Info
x
Buna ziua!
|
marianabobita 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:12
sunt operata de cancer de la virsta de 26 ani si in urma acestei operatii sotul m-a lasat cu 4 copii care acum au la rindul lor copilasi.as sfatui pe toata lumea care ar afla de aceasta boala sa mearga imediat la doctor si sa nu dispere DUMNEZEU e sus si are grija de toti; si rai si buni.acum am 54 ani si sunt cea mai fericita femeie cu 6 nepotei care in fiecare simbata se aduna la masa mea.asta este cea mai mare bogatie de pe pamint.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 13:25
De la: marianabobita, la data 2009-06-07 16:12:08sunt operata de cancer de la virsta de 26 ani si in urma acestei operatii sotul m-a lasat cu 4 copii care acum au la rindul lor copilasi.as sfatui pe toata lumea care ar afla de aceasta boala sa mearga imediat la doctor si sa nu dispere DUMNEZEU e sus si are grija de toti; si rai si buni.acum am 54 ani si sunt cea mai fericita femeie cu 6 nepotei care in fiecare simbata se aduna la masa mea.asta este cea mai mare bogatie de pe pamint. ************ Multa sanatate ... si sa va bucurati cat mai mult de nepotei ...
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
LILY 18 mesaje Membru din: 20/02/2009 Oras: Sibiu |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 12:14
Felicitari sunteti o femeie puternica.
Multa sanatate si o viata lunga si linistita alaturi de familie.
|