back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum te poti ingriji

ana_sweet77

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:05

In primul rand sunt lucruri pe care nu le stim despre organismul nostru.Pt a nu ajunge sa ne imbolnavim de ceva tre sa avem grija de unele lucruri:1.Alimentatie corecta(adica fara bauturi chimice,mai putina paine(mai bine o inlocuiti cu paine integrala),zaharul alb inlocuit cu zaharul brun,dupa o varsta laptele sal introduceti cat mai putin in alimentatia dumneavoastra,evitati carnea in exces,prajituriile din comert),toate acestea produc acciditate corpului si automat se formeaza cu timpul boli,cancere,tumori;2.Odihna(este foarte importanta);3.Sa eliminam stresul,sa nu ne consumam din orice(stiu ca in zilele noastre e dificil sa nu ne stresam pt ca lucrurile nu merg inspre bine mereu,dar si daca ne stresam nu rezolvam nimic,ne umplem mintea si nu suntem in stare sa luam decizii corecte).4.Sa facem exercitii moderat.Din cand in cand sa folosim produse naturiste pt curatirea rinichiilor si ficatului(ii f important acest lucru deoarece aici se acumuleaza toxinele).SI f important sa consumam complemente alimentare pe baza de vitamine si minerale,deoarece corpul nostru nu asimileaza vitaminele cum trebuie iar alimentele sunt de f multe ori sarace in vitamine.VITAMINA C ii f buna pt organism deoarece distruge radicalii liberi din organism.SPER CA V-AM FOST DE FOLOS.Va doresc la toti multa sanatate

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:35

Depinde despre ce fel de ingrijire , fizica ,psihica.Ingrijire fizica adica infatisarea fiecaruia prin a-si aranja parul, tenul ,cum se imbraca , incalta .Intrtinere fizica prin exercitii fizice , miscare ,sport.Psihica prin echilibru psihic fiecare cum reactioneaza la stres, comunica cu cei din jur si trece cu usurinta de socuri.Ingrijirea somatica ,depinde de alimentatie de sarea de sanatate a organismului mai ales echilibru endocrin.

GINA
| Varianta pentru tiparire a topicului cum te poti ingriji
Mergi la: