back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 19:17

deci raportul pe 2011 al Inst. Nat. de Statistica e gargara USL.ului !
pina unde poti cobori ? hai, c-ai devenit interesant ca obiect de studiu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 19:42

De la: gabigabi2, la data 2012-01-29 18:37:24
De la: Silver9AM, la data 2012-01-29 18:29:11
De la: gabigabi2, la data 2012-01-29 17:38:46
De la: Black_Friday, la data 2012-01-29 08:52:18
De la: gabigabi2, la data 2012-01-29 07:11:53
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:23:41JENANT, dlor LIBERALI, injositor Dle Crin Antonescu, RTT-ul transmite intr-un buletin de stiri faptul ca liberalii au transportat cu autobuzele in Piata Sfatului din Brasov tiganii din Sacele incitandu-i contra cost sa protesteze impotriva Guvernului Roman.

RUSINE Dlor LIBERALI, doctrina liberala nu contine asemenea practici! ...coruperea cetatenilor, sau obligarea lor, determinarea lor sub orice forma, de a participa la miscari de protest impotriva autoritatilor atat timp cat aceste forme de protest nu izvorasc dintr-o convingere proprie a cetateanului, cetatenilor, sunt practici politice de sorginte comunista.

Sa va ia si pe voi!

da' e sigura informatia asta, sau face parte dintr-un plan de dezinformare portocaliu ?

De asta nu esti sigura, dar nu te-ai indoit nicio clipa de toate intoxicarile preluate de la Haznaua 3 si Irealitatea!

nu, domnule. nu m-am indoit ptr. ca mai devreme sau mai tirziu s-a dovedit ca ce spuneau ei se adeverea si inclusiv dragul tau pres. a recunoscut, hat tirziu , ca s-a gresit cu aia, cu ailalta....si cu TVA de 24% s-a gresit , desi oau ce-au mai miriit latraii pe motiv de cit de prapastioasa era A 3 ! si s-a dovedit a fi adevarat !

Madama,ti'am mai spus : Evita sa te concentrezi asupra cauzei ,vei pierde din vedere contextul......
Efect TVA 24%
Cauza :Refuzul pensionarilor de a ceda 15% pe 6 luni .

Raspunsul tau la postarea mea trecuta ,a fost ca de obicei ....impulsiv si veninos !

auzi, bei musiu ? 6 luni ? si i-ai crezut ? asa creduli sunteti ? si cei carora li s-au taiat cei 25 % din salariu li s-a spus ca la 1 ian. 2011 si ? asa a fost ? ia scotoceste p'acolo, pe sub cashcheta , asa s-a intimplat ? li s-a dat, intr-un tirziu un 10-15 % innapoi, dar asta nu inseamna cei 25 % integral si nici sporurile nu le-au primit inapoi, asa ca, lasa-ma cu promisiunile astea desarte ! hai, SA TRAITI BINE !

Bravo,nu degeba ti se spune VADUVA NEAGRA ,ce nu'ti place tie,demolezi.......multa rautate poti avea in tine ,de unde ? ma intreb .........

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 20:16

De la: Silver9AM, la data 2012-01-29 19:42:44
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:23:41JENANT, dlor LIBERALI, injositor Dle Crin Antonescu, RTT-ul transmite intr-un buletin de stiri faptul ca liberalii au transportat cu autobuzele in Piata Sfatului din Brasov tiganii din Sacele incitandu-i contra cost sa protesteze impotriva Guvernului Roman.

RUSINE Dlor LIBERALI, doctrina liberala nu contine asemenea practici! ...coruperea cetatenilor, sau obligarea lor, determinarea lor sub orice forma, de a participa la miscari de protest impotriva autoritatilor atat timp cat aceste forme de protest nu izvorasc dintr-o convingere proprie a cetateanului, cetatenilor, sunt practici politice de sorginte comunista.

Sa va ia si pe voi!

da' e sigura informatia asta, sau face parte dintr-un plan de dezinformare portocaliu ?

De asta nu esti sigura, dar nu te-ai indoit nicio clipa de toate intoxicarile preluate de la Haznaua 3 si Irealitatea!

nu, domnule. nu m-am indoit ptr. ca mai devreme sau mai tirziu s-a dovedit ca ce spuneau ei se adeverea si inclusiv dragul tau pres. a recunoscut, hat tirziu , ca s-a gresit cu aia, cu ailalta....si cu TVA de 24% s-a gresit , desi oau ce-au mai miriit latraii pe motiv de cit de prapastioasa era A 3 ! si s-a dovedit a fi adevarat !

Madama,ti'am mai spus : Evita sa te concentrezi asupra cauzei ,vei pierde din vedere contextul......
Efect TVA 24%

Raspunsul tau la postarea mea trecuta ,a fost ca de obicei ....impulsiv si veninos !

auzi, bei musiu ? 6 luni ? si i-ai crezut ? asa creduli sunteti ? si cei carora li s-au taiat cei 25 % din salariu li s-a spus ca la 1 ian. 2011 si ? asa a fost ? ia scotoceste p'acolo, pe sub cashcheta , asa s-a intimplat ? li s-a dat, intr-un tirziu un 10-15 % innapoi, dar asta nu inseamna cei 25 % integral si nici sporurile nu le-au primit inapoi, asa ca, lasa-ma cu promisiunile astea desarte ! hai, SA TRAITI BINE !

Bravo,nu degeba ti se spune VADUVA NEAGRA ,ce nu'ti place tie,demolezi.......multa rautate poti avea in tine ,de unde ? ma intreb .........

Ei, face download de la Ilici, ca in Matrix!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2012, ora 07:56

De la: Black_Friday, la data 2012-01-29 20:16:23

Sa va ia si pe voi!

Efect TVA 24%

eu am incapatinare oarba si voi vedeti limpede ? la naiba cu logica voastra : au revenit salariile la Nivelul de dinainte de taiere , asa cum s-a promis ca va fi DOAR pina la 1 ian 2011 ? da sau ba, nu mai umblati cu shoshele ....da sau ba ? NU ! NU ! si atunci , cum sa crezi in ce spun ei ? credeti voi, ca aveti un ce anume , de puteti fi pacaliti atit de usor ! cind Statul ti-a Luat, asteapta tu mult si bine sa mai vezi inapoi ....iar tu, blackule, de Marturie Mincinoasa n-ai auzit in viata ta, este ? oauuu !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2012, ora 20:45

De la: gabigabi2, la data 2012-01-30 07:56:57
De la: Black_Friday, la data 2012-01-29 20:16:23

Sa va ia si pe voi!

Efect TVA 24%

eu am incapatinare oarba si voi vedeti limpede ? la naiba cu logica voastra : au revenit salariile la Nivelul de dinainte de taiere , asa cum s-a promis ca va fi DOAR pina la 1 ian 2011 ? da sau ba, nu mai umblati cu shoshele ....da sau ba ? NU ! NU ! si atunci , cum sa crezi in ce spun ei ? credeti voi, ca aveti un ce anume , de puteti fi pacaliti atit de usor ! cind Statul ti-a Luat, asteapta tu mult si bine sa mai vezi inapoi ....iar tu, blackule, de Marturie Mincinoasa n-ai auzit in viata ta, este ? oauuu !

Da, sigur ca da! Marturie mincinoasa..Dar de ce tiganii aveau fulare galbene si steaguri cu sigla PNL atunci cand manifestau? Ai auzit tu vreun protest al organizatiei Brasov a PNL, ca persoane straine au furat steagurile PNL si au manifestat?
Dar ce prosti ne crezi madame! Las-o balta ca macane si devii si mai penibila cu obiectivitatea asta a ta!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 16:25

hopa asa ! unde-i raspunsul meu ? de ce a disparut ? hai, ca nu inteleg ce-i asta ?!

@black, iti spuneam ca am vazut pina la urma clipul despre care tot vorbesti si i-am numarat pe cei incriminati , din piata brasovului ! vreo 4-5 si nicidecum cei 80-90 "adusi" cu autobuzul la miting ! daca TV brasovean voia sa demonstreze fara echivoc cele afirmate . TREBUIA sa -i fi vazut clar, pe toti , ori ei NU sunt ! te rog sa te mai uiti o data la cli pul respectiv, facut dupa parerea mea, la o comanda politica !dar tu, mai uita-te o data !

9am250828

2 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 16:46

De la: gabigabi2, la data 2012-01-31 16:25:08hopa asa ! unde-i raspunsul meu ? de ce a disparut ? hai, ca nu inteleg ce-i asta ?!

@black, iti spuneam ca am vazut pina la urma clipul despre care tot vorbesti si i-am numarat pe cei incriminati , din piata brasovului ! vreo 4-5 si nicidecum cei 80-90 "adusi" cu autobuzul la miting ! daca TV brasovean voia sa demonstreze fara echivoc cele afirmate . TREBUIA sa -i fi vazut clar, pe toti , ori ei NU sunt ! te rog sa te mai uiti o data la cli pul respectiv, facut dupa parerea mea, la o comanda politica !dar tu, mai uita-te o data !

exist articol de pres concludent,..spun eu, ns, citete-l, concluziile-i aparin !

sursa: bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=69894

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 18:30

De la: 9am250828, la data 2012-01-31 16:46:55
De la: gabigabi2, la data 2012-01-31 16:25:08hopa asa ! unde-i raspunsul meu ? de ce a disparut ? hai, ca nu inteleg ce-i asta ?!

exist articol de pres concludent,..spun eu, ns, citete-l, concluziile-i aparin !

sursa: bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=69894

am citit si nu m-a convins ; sunt aceleasi informatii din clip, ceva mai dezvoltate ! pozele cu cei 3-4 ce stau pe strada , fara steaguri si fulare puteau fi facute oricind, oriunde ! cind imi spui ca au fost la miting de ziua unirii si la cele de protest, atunci - daca tot spui c-ai filmat cu camera ascunsa- ARATA pozele in toata splendoarea celor 80-90 de "turisti" adusi cu cele 2 autocare, asta asaaaa, ca sa fii credibil si sa nu ma-ntreb cit de portocalie e informatia asta ! calomniaza, calomniaza ca tot ramine ceva, functioneaza al naibii de bine !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 20:57

Lasa ca ai umplut-o de respect! Tu crezi doar ce iti spun Haznaua 3 si Irealitatea, chiar si fara poze sau filme, iar cand vezi ceva ce nu iti convine in alta parte, vrei sa ti-i arate pe toti 100-150-200. Nu vrei sa iti dea si CNP-urile lor?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 07:54

De la: Black_Friday, la data 2012-02-01 20:57:55

Lasa ca ai umplut-o de respect! Tu crezi doar ce iti spun Haznaua 3 si Irealitatea, chiar si fara poze sau filme, iar cand vezi ceva ce nu iti convine in alta parte, vrei sa ti-i arate pe toti 100-150-200. Nu vrei sa iti dea si CNP-urile lor?

alooooo, cind faci o asemenea acuzatie, dovedeste-o fara putinta de tagada ! nu de alta, dar daca ai filmat cu camera ascunsa, asa cum s-a afirmat, Arata masinile, arata-i cum coboara incolonati si cu steaguri si fulare ! daca opozitia spune ceva , voi nu vreti Dovezi clare ? tu-l auzi mereu pe Bas' cum zice azi una- miine alta , fix invers si tot nu crezi, dar imi ceri mie sa le-nghit pe nemestecate ! ei, hai ca-mi placi !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 07:02

Mogulizarea Romniei
3 Februarie 2012
Mogulizarea Romniei

de CRISTIAN CAMPEANU

Senatorul Mircea Banias, anchetat de DNA pentru corupie, a trecut de la PDL la partidul lui Dan Voiculescu, anulnd majoritatea fragil a coaliiei la Senat. Vom asista, n perioada urmtoare, la un proces de albire televizat a lui Banias la Antene i de transformare a lui ntr-o victim politic a lui Bsescu. n acelai timp, Rodica Culcer este dat afar de la efia tirilor TVR dup o lovitur de for a reprezentanilor USL n Consiliul de Administraie, care a reprezentat momentul culminant al unei campanii declanat de ziarele i televiziunile aceluiai Voiculescu. Romnia se afl ntr-un proces accelerat de mogulizare, iar societatea civil se face c nu observ.

n 1990, n Piaa Universitii s-a cerut, pe lng lustraie (celebrul punct 8 al Proclamaiei de la Timioara), i acordul puterii pentru deschiderea unui post de televiziune privat independent. Pe vremea aceea nu exista dect TVR, care difuza informaii distorsionate grav i manipulatoare. Credeam cu toii, atunci, c o televiziune alternativ i competiia mediatic ar aduce de la sine i obiectivitatea tirilor, pentru c, nu-i aa?, nimeni nu ar risca s se compromit pe o pia liber difuznd informaii false i ruvoitoare. Sfnt naivitate! Astzi avem trei televiziuni de tiri private aparinnd aa-numiilor moguli de pres care exact asta fac: mint i manipuleaz pentru a-i satisface propriile interese economice i politice. Mai mult, ncurajai de reacia slab a societii civile care vede peste tot dictatura lui Bsescu, dar nu vede ce se ntmpl sub ochii lor, aceiai oameni, beneficiind de sprijinul politic al USL, acioneaz agresiv pentru a monopoliza ntregul discurs public romnesc i pentru a-i impune propria versiune contrafcut a realitii romneti drept singura versiune - cea oficial - a acesteia.

Din acest motiv, cazul Culcer este gritor. Dup o campanie de cel puin un an, lansat de Antenele lui Voiculescu, reprezentanii USL n Consiliul de Administraie au reuit s foreze revocarea Rodici Culcer din fruntea tirilor TVR, chiar dac decizia a fost ilegal. Statutul Rodici Culcer la conducerea tirilor TVR poate fi subiect de dezbatere i controvers, cu pensionarea i prelungirea mandatutului i toate celelalte, dar dou lucruri nu sunt: 1. TVR are unele din cele mai profesioniste programe de tiri din mass-media romnesti, ceea ce nu este ns foarte greu, avnd n vedere c televiziunile de tiri nu produc tiri ci zgomot. 2. Faptul c un jurnalist care nu se nscria pe linia trasat de moguli i de opoziie a fost ndeprtat dintr-o poziie care nu le convenea acestora printr-o aciune pur politic. Dac au reuit acest lucru din opoziie, imaginai-v ce vor face cnd vor ajunge, n sfrit, la putere! Or, dac dup 22 ani am ajuns s fim nevoii s lum aprarea independenei TVR n faa agresiunii lui Voiculescu, Vntu, Ghi, Ponta&Antonescu, atunci ceva nu este deloc n regul n societatea romneasc. Suntem martorii unui proces de mogulizare rapid a Romniei iar cel care refuz s accepte realitatea contrafcut a Antenelor e ndeprtat sau ameniat cu represalii politice. Includem aici i o ameninare adresat subsemnatului de mscriciul-ef al lui Voiculescu, care ne avertiza c "i vine i ie rndul". Ateptm cu interes "s ne vin rndul", dar pn atunci nu ne putem opri s nu constatm caracterul securistic i, deci, totalitar al acestor practici.

i atunci, de unde vine ameninarea dictaturii? De la Bsescu, aa cum au susinut Ponta&Antonescu la Bruxelles, sau de la ei nii? La Bruxelles, Antonescu l-a comparat pe Bsescu cu dictatorul din Belarus, Aleksandr Lukaenko, i chiar cu Mussolini. Pi dac tot l-am pomenit pe Mussolini, poate ar trebui s revedem discursul aceluii domn Antonescu rostit n Parlament cu ocazia sesiunii extraordinare sau chiar i pe cel de la mitingul USL din Piaa Victoriei, n care promitea poporului s scape ara de "tia". O comparaie ntre cei doi att n ceea ce privete coninutul ct i retorica ar scoate la iveal asemnri surprinztoare. La fel, obiceiul lui Victor Ponta de a-i mpri adversarii politici n "romni" i "neromni" d seama de dimensiunea adnc totalitar a acestui personaj. Nici o simpatie din acest col de ziar pentru Elena Udrea, dar s spui c Traian Bsescu i Elena Udrea nu sunt romni numai pentru c vin de la PDL este iresponsabil pentru c reprezint o incitare la violen. Dup cum la fel de nedemocratic i iresponsabil este i aa-numita "grev parlamentar" pe bani, care ncearc s foreze mna guvernului la spate. Opozia creaz precedente antidemocratice periculoase dar pare s nu i pese de ele tocmai pentru c undeva, foarte adnc, crede c dendat ce se va instala la putere nu o va mai prsi niciodat si ca aceste precedente vor fi suspendate odata cu suspendarea democratiei.

Toate aceste evoluii romneti - radicalizarea pn la extrem a opoziei, derapajele antidemocratice (reale), att n fapte ct i n discurs, ale liderilor USL, ncercarea de a impune prin for i intimidare o singur versiune - cea a Antenelor - despre ceea ce se intampla cu adevarat in societatea romneasc - sunt ct se poate de vizibile, dar, cumva, reprezentanii societii civile nu par s le vad, de parc vlul realitii le-ar fi fost tras peste ochi ca n Matrix.

Pentru c am nceput amintind de Piaa Universitii, pe 14 iunie 1990 un detaament de mineri n frunte cu celebrul securist Cmrescu a ajuns n redacia Romniei libere, singurul cotidian de opoziie la vremea respectiv, n aplauzele i sub ndrumarea atent a angajatilor ziarelor feseniste, Adevrul, Azi etc. Au spart capete, au devastat redacia i au oprit apariia ziarului pentru cteva zile. Astzi Voiculescu, Vntu i braul lor politic uselist conduc acelai tip de mineriad mpotriva foarte puinelor voci care ndrznesc s nu accepte canonul antenist. De data aceasta ns, securitii nu se mai ascund sub haine minereti. Se afieaz deschis n studiouri de televiziune i la mitingurile coloneilor n rezerv, unde scandeaz lozinci mpotriva ziaritilor. Nu vor reui ns, nici acum, asa cum nu au reusit nici atunci.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 07:57

ia-te de mina cu @906 c-ai inceput sa functionezi ca el !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 08:19

De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 07:57:07ia-te de mina cu @906 c-ai inceput sa functionezi ca el !

Tu de mult esti la fel de toxica precum Ilici, aceeasi rautate, aceleasi conceptii bolsevice si aceleasi lozinci prafuite. Tu de ce te-ai luat cu el?

P.S. Dom' Vanea cand posteaza articole cu copy-paste, cu cine se ia de mana? Aaa, la voi este voie, pentru ca voi sunteti mai egali decat ceilalti!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 08:58

De la: Black_Friday, la data 2012-02-04 08:19:26
De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 07:57:07ia-te de mina cu @906 c-ai inceput sa functionezi ca el !

Tu de mult esti la fel de toxica precum Ilici, aceeasi rautate, aceleasi conceptii bolsevice si aceleasi lozinci prafuite. Tu de ce te-ai luat cu el?

P.S. Dom' Vanea cand posteaza articole cu copy-paste, cu cine se ia de mana? Aaa, la voi este voie, pentru ca voi sunteti mai egali decat ceilalti!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 09:44

De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 08:58:18

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 11:02

Vorbeste UMPLUTURA......

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 14:38

De la: Black_Friday, la data 2012-02-04 09:44:43
De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 08:58:18

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 14:41

De la: Silver9AM, la data 2012-02-04 11:02:51

Vorbeste UMPLUTURA......

vad ca o tii langa p'asta cu umplutura si te-am intrebat ce-ntelegi prin asta ,ca sunt curioasa cum de'ai ajuns la acest cuvint !? n-ai curaj ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 21:16

Caragiale si liberalii de azi
Posted February 9, 2012 by alexa
Categories: politic-oase
Tags: caragiale, crin antonescu, I.L.Caragiale, PNL-PC, USL

Toxin si toxice sau cat de actual este I.L.Caragiale si scrierile sale..ca tot este anul lui.

A! generoi patrioi, cari v jertfeai i pe voi i pe copii votri pentru viitorul neamului, voi ntemeietorii partidului liberal clasic, voi nu tiai desigur n ce mini bune avea s caz drapelul vostru. Dece, la Paris, ntre un curs al lui Michelet i o predic a lui Lamennais, nai mers odat i la Madame Lenormant, celebra crturreas, ca s v prezic viitorul partidului liberal?

Erai prea naivi pentru a ti c ideile sunt n organismul social ca fermenii n corpurile vii. Voi nu puteai ti c fermenii cei mai dulci pot produce toxice primejdioase. i de aceea ar fi pcat s v nvinovim pe voi de urmrile unor intenii curate.

i ori nu sunt frumoase urmrile?

Voi patru copii ai lui Dinicu Golescu, i Cmpinenii i Negrii, pcat c nu trii s v vedei urmaii! Navei de ce s nu dormii n linite, navei de ce fi mhnii c ai jertfit averile voastre colosale cauzei liberale romne. Voi ai lucrat pentru aceast cauz fr socoteal pretinii votri continuatori mai socotii, lucreaz prin aceast cauz. Voi ai murit ruinai; dar nu face nimica vai ndeplinit o datorie sacr pentru patrie. Mai trziu, prin patrie, copii sraci, luai de voi pe procopseal, ncepnd cu doi galbeni pe lun, au ajuns milionari i d. Carada s nu iubeasc patria romn? Dar de sigur c o iubete mai mult dect ai iubit-o voi!

Voi ai abolit privilegiile, pe cari le puteai moteni; vai rsturnat boieriile voastre proprii, vai vndut moiile ai drmat cetatea nobiliar. Bravi boieri democrai, bine ai fcut! Totul sa ctigat i nimic nu sa pierdut! Am obinut ndeplinirea formelor democratice, pe de o parte; iar pe de alta, acei ce vau cumprat proprietile, cei ce au cules averile risipite, au restatornicit privilegiile, au recldit ceti de trei ori mai tari dect bietele voastre btrne boierii.

Avem bnci i credite, instituiuni de toate felurile, tot attea castele tari, de unde nu se scoate uor o cast nobiliar!

i voi, prini ai notri, obscuri entuziati, cari ai plns de bucurie cnd vai srutat cu feciorii de boieri pe cmpul Libertii sub binecuvntarea lui Popa apc, navei de ce fii mhnii.

Iat urmaii votri liberali. Iat haitele catilinare de politicieni liberali, de diplomai de mahala, de vntori de slujbe i de mici gheeftari: avocei ltrtori, samsarai dibaci, toate lichelele i drojdiile sociale, tinznd s suie sus, ct mai sus, distincie fr merit, avere fr munc, pofte fr saiu roade minunate ale unei coli ce le-a narmat numai instinctele pernicioase, pndind alegerile i toate nevoile publice pentru a ciupi pataca; neghiobi fr naivitate, ri fr brbie, urmnd meritul i talentul deosebit ca pe nite vrjmai de moarte.

Aa sunt toi ct vreme soarta i ine jos n masa cea mare, cufundai n valurile neastmprate ale semenilor lor. Dar cnd norocul, voind s tachineze pe ceilali, ridicpe unul sus, ncununndu-i agitaiile neomenoase cu un succes de avere i de situaie, atunci e un spectacol, care m umple pe mine de respect i de stim pentru liberali.

Iat-l pe mititelul veninos i ridicol, care se sbtea ieri n noroiu, ct e de mare acuma, ct e de artos i de senin. Iat-l cu ce bravur ncalec milionul! Privete emfaza desgusttoare a parvenitului! Vezi ce indiferen crud pentru suferinele semenilor i tovarilor lui de adineaori! Vezi aceast mndr lips de liberalitate, de generozitate, de orice avnt nobil. El nare nelegere, ba simte chiar repulsiune pentru tot ce e frumos, pentru tot ce face mulumire uman fr imediat utilitate practic. Stropete cu noroiu i pe mam-sa. Nesturat cu milioane, en stare s-i mnjeasc minile n gheefturi spurcate.

Credin, talent, merit, onoare, sentiment? le cumpr pe toate am cu ce!

Fraternitate? gheeft i chiverniseal!

Egalitate? impertinen fa cu distinciunea, cu meritul i cu talentul!

Libertate? bani, insult i reteveiu!

Iat marele partid colectivist, urmaul partidului liberal clasic! iat continuatorii patrioilor vizionari de odinioar toxice partide ale unor btrne idei generoase.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 22:25

De la: Black_Friday, la data 2012-02-12 21:16:15Caragiale si liberalii de azi

Toxin si toxice sau cat de actual este I.L.Caragiale si scrierile sale..ca tot este anul lui.

A! generoi patrioi, cari v jertfeai i pe voi i pe copii votri pentru viitorul neamului, voi ntemeietorii partidului liberal clasic, voi nu tiai desigur n ce mini bune avea s caz drapelul vostru. Dece, la Paris, ntre un curs al lui Michelet i o predic a lui Lamennais, nai mers odat i la Madame Lenormant, celebra crturreas, ca s v prezic viitorul partidului liberal?

Erai prea naivi pentru a ti c ideile sunt n organismul social ca fermenii n corpurile vii. Voi nu puteai ti c fermenii cei mai dulci pot produce toxice primejdioase. i de aceea ar fi pcat s v nvinovim pe voi de urmrile unor intenii curate.

Voi patru copii ai lui Dinicu Golescu, i Cmpinenii i Negrii, pcat c nu trii s v vedei urmaii! Navei de ce s nu dormii n linite, navei de ce fi mhnii c ai jertfit averile voastre colosale cauzei liberale romne. Voi ai lucrat pentru aceast cauz fr socoteal pretinii votri continuatori mai socotii, lucreaz prin aceast cauz. Voi ai murit ruinai; dar nu face nimica vai ndeplinit o datorie sacr pentru patrie. Mai trziu, prin patrie, copii sraci, luai de voi pe procopseal, ncepnd cu doi galbeni pe lun, au ajuns milionari i d. Carada s nu iubeasc patria romn? Dar de sigur c o iubete mai mult dect ai iubit-o voi!

Voi ai abolit privilegiile, pe cari le puteai moteni; vai rsturnat boieriile voastre proprii, vai vndut moiile ai drmat cetatea nobiliar. Bravi boieri democrai, bine ai fcut! Totul sa ctigat i nimic nu sa pierdut! Am obinut ndeplinirea formelor democratice, pe de o parte; iar pe de alta, acei ce vau cumprat proprietile, cei ce au cules averile risipite, au restatornicit privilegiile, au recldit ceti de trei ori mai tari dect bietele voastre btrne boierii.

Avem bnci i credite, instituiuni de toate felurile, tot attea castele tari, de unde nu se scoate uor o cast nobiliar!

i voi, prini ai notri, obscuri entuziati, cari ai plns de bucurie cnd vai srutat cu feciorii de boieri pe cmpul Libertii sub binecuvntarea lui Popa apc, navei de ce fii mhnii.

Iat urmaii votri liberali. Iat haitele catilinare de politicieni liberali, de diplomai de mahala, de vntori de slujbe i de mici gheeftari: avocei ltrtori, samsarai dibaci, toate lichelele i drojdiile sociale, tinznd s suie sus, ct mai sus, distincie fr merit, avere fr munc, pofte fr saiu roade minunate ale unei coli ce le-a narmat numai instinctele pernicioase, pndind alegerile i toate nevoile publice pentru a ciupi pataca; neghiobi fr naivitate, ri fr brbie, urmnd meritul i talentul deosebit ca pe nite vrjmai de moarte.

Aa sunt toi ct vreme soarta i ine jos n masa cea mare, cufundai n valurile neastmprate ale semenilor lor. Dar cnd norocul, voind s tachineze pe ceilali, ridicpe unul sus, ncununndu-i agitaiile neomenoase cu un succes de avere i de situaie, atunci e un spectacol, care m umple pe mine de respect i de stim pentru liberali.

Iat-l pe mititelul veninos i ridicol, care se sbtea ieri n noroiu, ct e de mare acuma, ct e de artos i de senin. Iat-l cu ce bravur ncalec milionul! Privete emfaza desgusttoare a parvenitului! Vezi ce indiferen crud pentru suferinele semenilor i tovarilor lui de adineaori! Vezi aceast mndr lips de liberalitate, de generozitate, de orice avnt nobil. El nare nelegere, ba simte chiar repulsiune pentru tot ce e frumos, pentru tot ce face mulumire uman fr imediat utilitate practic. Stropete cu noroiu i pe mam-sa. Nesturat cu milioane, en stare s-i mnjeasc minile n gheefturi spurcate.

Iat marele partid colectivist, urmaul partidului liberal clasic! iat continuatorii patrioilor vizionari de odinioar toxice partide ale unor btrne idei generoase.

Ce jos ati ajuns, stimata doamna Duda , ce criza de imaginatie aveti, de ati apelat la o ea, o "alexa", care posteaza nus'ce!! Tanti Plagiatu, daca imi pun mintea cu dvs. -dar mi'e sila de urdoarea pe care o emanati, madam Skrnavy, pot bloca toate topicurile cu articole antibasecs, acest catzavenc blegh, prhost si venal!! Penal o sa fie, cel mai tarziu, din 2014!!

"NIHIL SINE DEO!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 10:21

De la: Black_Friday, la data 2012-02-12 21:16:15Caragiale si liberalii de azi

ai ceva si despre Regalitate ? ia cauta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 07:07

De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 06:34:57
De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 06:12:30
De la: Black_Friday, la data 2012-02-18 00:42:27
Boc in fundul gol, Crin cu gura plina
February 14, 2012 22:40 | Autor: Victor Paun
Gura bate curul. Gura lui Crin Antonescu, evident, care a comentat minute in sir curul dezgolit al lui Emil Boc.

Crin Antonescu a vorbit minute in sir despre imaginile cu Emil Boc dezbracat
Obisnuit sa faca politica pe dos, Crin Antonescu s-a trezit mai nou ca este si un mare specialist in dosuri. Asa se face ca liderul PNL a perorat minute in sir, la emisiunea lui Dan Capatos, despre cat de jenat trebuie sa fie Emil Boc pentru ca a fost prins la o sala de sport cu izmana-n vine.

Fotografiile cu Emil Boc au facut valuri in presa
Nu e placut ca astfel imagini sa apara in presa. Saracul domnul Boc, nu e intr-o situatie foarte buna, asta-i mai lipsea. Lui Emil Boc ii lipseau doar chilotii de pe el, dar lui Antonescu sigur ii lipseste o doaga, daca isi imagineaza ca astfel de interventii il vor face popular. Daca ar avea macar un dram de bun-simt, i-ar crapa obrazul de rusine pentru ca, de departe, comentariile lui au fost mult, mult mai penibile, decat orice imagine cu Emil Boc.

Si pentru ca tot a prins gustul de senzational, asteptam ca Antonescu sa formuleze pareri avizate si despre prestatia Alinei Plugaru, silicoanele Danielei Crudu sau relatiile amoroase ale Biancai Dragusanu. Caci, nu-i asa, ce alte teme de interes national ar putea avea un posibil viitor presedinte al Romaniei?

Cititi mai mult: www.enational.ro/actualitate/boc-in-fundul-gol-crin-cu-gura-plin...
enational.ro

probabil ca si sfaturile dlui presedinte in legatura cu visichiul cu 3 sau 4 cuburi de gheata, Erau de Interes National ! sau povestile dinsului despre cei ce veneau si-i " LINGEAU PRESUL " ! blackule, atitea mizerii i-au iesit pe gura lui Bas' si nu i s-a pus in vedere ca sare calul, incit , zau, de mai e cazul sa faca cineva pe oripilatu' !
dar, sigur, C. Antonescu Nu trebuia sa se lase atras in cursa , iar acest Capatos ar trebui sa spuna cine i-a dat caseta - un adevarat cal troian bagat in cetate cu surle si trimbite- caci ea nu putea facuta decit de cineva din anturajul lui Boc ! ....poate-ti spune Silver cam ce masuri de paza si siguranta ia SPP ,atunci cind un inalt demnitar vine intr-o locatie !

Haide mai, ma lasi cu textele astea tip? Ai primit raspunsul de la partid si ii dai inainte cu intoxicarile?
Ce sa caute SPP in vestiarul in care se schimba Boc? Sa-l ajute sa-si dea chilotii jos? Sa aiba grija sa nu scape sapunul la dus? Chiar nu iti dai seama ce spui? Acum tu crezi ca inchiriau o sala de sport special pentru Boc? Omul era acolo cu alte persoane si cineva la filmat cu telefonul mobil, dar nu asta este problema, ci faptul ca o televiziune a difuzat imaginile si acea televiziune este condusa de securistul vostru, Felix, cel care i-a atacat pe cei care sunt acum la putere de ani de zile, raspandind tot felul de mizerii, pentru a le eroda imaginea.
Ca te mai exprimasei tu pe un topic, ca vezi doamne, cineva le-a intins o cursa ca sa decredibilizeze Antena. Care credibilitate? De unde credibilitate la haznale? Tu crezi ca toti oamenii casca gura extaziati la Haznale si Irealitati?

e absolut aiurea ce spui : pai daca e asa, DE CE umbla si Roberta Anastase ,pina si la coafor cu SSP.uldupa ea ? ca sa ce ,sa-i indrepte cirliontul ?
si de ce ti se pare anormal ce-am spus ? chiar cred ca i s-a intins o cursa timpitului de Capatos si a pus botul, fara sa se Gindeasca la Consecinte ! ar fi prima oara-n istoria lumii si a politicii ? oare nu-ti mai aduci aminte de Rochita pastrata de Monica numaistiucum , ca sa-l compromita pe Bill Clinton ? un rahat, da, dar produce efecte si cind vrei sa scapi de un adversar incomod si A3 ,mai ales, sta ca un spin in coasta voastra, orice metoda e buna ....nu se fac mofturi !

Jarul

10 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 07:16

De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 07:07:49
Gura bate curul. Gura lui Crin Antonescu, evident, care a comentat minute in sir curul dezgolit al lui Emil Boc.

Obisnuit sa faca politica pe dos, Crin Antonescu s-a trezit mai nou ca este si un mare specialist in dosuri. Asa se face ca liderul PNL a perorat minute in sir, la emisiunea lui Dan Capatos, despre cat de jenat trebuie sa fie Emil Boc pentru ca a fost prins la o sala de sport cu izmana-n vine.

Nu e placut ca astfel imagini sa apara in presa. Saracul domnul Boc, nu e intr-o situatie foarte buna, asta-i mai lipsea. Lui Emil Boc ii lipseau doar chilotii de pe el, dar lui Antonescu sigur ii lipseste o doaga, daca isi imagineaza ca astfel de interventii il vor face popular. Daca ar avea macar un dram de bun-simt, i-ar crapa obrazul de rusine pentru ca, de departe, comentariile lui au fost mult, mult mai penibile, decat orice imagine cu Emil Boc.

Si pentru ca tot a prins gustul de senzational, asteptam ca Antonescu sa formuleze pareri avizate si despre prestatia Alinei Plugaru, silicoanele Danielei Crudu sau relatiile amoroase ale Biancai Dragusanu. Caci, nu-i asa, ce alte teme de interes national ar putea avea un posibil viitor presedinte al Romaniei?

Cititi mai mult: www.enational.ro/actualitate/boc-in-fundul-gol-crin-cu-gura-plin...
enational.ro

probabil ca si sfaturile dlui presedinte in legatura cu visichiul cu 3 sau 4 cuburi de gheata, Erau de Interes National ! sau povestile dinsului despre cei ce veneau si-i " LINGEAU PRESUL " ! blackule, atitea mizerii i-au iesit pe gura lui Bas' si nu i s-a pus in vedere ca sare calul, incit , zau, de mai e cazul sa faca cineva pe oripilatu' !
dar, sigur, C. Antonescu Nu trebuia sa se lase atras in cursa , iar acest Capatos ar trebui sa spuna cine i-a dat caseta - un adevarat cal troian bagat in cetate cu surle si trimbite- caci ea nu putea facuta decit de cineva din anturajul lui Boc ! ....poate-ti spune Silver cam ce masuri de paza si siguranta ia SPP ,atunci cind un inalt demnitar vine intr-o locatie !

Haide mai, ma lasi cu textele astea tip? Ai primit raspunsul de la partid si ii dai inainte cu intoxicarile?
Ce sa caute SPP in vestiarul in care se schimba Boc? Sa-l ajute sa-si dea chilotii jos? Sa aiba grija sa nu scape sapunul la dus? Chiar nu iti dai seama ce spui? Acum tu crezi ca inchiriau o sala de sport special pentru Boc? Omul era acolo cu alte persoane si cineva la filmat cu telefonul mobil, dar nu asta este problema, ci faptul ca o televiziune a difuzat imaginile si acea televiziune este condusa de securistul vostru, Felix, cel care i-a atacat pe cei care sunt acum la putere de ani de zile, raspandind tot felul de mizerii, pentru a le eroda imaginea.
Ca te mai exprimasei tu pe un topic, ca vezi doamne, cineva le-a intins o cursa ca sa decredibilizeze Antena. Care credibilitate? De unde credibilitate la haznale? Tu crezi ca toti oamenii casca gura extaziati la Haznale si Irealitati?

e absolut aiurea ce spui : pai daca e asa, DE CE umbla si Roberta Anastase ,pina si la coafor cu SSP.uldupa ea ? ca sa ce ,sa-i indrepte cirliontul ?
si de ce ti se pare anormal ce-am spus ? chiar cred ca i s-a intins o cursa timpitului de Capatos si a pus botul, fara sa se Gindeasca la Consecinte ! ar fi prima oara-n istoria lumii si a politicii ? oare nu-ti mai aduci aminte de Rochita pastrata de Monica numaistiucum , ca sa-l compromita pe Bill Clinton ? un rahat, da, dar produce efecte si cind vrei sa scapi de un adversar incomod si A3 ,mai ales, sta ca un spin in coasta voastra, orice metoda e buna ....nu se fac mofturi !

Ținta era Crin ,Capatos a fost doar scula.Se poarta pornografia politica.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 07:31

De la: Jarul, la data 2012-02-18 07:16:18
De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 07:07:49

enational.ro

Ținta era Crin ,Capatos a fost doar scula.Se poarta pornografia politica.

Na la cocina inteluse!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 07:37

mda, s-ar putea sa aibe dreptate, insa si lovitura a fost dubla : si Crin si Antenele !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2012, ora 09:21

De la: gabigabi2, la data 2012-02-18 07:37:44 mda, s-ar putea sa aibe dreptate, insa si lovitura a fost dubla : si Crin si Antenele !

Carici-pogonici ,se pregateste sa fie presedinte ,si'a tras consilier de imagine pe capatos ,amandoi fac treaba buna mai alesc ca o sa coopteze in echipa si pe bianca,ogica si tuta aia de la matinalul de pe antena 1 ,rromanca aia ,cum o chema'o.......

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 20:19

Strmoul direct al lui Crin Antonescu, descoperit intact n Carpai!

Autor Academia Caavencu 23/02/2012 1 Comment

O descoperire de senzaie, care pune n umbr scoaterea la iveal a rmielor mumificate ale celebrului Otzi, omul gheurilor din Alpi, a fost fcut, mai zilele trecute, de un grup de alpiniti amatori n masivul Bucegi. Alpinitii erau elevi la un cunoscut liceu bucuretean (v-am spune i numele lui, dar ne e team c-l nchid tia din Minister de tot!) i se pregteau de o petrecere finalizat cu focuri de artificii la o caban cochet din vrful muntelui, unde poliia ajunge mai greu, iar prinii, niciodat. Pe cnd umblau ei pe crri de munte, iar bieii frecau fetele, evident, cu zpad, liceanul Mario Roberto D., din clasa a XII-a, s-a trezit, la un moment dat, fa n fa cu o mogldea cafenie. Creznd c este vreun homles autohton, elevul l-a admonestat n cel mai pur spirit capitalist: Mar, m, puturosule, d-aici! Hai, trezirea! Bei pn v ia somnul pe munte, gutu-v-n gur!. Puturosul nu i-a rspuns, din simplul motiv c, dup cum au stabilit ulterior specialitii, somnul l luase pe munte acum vreo 7.000 de ani. Oamenii de tiin, alertai de liceeni, au ajuns, totodat, la concluzia c moartea acestui om al gheurilor nu a fost violent, ca a lui Otzi, el fiind surprins de nghe pe cnd dormea dus mrturie n acest sens st perna realizat din fibre vegetale, pe care mumia a fost gsit tolnit.

tiri de ultim or vin s ateste c ne aflm, ntr-adevr, n faa unei descoperiri epocale: comparnd ADN-ul omului primitiv cu ADN-ul firelor de pr czute sub banca din Parlament n care dormea Crin Antonescu n rarele ocazii n care trecea pe acolo, specialitii au remarcat c ele sunt foarte asemntoare! Ceea ce nseamn c domnul Antonescu este o rud ndeprtat a misteriosului personaj! Dup analiza corpului ncastrat, timp de milenii, n gheuri, savanii au stabilit c individul nu fcea parte nici din specia Homo sapiens sapiens, dar nu era nici Homo erectus, ci aparinea unei specii necunoscute pn acum, intitulat Homo puturosus lipovensis. El avea trsturi specifice genului caucazian, era nalt, avea ochi albatri, pr castaniu, purta barb (probabil, i era lene s se i rad!) i provenea, fr ndoial, din regiunea Deltei Dunrii. Aici ns, condiiile de trai erau dificile, iar omul, mai mult ca sigur, a fost obligat de semenii lui s munceasc, spre a-i ctiga existena. Aa c, ntr-un moment de neatenie a tribului, a preferat s fug spre Carpai, unde avea la dispoziie ciuperci, fructe i rdcini berechet, dar a fost surprins, estimeaz antropologii, de venirea brusc a iernii, chiar n toiul unui odihnitor somn de dup-amiaz.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 08:37

simpatic ! astept acum, cu mare interes, sa descopere Catavencu si stramosul Tatar al bravului comandant de Nava Romania, ale carui caractere asiatice se pot recunoaste cu usurinta : neciopleala, vulgaritatea, spiritul asiatic de a-si termina dusmani si mai ales, de a conduce o tara !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 16:53

ncornoratul Antonescu nu poate stopa amorul dintre USL i "Lolita" Ungureanu
Dup idila dintre Victor Ponta i premierul Ungureanu, Guvernul a devenit, pentru USL, Cartierul Rou al politicii. Abandonat n braele cldue ale lui Morfeu, Antonescu a trecut cu vederea o alt escapad n districtul lui MRU. Ce zice liderul PNL? Precum ncornoratul din piesa lui Moliere, bnuiete, dar nu poate demonstra.Lista de prieteni comuni a lui Antonescu i noul premier se lrgete pe zi ce trece. Cum-necum, Ungureanu, catalogat de unii drept un tip rece, a reuit s devin obiectul fascinaiei actorilor principali din USL. De la imberbul Ponta, la scorosul Oprescu. Ct era el de mecher" n confruntrile cu democrat-liberalii, edilul Capitalei s-a nmuiat de tot la prima ntlnire cu MRU. Mai vorbiser ei doi i nainte, la telefon.
Niciodat nu-l am vzut att de entuziasmat i respectuos n prezena vreunui lider USL. Era chiar mai smerit ca n toamna anului trecut, cnd a fost decorat de mitropolitul Basarabiei. Doctorul a renunat la glumele ieftine cu care-l tratase pe Emil Boc. Are i bcalia de cartier o limit. Gesturile lui Oprescu au dat, cum ar spune psihologii, o garanie de ncredere. Mihai Rzvan Ungureanu a prut ncntat. Premierul a ncercat o mic declaraie de simpatie, spunnd c ntlnirea lor a fost "unul dintre lucrurile frumoase se care se ntmpl n timpul zilei".

La ora asta, probabil c Antonescu se perpelete de necaz. N-are ce-i face lui Sorin Oprescu. Hoului de ho i e fric. l tie intempestiv i repezit ca el i trebuie s-i mute limba, dac nu vrea s dea o alt gaur USL-ului. n fond, doctoral i-a ales pe ei, nu invers.Tot ce-au reuit a fost s-i impun cu chiu cu vai sigla Uniunii. Liderul PNL trebuise atunci s mblnzeasc doi cai nrvai. Oprescu avea puseuri de rebeliune gen "el nu are stpn", " nu-i comand nici unul, nici altul". Conservatorii anunau candidaturi separate la locale. Pn la urm s-a rezolvat. Pe-atunci nu exista nici un Ungureanu care s-i tulbure planurile, s-i ademeneasc oamenii.

Dac n privina lui Ponta s-ar mai gsi cteva metode de constrngere pentru ca liderul PSD s nu prseasc concubinajul cu Uniunea, cu Oprescu e mai complicat. Cerberii lui Voiculescu nu-l pot flanca la orice micare i nici nu-l pot amenina cu retragerea sprijinului. N-au alt candidat mai bun.

Pesemne c liberalul -ef ncepe s-i accepte neputina de condamnat. Fr zbatere, senin. Are, n sfrit, percepia propriei sale meniri. Nu va ajunge preedinte, atunci la ce bun s mai mascheze aparenele. Ateapt doar alegerile locale, s se mplineas profeiile casandrei Lzroiu. Antonescu e prea la sau i e prea fric de "ttucul" Antenelor ca s pun el capt USL-ului.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:28

"Dezbina si stapineste " si asta face expertul Basescu de 7 ani in Ro spre bucuria nebunilor ce cred ca-i de bine ....pina va fi prea tirziu ca sa se mai poata face ceva !

Pagini: << 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: