back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

România între cumpene. preºedintele româniei !

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:18

De la: gabigabi, la data 2009-11-20 18:29:58
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 18:02:06
De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29
De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54
De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30
@mytcor,as vrea sa aflu de la tine cum va putea veni postasul si chenzina ,numai daca va iesi Base si nimeni altul decit el ?

G�boan�o, cred c-a dat culmea ghinionului peste tine, ai f�cut pe toanta �i-ai r�mas a�a !...

..cum po�i debita o a�a prostie?...
...pensia nu �i-o pl�te�te T.B�sescu, T�riceanu, Iliescu , Constantinescu...etc, etc...�i-o pl�te�te ADMINNISTRATORUL FONDULUI DE PENSII dintr-un cont la care tu ai cotizat pe toat� durata �n care te-ai aflat �n c�mpul cu flori al muncii.
Pensia ��� este pl�tit� din proprii t�i bani G�boan�o, dac� acel cont a fost devalizat, prost administrat, prost investit �i �i �i.....po�ta�ul nu va mai suna .

Sistemul de dup� G�boan�o, sistemul tic�lo�it....nu-�i va mai pl�ti pensia, din cauza lui po�ta�ul nu va suna.

Atunci are s� v� sune doar ultimul ceas.

cum �ți poți permite s� vorbești așa cu o doamn�? ce fel de gentleman ești ?
cere-i scuze lui gabi imediat.....

�n plus..nu ai f�cut dec�t s� demonstrezi c� nu știi absolut nimic despre sistemul de pensii din rom�nia...

**Pensia ��� este pl�tit� din proprii t�i bani G�boan�o**

total greșit , mytcor...

pensiile de acum sunt pl�tite din banii care provin de la cei care cotizeaz� ACUM la casa de pensii..tinerii care lucrez� și pl�tesc casa de pensii pl�tesc �n realitate pensiile pensionarilor....nu pensia pe care o vor avea ei c�nd vor deveni la r�ndul lor pensionari....
mytcor...�n 2007 s-a constatat c� num�rul angajaților din rom�nia ajunsese mult mai mic dec�t num�rul pensionarilor...și astfel pensiile erau din ce �n ce mai mici....de aceea s-a dat o lege prin care s-a introdus pensia privat� obligatorie (adic�....pilonul 2 de pensie)....
ce presupune asta....acei 9 % care reprezint� cotizația unui angajat ast�zi c�tre casa de pensii s� fie redistribuiți...astfel...doar 7 % s� mearg� c�tre stat , iar 2% s� fie depuși �n contul unei b�nci pe care o alege clientul ...acei bani urmeaz� s� fie investiți , iar la v�rsta pension�rii omul s� primesc� pensie doar din banii �ia....
cu timpul...cota c�tre casa privat� de pensii va crește ...și �n final se va ajunge ca doar 2% din salariu s� mearg� c�tre casa de pensii de stat , iar restul de 7 (sau chiar 8%) s� mearg� c�tre casa privat�....astfel..omul acela va primi la br�tr�nețe pensie din banii pe care i-a depus el de-a lungul vieții....
aș putea s�-ți explic și cum funcționeaz� al treilea pilon , dar acela reprezint� doar pensii facultative....pilonul 1 și 2 sunt , �n schimb obligatorii....
deci..ai reținut?

și s� nu mai jignești lumea...

Ioanna, tu mergi �i te plimb� putin !...ok ?

așa �mi mulțumești pentru c� ți-am explicat cum funcționeaz� piloanele de pensii �n rom�nia?

stie ioana cum functioneaza,dupa cum stiu si eu si intr-un fel aceasta discutie am avut-o cu Silviu pe topicul lui Base, dar nici el si nici mytcor n-a vazut discutia....pe ei in clipa de fata nu-i mai intereseaza nimic decit sa toarne venin....tu intelegi Ioana de unde izvoraste ura asta,ca eu nu inteleg ? niste talibani !

nu știu , gabi.... , dar...intuiesc c� din dragostea lor pentru b�sescu și guvernul pdl....dragoste care-i orbește ....:(

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:27

...m�i s� fie, tocmai tu vorbe�ti ?..tocmai tu care pe toate topicele �l sus�ii c�nd pe C T.Vadim, c�nd pe Crin A. ?..

de c�te ori am sus�inut eu explicit pe cineva?!...hmmmm Ioanna, am cu totul alte surse de informare dec�t media rom�neasc�. De-aici se vede mai bine �i cu totul altceva dec�t vede�i voi acolo.

�ti ce inseamn� respingerea unui guvern tehnocrat ( Croitoru) de c�tre PSD,PNL,UDMR, pe timp de criz� financiar-economic� global� �n opinia unor indivizi ce-�i poart� capul pe umeri, a�a cum sunt nem�ii ?...Hmmm

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:30

...hai G�boan�o, unde-ai disp�rut ?...hai s� vorbim despre pensii, vrei ?

Te-a�tept.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 01:17

De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:27:04...m�i s� fie, tocmai tu vorbe�ti ?..tocmai tu care pe toate topicele �l sus�ii c�nd pe C T.Vadim, c�nd pe Crin A. ?..

de c�te ori am sus�inut eu explicit pe cineva?!...hmmmm Ioanna, am cu totul alte surse de informare dec�t media rom�neasc�. De-aici se vede mai bine �i cu totul altceva dec�t vede�i voi acolo.

�ti ce inseamn� respingerea unui guvern tehnocrat ( Croitoru) de c�tre PSD,PNL,UDMR, pe timp de criz� financiar-economic� global� �n opinia unor indivizi ce-�i poart� capul pe umeri, a�a cum sunt nem�ii ?...Hmmm

eu am vorbit cu tine despre pensii...

m� inviți acum la o alt� discuție...aș fii de acord și cu asta , �ns� mi-aș dori �nt�i s� o finaliz�m pe cea pe care am �nceput-o deja....
deci....cum r�m�ne cu pensiile private?...�mi dai dreptate sau nu?

razvan77

91 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 01:32

De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:27:04...m�i s� fie, tocmai tu vorbe�ti ?..tocmai tu care pe toate topicele �l sus�ii c�nd pe C T.Vadim, c�nd pe Crin A. ?..

Si care sunt sursele tale? Ziarele romanesti (mogulii buni) pe care le citesti spun ca un jurnal din alta tara il citeaza pe traian basescu si il considera un bun presedinte. Tu dai copy paste la articolul respectiv si il postezi aici. Ti se pare ca esti un om informat? Sau ai impresia ca eu te cred mai destept ca postezi in limba germana? Nu eu astfel de oameni ii numesc PAPAGALI

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 02:21

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-21 01:17:34

m� inviți acum la o alt� discuție...aș fii de acord și cu asta , �ns� mi-aș dori �nt�i s� o finaliz�m pe cea pe care am �nceput-o deja....

..nu, nu-�i dau dreptate !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 02:58

De la: mytcor, la data 2009-11-21 02:21:08
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-21 01:17:34

..nu, nu-�i dau dreptate !...

unde m� contrazici?

ps: eu știu cum funcționeaz� piloanele de pensii mytcor....am f�cut pensii private in 2007....

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:15

Oricare va fi invingatorul, el va mosteni un cadou otravit: o instabilitate politica care ameninta sa devina cronica, dublata de o recesiune care a obligat Bucurestiul sa ceara ajutorul Fondului Monetar International, comenteaza Le Figaro, potrivit NewsIn.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:43

De la: mytcor, la data 2009-11-19 22:52:56
De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o �ar� poate fi comparat� �n anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor func�ionale care sunt interdependente �ntre ele. Fiecare component�, func�ie de starea sa, la un moment dat, reac�ioneaz� din "interiorul" organismului, conform v�rstei, nivelului de con�tiin�� (nativ� sau dob�ndit�) nivelului de cultur�, experien�ei de via��, situa�iei materiale �i a modului cum a ob�inut aceasta, conform temperamentului, loca�iei geografice, tradi�iei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, pozi�iei �n societate, componen�a �i situa�ia familiei sale, securitatea sa �i a familiei �n ceea ce prive�te viitorul. Fiecare component� este "dependent�" �n interior, de oricare punct care se afl� �n imediata sa, " relativ� apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot �ns� exista �i componente, s� zicem temporal sau spa�ial, pozi�ionate �n afara sau �n interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reac�iilor �i rezultatul lor, chiar dac� nu interac�ioneaz� cu componentele organismului. Practic este o pozi�ionare, fie c� exi�ti real �n interior, fie c� exi�ti real �n exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi �i analize din exterior, complect deta�at.

Pozi�ionarea �i luarea de atitudine, a fiec�rei componente, poate fi media st�rii generale a �ntregului. Fiind o component� a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai pu�in, c� vrem sau nu vrem, con�tient sau incon�tient, reprezent�m o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi propor�ional pozitiv sau negativ, func�ie de c�t de viciate sunt acele st�ri, a fiecarei entit��i �n parte. La un moment dat acest organism, dac� are �n componen�a sa, peste 50 la sut� componente negative, nu numeric, ci �n ceea ce prive�te gradul de viciere, organismul se degradeaz�. In situa�ia Rom�niei, balan�a este �nc� �nclinat� spre starea "majoritar�", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, �n lipsa unor informa�ii reale �i adev�rate, nu pot recuna�te componentele negative �i organismul se degradeaz�.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu �l poate indentifica �i anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informa�ii s� le recunoasc�. In aceast� situa�ie este Rom�nia dup� 20 de ani. Pentru a recuno�te aceste celule care aplic� regulile lor �i nu legile generale, celelalte componente trebuie s� cunoasc� aceste reguli generale. In aceast� situa�ie, pun �ntrebarea!

- C��i din structura acestui organism au cuno�tin�e elementare despre articolele principale din Constitu�ia Rom�niei pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Pre�edinte, pentru ce poate fi tras la r�spundere sau dac�, poate fi acuzat total, sau dac� au citit c�teva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au r�sfoit Codul Civil, Codul de Procedur� Civil�, Codul Penal �i Codul de Procedur� Penal�, pentru a putea s� recunosc� impostorul, "celula bolnav�", din marea mas� �i de a avea curajul necesar, pentru ca �mpreun� cu alte componente ale organismului s� anihileze asemenea celule ?

In starea de metastaz� a organismului, exist� ramifica�ii cu noduli de comand�, ramifica�ii nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate s� g�se�ti vinovat de starea generala de metastaz�, numai capul unei ramifica�ii, f�r� a nu le ar�ta �i pe celelate, sau s� pretinzi c� nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem con�tie�i c� trebuie s� ar�t�m �i s� spunem c� �ntregul organism este bolnav, c� exist� ramifica�ii pe care trebuie s� le prezent�m a�a cum sunt �n nocivitatea lor, �i s� �ncepem s� le combatem pe toate, pe toate odat�, nu numai una singur� ! Trebuie s� extirp�m tumora complect, dac� vrem o vindecare complect� !

De aceea este necesar� o restructurare fundamental� a institu�iilor statului rom�n, clasei politice, mentalului �i st�rii de moralitate. Trebuie �nceput cu modificarea Constitu�iei. Mic�orarea num�rului de parlamentari este extrem de necesar�, �n situa�ia �n care este societatea rom�nesc�, �in�nd cont de gradul de corup�ie �i a faptului c�, fiecare din aceste c�pu�e ai banului public, pe ramifica�ie �n jos, �ntre�in poate peste o mie de alte posibilit��i de c�pu�are a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, �i a ramurei lui �n jos.

Nu putem avea coon�tiin�� civic� �i cet��eanesc� adevarat�, pun�nd �ntre cei nocivi �i ceila�i, cuvinte de "ap�rare" sau de justificare p�rtinitoare, de acuzare nejustificat� a celorlal�i. Trebuie s� vedem �i s� expunem neap�rat, �i partea de fa�� murdar� care apar�ine fiec�ruia, pentru autocorec�ie ! Ultimile exemple de viciere extrem�, sunt de mult timp aceste celule cancerose, �n primul r�nd Ro�ca St�nescu �i apoi Bogdan Chiriac, �i sunt �nc� mul�i ca ei, prea mul�i ! La fel de vicia�i sunt unii comentatori �i moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 �i Realitatea TV, Trebuie s� �nceteze comentariul �i scrisul la �mechereal�, la comand� cu tent� de instiga�ie, de a profita sau de a beneficia sub o form� sau alta, d�nd din coate pentru avataje, fie materiale, fie de alt� natur�, avantaje ob�inute de la cei corup�i sau de la cei care au b�gat Rom�nia �n buzunarul lor sau o consider� buzunarul lor !

Pura demagogie.
M-am saturat de vorbe ...! Fapte nenica ... fapte ....!
Hai la revedere !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 10:34

De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o �ar� poate fi comparat� �n anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor func�ionale care sunt interdependente �ntre ele. Fiecare component�, func�ie de starea sa, la un moment dat, reac�ioneaz� din "interiorul" organismului, conform v�rstei, nivelului de con�tiin�� (nativ� sau dob�ndit�) nivelului de cultur�, experien�ei de via��, situa�iei materiale �i a modului cum a ob�inut aceasta, conform temperamentului, loca�iei geografice, tradi�iei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, pozi�iei �n societate, componen�a �i situa�ia familiei sale, securitatea sa �i a familiei �n ceea ce prive�te viitorul. Fiecare component� este "dependent�" �n interior, de oricare punct care se afl� �n imediata sa, " relativ� apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot �ns� exista �i componente, s� zicem temporal sau spa�ial, pozi�ionate �n afara sau �n interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reac�iilor �i rezultatul lor, chiar dac� nu interac�ioneaz� cu componentele organismului. Practic este o pozi�ionare, fie c� exi�ti real �n interior, fie c� exi�ti real �n exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi �i analize din exterior, complect deta�at.

Pozi�ionarea �i luarea de atitudine, a fiec�rei componente, poate fi media st�rii generale a �ntregului. Fiind o component� a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai pu�in, c� vrem sau nu vrem, con�tient sau incon�tient, reprezent�m o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi propor�ional pozitiv sau negativ, func�ie de c�t de viciate sunt acele st�ri, a fiecarei entit��i �n parte. La un moment dat acest organism, dac� are �n componen�a sa, peste 50 la sut� componente negative, nu numeric, ci �n ceea ce prive�te gradul de viciere, organismul se degradeaz�. In situa�ia Rom�niei, balan�a este �nc� �nclinat� spre starea "majoritar�", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, �n lipsa unor informa�ii reale �i adev�rate, nu pot recuna�te componentele negative �i organismul se degradeaz�.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu �l poate indentifica �i anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informa�ii s� le recunoasc�. In aceast� situa�ie este Rom�nia dup� 20 de ani. Pentru a recuno�te aceste celule care aplic� regulile lor �i nu legile generale, celelalte componente trebuie s� cunoasc� aceste reguli generale. In aceast� situa�ie, pun �ntrebarea!

- C��i din structura acestui organism au cuno�tin�e elementare despre articolele principale din Constitu�ia Rom�niei pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Pre�edinte, pentru ce poate fi tras la r�spundere sau dac�, poate fi acuzat total, sau dac� au citit c�teva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au r�sfoit Codul Civil, Codul de Procedur� Civil�, Codul Penal �i Codul de Procedur� Penal�, pentru a putea s� recunosc� impostorul, "celula bolnav�", din marea mas� �i de a avea curajul necesar, pentru ca �mpreun� cu alte componente ale organismului s� anihileze asemenea celule ?

In starea de metastaz� a organismului, exist� ramifica�ii cu noduli de comand�, ramifica�ii nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate s� g�se�ti vinovat de starea generala de metastaz�, numai capul unei ramifica�ii, f�r� a nu le ar�ta �i pe celelate, sau s� pretinzi c� nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem con�tie�i c� trebuie s� ar�t�m �i s� spunem c� �ntregul organism este bolnav, c� exist� ramifica�ii pe care trebuie s� le prezent�m a�a cum sunt �n nocivitatea lor, �i s� �ncepem s� le combatem pe toate, pe toate odat�, nu numai una singur� ! Trebuie s� extirp�m tumora complect, dac� vrem o vindecare complect� !

De aceea este necesar� o restructurare fundamental� a institu�iilor statului rom�n, clasei politice, mentalului �i st�rii de moralitate. Trebuie �nceput cu modificarea Constitu�iei. Mic�orarea num�rului de parlamentari este extrem de necesar�, �n situa�ia �n care este societatea rom�nesc�, �in�nd cont de gradul de corup�ie �i a faptului c�, fiecare din aceste c�pu�e ai banului public, pe ramifica�ie �n jos, �ntre�in poate peste o mie de alte posibilit��i de c�pu�are a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, �i a ramurei lui �n jos.

Nu putem avea coon�tiin�� civic� �i cet��eanesc� adevarat�, pun�nd �ntre cei nocivi �i ceila�i, cuvinte de "ap�rare" sau de justificare p�rtinitoare, de acuzare nejustificat� a celorlal�i. Trebuie s� vedem �i s� expunem neap�rat, �i partea de fa�� murdar� care apar�ine fiec�ruia, pentru autocorec�ie ! Ultimile exemple de viciere extrem�, sunt de mult timp aceste celule cancerose, �n primul r�nd Ro�ca St�nescu �i apoi Bogdan Chiriac, �i sunt �nc� mul�i ca ei, prea mul�i ! La fel de vicia�i sunt unii comentatori �i moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 �i Realitatea TV, Trebuie s� �nceteze comentariul �i scrisul la �mechereal�, la comand� cu tent� de instiga�ie, de a profita sau de a beneficia sub o form� sau alta, d�nd din coate pentru avataje, fie materiale, fie de alt� natur�, avantaje ob�inute de la cei corup�i sau de la cei care au b�gat Rom�nia �n buzunarul lor sau o consider� buzunarul lor !

* ALEX.

�M� consider un favorizat al soartei. Am f�cut carte c�t pentru dou� vie�i �i am avut parte de mult� diversitate �n activitatea mea postuniversitar�. Datorit� licen�elor dob�ndite, pot lucra aproape �n orice domeniu tehnico-economic. Am preferat s� p�strez �ns� o component� IT �n orice fac. La ora actual�, sunt consultant pentru o banc� din Rom�nia. �nc�.

�n cei peste 15 ani de activitate, am reu�it s� c�l�toresc mult. De loc sunt din Bra�ov, dar dorin�a de independen�� fa�� de p�rin�i m-a determinat s� plec la Bucure�ti, la studii, �nainte de 1990. Ai mei m-au �n�eles �i m-au sus�inut. Pentru studii, Bucure�tiul a fost OK. Anii democra�iei tinere, naivitatea tinere�ii, boemia studen�iei. Adev�ratul Bucure�ti l-am descoperit dup� ce am terminat. Dup� doi ani de Rahovei � tramvaiul 32, munc� prin birouri care mai de care mai ciudate, am decis s� revin la Bra�ov. M-am angajat consultant la o firm� cu multe contracte �n str�in�tate, iar mai apoi mi-am f�cut propria firm� de consultan��. Nu c�tigam fabulos, dar a fost suficient c�t s� �mi cump�r un apartament. �i nu din primul an.

�n urma c�l�toriilor datorate serviciului, a �ncol�it ideea c� a� putea r�m�ne acolo. Dincolo. Nu am r�mas. Sincer, credeam �nc� �n steaua Rom�niei. Credeam �nc� �n puterea noastr� de a ne reveni. Din cauza asta am am�nat ani de zile decizia de a r�m�ne dincolo. Dar fiecare �ntoarcere acas� reprezenta o mare dezam�gire. Diferen�a �ntre acolo �i aici era din ce �n ce mai mare, atenuat� doar de faptul c� eram cu cei dragi.

Apoi m-am c�s�torit. Situa�ia a fost de a�a natur� �nc�t a trebuit s� v�nd tot la Bra�ov �i s� revin la Bucure�ti. Mi-am schimbat �i serviciul, prefer�nd un post mai degrab� de birou unuia de teren. Mi-am zis c� al meu copil merit� un tat� mai des pe acas� dec�t prin deplasare. Dar realitatea din jur m-a �ngrozit. M�rl�nia stradal�, impoten�a sau nep�sarea autorit��ilor �i a cet��enilor �n fa�a situa�iei existente, c�t mai ales evaluarea mercantil� a oric�rei ac�iuni m-au demoralizat. �n numai doi ani, toate speran�ele mele �n puterea Rom�niei de a se regenera au disp�rut.

Ini�ial, am acuzat Bucure�tiul, dar c�l�torind prin �ar� am remarcat acela�i lucru, la o scar� diferit�, nu neap�rat mai mic�. Cele mai dureroase observa�ii erau blazarea �i der�derea c� nu reu�e�ti s� te adaptezi sistemului. C�nd copilul mi-a spus c� cel mai bun rom�n e Gigi Becali, pentru c� e puternic �i are bani, afirma�ie �nso�it� de un pumn fluturat, mi-a c�zut cerul peste cap.

Aceasta a fost esen�a societ��ii rom�ne�ti, extras� de un copil de 5 ani. Acesta a fost semnalul de alarm�. A fost momentul �n care mi-am dat seama c� acele speran�e au devenit nostalgii. Mi-am dorit s� plec. Undeva unde vecinii te salut�, undeva unde trenul vine la timp, undeva unde mersul pe biciclet� nu este o raritate, undeva unde mita e o raritate, undeva unde personajele stranii nu sunt simboluri ale societ��ii.

Am avut noroc c� so�ia m-a �n�eles. �n urma unei c�l�torii �n Europa Germanic�, am hot�r�t c� poate ar fi mai bine dac� ne-am stabili acolo, cel pu�in temporar. Planul stabilit a fost relativ simplu. �in�nd cont c� �ansele ei de a g�si un serviciu erau mai mici dec�t ale mele, am f�cut tot posibilul pentru ca ea s�-�i g�seasc� prima de lucru.

A durat destul de mult (circa un an), dar� am reu�it. Sute de CV-uri, vreo patru interviuri. Atuul ei major a fost c� lucrase prin companii foarte cunoscute pe plan interna�ional �i vorbe�te bine c�teva limbi str�ine, un pic mai multe dec�t media. Partea cu permisul de munc� i-a revenit angajatorului (�i pot spune c� a durat aproape 2 luni), iar cea cu permisul de reziden�� nu mai e o problem� �n zilele noastre.

Ne-am mutat la socrii mei, am �nchiriat apartamentul, am v�ndut ma�ina �i am plecat �mpreun� acolo pentru a o instala. Mi-am luat concediu trei s�pt�m�ni �n august, g�ndindu-m� c� voi avea de luptat cu o caracati�� birocratic�. Surprinz�tor, autorit��ile locale s-au mi�cat mai repede dec�t ne a�teptam, fiind de o amabilitate �ocant�.

�ntr-o singur� s�pt�m�n� aveam: apartament mare �nchiriat, acte depuse �i par�ial aprobate, copil �nscris la �coal�, toate contractele cu furnizorii semnate, ba chiar �i o �ntrevedere cu prim�ria local� pentru a ne face o prezentare general� a localit��ii. Permisul ei de reziden�� a venit dup� o lun� de la cerere.

Eu m� voi al�tura lor �n scurt timp, estimez c� pe la jum�tatea anului viitor. Prefer s� termin cu bine tot ce mai avem pe aici �i s� �mi g�sesc ceva de lucru. P�n� atunci, Skype zilnic �i avion la fiecare sf�r�it de lun�.

Reac�iile cunoscu�ilor no�tri au fost �mp�r�ite. Unii au �nceput s� vad� �n aceast� mi�care o solu�ie alternativ� la preocup�rile lor. Al�ii ne condamn�. Al�ii ne �ntreab� dac� nu ne e greu f�r� cei apropia�i. Pentru fiecare avem r�spunsuri.�

in memoriam .

no comment

Apex

370 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:16

Duminic�, astazi 22 Noiembrie 2009, sau �n Decembrie ziua votului sau a orbului ?

Diminea�� am g�sit un mesaj pe un anumit sit (literar), adresat mie, de la o anumit� Sofia !
Foto este cea de jos, numele nu spune nimic !

Bucure�ti, Duminic�.

Soarele se joac� cu razele sale peste mun�i �i se strecoar� �ncet printre v�i. La �es z�mbe�te �n toat� splendoarea sa, sau pune o mic� raz� pe pumni�orul care �i freac� ochi�orul, a vreunui prichidel, care este tras prea de diminea�a de mama sa, s� voteze, c� nu are cu cine s�-l lase acas�, asta la ora�. La sat ��ranul care mai este ��ran adev�rat �i nu este la bufet, dis de diminea�� a muls vaca, i-a pus a�ternut nou �i apoi, s-a dus �n odaia cea mare s� se �mbrace �n straie de s�rb�toare, ca s� voteze pe "Vod�". Oare se mai �nt�mpl� a�a ceva ?

Doamne c� tare frumoas� �ar� avem �i multe obiceiuri frumoase, dar multe uitate sau "strivite" de s�r�cie ! Doamne de ce-a trebuit de multe ori s� se adevereasc� zicala "La a�a popor a�a conduc�tori"?
Om fi a�a de r�i, de ho�i, de puturo�i, de pro�ti, de l�udaro�i, de minicino�i, de ipocri�i, de �mecheri�i, de nesim�i�i ? �i adaug �i eu :

- De ce la o �ar� a�a frumoas�, de ce a�a mare n�past�, comunismul, iar dup� el, cei cu fe�e z�mbitoare �i frumoase, dar murdare tare r�u pe din�untru ?
Dar iat� c� Rom�nia este blagoslovit� cu o zi frumoas�, peste toat�... intinderea ei.
Ostoit de ieri de ceva treburi prin curtea casei, dar fericit c� la Realitatea TV �i la Antena 3, nu mi-au mai fost asasinate urechile de grupul care credeam ca vor d�inui pe via��, zi de zi, repet�nd obsesiv, B�sescu este vinovat, m-am sculat diminea�� �i deschiz�nd C.P.- ul, am constata c� pe pagina mea, a r�s�rit o ....nu o floare, s� �ti�i !

Astfel c� ast�zi, ziua votului, 22 Septembrie 2009, am g�sit un comentariu pe pagina mea postat de "Sofia". Intruc�t am oarece p�reri �n ceea ce prive�te cele r�nduite �n comentariu, �mi voi exprima opinia !

1. Sofia este un nume �i cam rar. Nu reprezint� dec�t un pseudonim. Avatarul este dotat cu o mutri�oar� �i cu un pupic...de revist�, poate tabloid�. La pagina Sofiei, nimic personal sau ceva personalizat, reprezentativ �n mod special. Am remarcat melodia, versurile, compuse c�nd cei care fugeau din �ar� erau condamna�i �i supu�i oprobiului public. Era o melodie �ndr�git� �nainte de 1989, de secretarii de partid �i de cei care b�teau la securitate.

- B��� m�n�c� p�ine (uscat� �i muceg�it�) �i fii fericit b�, c� �ara te hr�ne�te. Tu tr�d�torule de �ar� �i de neam ! �i ne b�teau d�ndu-le lacrimile, lor c�l�ilor, pe astfel de muzic�. Tat�l lui Micea Geoan� era general �i se l�f�ia �ntr-un birou, bucur�nduse de binefacerile comunismului, dar� numa ei �i familiile lor!

Ast�zi poate, aceast� melodie �nduio�eaz� pe milioane de tineri care muncesc prin str�inatate �i se g�ndesc la, pastrama de oaie, la zeama de varz� licoare de la Dumnezeu dat�, castrave�i �i ro�ii murate, adev�rate, care trosnesc �i pi�c� limba a �elin� aromat�, cu miros de m�rar �i-a creang� de vi�in �nflorit�-n prim�var�, sau care viseaz� s� m�n�ce c�rnat sau caltabo� cu miros de carne de porc, trud� de peste an, care s� boloborosesc� �n tigaie �i care s� le �opteasc� taine despre ani, din veacuri de tradi�ii adev�rate. S� miroase �n ograda casei a paie arse �i-a �orici, a sarmale �n oal� de lut din ��r�n� str�mo�esc�, a�ezate frumos, or�nduite �n straturi, cu felii de sl�nin� fraged�, c�rnoas� �i afumat�. C�te miloane de am�r��i de rom�ni de toate v�rstele pot visa la a�a ceva, dar mai ales b�tr�nii ?

Atunci se fugea de foame, c� nu se g�sea nimic, de lips� de libertate. Se fugea c� nu mai eram nimeni �i nu mai aveam nimic! Nu mai aveam viitor ! Ast�zi tinerii "fug", pentru c� tot ei au r�mas cei care conduc Rom�nia, dar �n calitate �i la polul opus comunismului, tot ei pe post de capitali�ti. Love�te-i Doamne !
�i uite, �n loc s� dau de ceva care-n prag de iarn� s� m� �nveseleasc�, d�dui, am dat peste acest comentariu cu o a�a zis� scrisore primit� prin e-mail, de frumoasa Sofia �i postat� pentru mine, drept avertisment �i motiv de �ndreptare.

Drag� Sofia, m-am amuzat un pic �i am z�mbit �ugub��, oleac�, dar m-am �ncruntat a�a... doar �ntr-o doar�, c� nu am motiv s� m� nec�jesc pe tine, observ�nd cum cuvintele tale se aseam�n� cu cele din scrisoarea din e-mail (�i-a pl�cut prop. aceea cu boul) nu neaparat ajectivele atribuite, ci �n special �n ceea ce prive�te construc�ia frazei tale, de �nceput. La libertatea de ast�zi de exprimare, nu m� mir� c� acest limbaj prinde. Avem doar a treia universitate din lume �n ceea ce prive�te num�rul de "intelectuali", livra�i la comand� �i pe band�. Apoi ce s� mai vorbim de politicienii sau a�a zisele VIP -uri, sau "modele", cei care au intrat �n mecanismul de selectie la cei 10 pentru Rom�nia, dintre care mul�i au un vocabular visceral, de ur� �i �mb�csit de r�utate, printre care �i a unuia, a�a zis mare ziarist care a castigat, o dat� sau de dou� ori, dar care nu ezit� s� le folosesc�, dar cu perdea "domnule " !

Dar s� vedeti cu ce motive �i sub ce form� m� complimenteaz� Sofia, ast�zi, ca s� votez pe cine ? In fapt to�i candida�ii, nu sunt ceea ce ar trebui pentru binele necesar al acestei ��ri, dar totu�i diferi�i! Nici unul nu sunt ceea ce ar trebui Rom�niei. Ar fi o sigur� solu�ie, radical� - Dictatura Militar� sau o nou� Revolu�ie - dac� mai sunt militari adev�ra�i �i neatin�i de flagelul corup�iei. Cine cunoa�te, s� caute s� vad� cum pe aceast� cale, Corea de Sud a reu�it �n doar ca�iva ani, s� scoat� �ara printr-un dictator militar din s�r�cia dezastruas�, astfel ca dup� acest� dictatur�, Corea de Sud �n 35 de ani, s� devin� o puternic� economie asiatic�!

Dar s� vedem ce spune Sofia �i a�a zisa ei scrisoare, primit� de ea pe e-mail. Multe am primit �i eu. Oare trebuie ca aceste scrisoari s� ne determine s� vedem �n ele realitatea ?
�
- Sofia afirm�:

Fiecare are parerea lui , dar ceea facut Basescu ? in afara de-a fura tara , dezbina si favoriza acoliti si familia . Vezi pe EBA o euro parlamentara ? scz e de risul curcilor , iar de mintit minte incontinu.
iti las ceva ce am primit si eu ff urit vocabularul , d asta e parerea multor cetateni ai tari , o duminica placuta.
Primii mesajul asta,hodoronc- tronc, pe mail
Logica beton, stil fluent, romana elevata !
P.S. Cel mai tare mi-a placut expresia : "mai boule care esti bou" !!!

Subject: Mai rau decat gripa porcina ...
...este sa nu te duci la vot !!!

Mai Slaninutza , baga-ti picioarele alea nespalate in apa rece si incearca sa intelegi, daca esti capabil !

Nu sunt "de la partid", nu m-a pus nimeni sa scriu pe forum, sunt doar eu "pe persoana fizica" !
N-am dezvaluiri socante, poante rasuflate, armaghedoane, epigrame despre Congo, bancuri cu Base sau poze trucate in Photoshop !

Daca crezi cumva ca iti rapesc timpul tau pretios de pe pitzipoance.ro sau solitaire (desi nu cred ca pricepi regulile), poti sa te opresti aici cu cititul, e clar ca esti un dobitoc, oricum nu vei intelege nimic din ce-ti zic !

In primul rand , mai boule care esti bou, ma duc la vot pentru ca anul acesta votez pentru prima oara la prezidentiale.
Si ma duc pentru ca la fel ca mine mai sunt probabil si altii care n-au chef dupa facultate sa se care sa munceasca pe-afara, la juma de pret cat nemtii sau italienii lor.
Vreau sa traiesc aici, dar n-am loc de curve de Dorobanti si de idioti ca tine.

Nu ma dau in vant dupa nici un partid, in fiecare sunt plantati securisti si gainari cu mici chestii penale la activ, tinute la foc mic, tocmai bune sa le fie aduse aminte de cine trebuie cand e vorba de vot.
Da, am zis frauda electorala !
Ideea este ca daca eu ma duc la vot si la fel inca multi altii, cat poa' sa fure aia e o lingurita de cacat la un butoi de miere. Nu se simte !
Si daca stiu ca le stric socoteala la javrele care pun de-o frauda, si sunt multumita !

Pe Oprescu l-am votat, boule, la primaria Bucuresti. Si vreau sa-l las acolo, sa termine ce-a inceput, ca altfel iarasi vine vreunu meserias in borduri. Omul e bun acolo, sa le strice jocurile alora pofticiosi. Si pe urma, ar cam fi corect sa termine ce-a inceput.
Cu Base m-am linistit 5 ani, ce-ai vrea sa se mai intample? Sa redescopere America si gaura de la covrig?
Geoana a fost silitor, si-a invatat bine lectia, n-ar fi un presedinte rau, dar nasol e ca odata instalat acolo, vine gasca din partid cu facturierul ca l-au scos presedinte.
Si baiatul va avea de decontat la greu. De-aia mi-e frica, ca schimb smenarii de azi cu profesorii lor.

Si eu si colegele mele de camera votam cu Crin pentru ca nu e un dobitoc, este un golanas mai cult si mai rafinat decat Oprescu si care te face mai putin de cacat decat Base.
Are moaca de protocol, e destept, stie sa vorbeasca si nu cred ca scrie "merge-ti la vot" asa cum te-a invatat ma'ta sa scrii.
Da, o sa primeasca "decat" ambasadori si sa taie panglici la inaugari, dar ce-ai nevoie de mai mult din partea unui presedinte?

Diferenta e ca Antonescu, ajuns presedinte, n-are de ce sa le multumeasca lui Orban, Olteanu sau Relu Fenechiu pentru simplul fapt ca si ei stiu ca nu din cauza lor si ca NU CU VOTURILE LOR , ALEA 18% A AJUNS PRESEDINTE !
Asta e singura sansa sa avem un presedinte echidistant si intreg la minte, care nu e legat cu prea multe lanturi de vreun trecut, de vreun partid sau de vreun biznis.

Nu stiu cine este expeditoru dar mi-a placut chiar si asa cu vocabularu asta de "mahala" zau ca pe undeva ii dau dreptate

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:35

Bla ,bla, bla stilul banal al lui Apex .Nu spune nimic ,nu vrea nimic,ma intreb cand il va lauda pe BASE iar ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 17:52

De la: vaneamarin, la data 2009-11-22 15:35:45Bla ,bla, bla stilul banal al lui Apex .Nu spune nimic ,nu vrea nimic,ma intreb cand il va lauda pe BASE iar ?

pai ,il lauda...pe ocolite,cu multe bucle,ca ala,ca aia i-a zis.nu stiu ce ...de fapt,el isi sustine literar admiratia ptr.Sefu si tot ce tine de el ; e si el,probabil,unul dintre putinii intelectuali care-l mai cred ! .....viata grea si ptr ei,trebuie sa intelegi Vanea draga ! cind Sefu-i prefera pe tinichigiii care-i mai repara masina lovita-n goana fugii dupa nutzica si pe chelnarii care-i mai aduc un Visichi - asta-i var cu SIFI - trebuie sa faca eforturi mari sa-l convinga ca-s buni si ei la ceva !

@mytcor - ce-am avut de vorbit despre pensii,am spus ! ce nu mi-ai spus tu,insa, este de ce Urasti poporul asta ? de ce ma urasti atit de mult,incit imi doresti sa nu mai am nici dupa ce bea apa ? si in ce fel el, Sefu si numai el ,poate asigura venirea postasului ?! de ce crezi tu ca si Apex,ca si Silviu ca el e singurul capabil sa ne scoata din criza,cind el a spus clar -si a auzit o tara-ntreaga asta - ca nici el nici guvernul boc,nu si-au propus sa lupte cu ea !

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:08

Viitorul Rom�niei �i al progresului de altfel, nu va at�rna niciodat� de �oareci care stau �i chi��ie pe forumuri, pl�ti�i cu monede de timp, pe lumea cealalt�, �n monede de suportare a unei existen�e malefice fizice �i morale, pentru cei care sunt adep�ii ateului-iuda, Ion Iliescu, si-al celor asemenea lui ! !

Mineriada sub o form� nou� a lui Ion Iliescu �i ciracii s�i !

Stai Pissi c� sun� telefonul !
- Alo ?
- Da ! Ce dore�ti ? Tu e�ti Geoan�? Ai f�cut ce-am spus eu ?
- Domnule V�ntu, m� scuza�i c� la ora asta �ndr�znesc s� v� deranjez! V� salut cu tot respectul �i a�i �ndr�znii s� m� prezint �n fa�a dumneavoastr�, s� v� raportez �n noaptea asta, c�ci m�ine am� �ti�i� duelul acela cu marinarul �i a�i vrea s� discut�m! Sunt nelini�tit c� la postul dumneavoastr� Realitatea TV, moderatorul R�zvan Dumitrescu nu a spus ce am discutat �i convenit �i �
- M�i � Geoan� � eu vreau s� te fac pre�edinte � cine naiba ma pus s� �i tu pl�ngi ca o femeie �
Noi nu �i-am aranjat tot ce este posibil? Dou� posturi de televiziune prinicipale de �tiri, o armat� de ziari�ti � ce s� mai vorbesc c� m�ine vei avea din partea mea, a lui Patriciu �i Voiculescu, pe Dinescu � Crezi c� ne-a fost u�or s�-l convigem pe Ilie N�stase �i pe aia� cum o chem� Maia Morgenstern, pe Micea Diaconu, Dorel Vi�an� ?
Ce s� mai vorbesc c� �i pe Chiliman � Da ce crezi m�i Geoan� c� noi b�g�m bani che�, ca tu s� pierzi? To�i ne str�duim � Iliescu, N�stase, Hrebenciuc, Vanghelie, Vadim Tudor, Gigii Becalii. M�i � �i-am dat un partid� P.N.L. �ul �i pe Crin Antonescu �i l-am pus la piciorele tale, c� ma stors de bani che� pe la jocurile lui. M�i Geoan� � ce o s� facem cu tine ? Cand te-am chemat �n delt�, te-am avertizat � Ai �i sprijinul de la ru�i, doar nu vrei acum sprijin de la toat� Europa, c� nu am at��ia bani che�!

Bine! Vino �ncoace! � Uite domnule eu dau bani che� �i el nu este �n stare � Stai cuminte Pissi � c� prost�nacul de Geoan� m-a sunat, c� nu degeaba ia spus Iliescu a�a � Sper s� scap de povestea cu arestatul �la, Popa Nicolae, care este un prost, la fel ca �i Geoan� de a pus interpolul m�na pe el ! Vezi tu Pissii ! Dac� unii sunt pro�ti, degeaba au bani !

Partidul Comunist Rom�n
Partidul Social Democrat �i Partidul Na�ional Liberal Socialist

Aten�ie Rom�ni! Aceast� caracati�� ro�ie a pus la b�taie absolut toate mijloacele necinstite, bani, oameni, compromisuri interne �i externe, pentru ca ei s� c�tige alegerile! Rom�ni! C�nd sub comunism �i se f�cea o nedreptate �i ��i ap�rai drepturile, �i se tr�ntea �n fa�� amenin��tor, scandalagiule sau la modul interogativ, faci scandal ? Ulterior �n dosarul de cadre (fiecare angajat indiferent unde lucra, avea un dosar cu tot ceea cel privea pe linie profesional�, inclusiv cu aspecte din via�a intim�) �i se scria c� e�ti recalcitrant �i scandalagiu.
�n limba comuni�tilor, ast�zi a PSD-ului �i al P.N.L. S. -ului (partidul na�ional liberal socialist) prin acest de cuv�nt, scandalagiu, c�ruia i s-a schimbat sensul, milioane de rom�ni pot avea de suferit, fiind manipula�i, mini�i�i �i escroca�i de drepturile �i libert��ile lor pe viitor! Ast�zi dup� 20 de ani, folosind acela�i cuv�nt, din nou pe limba lor �i conform caracterului lor, sub o forma spoliat� acelea�i persoane, vor s� conduc�, de acest� dat� nu din umbr�, ci din fa��, acea�i clic� care a distrus Rom�nia de 20 de ani! Dup� 20 de ani au revenit la acea�i mentalitate! Nu e�ti cu noi, e�ti �mpotriva noastr�. Rezultatul ! Nu vei ob�ine nici un drept din partea caracati�ei care a infestat Rom�nia, dac� nu pleci capul �i nu le dai dreptul.
Timi�oara a fost murd�rit�, jignit�. O �ar� �ntreag� luat� �n b�taie de joc ! Mor�ii din morminte ai Timi�oarei strig� ! Ce face�i cu Rom�nia ? Noi pentru ce am murit? To�i mor�ii �i vii ��rii strig�, tinerii �ndatora�i, b�tr�nii chinui�i ! Am fost �n 60 de ani de comunism omor��i, infl�m�zi�i, chinui�i, �inu�i �n frig, cu-n trai de azi pe m�ine, cu o agricultur� la p�m�nt, cu ��rani distru�i cu fe�e zb�rcite �i f�r� din�i, �i-n glod, �n case multe �nc� din chirpici, cu o industrie v�dut� pe nimic, cu vie�ile noastre duse �n v�nt, locuind �n blocuri cenu�ii �i cu m�inile pip�ind ierni multe, calorifere reci, cu fra�i, cu copii �i prieteni pe meleaguri str�ine ! Ce vre�i s� face�i cu noi ? S� ne omor��i pe to�i �i s� r�m�ne�i voi ?

S� fie totul al vostru, prin tine Ion Iliescu, care ai �nlesnit nenorocirea acestei ��ri, pe rom�ni, prin golanii care i-ai �mbog��it pe spinarea noastr�, a p�rin�ilor �i-a neamului nostru ?

Partidul Liberal a fost �ngropat printr-un telefon dat de Dinu Patriciu, lui Crin Antonescu, c�nd acesta dormea a doua zi dup� alegeri. I s-a ordonat s� declare la televiziuni, necondi�ionat, c� sus�ine PSD-ul prin Mircea Geoan� !
Imediat dup� alegeri, Micea Geoan� a fost chemat la ordin de Sorin Ovidiu V�ntu. I s-a ordonat s� fac� necondi�ionat, alian�� cu P.N.L-ul. A intrat �n func�iune conform programului, cu mult timp �n urm� stabilit �i premeditat, folosirea mijloacelor de corup�ie, de �antaj, cu dosare reale sau fabricate, cu fotografii �i filme, a tuturor celor care au apelat la buzunarul rom�nilor s� se �mbog��esc�, s� se distreze la chiolhane cu femei, cu falsuri �n acte, delapid�ri, deturn�ri de fonduri, judec�tori cu procese absurde, func�ionari de stat cu favori �i �ndemniza�ii speciale, etc., to�i �mpreun� cu familiile lor, s� depun� un efort concetrat, pentru a �nvinov��ii un sigur om �n aceast� �ar�, ajugandu-se la ridicol �i absurd, pe Pre�edintele Rom�niei ! Mai lipse�te s� fie acuzat c� nu plou� sau ninge!

UDMR-ul care pretinde c� reprezint� interesele maghiarilor �i a�a zi�ii reprezentan�i al celorlalte minorit��i, aceia�i �mbuiba�i de 20 de ani, c�rora le este fric� s�-�i piard� locurile �n fotoliile c�t o �nc�pere de mari, din monstruasa cl�dire a palamentului, la indica�iile pre�ioase (ordin) ale lui Ion Iliescu, au percutat �i sau aliniat �n r�nd cu Mircea Geoan� !

Motivul:

To�i �ntr-un fel sau altul, sau �mbog��it sau au beneficiat de multe avantaje, sub conducerea luminat� ale conduc�torului Romaniei, pe fa�� sau din umbr�, Ion Iliescu, reprezentatul intereselor Rusiei. Acest fost satrap �i executant comunist, Ion Ilici Iliescu, cel care a avut �i are drept scop s� subordoneze infrastructura energetic� a Rom�niei, pozi�ionarea strategic� a acesteia, resursele care au mai r�mas �i altele, Rusiei. Acest Ion Iliescu care a predat �tafeta �i coordonarea acestor activit��i, lui Mircea Geoan� ! Cele trei deplas�ri icognito la Moscova a lui Micea Geoan�, confirm� aceasta �i nu numai depalasrea lui. Un alt personaj tr�d�tor al intereselor Rom�nie, spionul Cosmin Gu�� !

To�i ace�tia se vor st�p�nii Rom�niei, noi sclavii lor! Dinu Patriciu �n direct la Realitatea TV :
- Ban la ban trage, purice la purice ! Noi poporule rom�n, suntem puricii lor!

St�p�nii: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu V�ntu, Clanul Becali, Corneliu Coposu, Puiu Popoviciu, C�lin Popescu T�riceanu, Adrian N�stase �i multe alte mii ca ei din administratia de stat, din justitie, din deconcentrate, primari multimilionari �n euro !
Sclavi ast�zi, a unor clanuri �i-a unei carcati�e uria�e infiltrat� �n toate structurile statului �i-n politic , sunt rom�nii, poporul rom�n !
Trebuie s� sc�p�m de ei ! Vom sc�pa ! Din toate partidele !
To�i cei care sunte�i de bun� credin�� �i care p�n� acum a�i crezut �n partidul vostru, deschide�i ochii �i vede�i cine se vor st�p�nii Rom�niei �i noi sclavi lor !
Ei cu banii, noi cu puricii !
Primarul Sibiului este cea mai proast� p�pu��, credul� sau �antajabil�, pus� �n m�na celor mai mari distrug�tori ai Rom�niei �i a rom�nilor!
Timi�oara a fost murd�rit�, jignit�. Mor�ii din morm�nt ai Timi�oarei strig�! Ce face�i cu Rom�nia ? Noi pentru ce am murit precum �i ceila�i din toat� �ara ?

Nu preda�i Rom�nia �n m�inile Ciumei Ro�ii !
Nu l�sa�i ca Ion Iliescu care a dat ordine s� se trag� la revolu�ie, s� ne st�p�nesc� ca �i Ceau�escu peste 25 de ani !
Nu l�sa�i JUSTITIA �i Guvernul Rom�niei pe m�inile lui Adrian N�stase �i Marian Vanghelie!
Nu da�i JUSTITIA pe m�na lui Adrin N�stase !
Nu da�i Rom�nia pe m�na Ciumei Ro�ii �i-a golanilor pe care ia �mboga�it!

Ei au folosit elemente de logistic� de tip comunist, aplicate indiferent de costuri sau sacrificii pentru Rom�nia
Preluarea sau �nfin�area de ziare, reviste �i publica�ii, inclusiv sportive �n care subliminal sau chiar direct, s� se introduc� mesaje de atac al adversarului politic �i �n special a lui Traian B�sescu, atac concentrat, continu �i f�r� scrupule.
Preluarea, influen�area sau �nfin�area de posturi TV, centrale sau locale, cu scopul de a denigra partidele de opozi�ie �i �n special pe pre�edintele Rom�niei, Traian B�sescu.
Radicalizarea �i trecerea la un program permanent de atac pe cele dou� televeziuni, a celor doi mari storc�tori ai bog��iilor Rom�niei, Sorin Ovidiu Vantu �i Dan Voiculescu. Ziari�tilor, prezentatorilor de �tiri, li s-a �ndoit spinarea �i li s-a pus bocancul pe ea ! Au �nceput s� fie ap�sa�i pentru a debita cele mai absurde acuze la adresa Pre�edintelui Rom�niei.

Ace�tia vor ajunge la gunoiul istoriei Rom�niei, �n arhive, �n casete de televiziune, �n ziarele scrise de ei, ca cea mai neagr� etap� de murd�rie �i mizerie uman� electoral�, ie�it� din gurile lor ! P�cat de v�rsta lor !
PNL. �ul un partid istoric a t�r�t �n mocirl� �i-n gunoiul ro�u, adev�ra�ii liberali, c�t �i ro�ul s�ngelui v�rsat a sutelor de mii de rom�ni chinui�i, gospodarii satelor, chinurile celor din �nchisorile comuniste, mor�ii de la canalul Marea Neagr� � Dun�re, ��ranii ridica�i noaptea, �mpu�ca�i sau du�i la canal, cei care nu au vrut s� predea p�m�nturile, pe cei deporta�i �n mijlocul b�r�ganului unde �i acum le putrezesc oasele, celor care au fost urca�i �i trata�i mai r�u ca vitele �n trenurile ruse�ti �i deporta�i �n noapte �n gulagul rusesc, celor care �n miez de noapte erau ridica�i �i du�i f�r� s� aib� morm�nt, celor care au murit pe frontier� �mpu�ca�i sau t�ia�i de b�rcile gr�nicere�ti �n valurile Dun�rii �i Doamne c�te au f�cut ace�ti criminali, inclusiv generalul Geoan�, tat�l lui Mircea Geoan� care a participat cu cizma sa de general, s� apese grumazul poporului Rom�n, zeci de ani !

Rom�ni! Nu va-�i l�murit ce au f�cut c�l�ii, cu ce a avut Rom�nia ? Vre�i mai departe s� v� inunde sufletul �i via�a cu propaganda lor mincinoas� �i cu-un Ion Iliescu cu �apc� de KGB? �l vre�i pe Mircea Geoan� �i pe cei enumera�i mai sus ?

Voi liberali, vre�i s� sta�i sub drapelul ro�u murd�rit cu sangele �nainta�ilor vo�trii, s� ucide�i orice fream�t de libertate �i s� ne �ntoarcem cu 20 de ani �n urm�? S� tr�im �ntr-o anormalitate perpetu� �i-n lini�tea dorit� de ho�i �i de procomuni�ti ? Voi Rom�ni vre�i s� merge�i la primar, la func�ionar, la judec�tor, la politician, mai departe cu c�ciula �n m�n� �i cu spinarea �ncovoiat� ?
Vreti s� vota�i o mare mas� de ho�i �i pe procomunistul Mircea Geoan�! Cei care sunte�i liberali adev�ra�i uni�iv� r�ndurile �i promova�i pentru poporul rom�n, un liberalism f�r� lichele comuniste sau cu slugi infiltrate printre voi. S� �ti�i voi liberali adev�ra�i c� comuni�tii de ast�zi de la v�rful puterii, se trag din cei mai s�raci, puturo�i, be�ivi, barbugii, cheflii, b�t�u�i, legionari �i din s�raci ca p�rin�ii lui Crin Antonescu. Tr�darea nu-i nici bogat�, nu-i nici s�rac�, ea nu are miros, nu are culoare, ci se reg�se�te �n oameni f�r� onoare �i caracter !

Ascult� tu fiu de general comunist, Mircea Geoan�, nu ��i este ru�ine c� min�i ca un ultim om ? � c� e�ti la� ? � c� e�ti inuman ? � c� nu ai acel elementar bun simn� �i respect pentru ��ranii acestei ��ri ? � c�nd ai afirmat c� Pre�editele Rom�niei pl�nge pe um�rul unui mo�neag nedrept��it de caracati�a �nfiin�at� de ai t�i p�rin�i �i de ciracii lor, �mpreun� cu tine ast�zi �i acoali�ii t�i ? Nu ��i este ru�ine ? D-le Mircea Geoan�, acel mo�neag este un ��ran al poporului rom�n care a fost b�gat de ai t�i la �nchisoare pentru c� lea-�i furat p�m�ntul ! Datorit� domniei tale �i-a ho�ilor pe care �i proteja�i �n Rom�nia, sunt peste 3 milioane de procese �i-o JUSTITIE pe care a�i �mp�nzit-o cu incapabili, �antajabili �i corup�i ! Nu merita�i s� fi�i nici pre�edinte de scar� de bloc, d-le Mircea Geoan� !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:17

De la: Apex, la data 2009-12-05 00:08:43Viitorul Rom�niei �i al progresului de altfel, nu va at�rna niciodat� de �oareci care stau �i chi��ie pe forumuri, pl�ti�i cu monede de timp, pe lumea cealalt�, �n monede de suportare a unei existen�e malefice fizice �i morale, pentru cei care sunt adep�ii ateului-iuda, Ion Iliescu, si-al celor asemenea lui ! !

Mineriada sub o form� nou� a lui Ion Iliescu �i ciracii s�i !

Stai Pissi c� sun� telefonul !
- Alo ?
- Da ! Ce dore�ti ? Tu e�ti Geoan�? Ai f�cut ce-am spus eu ?
- Domnule V�ntu, m� scuza�i c� la ora asta �ndr�znesc s� v� deranjez! V� salut cu tot respectul �i a�i �ndr�znii s� m� prezint �n fa�a dumneavoastr�, s� v� raportez �n noaptea asta, c�ci m�ine am� �ti�i� duelul acela cu marinarul �i a�i vrea s� discut�m! Sunt nelini�tit c� la postul dumneavoastr� Realitatea TV, moderatorul R�zvan Dumitrescu nu a spus ce am discutat �i convenit �i �
- M�i � Geoan� � eu vreau s� te fac pre�edinte � cine naiba ma pus s� �i tu pl�ngi ca o femeie �
Noi nu �i-am aranjat tot ce este posibil? Dou� posturi de televiziune prinicipale de �tiri, o armat� de ziari�ti � ce s� mai vorbesc c� m�ine vei avea din partea mea, a lui Patriciu �i Voiculescu, pe Dinescu � Crezi c� ne-a fost u�or s�-l convigem pe Ilie N�stase �i pe aia� cum o chem� Maia Morgenstern, pe Micea Diaconu, Dorel Vi�an� ?
Ce s� mai vorbesc c� �i pe Chiliman � Da ce crezi m�i Geoan� c� noi b�g�m bani che�, ca tu s� pierzi? To�i ne str�duim � Iliescu, N�stase, Hrebenciuc, Vanghelie, Vadim Tudor, Gigii Becalii. M�i � �i-am dat un partid� P.N.L. �ul �i pe Crin Antonescu �i l-am pus la piciorele tale, c� ma stors de bani che� pe la jocurile lui. M�i Geoan� � ce o s� facem cu tine ? Cand te-am chemat �n delt�, te-am avertizat � Ai �i sprijinul de la ru�i, doar nu vrei acum sprijin de la toat� Europa, c� nu am at��ia bani che�!

Bine! Vino �ncoace! � Uite domnule eu dau bani che� �i el nu este �n stare � Stai cuminte Pissi � c� prost�nacul de Geoan� m-a sunat, c� nu degeaba ia spus Iliescu a�a � Sper s� scap de povestea cu arestatul �la, Popa Nicolae, care este un prost, la fel ca �i Geoan� de a pus interpolul m�na pe el ! Vezi tu Pissii ! Dac� unii sunt pro�ti, degeaba au bani !

Partidul Comunist Rom�n
Partidul Social Democrat �i Partidul Na�ional Liberal Socialist

Aten�ie Rom�ni! Aceast� caracati�� ro�ie a pus la b�taie absolut toate mijloacele necinstite, bani, oameni, compromisuri interne �i externe, pentru ca ei s� c�tige alegerile! Rom�ni! C�nd sub comunism �i se f�cea o nedreptate �i ��i ap�rai drepturile, �i se tr�ntea �n fa�� amenin��tor, scandalagiule sau la modul interogativ, faci scandal ? Ulterior �n dosarul de cadre (fiecare angajat indiferent unde lucra, avea un dosar cu tot ceea cel privea pe linie profesional�, inclusiv cu aspecte din via�a intim�) �i se scria c� e�ti recalcitrant �i scandalagiu.
�n limba comuni�tilor, ast�zi a PSD-ului �i al P.N.L. S. -ului (partidul na�ional liberal socialist) prin acest de cuv�nt, scandalagiu, c�ruia i s-a schimbat sensul, milioane de rom�ni pot avea de suferit, fiind manipula�i, mini�i�i �i escroca�i de drepturile �i libert��ile lor pe viitor! Ast�zi dup� 20 de ani, folosind acela�i cuv�nt, din nou pe limba lor �i conform caracterului lor, sub o forma spoliat� acelea�i persoane, vor s� conduc�, de acest� dat� nu din umbr�, ci din fa��, acea�i clic� care a distrus Rom�nia de 20 de ani! Dup� 20 de ani au revenit la acea�i mentalitate! Nu e�ti cu noi, e�ti �mpotriva noastr�. Rezultatul ! Nu vei ob�ine nici un drept din partea caracati�ei care a infestat Rom�nia, dac� nu pleci capul �i nu le dai dreptul.
Timi�oara a fost murd�rit�, jignit�. O �ar� �ntreag� luat� �n b�taie de joc ! Mor�ii din morminte ai Timi�oarei strig� ! Ce face�i cu Rom�nia ? Noi pentru ce am murit? To�i mor�ii �i vii ��rii strig�, tinerii �ndatora�i, b�tr�nii chinui�i ! Am fost �n 60 de ani de comunism omor��i, infl�m�zi�i, chinui�i, �inu�i �n frig, cu-n trai de azi pe m�ine, cu o agricultur� la p�m�nt, cu ��rani distru�i cu fe�e zb�rcite �i f�r� din�i, �i-n glod, �n case multe �nc� din chirpici, cu o industrie v�dut� pe nimic, cu vie�ile noastre duse �n v�nt, locuind �n blocuri cenu�ii �i cu m�inile pip�ind ierni multe, calorifere reci, cu fra�i, cu copii �i prieteni pe meleaguri str�ine ! Ce vre�i s� face�i cu noi ? S� ne omor��i pe to�i �i s� r�m�ne�i voi ?

S� fie totul al vostru, prin tine Ion Iliescu, care ai �nlesnit nenorocirea acestei ��ri, pe rom�ni, prin golanii care i-ai �mbog��it pe spinarea noastr�, a p�rin�ilor �i-a neamului nostru ?

Partidul Liberal a fost �ngropat printr-un telefon dat de Dinu Patriciu, lui Crin Antonescu, c�nd acesta dormea a doua zi dup� alegeri. I s-a ordonat s� declare la televiziuni, necondi�ionat, c� sus�ine PSD-ul prin Mircea Geoan� !
Imediat dup� alegeri, Micea Geoan� a fost chemat la ordin de Sorin Ovidiu V�ntu. I s-a ordonat s� fac� necondi�ionat, alian�� cu P.N.L-ul. A intrat �n func�iune conform programului, cu mult timp �n urm� stabilit �i premeditat, folosirea mijloacelor de corup�ie, de �antaj, cu dosare reale sau fabricate, cu fotografii �i filme, a tuturor celor care au apelat la buzunarul rom�nilor s� se �mbog��esc�, s� se distreze la chiolhane cu femei, cu falsuri �n acte, delapid�ri, deturn�ri de fonduri, judec�tori cu procese absurde, func�ionari de stat cu favori �i �ndemniza�ii speciale, etc., to�i �mpreun� cu familiile lor, s� depun� un efort concetrat, pentru a �nvinov��ii un sigur om �n aceast� �ar�, ajugandu-se la ridicol �i absurd, pe Pre�edintele Rom�niei ! Mai lipse�te s� fie acuzat c� nu plou� sau ninge!

UDMR-ul care pretinde c� reprezint� interesele maghiarilor �i a�a zi�ii reprezentan�i al celorlalte minorit��i, aceia�i �mbuiba�i de 20 de ani, c�rora le este fric� s�-�i piard� locurile �n fotoliile c�t o �nc�pere de mari, din monstruasa cl�dire a palamentului, la indica�iile pre�ioase (ordin) ale lui Ion Iliescu, au percutat �i sau aliniat �n r�nd cu Mircea Geoan� !

Motivul:

To�i �ntr-un fel sau altul, sau �mbog��it sau au beneficiat de multe avantaje, sub conducerea luminat� ale conduc�torului Romaniei, pe fa�� sau din umbr�, Ion Iliescu, reprezentatul intereselor Rusiei. Acest fost satrap �i executant comunist, Ion Ilici Iliescu, cel care a avut �i are drept scop s� subordoneze infrastructura energetic� a Rom�niei, pozi�ionarea strategic� a acesteia, resursele care au mai r�mas �i altele, Rusiei. Acest Ion Iliescu care a predat �tafeta �i coordonarea acestor activit��i, lui Mircea Geoan� ! Cele trei deplas�ri icognito la Moscova a lui Micea Geoan�, confirm� aceasta �i nu numai depalasrea lui. Un alt personaj tr�d�tor al intereselor Rom�nie, spionul Cosmin Gu�� !

To�i ace�tia se vor st�p�nii Rom�niei, noi sclavii lor! Dinu Patriciu �n direct la Realitatea TV :
- Ban la ban trage, purice la purice ! Noi poporule rom�n, suntem puricii lor!

St�p�nii: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu V�ntu, Clanul Becali, Corneliu Coposu, Puiu Popoviciu, C�lin Popescu T�riceanu, Adrian N�stase �i multe alte mii ca ei din administratia de stat, din justitie, din deconcentrate, primari multimilionari �n euro !
Sclavi ast�zi, a unor clanuri �i-a unei carcati�e uria�e infiltrat� �n toate structurile statului �i-n politic , sunt rom�nii, poporul rom�n !
Trebuie s� sc�p�m de ei ! Vom sc�pa ! Din toate partidele !
To�i cei care sunte�i de bun� credin�� �i care p�n� acum a�i crezut �n partidul vostru, deschide�i ochii �i vede�i cine se vor st�p�nii Rom�niei �i noi sclavi lor !
Ei cu banii, noi cu puricii !
Primarul Sibiului este cea mai proast� p�pu��, credul� sau �antajabil�, pus� �n m�na celor mai mari distrug�tori ai Rom�niei �i a rom�nilor!
Timi�oara a fost murd�rit�, jignit�. Mor�ii din morm�nt ai Timi�oarei strig�! Ce face�i cu Rom�nia ? Noi pentru ce am murit precum �i ceila�i din toat� �ara ?

Nu preda�i Rom�nia �n m�inile Ciumei Ro�ii !
Nu l�sa�i ca Ion Iliescu care a dat ordine s� se trag� la revolu�ie, s� ne st�p�nesc� ca �i Ceau�escu peste 25 de ani !
Nu l�sa�i JUSTITIA �i Guvernul Rom�niei pe m�inile lui Adrian N�stase �i Marian Vanghelie!
Nu da�i JUSTITIA pe m�na lui Adrin N�stase !
Nu da�i Rom�nia pe m�na Ciumei Ro�ii �i-a golanilor pe care ia �mboga�it!

Ei au folosit elemente de logistic� de tip comunist, aplicate indiferent de costuri sau sacrificii pentru Rom�nia
Preluarea sau �nfin�area de ziare, reviste �i publica�ii, inclusiv sportive �n care subliminal sau chiar direct, s� se introduc� mesaje de atac al adversarului politic �i �n special a lui Traian B�sescu, atac concentrat, continu �i f�r� scrupule.
Preluarea, influen�area sau �nfin�area de posturi TV, centrale sau locale, cu scopul de a denigra partidele de opozi�ie �i �n special pe pre�edintele Rom�niei, Traian B�sescu.
Radicalizarea �i trecerea la un program permanent de atac pe cele dou� televeziuni, a celor doi mari storc�tori ai bog��iilor Rom�niei, Sorin Ovidiu Vantu �i Dan Voiculescu. Ziari�tilor, prezentatorilor de �tiri, li s-a �ndoit spinarea �i li s-a pus bocancul pe ea ! Au �nceput s� fie ap�sa�i pentru a debita cele mai absurde acuze la adresa Pre�edintelui Rom�niei.

Ace�tia vor ajunge la gunoiul istoriei Rom�niei, �n arhive, �n casete de televiziune, �n ziarele scrise de ei, ca cea mai neagr� etap� de murd�rie �i mizerie uman� electoral�, ie�it� din gurile lor ! P�cat de v�rsta lor !
PNL. �ul un partid istoric a t�r�t �n mocirl� �i-n gunoiul ro�u, adev�ra�ii liberali, c�t �i ro�ul s�ngelui v�rsat a sutelor de mii de rom�ni chinui�i, gospodarii satelor, chinurile celor din �nchisorile comuniste, mor�ii de la canalul Marea Neagr� � Dun�re, ��ranii ridica�i noaptea, �mpu�ca�i sau du�i la canal, cei care nu au vrut s� predea p�m�nturile, pe cei deporta�i �n mijlocul b�r�ganului unde �i acum le putrezesc oasele, celor care au fost urca�i �i trata�i mai r�u ca vitele �n trenurile ruse�ti �i deporta�i �n noapte �n gulagul rusesc, celor care �n miez de noapte erau ridica�i �i du�i f�r� s� aib� morm�nt, celor care au murit pe frontier� �mpu�ca�i sau t�ia�i de b�rcile gr�nicere�ti �n valurile Dun�rii �i Doamne c�te au f�cut ace�ti criminali, inclusiv generalul Geoan�, tat�l lui Mircea Geoan� care a participat cu cizma sa de general, s� apese grumazul poporului Rom�n, zeci de ani !

Rom�ni! Nu va-�i l�murit ce au f�cut c�l�ii, cu ce a avut Rom�nia ? Vre�i mai departe s� v� inunde sufletul �i via�a cu propaganda lor mincinoas� �i cu-un Ion Iliescu cu �apc� de KGB? �l vre�i pe Mircea Geoan� �i pe cei enumera�i mai sus ?

Voi liberali, vre�i s� sta�i sub drapelul ro�u murd�rit cu sangele �nainta�ilor vo�trii, s� ucide�i orice fream�t de libertate �i s� ne �ntoarcem cu 20 de ani �n urm�? S� tr�im �ntr-o anormalitate perpetu� �i-n lini�tea dorit� de ho�i �i de procomuni�ti ? Voi Rom�ni vre�i s� merge�i la primar, la func�ionar, la judec�tor, la politician, mai departe cu c�ciula �n m�n� �i cu spinarea �ncovoiat� ?
Vreti s� vota�i o mare mas� de ho�i �i pe procomunistul Mircea Geoan�! Cei care sunte�i liberali adev�ra�i uni�iv� r�ndurile �i promova�i pentru poporul rom�n, un liberalism f�r� lichele comuniste sau cu slugi infiltrate printre voi. S� �ti�i voi liberali adev�ra�i c� comuni�tii de ast�zi de la v�rful puterii, se trag din cei mai s�raci, puturo�i, be�ivi, barbugii, cheflii, b�t�u�i, legionari �i din s�raci ca p�rin�ii lui Crin Antonescu. Tr�darea nu-i nici bogat�, nu-i nici s�rac�, ea nu are miros, nu are culoare, ci se reg�se�te �n oameni f�r� onoare �i caracter !

Ascult� tu fiu de general comunist, Mircea Geoan�, nu ��i este ru�ine c� min�i ca un ultim om ? � c� e�ti la� ? � c� e�ti inuman ? � c� nu ai acel elementar bun simn� �i respect pentru ��ranii acestei ��ri ? � c�nd ai afirmat c� Pre�editele Rom�niei pl�nge pe um�rul unui mo�neag nedrept��it de caracati�a �nfiin�at� de ai t�i p�rin�i �i de ciracii lor, �mpreun� cu tine ast�zi �i acoali�ii t�i ? Nu ��i este ru�ine ? D-le Mircea Geoan�, acel mo�neag este un ��ran al poporului rom�n care a fost b�gat de ai t�i la �nchisoare pentru c� lea-�i furat p�m�ntul ! Datorit� domniei tale �i-a ho�ilor pe care �i proteja�i �n Rom�nia, sunt peste 3 milioane de procese �i-o JUSTITIE pe care a�i �mp�nzit-o cu incapabili, �antajabili �i corup�i ! Nu merita�i s� fi�i nici pre�edinte de scar� de bloc, d-le Mircea Geoan� !
Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....
Doar ca ... atentie Apex (asta vine cumva de la perplex ???) ... daca ar fi sa condamnam comunismul ... dupa tine, format doar din s�raci, puturo�i, be�ivi, barbugii, cheflii, b�t�u�i, ... ar insemna sa condamnam pe ....
Ghici pe cine .... Apex !?

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:44

Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....
Doar ca ... atentie Apex (asta vine cumva de la perplex ???) ... daca ar fi sa condamnam comunismul ... dupa tine, format doar din s�raci, puturo�i, be�ivi, barbugii, cheflii, b�t�u�i, ... ar insemna sa condamnam pe ....

- Alo ! Ce faci domnule ? Dumneata crezi c� eu am timp de pierdut ? Eu trebuie s� fac bani che� !
- Am �n�eles, s� tr�i�i domnule V�ntu, nu am �tiut c� suna�i dumneavoastr� ... Sti�i, la noi sun� mult� lume �i mai lu�m �i noi c�te o pauz�.
- Domnule ! Pauz� lua�i pe banii che� ai dumneavoastr� ! Cinzeci la sut� t�iat salariu, pentru c� nu v� face�i treaba pe forumuri. �i vede�i c� urgent v� �nlocuiesc pe to�i ! Ce crede�i c� eu sunt mama dumneavostr�?
Domnule eu nu dau poman� ! S� �n�eleg��i bine asta !
Hai Pissi �n dormitor �i freac�-mi piciorul, c� m-am s�turat de sug�torii �tia de bani che� !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:52

De la: Apex, la data 2009-12-05 12:44:35Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....

- Alo ! Ce faci domnule ? Dumneata crezi c� eu am timp de pierdut ? Eu trebuie s� fac bani che� !
- Am �n�eles, s� tr�i�i domnule V�ntu, nu am �tiut c� suna�i dumneavoastr� ... Sti�i, la noi sun� mult� lume �i mai lu�m �i noi c�te o pauz�.
- Domnule ! Pauz� lua�i pe banii che� ai dumneavoastr� ! Cinzeci la sut� t�iat salariu, pentru c� nu v� face�i treaba pe forumuri. �i vede�i c� urgent v� �nlocuiesc pe to�i ! Ce crede�i c� eu sunt mama dumneavostr�?
Hai Pissi �n dormitor �i freac�-mi piciorul, c� m-am s�turat de sug�torii �tia de bani che� !

Cu protia asta ce dracu' este ? Te-ai apucat de facut comuneri pe internet? Hai Apex,treci la specialitatea ta,ODA BASESCIANA

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:43

Dou� personaje malefice s-au unit ! Acestora li s-a predat �tafeta de continuare a demagogiei comuniste, minciunii �i al manipul�rii !

Psihologii afirm� clar �i categoric c�, anumite manifest�ri care au �nc�rc�tur� psihic� negativ� acumulat� �n timp prin, complexe de inferioritate, insatisfac�ie �i nerealizare profesional�, confruntarea unui "eu" foarte mult interiorizat �i de foarte multe ori �nfr�nt �n contactul cu exteriorul, izolarea social�, subordonarea prea accentuat� prin �nclinarea �irii spin�rii �n fa�a entit��ilor fizice negative, acumul�ri de frust�ri sau chiar ipoten�a fizic� sexual� sau intelectual�, imposibilitatea de a putea exprima coerent �i logic o realitate concret� sau un complex de ac�iuni contradictorii, la aceste personaje apare ezitarea pentru �nceput, apoi pierzandu-�i controlul degenereaz� �n insult�, apoi devin �ncet, �n timp, fiare cu chip de om care "devorez�" pe ceilal�i, sub toate formele! Adic� devin complect inumani !

Din p�cate deorece �n Rom�nia nu se pot trata oameni normali de boli normale, bolnavii sociali (lichelele) circul� liber l�s�ndu-�i urmele pe unde apuc�. Unii a ajuns �i �efi de partide sau chiar pre�edinte, cazul lui Ion Iliescu. Singura profesie pe care a practicat-o toat� via�a, acest individ, a fost diversiunea ! Acum �i-a predat "meseria" lui Micea Geoan� �i lui Crin Antonescu !

Deorece sutem �nc� condu�i de mul�i infractori, atat politicieni c�t �i de cei din organismele statului, administratia centrala �i local�, apar sus�in�tori ai acestora, care la r�ndul lor sunt infractori sau beneficiari al infrac�iunilor f�cute de cei arata�i. Istoria modern� �i evolu�ia statelor din Comunitatea European�, a demostrat c� aceste lichele vor ajunge la lada de gunoi a fiec�rei ��ri �n parte, unii r�m�nd �n cartea de istorie scri�i sau prin popor pomeni�i. Cel care sus�ine un fiu de general comunist care a participat la represiune, la revolu�ie, iar ast�zi fiul lui candideaz� la pre�iden�ie, min�ind �n ultimul hal, d� dovad� de lips� de caracter, mai ales cand se asociaz� cu personaje gen, Sorin Ovidiu V�ntu. Cei care sus�in asemenea specimene umane, sunt asemenea lor !

Cum po�i afirma �n gura mare coco�at �n varful unui partid �i s� strigi precum Crin Antonescu :

- Te intreb, Mircea Geoana, ce-ai facut la Moscova? Te intreb, Mircea Geoana, daca oligarhii rusi iti finanteaza campania electorala...Vreau raspuns, il astept la televiziunile domnilor Vantu si Voiculescu.

(...) Rusine domnule Geoana. Dumneata i-ai invins pana acum pe romani nu cu mine
"Intai si intai sa ne spuna in ce a constat aceasta intalnire, care este adevarul in legatura cu posibila sa solicitare de sprijin din partea Moscovei, in campania electorala, daca este adevarat acest lucru sau nu. Avem nevoie de un raspuns oficial. Domnul Geoana trebuie sa ne spuna de ce era nevoie de o intalnire neoficiala pe care presedintele Senatului sa o aiba si de ce asupra ei s-a pastrat atata vreme tacerea, mai precis pana cand presa a dat de urma acestei intamplari."

�i apoi s�- �i dai m�na �i s� te une�ti cu el, �n calitate de liberal, cu fiul unui general comunist ?

Cum poti afirma �n gura mare coco�at �n v�rful unui partid �i s� strigi ca Mircea Geon� :

- Nu-mi place domnul Vantu. Aici sint de acord cu domnul Basescu. Nu-mi place Sorin Ovidiu Vantu. Mi se pare si malefic si putin cam turbulent. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa-i recunosti o mica competenta intr-o zona profesionala unde, pina una alta, se pare ca se pricepe.

...apoi noptea, �naintea unei confrunt�ri preziden�iale, s� te duci la acest infractor acas�, care a nenorocit peste trei sute de mii de familii de rom�ni, �i s� ai consf�tuire �n ceas de tain�?

La asemenea caractere �i pesonaje, �efi de partide, a�a sus�in�tori �i o a�a Rom�nie, ultima �n Europa!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:06

Cu ocazia zilei de sfantul Nicolae va doresc tuturor: La Multi Ani

Peste cinci ani mul�i nu vor mai exista, mul�i se vor na�te sau nu vom mai fii, Doamne fere�te, noi to�i deloc ! S� dea Dumnezeu s� fim cu to�ii vii �i s�n�to�i, s� avem copii �i nepo�i, mul�i �i veseli prin casele noastre, care sa-�i pun� ferici�i ghetu�ele la u�� ! S� dea Dumnezeu s� avem o alt� Rom�nie a�ezat�, schimbat� �i civilizat�, cur��at� de ho�i �i de pesonaje speciale, de la politicieni p�n� la ultimul func�ionar. S� fim mai buni �i toleran�i unii cu al�ii. S� devenim comunit��i puternice, cu inini�iativ�, s� ne ap�r�m �i s� ne reprezent�m cu curaj �i cu fapt� dreapt� �i curat�-n cuget �i-n inim�, drepturile comune �i individuale, conform efortului depus de fiecare ! A�a s� fie !

Rom�ni ! Votul este numai un punct pentru schimbare, un reper prin Pre�edinte pus acolo �n fruntea statului, reper de moralitate �i de cinste cu poporul care �l alege, conform cu moralitatea acestuia la un moment dat. Noi to�i, nu trebuie s� l�s�m Pre�dintele s� ne rezolve nou� nou� toate problemele, pentru c� singur nu poate. El, nu are nici prerogatve date de Constitu�ie, nu este Executiv , nu este nici Justi�ie �i nici func�ionar public. El, Pre�edintele, nu are banii �i averea ��rii �n buzunarul lui. El ne are pe noi, care al�turi de el, zi de zi trebuie s� lupt�m, mai �nt�i s� ne cur���m pe noi, apoi s� pornim lupta �mpotriva marei caracati�e care sufoc� Rom�nia alc�tuit� din : Politicieni, Persoane din Justi�ie �i din Administra�ia Central� �i Local�, �mpotriva celora care au b�gat averea �i bunurile noastre �n buzunarul lor �i care, �n continuare vor acela�i lucru ! Ne place sau nu ne place, greu sau u�or, trebuie s� facem asta odat� �i s� devenim o �ar� normal� !

Din p�cate nu avem un om providen�ial sau o for�� Dumnezeasc�, s� o punem Pre�edinte, dar cu ajutorul nostru constructiv �i nu prin vorb�rie de multe ori f�r� con�inut, vom reu�ii !

Trebuie s� lupt�m cu aceste gunoaie umane cu dou� picioare �i sus�in�torii lor, precum �i cu gunoaiele fizice care ne sufoc� �ara, de pe scara blocului �n care locuim, din curtea noastr�, de pe strada noastr�, din comunitatea noastr�, s� protej�m parcurile, r�urile, p�durile, lacurile �i mun�ii no�trii ! Cred c� to�i vrem o �ar� cur��at� de ambele tipuri de gunoie ! S� trecem cu to�ii la treab� �i s� o facem ! A�a s� ne ajute Dumnezeu precum vom face aceasta ! La mul�i ani de sf�ntul Nicolae ! La mul�i ani Nicolae, Nicu, Nicoleta �i to�i cei ce au diminitive sau nume apropiat de acesta. Sa v� d�ruiasc� Dumnezeu m�ine o zi vesel� , fericire �i z�mbete pe buze �nc� de diminea��. S� u�ureze Dumnezeu suferin�a celui bolnav, sa ia din pedeaps� f�r� m�sur�, s� fac� s� se c�iasc� cel nelegiuit �i nepedepsit, s� puna p�ine �i sare pe masa celui s�rac, cel bogat s� postesc� �i s� d�ruiasc�, cel s�n�tos s� ajute pe cel neputinicios !

La mul�i ani tuturor ! Apex

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 02:27

....

Apex

370 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 16:25

Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

Tineri ! Iesiti la vot si votati reforma statului si dreptul libertatii de a ne exprima. Votati pe sigurul om care mai poate spune ceva in aceasta tara, impotriva celor care au bagat Romania in buzunarul lor!
� Iesiti la vot !
Este viitorul nostru. Iliescu si mafia lui, vor sa ne mai tina legati inca 5 ani de zile. Rupeti franghiile cu care ne-a legat Ciuma Rosie !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:58

De la: april_ro, la data 2009-11-21 15:15:57Oricare va fi invingatorul, el va mosteni un cadou otravit: o instabilitate politica care ameninta sa devina cronica, dublata de o recesiune care a obligat Bucurestiul sa ceara ajutorul Fondului Monetar International, comenteaza Le Figaro, potrivit NewsIn.

Lasa, lasa, otrava va pleca odata cu ex-ul. Nu suntem un popor de catraniti. Parea asa din cauza reprezentantilor de frunte muiati in catran sau otrava cum bine zici. Vin vremuri noi. Or fi o perioada grele dar senine fiindca vom avea sufletul usor, descarcat de ura.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:59

De la: Apex, la data 2009-12-06 16:25:25Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

Tineri ! Iesiti la vot si votati reforma statului si dreptul libertatii de a ne exprima. Votati pe sigurul om care mai poate spune ceva in aceasta tara, impotriva celor care au bagat Romania in buzunarul lor!
� Iesiti la vot !
Este viitorul nostru. Iliescu si mafia lui, vor sa ne mai tina legati inca 5 ani de zile. Rupeti franghiile cu care ne-a legat Ciuma Rosie !

Idem, pentru ciuma portocalie.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:14

De la: vaneamarin, la data 2009-12-05 12:52:09
De la: Apex, la data 2009-12-05 12:44:35Salut Apex ! Imi era dor de ''impartialitatea'' ta , sincer , ....

Cu protia asta ce dracu' este ? Te-ai apucat de facut comuneri pe internet? Hai Apex,treci la specialitatea ta,ODA BASESCIANA

Mascarici cu iz puturos de PSD-ist, cine nu e de aceeasi parere cu prostia ta trebuie falsificat? noi il cunoastem pe Apex, te cunoastem si pe tine, fugi si ascundete, baga-ti capul in nisip, mai ai cateva ore de zbierat si apoi vei tacea, sper, de rusine. Vai dar cum putui sa gresesc? tu nu ai rusine, tu esti doar un mascarici...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:23

De la: Apex, la data 2009-12-06 16:25:25Tineri ai Romaniei, iesiti la vot !

� Iesiti la vot !

Esti penibil domn'e ! Cred ca nici tu nu mai crezi fraza cu anticomunismul ...
Apex, vezi ca de ciuma rosie e bolnav tovarasul comandant Basescu ... sau ai uitat cand ii trimitea felicitari tovarasului, tatucului patriei, in ianuarie, de ziua lui.
Ai cazut de tot in derizoriu ...

Apex

370 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:44

Idem pentru cei care sunt Cium� Ro�ie �n P.D.L., c�ci nu sunt pu�ini ! P.C.R. s-a clonat �n P.S.D., apoi a avut grij� s�-�i lase, fie la divizare c�nd s-a separat P.D. - ul, Ciuma�i Ro�ii �n acest partid, fie s�-�i infiltreze Ciuma�i Ro�ii, at�t �n P.N.T. c�t �i �n P.N.L !

Este evident� tr�darea, perversitatea, minciuna �i lipsa de caracter a lui Crin Antonescu �i a ciracilor s�i ro�ii, de la v�rful P.N.L., printre care Ciuma�ii Ro�ii, corup�ii, C�lin Popescu T�riceanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Norica Nicolae �i spionul sovietic Mele�canu, precum �i al�i c��iva ca ei !

Spionul Rus, Gosmin Gu�� �i cu �andramaua (Lavinia �andru), au reu�it s� murd�reasc� cu steaua lor rus�, ro�ie, K.G.B.- ist�, P.N.L -ul !

Problema �n acest moment pentru Rom�nia �i implicit pentru B�sescu, este s� taie cordonul obilical cuplat la averea �i banii publici ai poporului rom�n,din care cu s�rg extrag valori infractorii, a�a zi�ii pretin�i oameni de afaceri, unii dintre ei, politicieni, func�ionari publici, indiferent c� apar�in unui partid sau nu, simpatizeaz� sau nu cu vreunul.

Pentru aceasta trebuiesc REFORME FUNDAMENTALE, modificat� Constitu�ia �i reformate din temelii, toate institu�iile statului �n frunte cu JUSTITIA, care iarta, las� liberi infractori, politicieni nepedepsi�i, �ncep�nd de la primari, p�n� la acei megastorc�tori de genul Patriciu, V�ntu, Voiculescu, Becalii, Adrian N�stase, Ri�i, etc.

Trebuiesc cerute de ambele fragmente ale societ��ii rom�ne�ti, de cele dou� de segmente de 50/100, �mpreun�, verificare averilor a tot ce �nseamn� func�ionar public, ales sau numit, inclusiv a celor din JUSTITIE, compenten�a �i moralitatea acestora.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 19:50

Hai ca aveti presedintele vostru strict si personal ! Noi FLEACURILE mai asteptam o tura. Nu ne plangem, vom face fata ca spectatori paria, liberi de sarcina. Ne-a eliberat intr-un fel sau altul. Asa a zis SEFUL vostru. Sa va vedem pe voi cum o scoateti la capat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 23:44

De la: Apex, la data 2009-12-07 15:44:13

Idem pentru cei care sunt Cium� Ro�ie �n P.D.L., c�ci nu sunt pu�ini ! P.C.R. s-a clonat �n P.S.D., apoi a avut grij� s�-�i lase, fie la divizare c�nd s-a separat P.D. - ul, Ciuma�i Ro�ii �n acest partid, fie s�-�i infiltreze Ciuma�i Ro�ii, at�t �n P.N.T. c�t �i �n P.N.L !

Este evident� tr�darea, perversitatea, minciuna �i lipsa de caracter a lui Crin Antonescu �i a ciracilor s�i ro�ii, de la v�rful P.N.L., printre care Ciuma�ii Ro�ii, corup�ii, C�lin Popescu T�riceanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, Norica Nicolae �i spionul sovietic Mele�canu, precum �i al�i c��iva ca ei !

Spionul Rus, Gosmin Gu�� �i cu �andramaua (Lavinia �andru), au reu�it s� murd�reasc� cu steaua lor rus�, ro�ie, K.G.B.- ist�, P.N.L -ul !

Problema �n acest moment pentru Rom�nia �i implicit pentru B�sescu, este s� taie cordonul obilical cuplat la averea �i banii publici ai poporului rom�n,din care cu s�rg extrag valori infractorii, a�a zi�ii pretin�i oameni de afaceri, unii dintre ei, politicieni, func�ionari publici, indiferent c� apar�in unui partid sau nu, simpatizeaz� sau nu cu vreunul.

Pentru aceasta trebuiesc REFORME FUNDAMENTALE, modificat� Constitu�ia �i reformate din temelii, toate institu�iile statului �n frunte cu JUSTITIA, care iarta, las� liberi infractori, politicieni nepedepsi�i, �ncep�nd de la primari, p�n� la acei megastorc�tori de genul Patriciu, V�ntu, Voiculescu, Becalii, Adrian N�stase, Ri�i, etc.

Trebuiesc cerute de ambele fragmente ale societ��ii rom�ne�ti, de cele dou� de segmente de 50/100, �mpreun�, verificare averilor a tot ce �nseamn� func�ionar public, ales sau numit, inclusiv a celor din JUSTITIE, compenten�a �i moralitatea acestora.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:11

De la: vic_viv2000, la data 2009-12-06 20:14:23

Mascarici cu iz puturos de PSD-ist, cine nu e de aceeasi parere cu prostia ta trebuie falsificat? noi il cunoastem pe Apex, te cunoastem si pe tine, fugi si ascundete, baga-ti capul in nisip, mai ai cateva ore de zbierat si apoi vei tacea, sper, de rusine. Vai dar cum putui sa gresesc? tu nu ai rusine, tu esti doar un mascarici...

Mda,mentalitati si limbaj portocaliu...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 18:45

De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 09:11:29
De la: vic_viv2000, la data 2009-12-06 20:14:23

Mda,mentalitati si limbaj portocaliu...

interesant este ca aceasta @VIV cu doar 12 postari,il cunoaste bine pe @apex.desi noi ,astialalti,cu 2000si ceva de postari,nu prea.....cred ca sunt colegi de Serviciu !

@apex draga, zi-i ceva si de Burghezia Rosie ,ca vaz ca te pricepi si rolul ei in marea revolutie din dec.? si iti dau ca pct de plecare declaratia de avere a sefului,care a declarat ca in 89 avea- tin-te bine - cit crezi ? 1 mil de lei si 60mii de dolari ! ENORM ptr. acel timp! deci : hai sa-ti vad scrisul !

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului România între cumpene. Preºedintele României !
Mergi la: