back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

RomĂąnia Ăźntre cumpene. preÂședintele romĂąniei !

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:18

De la: gabigabi, la data 2009-11-20 18:29:58
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 18:02:06
De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29
De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54
De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30
@mytcor,as vrea sa aflu de la tine cum va putea veni postasul si chenzina ,numai daca va iesi Base si nimeni altul decit el ?

Găboanțo, cred c-a dat culmea ghinionului peste tine, ai făcut pe toanta și-ai rămas așa !...

..cum poți debita o așa prostie?...
...pensia nu ți-o plătește T.Băsescu, Tăriceanu, Iliescu , Constantinescu...etc, etc...ți-o plătește ADMINNISTRATORUL FONDULUI DE PENSII dintr-un cont la care tu ai cotizat pe toată durata în care te-ai aflat în câmpul cu flori al muncii.
Pensia îțî este plătită din proprii tăi bani Găboanțo, dacă acel cont a fost devalizat, prost administrat, prost investit și și și.....poștașul nu va mai suna .

Sistemul de după Găboanțo, sistemul ticăloșit....nu-ți va mai plăti pensia, din cauza lui poștașul nu va suna.

Atunci are să vă sune doar ultimul ceas.

cum îți poți permite să vorbești așa cu o doamnă? ce fel de gentleman ești ?
cere-i scuze lui gabi imediat.....

în plus..nu ai făcut decât să demonstrezi că nu știi absolut nimic despre sistemul de pensii din românia...

**Pensia îțî este plătită din proprii tăi bani Găboanțo**

total greșit , mytcor...

pensiile de acum sunt plătite din banii care provin de la cei care cotizează ACUM la casa de pensii..tinerii care lucreză și plătesc casa de pensii plătesc în realitate pensiile pensionarilor....nu pensia pe care o vor avea ei când vor deveni la rândul lor pensionari....
mytcor...în 2007 s-a constatat că numărul angajaților din românia ajunsese mult mai mic decât numărul pensionarilor...și astfel pensiile erau din ce în ce mai mici....de aceea s-a dat o lege prin care s-a introdus pensia privată obligatorie (adică....pilonul 2 de pensie)....
ce presupune asta....acei 9 % care reprezintă cotizația unui angajat astăzi către casa de pensii să fie redistribuiți...astfel...doar 7 % să meargă către stat , iar 2% să fie depuși în contul unei bănci pe care o alege clientul ...acei bani urmează să fie investiți , iar la vârsta pensionării omul să primescă pensie doar din banii ăia....
cu timpul...cota către casa privată de pensii va crește ...și în final se va ajunge ca doar 2% din salariu să meargă către casa de pensii de stat , iar restul de 7 (sau chiar 8%) să meargă către casa privată....astfel..omul acela va primi la brătrânețe pensie din banii pe care i-a depus el de-a lungul vieții....
aș putea să-ți explic și cum funcționează al treilea pilon , dar acela reprezintă doar pensii facultative....pilonul 1 și 2 sunt , în schimb obligatorii....
deci..ai reținut?

și să nu mai jignești lumea...

Ioanna, tu mergi și te plimbă putin !...ok ?

așa îmi mulțumești pentru că ți-am explicat cum funcționează piloanele de pensii în românia?

stie ioana cum functioneaza,dupa cum stiu si eu si intr-un fel aceasta discutie am avut-o cu Silviu pe topicul lui Base, dar nici el si nici mytcor n-a vazut discutia....pe ei in clipa de fata nu-i mai intereseaza nimic decit sa toarne venin....tu intelegi Ioana de unde izvoraste ura asta,ca eu nu inteleg ? niste talibani !

nu știu , gabi.... , dar...intuiesc că din dragostea lor pentru băsescu și guvernul pdl....dragoste care-i orbește ....:(

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:27

...măi să fie, tocmai tu vorbești ?..tocmai tu care pe toate topicele îl susții când pe C T.Vadim, când pe Crin A. ?..

de câte ori am susținut eu explicit pe cineva?!...hmmmm Ioanna, am cu totul alte surse de informare decât media românească. De-aici se vede mai bine și cu totul altceva decât vedeți voi acolo.

Ști ce inseamnă respingerea unui guvern tehnocrat ( Croitoru) de către PSD,PNL,UDMR, pe timp de criză financiar-economică globală în opinia unor indivizi ce-și poartă capul pe umeri, așa cum sunt nemții ?...Hmmm

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:30

...hai Găboanțo, unde-ai dispărut ?...hai să vorbim despre pensii, vrei ?

Te-aștept.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 01:17

De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:27:04...măi să fie, tocmai tu vorbești ?..tocmai tu care pe toate topicele îl susții când pe C T.Vadim, când pe Crin A. ?..

de câte ori am susținut eu explicit pe cineva?!...hmmmm Ioanna, am cu totul alte surse de informare decât media românească. De-aici se vede mai bine și cu totul altceva decât vedeți voi acolo.

Ști ce inseamnă respingerea unui guvern tehnocrat ( Croitoru) de către PSD,PNL,UDMR, pe timp de criză financiar-economică globală în opinia unor indivizi ce-și poartă capul pe umeri, așa cum sunt nemții ?...Hmmm

eu am vorbit cu tine despre pensii...

mă inviți acum la o altă discuție...aș fii de acord și cu asta , însă mi-aș dori întâi să o finalizăm pe cea pe care am început-o deja....
deci....cum rămâne cu pensiile private?...îmi dai dreptate sau nu?

razvan77

91 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 01:32

De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:27:04...măi să fie, tocmai tu vorbești ?..tocmai tu care pe toate topicele îl susții când pe C T.Vadim, când pe Crin A. ?..

Si care sunt sursele tale? Ziarele romanesti (mogulii buni) pe care le citesti spun ca un jurnal din alta tara il citeaza pe traian basescu si il considera un bun presedinte. Tu dai copy paste la articolul respectiv si il postezi aici. Ti se pare ca esti un om informat? Sau ai impresia ca eu te cred mai destept ca postezi in limba germana? Nu eu astfel de oameni ii numesc PAPAGALI

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 02:21

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-21 01:17:34

mă inviți acum la o altă discuție...aș fii de acord și cu asta , însă mi-aș dori întâi să o finalizăm pe cea pe care am început-o deja....

..nu, nu-ți dau dreptate !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 02:58

De la: mytcor, la data 2009-11-21 02:21:08
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-21 01:17:34

..nu, nu-ți dau dreptate !...

unde mă contrazici?

ps: eu știu cum funcționează piloanele de pensii mytcor....am făcut pensii private in 2007....

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:15

Oricare va fi invingatorul, el va mosteni un cadou otravit: o instabilitate politica care ameninta sa devina cronica, dublata de o recesiune care a obligat Bucurestiul sa ceara ajutorul Fondului Monetar International, comenteaza Le Figaro, potrivit NewsIn.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:43

De la: mytcor, la data 2009-11-19 22:52:56
De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o țară poate fi comparată în anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor funcționale care sunt interdependente între ele. Fiecare componentă, funcție de starea sa, la un moment dat, reacționează din "interiorul" organismului, conform vârstei, nivelului de conștiință (nativă sau dobândită) nivelului de cultură, experienței de viață, situației materiale și a modului cum a obținut aceasta, conform temperamentului, locației geografice, tradiției zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, poziției în societate, componența și situația familiei sale, securitatea sa și a familiei în ceea ce privește viitorul. Fiecare componentă este "dependentă" în interior, de oricare punct care se află în imediata sa, " relativă apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot însă exista și componente, să zicem temporal sau spațial, poziționate în afara sau în interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reacțiilor și rezultatul lor, chiar dacă nu interacționează cu componentele organismului. Practic este o poziționare, fie că exiști real în interior, fie că exiști real în exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi și analize din exterior, complect detașat.

Poziționarea și luarea de atitudine, a fiecărei componente, poate fi media stării generale a întregului. Fiind o componentă a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai puțin, că vrem sau nu vrem, conștient sau inconștient, reprezentăm o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi proporțional pozitiv sau negativ, funcție de cât de viciate sunt acele stări, a fiecarei entități în parte. La un moment dat acest organism, dacă are în componența sa, peste 50 la sută componente negative, nu numeric, ci în ceea ce privește gradul de viciere, organismul se degradează. In situația României, balanța este încă înclinată spre starea "majoritară", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, în lipsa unor informații reale și adevărate, nu pot recunaște componentele negative și organismul se degradează.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu îl poate indentifica și anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informații să le recunoască. In această situație este România după 20 de ani. Pentru a recunoște aceste celule care aplică regulile lor și nu legile generale, celelalte componente trebuie să cunoască aceste reguli generale. In această situație, pun întrebarea!

- Câți din structura acestui organism au cunoștințe elementare despre articolele principale din Constituția României pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Președinte, pentru ce poate fi tras la răspundere sau dacă, poate fi acuzat total, sau dacă au citit câteva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au răsfoit Codul Civil, Codul de Procedură Civilă, Codul Penal și Codul de Procedură Penală, pentru a putea să recunoscă impostorul, "celula bolnavă", din marea masă și de a avea curajul necesar, pentru ca împreună cu alte componente ale organismului să anihileze asemenea celule ?

In starea de metastază a organismului, există ramificații cu noduli de comandă, ramificații nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate să găsești vinovat de starea generala de metastază, numai capul unei ramificații, fără a nu le arăta și pe celelate, sau să pretinzi că nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem conștieți că trebuie să arătăm și să spunem că întregul organism este bolnav, că există ramificații pe care trebuie să le prezentăm așa cum sunt în nocivitatea lor, și să începem să le combatem pe toate, pe toate odată, nu numai una singură ! Trebuie să extirpăm tumora complect, dacă vrem o vindecare complectă !

De aceea este necesară o restructurare fundamentală a instituțiilor statului romăn, clasei politice, mentalului și stării de moralitate. Trebuie început cu modificarea Constituției. Micșorarea numărului de parlamentari este extrem de necesară, în situația în care este societatea romănescă, ținând cont de gradul de corupție și a faptului că, fiecare din aceste căpușe ai banului public, pe ramificație în jos, întrețin poate peste o mie de alte posibilități de căpușare a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, și a ramurei lui în jos.

Nu putem avea coonștiință civică și cetățeanescă adevarată, punând între cei nocivi și ceilați, cuvinte de "apărare" sau de justificare părtinitoare, de acuzare nejustificată a celorlalți. Trebuie să vedem și să expunem neapărat, și partea de față murdară care aparține fiecăruia, pentru autocorecție ! Ultimile exemple de viciere extremă, sunt de mult timp aceste celule cancerose, în primul rând Roșca Stănescu și apoi Bogdan Chiriac, și sunt încă mulți ca ei, prea mulți ! La fel de viciați sunt unii comentatori și moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 și Realitatea TV, Trebuie să înceteze comentariul și scrisul la șmechereală, la comandă cu tentă de instigație, de a profita sau de a beneficia sub o formă sau alta, dând din coate pentru avataje, fie materiale, fie de altă natură, avantaje obținute de la cei corupți sau de la cei care au băgat România în buzunarul lor sau o consideră buzunarul lor !

Pura demagogie.
M-am saturat de vorbe ...! Fapte nenica ... fapte ....!
Hai la revedere !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 10:34

De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o țară poate fi comparată în anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor funcționale care sunt interdependente între ele. Fiecare componentă, funcție de starea sa, la un moment dat, reacționează din "interiorul" organismului, conform vârstei, nivelului de conștiință (nativă sau dobândită) nivelului de cultură, experienței de viață, situației materiale și a modului cum a obținut aceasta, conform temperamentului, locației geografice, tradiției zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, poziției în societate, componența și situația familiei sale, securitatea sa și a familiei în ceea ce privește viitorul. Fiecare componentă este "dependentă" în interior, de oricare punct care se află în imediata sa, " relativă apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot însă exista și componente, să zicem temporal sau spațial, poziționate în afara sau în interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reacțiilor și rezultatul lor, chiar dacă nu interacționează cu componentele organismului. Practic este o poziționare, fie că exiști real în interior, fie că exiști real în exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi și analize din exterior, complect detașat.

Poziționarea și luarea de atitudine, a fiecărei componente, poate fi media stării generale a întregului. Fiind o componentă a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai puțin, că vrem sau nu vrem, conștient sau inconștient, reprezentăm o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi proporțional pozitiv sau negativ, funcție de cât de viciate sunt acele stări, a fiecarei entități în parte. La un moment dat acest organism, dacă are în componența sa, peste 50 la sută componente negative, nu numeric, ci în ceea ce privește gradul de viciere, organismul se degradează. In situația României, balanța este încă înclinată spre starea "majoritară", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, în lipsa unor informații reale și adevărate, nu pot recunaște componentele negative și organismul se degradează.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu îl poate indentifica și anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informații să le recunoască. In această situație este România după 20 de ani. Pentru a recunoște aceste celule care aplică regulile lor și nu legile generale, celelalte componente trebuie să cunoască aceste reguli generale. In această situație, pun întrebarea!

- Câți din structura acestui organism au cunoștințe elementare despre articolele principale din Constituția României pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Președinte, pentru ce poate fi tras la răspundere sau dacă, poate fi acuzat total, sau dacă au citit câteva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au răsfoit Codul Civil, Codul de Procedură Civilă, Codul Penal și Codul de Procedură Penală, pentru a putea să recunoscă impostorul, "celula bolnavă", din marea masă și de a avea curajul necesar, pentru ca împreună cu alte componente ale organismului să anihileze asemenea celule ?

In starea de metastază a organismului, există ramificații cu noduli de comandă, ramificații nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate să găsești vinovat de starea generala de metastază, numai capul unei ramificații, fără a nu le arăta și pe celelate, sau să pretinzi că nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem conștieți că trebuie să arătăm și să spunem că întregul organism este bolnav, că există ramificații pe care trebuie să le prezentăm așa cum sunt în nocivitatea lor, și să începem să le combatem pe toate, pe toate odată, nu numai una singură ! Trebuie să extirpăm tumora complect, dacă vrem o vindecare complectă !

De aceea este necesară o restructurare fundamentală a instituțiilor statului romăn, clasei politice, mentalului și stării de moralitate. Trebuie început cu modificarea Constituției. Micșorarea numărului de parlamentari este extrem de necesară, în situația în care este societatea romănescă, ținând cont de gradul de corupție și a faptului că, fiecare din aceste căpușe ai banului public, pe ramificație în jos, întrețin poate peste o mie de alte posibilități de căpușare a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, și a ramurei lui în jos.

Nu putem avea coonștiință civică și cetățeanescă adevarată, punând între cei nocivi și ceilați, cuvinte de "apărare" sau de justificare părtinitoare, de acuzare nejustificată a celorlalți. Trebuie să vedem și să expunem neapărat, și partea de față murdară care aparține fiecăruia, pentru autocorecție ! Ultimile exemple de viciere extremă, sunt de mult timp aceste celule cancerose, în primul rând Roșca Stănescu și apoi Bogdan Chiriac, și sunt încă mulți ca ei, prea mulți ! La fel de viciați sunt unii comentatori și moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 și Realitatea TV, Trebuie să înceteze comentariul și scrisul la șmechereală, la comandă cu tentă de instigație, de a profita sau de a beneficia sub o formă sau alta, dând din coate pentru avataje, fie materiale, fie de altă natură, avantaje obținute de la cei corupți sau de la cei care au băgat România în buzunarul lor sau o consideră buzunarul lor !

* ALEX.

“Mă consider un favorizat al soartei. Am făcut carte cât pentru două vieți și am avut parte de multă diversitate în activitatea mea postuniversitară. Datorită licențelor dobândite, pot lucra aproape în orice domeniu tehnico-economic. Am preferat să păstrez însă o componentă IT în orice fac. La ora actuală, sunt consultant pentru o bancă din România. Încă.

În cei peste 15 ani de activitate, am reușit să călătoresc mult. De loc sunt din Brașov, dar dorința de independență față de părinți m-a determinat să plec la București, la studii, înainte de 1990. Ai mei m-au înțeles și m-au susținut. Pentru studii, Bucureștiul a fost OK. Anii democrației tinere, naivitatea tinereții, boemia studenției. Adevăratul București l-am descoperit după ce am terminat. După doi ani de Rahovei – tramvaiul 32, muncă prin birouri care mai de care mai ciudate, am decis să revin la Brașov. M-am angajat consultant la o firmă cu multe contracte în străinătate, iar mai apoi mi-am făcut propria firmă de consultanță. Nu câștigam fabulos, dar a fost suficient cât să îmi cumpăr un apartament. Și nu din primul an.

În urma călătoriilor datorate serviciului, a încolțit ideea că aș putea rămâne acolo. Dincolo. Nu am rămas. Sincer, credeam încă în steaua României. Credeam încă în puterea noastră de a ne reveni. Din cauza asta am amânat ani de zile decizia de a rămâne dincolo. Dar fiecare întoarcere acasă reprezenta o mare dezamăgire. Diferența între acolo și aici era din ce în ce mai mare, atenuată doar de faptul că eram cu cei dragi.

Apoi m-am căsătorit. Situația a fost de așa natură încât a trebuit să vând tot la Brașov și să revin la București. Mi-am schimbat și serviciul, preferând un post mai degrabă de birou unuia de teren. Mi-am zis că al meu copil merită un tată mai des pe acasă decât prin deplasare. Dar realitatea din jur m-a îngrozit. Mârlănia stradală, impotența sau nepăsarea autorităților și a cetățenilor în fața situației existente, cât mai ales evaluarea mercantilă a oricărei acțiuni m-au demoralizat. În numai doi ani, toate speranțele mele în puterea României de a se regenera au dispărut.

Inițial, am acuzat Bucureștiul, dar călătorind prin țară am remarcat același lucru, la o scară diferită, nu neapărat mai mică. Cele mai dureroase observații erau blazarea și derâderea că nu reușești să te adaptezi sistemului. Când copilul mi-a spus că cel mai bun român e Gigi Becali, pentru că e puternic și are bani, afirmație însoțită de un pumn fluturat, mi-a căzut cerul peste cap.

Aceasta a fost esența societății românești, extrasă de un copil de 5 ani. Acesta a fost semnalul de alarmă. A fost momentul în care mi-am dat seama că acele speranțe au devenit nostalgii. Mi-am dorit să plec. Undeva unde vecinii te salută, undeva unde trenul vine la timp, undeva unde mersul pe bicicletă nu este o raritate, undeva unde mita e o raritate, undeva unde personajele stranii nu sunt simboluri ale societății.

Am avut noroc că soția m-a înțeles. În urma unei călătorii în Europa Germanică, am hotărât că poate ar fi mai bine dacă ne-am stabili acolo, cel puțin temporar. Planul stabilit a fost relativ simplu. Ținând cont că șansele ei de a găsi un serviciu erau mai mici decât ale mele, am făcut tot posibilul pentru ca ea să-și găsească prima de lucru.

A durat destul de mult (circa un an), dar… am reușit. Sute de CV-uri, vreo patru interviuri. Atuul ei major a fost că lucrase prin companii foarte cunoscute pe plan internațional și vorbește bine câteva limbi străine, un pic mai multe decât media. Partea cu permisul de muncă i-a revenit angajatorului (și pot spune că a durat aproape 2 luni), iar cea cu permisul de rezidență nu mai e o problemă în zilele noastre.

Ne-am mutat la socrii mei, am închiriat apartamentul, am vândut mașina și am plecat împreună acolo pentru a o instala. Mi-am luat concediu trei săptămâni în august, gândindu-mă că voi avea de luptat cu o caracatiță birocratică. Surprinzător, autoritățile locale s-au mișcat mai repede decât ne așteptam, fiind de o amabilitate șocantă.

Într-o singură săptămână aveam: apartament mare închiriat, acte depuse și parțial aprobate, copil înscris la școală, toate contractele cu furnizorii semnate, ba chiar și o întrevedere cu primăria locală pentru a ne face o prezentare generală a localității. Permisul ei de rezidență a venit după o lună de la cerere.

Eu mă voi alătura lor în scurt timp, estimez că pe la jumătatea anului viitor. Prefer să termin cu bine tot ce mai avem pe aici și să îmi găsesc ceva de lucru. Până atunci, Skype zilnic și avion la fiecare sfârșit de lună.

Reacțiile cunoscuților noștri au fost împărțite. Unii au început să vadă în această mișcare o soluție alternativă la preocupările lor. Alții ne condamnă. Alții ne întreabă dacă nu ne e greu fără cei apropiați. Pentru fiecare avem răspunsuri.”

in memoriam .

no comment

Apex

370 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:16

Duminică, astazi 22 Noiembrie 2009, sau în Decembrie ziua votului sau a orbului ?

Dimineață am găsit un mesaj pe un anumit sit (literar), adresat mie, de la o anumită Sofia !
Foto este cea de jos, numele nu spune nimic !

București, Duminică.

Soarele se joacă cu razele sale peste munți și se strecoară încet printre văi. La șes zâmbește în toată splendoarea sa, sau pune o mică rază pe pumnișorul care își freacă ochișorul, a vreunui prichidel, care este tras prea de dimineața de mama sa, să voteze, că nu are cu cine să-l lase acasă, asta la oraș. La sat țăranul care mai este țăran adevărat și nu este la bufet, dis de dimineață a muls vaca, i-a pus așternut nou și apoi, s-a dus în odaia cea mare să se îmbrace în straie de sărbătoare, ca să voteze pe "Vodă". Oare se mai întâmplă așa ceva ?

Doamne că tare frumoasă țară avem și multe obiceiuri frumoase, dar multe uitate sau "strivite" de sărăcie ! Doamne de ce-a trebuit de multe ori să se adeverească zicala "La așa popor așa conducători"?
Om fi așa de răi, de hoți, de puturoși, de proști, de lăudaroși, de minicinoși, de ipocriți, de șmecheriți, de nesimțiți ? Și adaug și eu :

- De ce la o țară așa frumoasă, de ce așa mare năpastă, comunismul, iar după el, cei cu fețe zâmbitoare și frumoase, dar murdare tare rău pe dinăuntru ?
Dar iată că România este blagoslovită cu o zi frumoasă, peste toată... intinderea ei.
Ostoit de ieri de ceva treburi prin curtea casei, dar fericit că la Realitatea TV și la Antena 3, nu mi-au mai fost asasinate urechile de grupul care credeam ca vor dăinui pe viață, zi de zi, repetând obsesiv, Băsescu este vinovat, m-am sculat dimineață și deschizând C.P.- ul, am constata că pe pagina mea, a răsărit o ....nu o floare, să știți !

Astfel că astăzi, ziua votului, 22 Septembrie 2009, am găsit un comentariu pe pagina mea postat de "Sofia". Intrucât am oarece păreri în ceea ce privește cele rânduite în comentariu, îmi voi exprima opinia !

1. Sofia este un nume și cam rar. Nu reprezintă decât un pseudonim. Avatarul este dotat cu o mutrișoară și cu un pupic...de revistă, poate tabloidă. La pagina Sofiei, nimic personal sau ceva personalizat, reprezentativ în mod special. Am remarcat melodia, versurile, compuse când cei care fugeau din țară erau condamnați și supuși oprobiului public. Era o melodie îndrăgită înainte de 1989, de secretarii de partid și de cei care băteau la securitate.

- Băăă mănâcă pâine (uscată și mucegăită) și fii fericit bă, că țara te hrănește. Tu trădătorule de țară și de neam ! Și ne băteau dăndu-le lacrimile, lor călăilor, pe astfel de muzică. Tatăl lui Micea Geoană era general și se lăfăia într-un birou, bucurănduse de binefacerile comunismului, dară numa ei și familiile lor!

Astăzi poate, această melodie înduioșează pe milioane de tineri care muncesc prin străinatate și se gândesc la, pastrama de oaie, la zeama de varză licoare de la Dumnezeu dată, castraveți și roșii murate, adevărate, care trosnesc și pișcă limba a țelină aromată, cu miros de mărar și-a creangă de vișin înflorită-n primăvară, sau care visează să mănâce cărnat sau caltaboș cu miros de carne de porc, trudă de peste an, care să boloborosescă în tigaie și care să le șoptească taine despre ani, din veacuri de tradiții adevărate. Să miroase în ograda casei a paie arse și-a șorici, a sarmale în oală de lut din țărână strămoșescă, așezate frumos, orânduite în straturi, cu felii de slănină fragedă, cărnoasă și afumată. Câte miloane de amărâți de români de toate vârstele pot visa la așa ceva, dar mai ales bătrânii ?

Atunci se fugea de foame, că nu se găsea nimic, de lipsă de libertate. Se fugea că nu mai eram nimeni și nu mai aveam nimic! Nu mai aveam viitor ! Astăzi tinerii "fug", pentru că tot ei au rămas cei care conduc România, dar în calitate și la polul opus comunismului, tot ei pe post de capitaliști. Lovește-i Doamne !
Și uite, în loc să dau de ceva care-n prag de iarnă să mă înveselească, dădui, am dat peste acest comentariu cu o așa zisă scrisore primită prin e-mail, de frumoasa Sofia și postată pentru mine, drept avertisment și motiv de îndreptare.

Dragă Sofia, m-am amuzat un pic și am zâmbit șugubăț, oleacă, dar m-am încruntat așa... doar într-o doară, că nu am motiv să mă necăjesc pe tine, observând cum cuvintele tale se aseamănă cu cele din scrisoarea din e-mail (ți-a plăcut prop. aceea cu boul) nu neaparat ajectivele atribuite, ci în special în ceea ce privește construcția frazei tale, de început. La libertatea de astăzi de exprimare, nu mă miră că acest limbaj prinde. Avem doar a treia universitate din lume în ceea ce privește numărul de "intelectuali", livrați la comandă și pe bandă. Apoi ce să mai vorbim de politicienii sau așa zisele VIP -uri, sau "modele", cei care au intrat în mecanismul de selectie la cei 10 pentru România, dintre care mulți au un vocabular visceral, de ură și îmbâcsit de răutate, printre care și a unuia, așa zis mare ziarist care a castigat, o dată sau de două ori, dar care nu ezită să le folosescă, dar cu perdea "domnule " !

Dar să vedeti cu ce motive și sub ce formă mă complimentează Sofia, astăzi, ca să votez pe cine ? In fapt toți candidații, nu sunt ceea ce ar trebui pentru binele necesar al acestei țări, dar totuși diferiți! Nici unul nu sunt ceea ce ar trebui României. Ar fi o sigură soluție, radicală - Dictatura Militară sau o nouă Revoluție - dacă mai sunt militari adevărați și neatinși de flagelul corupției. Cine cunoaște, să caute să vadă cum pe această cale, Corea de Sud a reușit în doar cațiva ani, să scoată țara printr-un dictator militar din sărăcia dezastruasă, astfel ca după acestă dictatură, Corea de Sud în 35 de ani, să devină o puternică economie asiatică!

Dar să vedem ce spune Sofia și așa zisa ei scrisoare, primită de ea pe e-mail. Multe am primit și eu. Oare trebuie ca aceste scrisoari să ne determine să vedem în ele realitatea ?
…
- Sofia afirmă:

Fiecare are parerea lui , dar ceea facut Basescu ? in afara de-a fura tara , dezbina si favoriza acoliti si familia . Vezi pe EBA o euro parlamentara ? scz e de risul curcilor , iar de mintit minte incontinu.
iti las ceva ce am primit si eu ff urit vocabularul , d asta e parerea multor cetateni ai tari , o duminica placuta.
Primii mesajul asta,hodoronc- tronc, pe mail
Logica beton, stil fluent, romana elevata !
P.S. Cel mai tare mi-a placut expresia : "mai boule care esti bou" !!!

Subject: Mai rau decat gripa porcina ...
...este sa nu te duci la vot !!!

Mai Slaninutza , baga-ti picioarele alea nespalate in apa rece si incearca sa intelegi, daca esti capabil !

Nu sunt "de la partid", nu m-a pus nimeni sa scriu pe forum, sunt doar eu "pe persoana fizica" !
N-am dezvaluiri socante, poante rasuflate, armaghedoane, epigrame despre Congo, bancuri cu Base sau poze trucate in Photoshop !

Daca crezi cumva ca iti rapesc timpul tau pretios de pe pitzipoance.ro sau solitaire (desi nu cred ca pricepi regulile), poti sa te opresti aici cu cititul, e clar ca esti un dobitoc, oricum nu vei intelege nimic din ce-ti zic !

In primul rand , mai boule care esti bou, ma duc la vot pentru ca anul acesta votez pentru prima oara la prezidentiale.
Si ma duc pentru ca la fel ca mine mai sunt probabil si altii care n-au chef dupa facultate sa se care sa munceasca pe-afara, la juma de pret cat nemtii sau italienii lor.
Vreau sa traiesc aici, dar n-am loc de curve de Dorobanti si de idioti ca tine.

Nu ma dau in vant dupa nici un partid, in fiecare sunt plantati securisti si gainari cu mici chestii penale la activ, tinute la foc mic, tocmai bune sa le fie aduse aminte de cine trebuie cand e vorba de vot.
Da, am zis frauda electorala !
Ideea este ca daca eu ma duc la vot si la fel inca multi altii, cat poa' sa fure aia e o lingurita de cacat la un butoi de miere. Nu se simte !
Si daca stiu ca le stric socoteala la javrele care pun de-o frauda, si sunt multumita !

Pe Oprescu l-am votat, boule, la primaria Bucuresti. Si vreau sa-l las acolo, sa termine ce-a inceput, ca altfel iarasi vine vreunu meserias in borduri. Omul e bun acolo, sa le strice jocurile alora pofticiosi. Si pe urma, ar cam fi corect sa termine ce-a inceput.
Cu Base m-am linistit 5 ani, ce-ai vrea sa se mai intample? Sa redescopere America si gaura de la covrig?
Geoana a fost silitor, si-a invatat bine lectia, n-ar fi un presedinte rau, dar nasol e ca odata instalat acolo, vine gasca din partid cu facturierul ca l-au scos presedinte.
Si baiatul va avea de decontat la greu. De-aia mi-e frica, ca schimb smenarii de azi cu profesorii lor.

Si eu si colegele mele de camera votam cu Crin pentru ca nu e un dobitoc, este un golanas mai cult si mai rafinat decat Oprescu si care te face mai putin de cacat decat Base.
Are moaca de protocol, e destept, stie sa vorbeasca si nu cred ca scrie "merge-ti la vot" asa cum te-a invatat ma'ta sa scrii.
Da, o sa primeasca "decat" ambasadori si sa taie panglici la inaugari, dar ce-ai nevoie de mai mult din partea unui presedinte?

Diferenta e ca Antonescu, ajuns presedinte, n-are de ce sa le multumeasca lui Orban, Olteanu sau Relu Fenechiu pentru simplul fapt ca si ei stiu ca nu din cauza lor si ca NU CU VOTURILE LOR , ALEA 18% A AJUNS PRESEDINTE !
Asta e singura sansa sa avem un presedinte echidistant si intreg la minte, care nu e legat cu prea multe lanturi de vreun trecut, de vreun partid sau de vreun biznis.

Nu stiu cine este expeditoru dar mi-a placut chiar si asa cu vocabularu asta de "mahala" zau ca pe undeva ii dau dreptate

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:35

Bla ,bla, bla stilul banal al lui Apex .Nu spune nimic ,nu vrea nimic,ma intreb cand il va lauda pe BASE iar ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 17:52

De la: vaneamarin, la data 2009-11-22 15:35:45Bla ,bla, bla stilul banal al lui Apex .Nu spune nimic ,nu vrea nimic,ma intreb cand il va lauda pe BASE iar ?

pai ,il lauda...pe ocolite,cu multe bucle,ca ala,ca aia i-a zis.nu stiu ce ...de fapt,el isi sustine literar admiratia ptr.Sefu si tot ce tine de el ; e si el,probabil,unul dintre putinii intelectuali care-l mai cred ! .....viata grea si ptr ei,trebuie sa intelegi Vanea draga ! cind Sefu-i prefera pe tinichigiii care-i mai repara masina lovita-n goana fugii dupa nutzica si pe chelnarii care-i mai aduc un Visichi - asta-i var cu SIFI - trebuie sa faca eforturi mari sa-l convinga ca-s buni si ei la ceva !

@mytcor - ce-am avut de vorbit despre pensii,am spus ! ce nu mi-ai spus tu,insa, este de ce Urasti poporul asta ? de ce ma urasti atit de mult,incit imi doresti sa nu mai am nici dupa ce bea apa ? si in ce fel el, Sefu si numai el ,poate asigura venirea postasului ?! de ce crezi tu ca si Apex,ca si Silviu ca el e singurul capabil sa ne scoata din criza,cind el a spus clar -si a auzit o tara-ntreaga asta - ca nici el nici guvernul boc,nu si-au propus sa lupte cu ea !

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:08

Viitorul României și al progresului de altfel, nu va atârna niciodată de șoareci care stau și chițăie pe forumuri, plătiți cu monede de timp, pe lumea cealaltă, în monede de suportare a unei existențe malefice fizice și morale, pentru cei care sunt adepții ateului-iuda, Ion Iliescu, si-al celor asemenea lui ! !

Mineriada sub o formă nouă a lui Ion Iliescu și ciracii săi !

Stai Pissi că sună telefonul !
- Alo ?
- Da ! Ce dorești ? Tu ești Geoană? Ai făcut ce-am spus eu ?
- Domnule Vântu, mă scuzați că la ora asta îndrăznesc să vă deranjez! Vă salut cu tot respectul și ași îndrăznii să mă prezint în fața dumneavoastră, să vă raportez în noaptea asta, căci mâine am… știți… duelul acela cu marinarul și ași vrea să discutăm! Sunt neliniștit că la postul dumneavoastră Realitatea TV, moderatorul Răzvan Dumitrescu nu a spus ce am discutat și convenit și …
- Măi … Geoană … eu vreau să te fac președinte … cine naiba ma pus să… și tu plângi ca o femeie …
Noi nu ți-am aranjat tot ce este posibil? Două posturi de televiziune prinicipale de știri, o armată de ziariști … ce să mai vorbesc că măine vei avea din partea mea, a lui Patriciu și Voiculescu, pe Dinescu … Crezi că ne-a fost ușor să-l convigem pe Ilie Năstase și pe aia… cum o chemă… Maia Morgenstern, pe Micea Diaconu, Dorel Vișan… ?
Ce să mai vorbesc că și pe Chiliman … Da ce crezi măi Geoană că noi băgăm bani cheș, ca tu să pierzi? Toți ne străduim … Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Vanghelie, Vadim Tudor, Gigii Becalii. Măi … ți-am dat un partid… P.N.L. –ul și pe Crin Antonescu ți l-am pus la piciorele tale, că ma stors de bani cheș pe la jocurile lui. Măi Geoană … ce o să facem cu tine ? Cand te-am chemat în deltă, te-am avertizat … Ai și sprijinul de la ruși, doar nu vrei acum sprijin de la toată Europa, că nu am atâția bani cheș!

Bine! Vino încoace! … Uite domnule eu dau bani cheș și el nu este în stare … Stai cuminte Pissi … că prostănacul de Geoană m-a sunat, că nu degeaba ia spus Iliescu așa … Sper să scap de povestea cu arestatul ăla, Popa Nicolae, care este un prost, la fel ca și Geoană de a pus interpolul mâna pe el ! Vezi tu Pissii ! Dacă unii sunt proști, degeaba au bani !

Partidul Comunist Român
Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal Socialist

Atenție Români! Această caracatiță roșie a pus la bătaie absolut toate mijloacele necinstite, bani, oameni, compromisuri interne și externe, pentru ca ei să câștige alegerile! Români! Când sub comunism ți se făcea o nedreptate și îți apărai drepturile, ți se trântea în față amenințător, scandalagiule sau la modul interogativ, faci scandal ? Ulterior în dosarul de cadre (fiecare angajat indiferent unde lucra, avea un dosar cu tot ceea cel privea pe linie profesională, inclusiv cu aspecte din viața intimă) ți se scria că ești recalcitrant și scandalagiu.
În limba comuniștilor, astăzi a PSD-ului și al P.N.L. S. -ului (partidul național liberal socialist) prin acest de cuvânt, scandalagiu, căruia i s-a schimbat sensul, milioane de români pot avea de suferit, fiind manipulați, minițiți și escrocați de drepturile și libertățile lor pe viitor! Astăzi după 20 de ani, folosind același cuvânt, din nou pe limba lor și conform caracterului lor, sub o forma spoliată aceleași persoane, vor să conducă, de acestă dată nu din umbră, ci din față, aceași clică care a distrus Romănia de 20 de ani! După 20 de ani au revenit la aceași mentalitate! Nu ești cu noi, ești împotriva noastră. Rezultatul ! Nu vei obține nici un drept din partea caracatiței care a infestat România, dacă nu pleci capul și nu le dai dreptul.
Timișoara a fost murdărită, jignită. O țară întreagă luată în bătaie de joc ! Morții din morminte ai Timișoarei strigă ! Ce faceți cu România ? Noi pentru ce am murit? Toți morții și vii țării strigă, tinerii îndatorați, bătrânii chinuiți ! Am fost în 60 de ani de comunism omorâți, inflămâziți, chinuiți, ținuți în frig, cu-n trai de azi pe mâine, cu o agricultură la pământ, cu țărani distruși cu fețe zbârcite și fără dinți, și-n glod, în case multe încă din chirpici, cu o industrie vâdută pe nimic, cu viețile noastre duse în vânt, locuind în blocuri cenușii și cu mâinile pipăind ierni multe, calorifere reci, cu frați, cu copii și prieteni pe meleaguri străine ! Ce vreți să faceți cu noi ? Să ne omorâți pe toți și să rămâneți voi ?

Să fie totul al vostru, prin tine Ion Iliescu, care ai înlesnit nenorocirea acestei țări, pe români, prin golanii care i-ai îmbogățit pe spinarea noastră, a părinților și-a neamului nostru ?

Partidul Liberal a fost îngropat printr-un telefon dat de Dinu Patriciu, lui Crin Antonescu, când acesta dormea a doua zi după alegeri. I s-a ordonat să declare la televiziuni, necondiționat, că susține PSD-ul prin Mircea Geoană !
Imediat după alegeri, Micea Geoană a fost chemat la ordin de Sorin Ovidiu Vântu. I s-a ordonat să facă necondiționat, alianță cu P.N.L-ul. A intrat în funcțiune conform programului, cu mult timp în urmă stabilit și premeditat, folosirea mijloacelor de corupție, de șantaj, cu dosare reale sau fabricate, cu fotografii și filme, a tuturor celor care au apelat la buzunarul românilor să se îmbogățescă, să se distreze la chiolhane cu femei, cu falsuri în acte, delapidări, deturnări de fonduri, judecători cu procese absurde, funcționari de stat cu favori și îndemnizații speciale, etc., toți împreună cu familiile lor, să depună un efort concetrat, pentru a învinovății un sigur om în această țară, ajugandu-se la ridicol și absurd, pe Președintele României ! Mai lipsește să fie acuzat că nu plouă sau ninge!

