Info
x
România între cumpene. preºedintele româniei !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:22
De la: Apex, la data 2009-10-05 19:48:13Vulgaritatea ºi vocabularul obscen este o componentã pe care nu o puteþi controla ? chiar scrii frumos dar, iti reamintesc ce-ai scis cu minuta ta :"Conformatia mea politica o stabilesc conform stadiului in care se gaseste tara si societatea in care ma aflu. In acest moment ma aflu in Romania !" ....asa e : TARA este teritoriu,trecut ,prezent si viitor,etcetc.....iar tu incalci tot ce spui aici prin fraza citata de mine mai sus si prin propaganda ptr. Basescu ! si nu ne putem uni cu toti intr-o simtire si sa-l adulam,asa cum o faci tu, ptr. ca eu-de ex., cred ca ne-a facut suficient rau pina acum si ar trebui sa ne lase-n pace ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 00:44
Dl. Teodor Mãrieº îºi încheie a 65-a zi de grevã a foamei ! De prisos este existenþa unora dintre noi. De prisos cã am uitat sã fim oameni! De prisos cã ne sculãm dimineaþa ºi ne mai bucurãm de încã o zi, uitând cã fiecare zi pentru noi în plus, poate fi o zi în minus, în viaþa altora ! Dumnezeu sã îl ocroteascã ºi binecuvînteze! De prisos sã mai spun alte cuvinte ! www.asociatia21decembrie.ro/ |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 08:33
Îmi vine sã vomit când susþinãtorii lui Bãsescu vorbesc despre revoluþie sau despre Mãrieº. Niºte nenorociþi de securiºti, niºte foºti torþionari aratã, chipurile, milã.
Aceºti psihopaþi întineazã voit memoria celor cãzuþi în decembrie 1989.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
9am151336 1 mesaj Membru din: 9/10/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 09:47
sunt criticati toti! unii cu argumente , altii decat de dragul de a fi criticati
dar care este bun cu adevarat ? actuala conducere ce a facut? adus tara la piere! suficient ! sa vedem si altceva ! |
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:39
Ce spune userul pro Bãsescu Apex?
Citez : "Dl. Teodor Mãrieº îºi încheie a 65-a zi de grevã a foamei !br / De prisos este existenþa unora dintre noi. De prisos cã am uitat sã fim oameni! De prisos cã ne sculãm dimineaþa ºi ne mai bucurãm de încã o zi, uitând cã fiecare zi pentru noi în plus, poate fi o zi în minus, în viaþa altora ! Dumnezeu sã îl ocroteascã ºi binecuvînteze! De prisos sã mai spun alte cuvinte !" Cine este ºeful statului? Cine controleazã parchetul? Cine îl are pe generalul Eugen Bãdãlan ca deputat democrat-liberal? În primul rând, userul Apex ar trebui sã solicite PD-L-ului excluderea din partid a generalului în cauzã, sã solicite parlamentarilor democrat-liberali sã-i ridice imunitatea parlamentarã, iar preºedintele Traian Bãsescu sã solicite parchetului începerea urmãririi penale. Cum este posibil, domnule Apex , sã ai în curte unul dintre criminali ºi totodatã sã "deplângi" soarta lui Mãrieº? Cinismul este o virtute pentru dumneata?
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 12:59
Multe lucruri nu cunoaºteþi. Faceþi afirmaþii în ceea ce mã priveºte cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu ºi alþii, poate la fel ca aceea a lui Mãrieº, pe care nici nu o banuiþi ! Din pãcate de aceea a ajuns aceastã þarã unde este, datoritã într-o anumitã mãsurã vouã, precum ºi-a unor generali sau alþii ca ei !
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 14:03
De la: Apex, la data 2009-10-09 12:59:25Multe lucruri nu cunoaºteþi. Faceþi afirmaþii în ceea ce mã priveºte cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu ºi alþii, poate la fel ca aceea a lui Mãrieº, pe care nici nu o banuiþi ! Din pãcate de aceea a ajuns aceastã þarã unde este, datoritã într-o anumitã mãsurã vouã, precum ºi-a unor generali sau alþii ca ei ! Domnule Apex, trebuie sã vã dau dreptate. Vã rog sã aveþi îngãduinþã pentru greºeala pe care am fãcut-o, dezvãluind celor de pe forum cã generalul Eugen Bãdãlan, fost torþionar în decembrie 1989 la Timiºoara, este colegul dumneavoastrã de partid. Pânã aici, cred cã veþi avea clemenþã faþã de mine. În schimb, în legãturã cu dezvãluirea faptului cã generalul în cauzã este ºi deputat democrat-liberal, merit urecheala dumneavoastrã. Citez „din pãcate de aceea a ajuns aceastã þarã unde este, datoritã într-o anumitã mãsurã vouã”. Aveþi dreptate ! La alegerile parlamentare de anul trecut aþi reuºit sã-i construiþi generalului o biografie de invidiat, iar un ins oarecare de pe forum distruge tiparul de încadrare în tipurile de modele pedeliste : torþionari, vânzãtori de flote, sifonatori de bani publici, delapidatori etc... Sã nu uitaþi de construirea biografiei lui Traian Bãsescu. Principiile deja le-am învãþat ºi, de data aceasta, pentru a-mi feri urechile, am sã tac... sau mai bine îmi pun cãciula !
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 10:09
Mãºtile urâtului
Cristian Tudor Popescu, Gândul, 12 octombrie 2009 Citez: ""Fãrã poezie, mã bãiatule, viaþa e pustie!" Vi-l mai amintiþi pe ªtefan Mihãilescu-Brãila în "Secretul lui Bacchus", milionarul falsificator de vinuri, lãcrimând beat mangã, cuprins de tânguieli poetice? Îl credeam efigia perfectã a momentelor "de suflet" care îi traverseazã pe urangutanii lirici. Aceºtia, altfel niºte brute perfecte, simt nevoia din când în când, mai ales în campanie electoralã, sã întoarcã spre public o "faþã umanã". Spre public, cãci niciodatã aceste momente nu se consumã în solitudine. Animalul de circ are nevoie de public. Cu regret pentru marele actor, Traian Bãsescu, la Pro TV, a fost peste Mihãilescu-Brãila. D-sa i-a recitat lui Toni Grecu versuri proprii despre moartea mamei între douã hãhãieli cu gura pânã la ceafã. Nu cred cã era bãut, poate doar binedispus, aºa cã niºte lacrimi au venit de la sine. Ce peste Brãila, dl. preºedinte a fost mai tare ca Eminescu! Poetul care n-a fost niciodatã preºedinte scria: "O, mamã, dulce mamã, din negurã de vremi/ Pe freamãtul de frunze la tine tu mã chemi/ Deasupra criptei negre a sfântului mormânt/ Se scuturã salcâmii de toamnã ºi de vânt…" când mama lui, Raluca, era moartã demult. Eu nu ºtiu nici un mare poet al lumii care sã fi scris despre mama moartã ºi îngropatã în cimitir, când mama lui naturalã era în viaþã. Ca sã nu mai fie vreo îndoialã cã e vorba de mama d-sale ºi nu de o "mamã" poeticã, dl. Bãsescu, cu lejeritatea cunoscutã, a vãrsat ºi lacrimi. Mã întreb ce-o fi simþit vãzând secvenþa mama d-lui preºedinte, care, din câte cunosc, trãieºte la Constanþa. Încã."
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:40
De la: Apex, la data 2009-10-09 12:59:25Multe lucruri nu cunoaºteþi. Faceþi afirmaþii în ceea ce mã priveºte cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu ºi alþii, poate la fel ca aceea a lui Mãrieº, pe care nici nu o banuiþi ! Din pãcate de aceea a ajuns aceastã þarã unde este, datoritã într-o anumitã mãsurã vouã, precum ºi-a unor generali sau alþii ca ei ! si atunci ma mir si eu ca si @dinu111 : ce cautati in tabara lui Basescu ? nu-i el unul dintre beneficiarii sistemului comunist ,chit ca l-a infierat cu minie proletara ? cind ati fost ACOLO ,ce s-a strigat ? JOS COMUNISMUL ! ptr.ce s-a murit ,nu ptr. LIBERTATE si DEMOCRATIE si vi tu acum si spui ca omul admirat de tine vrea Democratie cind ataca Parlamentul si atenteaza la Libertatea Presei si a liberei exprimari de constiinta ? ca-l arunca peste Dunare pe unul ptr.ca-l critica ? ptr. ca daca-l critica pe el,ataca STATUL ? vai de capul meu ,pina unde poate merge acest om ?!? si tu si altii ca tine il preamariti si-i aplaudati aberatiile ,tot asa cum altii - la fel ca tine- il apladau pe iliescu si daruiau flori minerilor ,strigind : "moarte intelectualilor " ! nu mai da vina pe altii ! uita-te intii in inima si constiinta ta ! |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:56
All Things Grow With Love
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:08
Voi merge la vot pentru 2 motive: sa spun "NU" la referendum pe motiv de scamatorie electorala si sa ajut un om bun sa revina la meseria lui draga de mariner.
Totusi, eu cu cine votez? Cu Antonescu sau cu Geoana ? Intre ei doi aleg raul cel mai mic, pe Antonescu.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:48
Apex, cand vine commentul cu realizarile lui Traian Basescu si caracterizarea profilului sau ?
Mai asteptam mult ? Ce naiba, trece si turul doi si tu nik ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 15:46
De la: Dorinel, la data 2009-11-16 21:48:13Apex, cand vine commentul cu realizarile lui Traian Basescu si caracterizarea profilului sau ? Asteapta,fiule,asteapta ca eu mi-am propus sa astept Desecretizarea dosarului lui Hayssam.... ! dom'le, cind pui intrebarea corect : CUI II FOLOSEA aceasta secretizare,vine si raspunsul imediat ....
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 22:32
Prin extrapolare o þarã poate fi comparatã în anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor funcþionale care sunt interdependente între ele. Fiecare componentã, funcþie de starea sa, la un moment dat, reacþioneazã din "interiorul" organismului, conform vârstei, nivelului de conºtiinþã (nativã sau dobânditã) nivelului de culturã, experienþei de viaþã, situaþiei materiale ºi a modului cum a obþinut aceasta, conform temperamentului, locaþiei geografice, tradiþiei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, poziþiei în societate, componenþa ºi situaþia familiei sale, securitatea sa ºi a familiei în ceea ce priveºte viitorul. Fiecare componentã este "dependentã" în interior, de oricare punct care se aflã în imediata sa, " relativã apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot însã exista ºi componente, sã zicem temporal sau spaþial, poziþionate în afara sau în interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reacþiilor ºi rezultatul lor, chiar dacã nu interacþioneazã cu componentele organismului. Practic este o poziþionare, fie cã exiºti real în interior, fie cã exiºti real în exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi ºi analize din exterior, complect detaºat. Poziþionarea ºi luarea de atitudine, a fiecãrei componente, poate fi media stãrii generale a întregului. Fiind o componentã a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai puþin, cã vrem sau nu vrem, conºtient sau inconºtient, reprezentãm o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi proporþional pozitiv sau negativ, funcþie de cât de viciate sunt acele stãri, a fiecarei entitãþi în parte. La un moment dat acest organism, dacã are în componenþa sa, peste 50 la sutã componente negative, nu numeric, ci în ceea ce priveºte gradul de viciere, organismul se degradeazã. In situaþia României, balanþa este încã înclinatã spre starea "majoritarã", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, în lipsa unor informaþii reale ºi adevãrate, nu pot recunaºte componentele negative ºi organismul se degradeazã. Este exact ca un cancer pe care organismul nu îl poate indentifica ºi anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informaþii sã le recunoascã. In aceastã situaþie este România dupã 20 de ani. Pentru a recunoºte aceste celule care aplicã regulile lor ºi nu legile generale, celelalte componente trebuie sã cunoascã aceste reguli generale. In aceastã situaþie, pun întrebarea! - Câþi din structura acestui organism au cunoºtinþe elementare despre articolele principale din Constituþia României pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Preºedinte, pentru ce poate fi tras la rãspundere sau dacã, poate fi acuzat total, sau dacã au citit câteva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au rãsfoit Codul Civil, Codul de Procedurã Civilã, Codul Penal ºi Codul de Procedurã Penalã, pentru a putea sã recunoscã impostorul, "celula bolnavã", din marea masã ºi de a avea curajul necesar, pentru ca împreunã cu alte componente ale organismului sã anihileze asemenea celule ? In starea de metastazã a organismului, existã ramificaþii cu noduli de comandã, ramificaþii nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate sã gãseºti vinovat de starea generala de metastazã, numai capul unei ramificaþii, fãrã a nu le arãta ºi pe celelate, sau sã pretinzi cã nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem conºtieþi cã trebuie sã arãtãm ºi sã spunem cã întregul organism este bolnav, cã existã ramificaþii pe care trebuie sã le prezentãm aºa cum sunt în nocivitatea lor, ºi sã începem sã le combatem pe toate, pe toate odatã, nu numai una singurã ! Trebuie sã extirpãm tumora complect, dacã vrem o vindecare complectã ! De aceea este necesarã o restructurare fundamentalã a instituþiilor statului romãn, clasei politice, mentalului ºi stãrii de moralitate. Trebuie început cu modificarea Constituþiei. Micºorarea numãrului de parlamentari este extrem de necesarã, în situaþia în care este societatea romãnescã, þinând cont de gradul de corupþie ºi a faptului cã, fiecare din aceste cãpuºe ai banului public, pe ramificaþie în jos, întreþin poate peste o mie de alte posibilitãþi de cãpuºare a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, ºi a ramurei lui în jos. Nu putem avea coonºtiinþã civicã ºi cetãþeanescã adevaratã, punând între cei nocivi ºi ceilaþi, cuvinte de "apãrare" sau de justificare pãrtinitoare, de acuzare nejustificatã a celorlalþi. Trebuie sã vedem ºi sã expunem neapãrat, ºi partea de faþã murdarã care aparþine fiecãruia, pentru autocorecþie ! Ultimile exemple de viciere extremã, sunt de mult timp aceste celule cancerose, în primul rând Roºca Stãnescu ºi apoi Bogdan Chiriac, ºi sunt încã mulþi ca ei, prea mulþi ! La fel de viciaþi sunt unii comentatori ºi moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 ºi Realitatea TV, Trebuie sã înceteze comentariul ºi scrisul la ºmecherealã, la comandã cu tentã de instigaþie, de a profita sau de a beneficia sub o formã sau alta, dând din coate pentru avataje, fie materiale, fie de altã naturã, avantaje obþinute de la cei corupþi sau de la cei care au bãgat România în buzunarul lor sau o considerã buzunarul lor ! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 22:52
De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o þarã poate fi comparatã în anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor funcþionale care sunt interdependente între ele. Fiecare componentã, funcþie de starea sa, la un moment dat, reacþioneazã din "interiorul" organismului, conform vârstei, nivelului de conºtiinþã (nativã sau dobânditã) nivelului de culturã, experienþei de viaþã, situaþiei materiale ºi a modului cum a obþinut aceasta, conform temperamentului, locaþiei geografice, tradiþiei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, poziþiei în societate, componenþa ºi situaþia familiei sale, securitatea sa ºi a familiei în ceea ce priveºte viitorul. Fiecare componentã este "dependentã" în interior, de oricare punct care se aflã în imediata sa, " relativã apropiere", conjuctural sau permanent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 08:51
Apex,cand bagi oda aia promisa pentru Traian Basescu ?!Cum ziceai ,Traian Basescu este lasat la urma deoarece este "cireasa de pe tort" ?
Hai mai repede ca daca nu apuci sa o postezi in timp util iti pica marinelul tau drag si pleaca pe mare .Lasa dracu' prostiile asta Basesciene de campanie cu reducerea numarului de parlamentari ,stim toti ca Base vrea sa aiba in mana lui toate puterile statului :executivul in totalitate (il are deja),justitia(lucreaza inca,Monica Macovei nu a avut timp sa isi definitiveze opera) si legislativul (asta este ultima mare problema nerezolvata dar spera ca o sa-l ajute indivizi ca tine).Zici ca isi trage puteri sporite din dragoste pentru popor ? Lupta impotriva "cancerului" nu pentru puterea sa?Hai mai Apex,banal esti dom'le!Nici nu ma mira ca te aplauda Mytcor. |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 09:24
@apex,esti ucigator ! ai zis bine-bine-bine si,la un moment dat,ai virat brusc si drept in gard ai nimerit....parerea mea ! dar vreau sa-ti spun un banc,fix pe problema :
cearta mare intre diversele organe ale corpului pe motiv de cine-i seful ! si zice inima ca ea trebuie sa fie,ptr.ca de n-ar fi "motorul "functionabil,totul ar muri.....ba nu,zice creierul : eu sunt seful,intrucit eu coordonez totul....ei,si fiecare aduce argumentul sau si cearta continua pina cind rahatul zice : hahaha ,ba eu sunt seful ca daca nu ies o saptamina, muriti toti intoxicati ! rumoare,proteste dupa o saptamina,pe pctul de a-si da duhul,cedeaza toti santajului si-l declara SEF ! morala ? de atunci orice rahat poate deveni sef ! organismul nostru national,este otravit si intoxicat ,chiar nu va dati seama ?@mytcor,as vrea sa aflu de la tine cum va putea veni postasul si chenzina ,numai daca va iesi Base si nimeni altul decit el ?
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:23
FELICITÃRI Apex !....
" Germinatia fiecarui adevar ne pune corpul la teasc. Ne stoarcem viata de cîte ori cugetam, încît un gînditor absolut ar fi un schelet ce si-ar ascunde oasele în... transparenta gîndurilor. Paloarea e culoarea ce-o ia gîndirea pe fata omeneasca. Destin nu exista decît în actiune, fiindca numai în ea risti totul, fara sa stii unde vei ajunge. Politica — în sensul de exasperare a ceea ce-i istoric în om — este spatiul fatalitatii, abandonarea integrala fortelor constructive si destructive ale devenirii. Si în singuratate risti totul, dar aici fiind în clar cu ce se va întîmpla, luciditatea atenueaza irationalul soartei. Îti anticipezi viata, îti traiesti destinul ca un inevitabil fara surprize, caci, într-adevar, ce-i singuratatea daca nu viziunea trans-lucida a fatalitatii, maximum de luminozitate în agitatia oarba a vietii? Omul politic renunta la constiinta; singuraticul, la actiune. Unul traieste uitarea (si asta e politica); celalalt o cauta (si asta-i singuratatea). O filozofie a constiintei nu poate sfîrsi decît într-una a uitarii. Un om care practica o viata întreaga luciditatea ajunge un clasic al deznadejdii. " E. Cioran. |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:23
Probã cum vor sã fure România mai departe !
Iata ca Traian Basescu a stiut ce spune atunci cand s-a referit la parlamentari asa cum a facut-o: astazi s-a votat in Camera Deputatilor o lege prin care Registrul Comertului sa treaca din subordinea statului (Ministerul Justitiei) in subordinea unei entitati particulare comerciale (Camera de Comert si Industrie). De ce? Pentru ca Registrul Comertului inregistreaza venituri anuale de 40-50 de milioane de euro din diferite taxe percepute pentru diferite activitati (deschideri si inchideri de firme, verificari ale unor societati, statistici etc.). Deci, de ce ar intra acesti bani in bugetul de stat cand pot intra in conturi particulare? Dupa ce s-a mai incercat de vreo 4 ori in ultimii ani trecerea acestei legi de catre parlamentari (fiind declarata neconstitutionala la Curtea Constitutionala), iata ca tot nu se lasa si ieri au votat-o din nou. Care sunt interesele si filiera? Aceasta lege a fost initiata de catre Dan "Felix" Voiculescu (PC), Bogdan Ciuca (PC), Cristian David (PNL) si inca un liberal parca. Presedintele Camerei de Comert este Mihail Vlasov (PNL), acesta fiind initiatorul acestei legi in legislatura trecuta. Care este legatura? Cristian David este ginerele lui Mihail Vlasov, iar Dan "Felix" Voiculescu a cumparat (probabil la un pret foarte convenabil) de la Mihail Vlasov depozitele Romexpo. Daca sunteti curiosi si doriti sa stiti mai multe puteti cauta pe Google dupa numele protagonistilor din episodul de mai sus si veti vedea zecile de scandaluri in care toti acestia sunt implicati. Hoþul pune întodeauna pavãzã ºi scut de apãrare, cinstea altuia, pentru cã pe a lui a evacuat-o de mult pe partea de jos ! |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 16:04
De la: Apex, la data 2009-11-20 14:23:34Probã cum vor sã fure România mai departe ! sa nu carecumva sa crezi ca nu ma indigneaza si probabil pe fiecare om cinstit din tara ,tot jaful facut in tara asta,de 20 ani incoace ! sa nu crezi ca nu-mi doresc sa vina acea zi in care sa fie trasi TOTI la raspundere si fiecare-n parte ,ptr. ce-a facut in mandatul sau mai scurt si mai lung si sa PLATEASCA ! de ex. marele B ,incepind din '91 este mereu in functii inalte ....as vrea sa i se faca o analiza financiara a activitatii lui ca director,ca ministru;ca primar al capitalei,ca presedinte si sa i sa stabileasca cuantumul de datorie din datoria generala a tarii ! si ptr. fiecare-n parte ,pina la nivel de primar intr-o comuna oarecare,ptr. ca ei toti au participat/actionat constient sau "inconstient" la devalorizarea tarii ! .....sa nu incepeti iar ca El e singurul care etc.etc.etc.....@mytcor s-a suparat si a tras niste concluzii pripite,pe motiv ca n-am vrut sa dezbatem programul PDL.ului .... toate-s sublime dar, intre teorie si practica este o prapastie ,iar cind omul care promoveaza acel program il rescrie dupa cum are azi o inspiratie se alege praful !
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 16:36
De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 Gãboanþo, cred c-a dat culmea ghinionului peste tine, ai fãcut pe toanta ºi-ai rãmas aºa !... ..cum poþi debita o aºa prostie?... ...pensia nu þi-o plãteºte T.Bãsescu, Tãriceanu, Iliescu , Constantinescu...etc, etc...þi-o plãteºte ADMINNISTRATORUL FONDULUI DE PENSII dintr-un cont la care tu ai cotizat pe toatã durata în care te-ai aflat în câmpul cu flori al muncii. Pensia îþî este plãtitã din proprii tãi bani Gãboanþo, dacã acel cont a fost devalizat, prost administrat, prost investit ºi ºi ºi.....poºtaºul nu va mai suna . Sistemul de dupã Gãboanþo, sistemul ticãloºit....nu-þi va mai plãti pensia, din cauza lui poºtaºul nu va suna. Atunci are sã vã sune doar ultimul ceas. |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:43
De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 si tu ai ghinion....cu carul,sa stii ! eu nu uit ce mi se spune ,asa ca, reciteste ce ura ai putut pune in aruncatura cu postasul si chenzina ! cu cine crezi ca stai de vorba,mytcore ? c-un copil pe care-l invirti cum vrei tu,spunindu-i ba una ,ba alta si el sa ramina cu gura cascata la tine ?! SISTEMUL TICALOSIT are in fruntea sa pe CEL MAI DEMN REPREZENTANT AL LUI : BASESCU ! este Emblema acelei epoci in care am trait si care nu doreste sa plece si,in buna traditie bolsevica promoveaza lupta de clasa ,dizolvarea parlamentului, astuparea gurii presei care ne tot aduce aminte cine-i el de fapt ! .....parca ziceai cindva ca ai o clarvedere : uita-te bine la el.....se vede din ce in ce mai bine cine-i el ! uita-te bine !
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:50
De la: gabigabi, la data 2009-11-20 17:43:22De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 ...aþi face bine sã vã uitaþi întãi la voi ºi pe lânga voi !...în rest....fericiþi cei sãraci cu duhul cã a lor va fi împaratia cerurilor.... scuze Gãboanþo, sistemul nu-i ticãloºit, este de-a dreptul mafiot !... |
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:56
De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 cum îți poți permite sã vorbești așa cu o doamnã? ce fel de gentleman ești ?cere-i scuze lui gabi imediat..... în plus..nu ai fãcut decât sã demonstrezi cã nu știi absolut nimic despre sistemul de pensii din românia... **Pensia îþî este plãtitã din proprii tãi bani Gãboanþo** total greșit , mytcor... pensiile de acum sunt plãtite din banii care provin de la cei care cotizeazã ACUM la casa de pensii..tinerii care lucrezã și plãtesc casa de pensii plãtesc în realitate pensiile pensionarilor....nu pensia pe care o vor avea ei când vor deveni la rândul lor pensionari.... mytcor...în 2007 s-a constatat cã numãrul angajaților din românia ajunsese mult mai mic decât numãrul pensionarilor...și astfel pensiile erau din ce în ce mai mici....de aceea s-a dat o lege prin care s-a introdus pensia privatã obligatorie (adicã....pilonul 2 de pensie).... ce presupune asta....acei 9 % care reprezintã cotizația unui angajat astãzi cãtre casa de pensii sã fie redistribuiți...astfel...doar 7 % sã meargã cãtre stat , iar 2% sã fie depuși în contul unei bãnci pe care o alege clientul ...acei bani urmeazã sã fie investiți , iar la vârsta pensionãrii omul sã primescã pensie doar din banii ãia.... cu timpul...cota cãtre casa privatã de pensii va crește ...și în final se va ajunge ca doar 2% din salariu sã meargã cãtre casa de pensii de stat , iar restul de 7 (sau chiar 8%) sã meargã cãtre casa privatã....astfel..omul acela va primi la brãtrânețe pensie din banii pe care i-a depus el de-a lungul vieții.... aș putea sã-ți explic și cum funcționeazã al treilea pilon , dar acela reprezintã doar pensii facultative....pilonul 1 și 2 sunt , în schimb obligatorii.... deci..ai reținut? și sã nu mai jignești lumea...
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:59
De la: mytcor, la data 2009-11-20 17:50:34De la: gabigabi, la data 2009-11-20 17:43:22De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 va fi ,mytcor... pânã atunci...dacã doamna gabi nu are pensie mare se datoreazã faptului cã economia româneascã e la pãmânt...și oamenii având salarii mici..plãtesc și dãri mici cãtre stat....inclusiv casa de pensii.... o soluție pentru creșterea pensiilor ar fi redresarea economiei...redresare care nu se poate face decât dacã se apeleazã la investiții...iar investitorii vor veni dacã va scãdea cota de impozitare.... crin antonescu președinte
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:00
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 Ioanna, tu mergi ºi te plimbã putin !...ok ? |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:02
De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 așa îmi mulțumești pentru cã ți-am explicat cum funcționeazã piloanele de pensii în românia?
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:29
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 18:02:06De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30 stie ioana cum functioneaza,dupa cum stiu si eu si intr-un fel aceasta discutie am avut-o cu Silviu pe topicul lui Base, dar nici el si nici mytcor n-a vazut discutia....pe ei in clipa de fata nu-i mai intereseaza nimic decit sa toarne venin....tu intelegi Ioana de unde izvoraste ura asta,ca eu nu inteleg ? niste talibani !
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:02
...voi vorbiþi despre pilonii 2ºi 3....lasaþi-l pe Vosganian, pe Pogea, pe Tanãsescu, pe care s-o mai gãsi acolo în cossa nostra guvernamentalãºi nu numai....
numai "deºtepþi", toþi unul ºi unu' !... garantarea banilor voºtrii directionaþi acolo obligatoriu, vi-i garanteazã cineva ?...
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:16
De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:02:48 ...voi vorbiþi despre pilonii 2ºi 3....lasaþi-l pe Vosganian, pe Pogea, pe Tanãsescu, pe care s-o mai gãsi acolo în cossa nostra guvernamentalãºi nu numai.... da..sunt garantați.... banca nu are voie sã cheltuiascã din ei..... cel mai grav lucru care i s-ar putea unui om ar fii ca banca sã obținã profit 0 din investirea lor , însã de pierdut nu se pierd ...în suma aia nu are voie sã intre nimeni.... dacã o bancã dã faliment banii din fondul de pensii se transferã automat în contul altei bãnci....și astfel omul acela nu pierde pensia.... |
|
|
|

dom'le, cind pui intrebarea corect : CUI II FOLOSEA aceasta secretizare,vine si raspunsul imediat ....
Hai mai repede ca daca nu apuci sa o postezi in timp util iti pica marinelul tau drag si pleaca pe mare .Lasa dracu' prostiile asta Basesciene de campanie cu reducerea numarului de parlamentari ,stim toti ca Base vrea sa aiba in mana lui toate puterile statului :executivul in totalitate (il are deja),justitia(lucreaza inca,Monica Macovei nu a avut timp sa isi definitiveze opera) si legislativul (asta este ultima mare problema nerezolvata dar spera ca o sa-l ajute indivizi ca tine).Zici ca isi trage puteri sporite din dragoste pentru popor ?
Lupta impotriva "cancerului" nu pentru puterea sa?Hai mai Apex,banal esti dom'le!Nici nu ma mira ca te aplauda Mytcor.
toate-s sublime dar, intre teorie si practica este o prapastie ,iar cind omul care promoveaza acel program il rescrie dupa cum are azi o inspiratie
se alege praful !
ce fel de gentleman ești ?