adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:44
De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
Ești sigură că nu te-au bătut ei?  Ce făceau, se uitau?
|
|
|
analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:45
adi sunt baiat si numele meu e valentin.in poza de la avatar eream sanatos si aveam 3 ani si jumatate.ce vremuri frumoase.intamplarea din seara asta chiar ma sperie.Eu sunt si o persoana mai timida si mai retrasa si cred ca observara lucrul asta si de asta vrura sa ma atace.Si Mircea Badea a povestit o data ca l-au inconjurat unii intr-o benzinarie,ca era sa ia bataie si ca l-au speriat asa ca nu sunt singurul care a trecut prin astfel de experiente.Eu sunt fragil nu rezist la bataie ca sunt slab.Nu mi se pare normal sa merg linistit pe strada si dintr-o data sa sara gasca de tigani pe mine.Nu e normal
valentin19c@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:46
una cu "Sfantul Augustin"... mai era una Maredsous (sau asa ceva), alta tot bruna era Duchess de Bourgogne (asta nu prea mi-a placut, e una din alea despre care am impresia ca e de dama). hmmm si inca una care nu-mi amintesc cum o cheama  cam astea au fost brune
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:51
Valentin, te înțeleg. Nu bravez. Probabil că aș da și eu (dacă-i musai). Altfel retragerea e mai indicată. Mie nu prea mi s-a întâmplat...
|
|
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:53
De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:46:52mai era una Maredsous (sau asa ceva)...
Aaah, Abația de Maredsous... Super tare!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:53
De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
Ești sigură că nu te-au bătut ei? Ce făceau, se uitau?
nah...erau pe acolo...dar...ei erau pe drum (probabil erau de la circulatie  )...eu am luat bataie pe trotuar....dar...erau foarte aprope de el..si nu dirijau circulatia....doar se uitau...si m-au auzit ca tip ...puteau sa sara, dar...ma rog...
si...oricum...nu am luat bataie de la toata gasca de tigani...doar de la unul singur...si un alt tigan a sarit...si m-a salvat el...;;) ...(dar dupa ce luasem destui pumni  )
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:54
De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:53:27De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:46:52mai era una Maredsous (sau asa ceva)...
Aaah, Abația de Maredsous... Super tare!
M-as cam muta prin Belgia sau Olanda asa, pentru o perioada nedeterminata... a fost mult prea tare
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:55
|
|
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:57
De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:54:49M-as cam muta prin Belgia sau Olanda asa, pentru o perioada nedeterminata... a fost mult prea tare...
Așteaptă și tu să termini. Dar să știi că Bruxelles-ul nu m-ar atrage deloc. E o capitală politică, dar slab din punct de vedere cultural...
|
analisys_2007
403 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:58
astia se ia numai de persoane singure care sunt ei sigur ca le fac fata.eu sunt un bolnav adi nu aveam nici o sansa sa ma bat cu ei ca erau 3.erea sinucidere curata daca le ziceam ceva si nici sa le zic ceva nu puteam.asa ca mersai linisit pe drum cu ei in spatele meu pana la primul magazin intrai inauntru si il sunai pe fratele meu sa vina sa ma ia ca ma asteptau afara.asa scapai teafar si nevatamat.Imi fu invatare de mine sa nu mai ies niciodata seara singur pe strada.Adi nu ma pune pe mine sa ma bat ca eu nu am ucis nici macar o musca nu am dat niciodata in nimeni.pana la urma isi gasesc ei nasul stii vorba aia ulciorul nu merge de multe ori la apa!
valentin19c@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:59
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 23:59
De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:57:54De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:54:49M-as cam muta prin Belgia sau Olanda asa, pentru o perioada nedeterminata... a fost mult prea tare...
Așteaptă și tu să termini. Dar să știi că Bruxelles-ul nu m-ar atrage deloc. E o capitală politică, dar slab din punct de vedere cultural...
Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:00
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: analisys_2007, la data 2009-08-27 23:58:15astia se ia numai de persoane singure care sunt ei sigur ca le fac fata.eu sunt un bolnav adi nu aveam nici o sansa sa ma bat cu ei ca erau 3.erea sinucidere curata daca le ziceam ceva si nici sa le zic ceva nu puteam.asa ca mersai linisit pe drum cu ei in spatele meu pana la primul magazin intrai inauntru si il sunai pe fratele meu sa vina sa ma ia ca ma asteptau afara.asa scapai teafar si nevatamat.Imi fu invatare de mine sa nu mai ies niciodata seara singur pe strada.Adi nu ma pune pe mine sa ma bat ca eu nu am ucis nici macar o musca nu am dat niciodata in nimeni.pana la urma isi gasesc ei nasul stii vorba aia ulciorul nu merge de multe ori la apa!
..poi...tu crezi ca eu nu am mai trecut niciodata prin piata romana de atunci???....
haha.....de sute de ori
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:01
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:02
De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:59:36Lasa, oricum cand Belgia se va destrama Bruxelles-ul va ramane oras liber sub "comanda" UE
Ha, ha. Nu se va destrăma. Doar nu e Yugo!
|
Ebony
14969 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:04
De la: Republicanus, la data 2009-08-28 00:00:30De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:59:02De la: Republicanus, la data 2009-08-27 23:55:53De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:53:56De la: adipopa, la data 2009-08-27 23:44:55De la: ioana_dark, la data 2009-08-27 23:42:39nu...nu in valcea...in valcea niciodata...in bucuresti am luat bataie....si nu printre blocuri ci pe drumul dintre universitate si piata romana....deci...la strada mare...si cu doi politisti de fata
Ești sigură că nu te-au bătut ei? Ce făceau, se uitau?
nah...erau pe acolo...dar...ei erau pe drum (probabil erau de la circulatie )...eu am luat bataie pe trotuar....dar...erau foarte aprope de el..si nu dirijau circulatia....doar se uitau...si m-au auzit ca tip ...puteau sa sara, dar...ma rog...
si...oricum...nu am luat bataie de la toata gasca de tigani...doar de la unul singur...si un alt tigan a sarit...si m-a salvat el...;;) ...(dar dupa ce luasem destui pumni )
pai ce le-a venit? asa din senin s-au luat de tine?
nu ...nu din senin...era un grup mai mare...si unul a strigat dupa mine cand am trecut pe acolo...dar nu i-am raspuns...si apoi a venit dupa mine , m-a prins si m-a intrebat daca ma cred smechera.... ...si de ce nu vorbesc cu el....ca sunt plina de fite si ca-mi arata el mie !!!
si...mi-a aratat....
no comment... nu mai zic nik, ca pe urma vine madonna si ma face rasist...
da...am vazut si eu..madona =baba nebuna!!!!!
ea nu a trait niciodata alaturi de tigani, dar..ne da noua sfaturi...
|
analisys_2007
403 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:06
ioana imi pare rau pentru tine.ala care a dat in tine nu se poate numi om, e o bestie nici animal nu e ca e prea decent termenul.astia sunt si prosti ca daca ar fi smecheri s-ar lua de oameni ca lumea dar asa se ia si ei de oameni singuri, de oameni bolnavi de fete singure ca sa se creada si ei importanti.merita impuscati ca nu le pare la nimeni rau de ei.Eu ii urasc de moarte.sa dai intr-o fata mi se pare cel mai josnic lucru posibil.Inimaginabil.Ioana ar fi trebuit sa te duci la politie daca a dat in tine.Eu daca luam bataie si mai traim dupa ma duceam la politie si ii dam in judecata sa i bage unde le este locul.trebuie inchisi ca sunt pericol public pentru oameni lipsiti de ajutor ca de smecheri nu au ei curaj sa se ia ca ii bat aia de ii usuca.Se uita la victima intai apoi ataca exact ca un animal de prada.nenorocitii!!!
valentin19c@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:06
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
analisys_2007
403 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:09
Ioana iti dau un sfat.Ia-ti pistol sau spray paralizant sa poti sa mergi in siguranta.daca faci cursuri de arte martiale nu prea te ajuta prea mult daca esti atacata de mai multi indivizi.Eu nu o sa mai ies afara din casa sper ca macar aici sa fiu in siguranta!
valentin19c@yahoo.com
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:11
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:13
De la: analisys_2007, la data 2009-08-28 00:09:58Ioana iti dau un sfat.Ia-ti pistol sau spray paralizant sa poti sa mergi in siguranta.daca faci cursuri de arte martiale nu prea te ajuta prea mult daca esti atacata de mai multi indivizi.Eu nu o sa mai ies afara din casa sper ca macar aici sa fiu in siguranta! Iar eu iti dau tie un sfat: lasa gandirea asta negativista deoparte !  Nu incrimina o rasa pentru cativa nemernici !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:14
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:15
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 00:17
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: analisys_2007, la data 2009-08-28 00:09:58Ioana iti dau un sfat.Ia-ti pistol sau spray paralizant sa poti sa mergi in siguranta.daca faci cursuri de arte martiale nu prea te ajuta prea mult daca esti atacata de mai multi indivizi.Eu nu o sa mai ies afara din casa sper ca macar aici sa fiu in siguranta!
dar...nu am mai luat bataie de atunci...si...mie nu mi-e frica de nimic....
|
|
|