back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pacat! am crezut si in asta.

jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 17:46

01 iunie 2009
Bucurestiul la 20 de ani dupa Revolutie, analizat de o jurnalista britanica: 'Romanii accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla'
Intr-un reportaj publicat in �The Independent�, Tessa Dunlop observa cum s-a schimbat Romania si ce a mai ramas aici din trecutul comunist. Ea povesteste insa pentru cotidianul.ro ca iubeste tara noastra si planuieste sa stea mai mult aici.

Tonele de asfalt, beton si marmura reprezinta mostenirea arhitectonica ceausista pe care Bucurestiul trebuie s-o poarte in spate ca pe o povara, descrie jurnalista britanica Tessa Dunlop arhitectura capitalei Romaniei, intr-un reportaj publicat in �The Independent�.

Desi Bucurestiul se regenereaza continuu, bunul-gust mai are de asteptat, mai subliniaza jurnalista. Dunlop marturiseste ca fantanile fara apa de pe Bulevardul Unirii si Monumentul Eroilor Revolutiei, supranumit �Cartoful tras in teapa� sau �Maslina din scobitoare�, nu i-au produs o impresie chiar placuta.

�Iubesc Romania, insa exista multe aspecte frustrante legate de ea�, explica jurnalista pentru cotidianul.ro, �planuiesc sa vin pentru sase luni in Romania, pentru a lucra la cartea autobiografica pe care o scriu�.

Ea are in plan o serie de articole: despre Delta Dunarii, despre Vlad Tepes si despre Bucurestiul �cool�.

�Deoarece Romania nu este privita drept o destinatie turistica importanta, este insa dificil sa publici articole despre aceasta tara in presa britanica�, se plange Dunlop.

Problema toaletelor din Casa Poporului si a consumatorilor pasivi

�Palatul Parlamentului reprezinta cea mai mare atractie turistica din Bucuresti si nu este promovata corespunzator. Eram cu niste prieteni din Newcastle si am reusit sa gasim cu greu intrarea, iar cand am intrat intr-un sfarsit a trebuit sa asteptam trei sferturi de ora pentru un ghid. N-am gasit nici o toaleta, n-am avut de unde sa ne cumparam cafele. Totul ar putea fi schimbat foarte usor. Spre exemplu, la Buckingham Palace te intampina o multime de zambete, e o agitatie continua, toata lumea e pregatita sa faca bani intr-o maniera onesta. La Palatul Parlamentului n-am avut pe ce sa-mi cheltuiesc banii. Mi s-a spus sa astept pana la jumatatea turului pentru a ma duce la toaleta.�

�In plus, se construieste haotic, hoteluri stralucitoare rasar peste noapte langa comori ridicate la inceputul secolului XX�, a mai adaugat Dunlop pentru cotidianul.ro.

De altfel, jurnalista are cateva critici si la adresa mentalitatii romanesti: �Una dintre consecintele comunismului a fost ca romanii nu actioneaza impreuna si accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla. Tolerati ineficienta, coruptia, iar in calitate de consumatori nu sunteti destul de exigenti, in conditiile in care aveti acum o piata libera si sunteti membri UE. Spre exemplu, am cumparat in Iasi un alt dictionar decat cel care imi trebuia, iar cand i-am spus cumnatului meu ca aveam de gand sa ma intorc la librarie si sa-l schimb, mi-a raspuns ca nu voi putea face asta. Mi s-a permis totusi sa imi schimb dictionarul�.

Dunlop ofera si o explicatie pentru aceste defecte: �N-ati avut o cultura a consumerismului timp de 30-40 de ani, astfel ca nu aveti prea multe asteptari. In Anglia pretindem anumite standarde, onestitate si unele drepturi ale consumatorului. Din moment ce nu ati fost incurajati sa consumati, cum v-ati fi putut da seama peste noapte care va sunt drepturile de consumatori? Nu cred ca in Romania consumatorii sunt tratati asa cum ar trebui�, spune britanica pentru cotidianul.ro.

Citeste articolul "Bucurestiul la 20 de ani dupa Revolutie, analizat de o jurnalista britanica: 'Romanii accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla'" integral in Cotidianul

Sursa: Cotidianul, 2 Iunie 2009
Publicat de Jiony la 22:16
01 iunie 2009
Bucurestiul la 20 de ani dupa Revolutie, analizat de o jurnalista britanica: 'Romanii accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla'
Intr-un reportaj publicat in �The Independent�, Tessa Dunlop observa cum s-a schimbat Romania si ce a mai ramas aici din trecutul comunist. Ea povesteste insa pentru cotidianul.ro ca iubeste tara noastra si planuieste sa stea mai mult aici.

Tonele de asfalt, beton si marmura reprezinta mostenirea arhitectonica ceausista pe care Bucurestiul trebuie s-o poarte in spate ca pe o povara, descrie jurnalista britanica Tessa Dunlop arhitectura capitalei Romaniei, intr-un reportaj publicat in �The Independent�.

Desi Bucurestiul se regenereaza continuu, bunul-gust mai are de asteptat, mai subliniaza jurnalista. Dunlop marturiseste ca fantanile fara apa de pe Bulevardul Unirii si Monumentul Eroilor Revolutiei, supranumit �Cartoful tras in teapa� sau �Maslina din scobitoare�, nu i-au produs o impresie chiar placuta.

�Iubesc Romania, insa exista multe aspecte frustrante legate de ea�, explica jurnalista pentru cotidianul.ro, �planuiesc sa vin pentru sase luni in Romania, pentru a lucra la cartea autobiografica pe care o scriu�.

Ea are in plan o serie de articole: despre Delta Dunarii, despre Vlad Tepes si despre Bucurestiul �cool�.

�Deoarece Romania nu este privita drept o destinatie turistica importanta, este insa dificil sa publici articole despre aceasta tara in presa britanica�, se plange Dunlop.

Problema toaletelor din Casa Poporului si a consumatorilor pasivi

�Palatul Parlamentului reprezinta cea mai mare atractie turistica din Bucuresti si nu este promovata corespunzator. Eram cu niste prieteni din Newcastle si am reusit sa gasim cu greu intrarea, iar cand am intrat intr-un sfarsit a trebuit sa asteptam trei sferturi de ora pentru un ghid. N-am gasit nici o toaleta, n-am avut de unde sa ne cumparam cafele. Totul ar putea fi schimbat foarte usor. Spre exemplu, la Buckingham Palace te intampina o multime de zambete, e o agitatie continua, toata lumea e pregatita sa faca bani intr-o maniera onesta. La Palatul Parlamentului n-am avut pe ce sa-mi cheltuiesc banii. Mi s-a spus sa astept pana la jumatatea turului pentru a ma duce la toaleta.�

�In plus, se construieste haotic, hoteluri stralucitoare rasar peste noapte langa comori ridicate la inceputul secolului XX�, a mai adaugat Dunlop pentru cotidianul.ro.

De altfel, jurnalista are cateva critici si la adresa mentalitatii romanesti: �Una dintre consecintele comunismului a fost ca romanii nu actioneaza impreuna si accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla. Tolerati ineficienta, coruptia, iar in calitate de consumatori nu sunteti destul de exigenti, in conditiile in care aveti acum o piata libera si sunteti membri UE. Spre exemplu, am cumparat in Iasi un alt dictionar decat cel care imi trebuia, iar cand i-am spus cumnatului meu ca aveam de gand sa ma intorc la librarie si sa-l schimb, mi-a raspuns ca nu voi putea face asta. Mi s-a permis totusi sa imi schimb dictionarul�.

Dunlop ofera si o explicatie pentru aceste defecte: �N-ati avut o cultura a consumerismului timp de 30-40 de ani, astfel ca nu aveti prea multe asteptari. In Anglia pretindem anumite standarde, onestitate si unele drepturi ale consumatorului. Din moment ce nu ati fost incurajati sa consumati, cum v-ati fi putut da seama peste noapte care va sunt drepturile de consumatori? Nu cred ca in Romania consumatorii sunt tratati asa cum ar trebui�, spune britanica pentru cotidianul.ro.

Citeste articolul "Bucurestiul la 20 de ani dupa Revolutie, analizat de o jurnalista britanica: 'Romanii accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla'" integral in Cotidianul

Sursa: Cotidianul, 2 Iunie 2009
Publicat de Jiony la 22:16

Raporteaza abuz de limbaj
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 17:50

Pacat! Am crezut si in asta. Ma refer la primarul Capitalei.
In cine mai pot sa cred acum?

Chiar nimeni nu poate sa ne scoata din mocirla?

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 17:54

�n primul an de mandat, Oprescu �i-a r�spl�tit sponsorii din campanie

Acest articol a aparut si in Academia Ca�avencu din 10 Iun 2009 | Biroul de Investigatii

P�n� acum, primarul Oprescu a reu�it a�a: �i-a r�spl�tit sponsorii din campania electoral� (d�ndu-le ori contracte f�r� licita�ie, ori promov�ndu-le interesele imobiliare), a refuzat o finan�are european� nerambursabil� de c�teva milioane de euro, a umplut parcurile cu o firm� de paz� fantom�, l-a iertat pe fiul lui N�stase de datorii la Prim�rie de zeci de mii de euro �i s-a f�cut c� se ia de parc�rile lui Coco�. Doar s-a f�cut. A, �i �i-a luat un BMW de 100.000 de euro, din bani pe care nu-i avea. �i toate astea �n numai un an de mandat. Citi�i �i muta�i-v� la �ar�.

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 17:55

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 17:57

De la: jimi_rom, la data 2009-06-09 17:55:11jiony-ionsipolitica.blogspot.com/

Cazul Ci�migiu

�n continuare nu vom vorbi despre realiz�ri, c� nu avem din astea, ci despre promisiunile �nc�lcate. De exemplu, primarul Sorin Oprescu s-a angajat s� pun� cap�t dezastrului urbanistic din Capital�. Iat� �problemele actuale� �n domeniu, identificate de acesta pe blog-ul de campanie anul trecut: �Presiuni exercitate de investi�iile imobiliare; urbanismul clientelar; lipsa unor reguli clare de urbanism�. Teoria a fost frumoas�, dar practica l-a omor�t pe Oprescu. A�a cum a�i putut citi �n Academia Ca�avencu din 20 mai 2009, primarul Bucure�tilor a pus um�rul pentru a ajuta un investitor american care �ncearc� s� construiasc� l�ng� Parcul Ci�migiu mai multe cl�diri de birouri �i un hotel, dar cu �nc�lcarea normelor de urbanism. Ci�migiul �i zona �n care se afl� acesta s�nt protejate de legisla�ia �n vigoare datorit� valorii istorice �i arhitecturale. Potrivit Monitorului Oficial, Jonathan Mann, investitorul adic�, a contribuit la campania independentului cu 36.658 RON. La �edin�a de Consiliu General din 27 februarie 2009, primarul Oprescu a insistat personal pentru introducerea pe ordinea de zi a Planului de Urbanism Zonal pentru cl�dirile lui Mann. Prin acest PUZ, investitorul �ncerca s� ob�in� derog�ri de la indicatorii urbanistici ai zonei respective, astfel �nc�t s� poat� construi peste limita maxim� de 16 m �n�l�ime. Culmea nesim�irii, cl�dirile de birouri �i hotelul nu asigurau num�rul minim de locuri de parcare, stabilit de Consiliul General: �n loc de 422, planurile imobiliarilor prevedeau numai 230. �mpotriva PUZ-ului lui Mann a intervenit personal ministrul Culturii, care i-a trimis o adres� lui Oprescu (�nainte de �edin�a din 27 februarie), atr�g�ndu-i aten�ia c� planul de urbanism pentru turnurile de l�ng� Ci�migiu nu are avizele de la Ministerul Culturii �i nu trebuie supus votului. Chiar �i Direc�ia de Urbanism din Prim�rie i-a spus primarului c� planul nu ar trebui s� intre pe ordinea de zi a �edin�ei. Degeaba. Sorin Oprescu a declarat chiar �naintea �edin�ei din 27 februarie c� PUZ-ul investitorului Mann trebuie b�gat la aprobare �deoarece a fost �inut prea mult timp, fiind de pe vremea fostului arhitect-�ef al Capitalei, Adrian Bold�.

Cine la primar doneaz� de la Prim�rie �ncaseaz�

A�a cum probabil v� a�tepta�i, acesta nu este singurul caz �n care sponsorii de campanie ai primarului �n exerci�iu au ob�inut beneficii de la Prim�ria Capitalei. Un alt om generos, Corneliu Urlan, a contribuit cu 50.000 RON la fondurile electorale ale independentului. �n schimb, Prim�ria i-a atribuit anul acesta contracte f�r� licita�ie �n valoare de 150.000 RON. M� rog, nu persoanei lui fizice, ci firmei acestuia, Andvertising SRL, care a fost angajat� de Oprescu s� presteze �servicii de fotocopiere, numerotare �i �nuruire dosare solu�ionate �n baza Legii 10�. Despre aceast� afacere profitabil� pentru oamenii primarului v-a informat tot Academia Ca�avencu, �n num�rul din 15 aprilie 2009.

Cum omoar� Oprescu 500.000 de oameni: refuz� bani europeni

Iat� ce alte �probleme actuale� mai g�sea anul trecut Sorin Oprescu, tot pe blog-ul de campanie: �Incapacitatea atragerii �i gestion�rii de fonduri europene� (a Prim�riei Capitalei � n.r.). I-auzi, dom�le. P�i, ia uite ce zicea tot revista voastr� preferat� �n edi�ia din 27 aprilie: c� acela�i Sorin Oprescu punea be�e �n roate unui proiect finan�at din fonduri europene, care ar asigura Bucure�tiului un �sistem de management �n caz de dezastre�. Prin aplicarea proiectului, PMB va avea un plan de ac�iuni prestabilite �n caz de calamit��i, prin �nfiin�area unui departament dedicat unor astfel de situa�ii. �i, �n al doilea r�nd, PMB ar avea propriile ambulan�e �i ma�ini de pompieri, pe care le-ar folosi pentru situa�iile astea. Mai �ine�i minte c�nd ne-a anun�at Sorin Oprescu pe un ton savant c� un cutremur major ar produce vreo 500.000 de victime? Acum a�i �n�eles �i de ce, omul avea informa�ii din interior, chiar din biroul lui. Acolo, proiectul pentru �sistem de management �n caz de dezastre� a�tepta semn�tura primarului pentru aprobarea cofinan��rii, pe care ar trebui s-o asigure Prim�ria. �ntruc�t semn�tura nu mai venea, proiectul z�cea acoperit de praf pe biroul primarului. �i �nc� ceva: pentru derularea tuturor proiectelor Prim�riei, bugetul trebuia completat cu �mprumuturi bancare sau finan��ri cu fonduri europene. Canci �i unele, �i altele. Primarul s-a �inut de recorduri gen �cel mai lung c�rnat din lume� �n loc s� negocieze cu b�nci pentru bani. Prin urmare, la bugetul de anul acesta, subordona�ii chirurgului au fost nevoi�i s� aleag� s� finan�eze doar anumite proiecte, c�ci nu le-au ajuns banii pentru mai multe.

Mic holocaust ecologic �n Pia�a Revolu�iei

Ia s� vedem ce mai spunea Oprescu pe blog-ul lui meseria�. Cic� ne propunea �Demararea unui program de �nfiin�are de noi parcuri�. �n loc de �nfiin��ri, ne-a f�cut cadou defri�area unui parc. A�a cum arat� Hotnews.ro, s�pt�m�na trecut�, Prim�ria Capitalei a aprobat defri�area tuturor copacilor din parcul aflat �n fa�a Ministerului de Interne. �n locul lor va fi construit Monumentul Holocaustului. Chestie ilegal�, �ntruc�t legea interzice emiterea de autoriza�ii de construc�ii pe spa�iul verde sau schimbarea destina�iei acestora. Direc�ia de Mediu de la Prim�rie n-a avut nimic de obiectat �mpotriva acestui lucru. �Vrem s� producem c�mp de lucru, constructorul st� s� �nceap�, �ti�i c� proiectul este finan�at �i va fi realizat de Ministerul Culturii�, declara primarul Oprescu cu ceva vreme �naintea defri��rii ilegale. Nu trebuie, dom�le, copaci la pulime. Doar betoane �i monumente. �n locul copacilor t�ia�i au fost planta�i al�i 124 �n Parcul Izvor. Asta nu reprezint� �ns� vreo repara�ie pentru dispari�ia unui spa�iu verde din centrul Capitalei.

Parcurile au frecat Agrementa de dou� milioane de euro

Apropo de parcuri, de mare r�sunet a fost atribuirea contractului pentru paza din parcurile bucure�tene, realizat� �n mandatul lui Gabriel Iosif, directorul general al Administra�iei Lacuri, Parcuri �i Agrement. Potrivit Cotidianului din 17 februarie 2009, Iosif a atribuit f�r� licita�ie un contract de dou� milioane de euro pentru servicii de paz�. Firma beneficiar� era candidatul ideal pentru asta: avea un singur angajat �i cifr� de afaceri zero �n ultimul bilan� contabil. Pentru �menul �sta, tot ALPAB a avut de suferit, fiind amendat� de Autoritatea Na�ional� de Reglementare �i Monitorizare a Achizi�iilor Publice cu 10.000 RON. �n cele din urm�, s-a autosesizat �i DNA, care �l ancheteaz� pe Iosif �n prezent.

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 18:06

Oprescu si-a rupt coltii in terasa de fite a lui Andrei Nastase
Razboiul declarat de Sorin Oprescu teraselor ilegale din Herastrau s-a terminat inainte de a incepe. Una dintre terasele ramase in picioare apartinea lui Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase. Acesta si-a cesionat actiunile, dar inca trece pe acolo ca sa supravegheze lucrarile de amenajare.

Una dintre terasele celebre ale fitosilor din Bucuresti, amplasata pe malul Lacului Herastrau, ascunde o poveste fascinanta in ceea ce ii priveste pe patronii ei, dar si o posibila explicatie pentru faptul ca a scapat de la demolare, atunci cand primarul Sorin Oprescu a ras mai multe localuri amplasate in zona.

Este vorba despre terasa Marie Celeste, unde Oprescu a si sarbatorit victoria sa in alegerile locale. Dupa cum arata o serie de acte de la Registrul Comertului, initial, actionarii firmei Rodrag, care detinea terasa, erau Andrei Nastase si Horia Miron Constantinescu.

Adica fiul fostului premier PSD Adrian Nastase, si nepotul fostului ministru comunist al Agriculturii, Angelo Miculescu, pe de o parte, si nepotul fostului lider comunist si ministru al Invatamantului pe vremea lui Ceausescu, Miron Constantinescu.

Potrivit unor documente prezentate de "Jurnalul National�, terasa celor doi nu ar fi trebuit nici ea sa scape de la demolare, neavand autorizatii valabile la vremea respectiva. In schimb, prin dezafectarea vecinilor, a scapat de o parte din concurenta. Un alt beneficiu obtinut de firma care detine terasa a fost ca, tot dupa sosirea lui Oprescu la primarie, i s-a facut o reducere de 50.000 de euro din datoria pe care o avea de platit administratiei locale, constand in chirii neachitate. Documentele justificative, semnate si parafate, au aparut la inceputul acestui an in ziarul "Curentul�.

Din acel moment, Andrei Nastase a decis sa treaca in umbra si a iesit din scriptele oficiale ale afacerii. Potrivit Registrului Comertului, in locul sau a aparut o batranica de 68 de ani, Cornelia Maria Petreanu. Insa atunci cand este in tara, Andrei este vazut foarte des pe la terasa respectiva, iar atitudinea aratata fata de muncitorii care lucreaza la amenajarile ce se desfasoara in prezent in jurul terasei Marie Celeste tradeaza tot un sentiment de proprietate.

Sursa: Cotidianul, 27 Mai 2009

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 18:06

Oprescu are BMW de 100.000 de euro, nedeclarat
Primarul Capitalei a fost prezent la emisiunea �Pro Motor�, unde s-a l�udat cu ma�ina sa proprietate personal�, un BMW 745d. Jurnali�tii de la Ca�avencu au verificat, iar bolidul de 330 de cai-putere nu apare �n declara�ia de avere a lui Oprescu.

MEDIAFAX pe 20 mai: �Sorin Oprescu vine la �Pro Motor� pentru a povesti amintiri din copil�rie �i �amintiri din viitor�. Amintirile din copil�rie ale lui Oprescu sunt legate de primele sale ma�ini �i de �nceputurile primarului ca �ofer. Fan al m�rcii BMW �i posesorul unui impozant 730i...�.

La partea cu 730i au zb�rcit-o un pic, c�ci dup� cum pute�i vedea din imagini e vorba de un 745d. Asta �nseamn� un motor de 4,5 litri diesel care produce nu mai pu�in de 330 CP. Cel mai important este, �ns�, c� Oprescu a binevoit s� se dea singur de gol c� este posesorul unei limuzine ce ajunge lejer la o sut� de mii de euro.
Altfel, nu am fi aflat asta pe c�i oficiale. Dup� cum v� spuneam �i la �nceput, din declara�ia sa de avere (postat� pe site-ul Prim�riei Capitalei) nu reiese c� ar de�ine aceast� ma�in�. De altfel, potrivit aceluia�i document, nici bani s� �i-o cumpere nu prea a c�tigat anul trecut.

Cotidianul
25 Mai 2009

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 19:55

�Una dintre consecintele comunismului a fost ca romanii nu actioneaza impreuna si accepta pasiv toate lucrurile rele care li se intampla. Tolerati ineficienta, coruptia, iar in calitate de consumatori nu sunteti destul de exigenti, in conditiile in care aveti acum o piata libera si sunteti membri UE. Spre exemplu, am cumparat in Iasi un alt dictionar decat cel care imi trebuia, iar cand i-am spus cumnatului meu ca aveam de gand sa ma intorc la librarie si sa-l schimb, mi-a raspuns ca nu voi putea face asta. Mi s-a permis totusi sa imi schimb dictionarul�.

Traiasca romania !!

dominusro.blogspot.com/ Este timpul tau acum ! Nu este doar un blog !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 10:12

De la: jimi_rom, la data 2009-06-09 17:54:17�n primul an de mandat, Oprescu �i-a r�spl�tit sponsorii din campanie

Acest articol a aparut si in Academia Ca�avencu din 10 Iun 2009 | Biroul de Investigatii

P�n� acum, primarul Oprescu a reu�it a�a: �i-a r�spl�tit sponsorii din campania electoral� (d�ndu-le ori contracte f�r� licita�ie, ori promov�ndu-le interesele imobiliare), a refuzat o finan�are european� nerambursabil� de c�teva milioane de euro, a umplut parcurile cu o firm� de paz� fantom�, l-a iertat pe fiul lui N�stase de datorii la Prim�rie de zeci de mii de euro �i s-a f�cut c� se ia de parc�rile lui Coco�. Doar s-a f�cut. A, �i �i-a luat un BMW de 100.000 de euro, din bani pe care nu-i avea. �i toate astea �n numai un an de mandat. Citi�i �i muta�i-v� la �ar�.
pai nu era normal,ca doar n-a venit cu bani de pe mosie,trebuia sa acorde banii care li se cuveneau celor care au investit in el,exact ce va face marinelu' pt. EBA

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 14:04

Ai vazut tablia cu arta PD-L?

E cred ca la PSD e si mai tare!

" Sa le luam si zaharul din ceai!"

| Varianta pentru tiparire a topicului Pacat! Am crezut si in asta.
Mergi la: