back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:54

dar..oricum...să văd ce vor spune și ceilalți....deși...sunt convinsă că vor spune că italia e departe...se urnesc mai greu dacă e vorba de distanțe lungi...

oricum..mie mi-e indiferent...numai să ne întâlnim...

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:58

e doar o propunere din partea mea, chiar daca nu ne cunoatem si poate nu o sa va placeti cu totii ramaneti cu amintiri frumoase iar aici nu o sa ai timp sa-l studiezi pe vecinul ca nu stii la ce sa vizitezi mai repede, cine doreste poate veni cu placere

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 00:49

De la: obliografic, la data 2009-06-06 23:58:03e doar o propunere din partea mea, chiar daca nu ne cunoatem si poate nu o sa va placeti cu totii ramaneti cu amintiri frumoase iar aici nu o sa ai timp sa-l studiezi pe vecinul ca nu stii la ce sa vizitezi mai repede, cine doreste poate veni cu placere

zic ca Italia e prea mult pentru o prima intalnire.Poate la anu o sa organizezi tu totul.Romania sa fie un inceput.Eu sper ca nu o sa ne oprim la o excursie. daca tot o sa ne cunoastem sa fim prieteni for ever.Ideea ta este geniala(si as opta pentru ea), dar materializarea ei implica prea mult.Sa lasam deocamdata Moeciu.E vorba doar despre 2 zile.atat 2 zile.Asa ca vino in Romania si hai sa ne vedem odata cu totii ca mor de nerabdare sa va vad

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 01:14

pan'la urma unde,cine cu cine,de cand pana cand,cat costa tacamu',cum dormim sau nu,vine cineva sau toata lumea se simte rau si e obosita?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 01:16

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-07 01:14:22pan'la urma unde,cine cu cine,de cand pana cand,cat costa tacamu',cum dormim sau nu,vine cineva sau toata lumea se simte rau si e obosita?

Florine costurile s-au postat.nu poti sa mergi cu buzunarul gol.asa ca mai pune si tu ce crezi ca aveti nevoie de cheltuiala.si daca e inscrie-te

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 01:22

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-07 01:16:24
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-07 01:14:22pan'la urma unde,cine cu cine,de cand pana cand,cat costa tacamu',cum dormim sau nu,vine cineva sau toata lumea se simte rau si e obosita?

Florine costurile s-au postat.nu poti sa mergi cu buzunarul gol.asa ca mai pune si tu ce crezi ca aveti nevoie de cheltuiala.si daca e inscrie-te
adnana,eu nu pot veni la chestii marete si semiaranjate,vreau ceva concret sau daca nu organizez eu ceva,nu tine cu povesti,ce faceti voi suna a cacealma,toti rad,toti glumesc,nimeni nu vine cu ceva concret,detalii si alea ,alea,eu zic mai bine mergem undeva la munte,cu bani in buzunar,inchiriem corturi si facem trasee,dormim la foc de tabara,vedem luna,stelele,intalnirea in gara la predeal,sinaia sau busteni,stabiliti data concreta si gata excursia

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 01:30

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-07 01:22:42
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-07 01:16:24

adnana,eu nu pot veni la chestii marete si semiaranjate,vreau ceva concret sau daca nu organizez eu ceva,nu tine cu povesti,ce faceti voi suna a cacealma,toti rad,toti glumesc,nimeni nu vine cu ceva concret,detalii si alea ,alea,eu zic mai bine mergem undeva la munte,cu bani in buzunar,inchiriem corturi si facem trasee,dormim la foc de tabara,vedem luna,stelele,intalnirea in gara la predeal,sinaia sau busteni,stabiliti data concreta si gata excursia

Florine e vorba de 2 zile.Si e perfecta propunere Maresalului.Nimeni nu e obligat.vine ce vrea.Conditiile au fost acceptate de majoritatea.Deci cine vrea vine cine nu, nu.Ai timp sa te hotarasti pana la sfarsitul unei saptamani.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 07:25

Pretul mi se pare foarte mare , eu va fac o alta oferta veniti in Italia la venetia si va costa mai putin, o casa de 5 persoane costa 100 euro adica 20 euro de persoana, de aici puteti pleca la venetia cu autocarul ( 16 km. ) cu 2 euro dus si 2 intors ) aveti ce sa vadeti casa este dotata cu absolut totul bucatarie vesela frig ac. si apa calda, puteti veni cu mancare de acasa ( aveti aici vesela si tot ce va trebuie), sau puteti alege casa fara bucatarie numai cu ac. , frigider si apa calde cam la 17 euro de persoana,si este super aveti ce sa vizitati toti care au venit au zis ca au iesti mai ieftin decat in tara nu se asteptau, eu si sotia ma ocup de rezervare si tot ce va trebuie voi vedeti de transport ( eu am dat la wizz 3 persoane dus intors 209 euro)
Mai ganditiva si nu o sa va para rau campingul e dot cu absolut tot, piscina, restaurant,pab, tot ce va doriti, cu masina aveti cam 1400 km. taxa de drum e cam 16 euro pe o sap.

[/quote]

In sfarsit unul cu scaun la cap.
Eu am stat la campingul Jolly in urma cu doi ani si asa a fost precum spui.
Mi-ar placea sa mai dau o fuga dar prin septembrie.
Si mi-ar placea sa te cunosc.
In rest ... sunt tare curios daca reusesc sa se intalneasca la Moeciu. Cand se vorbeste de maniera asta despre bani sa cazare, de obicei iese un canci. Dar sa nu cobim ...
Cine vrea sa se vada, n-ar fi mai simplu sa spuna:
Fratilor, iubiti forumisti, in weekendul 17 iulie, va astept pe toti declarationistii astia de iubiri sfasietoare, in localitatea Moeciu-Bran (sau invers) la pensiunea Dracu-Lacu .... Semne distiinctive : ame trei sani, patru coarne si pe mine scrie ... sau, a doua masa pe stanga ....
Cine vine, vine, cine nu .... ala este.
Cand se fac liste, cand se vorbeste despre cat costa cazarea ... parca s-ar spune: uite si motivele pentru care tu n-o sa vi !

E simplu, trebuie sa ai bani, masina, o destinatie clara, timp si ... sa vrei.
Restul e bla, bla, bla.

In rest, daca o sa aflu unde si cand, nu e exclus sa va treziti cu mine pe capul vostru ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 07:47

Si nu duc pe nimeni, nu iau pe nimeni, nu ma bazez pe nimeni, nu primesc nimic de la nimeni, nu dau nimic nimanui, nu cer nimic, nu transport pe nimeni nicaieri, daca n-o sa-mi placa ceva (atmosfera, fite, mutre, svarovski, manele) o sa plec oricand doresc.
In acestfel vom fi fericiti ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 07:54

Si de ce ar trebui completat un "formular" dracu sa stie, ca eu nu inteleg ?
Ala care a zis ca vrea sa spuna localitatea, cabana sau pensiunea si data cand are loc fapta. E destul.
In rest ce i se poate intampla ?
Sa se trezeasca acolo singur ca un fraier ?
Si, ce ? Pierde ceva ?
Doar se lamureste cu cine sta de vorba. E un mare castig.
Si are si un weekend pentru el si sotia lui (respectiv sotul), da tot banii aia, merge la castelul Bran, aer, verdeata, pasarelele ciripesc, cirip-cirip, iti vine sa fluieri, o melodie, una din cele care au luat premiu la Mamaia .... e minunat.

E ceva ce n-ati inteles ?
E complicat ?
Sa va explic cu vectori ?

Nu prea mai pot ca i-am bagat in beci si a venit un vecin si ... mi i-a furat ....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 09:58

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-06 23:36:47
De la: obliografic, la data 2009-06-06 23:26:19sunt date incerte, ma intereseaza absolut tot

la sfarsitul saptamanii vor fi datele exacte

aadnanaa...tu suferi de lipsa de atentie in viata privata ori esti batuta in cap?de ce iti place sa-ti dai atentie singura?si ca sa numai vorbim de tampeniile pe care le scrii pe forumul acesta fara sa gandesti.
TU chiar n-ai minte nici cat o gaina.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:46

De la: ROMEO_R, la data 2009-06-07 09:58:35
De la: obliografic, la data 2009-06-06 23:26:19sunt date incerte, ma intereseaza absolut tot

aadnanaa...tu suferi de lipsa de atentie in viata privata ori esti batuta in cap?de ce iti place sa-ti dai atentie singura?si ca sa numai vorbim de tampeniile pe care le scrii pe forumul acesta fara sa gandesti.

de la ce te-ai luat mamica?Te doare capul?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:49

chiar nu inteleg de ce v-a suparat pe unii lista aceea.am zis clar ca nu cunosc pe toata lumea, ca lista ramane deschisa...chiar nu inteleg.am incercat doar sa formez o idee despre numarul persoanelor.ma da ce minte aveti, sunt uimita.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:57

De la: ROMEO_R, la data 2009-06-07 09:58:35

Cred ca la privata e de preferat sa nu beneficiezi de foarte multa "atentie"...parerea mea.Poate gresesc...acum 2000 de ani romanii socializau in acele locuri...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:58

Ce faci gainusha lu' tata,te-ai trezit?

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 12:19

De la: obliografic, la data 2009-06-06 23:45:08
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 23:30:25

:)

uite ce îi scriam mariei mai sus....

**dacă vrei să vii trebuie să completezi fișa aia postată de mareșal...mareșalul le va strânge pe toate și...în funcție de câți suntem ...hotărâm dacă mai mergem sau nu....

dacă suntem mai mulți...mă duc eu cu mareșalul și depunem la bancă un avans de 10% pentru vilă...și apoi..vom avea exact confirmarea...

însă...asta doar lunea cealaltă (de poimâine într-o săptămână)....

să vedem mai întâi câți ar vrea să vină....**

cabana este la moeciu..pe pagina trecută este postată și harta localității....

Pretul mi se pare foarte mare , eu va fac o alta oferta veniti in Italia la venetia si va costa mai putin, o casa de 5 persoane costa 100 euro adica 20 euro de persoana, de aici puteti pleca la venetia cu autocarul ( 16 km. ) cu 2 euro dus si 2 intors ) aveti ce sa vadeti casa este dotata cu absolut totul bucatarie vesela frig ac. si apa calda, puteti veni cu mancare de acasa ( aveti aici vesela si tot ce va trebuie), sau puteti alege casa fara bucatarie numai cu ac. , frigider si apa calde cam la 17 euro de persoana,si este super aveti ce sa vizitati toti care au venit au zis ca au iesti mai ieftin decat in tara nu se asteptau, eu si sotia ma ocup de rezervare si tot ce va trebuie voi vedeti de transport ( eu am dat la wizz 3 persoane dus intors 209 euro)

Mai ganditiva si nu o sa va para rau campingul e dot cu absolut tot, piscina, restaurant,pab, tot ce va doriti, cu masina aveti cam 1400 km. taxa de drum e cam 16 euro pe o sap.

Du-te ba d'aici... pai sa conduci 1400 km dureaza ,teretic ... 31 de ore. Adica sa pierd 3 zile pe drum ?(ca nu sunt sofer de tir sa fiu obisnut sa conduc n'spe ore incontinuu)... sa fim seriosi. Si in al doile rand ...de ce sa dau banii la italieni? Pt ce zici tu este nevoie de ce lputin 10 zile si.... bani??? 70 E de persoana ? Nici nu ma obosesc la un calcul REAL. Si nu in ultimul rand ... NU M-AS RISCA sa merg pe mana unui necunoscut ... si in alta tara... mai ales cand face calcul de toata JENA.

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 12:31

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-07 11:58:18Ce faci gainusha lu' tata,te-ai trezit?

da....si am adormit aseara cu curiozitatea de a urmari filmul lui Mytcor si acum il vizionez.mai am doar trei ore, dar o sa mai fac pauze

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 12:33

unde-i filmul?Ce film?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 12:35

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-07 12:33:14unde-i filmul?Ce film?

ultimul topic de pe prima pagina pe general: religia mileniului iii.e chiar interesant

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 12:42

Aha..

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:13

castelul bran din păcate a fost închis...
a fost câștigat în instanță de catre proprietari ,iar obiectele din el mutate undeva prin vama veche...
momentan nu mai e muzeu...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:16

și e neapărat necesar să completați fișa aceea...
trebuie să avem o evidență a celor care vin...
vila trebuie închiriată...trebuie anunțat cu mult timp înainte exact numărul persoanelor care vin și plătit un avans...
iar..cine nu completează fișa nu va fii luat în calcul...

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:16

De la: 9am068670, la data 2009-06-07 07:25:21Pretul mi se pare foarte mare , eu va fac o alta oferta veniti in Italia la venetia si va costa mai putin, o casa de 5 persoane costa 100 euro adica 20 euro de persoana, de aici puteti pleca la venetia cu autocarul ( 16 km. ) cu 2 euro dus si 2 intors ) aveti ce sa vadeti casa este dotata cu absolut totul bucatarie vesela frig ac. si apa calda, puteti veni cu mancare de acasa ( aveti aici vesela si tot ce va trebuie), sau puteti alege casa fara bucatarie numai cu ac. , frigider si apa calde cam la 17 euro de persoana,si este super aveti ce sa vizitati toti care au venit au zis ca au iesti mai ieftin decat in tara nu se asteptau, eu si sotia ma ocup de rezervare si tot ce va trebuie voi vedeti de transport ( eu am dat la wizz 3 persoane dus intors 209 euro)

In sfarsit unul cu scaun la cap.

Eu am stat la campingul Jolly in urma cu doi ani si asa a fost precum spui.

Mi-ar placea sa mai dau o fuga dar prin septembrie.

Si mi-ar placea sa te cunosc.

In rest ... sunt tare curios daca reusesc sa se intalneasca la Moeciu. Cand se vorbeste de maniera asta despre bani sa cazare, de obicei iese un canci. Dar sa nu cobim ...

Cine vrea sa se vada, n-ar fi mai simplu sa spuna:

Fratilor, iubiti forumisti, in weekendul 17 iulie, va astept pe toti declarationistii astia de iubiri sfasietoare, in localitatea Moeciu-Bran (sau invers) la pensiunea Dracu-Lacu .... Semne distiinctive : ame trei sani, patru coarne si pe mine scrie ... sau, a doua masa pe stanga ....

Cine vine, vine, cine nu .... ala este.

Cand se fac liste, cand se vorbeste despre cat costa cazarea ... parca s-ar spune: uite si motivele pentru care tu n-o sa vi !

E simplu, trebuie sa ai bani, masina, o destinatie clara, timp si ... sa vrei.

Restul e bla, bla, bla.

In rest, daca o sa aflu unde si cand, nu e exclus sa va treziti cu mine pe capul vostru ...

[/quote]

Stai ca s-au gasit marii organizatorii sa pun a forumul la cale. Bai bagati-va mintile in cap... si scrieti ceva serios, nu-mi spuneti mie ca e simplu daca ai bani ,masina, destinatie, timp. Nu toti dintre noi beneficiem de aceste toate avantaje. Poate singurul lucru pe care il avem in comun este VOINTA. Dar ... unul are masina ... altul face poate are mai multi bani si face cinste cu un gratar ... altul poate vine cu un laptop... sa va transimem LIVE ... altul aduce niste undite... altul se pricepe la gratar... altul la spus bancuri .... si tot asa. NE COMPLETAM si o sa fie OK.

HMMMMMMMM... nu stiu de am "impresia" ca pe 17 iulie seara va fi deschis un topic ... "Asa se distreaza forumisti 9am la Moeciu"... si niste poze . Nu ma cunoasteti.

Hai sa va spun si "programul" : sapatamana asta se hotaraste cine vine ... la inceputul saptamanii 22-28 iulie pe topicul asta fa fi o poza cu avasul platit... si sa vezi atunci cum o sa fiarba sangele in forumisti. Mie imi este ca o sa fim prea multi. Ca e dupa ce discuti un an ..doi .. pe forumul asta si vezi ca se intalneste "trupa" si te costa 250 ron sa fii si tu acolo ... DECIZIA EESTE FOARTE USOARA.

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:20

De la: 9am068670, la data 2009-06-07 07:47:00Si nu duc pe nimeni, nu iau pe nimeni, nu ma bazez pe nimeni, nu primesc nimic de la nimeni, nu dau nimic nimanui, nu cer nimic, nu transport pe nimeni nicaieri, daca n-o sa-mi placa ceva (atmosfera, fite, mutre, svarovski, manele) o sa plec oricand doresc.
In acestfel vom fi fericiti ...

Pai dca iti faci tu de cap ..ne facem si noi ... ne AMBITOINAM si noi ... si daca vrei sa stai cu noi .., o sa-ti cerem o taxa de 100 ron ...sa facem un gratar. Alfel nu te bagam in seama. Dar STAU linistit ca d'alde destia ca tine ... nu ajung la Moeciu cu noi.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:21

De la: ioana_dark, la data 2009-06-07 13:16:07și e neapărat necesar să completați fișa aceea...
vila trebuie închiriată...trebuie anunțat cu mult timp înainte exact numărul persoanelor care vin și plătit un avans...

Cu tot regretul, eu nu pot să vin!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:23

De la: Dorulet, la data 2009-06-07 13:21:42
De la: ioana_dark, la data 2009-06-07 13:16:07și e neapărat necesar să completați fișa aceea...

Cu tot regretul, eu nu pot să vin!

Dora ...de unde esti ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:48

Din Cluj, mai precis Turda....și nici nu am mașină!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:50

De la: Dorulet, la data 2009-06-07 13:48:05 Din Cluj, mai precis Turda....și nici nu am mașină!
Iti pregatisem o sticla cu vin..

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 14:16

De la: Dorulet, la data 2009-06-07 13:48:05 Din Cluj, mai precis Turda....și nici nu am mașină!

pai poate te ia Adi.ca ii esti in drum sa vorbim cu el

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 14:18

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-07 14:16:32

pai poate te ia Adi.ca ii esti in drum sa vorbim cu el

Care Adi????

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: