Info
x
Divertisment :))
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 10:57
Un nebun scria o scrisoare catre parintii lui: - Mama si tata, ma simt bine aici. Avem piscina... ne da voie sa ne aruncam in ea de la etajul 3. Si directorul a zis ca daca o sa fim si mai cuminti o sa ne toarne si apa in ea!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 11:01
Ion pleaca la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. Dupa un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita.
Cei doi se intalnesc, Ion ii da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca. Gheorghe raspunde: -Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita? |
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:46
A fost odata un evreu intelept.. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in cap. Il chema Solomon.
Dupa el, a venit un alt evreu intelept. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in inima. Il chema Isus... Dupa el, a venit un al treilea evreu intelept. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in stomac. Il chema Marx. Dupa el, a venit un al patrulea evreu intelept, si a zis ca totul se poate reduce la ce ai intre picioare. Il chema Freud. La sfarsit, a venit un alt evreu, mai intelept decat toti si a zis: "Totul e relativ" Il chema Einstein
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:39
O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus `penis`. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:
PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH.
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 20:44
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 15:39:04O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus `penis`. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: daca-i zglobie si jucausa NU MAI CONTEAZA DIMENSIUNEA...
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 20:49
De la: Dorinel, la data 2009-09-26 14:08:15Cel mai scurt banc cu evrei: Haim si Itic si-au deschis restaurante. La Haim e coada zi si noapte la mititei,iar la Itic-faliment -Mai Haim,spune-mi si mie,cum faci tu mititeii,ca la tine lumea da buzna si a mine nu calca nimeni. -Pai cum sa-i fac,jumatate carne jumatate rahat. -Ah, pui si carne
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 20:53
De la: serena, la data 2009-09-26 18:11:14Intră un popă într-un restaurant și se asează la masă. Cheamă ospătarul și îl întreabă: Un preot explica la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva. - Parinte, il intrerupe un elev, tata spune ca ne tragem din maimute. - Asculta, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza. Eu vorbesc in general...
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 20:54
De la: coradu, la data 2009-09-28 20:44:58De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 15:39:04O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus `penis`. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: Sau o partida de sex e ca si una de bridge: iti trebuie fie un partener bun, fie o mana buna.
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 20:57
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 20:54:08De la: coradu, la data 2009-09-28 20:44:58De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 15:39:04O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus `penis`. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: tipa vine la o vrajitoare: - Ma iubesc doi. Spune-mi cine din ei va fi norocosul? Vrajitoarea pune cartile, apoi se uita atent la ea si spune: - Cel ce va avea noroc va fi Vasile - te vei casatori cu Ion. |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:00
De la: Dorinel, la data 2009-09-27 23:11:01-Cum gaseste un cioban o oaie in munti? Un arab la aeroport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isnt that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast... |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:04
Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
R: Mesterul Manole!
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:07
Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste cateva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba: - Ploua ? - Nu........ bate vantul.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:16
De la: serena, la data 2009-09-28 11:01:46Ion pleaca la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. Dupa un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita. Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca" apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?" "La fel!" zice strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 28,45". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot. A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!" . Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba: "Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru si pentru mine" adauga strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 72,38". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna. Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma domnule,cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotind-o din buzunar fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul, "acu' citiva ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti." "Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi; insa dumneata vei fi atit de bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!" "E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar." "Super tare!" zice chelnerita. "Auziti, da' care-i treaba cu strutzu'?" Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice: "A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curu' mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun."
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:16
O tanara se casatoreste si-i maruriseste unei amice maritate ca-i e tare frica de noaptea nuntii...Aceasta o sfatuieste ca in noaptea nuntii, ca sa fie mai usor, sa uite de frica, sa se apuce sa spuna lunile anului...
Vine noaptea nuntii si fata incepe: ia nu, ia nu, ianuare, fe, fe, februarie, mama, mama, martie, aaaaaaaaaa, aaaaaaaaaa, aprilie, mai, mai, mai, iu, iu, iu, iunie, iu, iu, iu, iulie, auuuuuuuuuuuuuu, auuuuuuuuu, august, se? se? septembrie, ooooooooooooo, oooooooooo, octombrie, no? no? NO ? ...noiembrie ?!? de ce? de ce? decembrie............
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:23
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:16:26O tanara se casatoreste si-i maruriseste unei amice maritate ca-i e tare frica de noaptea nuntii...Aceasta o sfatuieste ca in noaptea nuntii, ca sa fie mai usor, sa uite de frica, sa se apuce sa spuna lunile anului... Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba: -Ce e cu sacii astia? -A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva... Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude: -Guitz, Guitz! Sotul zice: -A, un purcelus...e bine! Da un picior la al doilea sac si aude: -Muu,Muuuuuu! -A, un vitelus...perfect! Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea. Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau: -IN P MEA, DACA TAC...ASTA INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI, BOULE! |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:24
In spital este adus un tip cu o fractura craniana.
Sora medicala completeaza fisa si intreaba: - Casatorit? - Nu, am avut un accident.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:25
O fetiță se uită pe gaura cheii în camera părinților.
La un moment dat, exclamă: "Și când te gândești ca pe mine vor să mă ducă la psihiatru, pentru că-mi sug degetul!"
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:29
19 km/h. Un politist uimit opreste autovehiculul
si cere explicatii. De la volan, o blonda raspunde zambind: - Respect limita de viteza indicata pe panouri. Scrie A19, atunci conduc cu 19 km/h. Politistul ii raspunde amuzat: - Dar A19 este numarul autostrazii. Puteti rula cu cel mult 130 km/h! La un moment dat vede si pasagera din dreapta si devine brusc ingrijorat. - Trebui sa va grabiti, prietena dv. este alba ca varul si pare sa fi e bolnava! La care blonda raspunde: - Aveti dreptate, am vazut si eu asta cand am iesit de pe A313. |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:30
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:04:43Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"? Ce a devenit Ana dupa ce a zidit-o Manole in fundatie? O femeie beton! știi ce făcea Manole când o zidea? Bodybuilding. ;) |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:31
De la: coradu, la data 2009-09-28 21:23:38De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:16:26O tanara se casatoreste si-i maruriseste unei amice maritate ca-i e tare frica de noaptea nuntii...Aceasta o sfatuieste ca in noaptea nuntii, ca sa fie mai usor, sa uite de frica, sa se apuce sa spuna lunile anului... Un om vorbea cu sotia lui: - Azi mi s-a întâmplat o chestie ciudata: în timp ce ma aflam în tramvai, un tip mi-a strigat: "Hopa sus IMPOTENTULE!". - Ei, sunt tot felul de nebuni, îi raspunse nevasta. Nu-i mai baga si tu în seama... A doua zi, în timp ce sotul mergea cu tramvaiul spre serviciu, acelasi individ se apropie de el si îi striga: - - Hopa sus PÂRÂCIOSULE !
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:33
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:25:44O fetiță se uită pe gaura cheii în camera părinților. Un bancher evreu isi insoara baiatul. - Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana ? - Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc - Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei. - Ah, nu stiam asta, tata. - Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul ; degetul directiei - indexul -, il intinzi ca sa indici un anumit lucru ; degetul casatoriei - inelarul - pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei - cel mic - pe care-l ridici cand bei cafea. - Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii. - Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit... degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos... pentru placere, fiule... il umezesti cu limba... . . .................. si numeri bancnotele ! |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:34
De la: coradu, la data 2009-09-28 21:30:14De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:04:43Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:36
De la: coradu, la data 2009-09-28 21:29:0219 km/h. Un politist uimit opreste autovehiculul Trei candidati dau examenul de conducere la scoala de politie. Instructorul care ii examineaza ii intreaba: - Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o baba. Ce calcati? - Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul. - Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea. - Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea. - Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:38
O blonda-si gaseste masina din parcare cu portiera infundata. > Un trecator binevoitor o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana cand portiera revine la forma initiala. > Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle. In timp ce era in plina activitate, o alta blonda apare: > - Ce faci draga? > - Pai uite suflu, ca sa indrept portiera. > - Vai draga, da' fraiera mai esti ! N-o sa reusesti niciodata ! > - De ce? > -Pai nu vezi c-ai ferestrele deschise..
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:40
- Doamnă, știți că soțul dv. vă înșeală?
- Bineînțeles, știu cu cine, știu unde și când, dar nu mi-am dat seama cu ce...
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:41
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:36:13De la: coradu, la data 2009-09-28 21:29:0219 km/h. Un politist uimit opreste autovehiculul Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura: - 96?...98?... 96!... 98!... Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se apropie si o intreaba: - Cu ce va pot ajuta? Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde: - Benzina mai proaspata, asa, din anul asta, nu aveti?
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:46
Bula si Lenuta erau casatoriti de 25 ani.
Intr-o zi, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta? Se rosi Lenuta un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselatat am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kg, l-am vandut .
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:59
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:46:55Bula si Lenuta erau casatoriti de 25 ani. Micul John intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei... Vazandu-l, tatal ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul. Il gaseste in camera cu bunica-sa care avea fusta ridicata iar el spatele ei. Taica-sau tipa : - John, dar ce naiba faci acolo ? Iar Johnny ii raspunde : - Nu e asa de amuzant cand e vorba de ma-ta, nu-i asa? |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:08
De la: coradu, la data 2009-09-28 21:33:37De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:25:44O fetiță se uită pe gaura cheii în camera părinților. Un tinar si o tinara, evrei, pregatindu-se pentru cununia religioasa se intilnesc cu rabbi pentru sfaturi. La plecare, rabbinul ii intreaba daca mai au si alte intrebari. Barbatul intreaba: - Rabbi, stiu ca traditia ne spune sa dansam barbatii cu barbatii si femeile cu femeile. Totusi, am dori aprobarea sa putem dansa impreuna. - Sub nici o forma - raspunse rabbi. Nu este permis ca barbatul sa danseze cu femeia. - Deci nici macar dupa casatorie nu pot sa dansez cu sotia mea? - Nu - raspunse rabbi. Este interzis. - OK - zise barbatul. Dar sex? Pot in sfirsit sa am sex cu sotia mea? - Bineinteles - raspunse rabbi. Sex este Mitzvah (bun) in casatorie, sa faceti copii! - OK. Dar ca pozitii? - Oricum. E mitzvah! - Femeia deasupra? - Bineinteles! E mitzvah! - Ciineste? - Bineinteles! E mitzvah! - Pe masa de bucatarie? - Bineinteles! E mitzvah! - Pe un covor de cauciuc, cu o sticluta cu ulei cald, citeva vibratoare, hamuri de piele, un borcanel de miere si cu citeva filme porno? - Bineinteles! E mitzvah! - Putem sa o facem si stind in picioare? - Nu, sub nici o forma, e interzis! - De ce ? intreba barbatul. - Poate sa devina dans!
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:14
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 22:08:07De la: coradu, la data 2009-09-28 21:33:37De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 21:25:44O fetiță se uită pe gaura cheii în camera părinților.
|
|
|
|