back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

România între cumpene. preºedintele româniei !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:22

De la: Apex, la data 2009-10-05 19:48:13Vulgaritatea �i vocabularul obscen este o component� pe care nu o pute�i controla ?

Care este motivul pentru care sunte�i �mpotriva acestei ��ri �i a acestui popor ? De ce sunte�i du�manii acestei ��ri �i pentru ce ? Vocabularul vulagar �n lipsa argument�rii pertinente �i civilizate, de mult s-a imprimat �n subcon�tientul vostru ! Voi altfel nu pute�i reac�iona ! Ce aveti cu Rom�nia �i poporul Rom�n ?

C�t de ideal ar fi ca suma ideilor bune s� ne uneasc� �i nu opiniile contradictorii s� ne despart�, privind o ac�iune, un subiect sau un con�inut, pe to�i ! Din p�cate unii oameni, mai ales la unele popoare care au tr�it sociopolitic �n anumite sisteme �i dictaturi, sunt subiectivi din subcon�tient sau chiar instinctiv egoi�ti �i ceea ce g�ndesc, o fac numai prin prisma experien�elor strict personale, de multe ori extrem de limitate. S� nu uit�m niciodat� c�t de rari sunt acei oameni, care reu�esc s� treac� peste o problem� personal�, rezultat al unei nemul�umirii fa�� de, aten�ie, nu �ara care a fost l�ca�ul na�terii sale, ci fa�� de unii oameni care o populeaz� vremelnic, la un moment dat ! Ace�tia reac�ioneaz� �n numele tuturor, �mpotriva acelor vremelnici �i nu �n numele problemei lor personale. �ns� din p�cate, mul�i reac�ioneaz� �mpotriva ��rii care este cu totul altceva �i nu �mpotriva acelor vremelnici. �ara este teritoriu, trecut, prezent, viitor, oameni buni, b�tr�ni, copii, cimitirele noastre cu str�bunii no�trii, bisericile, cultura noastr�, tradi�ia noastr�, etc.

chiar scrii frumos dar, iti reamintesc ce-ai scis cu minuta ta :"Conformatia mea politica o stabilesc conform stadiului in care se gaseste tara si societatea in care ma aflu. In acest moment ma aflu in Romania !" ....asa e : TARA este teritoriu,trecut ,prezent si viitor,etcetc.....iar tu incalci tot ce spui aici prin fraza citata de mine mai sus si prin propaganda ptr. Basescu ! si nu ne putem uni cu toti intr-o simtire si sa-l adulam,asa cum o faci tu, ptr. ca eu-de ex., cred ca ne-a facut suficient rau pina acum si ar trebui sa ne lase-n pace !

Raporteaza abuz de limbaj
Apex

370 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 00:44

api.ning.com/files/bYvR4W7hlIDl6k7E8jXE4rb*FqhzTn7eg5IOrAANgr*0c..." alt=""/>

api.ning.com/files/JOtgTmaudxvOFLDJqyuP5qnkvBj0q3X8RCLFnbIYZUJSp..." alt=""/>

Dl. Teodor M�rie� �i �ncheie a 65-a zi de grev� a foamei !
De prisos este existen�a unora dintre noi. De prisos c� am uitat s� fim oameni!
De prisos c� ne scul�m diminea�a �i ne mai bucur�m de �nc� o zi, uit�nd c� fiecare zi pentru noi �n plus, poate fi o zi �n minus, �n via�a altora !
Dumnezeu s� �l ocroteasc� �i binecuv�nteze!
De prisos s� mai spun alte cuvinte !

www.asociatia21decembrie.ro/

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 08:33

�mi vine s� vomit c�nd sus�in�torii lui B�sescu vorbesc despre revolu�ie sau despre M�rie�. Ni�te nenoroci�i de securi�ti, ni�te fo�ti tor�ionari arat�, chipurile, mil�.
Ace�ti psihopa�i �ntineaz� voit memoria celor c�zu�i �n decembrie 1989.

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
9am151336

1 mesaj
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 09:47

sunt criticati toti! unii cu argumente , altii decat de dragul de a fi criticati
dar care este bun cu adevarat ?
actuala conducere ce a facut? adus tara la piere!
suficient !
sa vedem si altceva !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:39

Ce spune userul pro B�sescu Apex?
Citez :
"Dl. Teodor M�rie� �i �ncheie a 65-a zi de grev� a foamei !br /
De prisos este existen�a unora dintre noi. De prisos c� am uitat s� fim oameni!
De prisos c� ne scul�m diminea�a �i ne mai bucur�m de �nc� o zi, uit�nd c� fiecare zi pentru noi �n plus, poate fi o zi �n minus, �n via�a altora !
Dumnezeu s� �l ocroteasc� �i binecuv�nteze!
De prisos s� mai spun alte cuvinte !"

Cine este �eful statului? Cine controleaz� parchetul? Cine �l are pe generalul Eugen B�d�lan ca deputat democrat-liberal? �n primul r�nd, userul Apex ar trebui s� solicite PD-L-ului excluderea din partid a generalului �n cauz�, s� solicite parlamentarilor democrat-liberali s�-i ridice imunitatea parlamentar�, iar pre�edintele Traian B�sescu s� solicite parchetului �nceperea urm�ririi penale.
Cum este posibil, domnule Apex , s� ai �n curte unul dintre criminali �i totodat� s� "depl�ngi" soarta lui M�rie�?
Cinismul este o virtute pentru dumneata?

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
Apex

370 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 12:59

Multe lucruri nu cunoa�te�i. Face�i afirma�ii �n ceea ce m� prive�te cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu �i al�ii, poate la fel ca aceea a lui M�rie�, pe care nici nu o banui�i ! Din p�cate de aceea a ajuns aceast� �ar� unde este, datorit� �ntr-o anumit� m�sur� vou�, precum �i-a unor generali sau al�ii ca ei !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 14:03

De la: Apex, la data 2009-10-09 12:59:25Multe lucruri nu cunoa�te�i. Face�i afirma�ii �n ceea ce m� prive�te cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu �i al�ii, poate la fel ca aceea a lui M�rie�, pe care nici nu o banui�i ! Din p�cate de aceea a ajuns aceast� �ar� unde este, datorit� �ntr-o anumit� m�sur� vou�, precum �i-a unor generali sau al�ii ca ei !

Domnule Apex, trebuie s� v� dau dreptate. V� rog s� ave�i �ng�duin�� pentru gre�eala pe care am f�cut-o, dezv�luind celor de pe forum c� generalul Eugen B�d�lan, fost tor�ionar �n decembrie 1989 la Timi�oara, este colegul dumneavoastr� de partid. P�n� aici, cred c� ve�i avea clemen�� fa�� de mine.
�n schimb, �n leg�tur� cu dezv�luirea faptului c� generalul �n cauz� este �i deputat democrat-liberal, merit urecheala dumneavoastr�. Citez �din p�cate de aceea a ajuns aceast� �ar� unde este, datorit� �ntr-o anumit� m�sur� vou�.
Ave�i dreptate ! La alegerile parlamentare de anul trecut a�i reu�it s�-i construi�i generalului o biografie de invidiat, iar un ins oarecare de pe forum distruge tiparul de �ncadrare �n tipurile de modele pedeliste : tor�ionari, v�nz�tori de flote, sifonatori de bani publici, delapidatori etc...
S� nu uita�i de construirea biografiei lui Traian B�sescu. Principiile deja le-am �nv��at �i, de data aceasta, pentru a-mi feri urechile, am s� tac... sau mai bine �mi pun c�ciula !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 10:09

M�tile ur�tului
Cristian Tudor Popescu, G�ndul, 12 octombrie 2009
Citez:
""F�r� poezie, m� b�iatule, via�a e pustie!" Vi-l mai aminti�i pe �tefan Mih�ilescu-Br�ila �n "Secretul lui Bacchus", milionarul falsificator de vinuri, l�crim�nd beat mang�, cuprins de t�nguieli poetice? �l credeam efigia perfect� a momentelor "de suflet" care �i traverseaz� pe urangutanii lirici. Ace�tia, altfel ni�te brute perfecte, simt nevoia din c�nd �n c�nd, mai ales �n campanie electoral�, s� �ntoarc� spre public o "fa�� uman�". Spre public, c�ci niciodat� aceste momente nu se consum� �n solitudine. Animalul de circ are nevoie de public.

Cu regret pentru marele actor, Traian B�sescu, la Pro TV, a fost peste Mih�ilescu-Br�ila. D-sa i-a recitat lui Toni Grecu versuri proprii despre moartea mamei �ntre dou� h�h�ieli cu gura p�n� la ceaf�. Nu cred c� era b�ut, poate doar binedispus, a�a c� ni�te lacrimi au venit de la sine. Ce peste Br�ila, dl. pre�edinte a fost mai tare ca Eminescu! Poetul care n-a fost niciodat� pre�edinte scria: "O, mam�, dulce mam�, din negur� de vremi/ Pe fream�tul de frunze la tine tu m� chemi/ Deasupra criptei negre a sf�ntului morm�nt/ Se scutur� salc�mii de toamn� �i de v�nt�" c�nd mama lui, Raluca, era moart� demult. Eu nu �tiu nici un mare poet al lumii care s� fi scris despre mama moart� �i �ngropat� �n cimitir, c�nd mama lui natural� era �n via��. Ca s� nu mai fie vreo �ndoial� c� e vorba de mama d-sale �i nu de o "mam�" poetic�, dl. B�sescu, cu lejeritatea cunoscut�, a v�rsat �i lacrimi. M� �ntreb ce-o fi sim�it v�z�nd secven�a mama d-lui pre�edinte, care, din c�te cunosc, tr�ie�te la Constan�a. �nc�."

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:40

De la: Apex, la data 2009-10-09 12:59:25Multe lucruri nu cunoa�te�i. Face�i afirma�ii �n ceea ce m� prive�te cu mult prea departe de-o realitate prin care am trecut eu �i al�ii, poate la fel ca aceea a lui M�rie�, pe care nici nu o banui�i ! Din p�cate de aceea a ajuns aceast� �ar� unde este, datorit� �ntr-o anumit� m�sur� vou�, precum �i-a unor generali sau al�ii ca ei !

si atunci ma mir si eu ca si @dinu111 : ce cautati in tabara lui Basescu ? nu-i el unul dintre beneficiarii sistemului comunist ,chit ca l-a infierat cu minie proletara ? cind ati fost ACOLO ,ce s-a strigat ? JOS COMUNISMUL ! ptr.ce s-a murit ,nu ptr. LIBERTATE si DEMOCRATIE si vi tu acum si spui ca omul admirat de tine vrea Democratie cind ataca Parlamentul si atenteaza la Libertatea Presei si a liberei exprimari de constiinta ? ca-l arunca peste Dunare pe unul ptr.ca-l critica ? ptr. ca daca-l critica pe el,ataca STATUL ? vai de capul meu ,pina unde poate merge acest om ?!? si tu si altii ca tine il preamariti si-i aplaudati aberatiile ,tot asa cum altii - la fel ca tine- il apladau pe iliescu si daruiau flori minerilor ,strigind : "moarte intelectualilor " ! nu mai da vina pe altii ! uita-te intii in inima si constiinta ta !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:56

All Things Grow With Love
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:08

Voi merge la vot pentru 2 motive: sa spun "NU" la referendum pe motiv de scamatorie electorala si sa ajut un om bun sa revina la meseria lui draga de mariner.
Totusi, eu cu cine votez? Cu Antonescu sau cu Geoana ? Intre ei doi aleg raul cel mai mic, pe Antonescu.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:48

Apex, cand vine commentul cu realizarile lui Traian Basescu si caracterizarea profilului sau ?
Mai asteptam mult ? Ce naiba, trece si turul doi si tu nik ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 15:46

De la: Dorinel, la data 2009-11-16 21:48:13Apex, cand vine commentul cu realizarile lui Traian Basescu si caracterizarea profilului sau ?
Mai asteptam mult ? Ce naiba, trece si turul doi si tu nik ?

Asteapta,fiule,asteapta ca eu mi-am propus sa astept Desecretizarea dosarului lui Hayssam.... ! dom'le, cind pui intrebarea corect : CUI II FOLOSEA aceasta secretizare,vine si raspunsul imediat ....

Apex

370 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 22:32

Prin extrapolare o �ar� poate fi comparat� �n anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor func�ionale care sunt interdependente �ntre ele. Fiecare component�, func�ie de starea sa, la un moment dat, reac�ioneaz� din "interiorul" organismului, conform v�rstei, nivelului de con�tiin�� (nativ� sau dob�ndit�) nivelului de cultur�, experien�ei de via��, situa�iei materiale �i a modului cum a ob�inut aceasta, conform temperamentului, loca�iei geografice, tradi�iei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, pozi�iei �n societate, componen�a �i situa�ia familiei sale, securitatea sa �i a familiei �n ceea ce prive�te viitorul. Fiecare component� este "dependent�" �n interior, de oricare punct care se afl� �n imediata sa, " relativ� apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot �ns� exista �i componente, s� zicem temporal sau spa�ial, pozi�ionate �n afara sau �n interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reac�iilor �i rezultatul lor, chiar dac� nu interac�ioneaz� cu componentele organismului. Practic este o pozi�ionare, fie c� exi�ti real �n interior, fie c� exi�ti real �n exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi �i analize din exterior, complect deta�at.

Pozi�ionarea �i luarea de atitudine, a fiec�rei componente, poate fi media st�rii generale a �ntregului. Fiind o component� a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai pu�in, c� vrem sau nu vrem, con�tient sau incon�tient, reprezent�m o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi propor�ional pozitiv sau negativ, func�ie de c�t de viciate sunt acele st�ri, a fiecarei entit��i �n parte. La un moment dat acest organism, dac� are �n componen�a sa, peste 50 la sut� componente negative, nu numeric, ci �n ceea ce prive�te gradul de viciere, organismul se degradeaz�. In situa�ia Rom�niei, balan�a este �nc� �nclinat� spre starea "majoritar�", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, �n lipsa unor informa�ii reale �i adev�rate, nu pot recuna�te componentele negative �i organismul se degradeaz�.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu �l poate indentifica �i anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informa�ii s� le recunoasc�. In aceast� situa�ie este Rom�nia dup� 20 de ani. Pentru a recuno�te aceste celule care aplic� regulile lor �i nu legile generale, celelalte componente trebuie s� cunoasc� aceste reguli generale. In aceast� situa�ie, pun �ntrebarea!

- C��i din structura acestui organism au cuno�tin�e elementare despre articolele principale din Constitu�ia Rom�niei pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Pre�edinte, pentru ce poate fi tras la r�spundere sau dac�, poate fi acuzat total, sau dac� au citit c�teva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au r�sfoit Codul Civil, Codul de Procedur� Civil�, Codul Penal �i Codul de Procedur� Penal�, pentru a putea s� recunosc� impostorul, "celula bolnav�", din marea mas� �i de a avea curajul necesar, pentru ca �mpreun� cu alte componente ale organismului s� anihileze asemenea celule ?

In starea de metastaz� a organismului, exist� ramifica�ii cu noduli de comand�, ramifica�ii nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate s� g�se�ti vinovat de starea generala de metastaz�, numai capul unei ramifica�ii, f�r� a nu le ar�ta �i pe celelate, sau s� pretinzi c� nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem con�tie�i c� trebuie s� ar�t�m �i s� spunem c� �ntregul organism este bolnav, c� exist� ramifica�ii pe care trebuie s� le prezent�m a�a cum sunt �n nocivitatea lor, �i s� �ncepem s� le combatem pe toate, pe toate odat�, nu numai una singur� ! Trebuie s� extirp�m tumora complect, dac� vrem o vindecare complect� !

De aceea este necesar� o restructurare fundamental� a institu�iilor statului rom�n, clasei politice, mentalului �i st�rii de moralitate. Trebuie �nceput cu modificarea Constitu�iei. Mic�orarea num�rului de parlamentari este extrem de necesar�, �n situa�ia �n care este societatea rom�nesc�, �in�nd cont de gradul de corup�ie �i a faptului c�, fiecare din aceste c�pu�e ai banului public, pe ramifica�ie �n jos, �ntre�in poate peste o mie de alte posibilit��i de c�pu�are a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, �i a ramurei lui �n jos.

Nu putem avea coon�tiin�� civic� �i cet��eanesc� adevarat�, pun�nd �ntre cei nocivi �i ceila�i, cuvinte de "ap�rare" sau de justificare p�rtinitoare, de acuzare nejustificat� a celorlal�i. Trebuie s� vedem �i s� expunem neap�rat, �i partea de fa�� murdar� care apar�ine fiec�ruia, pentru autocorec�ie ! Ultimile exemple de viciere extrem�, sunt de mult timp aceste celule cancerose, �n primul r�nd Ro�ca St�nescu �i apoi Bogdan Chiriac, �i sunt �nc� mul�i ca ei, prea mul�i ! La fel de vicia�i sunt unii comentatori �i moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 �i Realitatea TV, Trebuie s� �nceteze comentariul �i scrisul la �mechereal�, la comand� cu tent� de instiga�ie, de a profita sau de a beneficia sub o form� sau alta, d�nd din coate pentru avataje, fie materiale, fie de alt� natur�, avantaje ob�inute de la cei corup�i sau de la cei care au b�gat Rom�nia �n buzunarul lor sau o consider� buzunarul lor !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 22:52

De la: Apex, la data 2009-11-19 22:32:13Prin extrapolare o �ar� poate fi comparat� �n anumite limite, cu un organism. Un organism care este constituit din totalitatea punctelor func�ionale care sunt interdependente �ntre ele. Fiecare component�, func�ie de starea sa, la un moment dat, reac�ioneaz� din "interiorul" organismului, conform v�rstei, nivelului de con�tiin�� (nativ� sau dob�ndit�) nivelului de cultur�, experien�ei de via��, situa�iei materiale �i a modului cum a ob�inut aceasta, conform temperamentului, loca�iei geografice, tradi�iei zonale, a obiceiurilor, familiei din care provine, pozi�iei �n societate, componen�a �i situa�ia familiei sale, securitatea sa �i a familiei �n ceea ce prive�te viitorul. Fiecare component� este "dependent�" �n interior, de oricare punct care se afl� �n imediata sa, " relativ� apropiere", conjuctural sau permanent.
Pot �ns� exista �i componente, s� zicem temporal sau spa�ial, pozi�ionate �n afara sau �n interiorul acestui organism, dar care cunosc mecanismul reac�iilor �i rezultatul lor, chiar dac� nu interac�ioneaz� cu componentele organismului. Practic este o pozi�ionare, fie c� exi�ti real �n interior, fie c� exi�ti real �n exterior, dar vezi fenomenele conform unei vederi �i analize din exterior, complect deta�at.

Pozi�ionarea �i luarea de atitudine, a fiec�rei componente, poate fi media st�rii generale a �ntregului. Fiind o component� a acestui "organism ", marea majoritate mai mult sau mai pu�in, c� vrem sau nu vrem, con�tient sau incon�tient, reprezent�m o parte a acestuia, cu componente negative sau pozitive. Ceea ce va produce sau genera acest organism, va fi propor�ional pozitiv sau negativ, func�ie de c�t de viciate sunt acele st�ri, a fiecarei entit��i �n parte. La un moment dat acest organism, dac� are �n componen�a sa, peste 50 la sut� componente negative, nu numeric, ci �n ceea ce prive�te gradul de viciere, organismul se degradeaz�. In situa�ia Rom�niei, balan�a este �nc� �nclinat� spre starea "majoritar�", nu cea numeric, ci spre un numar redus de componnte cu un nivel de viciere catrastofal de mare. Celelate componente, �n lipsa unor informa�ii reale �i adev�rate, nu pot recuna�te componentele negative �i organismul se degradeaz�.

Este exact ca un cancer pe care organismul nu �l poate indentifica �i anihila, deorece "celulele" viciate au "exteriorul" la fel ca celulele normale, iar anticorpii nu au informa�ii s� le recunoasc�. In aceast� situa�ie este Rom�nia dup� 20 de ani. Pentru a recuno�te aceste celule care aplic� regulile lor �i nu legile generale, celelalte componente trebuie s� cunoasc� aceste reguli generale. In aceast� situa�ie, pun �ntrebarea!

- C��i din structura acestui organism au cuno�tin�e elementare despre articolele principale din Constitu�ia Rom�niei pentru a realiza, ce poate sau nu poate face un Pre�edinte, pentru ce poate fi tras la r�spundere sau dac�, poate fi acuzat total, sau dac� au citit c�teva principii fundamentale de: Drept civil, sau, au r�sfoit Codul Civil, Codul de Procedur� Civil�, Codul Penal �i Codul de Procedur� Penal�, pentru a putea s� recunosc� impostorul, "celula bolnav�", din marea mas� �i de a avea curajul necesar, pentru ca �mpreun� cu alte componente ale organismului s� anihileze asemenea celule ?

In starea de metastaz� a organismului, exist� ramifica�ii cu noduli de comand�, ramifica�ii nocive mari, mai mici sau egale. Nu se poate s� g�se�ti vinovat de starea generala de metastaz�, numai capul unei ramifica�ii, f�r� a nu le ar�ta �i pe celelate, sau s� pretinzi c� nu faci parte din celelalte ramuri nocive! Unii suntem con�tie�i c� trebuie s� ar�t�m �i s� spunem c� �ntregul organism este bolnav, c� exist� ramifica�ii pe care trebuie s� le prezent�m a�a cum sunt �n nocivitatea lor, �i s� �ncepem s� le combatem pe toate, pe toate odat�, nu numai una singur� ! Trebuie s� extirp�m tumora complect, dac� vrem o vindecare complect� !

De aceea este necesar� o restructurare fundamental� a institu�iilor statului rom�n, clasei politice, mentalului �i st�rii de moralitate. Trebuie �nceput cu modificarea Constitu�iei. Mic�orarea num�rului de parlamentari este extrem de necesar�, �n situa�ia �n care este societatea rom�nesc�, �in�nd cont de gradul de corup�ie �i a faptului c�, fiecare din aceste c�pu�e ai banului public, pe ramifica�ie �n jos, �ntre�in poate peste o mie de alte posibilit��i de c�pu�are a banului public. Fiecare parlamentar poate produce pagube de milioane, sau zeci de miloane de euro, conform gradului de nocivitate a acestuia, �i a ramurei lui �n jos.

Nu putem avea coon�tiin�� civic� �i cet��eanesc� adevarat�, pun�nd �ntre cei nocivi �i ceila�i, cuvinte de "ap�rare" sau de justificare p�rtinitoare, de acuzare nejustificat� a celorlal�i. Trebuie s� vedem �i s� expunem neap�rat, �i partea de fa�� murdar� care apar�ine fiec�ruia, pentru autocorec�ie ! Ultimile exemple de viciere extrem�, sunt de mult timp aceste celule cancerose, �n primul r�nd Ro�ca St�nescu �i apoi Bogdan Chiriac, �i sunt �nc� mul�i ca ei, prea mul�i ! La fel de vicia�i sunt unii comentatori �i moderatori ai posturilor de tv. Antena 3 �i Realitatea TV, Trebuie s� �nceteze comentariul �i scrisul la �mechereal�, la comand� cu tent� de instiga�ie, de a profita sau de a beneficia sub o form� sau alta, d�nd din coate pentru avataje, fie materiale, fie de alt� natur�, avantaje ob�inute de la cei corup�i sau de la cei care au b�gat Rom�nia �n buzunarul lor sau o consider� buzunarul lor !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 08:51

Apex,cand bagi oda aia promisa pentru Traian Basescu ?!Cum ziceai ,Traian Basescu este lasat la urma deoarece este "cireasa de pe tort" ? Hai mai repede ca daca nu apuci sa o postezi in timp util iti pica marinelul tau drag si pleaca pe mare .Lasa dracu' prostiile asta Basesciene de campanie cu reducerea numarului de parlamentari ,stim toti ca Base vrea sa aiba in mana lui toate puterile statului :executivul in totalitate (il are deja),justitia(lucreaza inca,Monica Macovei nu a avut timp sa isi definitiveze opera) si legislativul (asta este ultima mare problema nerezolvata dar spera ca o sa-l ajute indivizi ca tine).Zici ca isi trage puteri sporite din dragoste pentru popor ? Lupta impotriva "cancerului" nu pentru puterea sa?Hai mai Apex,banal esti dom'le!Nici nu ma mira ca te aplauda Mytcor.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 09:24

@apex,esti ucigator ! ai zis bine-bine-bine si,la un moment dat,ai virat brusc si drept in gard ai nimerit....parerea mea ! dar vreau sa-ti spun un banc,fix pe problema :
cearta mare intre diversele organe ale corpului pe motiv de cine-i seful ! si zice inima ca ea trebuie sa fie,ptr.ca de n-ar fi "motorul "functionabil,totul ar muri.....ba nu,zice creierul : eu sunt seful,intrucit eu coordonez totul....ei,si fiecare aduce argumentul sau si cearta continua pina cind rahatul zice : hahaha ,ba eu sunt seful ca daca nu ies o saptamina, muriti toti intoxicati ! rumoare,proteste dupa o saptamina,pe pctul de a-si da duhul,cedeaza toti santajului si-l declara SEF ! morala ? de atunci orice rahat poate deveni sef ! organismul nostru national,este otravit si intoxicat ,chiar nu va dati seama ?

@mytcor,as vrea sa aflu de la tine cum va putea veni postasul si chenzina ,numai daca va iesi Base si nimeni altul decit el ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:23

FELICIT�RI Apex !....

"
Germinatia fiecarui adevar ne pune corpul la teasc. Ne stoarcem viata de c�te ori cugetam, �nc�t un g�nditor absolut ar fi un schelet ce si-ar ascunde oasele �n... transparenta g�ndurilor. Paloarea e culoarea ce-o ia g�ndirea pe fata omeneasca.
Destin nu exista dec�t �n actiune, fiindca numai �n ea risti totul, fara sa stii unde vei ajunge. Politica � �n sensul de exasperare a ceea ce-i istoric �n om � este spatiul fatalitatii, abandonarea integrala fortelor constructive si destructive ale devenirii.
Si �n singuratate risti totul, dar aici fiind �n clar cu ce se va �nt�mpla, luciditatea atenueaza irationalul soartei. �ti anticipezi viata, �ti traiesti destinul ca un inevitabil fara surprize, caci, �ntr-adevar, ce-i singuratatea daca nu viziunea trans-lucida a fatalitatii, maximum de luminozitate �n agitatia oarba a vietii?
Omul politic renunta la constiinta; singuraticul, la actiune. Unul traieste uitarea (si asta e politica); celalalt o cauta (si asta-i
singuratatea).
O filozofie a constiintei nu poate sf�rsi dec�t �ntr-una a uitarii.
Un om care practica o viata �ntreaga luciditatea ajunge un clasic al deznadejdii. "

E. Cioran.

Apex

370 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:23

Prob� cum vor s� fure Rom�nia mai departe !

Iata ca Traian Basescu a stiut ce spune atunci cand s-a referit la parlamentari asa cum a facut-o: astazi s-a votat in Camera Deputatilor o lege prin care Registrul Comertului sa treaca din subordinea statului (Ministerul Justitiei) in subordinea unei entitati particulare comerciale (Camera de Comert si Industrie). De ce? Pentru ca Registrul Comertului inregistreaza venituri anuale de 40-50 de milioane de euro din diferite taxe percepute pentru diferite activitati (deschideri si inchideri de firme, verificari ale unor societati, statistici etc.). Deci, de ce ar intra acesti bani in bugetul de stat cand pot intra in conturi particulare? Dupa ce s-a mai incercat de vreo 4 ori in ultimii ani trecerea acestei legi de catre parlamentari (fiind declarata neconstitutionala la Curtea Constitutionala), iata ca tot nu se lasa si ieri au votat-o din nou. Care sunt interesele si filiera? Aceasta lege a fost initiata de catre Dan "Felix" Voiculescu (PC), Bogdan Ciuca (PC), Cristian David (PNL) si inca un liberal parca. Presedintele Camerei de Comert este Mihail Vlasov (PNL), acesta fiind initiatorul acestei legi in legislatura trecuta. Care este legatura? Cristian David este ginerele lui Mihail Vlasov, iar Dan "Felix" Voiculescu a cumparat (probabil la un pret foarte convenabil) de la Mihail Vlasov depozitele Romexpo. Daca sunteti curiosi si doriti sa stiti mai multe puteti cauta pe Google dupa numele protagonistilor din episodul de mai sus si veti vedea zecile de scandaluri in care toti acestia sunt implicati.

Ho�ul pune �ntodeauna pav�z� �i scut de ap�rare, cinstea altuia, pentru c� pe a lui a evacuat-o de mult pe partea de jos !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 16:04

De la: Apex, la data 2009-11-20 14:23:34Prob� cum vor s� fure Rom�nia mai departe !

Iata ca Traian Basescu a stiut ce spune atunci cand s-a referit la parlamentari asa cum a facut-o: astazi s-a votat in Camera Deputatilor o lege prin care Registrul Comertului sa treaca din subordinea statului (Ministerul Justitiei) in subordinea unei entitati particulare comerciale (Camera de Comert si Industrie). De ce? Pentru ca Registrul Comertului inregistreaza venituri anuale de 40-50 de milioane de euro din diferite taxe percepute pentru diferite activitati (deschideri si inchideri de firme, verificari ale unor societati, statistici etc.). Deci, de ce ar intra acesti bani in bugetul de stat cand pot intra in conturi particulare? Dupa ce s-a mai incercat de vreo 4 ori in ultimii ani trecerea acestei legi de catre parlamentari (fiind declarata neconstitutionala la Curtea Constitutionala), iata ca tot nu se lasa si ieri au votat-o din nou. Care sunt interesele si filiera? Aceasta lege a fost initiata de catre Dan "Felix" Voiculescu (PC), Bogdan Ciuca (PC), Cristian David (PNL) si inca un liberal parca. Presedintele Camerei de Comert este Mihail Vlasov (PNL), acesta fiind initiatorul acestei legi in legislatura trecuta. Care este legatura? Cristian David este ginerele lui Mihail Vlasov, iar Dan "Felix" Voiculescu a cumparat (probabil la un pret foarte convenabil) de la Mihail Vlasov depozitele Romexpo. Daca sunteti curiosi si doriti sa stiti mai multe puteti cauta pe Google dupa numele protagonistilor din episodul de mai sus si veti vedea zecile de scandaluri in care toti acestia sunt implicati.

Ho�ul pune �ntodeauna pav�z� �i scut de ap�rare, cinstea altuia, pentru c� pe a lui a evacuat-o de mult pe partea de jos !

sa nu carecumva sa crezi ca nu ma indigneaza si probabil pe fiecare om cinstit din tara ,tot jaful facut in tara asta,de 20 ani incoace ! sa nu crezi ca nu-mi doresc sa vina acea zi in care sa fie trasi TOTI la raspundere si fiecare-n parte ,ptr. ce-a facut in mandatul sau mai scurt si mai lung si sa PLATEASCA ! de ex. marele B ,incepind din '91 este mereu in functii inalte ....as vrea sa i se faca o analiza financiara a activitatii lui ca director,ca ministru;ca primar al capitalei,ca presedinte si sa i sa stabileasca cuantumul de datorie din datoria generala a tarii ! si ptr. fiecare-n parte ,pina la nivel de primar intr-o comuna oarecare,ptr. ca ei toti au participat/actionat constient sau "inconstient" la devalorizarea tarii ! .....sa nu incepeti iar ca El e singurul care etc.etc.etc.....@mytcor s-a suparat si a tras niste concluzii pripite,pe motiv ca n-am vrut sa dezbatem programul PDL.ului .... toate-s sublime dar, intre teorie si practica este o prapastie ,iar cind omul care promoveaza acel program il rescrie dupa cum are azi o inspiratie se alege praful !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 16:36

De la: gabigabi, la data 2009-11-20 09:24:30
@mytcor,as vrea sa aflu de la tine cum va putea veni postasul si chenzina ,numai daca va iesi Base si nimeni altul decit el ?

G�boan�o, cred c-a dat culmea ghinionului peste tine, ai f�cut pe toanta �i-ai r�mas a�a !...

..cum po�i debita o a�a prostie?...
...pensia nu �i-o pl�te�te T.B�sescu, T�riceanu, Iliescu , Constantinescu...etc, etc...�i-o pl�te�te ADMINNISTRATORUL FONDULUI DE PENSII dintr-un cont la care tu ai cotizat pe toat� durata �n care te-ai aflat �n c�mpul cu flori al muncii.
Pensia ��� este pl�tit� din proprii t�i bani G�boan�o, dac� acel cont a fost devalizat, prost administrat, prost investit �i �i �i.....po�ta�ul nu va mai suna .

Sistemul de dup� G�boan�o, sistemul tic�lo�it....nu-�i va mai pl�ti pensia, din cauza lui po�ta�ul nu va suna.

Atunci are s� v� sune doar ultimul ceas.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:43

De la: mytcor, la data 2009-11-20 16:36:54

G�boan�o, cred c-a dat culmea ghinionului peste tine, ai f�cut pe toanta �i-ai r�mas a�a !...

...pensia nu �i-o pl�te�te T.B�sescu, T�riceanu, Iliescu , Constantinescu...etc, etc...�i-o pl�te�te ADMINNISTRATORUL FONDULUI DE PENSII dintr-un cont la care tu ai cotizat pe toat� durata �n care te-ai aflat �n c�mpul cu flori al muncii.
Pensia ��� este pl�tit� din proprii t�i bani G�boan�o, dac� acel cont a fost devalizat, prost administrat, prost investit �i �i �i.....po�ta�ul nu va mai suna .

Sistemul de dup� G�boan�o, sistemul tic�lo�it....nu-�i va mai pl�ti pensia, din cauza lui po�ta�ul nu va suna.

si tu ai ghinion....cu carul,sa stii ! eu nu uit ce mi se spune ,asa ca, reciteste ce ura ai putut pune in aruncatura cu postasul si chenzina ! cu cine crezi ca stai de vorba,mytcore ? c-un copil pe care-l invirti cum vrei tu,spunindu-i ba una ,ba alta si el sa ramina cu gura cascata la tine ?! SISTEMUL TICALOSIT are in fruntea sa pe CEL MAI DEMN REPREZENTANT AL LUI : BASESCU ! este Emblema acelei epoci in care am trait si care nu doreste sa plece si,in buna traditie bolsevica promoveaza lupta de clasa ,dizolvarea parlamentului, astuparea gurii presei care ne tot aduce aminte cine-i el de fapt ! .....parca ziceai cindva ca ai o clarvedere : uita-te bine la el.....se vede din ce in ce mai bine cine-i el ! uita-te bine !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:50

De la: gabigabi, la data 2009-11-20 17:43:22

si tu ai ghinion....cu carul,sa stii ! eu nu uit ce mi se spune ,asa ca, reciteste ce ura ai putut pune in aruncatura cu postasul si chenzina ! cu cine crezi ca stai de vorba,mytcore ? c-un copil pe care-l invirti cum vrei tu,spunindu-i ba una ,ba alta si el sa ramina cu gura cascata la tine ?! SISTEMUL TICALOSIT are in fruntea sa pe CEL MAI DEMN REPREZENTANT AL LUI : BASESCU ! este Emblema acelei epoci in care am trait si care nu doreste sa plece si,in buna traditie bolsevica promoveaza lupta de clasa ,dizolvarea parlamentului, astuparea gurii presei care ne tot aduce aminte cine-i el de fapt ! .....parca ziceai cindva ca ai o clarvedere : uita-te bine la el.....se vede din ce in ce mai bine cine-i el ! uita-te bine !

...a�i face bine s� v� uita�i �nt�i la voi �i pe l�nga voi !...�n rest....ferici�i cei s�raci cu duhul c� a lor va fi �mparatia cerurilor....

scuze G�boan�o, sistemul nu-i tic�lo�it, este de-a dreptul mafiot !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:56

cum �ți poți permite s� vorbești așa cu o doamn�? ce fel de gentleman ești ?
cere-i scuze lui gabi imediat.....

�n plus..nu ai f�cut dec�t s� demonstrezi c� nu știi absolut nimic despre sistemul de pensii din rom�nia...

**Pensia ��� este pl�tit� din proprii t�i bani G�boan�o**

total greșit , mytcor...

pensiile de acum sunt pl�tite din banii care provin de la cei care cotizeaz� ACUM la casa de pensii..tinerii care lucrez� și pl�tesc casa de pensii pl�tesc �n realitate pensiile pensionarilor....nu pensia pe care o vor avea ei c�nd vor deveni la r�ndul lor pensionari....
mytcor...�n 2007 s-a constatat c� num�rul angajaților din rom�nia ajunsese mult mai mic dec�t num�rul pensionarilor...și astfel pensiile erau din ce �n ce mai mici....de aceea s-a dat o lege prin care s-a introdus pensia privat� obligatorie (adic�....pilonul 2 de pensie)....
ce presupune asta....acei 9 % care reprezint� cotizația unui angajat ast�zi c�tre casa de pensii s� fie redistribuiți...astfel...doar 7 % s� mearg� c�tre stat , iar 2% s� fie depuși �n contul unei b�nci pe care o alege clientul ...acei bani urmeaz� s� fie investiți , iar la v�rsta pension�rii omul s� primesc� pensie doar din banii �ia....
cu timpul...cota c�tre casa privat� de pensii va crește ...și �n final se va ajunge ca doar 2% din salariu s� mearg� c�tre casa de pensii de stat , iar restul de 7 (sau chiar 8%) s� mearg� c�tre casa privat�....astfel..omul acela va primi la br�tr�nețe pensie din banii pe care i-a depus el de-a lungul vieții....
aș putea s�-ți explic și cum funcționeaz� al treilea pilon , dar acela reprezint� doar pensii facultative....pilonul 1 și 2 sunt , �n schimb obligatorii....
deci..ai reținut?

și s� nu mai jignești lumea...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:59

De la: mytcor, la data 2009-11-20 17:50:34
De la: gabigabi, la data 2009-11-20 17:43:22

...a�i face bine s� v� uita�i �nt�i la voi �i pe l�nga voi !...�n rest....ferici�i cei s�raci cu duhul c� a lor va fi �mparatia cerurilor....

va fi ,mytcor...
p�n� atunci...dac� doamna gabi nu are pensie mare se datoreaz� faptului c� economia rom�neasc� e la p�m�nt...și oamenii av�nd salarii mici..pl�tesc și d�ri mici c�tre stat....inclusiv casa de pensii....
o soluție pentru creșterea pensiilor ar fi redresarea economiei...redresare care nu se poate face dec�t dac� se apeleaz� la investiții...iar investitorii vor veni dac� va sc�dea cota de impozitare....

crin antonescu președinte

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:00

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 17:56:29

�n plus..nu ai f�cut dec�t s� demonstrezi c� nu știi absolut nimic despre sistemul de pensii din rom�nia...

total greșit , mytcor...

pensiile de acum sunt pl�tite din banii care provin de la cei care cotizeaz� ACUM la casa de pensii..tinerii care lucrez� și pl�tesc casa de pensii pl�tesc �n realitate pensiile pensionarilor....nu pensia pe care o vor avea ei c�nd vor deveni la r�ndul lor pensionari....
mytcor...�n 2007 s-a constatat c� num�rul angajaților din rom�nia ajunsese mult mai mic dec�t num�rul pensionarilor...și astfel pensiile erau din ce �n ce mai mici....de aceea s-a dat o lege prin care s-a introdus pensia privat� obligatorie (adic�....pilonul 2 de pensie)....
ce presupune asta....acei 9 % care reprezint� cotizația unui angajat ast�zi c�tre casa de pensii s� fie redistribuiți...astfel...doar 7 % s� mearg� c�tre stat , iar 2% s� fie depuși �n contul unei b�nci pe care o alege clientul ...acei bani urmeaz� s� fie investiți , iar la v�rsta pension�rii omul s� primesc� pensie doar din banii �ia....
cu timpul...cota c�tre casa privat� de pensii va crește ...și �n final se va ajunge ca doar 2% din salariu s� mearg� c�tre casa de pensii de stat , iar restul de 7 (sau chiar 8%) s� mearg� c�tre casa privat�....astfel..omul acela va primi la br�tr�nețe pensie din banii pe care i-a depus el de-a lungul vieții....
aș putea s�-ți explic și cum funcționeaz� al treilea pilon , dar acela reprezint� doar pensii facultative....pilonul 1 și 2 sunt , �n schimb obligatorii....
deci..ai reținut?

Ioanna, tu mergi �i te plimb� putin !...ok ?

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:02

De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42

total greșit , mytcor...

deci..ai reținut?

așa �mi mulțumești pentru c� ți-am explicat cum funcționeaz� piloanele de pensii �n rom�nia?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:29

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-20 18:02:06
De la: mytcor, la data 2009-11-20 18:00:42

total greșit , mytcor...

deci..ai reținut?

așa �mi mulțumești pentru c� ți-am explicat cum funcționeaz� piloanele de pensii �n rom�nia?

stie ioana cum functioneaza,dupa cum stiu si eu si intr-un fel aceasta discutie am avut-o cu Silviu pe topicul lui Base, dar nici el si nici mytcor n-a vazut discutia....pe ei in clipa de fata nu-i mai intereseaza nimic decit sa toarne venin....tu intelegi Ioana de unde izvoraste ura asta,ca eu nu inteleg ? niste talibani !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:02

...voi vorbi�i despre pilonii 2�i 3....lasa�i-l pe Vosganian, pe Pogea, pe Tan�sescu, pe care s-o mai g�si acolo �n cossa nostra guvernamental�i nu numai....

numai "de�tep�i", to�i unul �i unu' !...

garantarea banilor vo�trii directiona�i acolo obligatoriu, vi-i garanteaz� cineva ?...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:16

De la: mytcor, la data 2009-11-20 19:02:48 ...voi vorbi�i despre pilonii 2�i 3....lasa�i-l pe Vosganian, pe Pogea, pe Tan�sescu, pe care s-o mai g�si acolo �n cossa nostra guvernamental�i nu numai....

numai "de�tep�i", to�i unul �i unu' !...

garantarea banilor vo�trii directiona�i acolo obligatoriu, vi-i garanteaz� cineva ?...

da..sunt garantați....
banca nu are voie s� cheltuiasc� din ei.....
cel mai grav lucru care i s-ar putea unui om ar fii ca banca s� obțin� profit 0 din investirea lor , �ns� de pierdut nu se pierd ...�n suma aia nu are voie s� intre nimeni....
dac� o banc� d� faliment banii din fondul de pensii se transfer� automat �n contul altei b�nci....și astfel omul acela nu pierde pensia....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului România între cumpene. Preºedintele României !
Mergi la: