Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:18
Aaaaa!!! Maresale, mai adauga
Nume: Lizuca (diavolita 40)
Cu cine : singura
Bani pt cazare : nu conteaza
Mijloc de trasport : Cu Adnana
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:18
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:52:09la partea cu bagatul n seam...am observat același lucru...
și cum alfel ar mai putea atrage atenția asupra sa altfel dect njurndu-i pe unii și obligndu-i astfel s-i rspund...orice ,dar s-i rspund...
omul sta are nevoie de atenție...
ia mai d-l ...
ps: mareșale...luni ne putem ntlni...ct avem pn la urm de pltit?
Inca nu stiu ... trebuie intai sa stiu cati suntem ca sa stiu ce sa-i spun lui tantii aia/ nenica ala... si apoi daca dam avans si cat. Eu zic sa ne platim partea noastra ... estimativ cam 200 ron de fiecare. Nu cred c a este nevoie sa platim un avans asa mare ... dar oricum eu dau toti bainii... sa ma scap de o "grija'.
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:23
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:24
ok..pltesc și eu tat suma atunci....
mai vorbim duminic seara...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:24
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:25
MAcar sa apucam sa ne intalnim ... pana nu ne prinde gripa porcina ...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:30
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:04
oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e
clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:43
adnana..cnd vorbeam eu de anarhism ieri...nu m-ai crezut....
acum m crezi?
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:48
De la: ioana_dark, la data 2009-06-12 14:43:48adnana..cnd vorbeam eu de anarhism ieri...nu m-ai crezut....
acum m crezi? mda, este un fel de anarhism in mesajele respective. oricum, in realitate nu se va putea intampla niciodata asta.
Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:50
wikipedia....
Anarhismul este o doctrin i micare politic ce a luat natere in secolul al XIX-lea pe continentul european. Termenul "anarhism" anarhism provine din grecescul αναρχία (care nseamn fr archon (fr stpn)). Printre primii reprezentani ai anarhismului i gsim pe filosoful englez William Godwin, francez - Pierre-Joseph Proudhon, rui - Piotr Kropotkin i Mihail Bakunin, italian - Errico Malatesta i germanul Max Stirner.
Anarhismul susine distrugerea statului existent ca principala surs a asupririi si exploatrii oamenilor. Anarhismul distruge un edificiu pentru a crea un altul, ordinea statal este nlocuit cu ordinea nscut din libertate. Anarhismul a fost teoretizat, pentru prima oar, de ctre William Godwin. Primul anarhist declarat este, ns, Pierre-Joseph Proudhon, care, n cartea Que-est-ce que la proprit? (Ce este proprietatea?), realizeaz prima critic economic a statului. Din Europa, anarhismul se extinde i n SUA. Scriitori ca Benjamin Tucker, Lysander Spooner, Josiah Warren pun bazele unui curent anarhist distinct fa de cel european, acesta caracterizndu-se prin pragmatism i individualism. Astfel, exist dou mari curente anarhiste corespunztoare locurilor de apariie. S-a conturat un anarhism de stnga (european), bazat pe scrierile lui Proudhon, Nestor Mahno, Errico Malatesta sau Piotr Kropotkin i un anarhism de dreapta (american), fundamentat prin scrierile lui Benjamin Tucker, Lysander Spooner, Murray Rothbard, David Friedman.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:13
De la: ioana_dark, la data 2009-06-12 14:43:48adnana..cnd vorbeam eu de anarhism ieri...nu m-ai crezut....
acum m crezi?
ce sa cred Ioana? de la ce te-ai luat? Stiu ce e anarhismul, dar acum zii ce-ti veni?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:15
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-12 15:13:13De la: ioana_dark, la data 2009-06-12 14:43:48adnana..cnd vorbeam eu de anarhism ieri...nu m-ai crezut....
acum m crezi?
ce sa cred Ioana? de la ce te-ai luat? Stiu ce e anarhismul, dar acum zii ce-ti veni?
poi...totul a plecat de la mesajul sta al lui florin....
**oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e
clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!**
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:16
La nivel fizic, in primul rand s-a intentit bombardamentul cu alimente manipulate. Cel mai consumat aliment de pe glob este painea, de aceea in faina se pot introduce cel mai usor diverse substante numite benefice". Apoi vor incepe campanii ciudate de vaccinare, impotriva unor asa-zise boli noi. Cei care vorbesc demascand aceste lucruri sunt ridiculizati, amendati, marginalizati. Sunt scoase carti si realizate emisiuni cu simplul scop de a demonstra ca anumite ipoteze, care de fapt ar trebui sa fie certitudini sunt false. Sunt multe metode. La nivel energetic, noi suntem bombardati in fiecare zi cu energii nocive care
blocheaza ceakra iubirii. Asta face ca noi sa fim in incapacitatea de a recepta surplusul de energie benefica pe care ni-l trimite Matricea
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:17
De la: ioana_dark, la data 2009-06-12 15:15:09De la: aadnanaaa, la data 2009-06-12 15:13:13De la: ioana_dark, la data 2009-06-12 14:43:48adnana..cnd vorbeam eu de anarhism ieri...nu m-ai crezut....
acum m crezi?
poi...totul a plecat de la mesajul sta al lui florin....
**oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!**
offff!!! Ioana sa nu o mai luam de la capat
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:18
Mesajele lui Florin...nu stiu..inca nu stiu daca sint de comentat sau nu.In mare parte am impresia ca vorbeste doar ptr el...ca-n rest fiecare isi face viata dupa propriile nevoi si necesitati.
Dar ptr Ioana care e usor s-o indoctrinezi ptr ca si-asa e peste masura de indoctrinata e...briza de primavara sa imbratiseze asemenea idei.Obsesivitatea trage alte obsesii..
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:19
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-12 15:16:55La nivel fizic, in primul rand s-a intentit bombardamentul cu alimente manipulate. Cel mai consumat aliment de pe glob este painea, de aceea in faina se pot introduce cel mai usor diverse substante numite benefice". Apoi vor incepe campanii ciudate de vaccinare, impotriva unor asa-zise boli noi. Cei care vorbesc demascand aceste lucruri sunt ridiculizati, amendati, marginalizati. Sunt scoase carti si realizate emisiuni cu simplul scop de a demonstra ca anumite ipoteze, care de fapt ar trebui sa fie certitudini sunt false. Sunt multe metode. La nivel energetic, noi suntem bombardati in fiecare zi cu energii nocive care
blocheaza ceakra iubirii. Asta face ca noi sa fim in incapacitatea de a recepta surplusul de energie benefica pe care ni-l trimite Matricea
Florin zi-i repede de unde dai citate?Stii ce este o ceakra? Cite sint?Care este imaginea lor?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:21
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:18:12Mesajele lui Florin...nu stiu..inca nu stiu daca sint de comentat sau nu.In mare parte am impresia ca vorbeste doar ptr el...ca-n rest fiecare isi face viata dupa propriile nevoi si necesitati.
Dar ptr Ioana care e usor s-o indoctrinezi ptr ca si-asa e peste masura de indoctrinata e...briza de primavara sa imbratiseze asemenea idei.Obsesivitatea trage alte obsesii.. victore,m-am gandit sa creez un topic nou ,special pt.tine despre manipularea mass-mediei,despre psihologia maselor,indoctrinarea prin religii,psihologia judiciara,spalarea creierelor etc. ce zici ma incurajezi?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:22
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:18:12Mesajele lui Florin...nu stiu..inca nu stiu daca sint de comentat sau nu.In mare parte am impresia ca vorbeste doar ptr el...ca-n rest fiecare isi face viata dupa propriile nevoi si necesitati.
Dar ptr Ioana care e usor s-o indoctrinezi ptr ca si-asa e peste masura de indoctrinata e...briza de primavara sa imbratiseze asemenea idei.Obsesivitatea trage alte obsesii..
vai de capul tu...
dup ce m-am chinuit ieri din rsputeri s le demonstrez lui florin și mihail c e necesar ordinea și c trebuie neaprat s existe proprietate privat , stat , familie etc pentru c n absența lor oamenii nu ar putea supraviețui , tu ți permiți s spui asta despre mine?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:23
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:19:48De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-12 15:16:55La nivel fizic, in primul rand s-a intentit bombardamentul cu alimente manipulate. Cel mai consumat aliment de pe glob este painea, de aceea in faina se pot introduce cel mai usor diverse substante numite benefice". Apoi vor incepe campanii ciudate de vaccinare, impotriva unor asa-zise boli noi. Cei care vorbesc demascand aceste lucruri sunt ridiculizati, amendati, marginalizati. Sunt scoase carti si realizate emisiuni cu simplul scop de a demonstra ca anumite ipoteze, care de fapt ar trebui sa fie certitudini sunt false. Sunt multe metode. La nivel energetic, noi suntem bombardati in fiecare zi cu energii nocive care
Florin zi-i repede de unde dai citate?Stii ce este o ceakra? Cite sint?Care este imaginea lor? victore intri pe teren minat,te rog frumos esti deja pe teritoriul meu,chiar te intereseaza subiectul chackre sau ai intrebat asa in virtutea inertiei?
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:27
Nu,nu pot sa incurajez obsesiile tale.
Florine daca esti multicultural,ar trebui nu numai sa emiti teoreme,ar trebui sa le dezbati.Eu te-am rugat de atitea ori nu mai lasa lucrurile pe jumatate...da-le un continut,un finish...poate.Despre ce spalare de creier vorbesti? Despre ce manipulare vorbesti?
fLORINE..OMUL ESTE LIBER SA CREDA IN CE VREA! de ce crezi ca sint atitea religii?Ptr ca omul si-a creat proprii zei! crede exact in ceea ce vrea.
Dar in sfirsit nu vreau sa dezbat filosofii in jurul obsesiilor tale dar ...fa o retrospectiva a mesajelor tale si vezi ce reactii ai stirnit.Daca vezi ca au fost un fel de fis atunci ai o problema si nu sint singurul care ti-o spune.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:29
Ptr mine nici un teren nu e minat,dar chiar vreau sa stiu ce stii tu despre cheakre
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:30
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:27:44Nu,nu pot sa incurajez obsesiile tale.
Florine daca esti multicultural,ar trebui nu numai sa emiti teoreme,ar trebui sa le dezbati.Eu te-am rugat de atitea ori nu mai lasa lucrurile pe jumatate...da-le un continut,un finish...poate.Despre ce spalare de creier vorbesti? Despre ce manipulare vorbesti?
fLORINE..OMUL ESTE LIBER SA CREDA IN CE VREA! de ce crezi ca sint atitea religii?Ptr ca omul si-a creat proprii zei! crede exact in ceea ce vrea.
Dar in sfirsit nu vreau sa dezbat filosofii in jurul obsesiilor tale dar ...fa o retrospectiva a mesajelor tale si vezi ce reactii ai stirnit.Daca vezi ca au fost un fel de fis atunci ai o problema si nu sint singurul care ti-o spune. ok,am inteles domnul victor nu vrea sa tina pasul cu stiinta,nu-i nimic noi mergem mai departe
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:31
Ioana,am impresia ca tu ai impresia ca vorbesti cu unul de seama ta.Dar bineinteles ca nici nu ma astept la replici inteligente si diplomatice din partea ta.Din contra astept sa incepi cu argoul tau stradal pe care numai tu il stii.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:31
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:29:20Ptr mine nici un teren nu e minat,dar chiar vreau sa stiu ce stii tu despre cheakre ce varianta preferi clasica din carti sau personala traita de mine si invatata pe propria-mi piele?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:33
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:31:00Ioana,am impresia ca tu ai impresia ca vorbesti cu unul de seama ta.Dar bineinteles ca nici nu ma astept la replici inteligente si diplomatice din partea ta.Din contra astept sa incepi cu argoul tau stradal pe care numai tu il stii.
Lol!!! vezi ca acum te bag in ring cu Ioana.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:34
Florine care-i stiinta ta? Tu in ce crezi ?In cip-uri,in sf-uri,in manipulare,in ozn-uri...ba,omule ,lucrez intr-o institutie guvernamentala care stie inaintea ta ..multe.Dar totusi sint un om normal si imi place sa-i stiu pe cei din jurul meu normali.Dar ..hai te-ai informat?Zi-mi ce-i cu chakrele alea?
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:36
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-12 15:31:57De la: vasix, la data 2009-06-12 15:29:20Ptr mine nici un teren nu e minat,dar chiar vreau sa stiu ce stii tu despre cheakre ce varianta preferi clasica din carti sau personala traita de mine si invatata pe propria-mi piele?
mai da spune odata ca deja o dai prin balarii..cred ca iti trebuie timp sa te informezi..Auzi..varianta clasica!!1
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:36
De la: vasix, la data 2009-06-12 15:27:44Nu,nu pot sa incurajez obsesiile tale.
Dar in sfirsit nu vreau sa dezbat filosofii in jurul obsesiilor tale dar ...fa o retrospectiva a mesajelor tale si vezi ce reactii ai stirnit.Daca vezi ca au fost un fel de fis atunci ai o problema si nu sint singurul care ti-o spune. victore daca nu era un forum liber,nu puteam emite teoreme,axiome,ipoteze,tocmai pt.a putea fi dezbatute liber de catre toti participantii,daca imi doream sa ma dau maret si sa arat lumii ce cunostinte detin in portofoliul meu[cam spart pe alocuri],mergeam in turneu mondial cu gealatii dupa mine,faceam conferinte,colocvii si nu mai era cazul sa scriu pe aici,intelegi?
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 15:41
Ok,,deci nu vrei sa spui de chaekre?Dar daca tot spui de ele..n-ai vrea sa stie toti despre ce vorbesti?
|
|
|