Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 11:46
De la: maressalul_, la data 2009-06-17 10:53:05De la: 9am068670, la data 2009-06-17 08:52:14Eu nu stiu daca programul incarcat imi va permite sa vin ...
Si nici n-as fi facut fata la atatia tineri insetati de stiinta...
Sa vin sa tin prelegeri ...?
Eu , in calitate de cel mai batran ?
Naaaa ....
Distractie mareata !
Mytcore, du-te tu sa te chinuie pe tine cu intrebarile lor de tineri iscoditori si dornici de a primi intelepciunea de la generatia noastra .....
Hopa .... moshulica o sa la intors ... ca stii ca am treaba , ca nu stiu ce , ca bla bla ... Bai ai 50 de ani sau cat ziceai ca ai ... ce pana mea iti mai pasa asa mult de "program". La mine la firma am fost anuntati ca pe 1 iulie se vor in chide toate proiectele in toata firma (cu promisiunea ca nu vor fi disponibilizari) si tu imi zici mie de "program incarcat"?
Mai si zieceai ca chiar daca nu vine nimeni ...tu tot te duci ... hmmm chiar tindeam sa te cred...
Sa vii tu sa ne tii noua prelegeri ? Hai sa fim seriosi.
Zici intelepciunea de la generatia voastra .... BA MA LASI ... vorbeam acum cativa ani cu o tantii de varsta ta si-mi zicea ca ei ii spuneau parintii sa nu sarute un baiat ca va ramane insarcinata. Las-o'n colo de VRAJEALA.
 Maresal, ce faci bibiloiule, te-ai apucat de tunatul trotinetei si trudeshti pe nadushitelea,...o vrei turbo ?...  ...si ce firma-i aia la care lucrezi tu de-o lauzi in asa hal bibiloiule, e privata ?!..da-i fuguta si cheama vidanjorii daca-i p-asa cum spui !..
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 11:51
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-17 11:30:23De la: 9am068670, la data 2009-06-17 08:52:14Eu nu stiu daca programul incarcat imi va permite sa vin ...
Si nici n-as fi facut fata la atatia tineri insetati de stiinta...
Sa vin sa tin prelegeri ...?
Eu , in calitate de cel mai batran ?
Naaaa ....
Distractie mareata !
Mytcore, du-te tu sa te chinuie pe tine cu intrebarile lor de tineri iscoditori si dornici de a primi intelepciunea de la generatia noastra .....
am un feeling ca o sa vii ca Mariuca a zis ca vine pentru ca vii tu
Hmmm! Măriuka vroia cu mine să se întâlnească
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:00
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:02
Dorulet, a rasarit arpagicu' !..
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:15
E, daca poporul muncitor ma cere, o sa fac un efort.
Dar, daca vin, nu vin sa tin prelegeri, ca vad ca le stiti pe toate, vin sa va ascult.
Mariuka ma cunoste d-aia face referiri la mine. Stie ce spune.
Voi ....
Maresale, tu crezi basmele alora de la firma ca inchid tote proiectele si nu fac disponibilizari ?
Ma faci sa rad ...
Crezi ca o sa vina aia cu bani de-acasa sa va plateasca salariile din moment ce inchid sandramaua ?
Si zici ca nu ai nevoie de sfaturi de la hodorogi ca mine ?
De Ioana nu ma mir, ea e multilateral dezvoltata pe taramul capitalismului, dar tu ? Ce pregatire ai, prietene ?
Pe urma, vad ca-mi cam vorbesti cu "bai".
La un magar ca mine nu surprinde pe nimeni un limbaj mai jegos, dar tu, tanar, mai tanar ca mine cu vreo 30 de ani ... ce zici, da bine pentru imaginea ta ?
Sau merge in spiritul "libertatii de exprimare" ?
In fine, poti sa-mi vorbesti cum crezi de cuviinta, dar vezi ca tot ce spui va fi folosit impotriva ta !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:16
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:21
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 13:51
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:35
Maresale, pricepi cam greu, nene ...
sau citesti din doi in doi ?
Aud ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:36
Pe Mariuka o astept pe la mine acasa ... dac-o vrea sa vina.
Pe voi, nu !
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:06
De la: 9am068670, la data 2009-06-17 14:35:00Maresale, pricepi cam greu, nene ...
sau citesti din doi in doi ?
Aud ?
Pricep cam greu ..dar macar pricep, spre deosebire de tine ....
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:07
De la: 9am068670, la data 2009-06-17 14:36:30Pe Mariuka o astept pe la mine acasa ... dac-o vrea sa vina.
Pe voi, nu !
SINCER... nu stiu cine ar mai fi venit...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 19:09
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 20:48
De la: 9am068670, la data 2009-06-17 12:15:50E, daca poporul muncitor ma cere, o sa fac un efort.
Dar, daca vin, nu vin sa tin prelegeri, ca vad ca le stiti pe toate, vin sa va ascult.
Voi ....
Maresale, tu crezi basmele alora de la firma ca inchid tote proiectele si nu fac disponibilizari ?
Ma faci sa rad ...
Crezi ca o sa vina aia cu bani de-acasa sa va plateasca salariile din moment ce inchid sandramaua ?
De Ioana nu ma mir, ea e multilateral dezvoltata pe taramul capitalismului, dar tu ? Ce pregatire ai, prietene ?
La un magar ca mine nu surprinde pe nimeni un limbaj mai jegos, dar tu, tanar, mai tanar ca mine cu vreo 30 de ani ... ce zici, da bine pentru imaginea ta ?
In fine, poti sa-mi vorbesti cum crezi de cuviinta, dar vezi ca tot ce spui va fi folosit impotriva ta !
mareșalul nu e mai tânăr cu 30 de ani...ci cu 22...el are 28 de ani....
în altă ordine de idei...chiar contează vârsta?
ce ar fii să încep și eu să mă plâng de faptul că sunt cea mai tânără dintre toți (  ) și că din cauza asta sunt ținta miștourilor unora..(logic..de o fetiță de 20 de ani oricine poate să-și bată joc cum vrea...aviz...)....
asta e acum...
vă mai spuneam eu că anul în care ne-am născut nu contează absolut deloc ...e o simplă întâmplare că am venit pe lume în anii *60 , * 70 sau * 80....le fel de bine putem să fii avut eu acum 50 sau 30 de ani și voi 20....
respectul nu trebuie acordat în funcție de anul nașterii ci în funcție de multe alte lucruri....
numai bine tuturor!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 20:50
Mi-e groaza sa ma gindesc ce inseamna respectul in viziunea ta!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 20:59
De la: vasix, la data 2009-06-17 20:50:45Mi-e groaza sa ma gindesc ce inseamna respectul in viziunea ta!!!
vasix aș dori să-ți spun și eu ce cred despre tine .... ți-am urmărit comentariile și pe alte topicuri și per total sunt ok...
însă..ai grijă la un aspect...(e doar o costatare)...pentru cineva care este psiholog și a terminat o facutate în domeniul ăsta , te enervezi mult prea repede...!!!
îți sare țandăra din orice și...atunci când nimeni nu se așteaptă la asta...
un psiholog nu ar trebui să fie așa...ar trebui să fie calm și răbdător cu oamenii...să-i asculte un timp îndelungat fără să se enerveze și să dea mereu sfaturi cu blândețe....doar se presupune că îi cunoaște pe oameni foarte bine și știe cam ce ar vrea ei să audă....
nu mi-o lua în nume de rău....însă încearcă să-ți stăpânești accesele de furie care te cuprind câte odată...ar trebui să ai deja capacitatea asta....
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:05
De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:48:26vă mai spuneam eu că anul în care ne-am născut nu contează absolut deloc ...e o simplă întâmplare că am venit pe lume în anii *60 , * 70 sau * 80....le fel de bine putem să fii avut eu acum 50 sau 30 de ani și voi 20....
numai bine tuturor!!! ba conteaza! daca eram pe lumea asta cu cel putin 5 ani inainte, aveam de exemplu o casa a mea la care sa nu platesc rate si sa nu fiu sclavul bancilor. asa ca 25 de ani sunt sclavul lor si o buna parte din placerile vietii se duc pe apa sambetei.
stiti ce ma enerveaza uneori pe mine generatia de dinaintea mea, o generatie care desi au avut, cei drept, unele lipsuri in ultimii ani ai comunismului, in general au primit totul pe tava in viata si fara prea mare efort si acum stau sa ne judece pe noi astia care luptam sa ne facem un rost in viata!!! cel mai elocvent exemplu sunt ... parintii mei, nu altcineva, si ca ei sunt ... multi.
- noua sa ne fie bine, ce conteaza daca copiii nostri au sau nu au!
- si daca nu au ... hai sa le mai cerem niste bani ... ca de... noi i-am crescut!
astept insulte!
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:10
De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:48:26De la: 9am068670, la data 2009-06-17 12:15:50E, daca poporul muncitor ma cere, o sa fac un efort.
Voi ....
Ma faci sa rad ...
mareșalul nu e mai tânăr cu 30 de ani...ci cu 22...el are 28 de ani....
în altă ordine de idei...chiar contează vârsta?
ce ar fii să încep și eu să mă plâng de faptul că sunt cea mai tânără dintre toți ( ) și că din cauza asta sunt ținta miștourilor unora..(logic..de o fetiță de 20 de ani oricine poate să-și bată joc cum vrea...aviz...)....
asta e acum...
vă mai spuneam eu că anul în care ne-am născut nu contează absolut deloc ...e o simplă întâmplare că am venit pe lume în anii *60 , * 70 sau * 80....le fel de bine putem să fii avut eu acum 50 sau 30 de ani și voi 20....
respectul nu trebuie acordat în funcție de anul nașterii ci în funcție de multe alte lucruri....
numai bine tuturor!!!
Cam asa gandeam si eu cand eram ca tine ... dar am aflat ca nu e chiar asa. Cu tatal tau aplici figurile astea, sau sunt doar pentru export ?
De la 28 cat are Maresalul pana la 51 cat am eu, e drept, nu sunt 30 dar sunt ceva ani, este tusca mica ?
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:10
Ioana, psihologii sunt oameni ca toti oamenii. Ei trebuie sa se comporte cum spui tu doar la cabinet sau ma rog unde lucreaza. Iti mai pot da exemplu multe alte locuri de munca de unde nu trebuie sa iei deontologia dupa tine in viata privata. Dimpotriva, se spune ca dentistul nu are dinti iar tamplarul nu are usa. Sa spunem ca psihologii au nevoie de refulare mai mult decat noi.
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:11
De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:48:26[..
numai bine tuturor!!!
.....hai c-ai reusit cu deosebit succes sa dregi busuiocul !....
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:12
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-17 21:05:53De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:48:26vă mai spuneam eu că anul în care ne-am născut nu contează absolut deloc ...e o simplă întâmplare că am venit pe lume în anii *60 , * 70 sau * 80....le fel de bine putem să fii avut eu acum 50 sau 30 de ani și voi 20....
numai bine tuturor!!! ba conteaza! daca eram pe lumea asta cu cel putin 5 ani inainte, aveam de exemplu o casa a mea la care sa nu platesc rate si sa nu fiu sclavul bancilor. asa ca 25 de ani sunt sclavul lor si o buna parte din placerile vietii se duc pe apa sambetei.
stiti ce ma enerveaza uneori pe mine generatia de dinaintea mea, o generatie care desi au avut, cei drept, unele lipsuri in ultimii ani ai comunismului, in general au primit totul pe tava in viata si fara prea mare efort si acum stau sa ne judece pe noi astia care luptam sa ne facem un rost in viata!!! cel mai elocvent exemplu sunt ... parintii mei, nu altcineva, si ca ei sunt ... multi.
- si daca nu au ... hai sa le mai cerem niste bani ... ca de... noi i-am crescut!
astept insulte!
Hai mai ..vino la Moeciu ...ca o punem si de o afacere ... sa nu mia platim rate la banci ...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:14
De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:59:54De la: vasix, la data 2009-06-17 20:50:45Mi-e groaza sa ma gindesc ce inseamna respectul in viziunea ta!!!
vasix aș dori să-ți spun și eu ce cred despre tine .... ți-am urmărit comentariile și pe alte topicuri și per total sunt ok...
însă..ai grijă la un aspect...(e doar o costatare)...pentru cineva care este psiholog și a terminat o facutate în domeniul ăsta , te enervezi mult prea repede...!!!
îți sare țandăra din orice și...atunci când nimeni nu se așteaptă la asta...
un psiholog nu ar trebui să fie așa...ar trebui să fie calm și răbdător cu oamenii...să-i asculte un timp îndelungat fără să se enerveze și să dea mereu sfaturi cu blândețe....doar se presupune că îi cunoaște pe oameni foarte bine și știe cam ce ar vrea ei să audă....
nu mi-o lua în nume de rău....însă încearcă să-ți stăpânești accesele de furie care te cuprind câte odată...ar trebui să ai deja capacitatea asta....
Ca de obicei bati campii, mamaita.
Unde l-ai vazut tu pe vasix ca se enerveaza repede, tu sti ...
Mie mi se pare chiar prea calm si tolerant ...
Ai obiceiul prost de a aduce acuze supte din deget celor pe care ti se pune tie pata, mai pasarica mica.
Si tupeu, gramada !
Cu Vasix ce mai ai de impartit ?
Ce ti-a mai facut si asta ?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:24
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-17 21:05:53De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 20:48:26vă mai spuneam eu că anul în care ne-am născut nu contează absolut deloc ...e o simplă întâmplare că am venit pe lume în anii *60 , * 70 sau * 80....le fel de bine putem să fii avut eu acum 50 sau 30 de ani și voi 20....
astept insulte!
dorin...eu nu vorbeam despre condițiile pe care le avem noi în comparație cu ce avea cei de dinaintea noastră ci despre respectul pe care nu trebuie să-l acordăm în funcție de vârstă (sau de alte criterii la fel de aberante...sex , avere , naționalitate , religie etc)
însă...desigur..tu ai mare dreptate în ceea ce spui....sclavii băncilor?....ohoooo!!!...cu vârf și îndesat...
în cazul meu , însă lucrurile stau puțin diferit...părinții mei sunt dispuși să mă ajute ....sau să ne ajute pe toți până nu vor mai putea...deși mi-au cerut să mă angajez anul viitor după ce scap de facultăți și intru la master au făcut-o doar pentru că își doresc să obțină un credit pe numele lor pentru un apartament în bucurești pentru mine și fratele meu....
convenția e următoare...din salariul meu mă întrețin eu și fratele meu...iar ei plătesc apartamentul...super nu?
să știi că de multe ori părinții sunt dispuși să ne ajute cât de mult pot....doar că..e logic ca atunci când vor fii bătrâni și neputincioși și vor avea la rândul lor nevoie de ajutorul nostru și noi să-i ajutăm pe ei...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:28
De la: super_green_frog, la data 2009-06-17 21:10:37Ioana, psihologii sunt oameni ca toti oamenii. Ei trebuie sa se comporte cum spui tu doar la cabinet sau ma rog unde lucreaza. Iti mai pot da exemplu multe alte locuri de munca de unde nu trebuie sa iei deontologia dupa tine in viata privata. Dimpotriva, se spune ca dentistul nu are dinti iar tamplarul nu are usa. Sa spunem ca psihologii au nevoie de refulare mai mult decat noi.
eu am cunoscut o persoană de pe forumul ăsta care este psiholog...pe irina (sunny)..și mi-a lăsat o părere extrem de bună....
e o persoană calmă ...vorbește foarte frumos ...nu se enevează și nu ridică tonul niciodată...ce să mai ...e o plăcere deosebită pentru cineva să stea de vorbă cu ea....
am crezut că toți psihologii sunt la fel...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:31
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:35
De la: maressalul_, la data 2009-06-17 21:12:38Hai mai ..vino la Moeciu ...ca o punem si de o afacere ... sa nu mia platim rate la banci ... ok! ce afacere propui?!
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:46
De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 21:24:21dorin...eu nu vorbeam despre condițiile pe care le avem noi în comparație cu ce avea cei de dinaintea noastră ci despre respectul pe care nu trebuie să-l acordăm în funcție de vârstă (sau de alte criterii la fel de aberante...sex , avere , naționalitate , religie etc)însă...desigur..tu ai mare dreptate în ceea ce spui....sclavii băncilor?....ohoooo!!!...cu vârf și îndesat...
în cazul meu , însă lucrurile stau puțin diferit...părinții mei sunt dispuși să mă ajute ....sau să ne ajute pe toți până nu vor mai putea...deși mi-au cerut să mă angajez anul viitor după ce scap de facultăți și intru la master au făcut-o doar pentru că își doresc să obțină un credit pe numele lor pentru un apartament în bucurești pentru mine și fratele meu....
convenția e următoare...din salariul meu mă întrețin eu și fratele meu...iar ei plătesc apartamentul...super nu?
să știi că de multe ori părinții sunt dispuși să ne ajute cât de mult pot....doar că..e logic ca atunci când vor fii bătrâni și neputincioși și vor avea la rândul lor nevoie de ajutorul nostru și noi să-i ajutăm pe ei... eu respect un om indiferent de varsta in functie de ... nivelul lui de cultura.
nu jignesc, deseori ironizez pareriile ... si accept ironiile celor mai culti decat mine nu insa si jigniriile. cat despre apartament ... nu-i deloc usor aici in Bucuresti si mai ales de cand cu criza asta. tatal tau cu 600 lei salariu si cu salariul mamei tale, in cazul in care aceste venituri cumulate nu depasesc peste 1000 de euro, nu te vad sa te alegi cu un apartament in Bucuresti, cel mult cu unul cf 2 sau cu o garsoniera. si nu uita, ei au o anumita varsta si banca te indatoreaza in cazul acesta doar pe anii pe care ii mai ai pana la pensie. cat despre tine si angajatul tau imediat dupa ce-ti termini studiile, succes!!! insa nu te astepta la nu stiu ce venit pana nu faci o anumita vechime.
ps. si daca Florin il lasa pe tatal tau fara tractor ...
cat despre parintii mei ... si din pacate multi din generatia lor ... eu te-am facut, eu te omor! uite aici gandire!
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:47
|
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:48
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 21:56
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-17 21:46:56De la: ioana_dark, la data 2009-06-17 21:24:21dorin...eu nu vorbeam despre condițiile pe care le avem noi în comparație cu ce avea cei de dinaintea noastră ci despre respectul pe care nu trebuie să-l acordăm în funcție de vârstă (sau de alte criterii la fel de aberante...sex , avere , naționalitate , religie etc)însă...desigur..tu ai mare dreptate în ceea ce spui....sclavii băncilor?....ohoooo!!!...cu vârf și îndesat...
să știi că de multe ori părinții sunt dispuși să ne ajute cât de mult pot....doar că..e logic ca atunci când vor fii bătrâni și neputincioși și vor avea la rândul lor nevoie de ajutorul nostru și noi să-i ajutăm pe ei... eu respect un om idiferent de varsta in functie de ... nivelul lui de cultura.
nu jignesc, deseori ironizez pareriile ... si accept ironiile celor mai culti decat mine nu insa si jigniriile. cat despre apartament ... nu-i deloc usor aici in Bucuresti si mai ales de cand cu criza asta. tatal tau cu 600 lei salariu si cu salariul mamei tale, in cazul in care aceste venituri cumulate nu depasesc peste 1000 de euro, nu te vad sa te alegi cu un apartament in Bucuresti, cel mult cu unul cf 2 sau cu o garsoniera. si nu uita, ei au o anumita varsta si banca te indatoreaza in cazul acesta doar pe anii pe care ii mai ai pana la pensie. cat despre tine si angajatul tau imediat dupa ce-ti termini studiile, succes!!! insa nu te astepta la nu stiu ce venit pana nu faci o anumita vechime.
ps. si daca Florin il lasa pe tatal tau fara tractor ...
cat despre parintii mei ... si din pacate multi din generatia lor ... eu te-am facut, eu te omor! uite aici gandire!
**eu respect un om idiferent de varsta in functie de ... nivelul lui de cultura.**
dorin...alegerile pe care le face un om în viață sunt criteriul după care ceilalți îl respectă (sau nu)... în rest poate fii bărbat sau femeie , poate avea 20 de ani sau 60 ...nu mai contează nimic altceva...
lasă că ne descucăm noi cu banii....eu vreau de examplu să predau...am prieteni la master care predau ....salariile profesorilor sunt într-adevăr foarte mici pentru ce presupune meseria lor , dar...asta e...noi să fim sănătoși ...
|
|
|