adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:27
Hei, să înțeleg că am fost invitat undeva...? Dar nu pricep unde...și pe ce pagină scrie? Dacă-i vorba de pește...însă, Doamne, să mă ierți... Am fost zilele trecute cu un cumnat de-al meu, care vine 50 km să pescuiască sub nasul meu și se miră că eu nici măcar n-am bețe... Dar cu peștele mă împac, mai ales cel de la saramura unui lipovean sadea...
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:31
De la: adipopa, la data 2009-06-06 00:27:45Hei, să înțeleg că am fost invitat undeva...? Dar nu pricep unde...și pe ce pagină scrie? Dacă-i vorba de pește...însă, Doamne, să mă ierți... Am fost zilele trecute cu un cumnat de-al meu, care vine 50 km să pescuiască sub nasul meu și se miră că eu nici măcar n-am bețe... Dar cu peștele mă împac, mai ales cel de la saramura unui lipovean sadea...
nu ,adi...nu acolo...
te-am invitat să vii altundeva...
pe 18 iulie noi vrem să ne întâlnim cu toții la o cabana de pe lângă sibiu....și vrem să vii și tu...
maresalul a spus că se ocupă el de excursie....ia legătura cu el sau...urmărește în continuare topicul ăsta pentru detalii....
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
Adipopa...tu poate esti pescar de oamenii !!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 00:31:24
De la: adipopa, la data 2009-06-06 00:27:45Hei, să înțeleg că am fost invitat undeva...? Dar nu pricep unde...și pe ce pagină scrie? Dacă-i vorba de pește...însă, Doamne, să mă ierți... Am fost zilele trecute cu un cumnat de-al meu, care vine 50 km să pescuiască sub nasul meu și se miră că eu nici măcar n-am bețe... Dar cu peștele mă împac, mai ales cel de la saramura unui lipovean sadea...
nu ,adi...nu acolo...
te-am invitat să vii altundeva...
pe 18 iulie noi vrem să ne întâlnim cu toții la o cabana de pe lângă sibiu....și vrem să vii și tu...
maresalul a spus că se ocupă el de excursie....ia legătura cu el sau...urmărește în continuare topicul ăsta pentru detalii....
stai ca dau un citat de la maresal
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:32
De la: maressalul_, la data 2009-06-05 11:37:29
Vai ... cata vorbarela ... ce va mai place
Deci ... RAMANE MOECIU? Iar data ... 18 sau 25 IULIE ?
Oricum ar fii ... eu plec din Bucuresti cu masina ... mai am 3 locuri libere. Si vreau sa plec de dimineata ...gen 9-10. O sa-mi iau acea zi de vineri libera. Cine vine cu mine ? Drumul (dus - intors) va costa in jur de 50 de RON de persoana daca mergeti cu mine.
uite Adi
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:32
adresa maresalului...spulberatorul@yahoo.com...
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:33
Adi, ești invitat la Moeciu...adică suntem toți invitați (pe banii noștri bineînțeles), în data de 18 iulie. Poți să aduci pe cine vrei tu, dar să fie peste 18 ani...că este chef...tot week-end-ul!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:35
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:36
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-06 00:35:32999
Florineleeeee zii daca vii la intalnire, lasa-i pe evrei sau discuta cu Vlad pe incredibil...aici zii ce faci?
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:38
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-06 00:35:32999
hai,florine....dă-i încolo de evrei...
mai bine răspunde la întrebarea *tu și camelia veți veni?*
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:41
adi...răspunde-ne la întrebarea asta...
teoretic....ai putea veni pe 18 iulie?...
(sau ce altă dată preferi?)
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:44
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:45
au inceput sa scoata capu' cretinii,priviti-l si va minunati
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:53
adnana..până acum doar noi două și mareșalul o să venim ....
(+ mytcor...care a zis că ne dă răspunsul în trei zile )
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:55
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 00:53:39adnana..până acum doar noi două și mareșalul o să venim ....
si Adi vine sigur.Ma bazez pe el.Si Dora, face ea cumva.Florin cu Camelia nu arputea sa lipseasca.Dorin e curios sa ne cunoasca.Deci daca mergem noi, merg toti
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:00
Mytcor ...parca am vazut data de 8 iulie ca ti-ar convenii. Cam in perioada aia se termina examele ... Ioana, Adnana si prietena mea tocmai termina sau sau sunt aproape gata cu exeamenele. Probabil si fiica ta ...ca ziceai ca are undeva pe la 23 de ani. Sincer nu cred ca este o data buna. Am vazut ca Ioana zice de 18 ... gandindu-ma la majoritatea eu zic ca este ok . Parerea mea este ca pe 25 era si mai bine ... ca nu era chiar in toiul verii. Stiu ca esti in Austria ... si probabil nu poti venii oricum , oricand ... daca chiar nu se poate ... poate incercam ....si facem un EFORT pt tine si ne intalnim pe 8.
In legatura cu cazarea daca mergem mai multi ... va fii nevoie sa inchiriem ceva mai mare ... eu cred ca nu vom gasii si vom fii nevoiti sa inchiriem 2 vile/pensiuni. Sunt foooarte multe vile/pesiuni dar majoritatea au rezervari ...asa ca trebuie sa ne "miscam" repede.
In legatura cu modalitatea de plata ... dupa ce facem rezervare va trebui sa dam un avans ...un 10 %... nu stiu. Nu va cer bani ... ca sa nu fie NICI MACAR UN MOTIV DE SUSPICIUNE de frauda monetara. Voi platii eu ... probail si cu Ioana paertea noastra ca avans .... mergem amandi la banca si tensferam banii alora. O sa mizez pe serozitatea voastra. Oricum nu am nimic de pierdut... si nici de castigat.
Asa ca va rog sa va faceti "calculele" si intr-o saptamana sa ne decidem.
Mytcor.... apropo de bani ... .... nu ca ma plang ...dar in conditiile in care luna asta ma fost nas, mi-am cumparat cauciucuri pt masina, o sa-mi reinnoiesc asigurarea , vreau sa ma duc si la mare, prietena vrea sa plateasca scola de soferi.... o sa fac un efort financiar sa mai merg si la munte cu voi. Asa ca ... le i-au banii . Si la urma urmei asa mi e pare normal. Sa fim seriosi. Privete partea buna ....o sa eliberez pestii.
Altceva ... nu tin mortis sa merg cu masina mea .... paote frea altcineva sin bucuresti sa mergem cu a lui si sa ma ia si pe mine si pe prietena mea. Ideea este ca nu ma interesaza cu cine merg ... dar eu am un Ford Mondeo in care pot sta LEJER 5 persoane.... si un portbagaj IMENS. Acu ..daca aveti gipane ...ceva ... merg cu voi... ca avem mai bine loc si pt noi si pt bagaje.
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:01
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-06 00:55:53
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 00:53:39adnana..până acum doar noi două și mareșalul o să venim ....
si Adi vine sigur.Ma bazez pe el.Si Dora, face ea cumva.Florin cu Camelia nu arputea sa lipseasca.Dorin e curios sa ne cunoasca.Deci daca mergem noi, merg toti
dacă *adi vine sigur* nu ne-o poate confirma decât el...trebuie să așteptăm să răspundă..
pe schlomo l-ai uitat?...a zis că vine și el...(parcă așa îmi amintesc)...
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:02
De la: Dorulet, la data 2009-06-06 00:33:26Adi, ești invitat la Moeciu...adică suntem toți invitați (pe banii noștri bineînțeles), în data de 18 iulie. Poți să aduci pe cine vrei tu, dar să fie peste 18 ani...că este chef...tot week-end-ul!
Moeciu? Ar fi grozav! Constat că sunt liber în weekend-ul respectiv, dar nu pot să promit nimic deocamdată. Cred că soției mele i-ar face plăcere, mai ales că nu știe absolut nimic despre voi (așa că n-ar avea nici măcar prejudecăți). Trebuie să vorbesc însă cu ea. Copiii mei...nu prea mai vor să vină cu noi în excursii....iar în concediu așteaptă să fie mituiți cu vreo parapantă, bungee-jumpimg sau chestii tari (unde eu rămân ferm cu picioarele pe pământ).
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:03
999
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:05
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 01:01:16
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-06 00:55:53
dacă *adi vine sigur* nu ne-o poate confirma decât el...trebuie să așteptăm să răspundă..
pe schlomo l-ai uitat?...a zis că vine și el...(parcă așa îmi amintesc)...
ahhhh!!! nici nu intra in discutie sa lipseasca Slomo.Doar stii ca il iubesc si ca e preferatul meu. il daca zice ca nu vine
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:06
De la: adipopa, la data 2009-06-06 01:02:15
De la: Dorulet, la data 2009-06-06 00:33:26Adi, ești invitat la Moeciu...adică suntem toți invitați (pe banii noștri bineînțeles), în data de 18 iulie. Poți să aduci pe cine vrei tu, dar să fie peste 18 ani...că este chef...tot week-end-ul!
Moeciu? Ar fi grozav! Constat că sunt liber în weekend-ul respectiv, dar nu pot să promit nimic deocamdată. Cred că soției mele i-ar face plăcere, mai ales că nu știe absolut nimic despre voi (așa că n-ar avea nici măcar prejudecăți). Trebuie să vorbesc însă cu ea. Copiii mei...nu prea mai vor să vină cu noi în excursii....iar în concediu așteaptă să fie mituiți cu vreo parapantă, bungee-jumpimg sau chestii tari (unde eu rămân ferm cu picioarele pe pământ).
deci Adi si sotia sa vin stiam eu ca pot avea incredere
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:07
999
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:08
deci...eu ,adnana,maresalul,prietena mareșalului, adi și sotia lui...deci...pînă acum 6
+ mytcor cu fata lui (și soția)...9...
super....
ps:maresale...saptamana viitore ne intalnim si platim noi la bancă suma noastră(avansul de 10la sută)....
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:10
îl convingem și pe mytcor să vină în țară pe 18..nu 8...
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:12
ETA : 42 days
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:12
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 01:08:57deci...eu ,adnana,maresalul,prietena mareșalului, adi și sotia lui...deci...pînă acum 6
super....
ps:maresale...saptamana viitore ne intalnim si platim noi la bancă suma noastră(avansul de 10la sută)....
cred ca 10.nu cred ca vin singura.inca nu stiu sigur , dar peste 50% insotita
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:13
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-06 01:12:22
De la: ioana_dark, la data 2009-06-06 01:08:57deci...eu ,adnana,maresalul,prietena mareșalului, adi și sotia lui...deci...pînă acum 6
super....
Ia-l ...convinge-l, vrajeste-l...si de imbatat ... i-o faci la Moeciu.
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:14
De la: maressalul_, la data 2009-06-06 01:12:09
ETA : 42 days
maresale..poi e perfect că vorbim cu mult timp inainte..astfel ne putem organiza și noi programul astfel încât să știm sigur că putem veni...
(și banii)...
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:17
De la: maressalul_, la data 2009-06-06 01:13:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-06 01:12:22
super....
Ia-l ...convinge-l, vrajeste-l...si de imbatat ... i-o faci la Moeciu.
asa o sa fac de abia astept...poate imi fac planuri degeaba, ca a omor pe toti
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:22
adnana...poi...vei știi sută la sută că e pe bune faza de-abea după ce eu și mareșalul platim ăia 10%...
adică...săptămâna viitoare....