back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 >> Sari la pagina:

9am108631

2 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:10

buna all

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:11

De la: Dorulet, la data 2009-07-30 01:03:48
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-30 00:56:42
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-30 00:47:30
De la: Dorulet, la data 2009-07-30 00:43:18
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-30 00:38:48
De la: Dorulet, la data 2009-07-30 00:38:26Îmi cer scuze cã nu prea am mai intrat pe forum...dar ultimele trei zile au fost un coºmar!!!!!
Bãieþelul în vârstã de 7 ani, al celui mai bun prieten al meu, a cãzut de la et.3..... pe geam....
si e bine

Vai Adnana!!!! Cum sã fie bine????
A scãpat cu viaþã, ....are mâna dr. fracturatã ºi fracturã deschisã de tibie la picioarul stâng...a fost cusut la gât...în rest, fizic este ok.....dar vai ce spasme are!!!!
Va sta vreo 3 sãpt. în spital....

Dora, intleg ca e foarte grav.stai sa caut articolul din ziar, sa vezi ce a patit copilul unor prieteni de familie.a fost practic reconstruit.a a vut cred fiecare os rupt.daca gasesc articolul, iti arat
sper ca baietelul sa fie bine
www.monitorulbt.ro/Actualitate/2008-09-04/Fiul+sefului+de+la+Pas... uite Dora, citeste acest articol

ªi ºi-a revenit?????

da Dora.inca nu complet.dar are alta fata, este practic alt om.a fost reconstruit.din cauza unui alcoolist a avut cred ca tot sangele schimbat.nimeni nu credea ca o sa mai traiasca.si sa te uiti ce vezi ce comentariii la articol.doamne feretse.iti vine sa urli, ce lume proasta exista in tara asta. si acum e in recuperari, dar a trait

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:13

De la: Dorulet, la data 2009-07-30 01:08:20
De la: ioana_dark, la data 2009-07-30 01:00:05
De la: Dorulet, la data 2009-07-30 00:47:29Contez pe Adi ºi Ioana....cã o sã se roage pentru Norby.....este unul din cei mai cuminþi ºi buni copii pe care eu i-am cunoscut!!!! Pur ºi simplu a avut ghinion...ºi n-a perceput pericolul..

:((...acum am vãzut....
pacat de copilas....

trebuie avut grija cu ãștia mici....la tot pasul...auzeam si de o fetițã cã a murit în banca transilvania pentru cã nu era un panou publicitar bine prins și s-a prãbușit peste ea....
:((

oricum...am sã mã rog și eu pentru copil.....bine totuși cã a scãpat cu viațã și cã are coloana întregã...se putea întâmpla și mai rãu....putea sã-ți frângã coloana și sã rãmânã imobilizat într-un scaun cu rotile, sau..chiar sã moarã....doamne ferește!!!
se va face el bine acum...dar sperietura o sã-i rãmânã...:(

Ioana, chiar n-a fost vina nimãnui!!! Tatãl lui a fost de servici, mama copilului era în Italia la muncã, copilul toatã duminica a fost cu o persoanã maturã care a avut grijã de el....dar seara, pe la 21,00 dupã ce a mâncat s-a dus în camera lui.....ºi a vorbit cu un prieten de-a lui, care era afarã....s-a sprijinit de plasa de þânþari...aceasta a cedat ºi copilul a plonjat în gol!!!! Chiar nu poþi învinovãþii pe nimeni....

da....îmi dau seama....:(

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:13

De la: 9am108631, la data 2009-07-30 01:10:27buna all

bunã....

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:21

De la: ioana_dark, la data 2009-07-30 01:13:55

bunã....

Ioana ..vrei s-o aburesti si p'asta ?

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:26

www.youtube.com/v/AuVUswNwO24&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/AuVUswNwO24&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505">

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:42

De la: maressalul_, la data 2009-07-30 01:21:18

bunã....

cum adicã...s-o aburesc?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 01:51

De la: ioana_dark, la data 2009-07-30 01:42:56
De la: maressalul_, la data 2009-07-30 01:21:18

bunã....

cum adicã...s-o aburesc?

cu vaporii de coniac din pahar

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 02:02

Gata, eu merg la O noapte cât mai înstelatã vã doresc, ºi vã mulþumesc tuturor, încã o datã!!!!
Noapte bunã!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 02:03

De la: Dorulet, la data 2009-07-30 02:02:32Gata, eu merg la O noapte cât mai înstelatã vã doresc, ºi vã mulþumesc tuturor, încã o datã!!!!
Noapte bunã!

noapte bunã , dora!!!!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 03:33

Mai fructelor, iar v-ati culcat?

analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 03:59

nu pot sa nu ma abtin si sa nu intervin pentru ca ati discutat despre cancer si terapia Max Gerson
nu am auzit vreodata de aceasta terapie.de fapt nici un medic nu mi a vorbit despre ea cu toate ca sufar de o forma de cancer de aproape 10 ani.cel mai eficient tratament e cel chimiotrapeutic combinat cu un tratament naturist,un om bolnav de cancer are nevoie de liniste si de sprijin moral ca daca nu sta bine cu psihicul si devine ipohondru atunci nici un medicament nu isi mai face efectul.consider ca am avut si putin noroc de la Dumnezeu cum s-ar zice am avut zile,alti oameni pe care i-am cunoscut in spital nu au dus boala mai mult de un de zile,erea sa uit e important ca bola sa fie descopertita in faza incipienta chiar in primele 3-4 luni de la aparitie,cu cat e descoperita mai tarziu cu atat e mai dificil de tratat... si la sistemul sanitar care exista in Romania si conditiile din spitale...fereasca Dumnezeu sa avem probleme de sanatate.
o sa ma interesez si eu despre aceasta terapie Max Gerson.Din pacate nu am cunoscut pe acest forum o persoana care sa fi avut o experienta de viata asemanatore ca a mea.o sa mai caut...cine stie ...

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 09:19

De la: analisys_2007, la data 2009-07-30 03:59:14nu pot sa nu ma abtin si sa nu intervin pentru ca ati discutat despre cancer si terapia Max Gerson
nu am auzit vreodata de aceasta terapie.de fapt nici un medic nu mi a vorbit despre ea cu toate ca sufar de o forma de cancer de aproape 10 ani.cel mai eficient tratament e cel chimiotrapeutic combinat cu un tratament naturist,un om bolnav de cancer are nevoie de liniste si de sprijin moral ca daca nu sta bine cu psihicul si devine ipohondru atunci nici un medicament nu isi mai face efectul.consider ca am avut si putin noroc de la Dumnezeu cum s-ar zice am avut zile,alti oameni pe care i-am cunoscut in spital nu au dus boala mai mult de un de zile,erea sa uit e important ca bola sa fie descopertita in faza incipienta chiar in primele 3-4 luni de la aparitie,cu cat e descoperita mai tarziu cu atat e mai dificil de tratat... si la sistemul sanitar care exista in Romania si conditiile din spitale...fereasca Dumnezeu sa avem probleme de sanatate.
o sa ma interesez si eu despre aceasta terapie Max Gerson.Din pacate nu am cunoscut pe acest forum o persoana care sa fi avut o experienta de viata asemanatore ca a mea.o sa mai caut...cine stie ...

da cautare pe Max Gerson.
sau contacteaza-ma si-ti trimit eu tot ce am deja despre gerson.
daca n-ai auzit despre ceva asta nu inseamna ca nu exista.
intra la editura for you si acolo gasesti cartea lui Gerson, comand-o si citeste-o, si mai comanda si cartea Beatei Bishop, Vremea Vindecarii. Sunt ieftine.
Dupa ce le citesti da-mi un mesaj in privat si iti spun mai multe.
Am cunoscut doi oameni in romania care urmeaza aceasta terapie.
Cauta-ma. Nu esti singurul care trece prin asa ceva.
Chimiotarapia si radioterapia fac bine (omoara celulele canceroase, dar ucid si o parte din cele sanatoase).Gerson umbla la cauza, reface sistemul imunitar astfel incat corpul se vindeca singur. E un mod de viata. Te invata cum sa traiesti sanatos si sa te vindeci singur.
Citeste si mai vorbim.
Experienta noastra te poate ajuta.
Medicii alopati au limitele lor, resping aceasta terapie pentru ca atata pot. Noi am depasit faza asta si am gasit un medic alopat care ne asista in derularea terapiei Gerson, care s-a instruit la clinica din Mexic, asa ca stiu ce vorbesc.
Sanatate multa si fa ce ti-am spus.
O sa te convingi ca nu bat campii si nu ma agat de un pai.
Gandeste-te ca Dumnezeu ti-a trimis o carte postala prin mine. Depinde doar de tine s-o iei ca atare.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 09:31

De la: adipopa, la data 2009-07-29 23:52:22
De la: 9am068670, la data 2009-07-29 23:35:59Pentru sotia mea care urmeaza terapia Gerson. Tastati Max Gherson si aflati despre ce e vorba.

Silviu, în situaþii limitã, ne agãþãm de orice. S-ar putea ca terapia Gerson sã nu dea rezultate. Rezultatele cercetãrii lui au fost se pare evaluate independent de Institutul de Cercetare a Cancerului. Concluziile au fost negative. Cel puþin soþia ta nu ar trebui sã renunþe la terapia clasicã...

[Din articolul de pe Google]

Max Gerson (18 October 1881–8 March 1959) was a German physician who developed the Gerson Therapy, an alternative dietary therapy which he claimed could cure cancer and most chronic, degenerative diseases. Gerson described his approach in the book A Cancer Therapy: Results of 50 Cases. However, when Gerson's claims were independently evaluated by the National Cancer Institute, it was found that Gerson's records lacked the basic information necessary to systematically evaluate his claims, and the patients who were "cured" by his treatment were also receiving standard, effective medical treatment simultaneously. The therapy is considered scientifically unsupported and potentially hazardous, and has been blamed for the deaths of patients who substituted it for standard medical care.

Multumesc Adi pentru atentia pe care mi-ai acodat-o.
Numai ca eu am fost la un om care ar fi trbuit sa fie mort de doi ani, la Cluj, si care traieste datorita acestei terapii.... El valoreaza cat 1.000 de doctori alopati inregimentati sitemului farmaceutic de miliarde de $ si al "agriculturii moderne" care ne otraveste zilnic.
Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar eu nu am nevoie de sfaturi despre terapia Gerson ci de ajutor concret.
In privinta tratamentului clasic ai dreptate numai pe jumatate. Nu-l exclude nimeni, l-am urmat si noi, numai ca a aparut recidiva si ... a trebuit sa cautam altceva, sa umblam la cauza nu la tratarea efectului asa cum face medicina clasica. Comanda si citeste cartea lui Max gerson si pe cea a beatei Bishop de la editura For You si mai vorbim.
Multumesc inca odata.

Tocmai din cauza cantitatilor mari de morcov si mere bio, pentru ca nu le pot gasi in cantitatile astea la unul sau doi producatori bio, am nevoie de surse alternative, pentru a-mi intocmi un traseu si apio colecta de la fiecare 50-100 kg sau cat are omul. Conditia esentiala este ca merele si morcovii sa nu fi fost tratati cu substante chimice (sa aiba viermi, de exemplu).

Sanatate tuturor !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 11:58

9am068670 multumesc pentru ca mi-ai raspuns la mesaj,E pentru prima data cand citesc despre aceasta terapie.In perioada cand faceam chimioterapie cu siguranta mi-ar fi facut bine un astfel de tratament.
am gasit o carte pe internet despre aceasta terapie cu siguranta e foarte eficienta daca e respectata.Eu nu imi permit sa urmez o astfel de terapie,necesita timp si bani si produse ecologice care la noi in romania se gasesc greu,iar daca se gasesc sunt si foarte scumpe.am vazut op data la stiri ca exista in bucuresti un magazin cu produse eco dar nu stiu exact zona in care se afla.
Eu m-am tratat cu ce am crezut ca e mai bine. Am respectat intocmai indicatiile medicilor si daca boala mea e in remisie asta inseamna ca si alti oameni se pot vindeca.
Acum am cateva complicatii ,tahicardie,anxietate,depresie si toxoplasmoza iar in astfel de cazuri nu stiu ce efect ar avea o astfel de terapie.ma gandesc ca unul pozitit ca negativ nu are avea cum fiind o terapie naturista.Nu contest faptul ca are rezultate miraculoase.Orice e posibi.In unele cazuri eu cred ca mai depinde si de organism si de cat de avansata e boala de ce fel de timp este etc..sunt cazuri peste cazuri...si eu ar fi trebuit sa fiu mort de cativa ani buni,dar uite ca nu am murit,lupt pentru viata ca doar una avem si nu se merita sa ne batem joc de ea.Mai am miomente cand sunt deprimat si spun lucruri pe care mai tarziu imi pare rau ca le-am spus.Momentan sunt viu si asa am de gand sa raman.Sunt un exemplu pentru oamenii care cred ca Boala Hodgking nu poate fi invinsa.Poate sa fie invinsa.Cu credinta in Dumnezeu si multe sperante in suflet totul se rezolva.O sa citesc cartea despre terapia Gerson mi se pare foarte interesanta.va multumesc pentru informatiile oferite!!!

valentin19c@yahoo.com
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:09

Max Gerson - O TERAPIE NATURALA EFICIENTA pentru tratarea CANCERULUI si a altor BOLI GRAVE Max Gerson - O TERAPIE NATURALA EFICIENTA pentru tratarea CANCERULUI si a altor BOLI GRAVE

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:09

CU DEDUCATIE PT FLORIN : (pudicii sa nu se uiite ... oripilare sigura :))))) )

www.youtube.com/v/kpKd9RoY-ks&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/kpKd9RoY-ks&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="555" height="444">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:22

mersi pt.dedicatie adi,dar sincer nu am ce face cu un cutit si o furculita,o mitraliera si o bomba m-ar ajuta mult mai mult

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:41

De la: 9am068670, la data 2009-07-30 09:31:56Tocmai din cauza cantitatilor mari de morcov si mere bio, pentru ca nu le pot gasi in cantitatile astea la unul sau doi producatori bio, am nevoie de surse alternative, pentru a-mi intocmi un traseu si apio colecta de la fiecare 50-100 kg sau cat are omul. Conditia esentiala este ca merele si morcovii sa nu fi fost tratati cu substante chimice (sa aiba viermi, de exemplu...

Morcovi bio (cu certificat) am vãzut la Biolateria @ 5.00 lei/kg. Mere...am un prieten în apropiere care are o mini-livadã proprie. Acum e la mare, dar când se întoare îmi poate spune cantitate ºi preþ. (A propos, nu are certificat, dar m-a asigurat cã are viermi). Numai bine!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:08

Magazinul biolateria.ro este primul site care detine exclusivitatea pentru Romania si comercializeaza produsele alimentare al unora dintre cei mai puternici si mai premiati producatori Bio din lume – Natura e Tradizione, Sunval sau Bauckhof.
Fie ca este vorba de alimente, de produse cosmetice, de ingrijire, de curatenie sau de suplimente nutritive, produsele Bio sunt compuse strict din ingrediente organice, din plante nemodificate genetic, carora nu li s-au adaugat alte produse chimice. Plantele se cultiva pe terenuri pe care nu a fost aplicat nici un ingrasamant chimic, planta culeasa fiind supusa macerarii fara a i se aplica procedee chimice iar, in ultima faza, ele sunt ambalate fara conservanti sau alti substituienti chimici si sunt certificate de organismele europene sau mondiale acreditate in acest sens.

Realizarea magazinului on-line biolateria.ro a aparut din dorinta de a oferi celor interesati o sursa de informatii cat mai completa si competenta, care sa cuprinda ceea ce numim in prezent conceptul Bio.

Am ales Bio pentru ca numerosi cer­ce­tãtori din diverse þãri ale lumii au demonstrat cã mâncarea ecologi­cã este mai bogatã în vitamina C, mi­ne­rale esenþiale – calciu, magne­ziu, fier, crom – ºi antioxidanþi. Un alt atu al alimentelor ecologice este cã la prepararea acestora nu sunt folosiþi aditivi alimentari periculoºi. Numai cca. 32 din cei aproape 300 de aditivi alimentari aprobaþi în UE sunt permiºi în producþia Bio. O dietã Bio este ºi cel mai bun mod de a reduce expunerea la reziduurile de pesticide periculoase.
Portofoliul biolateria.ro se compune intr-o proportie echilibrata din produse Bio si produse naturiste.

Intre produsele naturiste si produsele Bio, diferenta o reprezinta pasii mentionati in procesul de productie. Produsele denumite generic naturiste, sunt bazate pe plante. Din totalul ingredientelor Bio, 100% sunt certificate Bio de organismele internationale acreditate. Produsele non-food nu contin parfumuri sintetice, coloranti, conservanti sau uleiuri minerale.

Echipa biolateria.ro nu se limiteaza a va oferi doar un portal de vanzari cu scopuri exclusiv comerciale, ci incearca promovarea cu un maxim de succes in Romania prin sistemul de network marketing a conceptului Bio, sistem in care cei care au inteles modul de viata Bio, il recomanda cu succes tuturor si ofera informatii care prin sistemul clasic ajung mai greu la consumator.

Echipa biolateria.ro are incredere ca impreuna cu voi, dragi prieteni, vom depasi mirajul ambalajului multicolor si vom deveni tot mai constienti de calitate si de faptul ca produsele Bio adauga o valoare reala calitatii vietii noastre si vom invata sa deprindem modul sanatos de viata, sa avem grija de noi si de familia noastra !

Cos de cumparaturi
Nu exista produse in cos
Log-in clienti
Comenzi telefonice
021.212.25.30
0771.672.351
Suport online
Biolateria Biolateria
LOCAL PRESS
Produse protectie solara

Produse pentru protectie solara, bazate pe ingrediente active naturale din plante ....

Afla de ce sa mananci BIO

O alimentatie BIO ofera siguranþa, fiind garantatã de agricultura ecologicã ....

ARTICOLE RECENTE

* O plimbare (radio)...
* Biolateria lanseaza...
* Bun pentru natura,...
* Tot mai multi...
* Alimentatia organica...
* De ce organic? Cateva...
* Blogul Biolateria va...
* Biolateria lanseaza...

footer
Copyright � 2009 biolateria.ro - Magazin online de produse BIO si produse naturiste.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:09

Date contact

Departament Relatii Clienti
Departamentul Relatii Clienti, este creat pentru a fluidiza relatia dumneavoastra cu biolateria.ro. Acesta reuneste activitatile de informare si support pentru clienti atat inainte cat si postvanzare.
info@biolateria.ro

Departament Vanzari
Departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate clientilor persoane fizice sau persoanelor juridice. Operatorii acestui departament asigura asistenta clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Departament Logistica
Departamentul care coordoneaza lantul de aprovizionare, gestiune si livrare, asigurand astfel realizarea si livrarea comenzilor intr-un interval optim. Livrarile se realizeaza prin intermediul mijloacelor proprii, prin intermediul unor companii de curierat rapid sau prin intermediul Postei Romane, atat in Bucuresti cat si oriunde in tara.

Departament Sesizari si Reclamatii Clienti
Departamentul de Sesizari si Reclamatii, ofera support postvanzare si asistenta in folosirea produselor si serviciilor oferite de biolateria.ro, tratand profesional orice sesizare venita din partea clientilor persoane fizice sau persoane juridice.
sesizari@biolateria.ro

Va multumim pentru interesul dumneavoastra, fata de serviciile noastre.
Company: sc biolateria srl
Adress: www.biolateria.ro
e-mail: contact@biolateria.ro
Tel: (+40) 21-212 25 30
Fax: (+40) 21-212 25 30

Trimite-ne un email

Va rugam sa ne comunicati sugestiile si impresiile dvs. pentru a va putea oferi servicii la inalte standarde de calitate. Poti lua legatura cu noi, prin e-mail oricand. Un consultant biolateria.ro iti va raspunde in cel mai scurt timp!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:11

Sediu

* Bucuresti, Gara de Nord, str Dr. Ratiu, 13, Sect 1, 010915

Program

* Luni-Vineri 9.00-18.00

Contact

* Tel/Fax +40 21 316 19 77
* Mobil +40 728 677 624
* Mobil +40 741 140 160

Distribuitori

* Alba
o Abrud, Elisan Farm, Pta. eroilor, nr 13,0258.780.246;0745.396.350
* Arad
o Arad, Magazin naturist Natural Plant, str. Andrei Muresanu, nr 1, 0357/413.154
* Arges
o Pitesti, Magazin naturist EMA Plant,str Exercitiu (Pta Traian) 0248.25.15.58; 0722.667.468
o Campulung Muscel, Farm Victoria, str. Dumitru Alimanesteanu, nr.1, 0788.508.224
* Bacau
o Bacau, Farmacia Plant Med, str. Buciumului, nr 2A, complex Nord, modul 34,0743.755.502
o Bacau, Magazin naturist Cameea, str. Republicii, nr 9, 0234/570.019; 0740.997.990
* Bihor
o Oradea, Magazin naturist APICOLA BIHOR, Bd.Magheru, nr.M9, tel 0745.517.351
o Oradea, Magazin naturist PRO NATURA DIN EDEN, Bd. Magheru, nr.17, tel 0259.411.552; 0747.083.946
o Oradea, Magazin naturist PLANT SHOP, str Penes Curcanul nr 14 (in spate la Loto Prono), tel: 0744.612.728
o Oradea, Farmacia DIANA, Bd. Magheru, nr.20, tel: 0259.418.593, 0729.120.534
o Oradea, Magazin naturist DOMINIXIANA, str. Lapusului, nr. 11, bloc PB 26, tel:0742.050.543
o Oradea, Magazin naturist AURIZO, Bd. C.Coposu, nr.21, Tel: 0743.273.837
o Oradea, Magazin naturist MARY and ANY, Bd. C.Coposu Nr. 8, Tel:0740.770.992
o Oradea, Magazin-NATURAL, str. T.Vladimirescu, Nr. 70 Tel: 0744.796.722
o Oradea, Magazin naturist LUCASOR, str. Fagului, nr.6,Bl.D67, tel: 0359 451 870, 0728.383.780
o Oradea, Farmacia SERBIEN, Bdul Dacia, nr 54, tel: 0770.110.127
o Oradea, Magazin naturist PROKRON (Casa naturii), Bl. Cicero, tel: 0747.373.079
o Draganesti, Farmacia Dareni, Nr.15 Tel: 0259.322.407, 0744.608.674
* Bistrita Nasaud
o Bistrita, Mag. BIOPLANT,str.L.Rebreanu, nr.18,tel. 0761.102.694
o Bistrita, Mag. BIOPLANT,str.B-dul Decebal, nr.46, tel. 0761.102.692
o Bistrita, Mag. PRONATURA,str. A. Muresanu, nr.13, tel. 0761.102.695
* Braila
o Braila, VIHOS 1,Calea Calarasilor,NR.305BIS, BL.B,langa restaurant Ciocarlia; tel: 0788694177;0239681121
o Braila, VIHOS 2,Str. Galati,NR.55,Bl.B, la intrarea in Pta Saraca,tel: 0788694178;0239616375
o Braila, VIHOS 3 PIC,Str.GH. Avramescu,NR.21, HYPERMARKET PIC
* Brasov
o Brasov, BBM Natura, str. Sf. Ioan, nr.6, tel: 0723.375.918
o Brasov, Bio Life Natur, str. Lunga, nr.1A, tel: 0368.466.114; 0742.368.008
o Brasov, Magazin naturist (incinta Supermarket Carrefour),0771.439.745
* Bucuresti, sector 1
o Bucuresti, Centrul Medical Diperia,Bd-ul Marasti, nr 35, tel: 021.224.11.47 (Dr. Alice Sirb)
o Bucuresti, Farmacia M, Sos. Bucurestii Noi, str. Piatra Morii, Nr.17,(vis-a-vis de rest 2 Cocosi), 021.224.51.94; 0722.527.359
* Bucuresti, sector 2
o Bucuresti, Farmacia Lacul Tei, tel: 242.29.16, 0722.755.935
o Bucuresti, Farmacia Iancului, Pta Iancului, nr57, tel: 021 2502172
o Bucuresti, Farmacia Rosan Farm, str. Vatra Luminoasa, nr.106, tel: 021.250.97.42
o Bucuresti, Imunostim Farm, Sos. Colentina, nr.2C, tel: 0745.189.768
* Bucuresti, sector 3
o Bucuresti, Farmacia Tristar Ganesha, Pta Timpuri Noi, tel: 0723.219.175
o Bucuresti, Farmacia 1 Decembrie, Bdul 1 Decembrie (langa Auchan), tel: 0314254019
o Bucuresti, Magazin naturist, Pta Salajan, str. Patulului, nr.2A, tel: 0723.361.523
* Bucuresti, sector 4
o Bucuresti, Magazin naturist Natura Plant, Pta Unirii-str. Caldarari, nr.1 langa Hanul lui Manuc, 0744.318.414
* Bucuresti, sector 6
o Bucuresti, Farmacia Orizont, Dr. Taberei, Complex Orizont, tel: 021 7466727
o Bucuresti, Plafar Pta Orizont,incinta frizeriei, tel: 021.413.46.49; 0722.650.925
o Bucuresti, Farmacia Veteranilor, Cartier Militari-Pta Veteranilor,031.425.1284
* Caras Severin
o Resita, Nutriplant, str. Aleea Tineretului, nr 3, 0255.21.22.55; 0741.269.296
o Resita, Naturalia Shop, str. Pacii, Nr.1, 0255 227 840; 0724 908 662
* Cluj
o Cluj-Napoca, Farm. SANATATEA VERDE, Str.Motilor Nr. 55-57, tel 0744.296.075
o Cluj-Napoca, Farm. REMEDIUM FARM, B-dul 21 Decembrie Nr. 131A, tel:
o Dej, Mag. PRONATURA Dej, str.Horea, nr.2, tel. 0769.452.807
o Dej, Farmacia Radex, str. Regina Maria, nr 15 A, 0264.211.675, 0727.822.280
* Constanta
o Constanta, Magazin naturist Biomagic, str. Soveja, nr.94,bl.74,sc.c,ap.31; 0723.312.729
o Constanta, Magazin naturist Naturalia, str. Muncel (Pta Pescarus), 0241.617.217; 0723.599.679
o Constanta, Lida Natural, cart. Tomis Nord, Str. Cismelei, nr.19, 0341.805.257; 0721.750.903
* Dolj
o Craiova, Farmacia ANA-CORA, str. Al. I. Cuza, nr 9, 0251.411.308; 0743.696.949
* Galati
o Galati, Apiplant Forte, Str. Brailei, nr 46, Bl. BR1C, 0236.412.904
o Galati, Apiplant Forte, Str. 30 Decembrie, Microhala,0236.412.904
o Galati, Apiplant Forte, Str. Pinului, Microhala, 0236.412.904
o Tecuci, Apiplant Forte, Pta Centrala, stand 16, 0236.412.904
* Gorj
o Targu Jiu, Magazin naturist Natura Magic, Bd. 1 Decembrie 1918, Nr.45B, Tel: 0743.083.025
* Iasi
o Iasi, Magazin naturist, Bd. Socola, nr 57, bloc A,cladirea Granit, 0749.270.924
* Ilfov
o Chiajna, Farmacia M, Str. Eroului, nr.118, 0744.59.62.52; 021.224.51.94
* Maramures
o Baia-Mare, Magazin naturist,Bd Traian, Bl.30,ap.54 tel.0744.320.579
* Mehedinti
o Dr.Turnu Severin, Magazin naturist Elixir, Bd. Revolutiei dec 1989, Nr.7, 0252.316.086
* Mures
o Tg. Mures, Relatii la reprezentant medical: Dr.Anda Muzelak-Licentiata in medicina generala: 0748.208.777
o Tg. Mures, Magazin Bioplant, Piata Trandafirilor,nr.51 (langa Catedrala) - 0265.216.621
o Tg. Mures, Magazin naturist BIO-Evianatural,Str. Decebal,nr.30/2, cartier Unirii, 0372939147
o Tg. Mures, Plafar KAMILLA,Bdul 1848 nr.42,cartier Dambul Pietros, tel:0265.261.387, 0722.425.463
o Tg. Mures, Plafar MELISSA Planta,str Infratirii nr12,zona Fortuna,cartier Tudor,tel:0723.313.128
o Tg. Mures, CMI Dr. Ludke Viorica, Str. Mihai viteazul, nr 38, 0265.250.323
o Ludus, Farmacia Panax, Bd 1 decembrie 1918, nr 15,0722.375.250
o Reghin, Dr. Folea Vasile, 0265.512.459; 0722.486.832
* Neamt
o Piatra Neamt, Farmaciile Ardealul 4, Aleea Ulmilor,complex 86, 0233.227.271; 0724.341.671
o Piatra Neamt, Magazin naturist Farmcom, str. Petru Rares, nr 58, 0233.224.195; 0744.580.010
o Piatra Neamt, Magazin naturist Pronatura (Magazin RAI), str. Petru Rares, nr 41, 0233.219.691; 0744.131.418
* Prahova
o Ploiesti, Magazin Naturist, Pta. Malul Rosu, nr 4, 0746.110.048
o Ploiesti, Plafar Hofigal, Bd. Republicii, nr.16, Bl. A1-A2 tel: 0741.131.581
o Ploiesti, Magazin Naturist Amon, Piata Rudului, nr.78, tel: 0244.541.577; 0244.519.948
o Ploiesti, Plafar Puterea Naturii,Bd. 1 Decembrie 1918, Complex Big(parter), tel: 0764 403 198, 0764 403 195
o Ploiesti, Farmacia Karyta, Str. Cameliei,nr.17, Complex Ideal, tel: 0244.568.039
o Ploiesti, Magazin Naturalia Med, Str. Ghe.Doja, Nr.86, Corp A, tel: 0724.249.762; 0721.900.291
o Ploiesti, Magazin Bioflora 82, Str. Grivitei,Piata de flori Hale, tel: 0726.758.639
o Campina, Magazin naturist Biona Altern, Str.Anotimpului, nr.9, tel: 0723.259.083
* Salaj
o Zalau, Calex Prod, Bd. Mihai Viteazul, Bl T2, Sc. C, 0742.053.346
o Zalau, Family Care, str. Simion Barnutiu, nr 6, bloc A28, sc. A,tel: 0260.612.505;0722.610.971
* Sibiu
o Sibiu, Relatii la reprezentant autorizat zonal: 0740.179.750
o Sibiu, Farmacia S, Cartier Strand, str. Bihorului, nr.8
o Sibiu, Natural Farm, str Nicolae Balcescu nr. 9
o Sibiu, Farmacia Avicena, str Nicolae Balcescu nr. 24
o Sibiu, Farmacia Ganescha, str. Mitropoliei nr.26
o Sibiu, Ela Farm, str Livezii nr. 2 (apropiere de Metro)
o Sibiu, Magazin Naturist, Piata Cibin
o Sibiu, Magazin Naturist, Piata Rahovei
o Sibiu, Centrul Medical Ayurveda, Dr. Ovidiu Chis, str. Zaharia Boiu, 18, 0269.234.446;0722.737.530
o Sibiu, Centrul Medical El Shaddai, Dr. Sdrobis Bogdan, str. T. Vladimirescu, 2, 0269.222.845;0751152845
o Medias, Farm Comay, str. I G Duca, nr 31, tel: 0269.839.214; 0732.950.474
* Suceava
o Gura Humorului, Magazin Galium,Pta Republicii, Nr.2,tel.0230.234.066; 0723.368.036
* Timis
o Timisoara, Magazin naturist Enigma, str. Eugen D. Savoja, nr.7, 0723.633.159;
o Timisoara, Magazin naturist, str. Calea Sagului, nr 46, 0748.138.120
o Timisoara, Magazin Naturali, str. Henri Berthold (intr. Gh. Doja), nr.7, tel:0256.293.640; 0740.460.116

HIMANOXI
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Whitania Somnifera, Trapa Natans, Embelica Officinalis, Sida Cordifolia, Pueraria tuberosa, Praval pisthi, Loh bhasm.
Indicatii:

* Debilitate generala, pierdere de greutate prin digestie deficitara, letargie, sarcina si alaptare, subnutritie.
* Stimuleaza dezvoltarea copiilor si ajuta la refacerea sanatatii pentru orice categorie de vârsta.
* Adjuvant în bolile de cancer.
* Afectiuni inflamatorii ale sistemului osos si articulatii (artrita, guta, osteoartrita, osteoporoza).

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:23

PENTRU TOTI FORUMISTII,VOTATI VA ROG O PRIETENA DE-A MEA, ESTE O TANARA CREATOARE DE MODA,ESTE UN CONCURS ORGANIZAT DE TABU SI CU CAT ARE MAI MULTE VOTURI CU ATAT O SA AIBE MAI MULTE SANSE SA CASTIGE.... UITATI-VA SI VOTATI-O! MERCI
www.tabu.ro/articol_5256/inuta_de_cocktail__agota.html

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:27

De unde cumparam produse bio?
Revolutia "verde" ia amploare din ce in ce mai mult, ceea ce este un lucru imbucurator. Stim ca trebuie sa traim si sa respiram "eco" pentru o viata mai curata, dar unde sunt instrumentele prin care sa realizam acest lucru? In primul rand, pentru noi alimentatia este esentiala pentru un organism sanatos si curat, iar pentru a manca bio, trebuie sa cautam locatiile unde se gasesc aceste alimente, care din nefericire nu sunt atat de cunoscute si promovote. Iata cateva magazine exclusiv cu produse bio, dar si altele in care produsele tip eco si-au gasit loc printre rafturile lor.

Leacul – in acest magazin se gasesc peste 100 de produse certificate ecologic, atat alimentare, cat si cosmetice si pentru curatenia casei. De la branzeturi, ceaiuri, cafele, paine, paste fainoase, diverse bauturi si pana la fructe si legume, magazinul este unul extrem de diversificat si iti ofera sansa sa achizitionezi tot ce ai nevoie pentru casa, fara a mai fi nevoie sa apelezi la alte locatii.

Contact: Strada Hatmanul Arbore, nr. 11, sector 1, Bucuresti (punct de reper: restaurantul Perla, prima strada la dreapta).

Lanturi de magazine care au adoptat cultura eco:

Dar chiar si fara a fi exclusiv bio, regasim intr-o multitudine de locatii astfel de produse. Multe dintre marile lanturi de magazine s-au adaptat la ceea ce inseamna cultura "eco" si au integrat printre rafturile magazinelor lor produse certificate ecologic. Astfel de alimente se regasesc si in magazine nespecializate astfel:

Grano – este un magazin cu alimente traditionale italiene, dar printre produsele aduse de italieni din tara lor, 100% autentice, se regaseste si o gama de produse certificate ecologic: paste fainoase, dulceturi si biscuiti.

Magazinele Naturalia – daca locuiti in apropiere de acest magazin, este bine sa stiti ca si aici va puteti bucura de gustul traditional si natural al produselor ecologice.

Cal. Mosilor nr.189 (in statia de troleibuz 66 Bd. Carol, directia de mers spre Universitate), sector 2
Str. Coltei nr. 26, (in spate la spitalul Coltea), sector 3

Delicateria Traiteur – este un magazin elegant, in care veti descoperi calitatea produselor biologice, precum miere bio din Cuba, miere crema din Guatemala si Chile, sucuri naturale din Brazilia, cafea Bio din Etiopia, zahar de trestie din Paraguay si ciocolata calda din Republica Dominicana sunt doar cateva dintre produsele sic si simandicoase cu care va intampina acest magazin.

Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 44 A, sector 1, Bucuresti
Piata Dorobanti (str. Putul lui Zamfir, nr. 22-24, sector 1, Bucuresti
Sos. Nordului, nr. 102-104

Si marile spatii comerciale s-au conformat si au facut front comun pentru a integra in rafturile lor produse certificate ecologic: Mega Image, Carrefour, Auchan sau Cora sunt doar cateva dintre acestea.

Comertul online – trend-ul zilelor noastre:

Acestea au fost cateva locatii in care puteti gasi produse bio si magazine exclusiv bazate pe acest tip de produse. Insa mai exista o nisa, si anume comertul online, extrem de exploatat in ultimul timp de foarte multi oameni. Este un nou trend care se pare ca incet-incet, prinde radacini si la noi in tara. Si cum sa nu apelezi la el, cand stai linistit acasa, iti faci lista de cumparaturi, cu un simplu click faci comanda, iar produsele iti "aterizeaza" direct in casa. Si unde mai pui ca la unele dintre ele, livrarea este gratis, daca locuiesti in zona in care detine retea de livrare.

Enumar cateva din cele mai interesante site-uri de shopping on-line dedicate produselor bio: Biomania.ro, Casamatei.ro, Naturalmall.ro, Bionatura.ro, Naturashop.ro, Farmacianaturii.ro, Pcfarm.ro, Superbio.ro, Naturalfarm.ro.

Tu cumperi produse bio? De unde le achizitionezi? Preferi magazinele exclusive, comertul online, sau marile lanturi de magazine care au si acest departament de produse organice? Spune-ne mai multe pe forum.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:31

Locatii exclusiv "organice"

In Bucuresti, nu se gasesc foarte multe magazine exclusiv cu produse certificate ecologic. Cu acest specific, se gasesc vreo 4 astfel de locatii: dintre care doar 3 au si produse alimentare, celalalt fiind numai de produse de ingrijire corporala.

Pukka Food – unul dintre magazinele exclusiv "eco" din Bucuresti care s-a gandit sa va incante simturile cu alimente ecologice si traditionale si ceva in plus dupa cum spun chiar ei: "O mica poveste eco pentru fiecare produs, un petic de hartie reciclata, o sacosa de bumbac organic, o atitudine deschisa, generoasa". Un magazin care va asteapta pentru a va intampina cu:

- branzeturi, preparate traditionale din carne, oua proaspete, fructe si legume de sezon, conserve ca la mama acasa, paine, vinuri, sucuri, dulciuri irezistibile si multe altele.
Contact: strada George Vraca, nr. 7, in apropiere de parcul Cismigiu
Cobilitza – este un magazin cu produse bio, care va asteapta cu o gama larga de produse alimentare si nu numai, si care ofera sansa achizitionarii produselor atat din interiorul magazinului, dar si comandarii online, dispunand de o retea extinsa de livrare.

Contact: Str. Benjamin Franklin, nr. 14, vis-a-vis de Ateneu, sector 1, Bucuresti

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:32

PENTRU TOTI FORUMISTII,VOTATI VA ROG O PRIETENA DE-A MEA, ESTE O TANARA CREATOARE DE MODA,ESTE UN CONCURS ORGANIZAT DE TABU SI CU CAT ARE MAI MULTE VOTURI CU ATAT O SA AIBE MAI MULTE SANSE SA CASTIGE.... UITATI-VA SI VOTATI-O! MERCI
www.tabu.ro/articol_5256/inuta_de_cocktail__agota.html

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:32

De la: mrs_reis, la data 2009-07-30 14:23:32PENTRU TOTI FORUMISTII,VOTATI VA ROG O PRIETENA DE-A MEA, ESTE O TANARA CREATOARE DE MODA,ESTE UN CONCURS ORGANIZAT DE TABU SI CU CAT ARE MAI MULTE VOTURI CU ATAT O SA AIBE MAI MULTE SANSE SA CASTIGE.... UITATI-VA SI VOTATI-O! MERCI
www.tabu.ro/articol_5256/inuta_de_cocktail__agota.html[/quote]
Eu vreu sa-i dau un "MINUS"... se paote ????

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:34

este foarte talentata,merita sa castige!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca te rog acorda-i un vot maxim! daca nu,nu vota! simplu!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:37

De la: mrs_reis, la data 2009-07-30 14:34:02este foarte talentata,merita sa castige!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca te rog acorda-i un vot maxim! daca nu,nu vota! simplu!

I-am dat 3 minusuri ..ca nu mi-au placut 3 elemente la tinuta aceea !!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:38

Domeniul principal de activitate:
Alimente/Bauturi > Fructe si Legume
Tip firma: Producator
Persoana de contact: Ioan Rosculet
Adresa postala: Crangului nr.11
Tel: click aici0731-217370
Fax: 0341-107549
Trimite mesaj firmei ROMGREEN
Prezentare firma ROMGREENPrezentare firmaPrezentare firma ROMGREEN Produsele firmei ROMGREENProdusele firmeiProdusele firmei ROMGREEN Activitatea pe site a firmei ROMGREENActivitate pe siteActivitatea pe site a firmei ROMGREEN
Societate infiintata in anul 2006 cu capital integral privat avand ca obiect de activitate productia de: legume in sistem hidroponic & ciuperci-bureti de cultura. Modul de livrare: dupa comanda si contract.

Pagini: << 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: