Info
x
Divertisment :))
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 00:53
De la: nastasemihail, la data 2009-11-25 00:50:14Nu mai beti mai mult ca va faceti praf ficatul si nervii. Eu nu mai beau asa mult. Adica aproape deloc. eu beau de nevoie..uneori,de pilda ca cu criza m-am trezit aproape disponibilizata
Raporteaza abuz de limbaj |
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 00:58
De la: crio, la data 2009-11-25 00:53:54De la: nastasemihail, la data 2009-11-25 00:50:14Nu mai beti mai mult ca va faceti praf ficatul si nervii. Eu nu mai beau asa mult. Adica aproape deloc. Un betiv merge pe strada. Se intalneste cu o doamna cu un carucior: -O, Doamne, iar vad dublu. -Nu, domnule, sunt gemeni. -Toti patru?
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 01:10
De la: crio, la data 2009-11-25 00:53:54De la: nastasemihail, la data 2009-11-25 00:50:14Nu mai beti mai mult ca va faceti praf ficatul si nervii. Eu nu mai beau asa mult. Adica aproape deloc. Demineața m-am sculat, Pe cărare m-am luat, Pe-o cărare necălcată, În rouă nescuturată. Cărarea călcându-o,.......................... |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 01:16
De la: crio, la data 2009-11-25 00:53:54Eu sint in criza de 20 ani. Ultima oara cind eram "normal" mergeam mai mult la orizontala ...acum merg drept....De la: nastasemihail, la data 2009-11-25 00:50:14Nu mai beti mai mult ca va faceti praf ficatul si nervii. Eu nu mai beau asa mult. Adica aproape deloc.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 01:18
vrei sa-ti spun ceva???? eu tocmai camerg drept si a naibii sa fiu sint cea mai corecta persoana din lume ei uiote de aia sint aproape fara job!!!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 01:22
De la: crio, la data 2009-11-25 01:18:07vrei sa-ti spun ceva???? eu tocmai camerg drept si a naibii sa fiu sint cea mai corecta persoana din lume ei uiote de aia sint aproape fara job!!! Să te văd lume ardzând N-aș mai sări să te stâng, Daș sări să te aprând; Să te văd ardzând în pară N-aș ieși nici pân-afară, Dacă văd că n-am tigneală; Să te văd ardzând în foc, Nici nu m-aș clăti din loc, Dacă văd că n-am noroc. Arde-ai, lume, din tri părți, Din tri părți cu lemne verdzi Și de-o parte cu uscate Că n-avui noroc, nici parte Numai de străinătate.
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 01:29
eu..am avut noroc de toate...
am iubit si-am suspinat, am urat si-am mangaiat doar am indraznit sa cred doar am sperat sa vad si am avut ochii larg deschisi catre luceferi demult stinsi dar niciodata nu am stiut ce -ascund niciodata nu m-am rugat plingind niciodata nu am cerut ceva ce sa fie doar al meu..cindva
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 20:53
Se duce un roman in Spania. Ce sa faca in timpul liber... Se duce la corida. Dupa corida, rupt de foame, se duce la restaurant si cere meniul. Ii aduce chelnerul meniul si, cand sa comande, toate extrem de scumpe. Cand la sfarsitul listei vede ceva ce suna ciudat, dar era ieftin. Cere si ii aduce chelnerul doua chestii mari, rotunde... bune rau. A doua zi are acelasi program. Comanda, numa ca acu' i-a adus la acelasi pret niste chestii mult mai mici.
- Chelner, ieri cu aceaiasi bani am mancat niste d'alea bune, mari, iar acu' sunt asa de mici! - Pai ieri a murit taurul, azi a murit toreadorul.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 13:41
Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
-Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute! Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banul pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. -Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil! N-am crezut ca esti in stare sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute! Nimeni nu a mai reusit! -Nici io n-am crezut, da' m-am dus la barul de vis-a-vis sa verific! |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 19:31
De la: serena, la data 2009-11-26 13:41:28Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu. O blonda ajunge la serviciu plangand in hohote. Seful o intreaba ingrijorat ce a patit la care ea raspunde: "Azi dimineata am primit telefon si am aflat ca mama a murit". Seful o consoleaza: "De ce nu te duci tu acasa azi sa te odihnesti? Si-asa nu avem de lucru prea mult. Blonda refuza spunand ca mai bine lucreaza ca sa mai uite de necaz. Dupa 2 ore seful trece pe langa biroul ei si o aude plangand si mai tare. "Ce s-a mai intamplat?" o intreaba. La care ea raspunde: "Tocmai a sunat sora mea si mi-a zis ca si mama ei a murit". |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:28
Un negru se duce la oficiul fortelor de munca din Africa de Sud.
- Buna ziua! As dori un loc de munca. - Sigur, cum sa nu, se poate, zise albul. Dar sa stiti ca nu mai avem decat un post de director la minele de diamante, daca va convine. - Bineinteles. - Salariul din pacate a mai scazut. Nu mai este 150.000 de dolari an ci 120.000. - Excelent spuse contrariat negrul. - Iar vila unde o sa locuiti nu are decat trei etaje, ne pare rau si pentru piscina care este deocamdata in constructie. Cat despre limuzina trebuie sa va multumiti cu un Lincoln pentru ca Mercedes-ul s-a stricat. - Chiar asa domnule!?, nu-mi vine sa cred!!! Dumneata iti bati joc de mine? - Pai cine a inceput primul ? |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:36
De la: serena, la data 2009-11-26 20:28:26Un negru se duce la oficiul fortelor de munca din Africa de Sud. Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat. Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune: - Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi: - Ioane, nu am vazut barbat de trei luni! Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion: - Si ce-ai facut??? - I-am pus picaturi in ochi!
|
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:37
In tirg, la un ardelean vine un domn frumos imbracat, si-i zice:
- Fain porcu' - Da, fain. - De vinzare.? - De vinzare. -Ce-i dai de mincare/ - Pai ,ii dam resturi de mincare de la noi. - In cazul asta, da-mi voie sa ma prezint, sint Ionescu de la protectia consumatorului. Cum iti permiti sa-i dai de mincare resturi, un milion de lei amenda. Alta zi, in tirg, de ardelean se apropie un domn imbracat frumos. -De vinzare e porcu' - Da de vinzare. -Si ce-i dai sa manince? Ardeleanul patit, raspunde: - Pai, ii dam sa manince din ce mincam si noi, si pe deasupra ii dam si pizza si cola. In cazul asta, da-mi voie sa ma prezint, sint Popescu de la protectia consumatorului. Cum iti permiti sa-i dai sa manince pizaa si cola cind sint milioane de oamenii care n-au ce minca. Un milion de lei amenda. Alta zi la tirg. -Fain porcu' Da, fain. -De vinzare? -Da, de vinzare. -Si ce maninca? Ardeleanul nervos si exasperat, zice: - Nu stiu , domnule. -Cum nu stii? -Pai, nu stiu, eu in fiecare dimineata ii pun in troaca una suta mie lei si el isi ia ce doreste |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:43
Trei soareci intr-un bar trageau shot-uri de tequila.Primul toarna un shot, isi umfla muschii si incepe: - Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun bulangiii de oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? Ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana , iau cascavalul si o sterg, ba!!! - Mama , ce tare e asta! Al doilea isi pune tequila, se scutura si zice: - Brrr, stiti voi grauntele alea mici si roz,bobitele alea de grau cu otrava ? Eu iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas! - Ba ... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava! Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga. - Unde fugi dementule? - Ma duc sa F__ pisica !!!
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:43
De la: 9am064173, la data 2009-11-26 20:37:06In tirg, la un ardelean vine un domn frumos imbracat, si-i zice: Un indian statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc... Intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul fixa de ceva timp punga de hartie. - Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari. Indianul dadu afirmativ din cap. - E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori: - Bun schimb ai facut...
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 20:49
Trei soti stateau la un pahar de vin.
primul spune: -Sotia mea a citit "Frumoasa din padurea" adormita si mi-a nascut o fetita frumoasa. Al doilea spune: -A mea a citit" Alba ca zapada" si mi-a nascut sapte pitici. Al treilea lesina. Dupa un pahar de apa omul isi revine si le spune: -A mea a citit'Ali-Baba si cei 40 de hoti |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 21:19
De la: 9am064173, la data 2009-11-26 20:49:55Trei soti stateau la un pahar de vin. Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta. De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor...... De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare. In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile. Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe "dotarile" incredibile ale femeii. Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus: - Buna dimineata, Parinte, buna dimineata Parinte, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat. Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti? A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta. Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un tanga minuscul, se indreapta catre ei. Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un "buna dimineata, Parinte" si se indeparteaza. Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga: - Doar o clipa, domnisoara. - Da, raspunde aceasta. - Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut stii ca suntem preoti fiind imbracati asa? - Parinte raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:03
Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice: - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta... Unul din naufragiati, insetat, zice: - Transforma oceanul in bere rece? Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice: - Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca!!!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:05
Un om se duce la Vatican si cere o audienta la papa. Toti mitropolitii si calugarii ce serveau papei s-au opus, cerindu-i omului sa le spuna lor ce are sa-i transmita. Omul a insistat totusi, spunindu-le ca trebuie neaparat sa-l vada personal pe papa.
In sfirsit, i s-a acordat audienta, a intrat la papa, s-au inchis usile, dar cei de-afara au ramas ascultind la usa, curiosi. Peste putin, il aud pe vizitator: "500 000 de dolari". Papa: - Nu pot, imi pare rau... Omul: 1 milion de dolari. Papa: imi pare rau, nu pot accepta. 2 milioane de dolari... Papa: imi pare rau domnul meu, dar nu pot accepta... Iese omul val-virtej din cabinet, si intra preotii vaticanului: Parinte, am auzit ce oferta ti-a facut omul, inaltimea ta stie ce nevoi are biserica, de ce n-ai acceptat? La care papa le raspunde: - Voi ati accepta ca dupa fiecare rugaciune, in loc de AMIN, sa spuneti COCA-COLA???
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 21:00
Dup-un chef cu tata socru,
Dă Sântămăria mică, O-ntrăbai p-a me' muiere Cu năcaz șî cu oftică: -Mă nevastă, șcii șeva?!... Uice-așa la o agică, Nu puceai să ai doi tați Șî să n-ai niși o mămică?!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 21:11
Dupa sase luni de fericire conjugala, Bill si Jane sedeau in fata focului, linistiti,cand se auzi un ciocanit in usa. Bill se duse si o deschise. Cine era? Soacra lui, cu doua geamantane.
- Vreau sa stau aici, spuse soacra. - Foarte bine. Acolo sa stai! Ii replica Bill. Si ii tranti usa in nas. |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 22:07
De la: 9am064173, la data 2009-12-02 21:11:22Dupa sase luni de fericire conjugala, Bill si Jane sedeau in fata focului, linistiti,cand se auzi un ciocanit in usa. Bill se duse si o deschise. Cine era? Soacra lui, cu doua geamantane. Păvălică lu Scovardă șî ortaca lui, Florica, Or plecat în lumea largă la Cicago-n Ameríca. Ș-acolo, cum nu făcură, cum făcură, țușe-i tata, Uice că să-mbogățîră șî-ntorc banii cu lopata. D-aia, Dumnezău să-i țînă, că nepotu Păvălică An dă an să-ntoarșe-n țară dă Sântămăria Mică. Cheamă lumea la negeie, parcă-i popa la altari, Ca să deie la tot natu cîce-o sută dă dolari. Ș-uice-așa, ne adunarăm, cum fășeam dă cîțva ani, Babe, moșî, copii dă țîță, să ne deie iară bani. -Draji săceni, înșepe-a spune, cum stăcea suit pă bină, Că oprisă lăutașii, la bisărică-n grăgină. Șciț voi, fata me, Doinița, o intrat la facultace Să să facă doftoriță, ș-acolo-s cam scumpe toace. D-aia, fi'ncă anu ăsta cheltuielili-s cam mari Iaca-i musai să vă dau numa șinșizăși dă dolari. Țîn-ce-atunși potop da zarvă, suduieli, fluierături, Cum ieșau bătu-le-ar focu, dîn spurcacili dă guri: -Pringeț hoțu!...Hoțu, hoțu!...zbiară baba lu Topală, C-ăsta vre' pă banii noșcii ca să-ș țînă proasta-n școală! |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:58
LA I.R.E. PE
UNU HANȚI MAI ANȚĂRȚ L-OR ANGAJAT, SĂ UMBLE DIN CASĂ-N CASĂ, LA CITIT ȘI LA-NCASAT. ȘI L-OR ÎNVĂȚAT PRĂ HANȚI SĂ CITEASCĂ LA CONTOR ȘI CUM MERS-OR KILOVAȚI SĂ IA BANII LA POPOR! DAR CUM HANȚI ROMÎNEȘTE N-O VORBIT LA EL IN SAT NU BAȘ STIE ȘI DE AIA SĂ VEDEȚI CE S-A-NTÎMPLAT! CÎND S-O DUS ÎN PRIMA CASĂ O MUIERE-N GANG ȘEDEA CÎND SĂ INTRE, GĂZDĂRIȚA ÎL ÎNTREBĂ CĂ CE VREA. HANȚI-ATUNCEA ÎI RĂSPUNDE: - IO ACUM TREBE VĂZUT, DUMNEATA ÎN LUNA ASTA CÎTE NUMERE FĂCUT ! GĂZDĂRIȚA SPĂRIATĂ, ÎL PRIVI DĂ SUS ÎN JOS ȘI ÎI SPUSĂ MÎNIOASĂ : DOMNULE FII SĂ RIOS! - SERIOS, RĂSPUNSĂ HANȚI. DE CÎND LUNA ÎNCEPUT IO LA FIECARE SCRIEM CÎTE NUMERE FĂCUT! - DOMNULE, O FI, DA ASTA NU-I UN LUCRU BAȘ FRUMOS ȘI NU CRED SOCOATA ASTA SĂ V-ADUCĂ V-UN FOLOS! - CUM SĂ NU (RĂSPUNSĂ HANȚI)! NUMERI TREBE SOCOTIT, FIINDCĂ DUPĂ ORICE NUMĂR TAXĂ TREBUIE PLĂTIT! FUGI MĂ NEAMȚULE D-AICEA, CĂ-Ț DAU UNA DE TE-OMOR C-AȘA TAXĂ NU O FOST NICI PRĂ VREMEA TURCILOR! Ș-APOI NU ȚI-OI DA IO TAXĂ FIINDCĂ TU NU AI VĂZUT ȘI NU ȘTII IO ȘI CU VICĂ CÎTE NUMERE-AM FĂCUT! -BA IO ȘTIU, RĂSPUNSĂ HANȚI, PENTRU CĂ IO CUM PRIVIT LA ȘCĂTULA DUMITALE, ȘTIU CÎT ESTE DE PLĂTIT! SOFI-ATUNCEA SPĂRIATĂ, PRĂ VICĂ-L STRIGĂ PLÎNGÎND ȘI ÎI SPUSĂ LA URECHE CE-AR AVEA NEAMȚUL DE GÎND! VICĂ SĂ-N FOIE ATUNCEA ȘI LUI NEMȚU-I ZISĂ-AȘA : - CÎT MI-S IO STĂPÎN AICEA, TU NU INTRI-N CASA MEA! HANȚI ÎȘI PIERDU RĂBDAREA ȘI I-O SPUS LU VICĂ : BINE! DAC Ă NU VEDEM ȘCĂTULA, IO TĂIEM MAȚU LA TINE! ȘI SĂ VEZI ATUNCI NEVASTA, CUM VENIT ÎNTUNECAREA TOATĂ TOAMNA, TOATĂ IARNA, CUM LUCRAT CU LUMÎNAREA! VICĂ SPERIAT ATUNCEA, CĂTRĂ SOFI SĂ ÎNTOARSĂ ȘI ÎI ZISĂ-N GURA MARE, ASCUNZÎNDU-SE PRIN CASĂ : -D Ă-I CE CERE MĂI MUIERE ȘI SĂ PLECE DRACU NEMȚU -PENTRU NIȘTE LEI ACOLO, N-OI LĂSA SĂ-MI TAIE MAȚU !
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:17
Ion se duce la Vasile.
-Da-mi si mie un chil de palinca pina o fac pe a mea. -Ia mai Ioane, ca doar sintem prieteni. Dupa doua zile, vine iar Ion. - Mai Vasile, mai da-mi un chil de tuica, ca n-am reusit s-o fac pe a mea. -Ia mai Ioane, ca o s-o faci tu , azi-miine. Dupa o saptamina, Vasile care statea cu Maria la masa, il vede pe Ion ca vine spre poarta lui. -Tu Marie, daca vine si intreaba de mine, zi-i ca nu-s acasa- zice Vasile si se ascunde sub pat. - Ziua buna Marie. -Ziua buna, Ioane. -Apoi Vasile unde este. -Nu-i acasa, zise ea. No, eu am venit cu alea doua chile de palinca, si cu inca o jumatate sa ne cinstim, ca intre prieteni. Dar daca Vasile nu-i acasa, ne-om cinsti doar noi. Se cinstesc, se incalzesc se suie in pat si se apuca de treaba. Vasile , de sub pat aude, simte oarece si cugeta adinc: "Mama ei de treaba, pusca am, gloante am , dar nu-s acasa. |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:19
Un preot si un cantor stateau pe marginea unei sosele cu o pancarta in mina pe care scria "Sfirsitul e aproape, pocaiti-va"
Pe linga ei treceau masini si imediat dupa fiecare masina se auzea o busitura si o explozie. Dupa o vreme cantorul intreba: "Parinte nu crezi ca ar fi mai bine sa scriem pe pancarta - "Podul din fata e rupt??" |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:46
- Cât costă această rochie? Vreau s-o cumpăr pentru soția mea.
- 2 milioane de lei, răspunde vânzătorul. Tânărul oftează și-și îndreaptă privirea spre altă rochie. - Dar aceasta? - Trei oftaturi, răspunde vânzătorul.
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:57
De la: 9am064173, la data 2009-12-04 11:19:23Un preot si un cantor stateau pe marginea unei sosele cu o pancarta in mina pe care scria "Sfirsitul e aproape, pocaiti-va" eu zic sa puna un semafor!
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:59
De la: serena, la data 2009-12-04 11:46:28- Cât costă această rochie? Vreau s-o cumpăr pentru soția mea. De cinci oftaturi si un suspin,ce-ți aduce MOȘU?
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:39
De la: coradu, la data 2009-12-04 17:59:05De la: serena, la data 2009-12-04 11:46:28- Cât costă această rochie? Vreau s-o cumpăr pentru soția mea. Tu vrei sa-l mituiesti cu oftaturi??
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:43
De la: coradu, la data 2009-12-04 17:59:05De la: serena, la data 2009-12-04 11:46:28- Cât costă această rochie? Vreau s-o cumpăr pentru soția mea. ..un pârț !!
|
|
|
|

Tu vrei sa-l mituiesti cu oftaturi??