Info
x
Despre orice
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:06
Ba nu
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:10
De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 15:06:58Ba nu ba nu ce? mã disperã zilele cînd sunt meciuri,toatã lumea se uitã si eu mã plictisesc.... |
|
analisys_2007 403 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:10
eu nu ma uit la meciuri,ce faceti in weekend?
valentin19c@yahoo.com
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:52
De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 17:10:23eu nu ma uit la meciuri,ce faceti in weekend?Ne uitam la meciuri. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:56
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-31 17:52:17si cand nu e meciuri,bemDe la: analisys_2007, la data 2009-07-31 17:10:23eu nu ma uit la meciuri,ce faceti in weekend?Ne uitam la meciuri.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 17:56
De la: 999florin, la data 2009-07-31 17:56:01Bem si e meciuri...De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-31 17:52:17si cand nu e meciuri,bemDe la: analisys_2007, la data 2009-07-31 17:10:23eu nu ma uit la meciuri,ce faceti in weekend?Ne uitam la meciuri. |
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:08
romtar
1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important. Succes la cercetari care va stau lesne la indemana! Raporteaza abuz de limbaj romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde IN ATENTIA TA, VANEAMARIN! Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat! Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT. CITESTE SI DA MAI DEPARTE!... Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:08
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-31 17:56:50De la: 999florin, la data 2009-07-31 17:56:01Bem si e meciuri...De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-31 17:52:17si cand nu e meciuri,bemDe la: analisys_2007, la data 2009-07-31 17:10:23eu nu ma uit la meciuri,ce faceti in weekend?Ne uitam la meciuri. eu lucrez a zis superfrumuselul de seful meu ca ma scoate in oras maine seara, dar parca nu as accepta
|
|
|
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:10
romtar
1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important. Succes la cercetari care va stau lesne la indemana! Raporteaza abuz de limbaj romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde IN ATENTIA TA, VANEAMARIN! Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat! Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT. CITESTE SI DA MAI DEPARTE!... Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:28
MESAJ PRIVAT: De la: 999florin la 30 Iulie 2009, 16:05 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: cretinule,nu am nici timp si nici dispozitia necesara sa ma cert cu toti tampitii de pe forum,zi repede ce-ti doreste sufletelul,unde si cand vrei sa ne intalnim face to face,bolnavule cu cap patrat |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 20:59
De la: romtar, la data 2009-07-31 19:28:10mascariciu' vezi ca ma cheama dan puric si sunt viitorul presedinte al tuturor romanilor,inclusiv al cretinilor de teapa ta
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 20:59
Urmareste topicul 'DAN PURIC- PRESEDINTELE ROMANIEI'
Esti abonat la acest topic. Dezabonare 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:21 Citeaza Raspunde BAI TAMPITILOR DE LA ADMIN,ESTE A TREIA OARA CAND INCERC SA POSTEZ CEVA DESPRE VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI,VOI CHIAR NU AVETI DE GAND SA DEVENITI MAI UMANI SI MAI DESTEPTI,VRETI SA RAMANETI TOT PROSTI,CRETINILOR! Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:23 Citeaza Raspunde Dan Puric Presedinte! Cei carora nu le este indiferenta soarta poporului roman si a neamului omenesc stiu ca vremurile sunt foarte tulburi, ca perioada actuala de crize si framantari, sunt menite sa indrepte lumea spre totalitarismul cel mai intunecat, spre o Noua Ordine Mondiala, in care natiunile vor disparea, in care statele vor fi spulberate, in care libertatile vor fi abolite, in care controlul si supravegherea vor fi totale, in care credinta in Dumnezeu va fi inlocuita cu credinta in mesia innegurat. In aceste conditii, pentru a nu disparea ca neam si tara, pentru a putea pastra vie in amintirea si constiinta noastra memoria si prezenta Dumnezeului celui Adevarat, pentru a nu deveni sclavii robotizati ai celor care urmaresc disolutia oricaror valori umane, trebuie sa incepem sa lucram lucrul cel drept, trebuie sa ne implicam pentru a nu-i lasa pe altii sa decida in locul nostru, trebuie sa ne adunam si sa ramanem uniti, trebuie sa actionam cu totii in aceeasi directie, trebuie sa alegem mai degraba moartea decat tradarea Crezului nostru Ortodox. Cum politicienii nostri, in majoritatea cazurilor, urmaresc interese straine interesului national, si cum deciziile privind soarta tarii se iau la nivel politic, e necesara aparitia unei noi clase politice, nu neaparat formata din tineri, devotata patriei, poporului si Bisericii Ortodoxe, care sa se opuna planurilor oculte de instaurare a Noii (Dez)Ordini Mondiale, care sa vizeze intronarea in Romania a preceptelor si poruncilor divine, care sa faca din Romania cu adevarat Gradina Maicii Domnului. Cum anul acesta au loc alegeri prezidentiale si parlamentare, noi, cei care ne-am saturat de indolenta si ratacirea generatiei de politicieni post-decembriste, ar trebui sa propunem, sa alegem si sa sprijinim un singur candidat pentru conducerea statului, o personalitate care s-a remarcat ca bun roman si aparator al valorilor neamului si crestinismului. Cineva a sugerat, si eu mi-am oferit sprijinul, ca cel mai indicat ar fi Dan Puric. Frate Dan Puric, te rugam sa accepti sa fi candidatul Partidului National Crestin pentru functia suprema in stat! Partidul National Crestin nu exista deocamdata decat ca initiativa si proiect al unor internauti crestini, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom depasi barierele spatiului virtual pentru a face din el o alternativa viabila la masa partidelor politice actuale, spre Slava lui Dumnezeu, si spre cinstea poporului roman drept-maritor. Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:26 Citeaza Raspunde IN SFARSIT, IMBECILILOR,MI-ATI PERMIS SA POSTEZ DESCRIEREA DESPRE VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI,ASTA ESTE ALESUL NOSTRU,NU DUDILA,NU BASILA,NU BECALI,NU VADIM ,NU CRINISOR SAU ALTI CRETINI Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:31 Citeaza Raspunde In sfarsit se intrevede o alternativa viabila contra tuturor nesimtitilor care au avut tupeul sa confunde Romania cu buzunarele proprii,Dan Puric,inainte de a fi crestin este un bun roman,merita votat,indiferent de credinta,sex sau alte parandaraturi pe care le aveti,ganditi-va ....ROMANI! Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:36 Citeaza Raspunde Frate Dan Puric, daca nu te decizi sa candidezi, candidez eu! Posted on aprilie 11, 2009 de bãtãiosu Sunt plin de revolta! Inca un profitor vrea sa ajunga presedintele Romaniei. Principele Radu Duda si-a pus in cap sa ajunga sef la Cotroceni. Desi am fost un monarhist convins in anii ‘90, dupa ce familia regala si-a recapatat domeniile in total dispret fata de poporul roman, am ajuns sa antipatizez clanul Hohenzollern, mai ales ca regele Mihai este si mason, iar Printul Nicolae, desi nu vorbeste romaneste, vrea sa fie regele romanilor. L-am auzit pe Geoana spunand ca foarte multi oameni apreciaza ca e timpul unei schimbari, si ca il poate bate pe Basescu. Halal schimbare! Asta trebuie Romaniei, sa-l inlocuim pe Tuti cu Mandi? Nu, Romania are nevoie de o schimbare profunda, are nevoie de un om care sa nu apartina actualei clase politice, de un om credincios si total devotat tarii si neamului. Ii tot auzeam pe diversi vorbind de necesitatea unui Obama roman care sa-l invinga pe Basescu. Iata-ma! Eu nu sunt metis, nu am in spatele meu o echipa de evrei care sa ma propulseze in fruntea statului, nu am elocinta citirii prompterului, nu incalc Constitutia mintind ca sunt nascut in Romania, nu sunt agentul Noii Ordini Mondiale, nu am o religie nedefinita si nu-mi ascund originea. Dar sunt roman get-beget, profund credincios, nu am fost membru niciunui partid politic, nu am fost informator si nici nu apartin vreo unui serviciu secret, nu am calcat pe cadavre pentru a ma inalta eu, nu mi-am parasit tara atunci cand am dat de greu, nu am facut afaceri cu statul, nu am saracit pe altii pentru a ma imbogati eu, nu mi-am cumparat diploma de studii superioare… Sunt un om simplu, din popor, pentru popor, un om care stie pe pielea lui ce-i ala greul, care stie sa lucreze cu mainile, dar si cu capul, care are lipsurile si defectele lui, dar e perfectibil, un roman care viseaza la o Romanie ca un soare, si care e gata sa-si dea viata pentru Dumnezeu, neam si tara. Da, e timpul schimbarii in bine pentru Romania, dar nu cu oameni vechi, ci cu oameni noi. Daca fratele Dan Puric, pe care multi l-am sprijini sa ajunga seful statului, nu doreste sa-si asume rolul de calauza a poporului roman in drumul spre Lumina, atunci o voi face eu, un necunoscut, un nimeni. Sunt gata sa recuceresc Romania pentru romani. Sunt hotarat sa stau impotriva lumii intregi pentru interesele Romaniei. Am in mine forta, insuflata de Dumnezeu Atotputernic, pentru a ma lupta pentru neamul romanesc. Cinci crestini adevarati daca traiau in Imperiul Bizantin, Mahomed nu ar fi cucerit Constantinopolul. O suta de romani adevarati, o suta de barbati sfinti de as avea de partea mea, as tine departe Romania de vremurile grele ce vor veni. Fratii mei intru credinta, fratii mei romani, am nevoie de voi pentru a sta impreuna de-a curmezisul Noii Ordini Mondiale, am nevoie de suportul vostru pentru a infrunta intunericul spre care ne mana dusmanii lui Hristos si ai neamului romanesc. Nu va fie frica de capcanele vrajmasilor vazuti si nevazuti, caci nimeni, niciodata, nu va putea sa ne inrobeasca daca Il vom urma pe Invatatorul si Mantuitorul nostru, Iisus Hristos, pe Maica Domnului si pe Sfintii lui Dumnezeu. Incredeti-va in proorocia avvei Neofit Pustnicul: “A proorocit avva Neofit Pustnicul ca vor fi cu miile cei ce vor Urma Calea cea de Taina a Isihiei. Grele vor fi schimbarile Lumii, dar tot asa de minunate vor fi si Renasterile Spirituale ale multora. Va cobora din Munte si din Pesteri Lucrarea cea de Taina a Isihiei pana in Inima Oraselor si multi Tineri, aparent nestiutori, se vor Trezi cu tarie la o Viata de Duh asemanatoare celei din vechime. Minunata va fi aceasta Inviere tocmai acolo unde moartea se crede stapana! Duhul Cel Prea Sfant isi va arata Puterea mai presus de toate. Lucrarea cea de Taina a Isihiei va inflori in pustiul multor Inimi ce vor deveni apoi Ceruri Intrupate [...] Lucrarea cea de Taina a Isihiei va fi Taina Viitorului Lumii noastre. Istoria ce vine va fi cea mai teribila confruntare dintre Lumina si intuneric, dintre Duhul Vietii si al mortii. Dar Puterea Luminii va fi atat de mare incat va depasi toate legile firesti”. Intipartiti-va in inima cuvintele Duhovnicului Neamului, Parintele Justin Parvu: “Þara Româneascã este o þarã sfântã, cu un popor sfânt. Noi putem fi strãjerul Europei. Ortodoxia noastrã româneascã a rãmas cam singura de strajã, în splendoarea ei de demnitate ºi prestigiu. Aºa cã: strãjuiþi bine! Neamul acesta nu ºi-a pierdut încã seva!” Amin! Cu Dumnezeu inainte! Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:38 Citeaza Raspunde MA,CE AVETI IN CREIERE IN AFARA DE OLEACA DE RAHAT SI O TIRA DE APA RECE,VOI ASTIA DE LA ADMIN,MA SCOATETI AFARA,NU-MI RECUNOASTETI PAROLA,CRETINILOR,CAT VA MAI BATETI JOC DE NOI? Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin Avatarul lui 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 01:44 Citeaza Raspunde Si uite asa vom avea o toamna bogata si fierbinte cu dude,corcoduse,basini,crini,purici etc. Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. CAMELYA_ Avatarul lui CAMELYA_ 414 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 09:19 Citeaza Raspunde Oamenii cu valoare nu o sa se bage niciodata in "curvarasia politicii "si in mizeria "luptii pentru ciolan". Dan Puric figureazã la categoria 'Oameni de culturã/Lideri ai societãþii civile'...si niciodata nu va candida la presedentie...deoarece are teluri mult mai marete de atins Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:00
romtar55@yahoo.com-adresa unde se primesc injuraturi,urari de bine si alte blesteme
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:34
De la: 999florin, la data 2009-07-31 21:00:21romtar55@yahoo.com-adresa unde se primesc injuraturi,urari de bine si alte blesteme Florinele , termina odata nu te mai certa cu Romtar asta ca nu merita m-am saturat sa il vad spamand tot forumul
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:11
Adnana,Iasul e un oras asa frumos,ce cauti tu la ora asta pe forum? E racoare acum,luminile orasului s-au aprins,ia-ti prietenul si plimba-te...Din Alexandru unde stai treci podul,si de la gara e foarte putin pina pe aleile Copoului.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:16
De la: vasix, la data 2009-07-31 22:11:48Adnana,Iasul e un oras asa frumos,ce cauti tu la ora asta pe forum? E racoare acum,luminile orasului s-au aprins,ia-ti prietenul si plimba-te...Din Alexandru unde stai treci podul,si de la gara e foarte putin pina pe aleile Copoului. nu Victoras nu stau in alexandru, acolo lucrez si nu am prieten acum is despartita lasa ca mi-e bine si in casa.vad eu poate ies cu sefu maine seara, ca e festivalul berii sau ceva de genul asta si prietena lui iese cu fetele si ne-a dat acordul da' parca nu am chef.vad eu pana maine
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:34
Eu stiam ca nu esti despartita.Si intelesesem ca stai in Alexandru.Atunci..n-ai prieten,e simbata seara,tu esti acasa..fa nani!! Pa,noapte buna.Dar totusi,cu acord sau fara nu te du cu sefu,mai bine asa.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:37
De la: vasix, la data 2009-07-31 22:34:38Eu stiam ca nu esti despartita.Si intelesesem ca stai in Alexandru.Atunci..n-ai prieten,e simbata seara,tu esti acasa..fa nani!! Pa,noapte buna.Dar totusi,cu acord sau fara nu te du cu sefu,mai bine asa. somnusor Victoras .da azi e vineri sau in fine, mai e o ora si ceva pana sambata nu o sa ies, daca spui tu
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:44
Esti atit de dulce.Pa ,noapte buna.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:45
De la: vasix, la data 2009-07-31 22:44:11Esti atit de dulce.Pa ,noapte buna. noapte buna.merci
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:53
De la: vasix, la data 2009-07-31 22:34:38Eu stiam ca nu esti despartita.Si intelesesem ca stai in Alexandru.Atunci..n-ai prieten,e simbata seara,tu esti acasa..fa nani!! Pa,noapte buna.Dar totusi,cu acord sau fara nu te du cu sefu,mai bine asa. Sunt de aceeasi parere, nu iesi cu seful oricine ar fi el. La un moment dat se sparge balonul de sapun.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:55
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 22:53:19De la: vasix, la data 2009-07-31 22:34:38Eu stiam ca nu esti despartita.Si intelesesem ca stai in Alexandru.Atunci..n-ai prieten,e simbata seara,tu esti acasa..fa nani!! Pa,noapte buna.Dar totusi,cu acord sau fara nu te du cu sefu,mai bine asa. heiiii!!!!! iesim din postura de sef-angajat, sua nu stiu colegi. nu vreau sa am nicio treaba cu el si nici el cu mine (cred) se insoara in mai, stati linistiti, vrea doar sa ma scoata din casa, adica vrea sa ma ia dp forum, ca a zis ca stau prea mult
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:07
cred si eu ca stai cam prea mult...din cate stiu eu statul prea mult in fata monitorului dauneaza grav sanatatii...
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:13
De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 23:07:43cred si eu ca stai cam prea mult...din cate stiu eu statul prea mult in fata monitorului dauneaza grav sanatatii... hoaleaaa!!! ia auzi.siin calitate de ce dai tu sfaturi?
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:21
nu dau sfaturi ca nu sunt in masura am spus si eu ca o sugestie ca statul in fata monitorului nu face bine la sanatate
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:23
De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 23:21:58nu dau sfaturi ca nu sunt in masura am spus si eu ca o sugestie ca statul in fata monitorului nu face bine la sanatate ia auzi!!! si la ce dauneaza?? nu mi se mai ridica ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:27
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-31 23:23:00De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 23:21:58nu dau sfaturi ca nu sunt in masura am spus si eu ca o sugestie ca statul in fata monitorului nu face bine la sanatate îți poate distruge ochii... |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:28
m-ai inchis...nu m-ai spun nimic ai simtul umorului si asta conteaza cel mai mult.eu prima data cand am avut calculator acasa stateam atat de mult in fata monitorului pana cand m-am inbolnavit de anxietate...sunt un caz patit asa ca acum incerc sa evit sa mai am astfel de probleme
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:30
De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 23:28:29m-ai inchis...nu m-ai spun nimic ai simtul umorului si asta conteaza cel mai mult.eu prima data cand am avut calculator acasa stateam atat de mult in fata monitorului pana cand m-am inbolnavit de anxietate...sunt un caz patit asa ca acum incerc sa evit sa mai am astfel de probleme eu am calculator din cl a 5-a si stau de atunci cat am eu chef si de cate ori am eu chef si nu mi s-a intamplat nimic.am eu altele mai grave care imi dauneaza sanatatii.asta e light
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 23:31
De la: ioana_dark, la data 2009-07-31 23:27:20De la: aadnanaaa, la data 2009-07-31 23:23:00De la: analisys_2007, la data 2009-07-31 23:21:58nu dau sfaturi ca nu sunt in masura am spus si eu ca o sugestie ca statul in fata monitorului nu face bine la sanatate ei nah, cum asa Ioana?ia povesteste-mi
|
|
|
|

a zis superfrumuselul de seful meu ca ma scoate in oras maine seara, dar parca nu as accepta
nu stau in alexandru, acolo lucrez
lasa ca mi-e bine si in casa.vad eu poate ies cu sefu maine seara, ca e festivalul berii sau ceva de genul asta si prietena lui iese cu fetele si ne-a dat acordul
da' parca nu am chef.vad eu pana maine