Info
x
Parlament unicameral?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 05:01
De la: Justitiarul, la data 2009-09-25 18:03:49111dinu..........De criza nu e el vinovat. Dar daca isi ia mai multe responsabilitati in stat fara sa ia masuri de investire in economia reala, i se pune in circa criza. Sa nu uitam ca nu mai merge cu masuri pe negativ, ca in evul mediu. Trebuie stimulat pe pozitiv ptr a avea rezultate in societatea moderna. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 05:05
Eu vreau tricameral. Sa fie spatiu mai mare......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 08:47
Deja sunt controverse în privinþa parlamentului. Unii useri propun chiar numãrul parlamentarilor în senat pe de o parte, iar alþii acceptã pur ºi simplu ideea preºedintelui, pe de altã parte. Asta nu înseamnã cã problema ar trebui dezbãtutã serios, înainte de a trece la vot?
Referendumul pentru votul uninominal, în vederea alegerilor parlamentare, nu a întrunit sufragiul popular sau cum spune preºedintele, sufragiul "poporului suveran". În schimb, a adus mai multe voturi PD-L-ului la alegerile europarlamentare. ªi totuºi, fãrã sã se þinã seama de voinþa "poporului suveran", s-a legiferat votul uninominal pentru alegerile parlamentare. Când se þine seama de voinþa poporului suveran, sau este o glumã în timpul campaniei electorale?
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 09:43
De la: nastasemihail, la data 2009-09-26 05:05:11Eu vreau tricameral. Sa fie spatiu mai mare...... Sa incapa mai multi paraziti acolo! |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 09:49
De la: black10131307, la data 2009-09-26 09:43:16De la: nastasemihail, la data 2009-09-26 05:05:11Eu vreau tricameral. Sa fie spatiu mai mare...... Nu-i aºa cã singurii care nu sunt paraziþi fac parte din grupurile parlamentare democrat-liberale?
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:00
De la: 111dinu, la data 2009-09-26 09:49:52De la: black10131307, la data 2009-09-26 09:43:16De la: nastasemihail, la data 2009-09-26 05:05:11Eu vreau tricameral. Sa fie spatiu mai mare...... Evident,asta este o axioma basesciana.Singurii care nu sunt paraziti,care nu sunt hoti,care vor binele poporului sunt PDListii condusi de Base.S-a vazut cat de suparati au fost ca nu au reusit sa mareasca salariile profesorilor cu 50% asa cum s-au luptat....pana imediat dupa alegeri. Pe astia insa niciodata nu trebuie sa-i includem in sintagma "clasa politica" .Pentru siguranta mai bine sa folosim cealalta sintagma ,"322" chiar daca nu mai este de actualitate.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:23
De la: 111dinu, la data 2009-09-26 09:49:52O poezioara adresata lui tov. Baselu ....De la: black10131307, la data 2009-09-26 09:43:16De la: nastasemihail, la data 2009-09-26 05:05:11Eu vreau tricameral. Sa fie spatiu mai mare...... Spun ce va convine Ne luptam sa ... traim bine Si daca vreau sa ajung batran Nu mai stau cu mana in san. Si fiindca-i democratie Mai fac cate o poezie Vom iesi din criza-ncet Fara bani de la ... buget. Munca va fi iarasi cheia .... (da, da !) Si ca sa nu-mi pierd ideea Unii au fonduri, au de toate Altii n-au ca ... nu se poate Unii isi pregatesc valiza Si altii raman cu criza.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
jimi_rom 174 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 17:15
Bv Dorinel, frumoasa rima.
Ce ar presupune un parlament cu o singura camera? Afla AICI: Cei care se declara "pentru" considera ca 300 de parlamentari, cati ar ramane, ar chetui mai putini bani si ar fi probabil mult mai eficienti. Pe de alta parte, contestatarii cred ca procedurile sunt de lunga durata si am trece prin doua referendumuri. Ultimul, cel pentru votul uninominal, a costat statul roman peste 13 milioane de euro. Ca sa avem un Parlament unicameral asa cum isi doreste presedintele avem de strabatut un drum destul de lung. Pe 22 noiembrie, odata cu alegerile prezidentiale, romanii sunt invitati sa decida daca una dintre camere va disparea, iar astfel numarul alesilor se va reduce simtitor. In cazul in care raspunsul majoritatii este "da", parlamentarii sunt invitati sa elaboreze in acest sens un proiect de modificare a Constitutiei care ar trebui sa fie votat si de Camera Deputatilor si de Senat. Dupa toate acestea, se va organiza inca un referendum in care romanii vor fi consultati in legatura cu noua Constitutie. Daca si de aceasta data raspunsul va fi unul afirmativ, abia atunci vom putea sa spunem ca avem Parlament unicameral. Teoretic. Pentru ca practic ar putea functiona in aceasta varianta numai din 2012 cand vor avea loc noi alegeri parlamentare. Se naste insa o alta intrebare: care ar fi avantajele unui parlament unicameral cu mai putini alesi? ► In primul rand costurile vor fi mai mici. In acest moment sunt 471 de senatori si deputati. Anual noi toti platim cate 830.000 de lei pentru fiecare senator si 907.000 de lei pentru fiecare deputat. O singura camera cu cel mult 300 de membri ar insemna o economie la buget de 145 milioane de lei. ► Pe de alta parte legile ar fi adoptate mai repede si nu vor mai exista runde de dezbateri in fiecare camera pentru acelasi act normativ. Dar si dezavantajele... Exista insa si riscul ca unele erori legislative sa nu mai fie indreptate. In acest moment se poate spune ca senatorii si deputatii se controleaza reciproc. Cum e in Uniunea Europeana Europenii nu se omoara dupa parlamentul unicameral. Din cele 27 de tari ale uniunii, doar 11 au un astfel de sistem legislativ. Intra aici vecinii nostrii bulgari, unguri, dar si grecii, portughezii, estonienii, suedezii si danezii. www.protv.ro Pe mine ma doare sufletul cati bani mananca astia si nu fac nimic pentru noi. Daca i-am pune pe pri 100 din top oameni de afaceri din Romania ar fi cam aceiasi care sunt si acum in politica. Ce avere are Basescu? Dar Nastase? si Tariceanu? Eu zic ca un parlament unicameral este benefic pentru o schimbare in tara asta, provizoriu. Sa se ridice o noua formatiune cu bune intentii si sa salveze ce mai poate fi salvat. Romania merita salvata! |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 02:29
Si totusi eu vreau 3 camere, fara paraziti.....sau cu...dar 3 sa fie.....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:34
De la: nastasemihail, la data 2009-09-27 02:29:19Si totusi eu vreau 3 camere, fara paraziti.....sau cu...dar 3 sa fie..... o camerã sã fie... o alta sã fie mai... ºi a treia sã fie ºi mai....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:42
De la: 111dinu, la data 2009-09-27 10:34:47O camera sa fie pentru cei apti de munca, una pentru rebuturi parlamentare - asta sa fie cat mai incapatoare si de fapt, o anticamera - si una de ... GAZARE.De la: nastasemihail, la data 2009-09-27 02:29:19Si totusi eu vreau 3 camere, fara paraziti.....sau cu...dar 3 sa fie.....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:46
De la: Dorinel, la data 2009-09-27 10:42:46De la: 111dinu, la data 2009-09-27 10:34:47O camera sa fie pentru cei apti de munca, una pentru rebuturi parlamentare - asta sa fie cat mai incapatoare si de fapt, o anticamera - si una de ... GAZARE.De la: nastasemihail, la data 2009-09-27 02:29:19Si totusi eu vreau 3 camere, fara paraziti.....sau cu...dar 3 sa fie..... Concluzie : sã fie... dar sã fie..
|
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:47
Daca noi refuzam sa exterminam actuala justitie, negresit copiii nostri o vor extermina.... .
Speranta nefundamentata este amagirea prostului. Din cauza refuzului nostru de a lupta impotriva practicii judiciare actuale, vom trai in umilinte, suparari si neajunsuri......., iar la batranete nu vom avea liniste deoarece nostri ne vor acuza de existenta actualei justitii. Vinovatii de ceea ce este sunt toti magistratii, politistii si poporul roman. Vinovati de ceea ce se intampla sunt CSM-istii si procurorii de la sectia penala si criminalistica. Impotriva acestora trebuie sa luptam, fiind nevoie doar de 100 persoane. Cele 100 persoane nu trebuie sa accepte dezbinari in lupta impotriva actualei Justitii. Cele 100 persoane trebuie sa actioneze ca unu....si trebuie sa explice: - diferenta mare intre ceea ce face Legea si ceea ce fac magistratii si politistii - in ce consta abuzurile de putere al magistratilor si politistilor; - rezultatele acestor abuzuri.. |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:51
De la: Justitiarul, la data 2009-09-27 10:47:23Daca noi refuzam sa exterminam actuala justitie, negresit copiii nostri o vor extermina.... .Ii trimitem in anticamera si pe astia !
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:52
De la: Justitiarul, la data 2009-09-27 10:47:23Daca noi refuzam sa exterminam actuala justitie, negresit copiii nostri o vor extermina.... . "Justiþiarul" justiþiei made in Cotroceni.
|
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:54
Doar asa este exterminata Justitia actuala.
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:01
De la: Justitiarul, la data 2009-09-27 10:54:27Doar asa este exterminata Justitia actuala.Cum ?! Cu ajutorul lui Basescu ''Justitiarul" sau trimitandu-i in anticamera de care ti-am vb ?!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:24
De la: Dorinel, la data 2009-09-27 11:01:01De la: Justitiarul, la data 2009-09-27 10:54:27Doar asa este exterminata Justitia actuala.Cum ?! Cu ajutorul lui Basescu ''Justitiarul" sau trimitandu-i in anticamera de care ti-am vb ?!! Dorinele,lucrurile sunt simple.Exista foarte multe primejdii in Romania .Ca sa ne salvam din toate aceste primejdii trebuie sa ne unim strans in jurul lui Base ,ce naiba nu intelegi ce iti spune omul?! .Si da-i si lupta si da-i si lupta neicusorule .... .Sa vezi cum curata Base clasa politica ,justitia ,cum imbunatateste invatamantul,sistemul sanitar ,salveaza Ardealul ,omoara oligarhu',elibereaza presa de toate tonomatele care scriu impotriva lui ,pune la conducerea tarii doar oameni capabili ca Boc ,Udrea si Pogea,distruge PSDul imbuibandu-l si facandu-l sa pocneasca de gras ce este ,face axa Londra -Wasington (aia nici macar nu stiu ce onoare le face Base ),se face lider regional la Marea Neagra,ii face pe rusi de rusine spunandu-le vorbe grele care "ii doare",aduce flota inapoi,mai condamna iar comunismu' ca nu-l doare gura ,da banii la FMI din afacerile fratelui sau , etc.Trai neneaca daca stai pe aproape de Base asta,trai nu alta!
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:30
@justitiarul
Doreºti anihilarea justiþiei pentru a o salva pe Elena Udrea, preºedintele din umbrã al României. " Votaþi Traian Bãsescu, Votaþi Elena Udrea Cocoº!" Este simplu ºi oamenii vor ºti clar ce au de fãcut : sã aleagã un alt candidat sau sã rãmânã, timp de 5 ani, "tampoane absorbante" între picioarele Elenei Udrea.
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:49
De la: 111dinu, la data 2009-09-27 12:30:09@justitiarul Manca-le-ai sanatos! Si poate da sa-ti ramina unul in gat!
|
|
TRAIENEL 52 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 13:02
nutzi e cea mai buna ahaaa, ahaaaa, ahaaaaaa ! pai daca nu era buna mai ii dadeam parcarile lui dalli ! ahaaaaa, ahaa, ahaaaaaaaaaaa !
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 15:01
Ma, dece nu il contacteaza nimeni pe Osama?
Poate ne rezolva el cu justitia si cu parlamentul. Acolo o sa se ajunga daca astia ne mai asupresc atata. Cineva va actiona din furie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 15:22
...problema devenind :zoioasa, posiclita, ingalata, si si si.....
...ve declar invingatori !... |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 21:28
Bãsescu: Fac publice stenogramele în care liderii politici erau de acord cu revizuirea Constituþiei
Astazi, ora 13:22 Ultimul update: 27 Septembrie 2009 13:29 Vot: 93 1793 vizualizari, 28 comentarii, 6 voturi Taguri: Constituþie, parlament, revizuire, stenograme, Traian Bãsescu, UE, Bãsescu: Fac publice stenogramele în care liderii politici erau de acord cu revizuirea Constituþiei DESTINATAR: Nume: Email: EXPEDITOR: Nume: Email: Preºedintele Traian Bãsescu a declarat duminicã, la Oradea, cã va da publicitãþii stenogramele unei întâlniri care a avut loc la Cotroceni în 2005, la care toþi liderii politici care au participat au fost de acord cu revizuirea Constituþiei. Foto (1) Vezi Galerie Articol "ªi clasa politicã trebuie sã se modernizeze. De aceea am fost partizanul sistemului de vot unonimal, de aceea este necesarã ºi reforma Parlamentului, sã avem un Parlament unicameral cu 230-240 de parlamentari. Cu Tratatul de la Lisabona una din Camerele parlamentare româneºti se mutã la Bruxelles. Parlamentul European devine co-participant la decizie, decizie distribuitã pe toate palierele vieþii sociale ºi economice. Aºa, am avea trei camere. Mi se pare prea mult. Unii invocã tradiþia. Da, dar atunci, în perioada interbelicã, nu exista UE", a spus ºeful statului. "În 2005, când am invitat partidele politice la Cotroceni, toþi au fost de acord cu revizuirea Constituþiei. Au minþit. Voi face publice stenogramele în care spun cã sunt de acord cu acest lucru. Au promis formarea unei comisii parlamentare pentru revizuirea Constituþiei ºi n-au fãcut-o. De aceea trebuie creata ºi presiune publicã prin referendum, pentru cã partidele nu se pot manifesta împotriva voinþei poporului. Speranþa mea este ca se va da un vot puternic în favoarea simplificãrii Parlamentului", a adãugat Bãsescu. ªeful statului participã, duminicã, la Oradea, la o întâlnire cu reprezentanþii autoritãþilor locale, dupã care are în program o întâlnire cu managerii de ºcoli ºi profesorii. În cursul dupã-amiezii va participa la manifestãrile dedicate zilelor oraºelor Marghita ºi ªtei. |
|
9am16526 60 mesaje Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:23
De la: nastasemihail, la data 2009-09-25 13:27:21Va trebuie niste cunostinte din acest domeniu ca sa puteti sa va dati seama ce implica un parlament unicameral si un parlament bicameral. Parlamentul unicameral este unul din pasii spre a subordona parlamentul executivului. Voi ati strigat ca vreti democratie (eu in 89 nici nu stiam ce e aia), voi o anulati prin parlament unicameral. Mecanismele democratice trebuie sa fie functionale, nu la mina si cheremul unui om sau grupare. Daca ei vor poate fi democratie, daca nu, nu e. Democratie mai inseamna larga reprezentare a populatiei la decizii. Aveti grija ce va doriti. Atunci cind ti se ia posibilitatea de decizie, ESTI ANIMAL TINUT IN CUSCA. Ca mai sint unele libere. Ai perfecta dreptate. Altfel spus toata puterea va fi in mainile unui grup mai mic de oameni. In plus dosarele securitatii nu au fost deschise inca. Este mai usor sa santajezi un grup mai mic de oameni decat unul mai mare.Se stie ca santajul e la putere si cam toti avem ceva care vrem sa ascundem. Daca constitutia este asa cum este, mai mult sau mai putin democrata (si cred ca este democrata ) cu trecerea la un prlament unicameral se va modifica. Cine garanteaza ca modificarile din constitutie vor fi corecte,si nu va incuraja sau nu va da puteri sporite presedintelui sau executivului. Se poate aluneca f.usor spre totalitarism. Eu nu cred absolut deloc in ideea acestui referendum. Voi vota NU. La noi democratia este instabila si prea frageda. In Roamania oamenii sunt foarte usor de manipulat.mai ales ca momentul prin care trecem este destul de favorabil instalarii unui totalitarism. Vedeti cum oamenii ajung sa-l regrete pe raposatu,cum sunt voci ca o dictatura militara ar fi binevenita. Indiferent cum s-o numi orice dictatura nu aduce nimic bun. O dictatura in Romania se poate instala f. usor. Si asta tocmai din cauza acestui popor fara cultura., care nu a invatat sa gandeasca,care a inteles prost democratia, si pe care nu stie s-o fructifice la maxim un popor care nu este unit si care nu este constient ca puterea este in mainile lui,nu in mainile unui grup de oameni. Poporul roman nu stie ca el face legea si ca el conduce nu acel grup de alesi. |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 10:41
In fapt asa se si instaleaza o nou dictatura. Vine seful statului cu priza la multime si care bazindu-se pe nemultumirea maselor,si pe momentul favorabil interesului sau propune legi care sa satisfaca in prima faza natiunea. Doar in prima faza.
Exemplul de acum este cel mai bun. Toata lumea este nemultumita de actuala clasa politica ,de criza care este din ce in ce mai apasatoare cand statul nu mai are bani,si arunca pastila ca la un numar mai putin de parlamentari , cu toate cheltuielile aferente se poate face o mare economie la bugetul statului. Aparent are dreptate.Dar lumea nu stie ce implicatii pot avea aceste modificari si ce urmari ar putea avea ele. Astea nu se pot prevedea ,sau chiar daca se pot prevea de un numar f.mic de oameni nu au priza la popor. Nu au puterea sa le faca cunoscute. Sa nu uitam ca mas media este aceasta care este, codusa de o "economie de piata" si in parte si politic. Vor vea grija ca populatia sa fie manipulata. Natiune va vota in necunostinta de cauza. Pasul urmator va fi modificarea constitutiei. Nimeni nu poate garanta modul in care se modifica. Postul anterior si preluat si de mine cu unele adaosuri mi se pare destul de explicit Odata ce un sef de stat are anumite puteri va fi tentat sa le foloseasca la maxim. In prima faza tot ca un rezultat al nemultumirii maselor. Cand cei care sunt sub el isi vor da seama ca pot sa fie maturati oarecum destul de usor de la putere si ne dorind sa-si piarda scaunele privilegiate vor dansa cum va zice presedintele.(De santaj nu mai vorbesc). Odata ce presedintele detine si puterea executivului (chiar daca la inceput nu in totaliate) cu timpul va pune stapanire si pe el. Va avea grija sa mai ceara un alt referendum (asta daca sunt probleme mai serioase si natiunea este nemultumita),sau daca i se atribuie pueri mai mari va lua singur decizii "salvatoare pentru popor". Sa nu uitam de episodul cu suspenadrea lui Base. Va aduceti aminte ca dupa acel referendum se punea problema cel putin teoretic dar in acelas timp moral ca parlamentul sa-si da demisia in grup? Ei intr-un caz asemanator,cu puteri sporite presedintele ar putea sa dizolve sau sa suspende parlamentul. Odata facuta asta toata puterea e in mainile lui. Si de aici nu este nevoie sa comentez mai departe . Va las pe voi. Bineinteles ca tot ce-am scris eu este doar forma bruta. Tot ce am postat se poate duce la indeplinire mult mai subtil in asa fel incat Romania sa nu-si dea seama. Din aproape in aproape si in timp astfel incat sa nu simtim. Sa nu uitam ca si Ceausescu a acumulat in timp puterea . Nu dintr-o data. Intai presedinte,dupa care presedintele partidului cominist la putere,dupa care,presedintele marii adunari nationale,si mai apoi comandantul fortelor armate. Asa a ajuns sa aibe toata puterea in stat. Si toata natiunea tacea, Ea era ocupata cu REALIZAREA PLANULUI CINCINAL IN PATRU ANI SI JUMATAE. N-avea timp sa faca politica. Politica o facea, Presedintele si Marea Adunare Natioanala. Astazi romanul nu mai se omoara cu realizarea planului.ci cum sa faca el bani mai multi si cum sa-i dea celui de langa el in cap. N-are timp de politica, Plus ca este scarbit.Si tocmai pe acest lucru se si marjeaza de actualii la putere. |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:28
De la: 9am16526, la data 2009-09-28 10:41:49In fapt asa se si instaleaza o nou dictatura. Vine seful statului cu priza la multime si care bazindu-se pe nemultumirea maselor,si pe momentul favorabil interesului sau propune legi care sa satisfaca in prima faza natiunea. Doar in prima faza. Este corectã gândirea ta.Este bine ca userii bãsescieni sã fie lãsaþi sã citeascã ºi sã înþeleagã în primul rând ce ai scris tu. Ar fi ceva prea complicat, pentru intelectul pedeleilor, sã mai adug ºi eu ceva. Ar trece direct la înjurãturi.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:32
Nu te contrazic 9am16526, ai perfecta dreptate. Ca asa ar trebui sa arate si sa functioneze democratia.
Dar uite ca nu functioneaza. Politica, biserica, seful te vrea prost. Ai vazut cum gandesc cei de la sate? Sunt cei care impart voturile pe 10 lei? Cum crez ca schimbi asta la un om? Daca nu se naste o noua formatiune politica, tara o sa ramana la stadiul asta, exact cum ne vor ei, politicieni+popii.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 16:00
De la: jimi_rom, la data 2009-09-28 15:32:51Nu te contrazic 9am16526, ai perfecta dreptate. Ca asa ar trebui sa arate si sa functioneze democratia. Jimi, mulþi au promis formaþiuni politice noi ºi, la prima ofertã, s-au contopit cu actuala clasã politicã. Aceastã atitudine s-a împãmântenit inclusiv la sindicate. O nouã formaþiune politicã rezistã pânã în momentul când, liderii au oferta financiarã sau portofoliile în buzunar. Aº fi bucuros sã mã implic într-o nouã formaþiune politicã dacã aceasta nu apare în timpul campaniilor electorale.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 17:52
Sper ca s-a inteles dstul de bine si gestul de astazi cu demiterea lui Nica de la ministerul de interne. Usor usor,pe nesimtite cu garagara populista ajungi sa faci ce vrei in tara. Mai ales daca nu ai in fata ta un obstacol care sa se opuna avantului tau de mare coducator. Mai ale cand te bazezi pe nemultumirea maselor
Parerea mea este ca Base o sa iasa presedinte din nou. Are toate sansele. Cine va vota cu DA la referendum va pune stampila si pe el .In plus se merge si pe chemarea la urne. Acest referendum va scoate ceva mai multa lume din casa. Sa ne traiasac PRESEDINTELE REALES BASESCU Domne fereste-i pe ROMANI. DA-le mintea de-apoi. |
|
|
|

Pe astia insa niciodata nu trebuie sa-i includem in sintagma "clasa politica" .Pentru siguranta mai bine sa folosim cealalta sintagma ,"322" chiar daca nu mai este de actualitate.
o camerã sã fie... o alta sã fie mai... ºi a treia sã fie ºi mai....
.Si da-i si lupta si da-i si lupta neicusorule ....
sa-ti ramina unul in gat!