Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:18
De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:15:31De la: Dorinel, la data 2009-08-28 00:11:48De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:06:59De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
Ești sigură că nu te-au bătut ei? Ce făceau, se uitau?
nah...erau pe acolo...dar...ei erau pe drum (probabil erau de la circulatie )...eu am luat bataie pe trotuar....dar...erau foarte aprope de el..si nu dirijau circulatia....doar se uitau...si m-au auzit ca tip ...puteau sa sara, dar...ma rog...
si...oricum...nu am luat bataie de la toata gasca de tigani...doar de la unul singur...si un alt tigan a sarit...si m-a salvat el...;;) ...(dar dupa ce luasem destui pumni ) cand ionico s-a intamplat ce povestesti tu cu bataia???ii mai recunosti sau ai idee de unde ii scoatem,din ce boscxheti sau canale??? Lasa fata in pace ! Hai sa bem pentru Dinamo ! cea mai tare echipa,SA TRAIASCA DINAMO !
sa traiasca , sa infloreasca...si..la mai multe calificari de-astea...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:18
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:19
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:20
De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:18:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:05De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:06:59De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
nah...erau pe acolo...dar...ei erau pe drum (probabil erau de la circulatie )...eu am luat bataie pe trotuar....dar...erau foarte aprope de el..si nu dirijau circulatia....doar se uitau...si m-au auzit ca tip ...puteau sa sara, dar...ma rog...
si...oricum...nu am luat bataie de la toata gasca de tigani...doar de la unul singur...si un alt tigan a sarit...si m-a salvat el...;;) ...(dar dupa ce luasem destui pumni ) cand ionico s-a intamplat ce povestesti tu cu bataia???ii mai recunosti sau ai idee de unde ii scoatem,din ce boscxheti sau canale???
sunt aproape doi ani de atunci...nu-i mai recunosc... am crezut ca de curand ca le faceam o mica bucurie,ii puneam sa ne faca o cafea pe la unu' din noapte cand e somnu' mai dulce si-i incaltam de urgenta
 ...ii punem...data viitoare
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:20
De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:18:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:05De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:06:59De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
si...oricum...nu am luat bataie de la toata gasca de tigani...doar de la unul singur...si un alt tigan a sarit...si m-a salvat el...;;) ...(dar dupa ce luasem destui pumni ) cand ionico s-a intamplat ce povestesti tu cu bataia???ii mai recunosti sau ai idee de unde ii scoatem,din ce boscxheti sau canale???
sunt aproape doi ani de atunci...nu-i mai recunosc... am crezut ca de curand ca le faceam o mica bucurie,ii puneam sa ne faca o cafea pe la unu' din noapte cand e somnu' mai dulce si-i incaltam de urgenta eventual ii puneam sa recite din eminescu sau sa citeasca biblia toata noaptea
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:21
De la: adipopa, la data 2009-08-28 00:02:14De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:59:36Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
Ha, ha. Nu se va destrăma. Doar nu e Yugo!
stai linistit, Belgia e doar o creatie artificiala, iar fortele care actioneaza in interiorul ei o vor destrama intr-un viitor nu foarte indepartat. Cei de acolo sunt olandezi (in flandra) si francezi (in wallonia), tara a fost creata artificial, in principal pe criterii religioase care astazi nu mai sunt de actualitate. Plus, exista multe disensiuni dpdv economic.
Belgia nu va mai exista mult timp in forma asta.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:20:34De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:18:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:05De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:06:59De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
sunt aproape doi ani de atunci...nu-i mai recunosc... am crezut ca de curand ca le faceam o mica bucurie,ii puneam sa ne faca o cafea pe la unu' din noapte cand e somnu' mai dulce si-i incaltam de urgenta eventual ii puneam sa recite din eminescu sau sa citeasca biblia toata noaptea
chiar ..tiganii de la tine din ferentari...stiu sa citeasca?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:23
De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:21:21De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:20:34De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:18:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:05De la: 999florin, la data 2009-08-28 00:06:59De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
chiar ..tiganii de la tine din ferentari...stiu sa citeasca? ionico,io nu locuiesc in ferentari,am copilarit in ferentari-giurgiului,sunt plecat de mult din zona si da stiu sa scrie si sa citeasca majoritatea,exceptii exista[dar tot agramati raman]
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:21:00De la: adipopa, la data 2009-08-28 00:02:14De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:59:36Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
stai linistit, Belgia e doar o creatie artificiala, iar fortele care actioneaza in interiorul ei o vor destrama intr-un viitor nu foarte indepartat. Cei de acolo sunt olandezi (in flandra) si francezi (in wallonia), tara a fost creata artificial, in principal pe criterii religioase care astazi nu mai sunt de actualitate. Plus, exista multe disensiuni dpdv economic.
totusi...exista din 1830...e destul de mult...
dar...daca spui tu ca aia de acolo au inceput sa vrea autonomie...probabil stii ceva....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:45De la: analisys_2007, la data 2009-08-28 00:09:58Ioana iti dau un sfat.Ia-ti pistol sau spray paralizant sa poti sa mergi in siguranta.daca faci cursuri de arte martiale nu prea te ajuta prea mult daca esti atacata de mai multi indivizi.Eu nu o sa mai ies afara din casa sper ca macar aici sa fiu in siguranta! dar...nu am mai luat bataie de atunci...si...mie nu mi-e frica de nimic.... Da ! Da !  www.gif-archiv.de/Gif-Ostern/Ostern105.gif">
|
analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:26
valentin19c@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:26
De la: Dorinel, la data 2009-08-28 00:23:41De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:17:45De la: analisys_2007, la data 2009-08-28 00:09:58Ioana iti dau un sfat.Ia-ti pistol sau spray paralizant sa poti sa mergi in siguranta.daca faci cursuri de arte martiale nu prea te ajuta prea mult daca esti atacata de mai multi indivizi.Eu nu o sa mai ies afara din casa sper ca macar aici sa fiu in siguranta! dar...nu am mai luat bataie de atunci...si...mie nu mi-e frica de nimic.... Da ! Da !
ei...hai ca am stat si un an aproape in salajan (raiul tiganilor  ) si nu s-a luat nimeni de mine....
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:39
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:41
De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:23:30De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:21:00De la: adipopa, la data 2009-08-28 00:02:14De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:59:36Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
dar...daca spui tu ca aia de acolo au inceput sa vrea autonomie...probabil stii ceva....
Belgia oricum este un stat federal. Desi initial a fost stat unitar (evident, tinut artificial in forma respectiva) cu timpul puterea a fost distribuita, Flandra si Wallonia oricum sunt entitati autonome, si autonome de-a binelea, fiecare are parlament si guvern propriu, pe langa parlamentul si guvernul federal.
Anul trecut dupa alegeri Belgia a fost in coma profunda 6 luni de zile pentru ca flamanzii si wallonii nu s-au inteles cum sa formeze guvernul. E mult mai mult decat o "tendinta" de autonomie, e pur si simplu tendinta de ruptura.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:45
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:47
De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:41:19De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 00:23:30De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:21:00De la: adipopa, la data 2009-08-28 00:02:14De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:59:36Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
Belgia oricum este un stat federal. Desi initial a fost stat unitar (evident, tinut artificial in forma respectiva) cu timpul puterea a fost distribuita, Flandra si Wallonia oricum sunt entitati autonome, si autonome de-a binelea, fiecare are parlament si guvern propriu, pe langa parlamentul si guvernul federal.
Anul trecut dupa alegeri Belgia a fost in coma profunda 6 luni de zile pentru ca flamanzii si wallonii nu s-au inteles cum sa formeze guvernul. E mult mai mult decat o "tendinta" de autonomie, e pur si simplu tendinta de ruptura.
bogdan...ai dreptate....daca spui ca belgia e stat federal...da...se va destrama suta la suta...cat de curand!!!!
ue...tinde sa devina ea insasi un stat federal...iar...logica mea spune ca in interiorul unui stat federal nu se pot afla si alte state federale....
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:56
Gata? A disparut toata lumea? somnorosii...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 01:00
De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:56:34Gata? A disparut toata lumea? somnorosii...
da....s-au dus repede sa se culce....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 03:57
De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 01:00:43De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:56:34Gata? A disparut toata lumea? somnorosii...
da....s-au dus repede sa se culce.... Si tu n-ai cu cine?  La somn cu tine !
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 03:59
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:00
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:01
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:07
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:14
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:15
De la: karpov, la data 2009-08-28 04:07:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 04:01:57De la: karpov, la data 2009-08-28 04:00:58De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 03:59:20De la: Dorinel, la data 2009-08-28 03:57:44De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 01:00:43De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:56:34Gata? A disparut toata lumea? somnorosii...
da....s-au dus repede sa se culce.... Si tu n-ai cu cine? La somn cu tine !
dorinel...dar...tu de ce esti treaz la ora asta?...nu te lasa bebelusa sa dormi?
BAUUUU !!!
ce faci , karpov....?...nici tu nu ai somn?
Nu ,dar eu am motive sa nu dorm ,tu insa de ce nu faci nani ?
ce motive?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:16
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:23
De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 04:15:25De la: karpov, la data 2009-08-28 04:07:54De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 04:01:57De la: karpov, la data 2009-08-28 04:00:58De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 03:59:20De la: Dorinel, la data 2009-08-28 03:57:44De la: ioana_dark, la data 2009-08-28 01:00:43De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:56:34Gata? A disparut toata lumea? somnorosii...
da....s-au dus repede sa se culce.... Si tu n-ai cu cine? La somn cu tine !
dorinel...dar...tu de ce esti treaz la ora asta?...nu te lasa bebelusa sa dormi?
BAUUUU !!!
ce faci , karpov....?...nici tu nu ai somn?
Nu ,dar eu am motive sa nu dorm ,tu insa de ce nu faci nani ?
ce motive?
Noaptea e liniste ,pot sa citesc ,mai joc sah pe calculator si ma gandesc - stii ,din cand in cand mai gandesc si eu -eu dorm foarte putin -nu vreau sa pierd din timpul pe care-l am la dispozitie in viata asta -vreau sa-mi traiesc clipa ! Aoleoo ! cred ca m-am molipsit de la Adi ,cu teorii despre... vesnicie !
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:25
eu va las acum...mi-e foarte somn....
mai vorbim maine....
numai bine!!!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 04:26
|
|
|