back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:38

da, da....

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:44

De la: mytcor, la data 2009-06-11 20:38:46 da, da....

nu, nu ...

Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:07

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 20:36:49fiindc avem libertate deplin s vorbim despre orice aici o s-i rspund și eu pe topicul sta unui stimabil domn care spunea despre mine ...

**"asta" la un moment dat a ales intre lumea normelor si lumea dogmelor , variata lumii dogmatice ! ceea ce-mi denota ca "asta " este atat de indobitocita religios incat orice argument i-ai expune , nu poate iesii din arhetipala gandire dogmatica instaurata de catre "aia " ce-au "postulat " suprematia absoluta a creatorului asupra creatiei .**

vai de tine...
normal c dac legile statului ar intra n contradicție cu dogmatica creștin aș refuza categoric s m supun lor ...s presupunem de exemplu c s-ar emite o lege prin care toate femeile s nu aib dect un singur copil pentru c planeta e suprapopulat...n cazul n care acea femeie va mai rmne nsrcinat și a doua oar este obligat s fac avort ,iar nclcarea acestei legi s-ar pedepsi cu nchisoarea...
asta ar intra n contradicție cu dogmatica creștin și cu legea *s nu ucizi*...
ce crezi c aș prefera...s-mi pierd definitiv sufletul sau s m supun unei legi aberante ?
du-te, b de aici.....scutește-m...

n plus...ce argumente mi-ai adus tu vreodat mie prin care s-mi demonstrezi c dogma creștin ar trebui eliminat?....ți spun eu...niciunul...
spuneai ceva de genul c dac oamenii ar trebui s aleag ntre dipariția propriei specii și dogma creștin ar trebui s aleag prima variant...m ntreb și eu.. te-ai gndit mult pn s-ți imaginezi o asemenea situație?...imaginație de m***n refuzat la universitate (și invidios pe ia care au reușit s intre acolo)...
n afr de imginația ta bolnav ...mai ai și vreun alt argument?

termin cu prostiile...presimt c o s certm mai urrt dect am fcut-o vreodat pn acum dac mai continui...

cu cine te certi Ionica mama?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:21

cu nimeni....

i-am rspuns unui *deștept* la o tmpenie postat de el pe un topic unde era
(și i-am specificat c va gsi rspunsul aici)

nu am niciun chef s m cert ....

ps: dar asta doar pentru c sunt foarte obosit...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:26

...am pariat s-am castigat !..."basteapto "

... acum astept si reactia celuilalt " bastept"...sper sa nu returnez castigul !...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:32

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 18:29:11
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-11 00:51:10Ioana, ce ai facut mamica? pe toate topicurile se ia toata lumea de tine

nu știu adnana...eu doar consider proprietatea asupra unei bucți de teren sacr și inviolabil...ei o consider altfel...

ps: s i prind eu pe mihail sau pe florin c vin s planteze ceva pe pmntul meu de la țar...c s vezi ce le fac... ......
ionico,sigur vin la tine la tara sa-ti iau tractorul pt.binele umanitatii

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:32

De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "

... acum astept si reactia celuilalt " bastept"...sper sa nu returnez castigul !...

uimește-m...ce pariu ai pus și cu cine?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:34

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 21:32:45
De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "

....rabdarica, rabdarica !...

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:35

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:32:11ionico,sigur vin la tine la tara sa-ti iau tractorul pt.binele umanitatii

florine, esti fara inima! cum poti sa iei tractorul omului?

Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:37

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-11 21:35:42
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:32:11ionico,sigur vin la tine la tara sa-ti iau tractorul pt.binele umanitatii
nu-ti fa probleme dorine,taticu citeste pomelnice pt.zece babe surde si cumpara altu'

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:39

De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:34:44
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 21:32:45

....rabdarica, rabdarica !...

trebuia s-mi imaginez c e vorba de o conspirație la mijloc...

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:43

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:37:40 nu-ti fa probleme dorine,taticu citeste pomelnice pt.zece babe surde si cumpara altu'

vai, iar te iei de binevoitoarea biserica?!!! la naiba cu ea! totusi am si eu o intrebare: daca babele alea sunt surde, cum naibii de ii mai dau bani popii din moment ce ele nu aud nimic din ce spune - si chiar daca ar auzi, tot nu ar intelege nimic ... sa ramana intre noi asta - ?!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:46

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-11 21:43:44
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:37:40 nu-ti fa probleme dorine,taticu citeste pomelnice pt.zece babe surde si cumpara altu'
vai, iar te iei de binevoitoarea biserica?!!! la naiba cu ea! totusi am si eu o intrebare: daca babele alea sunt surde, cum naibii de ii mai dau bani popii din moment ce ele nu aud nimic din ce spune - si chiar daca ar auzi nu ar intelege nimic ?!!
pai tocmai asta-i spilu' ca le spune ca n-a fost primita jertfa si sa aduca una de carne din intaiul nascut

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:46

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 20:36:49fiindc avem libertate deplin s vorbim despre orice aici o s-i rspund și eu pe topicul sta unui stimabil domn care spunea despre mine ...

**"asta" la un moment dat a ales intre lumea normelor si lumea dogmelor , variata lumii dogmatice ! ceea ce-mi denota ca "asta " este atat de indobitocita religios incat orice argument i-ai expune , nu poate iesii din arhetipala gandire dogmatica instaurata de catre "aia " ce-au "postulat " suprematia absoluta a creatorului asupra creatiei .**

vai de tine...
normal c dac legile statului ar intra n contradicție cu dogmatica creștin aș refuza categoric s m supun lor ...s presupunem de exemplu c s-ar emite o lege prin care toate femeile s nu aib dect un singur copil pentru c planeta e suprapopulat...n cazul n care acea femeie va mai rmne nsrcinat și a doua oar este obligat s fac avort ,iar nclcarea acestei legi s-ar pedepsi cu nchisoarea...
asta ar intra n contradicție cu dogmatica creștin și cu legea *s nu ucizi*...
ce crezi c aș prefera...s-mi pierd definitiv sufletul sau s m supun unei legi aberante ?
du-te, b de aici.....scutește-m...

n plus...ce argumente mi-ai adus tu vreodat mie prin care s-mi demonstrezi c dogma creștin ar trebui eliminat?....ți spun eu...niciunul...
spuneai ceva de genul c dac oamenii ar trebui s aleag ntre dipariția propriei specii și dogma creștin ar trebui s aleag prima variant...m ntreb și eu.. te-ai gndit mult pn s-ți imaginezi o asemenea situație?...imaginație de m***n refuzat la universitate (și invidios pe ia care au reușit s intre acolo)...
n afr de imginația ta bolnav ...mai ai și vreun alt argument?

termin cu prostiile...presimt c o s certm mai urrt dect am fcut-o vreodat pn acum dac mai continui...

Off.......Ioana.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:48

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 21:21:46cu nimeni....

i-am rspuns unui *deștept* la o tmpenie postat de el pe un topic unde era
(și i-am specificat c va gsi rspunsul aici)

nu am niciun chef s m cert ....

ps: dar asta doar pentru c sunt foarte obosit...

n rest te-ai certa?Dar pentru c ești foarte obosit,nu o faci.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:48

sa inteleg ca u i-ai zis asta Ioanei

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:50

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:46:15 pai tocmai asta-i spilu' ca le spune ca n-a fost primita jertfa si sa aduca una de carne din intaiul nascut

mey, dar o jertfa din carne de tun sau de pagan nu ar merge?!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:52

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-11 21:50:13
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:46:15 pai tocmai asta-i spilu' ca le spune ca n-a fost primita jertfa si sa aduca una de carne din intaiul nascut
mey, dar o jertfa din carne de tun sau de pagan nu ar merge?!!
pai daca intaiul nascut este pusca,pistol sau pagan,merge si d'aia ca n'are copita despicata

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:55

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-11 21:48:58

...ai grija sa nu intelegi si u gresit, c-ar trebuii sa-mi deschid o casa de pariuri !....

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:57

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:52:30 pai daca intaiul nascut este pusca,pistol sau pagan,merge si d'aia ca n'are copita despicata
mey, copite nu am decat eu, Lucifer! vezi ca-ti cer despagubiri de nu te vezi!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:58

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:37:40
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-11 21:35:42
nu-ti fa probleme dorine,taticu citeste pomelnice pt.zece babe surde si cumpara altu'

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:58

De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:55:42

...ai grija sa nu intelegi si u gresit, c-ar trebuii sa-mi deschid o casa de pariuri !....

corect! cu cat se cotizeaza?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:00

De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:55:42

daca ne facem parteneri, chiar te rog

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:22

Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
Voi, stimati tovarasi, sunteti mai rai ca mine, chiara daca va ascundeti in spatele unor vorbe frumoase, pentru ca o tratati ca si cand ar fi sanatoasa.
Nu e frumos ... sa mintiti copilul ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:17

De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
Voi, stimati tovarasi, sunteti mai rai ca mine, chiara daca va ascundeti in spatele unor vorbe frumoase, pentru ca o tratati ca si cand ar fi sanatoasa.

s vezi cum nu mai vii tu la niciun moeciu...
pentru c...apare o problem..tu sau eu...
dac vii ..nu mai vin eu...
e simplu...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:27

De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:17:34
De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.

e simplu...

eiiiiiiiii...atunci nu mai vine nimeni!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:47

e simplu...

Ioana ...stai linistita ...9am068670 nu o savina ..ii place sa se bage in seama. Vezi ca luni sau marti ne intalnim sa platim avansul.

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:48

De la: mari_uka, la data 2009-06-11 23:27:08

e simplu...

eiiiiiiiii...atunci nu mai vine nimeni!

Eu oricum ma duc... chiar ma lasati sa beau singur?... aveti voi sufletul asta ?

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:52

la partea cu bagatul n seam...am observat același lucru...
și cum alfel ar mai putea atrage atenția asupra sa altfel dect njurndu-i pe unii și obligndu-i astfel s-i rspund...orice ,dar s-i rspund...
omul sta are nevoie de atenție...

ia mai d-l ...

ps: mareșale...luni ne putem ntlni...ct avem pn la urm de pltit?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:16

De la: maressalul_, la data 2009-06-11 23:47:41

e simplu...

Ioana ...stai linistita ...9am068670 nu o savina ..ii place sa se bage in seama. Vezi ca luni sau marti ne intalnim sa platim avansul.

O sa vina amandoi.Atotputernicul are o varsta, nu poate vorbi asa in gol.

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: