Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:38
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:44
Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:07
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 20:36:49fiindc avem libertate deplin s vorbim despre orice aici o s-i rspund și eu pe topicul sta unui stimabil domn care spunea despre mine ...
**"asta" la un moment dat a ales intre lumea normelor si lumea dogmelor , variata lumii dogmatice ! ceea ce-mi denota ca "asta " este atat de indobitocita religios incat orice argument i-ai expune , nu poate iesii din arhetipala gandire dogmatica instaurata de catre "aia " ce-au "postulat " suprematia absoluta a creatorului asupra creatiei .**
vai de tine...
normal c dac legile statului ar intra n contradicție cu dogmatica creștin aș refuza categoric s m supun lor ...s presupunem de exemplu c s-ar emite o lege prin care toate femeile s nu aib dect un singur copil pentru c planeta e suprapopulat...n cazul n care acea femeie va mai rmne nsrcinat și a doua oar este obligat s fac avort ,iar nclcarea acestei legi s-ar pedepsi cu nchisoarea...
asta ar intra n contradicție cu dogmatica creștin și cu legea *s nu ucizi*...
ce crezi c aș prefera...s-mi pierd definitiv sufletul sau s m supun unei legi aberante ?
du-te, b de aici.....scutește-m...
n plus...ce argumente mi-ai adus tu vreodat mie prin care s-mi demonstrezi c dogma creștin ar trebui eliminat?....ți spun eu...niciunul...
spuneai ceva de genul c dac oamenii ar trebui s aleag ntre dipariția propriei specii și dogma creștin ar trebui s aleag prima variant...m ntreb și eu.. te-ai gndit mult pn s-ți imaginezi o asemenea situație?...imaginație de m***n refuzat la universitate (și invidios pe ia care au reușit s intre acolo)...
n afr de imginația ta bolnav ...mai ai și vreun alt argument?
termin cu prostiile...presimt c o s certm mai urrt dect am fcut-o vreodat pn acum dac mai continui...
cu cine te certi Ionica mama?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:21
cu nimeni....
i-am rspuns unui *deștept* la o tmpenie postat de el pe un topic unde era
(și i-am specificat c va gsi rspunsul aici)
nu am niciun chef s m cert ....
ps: dar asta doar pentru c sunt foarte obosit...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:26
...am pariat s-am castigat !..."basteapto "
... acum astept si reactia celuilalt " bastept"...sper sa nu returnez castigul !...
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:32
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:32
De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "
... acum astept si reactia celuilalt " bastept"...sper sa nu returnez castigul !...
uimește-m...ce pariu ai pus și cu cine?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:34
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 21:32:45De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "
....rabdarica, rabdarica !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:35
Religia este o rmi a copilriei inteligenei noastre, ea se va stinge pe msur ce adoptm raiunea i tiina ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:37
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:39
De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:34:44De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 21:32:45De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "
....rabdarica, rabdarica !...
trebuia s-mi imaginez c e vorba de o conspirație la mijloc...
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:43
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:46
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:46
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 20:36:49fiindc avem libertate deplin s vorbim despre orice aici o s-i rspund și eu pe topicul sta unui stimabil domn care spunea despre mine ...
**"asta" la un moment dat a ales intre lumea normelor si lumea dogmelor , variata lumii dogmatice ! ceea ce-mi denota ca "asta " este atat de indobitocita religios incat orice argument i-ai expune , nu poate iesii din arhetipala gandire dogmatica instaurata de catre "aia " ce-au "postulat " suprematia absoluta a creatorului asupra creatiei .**
vai de tine...
normal c dac legile statului ar intra n contradicție cu dogmatica creștin aș refuza categoric s m supun lor ...s presupunem de exemplu c s-ar emite o lege prin care toate femeile s nu aib dect un singur copil pentru c planeta e suprapopulat...n cazul n care acea femeie va mai rmne nsrcinat și a doua oar este obligat s fac avort ,iar nclcarea acestei legi s-ar pedepsi cu nchisoarea...
asta ar intra n contradicție cu dogmatica creștin și cu legea *s nu ucizi*...
ce crezi c aș prefera...s-mi pierd definitiv sufletul sau s m supun unei legi aberante ?
du-te, b de aici.....scutește-m...
n plus...ce argumente mi-ai adus tu vreodat mie prin care s-mi demonstrezi c dogma creștin ar trebui eliminat?....ți spun eu...niciunul...
spuneai ceva de genul c dac oamenii ar trebui s aleag ntre dipariția propriei specii și dogma creștin ar trebui s aleag prima variant...m ntreb și eu.. te-ai gndit mult pn s-ți imaginezi o asemenea situație?...imaginație de m***n refuzat la universitate (și invidios pe ia care au reușit s intre acolo)...
n afr de imginația ta bolnav ...mai ai și vreun alt argument?
termin cu prostiile...presimt c o s certm mai urrt dect am fcut-o vreodat pn acum dac mai continui...
Off.......Ioana.
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:48
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:48
De la: mytcor, la data 2009-06-11 21:26:55...am pariat s-am castigat !..."basteapto "
sa inteleg ca u i-ai zis asta Ioanei
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:50
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:52
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:55
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:57
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 21:52:30 pai daca intaiul nascut este pusca,pistol sau pagan,merge si d'aia ca n'are copita despicata mey, copite nu am decat eu, Lucifer! vezi ca-ti cer despagubiri de nu te vezi!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:58
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 21:58
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:00
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:22
Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
Voi, stimati tovarasi, sunteti mai rai ca mine, chiara daca va ascundeti in spatele unor vorbe frumoase, pentru ca o tratati ca si cand ar fi sanatoasa.
Nu e frumos ... sa mintiti copilul ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:17
De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
Voi, stimati tovarasi, sunteti mai rai ca mine, chiara daca va ascundeti in spatele unor vorbe frumoase, pentru ca o tratati ca si cand ar fi sanatoasa.
s vezi cum nu mai vii tu la niciun moeciu...
pentru c...apare o problem..tu sau eu...
dac vii ..nu mai vin eu...
e simplu...
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:27
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:17:34De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
e simplu...
eiiiiiiiii...atunci nu mai vine nimeni!
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:47
De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:17:34De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
e simplu...
Ioana ...stai linistita ...9am068670 nu o savina ..ii place sa se bage in seama. Vezi ca luni sau marti ne intalnim sa platim avansul.
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:48
De la: mari_uka, la data 2009-06-11 23:27:08De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:17:34De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
e simplu...
eiiiiiiiii...atunci nu mai vine nimeni!
Eu oricum ma duc... chiar ma lasati sa beau singur?... aveti voi sufletul asta ?
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 23:52
la partea cu bagatul n seam...am observat același lucru...
și cum alfel ar mai putea atrage atenția asupra sa altfel dect njurndu-i pe unii și obligndu-i astfel s-i rspund...orice ,dar s-i rspund...
omul sta are nevoie de atenție...
ia mai d-l  ...
ps: mareșale...luni ne putem ntlni...ct avem pn la urm de pltit?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 00:16
De la: maressalul_, la data 2009-06-11 23:47:41De la: ioana_dark, la data 2009-06-11 23:17:34De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:22:30Si eu cand va spun ca Ioana e dusa cu capul, ziceti ca am ceva cu ea.
e simplu...
Ioana ...stai linistita ...9am068670 nu o savina ..ii place sa se bage in seama. Vezi ca luni sau marti ne intalnim sa platim avansul.
O sa vina amandoi.Atotputernicul are o varsta, nu poate vorbi asa in gol.
|
|
|