back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

România între cumpene. preºedintele româniei !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Apex

370 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:12

api.ning.com/files/MWQ2qpN122r5PQt*ai6s6NyveslyJtk7C9PJBvpaR4iVI..." alt=""/>

Raporteaza abuz de limbaj
Apex

370 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:20

api.ning.com/files/Ttk4H1rLnNlK5zZEb56sLqzhSqvw34zjGWrPsho3tOu*s..." alt=""/>

Apex

370 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:29

România plânge ! Dar se vor usca lacrimile ºi v-a face ce trebuie !

api.ning.com/files/Ttk4H1rLnNl8GGRcuC2ga55*4e1W*NQfpfOOisgpOIZea..." alt=""/>

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:31

De la: Apex, la data 2009-09-26 13:29:19România plânge ! Dar se vor usca lacrimile ºi v-a face ce trebuie !
Cine ?!!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:42

MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat de presa

Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic - pentru o dezvoltare durabila a României.
 In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective prioritare:
constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societii civile, indiferent de orientarile politice, nationaliste, rasiale sau confesionale, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
 Mobilizarea si polarizarea energiilor pozitive ale societatii si statului în jurul valorilor traditionale si contemporane ale natiunii române, în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea alegerii libere si constiente, în viitor, a formei de guvernamânt care sa garanteze reafirmarea demnitatii si posperitaii României.

Miscarea România Altfel poate fi accesata prin mijloace electronice la urmatoarele link-uri:
Forumul Miscarii Romania Altfel: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
Chat: www.tashy.ro/chat

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:50

De la: horiaradu, la data 2009-09-26 13:42:41
MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat de presa

Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic - pentru o dezvoltare durabila a României.
 In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective prioritare:
constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societii civile, indiferent de orientarile politice, nationaliste, rasiale sau confesionale, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
 Mobilizarea si polarizarea energiilor pozitive ale societatii si statului în jurul valorilor traditionale si contemporane ale natiunii române, în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea alegerii libere si constiente, în viitor, a formei de guvernamânt care sa garanteze reafirmarea demnitatii si posperitaii României.

Miscarea România Altfel poate fi accesata prin mijloace electronice la urmatoarele link-uri:
Forumul Miscarii Romania Altfel: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
Chat: www.tashy.ro/chat
Mai Horia, si toti sustinatorii monarhiei, voi nu intelegeti ca in Romania nu va mai fi NICIODATA monarhie ?!! Nu v-ati saturat sa va imbatati cu apa rece ?

Apex

370 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 19:34

Cu o doctrinã liberalã coerentã ºi adaptatã la România realã, cu "stâlpi" drepþi ai acesteia se v-a îndrepta România, nu cu acei politicieni din actualul vârf P.N..L., partid anexa P.S.D. ºi a celor care au bãgat în buzunarul lor bunurile acestei þãri !

api.ning.com/files/6ejmQDBTmaHrNqy9C9664GsAeVLIzCjPSfUkM269OrSnH..." alt=""/>

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 23:48

Te felicit Apex!
Pregateste-te sa faci fata sacalilor de pe forumul asta! Ei nu accepta alte idei, decit pe ale lor! Cine nu il injura pe Basescu trebuie terfelit in cloaca lor!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 02:24

Nimeni nu a dãinuit, fie material sau imaterial pe vecie, iar prostia, ura, egoismul, parvenitismul ºi mai ales sã aperi hoþia, sub umbrelã politicã nu accept, nu numai eu, viitorul nu acceptã aceasta. Ceauºescu a murit. Iliescu v-a murii. Nãstase la fel ºi alþii. Si acest partid FSN-PSD ºi puii lui, care au nenorocit România, vor dispare împreunã cu tot cu hoþi !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:19

De la: Apex, la data 2009-09-27 02:24:11Nimeni nu a dãinuit, fie material sau imaterial pe vecie, iar prostia, ura, egoismul, parvenitismul ºi mai ales sã aperi hoþia, sub umbrelã politicã nu accept, nu numai eu, viitorul nu acceptã aceasta. Ceauºescu a murit. Iliescu v-a murii. Nãstase la fel ºi alþii. Si acest partid FSN-PSD ºi puii lui, care au nenorocit România, vor dispare împreunã cu tot cu hoþi !

Bravo,imi place cand in sfarsit spui si tu adevaruri.Ceausescu a murit,Iliescu va muri,Nastase,Basescu tu si cu mine, vom muri si noi .Este foarte normal,oamenii sunt muritori cum foarte inteligent ai sesizat. In ceea ce priveste FSNul nu mai rosti cuvantul asta asociat doar cu PSDul,este pacat fata de istorie mai ales ca ultimul partid care a purtat acest nume a fost PDul.La 11 mai 1993 FSN ºi-a schimbat numele în Partidul Democrat....

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:20

De la: Apex, la data 2009-09-27 02:24:11Nimeni nu a dãinuit, fie material sau imaterial pe vecie, iar prostia, ura, egoismul, parvenitismul ºi mai ales sã aperi hoþia, sub umbrelã politicã nu accept, nu numai eu, viitorul nu acceptã aceasta. Ceauºescu a murit. Iliescu v-a murii. Nãstase la fel ºi alþii. Si acest partid FSN-PSD ºi puii lui, care au nenorocit România, vor dispare împreunã cu tot cu hoþi !
In ograda PDL se ''zvoneste'' ca prostia, ura, egoismul, parvenitismul ºi mai ales sã aperi hoþia, sub umbrelã politicã a lui nea Baselu, e CUVANT DE LEGE. Cum oamenii tin la zvonuri sau si pus pe treaba.
Si se mai zvoneste ca tot de sub umbrela FSN-ului s-a nascut un partid pe nume PD, azi PDL, si culmea, exact cu aceiasi oameni. E doar un zvon ?!!! Voi ce spuneti ?!!!
Se mai zvoneste ca Iliescu va murii, Nastase si altii la fel, dar si nea Base si clica lui dupa prezidentiale. Cica zvonul asta circula pe la Bruxelles. La auzit pana si parlamentarul european venit direct din Bam Boo.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:14

@Apex
Domnule preºedinte Bãsescu,
eu userul Apex, trimis de gaºca dumneavoastrã pe forumul 9am, am postat materialele primite, pozele cu adversarii dumneavoastrã politici, însã nu am susþinere. 99% dintre useri spun cã esenþa este cam "subþire". Doar vreo trei mã aplaudã. Unul este cam fanatic. κi zice negru cifrã. Am râs cu poftã.
Domnule preºedinte, dupã pãrerea mea ar cam trebui "s-o tai" de aici. Pe forumul ãsta aþi pierdut deja alagerile!
Sã trãiþi bine! Aºtept instrucþiuni...
Agentul Apex

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:05

De la: 111dinu, la data 2009-09-27 10:14:26@Apex
eu userul Apex, trimis de gaºca dumneavoastrã pe forumul 9am, am postat materialele primite, pozele cu adversarii dumneavoastrã politici, însã nu am susþinere. 99% dintre useri spun cã esenþa este cam "subþire". Doar vreo trei mã aplaudã. Unul este cam fanatic. κi zice negru cifrã. Am râs cu poftã.
Domnule preºedinte, dupã pãrerea mea ar cam trebui "s-o tai" de aici. Pe forumul ãsta aþi pierdut deja alagerile!
Agentul Apex

Ce ma-m m-ai ris! Toarsu profesor renumit, doctor savant inginer in filozofie, face niste poante de i-ti sta mintea in loc! Banuiesc ca esti un intelectual de seama in targul tau prafuit de provincie! T-eoi da tu intelectual ta-taie dar eu bag mina in foc ca esti un jegos , un bososrog adimisttrator de bloc, care se cearta toata ziua cu vecinii si pune a-fise tampite la avizier!

P.S T-iam scriis pa limba lu mata-le ca sa pricepi mai usor c-e vreau sat-i spun!

Apex

370 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:34

api.ning.com/files/QrgrD84iWQzGe4h-uJ52BlTFDIrn2OSaLXXMvnbQwHVwX..." alt=""/>

api.ning.com/files/QrgrD84iWQy*o53OV5XX6qXed7UCanTh9H61-G8r-tlu0..." alt=""/>

api.ning.com/files/o7C*KNqMS95k*dyCLFV-EYbjbSLpkHnweMjv-gwuDILf0..." alt=""/>

nu mai vreau
m-am analfabetizat pe-o scarã
blocul nu o mai are demult
femeia de serviciu a furat cârpele de ºters
am scãpat o canã pe jos, cu apã chioarã
la un restaurant un ciorap de damã
atârnã
într-o debara în loc de cârpã de ºters
în tufiº pe tine te-am aflat
încã gura de canal mai dã caldurã
nu au putut lua în buzunar, aburul
nefiind bani
la intersecþie sora-mea mai vinde ziare
are corpul frumos ºi este curatã
mai scapa ºi ea câteodatã
o ia un nene sã-i ºopteascã
pe-o canapea, fericirea celor 17 ani
la televizor nu mã uit, cãci sunt sãrac
sã pot fura traiul de mâine
pe acoperiºul lunii aºi vrea sã mã mut
ca sã devin mut
sã mai vorbesc ce sens ar avea ?
toate acestea fac parte din viaþa mea !

Nu vrem sã ajungã copii noºtrii analfabeþi, cu o gândire limitatã ºi manipulatã ! Vrem ca unii din cei care sunt actualmente la vârful politicii Româneºti ºi în vârful principalelor instituþii ale statului, sã pãrãsescã România, sã se ducã unde vor ei, de asemenea neamurile, prietenii ºi corupþii lor ! Ei au ocupat statul Român ! JUSTIÞIA a blocat România ! Instituþiile statului sunt în mâna unor grupuri mafiote ! Evident, cine are raþiune, va realiza cã un lac nu îl poþi umple peste capacitate. Dacã se rupe barajul, puhoiul va rade de data asta, tot în drumul sãu !

Vrem REFORMA statului Român. Vrem sã modificãm CONSTITUÞIA, pentru ca nimeni din aceastã þarã, sã nu poatã sã mai facã ce vrea ºi sã nu poatã fi controlat, sau tras la rãspundere, de la PRIMAR la JUDECÃTOR !

Sunteþi pentru furt ºi corupþie ? Sunteþi pentru clanuri mafiote ? Sunteþi pentru o Românie a gunoaielor ºi-a sãrãciei, pentru o Romãnie jumãtate feudalã ? Sunteþi pentru dezbateri reale ºi pertinente sau pentru þigãnealã si Vanghelizarea Romãniei mai departe ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:38

De la: Apex, la data 2009-09-27 11:34:54

nu mai vreau

m-am analfabetizat pe-o scarã

blocul nu o mai are demult

femeia de serviciu a furat cârpele de ºters

am scãpat o canã pe jos, cu apã chioarã

la un restaurant un ciorap de damã

atârnã

într-o debara în loc de cârpã de ºters

în tufiº pe tine te-am aflat

încã gura de canal mai dã caldurã

nu au putut lua în buzunar, aburul

nefiind bani

la intersecþie sora-mea mai vinde ziare

are corpul frumos ºi este curatã

mai scapa ºi ea câteodatã

o ia un nene sã-i ºopteascã

pe-o canapea, fericirea celor 17 ani

la televizor nu mã uit, cãci sunt sãrac

sã pot fura traiul de mâine

pe acoperiºul lunii aºi vrea sã mã mut

ca sã devin mut

sã mai vorbesc ce sens ar avea ?

toate acestea fac parte din viaþa mea !

Nu vrem sã ajungã copii noºtrii analfabeþi, cu o gândire limitatã ºi manipulatã ! Vrem ca unii din cei care sunt actualmente la vârful politicii Româneºti ºi în vârful principalelor instituþii ale statului, sã pãrãsescã România, sã se ducã unde vor ei, de asemenea neamurile, prietenii ºi corupþii lor ! Ei au ocupat statul Român ! JUSTIÞIA a blocat România ! Instituþiile statului sunt în mâna unor grupuri mafiote ! Evident, cine are raþiune, va realiza cã un lac nu îl poþi umple peste capacitate. Dacã se rupe barajul, puhoiul va rade de data asta, tot în drumul sãu !

Vrem REFORMA statului Român. Vrem sã modificãm CONSTITUÞIA, pentru ca nimeni din aceastã þarã, sã nu poatã sã mai facã ce vrea ºi sã nu poatã fi controlat, sau tras la rãspundere, de la PRIMAR la JUDECÃTOR !

Sunteþi pentru furt ºi corupþie ? Sunteþi pentru clanuri mafiote ? Sunteþi pentru o Românie a gunoaielor ºi-a sãrãciei, pentru o Romãnie jumãtate feudalã ? Sunteþi pentru dezbateri reale ºi pertinente sau pentru þigãnealã si Vanghelizarea Romãniei mai departe ?

DACA V-ATI SATURAT DE TOATE ACESTE LUCRURI SPUNETI NU BASESCU SI NU F.S.N.!!!!!Bravo Apex ! .Singura mea mica completare este ca mai bine ar fi in loc de " tras la rãspundere, de la PRIMAR la JUDECÃTOR " ," tras la rãspundere, de la PRIMAR la... JUCATOR "!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:12

De la: black10131307, la data 2009-09-27 11:05:08

Agentul Apex

Ce ma-m m-ai ris! Toarsu profesor renumit, doctor savant inginer in filozofie, face niste poante de i-ti sta mintea in loc! Banuiesc ca esti un intelectual de seama in targul tau prafuit de provincie! T-eoi da tu intelectual ta-taie dar eu bag mina in foc ca esti un jegos , un bososrog adimisttrator de bloc, care se cearta toata ziua cu vecinii si pune a-fise tampite la avizier!

P.S T-iam scriis pa limba lu mata-le ca sa pricepi mai usor c-e vreau sat-i spun!

La cultura ta, se vede cã nu a trebuit sã te chinui cu schingiuirea gramaticii. Aºa ai fost învãþat. De când te-am luat la rost ai dus mesajele la corectat ºi, apoi, le-ai postat pe forum. Trebuie sã citeºti mai mult pentru a te scoate din categoria pedeleilor.

În legãturã cu tema topicului, pot spune cã Elena Udrea Cocoº este preºedintele din umbrã al României.
Mai bine aþi spune clar : " Votaþi Traian Bãsescu, Votaþi Elena Udrea Cocoº!" Este simplu ºi oamenii vor ºti clar ce au de fãcut : sã aleagã un alt candidat sau sã rãmânã, timp de 5 ani, "tampoane absorbante" între picioarele Elenei Udrea.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:22

De la: 111dinu, la data 2009-09-27 12:12:30
De la: black10131307, la data 2009-09-27 11:05:08
Agentul Apex

La cultura ta, se vede cã nu a trebuit sã te chinui cu schingiuirea gramaticii. Aºa ai fost învãþat. De când te-am luat la rost ai dus mesajele la corectat ºi, apoi, le-ai postat pe forum. Trebuie sã citeºti mai mult pentru a te scoate din categoria pedeleilor.

În legãturã cu tema topicului, pot spune cã Elena Udrea Cocoº este preºedintele din umbrã al României.
Mai bine aþi spune clar : " Votaþi Traian Bãsescu, Votaþi Elena Udrea Cocoº!" Este simplu ºi oamenii vor ºti clar ce au de fãcut : sã aleagã un alt candidat sau sã rãmânã, timp de 5 ani, "tampoane absorbante" între picioarele Elenei Udrea.

Da. acum m-am lamurit! Nu esti decit un porc batrin si ordinar! Asa este la andropauza? Pe linga faptul ca te loveste scleroza si incontinenta urinara incepi sa ai fantezii erotice cu elena udrea? Deh mosule, acu' nema putirinta! De cand n-ai mai atins o femeie ai inceput sa strigi ca sunt acri strugurii!
Singura femeie care o sa te mai viziteze va fi doamna aceea imbracata in negru si cu unealta agricola pe umar!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:24

@black
@apex

" Votaþi Traian Bãsescu, Votaþi Elena Udrea Cocoº!" Este simplu ºi oamenii vor ºti clar ce au de fãcut : sã aleagã un alt candidat sau sã rãmânã, timp de 5 ani, "tampoane absorbante" între picioarele Elenei Udrea.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 12:28

De la: 111dinu, la data 2009-09-27 12:24:28@black

@apex

" Votaþi Traian Bãsescu, Votaþi Elena Udrea Cocoº!" Este simplu ºi oamenii vor ºti clar ce au de fãcut : sã aleagã un alt candidat sau sã rãmânã, timp de 5 ani, "tampoane absorbante" între picioarele Elenei Udrea.

Devii scarbos si ma uimesti cu nerusinarea ta. Ai baut ceva azi sau asa esti tot timpul? Daca da atunci nu e de bine...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 15:27

....pana-n prezent ,Apex primeste din partea-mi , provizorii

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 16:09

De la: click_cont, la data 2009-09-27 12:28:33
@apex

Devii scarbos si ma uimesti cu nerusinarea ta. Ai baut ceva azi sau asa esti tot timpul? Daca da atunci nu e de bine...

Vai doamna ,cata sensibilitate Basesciana ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:16

De la: mytcor, la data 2009-09-27 15:27:17....pana-n prezent ,Apex primeste din partea-mi , provizorii
Si de la ratoi nota 10 pentru ''impartialitate'' .

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:24

De la: vaneamarin, la data 2009-09-27 16:09:29
@apex

nu vad legatura intre Base si nisimtirea lu asta cu tampoanele, dar pote ca o explici tu asta mai destept decat Base

Apex

370 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 18:09

De la: mytcor, la data 2009-09-27 15:27:17....pana-n prezent ,Apex primeste din partea-mi , provizorii

Mulþumesc pentru aplauze !

Reacþia conºtientã abrutizatã care emite epitete extrem de vulgare, apare la anumiþi bipezi numai în situaþia când aceºtia sunt culpabili de ceva foarte grav, epitete emise de o gândire cu malformaþii extrem de grave, ce depãºesc cu mult o greºealã umanã normalã ! Subconºtientul ºi conºtientul lor, dominate de instict, nu reuºesc datoritã carenþeler grave de percepþie a realitãþii, de a realiza cã existã dreptul fiecãrui individ de a fi egal cu a celuilat, drept conform capacitãþii pozitive de a depune un efort pentru a beneficia sau accede la bunurile societãþii, funcþie de activitatea depusã ºi capacitatea mentalã sau fizicã a fiecãruia !

Aceºti bipezi din pãcate, ei tot în patru membre se deplaseazã, însã cu cele superioare dând cu ele prin aer, fiind incapabili sã-ºi dea sema ca nu sunt cu ele pe pãmânt. Doctrinele politice civilizate nu existã pentru aceºtia, decât ca sursã de profit ºi furt. Ei furã ºi ulterior atacã lipsiþi de raþionamentul uman !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:02

De la: Apex, la data 2009-09-27 18:09:15

Mulþumesc pentru aplauze !

Reacþia conºtientã abrutizatã care emite epitete extrem de vulgare, apare la anumiþi bipezi numai în situaþia când aceºtia sunt culpabili de ceva foarte grav, epitete emise de o gândire cu malformaþii extrem de grave, ce depãºesc cu mult o greºealã umanã normalã ! Subconºtientul ºi conºtientul lor, dominate de instict, nu reuºesc datoritã carenþeler grave de percepþie a realitãþii, de a realiza cã existã dreptul fiecãrui individ de a fi egal cu a celuilat, drept conform capacitãþii pozitive de a depune un efort pentru a beneficia sau accede la bunurile societãþii, funcþie de activitatea depusã ºi capacitatea mentalã sau fizicã a fiecãruia !

Aceºti bipezi din pãcate, ei tot în patru membre se deplaseazã, însã cu cele superioare dând cu ele prin aer, fiind incapabili sã-ºi dea sema ca nu sunt cu ele pe pãmânt. Doctrinele politice civilizate nu existã pentru aceºtia, decât ca sursã de profit ºi furt. Ei furã ºi ulterior atacã lipsiþi de raþionamentul uman !
Biped esti tu mai ''intelighentule''. Asa cum tu iti exprimi optiunile si preferintele politice incriminand o anumita tabara, asa si ceilalti. Pentru a da dovada de obraz subtire si o anumita stofa personala, era nevoie sa continui intr-o anumita nota; problema e ca tu cu acest mesaj ti-ai cam dat arama pe fata. Subconstientul tau nu este nici de departe diferit de a celorlalti, ba din contra a devenit subiectiv.
Realizeaza ca postarile tale nu sunt altceva decat niste epitete demagocice de doi bani chiar daca le-ai sters bine de praful dambovitean. Numai bine si ... revino cu picioarele pe pamant : traiesti in Romania !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:32

De la: vaneamarin, la data 2009-09-27 16:09:29
@apex

Vai de mine Vaniuska, magarule! Ma dezamagesti! Nu asa se vorbeste cu o doamna!
Doamna chiar are dreptate pentru celalalt magar batran tinde sa devina si godac!

De la tine chiar aveam pretenti ca prea facusei balet pe aici si te dadeai simtitor, dar vad ca umblatul in cardasie cu 111dinu iti afecteaza manierele! Sa stii ca am sa te parasc lui Crin, modelul vostru de purtare si bune maniere!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:46

De la: Apex, la data 2009-09-26 12:14:31

si Basescu unde e in acea galerie ?.....ah,scuze ,am uitat : el era Sef la Anvers ,fara nicio legatura cu sistemul sau securitatea,bineinteles !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 21:04

@apex - as vrea sa-mi explici cum se va putea ca modificarea Constitutiei in sensul dorit de voi,adica Republica prezidentiala ,va aduce acele beneficii,din moment ce presedintele nu va mai fi stopat de nimeni in dorinta lui de PUMN de FIER !? sau nu e suficient evidenta pornirea asta ? si la Ceausescu a fost evidenta,dar au fost aplaudacii de partid -ca si voi,de altfel- care s-au facut ca nu vad ! asta ii doriti Romaniei ? va asumati in fata istoriei si constiintei voastre asta ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 21:11

De la: gabigabi, la data 2009-09-27 21:04:13@apex - as vrea sa-mi explici cum se va putea ca modificarea Constitutiei in sensul dorit de voi,adica Republica prezidentiala ,va aduce acele beneficii,din moment ce presedintele nu va mai fi stopat de nimeni in dorinta lui de PUMN de FIER !? sau nu e suficient evidenta pornirea asta ? si la Ceausescu a fost evidenta,dar au fost aplaudacii de partid -ca si voi,de altfel- care s-au facut ca nu vad ! asta ii doriti Romaniei ? va asumati in fata istoriei si constiintei voastre asta ?

....Gabi, n-am observat din partea lui Apex "inclinatii" spre o republica prezidentiala,cred ca-L sanctionezi printr-o "incriminare" ne probata !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 21:21

De la: mytcor, la data 2009-09-27 21:11:28
De la: gabigabi, la data 2009-09-27 21:04:13@apex - as vrea sa-mi explici cum se va putea ca modificarea Constitutiei in sensul dorit de voi,adica Republica prezidentiala ,va aduce acele beneficii,din moment ce presedintele nu va mai fi stopat de nimeni in dorinta lui de PUMN de FIER !? sau nu e suficient evidenta pornirea asta ? si la Ceausescu a fost evidenta,dar au fost aplaudacii de partid -ca si voi,de altfel- care s-au facut ca nu vad ! asta ii doriti Romaniei ? va asumati in fata istoriei si constiintei voastre asta ?

....Gabi, n-am observat din partea lui Apex "inclinatii" spre o republica prezidentiala,cred ca-L sanctionezi printr-o "incriminare" ne probata !...

ups ! dar ce-ai aplaudat tu ceva mai sus ? nu hotaritul VREM REFORMAREA Statului, schimbarea Constitutiei si tot acel apel al lui ? ia mai citeste o data si,tinind cont ca este pro Traian( Patriciu )Basescu... ca a uitat sa spuna ca si el a fost sponsorizat masiv de patriciu, atunci "incriminarea"nu-i chiar neprobata

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului România între cumpene. Preºedintele României !
Mergi la: