Info
x
Dar cati salveaza de la moarte?
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:43
Nu sunt cadru medical,si nici nu am rude in sistem,dar aici a fost pusa o intrebare ticaloasa,tendentioasa"Cati oamnei ucide sistemul national romanesc-60.000".Eu vin si intreb daca aceasta statistica este adevarata,cel ce a postat asa ceva incriminant,ar putea avea un dram de bun simt sau fair-play sa stie si sa spuna cati oameni sunt salvati de acelasi sistem?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 15:09
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-09-19 14:43:53Nu sunt cadru medical,si nici nu am rude in sistem,dar aici a fost pusa o intrebare ticaloasa,tendentioasa"Cati oamnei ucide sistemul national romanesc-60.000".Eu vin si intreb daca aceasta statistica este adevarata,cel ce a postat asa ceva incriminant,ar putea avea un dram de bun simt sau fair-play sa stie si sa spuna cati oameni sunt salvati de acelasi sistem? Acesta este de departe una dintre cele mai stupide postări pe care le-am citit pe forum... ...Nu contează câte vieți se salvează...că doar asta este MENIREA sistemului sanitar!!!! Pentru asta există...pentru A SALVA VIEȚI !!!!! Mare-i grădina!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 06:22
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-09-19 14:43:53Nu sunt cadru medical,si nici nu am rude in sistem,dar aici a fost pusa o intrebare ticaloasa,tendentioasa"Cati oamnei ucide sistemul national romanesc-60.000".Eu vin si intreb daca aceasta statistica este adevarata,cel ce a postat asa ceva incriminant,ar putea avea un dram de bun simt sau fair-play sa stie si sa spuna cati oameni sunt salvati de acelasi sistem?Ce conteaza cati oameni mor cu zile din cauza incompetentei sau neglijentei cadrelor medicale?Aveti dreptate,in tara asta,a-ti face datoria la locul de munca e un act de eroism!Ciudata logica.Grija mare,sa nu vi se inflameze amigdalele,veti fi trecut la pierderi neansemnate. |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 08:33
Cum mor oamenii, ca doar voi aveti cele mai bune facultati din lume?
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:52
De la: radita09_telus_net, la data 2009-10-02 08:33:19Cum mor oamenii, ca doar voi aveti cele mai bune facultati din lume? Măi să fie!...Unde sunt cele mai bune facultăți...oamenii nu mor??? ...Te pomenești că acolo "trăiesc veșnic"
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
bondar_viorel 5 mesaje Membru din: 16/11/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:47
De regula sunt optimist, dar intrebarea asta ma impinge spre un raspuns sumbru.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 17:54
Am lucrat in domeniu sanitar ca medic pediatru apoi ca medic de familie din 1994, in cariera mea am avut ocazia sa salvez vieti si sant mandra de asta ,dar am avut si cateva cazuri mai grave care in spital au evoluat rapid si uneori s-au agravat .Din cauza mea nu a murit nimeni, dar au mai fost si decese pe care au trebuit inregisrate.(Este vorba la adulti, infarcte , cancere si altele )
GINA
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 19:26
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica Citeaza Raspunde De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti! Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor. VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNELOR SI DOMNILOR, ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!! PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!! VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE). HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII. MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR. LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA. LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI. |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:35
De la: radita09_telus_net, la data 2009-10-02 08:33:19Cum mor oamenii, ca doar voi aveti cele mai bune facultati din lume?Nu facultatile dau viata Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 22:54
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-09-19 14:43:53Nu sunt cadru medical,si nici nu am rude in sistem,dar aici a fost pusa o intrebare ticaloasa,tendentioasa"Cati oamnei ucide sistemul national romanesc-60.000".Eu vin si intreb daca aceasta statistica este adevarata,cel ce a postat asa ceva incriminant,ar putea avea un dram de bun simt sau fair-play sa stie si sa spuna cati oameni sunt salvati de acelasi sistem?Toti care se trateaza si...devin sanatosi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|