back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:21

dorine...completează fișa aceea pentru că altfel nu te va lua maresalul în calcul...
avem nevoie să ținem o evidență a celor care vin...

adnana...dacă mytcor nu se va întâlni cu noi...îți garantez că nu se va întâlni cu nimeni altcineva de pe forum...

nu mai trebuie să insistăm...asta e...:(
ne resemnăm....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:22

De la: ioana_dark, la data 2009-06-09 00:21:09dorine...completează fișa aceea pentru că altfel nu te va lua maresalul în calcul...
avem nevoie să ținem o evidență a celor care vin...

adnana...dacă mytcor nu se va întâlni cu noi...îți garantez că nu se va întâlni cu nimeni altcineva de pe forum...

nu mai trebuie să insistăm...asta e...:(
ne resemnăm....

ne resemnam ne resemnam, da mie tot imi vine sa plang

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:27

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-09 00:15:21
De la: Dorulet, la data 2009-06-09 00:12:39
De la: ioana_dark, la data 2009-06-09 00:09:38pe o parte..mă așteptam la asta...
un om care nu vrea să ne posteze nici măcar o poză cu el ne-ar fii permis să-l vedem în carne și oase...greu de crezut....
dar...nu neg că mi-aș fii dorit mult....și că am sperat până în ultima clipă că va veni...

Fetelor, reveniți-vă!!!
Mytcor dorește să rămână un anonim. Nu văd nimic rău în asta și trebuie să-i respectați dorința.
Ce?! Nu vă puteți distra???

Dora doar pentru cei care merg la moeciu nu va mai fi anonim, pentru restu ramane sa vina mie imi vine sa plang

Fetelor, puneți prea mult suflet și o luați prea în serios! Să vă spun ceva....
Ăsta este un forum public unde poate posta oricine sub "masca" anonimatului. Faptul că eu și încă vreo câțiva dorim să ne vedem "în carne și oase", nu înseamnă că toți forumiștii doresc asta!
Între noi, cei mai deschiși sunt mulți alții care din anumite motive (subiective/obiective), doresc să rămână la fel de "necunoscuți" ca și până acum. Este ceva normal și firesc....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:28

De la: ioana_dark, la data 2009-06-09 00:21:09dorine...completează fișa aceea pentru că altfel nu te va lua maresalul în calcul...
Numai la fisc mai completez formulare. N-am sa completez nimic, pur si simplu am sa vin cu masina mea si ma cazez unde vreau eu. Daca Maressalul imi face o propunere mai buna la pret ... discutam.

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:30

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-09 00:20:55
De la: Dorulet, la data 2009-06-09 00:12:39 Fetelor, reveniți-vă!!! Mytcor dorește să rămână un anonim. Nu văd nimic rău în asta și trebuie să-i respectați dorința.
Teodora, varsta curiozitatii isi spune pasul. Si apropo, nu vad ce-i rau in asta! Cand imbratisam ideile unei persoane, o indragim, cand o consideram prieten/a, este firesc sa te intrebi si cum arata. Ca vrea bine, este in asentimentul tau, ca nu vrea ... stai si te intrebi de ce!

Dorin....dacă vrei cu adevărat să afli ceva....nu aștepți "pică pară mălăiață"....
Poți afla și altfel....de-asta s-a "inventat" cercetarea!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 00:42

Deh...eu mă întorc la călcat haine....că mă pricep mai bine...

doru_gabriel2000

2 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 01:10

politicienii nostrii sunt niste ratardati,nu isi vad decit propriile interese, chiar nu stiu ce cauta unii in clasa politica

doru_gabriel2000

2 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 01:13

sunteti de risul europei, politicieni cu numele, nu aveti nimic cu politica, sunteti paraleli

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 01:17

De la: doru_gabriel2000, la data 2009-06-09 01:10:56
politicienii nostrii sunt niste ratardati,nu isi vad decit propriile interese, chiar nu stiu ce cauta unii in clasa politica

tu de la ce te-ai mai luat?

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 01:31

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-09 00:28:21
Numai la fisc mai completez formulare. N-am sa completez nimic, pur si simplu am sa vin cu masina mea si ma cazez unde vreau eu. Daca Maressalul imi face o propunere mai buna la pret ... discutam.

Dorin ... mie imi este multe mai usor sa nu tin nici o evidenta si sa fac totul de capul meu... sa ma interesez doar de mine. Vreau doar sa fii constient ca cazarea in perioada aia se va gaii foarte greu si cu siguranta ..daca faci cum vrei tu ... nu vom fi aporoape ... sau impreuna. Cum vrei ..dar gandeste-te la asta. Eu am insistat cu unele lucruri pt ca o buna organizare ... are avantaejele ei .

Care e treaba ... sunteti analfabeti .. nu puteti sa completati 4-5 randuri? Sau sunteti plini de FITZE?

Promisem ca vin cu niste detalii ... dar nu am avut timp.

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 06:28

De la: nicobekesi, la data 2009-06-08 22:38:12

Apropo de ganduri curate,am vazut un topic astazi, care a fost inceput de ieri 7 Iunie.,in care un om de pe acest forum isi serba ziua de nastere(ieri),povestind tot odata cate ceva din viata lui.A implinit 50 de ani ieri.
Asa ca m-am gandit ,chiar daca nu il cunosc ,sa-i urez un sincer La multi ani,multa fericire si sanatate....
Am fost foarte surprinsa sa vad ca nimeni altcineva nu facuse asta,de pe tot forumul si m-am gandit ca ,acuma vad eu cata solidaritate exista pe acest forum,fiecare e cam ,cu treaba lui....
Daca va intererseaza sa-i spuneti cateva urari de bine,topicul se numeste :,,La ceas aniversar''...
Ma gandesc doar ca se va bucura daca va primi mai multe mesaje,asa ar fi normal,omeneste si frumos....Va doresc numai bine !!

Faptul de a-i spune cuiva "La multi ani !" de ziua lui, nu e o dovada de solidaritate si nici pentru cei care nu spun asta nu e o dovada de proasta crestere sau lipsa de educatie.
Bati campii ingrozitor !
Solidaritate e cand faci ceva efectiv, concret pentru cel cazut in necaz. Nu cand declari "vai ce rau imi pare de tine" si pleci multumit mai departe c-ai facut o fapta buna. Asta o faci pentru propria imagine si reprezinta o dovada de egoism. Asa z-sele "urari de bine" nu sunt de fapt decat niste vorbe goale, sau, mai rau, niste anestezice psihologice ale vigilentei individului in vederea unei fraude ulterioare.
Ziua mea este o chestie personala. Nu astept de la nimeni sa-mi ureze nimic pentru ca asemenea urari nu inseamna nimic. Asa mi-a demonstrat mie viata pana acum.
Am prieteni foarte putini si ei nu asteapta invitatii ca sa fie cu mine de ziua mea si nici nu ezita sa ma ajute daca le spun ca sunt la greu.
Daca cineva de pe acest forum isi imagineaza ca urarile unor necunoscuti reprezinta ceva se inseala.
Asta nu inseamna ca nu puteti sa-i spuneti la multi ani.
Dar suna ca dracu' atunci cand va someaza cineva asa cum face persoana din postul citat ...
Am mai intalnit in viata astfel de persoane care imputau celor din jur ca n-au avut o anumita reactie asteptata de ele privind felicitarile. In acest mod creau o stare de disconfort nemeritata celorlalti doar din dorinta de a se evidentia pe sine.
Acesta este comentariul meu despre acest "orice".

La multi ani !
In fiecare zi e ziua cuiva !
La multi ani, oricui !
E bine, asa ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 06:36

Pentru cei care sunt sfasiati de vestea ca nu vine Mytcor, as putea sa le spun ca omu are multa treaba, e prins cu niste probleme personale importante. Ca multi altii. Si e foarte departe.

Ioana vad ca i-ar da cuiva niste pumni. Poate mancam si bataie de la copila asta pe la Moeciu....
Nu stiu de ce dar mi se pare ca are o atitudine de comandanta de detasament de pionieri. O efervescenta nefiresca, o agitatie tremurata .... parca i s-ar fi trasat o sarcina de la cabinetul 2.
Ma astept sa ne controleze la intrarea in Moeciu, daca avem unghiile taiate si batistuta curata.
Maresale, ai grija tata, vezi cu cine te insotesti, nu te gandi ca e fata de preot ... s-ar putea sa-l vezi pe dracu' gol !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 06:48

Ma gandesc la urmatoarea faza: Se da adunarea la Moeciu, la vila "icsulescu".
Si vine unul si zice:
- Eu sunt Adnana ....
- Poftiti aici, aceasta e camera dumneavoastra, masa ...
Se pune de paranghelie, se incing gratarele, se consuma bucatele ...
Dupa cateva ceasuri, apare altul si zice:
- Eu sunt Adnana ....
Hent !
Cum o scoateti la capat gugustucilor ?
Daca vin eu si zic ca sunt Mytcor ?
Aud ?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 10:23

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 06:48:45Ma gandesc la urmatoarea faza: Se da adunarea la Moeciu, la vila "icsulescu".
Si vine unul si zice:
- Eu sunt Adnana ....
- Eu sunt Adnana ....
Hent !
Aud ?

Eu spui ca e goooood,very good ideea.Nu vezi ce triste sint ca nu vine Mytcor?Ai face un bine,mai stie cineva cum arati in afara de Mariuca?

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 10:50

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 06:36:29Pentru cei care sunt sfasiati de vestea ca nu vine Mytcor, as putea sa le spun ca omu are multa treaba, e prins cu niste probleme personale importante. Ca multi altii. Si e foarte departe.

Ioana vad ca i-ar da cuiva niste pumni. Poate mancam si bataie de la copila asta pe la Moeciu....
Nu stiu de ce dar mi se pare ca are o atitudine de comandanta de detasament de pionieri. O efervescenta nefiresca, o agitatie tremurata .... parca i s-ar fi trasat o sarcina de la cabinetul 2.
Ma astept sa ne controleze la intrarea in Moeciu, daca avem unghiile taiate si batistuta curata.
Maresale, ai grija tata, vezi cu cine te insotesti, nu te gandi ca e fata de preot ... s-ar putea sa-l vezi pe dracu' gol !

Stai linistit ... ca si eu sunt baiat de preot.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 10:51

De la: maressalul_, la data 2009-06-09 01:31:04Dorin ... mie imi este multe mai usor sa nu tin nici o evidenta si sa fac totul de capul meu... sa ma interesez doar de mine. Vreau doar sa fii constient ca cazarea in perioada aia se va gaii foarte greu si cu siguranta ..daca faci cum vrei tu ... nu vom fi aporoape ... sau impreuna. Cum vrei ..dar gandeste-te la asta. Eu am insistat cu unele lucruri pt ca o buna organizare ... are avantaejele ei .
Care e treaba ... sunteti analfabeti .. nu puteti sa completati 4-5 randuri? Sau sunteti plini de FITZE
Ok Maressale! Asteptam acele detalii. Multumim pentru interes si pentru faptul ca esti dispus sa te ocupi de toate amanuntele.

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:13

Numai Mariuka si Marilena ma cunosc la mutra. Dar nu cred ca ele or sa vina ...

Celelalte, pustoaicele, fac pe lesinatele dupa Mytcor pentru ca asta nu le-a atacat. E un finut.

Dar daca ar citi mai cu atentie ce scrie Mytcor si cam cum gandeste si-ar da seama ca de la ele la Mytcor e o diferenta enorma. Evindent in favoarea lui Mytcor. Nici nu cred ca se vor intalni vreodata .... dar cine stie ... ?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:14

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 06:48:45Ma gandesc la urmatoarea faza: Se da adunarea la Moeciu, la vila "icsulescu".
Si vine unul si zice:
- Eu sunt Adnana ....
- Eu sunt Adnana ....
Hent !
Aud ?

nu o sa zic Eu sunt Adnana!
O sa ma recunosti din prima garantat, cat despre Ioana, nu e deloc asa in realitate, nu-ti mai fie frica, o sa fii in siguranta.hai te nu te mai lua de me

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:16

De la: vasix, la data 2009-06-09 10:23:00
Si vine unul si zice:
- Eu sunt Adnana ....
- Eu sunt Adnana ....
Hent !
Aud ?

Eu spui ca e goooood,very good ideea.Nu vezi ce triste sint ca nu vine Mytcor?Ai face un bine,mai stie cineva cum arati in afara de Mariuca?

sunt la fel de trista si daca nu vii tu.eram la fel si cand a zis Dora si chiar am oferit solutia cu Adi.nu e neaparat de Mytcor, ci de fiecare din noi

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:18

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-09 10:51:43
De la: maressalul_, la data 2009-06-09 01:31:04Dorin ... mie imi este multe mai usor sa nu tin nici o evidenta si sa fac totul de capul meu... sa ma interesez doar de mine. Vreau doar sa fii constient ca cazarea in perioada aia se va gaii foarte greu si cu siguranta ..daca faci cum vrei tu ... nu vom fi aporoape ... sau impreuna. Cum vrei ..dar gandeste-te la asta. Eu am insistat cu unele lucruri pt ca o buna organizare ... are avantaejele ei .

Care e treaba ... sunteti analfabeti .. nu puteti sa completati 4-5 randuri? Sau sunteti plini de FITZE

Ok Maressale! Asteptam acele detalii. Multumim pentru interes si pentru faptul ca esti dispus sa te ocupi de toate amanuntele.

Dorin ... era vorba despre amanunte , gen obiective turistice, trasee montane. Imi place sa merg pe munte dar mi se pare o prostie sa ma duc sa vizitez nu stiu ce castel ... apoi repede sa vizitez nu stiu ce manastire ... apoi repede nu stiu de pestera. Fiecare cu damblale lui. Unul nu vrea sa sa mearga pe munte , altul nu vrea sa mearga la nu stiu ce castel, altul poate vrea sa doarma majoritatea timpului, altul vrea sa socializeze, altul vrea sa fac agratar si sa stea in foisor.

INTELEGEGI... eu na ocup de intalnire... apoi face fiecare ce vrea sau ne organizam cum vrem .... discutam. nu osa ma apuc eu sa zic ... ok ..de la 5:00 - 6:00 facem gratar, de la 6:01 la 7:10 mergem la manastire. Apoi culacarea la 10:00 camaine dimineata la 5:00 trezirea ca mergem la munte.

Va cunosc prea putin... si mia sunteti si incapatanati sa dati niste detalii minime... ca sa pot sa incerc asa ceva. Nu fac pe ghidul turistic , pe mama si pe tata sau pe dadaca. Fac pe "agentia" ... iti fac rezervare, ajuns acolo dai baii... si sanatate... hore si beutura... care cum poate.

Cu toate astea o sa ma interesez daca sunt obiective de vizitat sau trasee de urcat/coborat.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:21

Am dat doar un exmplu cu numele tau, ar fi putut fi al oricui.
Sunt convins ca Ioana e mult mai blajina in carne si oase. Toti vor fi mai de treaba si vor incerca sa faca o impresie cat mai buna. Asa se comporta toata lumea, nu. Atunci unde sunt aia raii, hotii, mincinosii, ipocritii, parsivii ... ? Nu sunt tot printre noi ?
Sunt intotdeauna "ailalti". ... este ?
Ia intreab-o pe Mariuka cum sunt eu in realitate ?

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:23

Daca e cu program de somn....

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:23

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 11:13:47Numai Mariuka si Marilena ma cunosc la mutra. Dar nu cred ca ele or sa vina ...

Celelalte, pustoaicele, fac pe lesinatele dupa Mytcor pentru ca asta nu le-a atacat. E un finut.
Dar daca ar citi mai cu atentie ce scrie Mytcor si cam cum gandeste si-ar da seama ca de la ele la Mytcor e o diferenta enorma. Evindent in favoarea lui Mytcor. Nici nu cred ca se vor intalni vreodata .... dar cine stie ... ?

maiiii,sint copile!!! la virsta lor multe se intimpla..eu le doresc ca totul sa fie asa cum vrea entuziasmul lor de 20 de ani.Mai!!! Tu-ti mai aduci aminte cum erai la virsta lor?!! Eu,in fiecare zi!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:25

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 11:21:19Am dat doar un exmplu cu numele tau, ar fi putut fi al oricui.
Sunt convins ca Ioana e mult mai blajina in carne si oase. Toti vor fi mai de treaba si vor incerca sa faca o impresie cat mai buna. Asa se comporta toata lumea, nu. Atunci unde sunt aia raii, hotii, mincinosii, ipocritii, parsivii ... ? Nu sunt tot printre noi ?
Sunt intotdeauna "ailalti". ... este ?
Ia intreab-o pe Mariuka cum sunt eu in realitate ?

eu spre deosebire de altii, nu am venitcu niciun fel de cuvinte urate la adresa ta, chiar daca nu mi-a convenit deloc ce zici.Am raspuns intr-un mod cat mai placut posibil, ca stiu ca esti altfel in realitate.Eu nu prea trag concluzii despre oameni.aici pe forum, m-am grabit odata si imi pare rau si acum.esti un realist, ok, de acord cu asta, dar ai tendinta sa exagerezi

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:25

Eu sint rau,sint foarte rau!!! Auzi tu acesta cu 9am..vezi ca Adnana nu te stie!!! DECI introduce-te!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:27

De la: vasix, la data 2009-06-09 11:25:14Eu sint rau,sint foarte rau!!! Auzi tu acesta cu 9am..vezi ca Adnana nu te stie!!! DECI introduce-te!!!

ohhh|!!!!cum sa nu!!! il recunosc!! l-am citit de multe ori pe aici.imi place sa ma informez chiar daca a pus 9am... si pietricele, tot el ramane

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:28

Adnana iti multumesc foarte mult de invitatie,m-am simtit foarte bine vazind ca exista oameni care se gindesc realmente la mine si au ginduri pozitive dar draguta lui tata daca ai vazut tu pe celalalt topic de balarii am obtinut un concediu in august si atunci cred ca ma insor ca daca mai stau am s-o fac post mortem..la virsta mea ..sau m,a apuca pensionarea inainte de a ma insura
Dar va doresc tuturor distractie maxima si sa nu uitati de noi cei ramasi acasa si sa intrati in continuare pe forum ca altfel...URLU ...de plictiseala

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:34

De la: vasix, la data 2009-06-09 11:28:53Adnana iti multumesc foarte mult de invitatie,m-am simtit foarte bine vazind ca exista oameni care se gindesc realmente la mine si au ginduri pozitive dar draguta lui tata daca ai vazut tu pe celalalt topic de balarii am obtinut un concediu in august si atunci cred ca ma insor ca daca mai stau am s-o fac post mortem..la virsta mea ..sau m,a apuca pensionarea inainte de a ma insura
Dar va doresc tuturor distractie maxima si sa nu uitati de noi cei ramasi acasa si sa intrati in continuare pe forum ca altfel...URLU ...de plictiseala

Acum, daca ar fi dupa mine, sa se mute data in august.Ce curioasa as fi sa o vad pe Janice si mai ales pe tine.dar lasa ca ma inviti tu in Dubai intr-o buna zi, ca stiu ca aici nu vii oricum

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:39

De la: maressalul_, la data 2009-06-09 11:18:42Dorin ... era vorba despre amanunte , gen obiective turistice, trasee montane. Imi place sa merg pe munte dar mi se pare o prostie sa ma duc sa vizitez nu stiu ce castel ... apoi repede sa vizitez nu stiu ce manastire ... apoi repede nu stiu de pestera. Fiecare cu damblale lui. Unul nu vrea sa sa mearga pe munte , altul nu vrea sa mearga la nu stiu ce castel, altul poate vrea sa doarma majoritatea timpului, altul vrea sa socializeze, altul vrea sa fac agratar si sa stea in foisor.

Eu sunt un fan al naturii, deci am sa prefer muntele in detrimentul vizitarii unui castel sau a unei manastiri (sau a orice ce are in comun cu omul si interventia lui). Imi place natura salbatica si cred ca am sa te fac partenerul meu in traseele montane ce mi le-am propus sau ti le-ai propus

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:48

O parte din mine este aici in Romania.Nu am mai fost in Roamnia de mai bine de 5 ani..6 ani .Dintotdeauna mi-a fost frica sa ma intorc.Ar trebui...daca as face-o sa trec prin Piatra Neamtsa vad pe cineva.
Janice este o femeie frumoasa care mi-a luminat viata ,o iubesc foarte mult,va fi o mama extraordinara ptr copii mei dar nu este jumatatea sufletului meu.
Deci oricit s-ar parea ca imi caut motive nu cred ca vreau sa revad ceea ce am lasat acolo.Ma vreau un om sanatos mintal ,ma vreau ceea ce sint acum.

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: