mai a�teptat o perioad�, dup� care am contractat un credit ipotecar. Potrivit documentelor de la banc�, apartamentul este ipotecat �n favoarea b�ncii", ne-a explicat V�lean. V�lean are lapsus O posibil� explica�ie a acestui "lapsus" ar putea fi faptul c� at�t apartamentul, c�t �i creditul ipotecar nu figureaz� �n declara�iile de avere ale celor doi demnitari. �ntrebat� de ce nu �i-au consemnat �n declara�iile de avere achizi�ionarea casei �i creditul bancar, V�lean ne-a r�spuns: "Apartamentul l-am cump�rat anul trecut, �n var�. Nu am actele �n fa��. Am sunat la ANI �i am �ntrebat dac� trebuie s� declar apartamentul. �n urm�toarea declara�ie de avere va ap�rea �i aceast� cas�". Un apartament c�t dou� la un loc So�ia liderului PNL afirm� c� noul apartament are o suprafa�� de 180 de metri p�tra�i: "Blocul �sta e atipic. Nu o s� vede�i acolo dou� apartamente la fel. Noi am cump�rat locuin�a �n stadiul la ro�u, doar cu pere�ii exteriori. Pentru asta am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o buc�t�rie, dou� dormitoare �i un birou. Deci, sunt patru camere mari". O singur� persoan� la �ntre�inere La avizierul blocului, toate apartamentele au trecute �n dreptul num�rului de persoane doar cifra 1. �ntrebat� care e explica�ia acestui lucru, una dintre vecinele lui Crin Antonescu ne-a l�murit: "Toat� lumea din blocul �sta a cump�rat locuin�ele �n stadiul de construc�ie. Fiecare familie are c�te dou�-trei apartamente cump�rate, din care au f�cut o cas� mare. De aceea, �n fiecare apartament ini�ial e trecut� c�te o singur� persoan�". Rugat� s� explice de ce �n dreptul locuin�ei lor figureaz� la �ntre�inere o singur� persoan�, europarlamentarul ne-a declarat: "Nu �tiu de ce. �ntre�inerea e calculat� pentru trei persoane. Eu am cump�rat o coaj�. Ca num�r cadastral, figureaz� o singur� unitate de locuit. Dac� la origini erau dou�, asta nu mai �tiu". OMISIUNE. Casa �i creditul bancar contractate de c�tre so�ii Adina �i Crin Antonescu nu figureaz� �n declara�iile lor de avere, a�a cum ar fi fost normal FOTO: R�ZVAN V�LC�NEANȚU "Am cump�rat locuin�a �n stadiul la ro�u, doar cu pere�ii exteriori, �i am achitat 245.000 de euro. Avem un living, o buc�t�rie, dou� dormitoare �i un birou. Deci, sunt patru camere mari.� ADINA V�LEAN, so�ia lui Crin Antonescu CINE A RIDICAT BLOCUL Construit de familia lui Virgil M�gureanu Imobilul �n care locuie�te familia Antonescu a fost ridicat de c�tre familia fostului director al Serviciului Rom�n de Informa�ii, Virgil M�gureanu. Potrivit documenta�iei de urbanism, pe baza c�reia s-a construit cl�direa, autoriza�iile au fost eliberate �n 2009. Ridicat la �nceputul crizei Contactat de EVZ, Virgil M�gureanu a explicat c� imobilul a fost f�cut printr- un credit bancar. "Nici acum nu am achitat datoria la banc�. Mai avem de luat bani de la proprietari. Majoritatea au pl�tit", a declarat M�gureanu. Acesta a explicat c� nu mai �tie exact c�nd a fost v�ndut apartamentul so�ilor Antonescu. "Locuin�ele au fost v�ndute pe parcurs. Am ridicat blocul la �nceputul crizei, c�nd nu mai construia nimeni", a completat fostul �ef al SRI. Derog�ri de la PUG Consiliul General al Capitalei a votat planul urbanistic zonal (PUZ) �n aprilie 2009, de�i avizul de urbanism a fost votat cu aproape doi ani �n urm�, �n iulie 2007. La acea vreme, ale�ii generali au dat voie beneficiarului s� ridice cu un etaj �n plus fa�� de c�t era �n�l�imea maxim� admis� �n zon�, iar coeficientul de utilizare al terenului (CUT) a fost m�rit peste limita maxim� admis�, de la 2,25 la 3,1. MARMUR�, VIDEO-INTERFON Dot�ri super-luxoase Blocul �n care locuiesc so�ii Antonescu este unul exclusivist, situat �n zona 0. La c��iva metri de imobil, se �ntinde Lacul Floreasca. Finisajele construc�iei sunt de lux. Intrarea �n bloc este permis� doar prin video- interfon. Blocul �n care locuie�te liderul PNL, Crin Antonescu, �i so�ia sa, Adina V�lean, este �nconjurat de vile �i ansambluri reziden�iale de lux. Ie�i din scar�, faci doi pa�i �i e�ti pe malul lacului Floreasca. Locul e o oaz� de lini�te, iar singurii care fac g�l�gie �n zon� sunt pesc�ru�ii. Trei etaje, cu lift Pardoseala sc�rii blocului este din marmur� fin�. Cele doar trei etaje ale cl�dirii au lift. Parcarea pentru locatari este �n subsolul blocului, unde se poate ajunge direct cu ascensorul. Ma�inile acestora sunt pe m�sura pre�urilor din zon�: Porsche Cayenne, BMW X 6, Nissan Pathfinder, Volvo, Audi Q 5 etc. Printre toate aceste automobile de lux, una singur� f�cea not� discordant�: o Dacia Logan. Ma�ina lui Antonescu Dup� ce am verificat num�rul de �nregistrare al acesteia, B-38-SNT, am aflat c� acest autoturism este proprietatea Senatului Rom�niei, institu�ie care a dat-o spre folosire demnitarului Crin Antonescu. PRETEN�IOS. Ma�ina de la Senat a liberalului Crin Antonescu se pr�fuie�te �n garajul blocului. Prefer� Mercedesul de la partid DECLARA�IILE LUPULUI MORALIST Liderul PNL cerea altora s� fie transparen�i. El a fost opac 28 aprilie 2010. "Dac� e vorba de sfidare �i de nesim�ire maxim�, total�, am v�zut ieri un pre�edinte care, cu nesim�ire, sfideaz� opinia public�. Povestea asta cu Mih�ileanu - despre care exigen�ii partizani ai ANI �i anatomi�ti ai cazului Voicu �l ignor� �i spun c� nu e un cap�t de �ar� - o cunoa�te toat� �ara. Cum este posibil ca �n vreme ce tu dore�ti s� te legitimezi ca omul care p�ze�ti cu severitate, cu rigoare maxim�, atitudinea la centim� a demnitarului public, s� r�zi ca un nesim�it pe seama unei m�g�rii pe care ai f�cut-o, �n conflict de interse, �n dispre�ul legii, �n orice." 20 noiembrie 2009. "Exist� multe �ntreb�ri la care nu eu, ci ziari�tii �i rom�nii a�teapt� r�spunsuri de la dumneavoastr�. Eu nu le mai a�tept. Nu v� pun o �ntrebare, ci v� dau o asigurare: N-ave�i o implicare �n dispari�ia flotei, nu v-a�i luat o cas� �n Mih�ileanu." 1.800 de euro cost�, �n medie, un metru p�trat �n zona �n care �i-a cump�rat cas� �eful liberalilor, Crin Antonescu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:07
De ce ar trebui Traian s�-i trimit� lui Crin un buchet de flori
�n prim�vara anului trecut, c�nd USL a efectuat sondaje �n toate jude�ele pentru a stabili candida�ii la alegerile locale, Teodor Mele�canu era persoana cea mai bine plasat� pentru a c�tiga pre�edin�ia consiliului jude�ean Prahova. S-a �nt�mplat �ns� c�, la acel moment, conflictul dintre Crin Antonescu �i Dinu Patriciu se afla �n perioada de v�rf.Mele�canu, fost membru al consiliului de administra�ie al Rompetrol, era perceput ca fiind un apropiat al mogulului de la Adev�rul. �n consecin��, Antonescu i-a propus lui Ponta s� fac� un schimb: PNL renun�� la candidatura la pre�edin�ia CJ Prahova, dar prime�te Buz�ul. Prahova fiind unul din cele mai bogate jude�e din �ar�, liderii PSD au acceptat ferici�i acest troc. Una peste alta, Crin Antonescu a cedat PSD un jude� relativ prosper doar pentru c�-l suspecta pe poten�ialul candidat liberal c� nu-i este 100% fidel. Mele�canu, de obicei un personaj prudent �i conformist cu �efii, s-a sup�rat �i a �nceput s� ias� din linia oficial� a PNL, inclusiv �ntr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, �n care afirma c� "o coabitare cu Traian B�sescu nu este imposibil�". C�teva ore dup� apari�ia acestui interviu, Mihai Voicu �i ar�ta lui Mele�canu u�a: "Oricine poate considera c� poate s� coabiteze cu B�sescu, �ns� dac� dore�te s� fac� acest lucru, trebuie s-o fac� din afara PNL." Ceea ce vreau s� ar�t cu aceste fapte este c�, dac� Antonescu nu-l �mpingea pe Mele�canu �n afara PNL, B�sescu probabil c� nu ar fi avut azi un candidat at�t de bun la �efia SIE. Spun "at�t de bun" nu pentru c� a� fi uitat trecutul domnului Mele�canu �n diploma�ia ceau�ist�, ci pentru c� actualul �ef al statului are din nou un argument puternic �n fa�a celor care-l acuz� de dictatur�. Ambele servicii secrete sunt conduse de oamenii USL. Cine mai poate vorbi �n aceste condi�ii despre suspiciunile c� SRI sau SIE ar face poli�ie politic�? Numirea lui Mele�canu la SIE mai rezolv� o problem�: opozi�ia r�m�ne f�r� un om �n Senat, iar puterea are un vot �n plus. S-ar fi �nt�mplat toate acestea dac� Crin Antonescu nu se l�sa condus de instincte primare �i-l l�sa pe senatorul PNL s� candideze la Prahova? Dup� opinia mea, era destul de posibil ca Mele�canu s� fi preferat un post lini�tit, de patru ani, la pre�edin�ia CJ Prahova, cu mare �anse s� fie reales �n 2016, �n locul unei func�ii �n care depinde 100% de mandatul, mai lung sau mai scurt, al lui Traian B�sescu. �n orice caz, sunt sigur c� dac� Mele�canu nu era marginalizat �n PNL, �eful statului nu i-ar fi oferit �efia SIE. Tr�g�nd linia, eu cred c� Palatul Cotroceni i-ar putea trimite un buchet mare de flori simpaticului lider al PNL...
|
|
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:30
daca tot asa de bine informat, spune-ne cum si cit a costat apartamentul de 400mp al donsoarei cele mari a lui Base ? opinia publica mai asteapta si acum raspunsul dinsei la acele " vinzari anterioare " din care a fost cumparat, ap. ce se ridica la valoarea de 1 mil. euro !
EVZ nu spune nimic despre asta, nu-i asa ? de ce v-ar spune , ca sa va intrebati, ca orice om normal din tara asta : cum e posibil ? mai scoateti si voi nasul din tabloidele puterii si mai cautati si alte informatii, ca sa vedeti si voi cam la ce nivel e JAFUL facut in tara asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !
mai sa fie, ce de talente are ! chiar ca-i cel mai bun !
sau, poate da, daca iti schimbi unghiul de vedere si nu stii cum s-o dai cotita si atunci te "reformezi" ?