UDMR-ul care pretinde că reprezintă interesele maghiarilor și așa zișii reprezentanți al celorlalte minorități, aceiași îmbuibați de 20 de ani, cărora le este frică să-și piardă locurile în fotoliile cât o încăpere de mari, din monstruasa clădire a palamentului, la indicațiile prețioase (ordin) ale lui Ion Iliescu, au percutat și sau aliniat în rând cu Mircea Geoană !

Motivul:

Toți într-un fel sau altul, sau îmbogățit sau au beneficiat de multe avantaje, sub conducerea luminată ale conducătorului Romaniei, pe față sau din umbră, Ion Iliescu, reprezentatul intereselor Rusiei. Acest fost satrap și executant comunist, Ion Ilici Iliescu, cel care a avut și are drept scop să subordoneze infrastructura energetică a României, poziționarea strategică a acesteia, resursele care au mai rămas și altele, Rusiei. Acest Ion Iliescu care a predat ștafeta și coordonarea acestor activități, lui Mircea Geoană ! Cele trei deplasări icognito la Moscova a lui Micea Geoană, confirmă aceasta și nu numai depalasrea lui. Un alt personaj trădător al intereselor Românie, spionul Cosmin Gușă !

Toți aceștia se vor stăpânii României, noi sclavii lor! Dinu Patriciu în direct la Realitatea TV :
- Ban la ban trage, purice la purice ! Noi poporule român, suntem puricii lor!

Stăpânii: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Clanul Becali, Corneliu Coposu, Puiu Popoviciu, Călin Popescu Tăriceanu, Adrian Năstase și multe alte mii ca ei din administratia de stat, din justitie, din deconcentrate, primari multimilionari în euro !
Sclavi astăzi, a unor clanuri și-a unei carcatițe uriașe infiltrată în toate structurile statului și-n politic , sunt românii, poporul român !
Trebuie să scăpăm de ei ! Vom scăpa ! Din toate partidele !
Toți cei care sunteți de bună credință și care până acum ați crezut în partidul vostru, deschideți ochii și vedeți cine se vor stăpânii Romăniei și noi sclavi lor !
Ei cu banii, noi cu puricii !
Primarul Sibiului este cea mai proastă păpușă, credulă sau șantajabilă, pusă în mâna celor mai mari distrugători ai Romăniei și a românilor!
Timișoara a fost murdărită, jignită. Morții din mormânt ai Timișoarei strigă! Ce faceți cu România ? Noi pentru ce am murit precum și ceilați din toată țara ?

Nu predați România în mâinile Ciumei Roșii !
Nu lăsați ca Ion Iliescu care a dat ordine să se tragă la revoluție, să ne stăpânescă ca și Ceaușescu peste 25 de ani !
Nu lăsați JUSTITIA și Guvernul României pe mâinile lui Adrian Năstase și Marian Vanghelie!
Nu dați JUSTITIA pe mâna lui Adrin Năstase !
Nu dați România pe mâna Ciumei Roșii și-a golanilor pe care ia îmbogațit!

Ei au folosit elemente de logistică de tip comunist, aplicate indiferent de costuri sau sacrificii pentru România
Preluarea sau înfințarea de ziare, reviste și publicații, inclusiv sportive în care subliminal sau chiar direct, să se introducă mesaje de atac al adversarului politic și în special a lui Traian Băsescu, atac concentrat, continu și fără scrupule.
Preluarea, influențarea sau înfințarea de posturi TV, centrale sau locale, cu scopul de a denigra partidele de opoziție și în special pe președintele României, Traian Băsescu.
Radicalizarea și trecerea la un program permanent de atac pe cele două televeziuni, a celor doi mari storcători ai bogățiilor României, Sorin Ovidiu Vantu și Dan Voiculescu. Ziariștilor, prezentatorilor de știri, li s-a îndoit spinarea și li s-a pus bocancul pe ea ! Au început să fie apăsați pentru a debita cele mai absurde acuze la adresa Președintelui României.

Aceștia vor ajunge la gunoiul istoriei României, în arhive, în casete de televiziune, în ziarele scrise de ei, ca cea mai neagră etapă de murdărie și mizerie umană electorală, ieșită din gurile lor ! Păcat de vârsta lor !
PNL. –ul un partid istoric a târât în mocirlă și-n gunoiul roșu, adevărații liberali, cât și roșul sângelui vărsat a sutelor de mii de români chinuiți, gospodarii satelor, chinurile celor din închisorile comuniste, morții de la canalul Marea Neagr㠖 Dunăre, țăranii ridicați noaptea, împușcați sau duși la canal, cei care nu au vrut să predea pământurile, pe cei deportați în mijlocul bărăganului unde și acum le putrezesc oasele, celor care au fost urcați și tratați mai rău ca vitele în trenurile rusești și deportați în noapte în gulagul rusesc, celor care în miez de noapte erau ridicați și duși fără să aibă mormânt, celor care au murit pe frontieră împușcați sau tăiați de bărcile grănicerești în valurile Dunării și Doamne câte au făcut acești criminali, inclusiv generalul Geoană, tatăl lui Mircea Geoană care a participat cu cizma sa de general, să apese grumazul poporului Român, zeci de ani !

Români! Nu va-ți lămurit ce au făcut călăii, cu ce a avut România ? Vreți mai departe să vă inunde sufletul și viața cu propaganda lor mincinoasă și cu-un Ion Iliescu cu șapcă de KGB? Îl vreți pe Mircea Geoană și pe cei enumerați mai sus ?

Voi liberali, vreți să stați sub drapelul roșu murdărit cu sangele înaintașilor voștrii, să ucideți orice freamăt de libertate și să ne întoarcem cu 20 de ani în urmă? Să trăim într-o anormalitate perpetuă și-n liniștea dorită de hoți și de procomuniști ? Voi Români vreți să mergeți la primar, la funcționar, la judecător, la politician, mai departe cu căciula în mână și cu spinarea încovoiată ?
Vreti să votați o mare masă de hoți și pe procomunistul Mircea Geoană! Cei care sunteți liberali adevărați unițivă rândurile și promovați pentru poporul român, un liberalism fără lichele comuniste sau cu slugi infiltrate printre voi. Să știți voi liberali adevărați că comuniștii de astăzi de la vârful puterii, se trag din cei mai săraci, puturoși, bețivi, barbugii, cheflii, bătăuși, legionari și din săraci ca părinții lui Crin Antonescu. Trădarea nu-i nici bogată, nu-i nici săracă, ea nu are miros, nu are culoare, ci se regăsește în oameni fără onoare și caracter !

Ascultă tu fiu de general comunist, Mircea Geoană, nu îți este rușine că minți ca un ultim om ? … că ești laș ? … că ești inuman ? … că nu ai acel elementar bun simnț și respect pentru țăranii acestei țări ? … când ai afirmat că Președitele României plânge pe umărul unui moșneag nedreptățit de caracatița înființată de ai tăi părinți și de ciracii lor, împreună cu tine astăzi și acoaliții tăi ? Nu îți este rușine ? D-le Mircea Geoană, acel moșneag este un țăran al poporului român care a fost băgat de ai tăi la închisoare pentru că lea-ți furat pământul ! Datorită domniei tale și-a hoților pe care îi protejați în România, sunt peste 3 milioane de procese și-o JUSTITIE pe care ați împânzit-o cu incapabili, șantajabili și corupți ! Nu meritați să fiți nici președinte de scară de bloc, d-le Mircea Geoană !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:17

De la: Apex, la data 2009-12-05 00:08:43Viitorul României și al progresului de altfel, nu va atârna niciodată de șoareci care stau și chițăie pe forumuri, plătiți cu monede de timp, pe lumea cealaltă, în monede de suportare a unei existențe malefice fizice și morale, pentru cei care sunt adepții ateului-iuda, Ion Iliescu, si-al celor asemenea lui ! !

Mineriada sub o formă nouă a lui Ion Iliescu și ciracii săi !

Stai Pissi că sună telefonul !
- Alo ?
- Da ! Ce dorești ? Tu ești Geoană? Ai făcut ce-am spus eu ?
- Domnule Vântu, mă scuzați că la ora asta îndrăznesc să vă deranjez! Vă salut cu tot respectul și ași îndrăznii să mă prezint în fața dumneavoastră, să vă raportez în noaptea asta, căci mâine am… știți… duelul acela cu marinarul și ași vrea să discutăm! Sunt neliniștit că la postul dumneavoastră Realitatea TV, moderatorul Răzvan Dumitrescu nu a spus ce am discutat și convenit și …
- Măi … Geoană … eu vreau să te fac președinte … cine naiba ma pus să… și tu plângi ca o femeie …
Noi nu ți-am aranjat tot ce este posibil? Două posturi de televiziune prinicipale de știri, o armată de ziariști … ce să mai vorbesc că măine vei avea din partea mea, a lui Patriciu și Voiculescu, pe Dinescu … Crezi că ne-a fost ușor să-l convigem pe Ilie Năstase și pe aia… cum o chemă… Maia Morgenstern, pe Micea Diaconu, Dorel Vișan… ?
Ce să mai vorbesc că și pe Chiliman … Da ce crezi măi Geoană că noi băgăm bani cheș, ca tu să pierzi? Toți ne străduim … Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Vanghelie, Vadim Tudor, Gigii Becalii. Măi … ți-am dat un partid… P.N.L. –ul și pe Crin Antonescu ți l-am pus la piciorele tale, că ma stors de bani cheș pe la jocurile lui. Măi Geoană … ce o să facem cu tine ? Cand te-am chemat în deltă, te-am avertizat … Ai și sprijinul de la ruși, doar nu vrei acum sprijin de la toată Europa, că nu am atâția bani cheș!

Bine! Vino încoace! … Uite domnule eu dau bani cheș și el nu este în stare … Stai cuminte Pissi … că prostănacul de Geoană m-a sunat, că nu degeaba ia spus Iliescu așa … Sper să scap de povestea cu arestatul ăla, Popa Nicolae, care este un prost, la fel ca și Geoană de a pus interpolul mâna pe el ! Vezi tu Pissii ! Dacă unii sunt proști, degeaba au bani !

Partidul Comunist Român
Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal Socialist

Atenție Români! Această caracatiță roșie a pus la bătaie absolut toate mijloacele necinstite, bani, oameni, compromisuri interne și externe, pentru ca ei să câștige alegerile! Români! Când sub comunism ți se făcea o nedreptate și îți apărai drepturile, ți se trântea în față amenințător, scandalagiule sau la modul interogativ, faci scandal ? Ulterior în dosarul de cadre (fiecare angajat indiferent unde lucra, avea un dosar cu tot ceea cel privea pe linie profesională, inclusiv cu aspecte din viața intimă) ți se scria că ești recalcitrant și scandalagiu.
În limba comuniștilor, astăzi a PSD-ului și al P.N.L. S. -ului (partidul național liberal socialist) prin acest de cuvânt, scandalagiu, căruia i s-a schimbat sensul, milioane de români pot avea de suferit, fiind manipulați, minițiți și escrocați de drepturile și libertățile lor pe viitor! Astăzi după 20 de ani, folosind același cuvânt, din nou pe limba lor și conform caracterului lor, sub o forma spoliată aceleași persoane, vor să conducă, de acestă dată nu din umbră, ci din față, aceași clică care a distrus Romănia de 20 de ani! După 20 de ani au revenit la aceași mentalitate! Nu ești cu noi, ești împotriva noastră. Rezultatul ! Nu vei obține nici un drept din partea caracatiței care a infestat România, dacă nu pleci capul și nu le dai dreptul.
Timișoara a fost murdărită, jignită. O țară întreagă luată în bătaie de joc ! Morții din morminte ai Timișoarei strigă ! Ce faceți cu România ? Noi pentru ce am murit? Toți morții și vii țării strigă, tinerii îndatorați, bătrânii chinuiți ! Am fost în 60 de ani de comunism omorâți, inflămâziți, chinuiți, ținuți în frig, cu-n trai de azi pe mâine, cu o agricultură la pământ, cu țărani distruși cu fețe zbârcite și fără dinți, și-n glod, în case multe încă din chirpici, cu o industrie vâdută pe nimic, cu viețile noastre duse în vânt, locuind în blocuri cenușii și cu mâinile pipăind ierni multe, calorifere reci, cu frați, cu copii și prieteni pe meleaguri străine ! Ce vreți să faceți cu noi ? Să ne omorâți pe toți și să rămâneți voi ?

Să fie totul al vostru, prin tine Ion Iliescu, care ai înlesnit nenorocirea acestei țări, pe români, prin golanii care i-ai îmbogățit pe spinarea noastră, a părinților și-a neamului nostru ?

Partidul Liberal a fost îngropat printr-un telefon dat de Dinu Patriciu, lui Crin Antonescu, când acesta dormea a doua zi după alegeri. I s-a ordonat să declare la televiziuni, necondiționat, că susține PSD-ul prin Mircea Geoană !
Imediat după alegeri, Micea Geoană a fost chemat la ordin de Sorin Ovidiu Vântu. I s-a ordonat să facă necondiționat, alianță cu P.N.L-ul. A intrat în funcțiune conform programului, cu mult timp în urmă stabilit și premeditat, folosirea mijloacelor de corupție, de șantaj, cu dosare reale sau fabricate, cu fotografii și filme, a tuturor celor care au apelat la buzunarul românilor să se îmbogățescă, să se distreze la chiolhane cu femei, cu falsuri în acte, delapidări, deturnări de fonduri, judecători cu procese absurde, funcționari de stat cu favori și îndemnizații speciale, etc., toți împreună cu familiile lor, să depună un efort concetrat, pentru a învinovății un sigur om în această țară, ajugandu-se la ridicol și absurd, pe Președintele României ! Mai lipsește să fie acuzat că nu plouă sau ninge!

UDMR-ul care pretinde că reprezintă interesele maghiarilor și așa zișii reprezentanți al celorlalte minorități, aceiași îmbuibați de 20 de ani, cărora le este frică să-și piardă locurile în fotoliile cât o încăpere de mari, din monstruasa clădire a palamentului, la indicațiile prețioase (ordin) ale lui Ion Iliescu, au percutat și sau aliniat în rând cu Mircea Geoană !

Motivul:

Toți într-un fel sau altul, sau îmbogățit sau au beneficiat de multe avantaje, sub conducerea luminată ale conducătorului Romaniei, pe față sau din umbră, Ion Iliescu, reprezentatul intereselor Rusiei. Acest fost satrap și executant comunist, Ion Ilici Iliescu, cel care a avut și are drept scop să subordoneze infrastructura energetică a României, poziționarea strategică a acesteia, resursele care au mai rămas și altele, Rusiei. Acest Ion Iliescu care a predat ștafeta și coordonarea acestor activități, lui Mircea Geoană ! Cele trei deplasări icognito la Moscova a lui Micea Geoană, confirmă aceasta și nu numai depalasrea lui. Un alt personaj trădător al intereselor Românie, spionul Cosmin Gușă !

Toți aceștia se vor stăpânii României, noi sclavii lor! Dinu Patriciu în direct la Realitatea TV :
- Ban la ban trage, purice la purice ! Noi poporule român, suntem puricii lor!

Stăpânii: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Clanul Becali, Corneliu Coposu, Puiu Popoviciu, Călin Popescu Tăriceanu, Adrian Năstase și multe alte mii ca ei din administratia de stat, din justitie, din deconcentrate, primari multimilionari în euro !
Sclavi astăzi, a unor clanuri și-a unei carcatițe uriașe infiltrată în toate structurile statului și-n politic , sunt românii, poporul român !
Trebuie să scăpăm de ei ! Vom scăpa ! Din toate partidele !
Toți cei care sunteți de bună credință și care până acum ați crezut în partidul vostru, deschideți ochii și vedeți cine se vor stăpânii Romăniei și noi sclavi lor !
Ei cu banii, noi cu puricii !
Primarul Sibiului este cea mai proastă păpușă, credulă sau șantajabilă, pusă în mâna celor mai mari distrugători ai Romăniei și a românilor!
Timișoara a fost murdărită, jignită. Morții din mormânt ai Timișoarei strigă! Ce faceți cu România ? Noi pentru ce am murit precum și ceilați din toată țara ?

Nu predați România în mâinile Ciumei Roșii !
Nu lăsați ca Ion Iliescu care a dat ordine să se tragă la revoluție, să ne stăpânescă ca și Ceaușescu peste 25 de ani !
Nu lăsați JUSTITIA și Guvernul României pe mâinile lui Adrian Năstase și Marian Vanghelie!
Nu dați JUSTITIA pe mâna lui Adrin Năstase !
Nu dați România pe mâna Ciumei Roșii și-a golanilor pe care ia îmbogațit!

Ei au folosit elemente de logistică de tip comunist, aplicate indiferent de costuri sau sacrificii pentru România
Preluarea sau înfințarea de ziare, reviste și publicații, inclusiv sportive în care subliminal sau chiar direct, să se introducă mesaje de atac al adversarului politic și în special a lui Traian Băsescu, atac concentrat, continu și fără scrupule.
Preluarea, influențarea sau înfințarea de posturi TV, centrale sau locale, cu scopul de a denigra partidele de opoziție și în special pe președintele României, Traian Băsescu.
Radicalizarea și trecerea la un program permanent de atac pe cele două televeziuni, a celor doi mari storcători ai bogățiilor României, Sorin Ovidiu Vantu și Dan Voiculescu. Ziariștilor, prezentatorilor de știri, li s-a îndoit spinarea și li s-a pus bocancul pe ea ! Au început să fie apăsați pentru a debita cele mai absurde acuze la adresa Președintelui României.

Aceștia vor ajunge la gunoiul istoriei României, în arhive, în casete de televiziune, în ziarele scrise de ei, ca cea mai neagră etapă de murdărie și mizerie umană electorală, ieșită din gurile lor ! Păcat de vârsta lor !
PNL. –ul un partid istoric a târât în mocirlă și-n gunoiul roșu, adevărații liberali, cât și roșul sângelui vărsat a sutelor de mii de români chinuiți, gospodarii satelor, chinurile celor din închisorile comuniste, morții de la canalul Marea Neagr㠖 Dunăre, țăranii ridicați noaptea, împușcați sau duși la canal, cei care nu au vrut să predea pământurile, pe cei deportați în mijlocul bărăganului unde și acum le putrezesc oasele, celor care au fost urcați și tratați mai rău ca vitele în trenurile rusești și deportați în noapte în gulagul rusesc, celor care în miez de noapte erau ridicați și duși fără să aibă mormânt, celor care au murit pe frontieră împușcați sau tăiați de bărcile grănicerești în valurile Dunării și Doamne câte au făcut acești criminali, inclusiv generalul Geoană, tatăl lui Mircea Geoană care a participat cu cizma sa de general, să apese grumazul poporului Român, zeci de ani !

Români! Nu va-ți lămurit ce au făcut călăii, cu ce a avut România ? Vreți mai departe să vă inunde sufletul și viața cu propaganda lor mincinoasă și cu-un Ion Iliescu cu șapcă de KGB? Îl vreți pe Mircea Geoană și pe cei enumerați mai sus ?

Voi liberali, vreți să stați sub drapelul roșu murdărit cu sangele înaintașilor voștrii, să ucideți orice freamăt de libertate și să ne întoarcem cu 20 de ani în urmă? Să trăim într-o anormalitate perpetuă și-n liniștea dorită de hoți și de procomuniști ? Voi Români vreți să mergeți la primar, la funcționar, la judecător, la politician, mai departe cu căciula în mână și cu spinarea încovoiată ?
Vreti să votați o mare masă de hoți și pe procomunistul Mircea Geoană! Cei care sunteți liberali adevărați unițivă rândurile și promovați pentru poporul român, un liberalism fără lichele comuniste sau cu slugi infiltrate printre voi. Să știți voi liberali adevărați că comuniștii de astăzi de la vârful puterii, se trag din cei mai săraci, puturoși, bețivi, barbugii, cheflii, bătăuși, legionari și din săraci ca părinții lui Crin Antonescu. Trădarea nu-i nici bogată, nu-i nici săracă, ea nu are miros, nu are culoare, ci se regăsește în oameni fără onoare și caracter !

Ascultă tu fiu de general comunist, Mircea Geoană, nu îți este rușine că minți ca un ultim om ? … că ești laș ? … că ești inuman ? … că nu ai acel elementar bun simnț și respect pentru țăranii acestei țări ? … când ai afirmat că Președitele României plânge pe umărul unui moșneag nedreptățit de caracatița înființată de ai tăi părinți și de ciracii lor, împreună cu tine astăzi și acoaliții tăi ? Nu îți este rușine ? D-le Mircea Geoană, acel moșneag este un țăran al poporului român care a fost băgat de ai tăi la închisoare pentru că lea-ți furat pământul ! Datorită domniei tale și-a hoților pe care îi protejați în România, sunt peste 3 milioane de procese și-o JUSTITIE pe care ați împânzit-o cu incapabili, șantajabili și corupți ! Nu meritați să fiți nici președinte de scară de bloc, d-le Mircea Geoană !
Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....
Doar ca ... atentie Apex (asta vine cumva de la perplex ???) ... daca ar fi sa condamnam comunismul ... dupa tine, format doar din săraci, puturoși, bețivi, barbugii, cheflii, bătăuși, ... ar insemna sa condamnam pe ....
Ghici pe cine .... Apex !?

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:44

Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....
Doar ca ... atentie Apex (asta vine cumva de la perplex ???) ... daca ar fi sa condamnam comunismul ... dupa tine, format doar din săraci, puturoși, bețivi, barbugii, cheflii, bătăuși, ... ar insemna sa condamnam pe ....

- Alo ! Ce faci domnule ? Dumneata crezi că eu am timp de pierdut ? Eu trebuie să fac bani cheș !
- Am înțeles, să trăiți domnule Vântu, nu am știut că sunați dumneavoastră ... Stiți, la noi sună multă lume și mai luăm și noi câte o pauză.
- Domnule ! Pauză luați pe banii cheș ai dumneavoastră ! Cinzeci la sută tăiat salariu, pentru că nu vă faceți treaba pe forumuri. Și vedeți că urgent vă înlocuiesc pe toți ! Ce credeți că eu sunt mama dumneavostră?
Domnule eu nu dau pomană ! Să înțelegăți bine asta !
Hai Pissi în dormitor și freacă-mi piciorul, că m-am săturat de sugătorii ăștia de bani cheș !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:52

De la: Apex, la data 2009-12-05 12:44:35Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....

- Alo ! Ce faci domnule ? Dumneata crezi că eu am timp de pierdut ? Eu trebuie să fac bani cheș !
- Am înțeles, să trăiți domnule Vântu, nu am știut că sunați dumneavoastră ... Stiți, la noi sună multă lume și mai luăm și noi câte o pauză.
- Domnule ! Pauză luați pe banii cheș ai dumneavoastră ! Cinzeci la sută tăiat salariu, pentru că nu vă faceți treaba pe forumuri. Și vedeți că urgent vă înlocuiesc pe toți ! Ce credeți că eu sunt mama dumneavostră?
Hai Pissi în dormitor și freacă-mi piciorul, că m-am săturat de sugătorii ăștia de bani cheș !

Cu protia asta ce dracu' este ? Te-ai apucat de facut comuneri pe internet? Hai Apex,treci la specialitatea ta,ODA BASESCIANA

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:43

Două personaje malefice s-au unit ! Acestora li s-a predat ștafeta de continuare a demagogiei comuniste, minciunii și al manipulării !

Psihologii afirmă clar și categoric că, anumite manifestări care au încărcătură psihică negativă acumulată în timp prin, complexe de inferioritate, insatisfacție și nerealizare profesională, confruntarea unui "eu" foarte mult interiorizat și de foarte multe ori înfrânt în contactul cu exteriorul, izolarea socială, subordonarea prea accentuată prin înclinarea șirii spinării în fața entităților fizice negative, acumulări de frustări sau chiar ipotența fizică sexuală sau intelectuală, imposibilitatea de a putea exprima coerent și logic o realitate concretă sau un complex de acțiuni contradictorii, la aceste personaje apare ezitarea pentru început, apoi pierzandu-și controlul degenerează în insultă, apoi devin încet, în timp, fiare cu chip de om care "devoreză" pe ceilalți, sub toate formele! Adică devin complect inumani !

Din păcate deorece în România nu se pot trata oameni normali de boli normale, bolnavii sociali (lichelele) circulă liber lăsându-și urmele pe unde apucă. Unii a ajuns și șefi de partide sau chiar președinte, cazul lui Ion Iliescu. Singura profesie pe care a practicat-o toată viața, acest individ, a fost diversiunea ! Acum și-a predat "meseria" lui Micea Geoană și lui Crin Antonescu !

Deorece sutem încă conduși de mulți infractori, atat politicieni cât și de cei din organismele statului, administratia centrala și locală, apar susținători ai acestora, care la rândul lor sunt infractori sau beneficiari al infracțiunilor făcute de cei aratați. Istoria modernă și evoluția statelor din Comunitatea Europeană, a demostrat că aceste lichele vor ajunge la lada de gunoi a fiecărei țări în parte, unii rămând în cartea de istorie scriși sau prin popor pomeniți. Cel care susține un fiu de general comunist care a participat la represiune, la revoluție, iar astăzi fiul lui candidează la preșidenție, mințind în ultimul hal, dă dovadă de lipsă de caracter, mai ales cand se asociază cu personaje gen, Sorin Ovidiu Vântu. Cei care susțin asemenea specimene umane, sunt asemenea lor !

Cum poți afirma în gura mare cocoțat în varful unui partid și să strigi precum Crin Antonescu :

- Te intreb, Mircea Geoana, ce-ai facut la Moscova? Te intreb, Mircea Geoana, daca oligarhii rusi iti finanteaza campania electorala...Vreau raspuns, il astept la televiziunile domnilor Vantu si Voiculescu.

(...) Rusine domnule Geoana. Dumneata i-ai invins pana acum pe romani nu cu mine
"Intai si intai sa ne spuna in ce a constat aceasta intalnire, care este adevarul in legatura cu posibila sa solicitare de sprijin din partea Moscovei, in campania electorala, daca este adevarat acest lucru sau nu. Avem nevoie de un raspuns oficial. Domnul Geoana trebuie sa ne spuna de ce era nevoie de o intalnire neoficiala pe care presedintele Senatului sa o aiba si de ce asupra ei s-a pastrat atata vreme tacerea, mai precis pana cand presa a dat de urma acestei intamplari."

și apoi să- ți dai mâna și să te unești cu el, în calitate de liberal, cu fiul unui general comunist ?

Cum poti afirma în gura mare cocoțat în vârful unui partid și să strigi ca Mircea Geonă :

- Nu-mi place domnul Vantu. Aici sint de acord cu domnul Basescu. Nu-mi place Sorin Ovidiu Vantu. Mi se pare si malefic si putin cam turbulent. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa-i recunosti o mica competenta intr-o zona profesionala unde, pina una alta, se pare ca se pricepe.

...apoi noptea, înaintea unei confruntări prezidențiale, să te duci la acest infractor acasă, care a nenorocit peste trei sute de mii de familii de romăni, și să ai consfătuire în ceas de taină?

La asemenea caractere și pesonaje, șefi de partide, așa susținători și o așa Românie, ultima în Europa!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:06

Cu ocazia zilei de sfantul Nicolae va doresc tuturor: La Multi Ani

Peste cinci ani mulți nu vor mai exista, mulți se vor naște sau nu vom mai fii, Doamne ferește, noi toți deloc ! Să dea Dumnezeu să fim cu toții vii și sănătoși, să avem copii și nepoți, mulți și veseli prin casele noastre, care sa-și pună fericiți ghetuțele la ușă ! Să dea Dumnezeu să avem o altă Românie așezată, schimbată și civilizată, curățată de hoți și de pesonaje speciale, de la politicieni până la ultimul funcționar. Să fim mai buni și toleranți unii cu alții. Să devenim comunități puternice, cu ininițiativă, să ne apărăm și să ne reprezentăm cu curaj și cu faptă dreaptă și curată-n cuget și-n inimă, drepturile comune și individuale, conform efortului depus de fiecare ! Așa să fie !

Români ! Votul este numai un punct pentru schimbare, un reper prin Președinte pus acolo în fruntea statului, reper de moralitate și de cinste cu poporul care îl alege, conform cu moralitatea acestuia la un moment dat. Noi toți, nu trebuie să lăsăm Preșdintele să ne rezolve nouă nouă toate problemele, pentru că singur nu poate. El, nu are nici prerogatve date de Constituție, nu este Executiv , nu este nici Justiție și nici funcționar public. El, Președintele, nu are banii și averea țării în buzunarul lui. El ne are pe noi, care alături de el, zi de zi trebuie să luptăm, mai întâi să ne curățăm pe noi, apoi să pornim lupta împotriva marei caracatițe care sufocă România alcătuită din : Politicieni, Persoane din Justiție și din Administrația Centrală și Locală, împotriva celora care au băgat averea și bunurile noastre în buzunarul lor și care, în continuare vor același lucru ! Ne place sau nu ne place, greu sau ușor, trebuie să facem asta odată și să devenim o țară normală !

Din păcate nu avem un om providențial sau o forță Dumnezească, să o punem Președinte, dar cu ajutorul nostru constructiv și nu prin vorbărie de multe ori fără conținut, vom reușii !

Trebuie să luptăm cu aceste gunoaie umane cu două picioare și susținătorii lor, precum și cu gunoaiele fizice care ne sufocă țara, de pe scara blocului în care locuim, din curtea noastră, de pe strada noastră, din comunitatea noastră, să protejăm parcurile, râurile, pădurile, lacurile și munții noștrii ! Cred că toți vrem o țară curățată de ambele tipuri de gunoie ! Să trecem cu toții la treabă și să o facem ! Așa să ne ajute Dumnezeu precum vom face aceasta ! La mulți ani de sfăntul Nicolae ! La mulți ani Nicolae, Nicu, Nicoleta și toți cei ce au diminitive sau nume apropiat de acesta. Sa vă dăruiască Dumnezeu mâine o zi veselă , fericire și zâmbete pe buze încă de dimineață. Să ușureze Dumnezeu suferința celui bolnav, sa ia din pedeapsă fără măsură, să facă să se căiască cel nelegiuit și nepedepsit, să puna pâine și sare pe masa celui sărac, cel bogat să postescă și să dăruiască, cel sănătos să ajute pe cel neputinicios !

La mulți ani tuturor ! Apex

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 02:27

....

Apex

370 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 16:25

Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

Tineri ! Iesiti la vot si votati reforma statului si dreptul libertatii de a ne exprima. Votati pe sigurul om care mai poate spune ceva in aceasta tara, impotriva celor care au bagat Romania in buzunarul lor!
– Iesiti la vot !
Este viitorul nostru. Iliescu si mafia lui, vor sa ne mai tina legati inca 5 ani de zile. Rupeti franghiile cu care ne-a legat Ciuma Rosie !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:58

De la: april_ro, la data 2009-11-21 15:15:57Oricare va fi invingatorul, el va mosteni un cadou otravit: o instabilitate politica care ameninta sa devina cronica, dublata de o recesiune care a obligat Bucurestiul sa ceara ajutorul Fondului Monetar International, comenteaza Le Figaro, potrivit NewsIn.

Lasa, lasa, otrava va pleca odata cu ex-ul. Nu suntem un popor de catraniti. Parea asa din cauza reprezentantilor de frunte muiati in catran sau otrava cum bine zici. Vin vremuri noi. Or fi o perioada grele dar senine fiindca vom avea sufletul usor, descarcat de ura.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:59

De la: Apex, la data 2009-12-06 16:25:25Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

Tineri ! Iesiti la vot si votati reforma statului si dreptul libertatii de a ne exprima. Votati pe sigurul om care mai poate spune ceva in aceasta tara, impotriva celor care au bagat Romania in buzunarul lor!
– Iesiti la vot !
Este viitorul nostru. Iliescu si mafia lui, vor sa ne mai tina legati inca 5 ani de zile. Rupeti franghiile cu care ne-a legat Ciuma Rosie !

Idem, pentru ciuma portocalie.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:14

De la: vaneamarin, la data 2009-12-05 12:52:09
De la: Apex, la data 2009-12-05 12:44:35Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....

Cu protia asta ce dracu' este ? Te-ai apucat de facut comuneri pe internet? Hai Apex,treci la specialitatea ta,ODA BASESCIANA

Mascarici cu iz puturos de PSD-ist, cine nu e de aceeasi parere cu prostia ta trebuie falsificat? noi il cunoastem pe Apex, te cunoastem si pe tine, fugi si ascundete, baga-ti capul in nisip, mai ai cateva ore de zbierat si apoi vei tacea, sper, de rusine. Vai dar cum putui sa gresesc? tu nu ai rusine, tu esti doar un mascarici...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:23

De la: Apex, la data 2009-12-06 16:25:25Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

– Iesiti la vot !

Esti penibil domn'e ! Cred ca nici tu nu mai crezi fraza cu anticomunismul ...
Apex, vezi ca de ciuma rosie e bolnav tovarasul comandant Basescu ... sau ai uitat cand ii trimitea felicitari tovarasului, tatucului patriei, in ianuarie, de ziua lui.
Ai cazut de tot in derizoriu ...

Apex

370 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:44

Idem pentru cei care sunt Ciumă Roșie în P.D.L., căci nu sunt puțini ! P.C.R. s-a clonat în P.S.D., apoi a avut grijă să-și lase, fie la divizare când s-a separat P.D. - ul, Ciumați Roșii în acest partid, fie să-și infiltreze Ciumați Roșii, atăt în P.N.T. cât și în P.N.L !

Este evidentă trădarea, perversitatea, minciuna și lipsa de caracter a lui Crin Antonescu și a ciracilor săi roșii, de la vârful P.N.L., printre care Ciumații Roșii, corupții, Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Norica Nicolae și spionul sovietic Meleșcanu, precum și alți câțiva ca ei !

Spionul Rus, Gosmin Gușă și cu Șandramaua (Lavinia Șandru), au reușit să murdărească cu steaua lor rusă, roșie, K.G.B.- istă, P.N.L -ul !

Problema în acest moment pentru România și implicit pentru Băsescu, este să taie cordonul obilical cuplat la averea și banii publici ai poporului român,din care cu sârg extrag valori infractorii, așa zișii pretinși oameni de afaceri, unii dintre ei, politicieni, funcționari publici, indiferent că aparțin unui partid sau nu, simpatizează sau nu cu vreunul.

Pentru aceasta trebuiesc REFORME FUNDAMENTALE, modificată Constituția și reformate din temelii, toate instituțiile statului în frunte cu JUSTITIA, care iarta, lasă liberi infractori, politicieni nepedepsiți, începând de la primari, până la acei megastorcători de genul Patriciu, Văntu, Voiculescu, Becalii, Adrian Năstase, Riți, etc.

Trebuiesc cerute de ambele fragmente ale societății românești, de cele două de segmente de 50/100, împreună, verificare averilor a tot ce înseamnă funcționar public, ales sau numit, inclusiv a celor din JUSTITIE, compentența și moralitatea acestora.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 19:50

Hai ca aveti presedintele vostru strict si personal ! Noi FLEACURILE mai asteptam o tura. Nu ne plangem, vom face fata ca spectatori paria, liberi de sarcina. Ne-a eliberat intr-un fel sau altul. Asa a zis SEFUL vostru. Sa va vedem pe voi cum o scoateti la capat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 23:44

De la: Apex, la data 2009-12-07 15:44:13

Idem pentru cei care sunt Ciumă Roșie în P.D.L., căci nu sunt puțini ! P.C.R. s-a clonat în P.S.D., apoi a avut grijă să-și lase, fie la divizare când s-a separat P.D. - ul, Ciumați Roșii în acest partid, fie să-și infiltreze Ciumați Roșii, atăt în P.N.T. cât și în P.N.L !

Este evidentă trădarea, perversitatea, minciuna și lipsa de caracter a lui Crin Antonescu și a ciracilor săi roșii, de la vârful P.N.L., printre care Ciumații Roșii, corupții, Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Norica Nicolae și spionul sovietic Meleșcanu, precum și alți câțiva ca ei !

Spionul Rus, Gosmin Gușă și cu Șandramaua (Lavinia Șandru), au reușit să murdărească cu steaua lor rusă, roșie, K.G.B.- istă, P.N.L -ul !

Problema în acest moment pentru România și implicit pentru Băsescu, este să taie cordonul obilical cuplat la averea și banii publici ai poporului român,din care cu sârg extrag valori infractorii, așa zișii pretinși oameni de afaceri, unii dintre ei, politicieni, funcționari publici, indiferent că aparțin unui partid sau nu, simpatizează sau nu cu vreunul.

Pentru aceasta trebuiesc REFORME FUNDAMENTALE, modificată Constituția și reformate din temelii, toate instituțiile statului în frunte cu JUSTITIA, care iarta, lasă liberi infractori, politicieni nepedepsiți, începând de la primari, până la acei megastorcători de genul Patriciu, Văntu, Voiculescu, Becalii, Adrian Năstase, Riți, etc.

Trebuiesc cerute de ambele fragmente ale societății românești, de cele două de segmente de 50/100, împreună, verificare averilor a tot ce înseamnă funcționar public, ales sau numit, inclusiv a celor din JUSTITIE, compentența și moralitatea acestora.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:11

De la: vic_viv2000, la data 2009-12-06 20:14:23

Mascarici cu iz puturos de PSD-ist, cine nu e de aceeasi parere cu prostia ta trebuie falsificat? noi il cunoastem pe Apex, te cunoastem si pe tine, fugi si ascundete, baga-ti capul in nisip, mai ai cateva ore de zbierat si apoi vei tacea, sper, de rusine. Vai dar cum putui sa gresesc? tu nu ai rusine, tu esti doar un mascarici...

Mda,mentalitati si limbaj portocaliu...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 18:45

De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 09:11:29
De la: vic_viv2000, la data 2009-12-06 20:14:23

Mda,mentalitati si limbaj portocaliu...

interesant este ca aceasta @VIV cu doar 12 postari,il cunoaste bine pe @apex.desi noi ,astialalti,cu 2000si ceva de postari,nu prea.....cred ca sunt colegi de Serviciu !

@apex draga, zi-i ceva si de Burghezia Rosie ,ca vaz ca te pricepi si rolul ei in marea revolutie din dec.? si iti dau ca pct de plecare declaratia de avere a sefului,care a declarat ca in 89 avea- tin-te bine - cit crezi ? 1 mil de lei si 60mii de dolari ! ENORM ptr. acel timp! deci : hai sa-ti vad scrisul !

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RomĂąnia Ăźntre cumpene. PreÂședintele RomĂąniei !
Mergi la: