Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:40
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
origini divine, origini divne... iluzii Ioana, iluzii !
acum observ că ai modificat...ce iluzii visezi?
mytcor...tu în mod sigur (prin religia pe care o ai ) împărtășești o concepție deistă cu privire la dumnezeu și lume...
poi...ce spune deismul , maestre?
* DUMNEZEU A FĂCUT LUMEA CU LEGILE EI , dar nu se mai implică în modul cum decurge ea*
deci..cine a dat dat legile naturale?
ps:
iluzii abstracte Ioanno !...
...de ce ai ales dogma , te-am fortat eu?...a fost alegerea ta !...asa ca : impune - dispune si ma opresc aici ca cine stie ce-ar sa nasca restul !..
...nu scapi așa ușor...
nu te las până nu spui cine a stabilit legea naturală (și arunci prosopul ăla...vorba lui adi)
nimic mai simplu ioana, nevoia de a supravietui (in cazul omului si cea de a se afirma, ca omul e mai complex) stabileste "legea naturala"... din fericire omul a evoluat suficient ca sa elaboreze niste legi ceva mai "ne-naturale" dar care diminueaza din natura lui salbatica
nah..legea naturală există dinainte de apariția omului....
și implică toate viețuitoarele...
pai da, nevoia de a supravietui! e valabila si pentru alte vietuitoare... omul e mai complicat, si tocmai de aia am spus ca in cazul lui e nevoie si de "afirmare", nu numai supravietuire, dar pana la urma cam la asta se reduce: supravietuirea individului si a speciei.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:41
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:35:05De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:33:25De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:27:41De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:26:24De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:21:13De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:19:47...Republicanus, agrija ca maine poimaine-ti demonstreaza Ioana ca nu vorbesti romaneste si nici roman n-ai prefa fii !...nu stii cu cin' te pui !...
e, asta e, fiecare cu limba lui, ca doar d-aia suntem ditamai tara UE... "uniti in diversitate" nu? e dreptul meu sa vorbesc ce limba vreau
..."uniti in diversitate" nu?
...si mai spuneai ca nu faci sex in grup !...
eee, multe spune omul, dar conteaza mai mult ce face
...si atunci cand s-apuca omul a face ceva....nici divinitatea Ioanei nu mai pricepe nimic !...
hai mytcor...
Ioanna, chiar vrei sa pacatuiesti asta noapte si maine sa nu poti merge la biserica ?...
Chiar vrei sa-ti desacralizez tot ce-i de desacralizat ?...vezi ca adi a comis aceasta gresala o data si n-o mai repeta !...a avut o scapare atunci cand tu ai prins d-un capat de fir dar te-ai pierdut !...asa ca...
..mai bine mergi maine la biserica !...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:46
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
mytcor...tu în mod sigur (prin religia pe care o ai ) împărtășești o concepție deistă cu privire la dumnezeu și lume...
* DUMNEZEU A FĂCUT LUMEA CU LEGILE EI , dar nu se mai implică în modul cum decurge ea*
ps:
...de ce ai ales dogma , te-am fortat eu?...a fost alegerea ta !...asa ca : impune - dispune si ma opresc aici ca cine stie ce-ar sa nasca restul !..
...nu scapi așa ușor...
nu te las până nu spui cine a stabilit legea naturală (și arunci prosopul ăla...vorba lui adi)
nimic mai simplu ioana, nevoia de a supravietui (in cazul omului si cea de a se afirma, ca omul e mai complex) stabileste "legea naturala"... din fericire omul a evoluat suficient ca sa elaboreze niste legi ceva mai "ne-naturale" dar care diminueaza din natura lui salbatica
pai da, nevoia de a supravietui! e valabila si pentru alte vietuitoare... omul e mai complicat, si tocmai de aia am spus ca in cazul lui e nevoie si de "afirmare", nu numai supravietuire, dar pana la urma cam la asta se reduce: supravietuirea individului si a speciei.
da ..e adevărat ce spui..pentru supraviețuirea individului și a speciei există aceaste legi naturale și drepturi naturale (după dreptul roman)...
sunt drepturile pe care le au toate viețuitoarele de pe pământ...
dar...totuși...cine a stabilit aceaste legi ...?
în momentul în care a apărut lumea...cine a dat legile ei?....nu cel care a creat-o ...?..așa cum e logic?..
(bogdane...punctul de vedere ateist este că lumea și legile ei au existat întotdeauna...nu a creat-o nimeni și nimeni nu i-a dat legi...)
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!!  ...hai cu prosopul ăla...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:46
...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista si cat este acum, si, de ce ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:48
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
da ..e adevărat ce spui..pentru supraviețuirea individului și a speciei există aceaste legi naturale și drepturi naturale (după dreptul roman)...
în momentul în care a apărut lumea...cine a dat legile ei?....nu cel care a creat-o ...?..așa cum e logic?..
(bogdane...punctul de vedere ateist este că lumea și legile ei au existat întotdeauna...nu a creat-o nimeni și nimeni nu i-a dat legi...)
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!! ...hai cu prosopul ăla...
legile au fost stabilite si s-au modificat in timp pe masura ce viata a evoluat si s-a dezvoltat, ca n-avea sens sa existe aceste legi in conditiile in care nu exista viata, nu ti se pare logic?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:48
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:41:39De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:35:05De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:33:25De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:27:41De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:26:24De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:21:13De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:19:47...Republicanus, agrija ca maine poimaine-ti demonstreaza Ioana ca nu vorbesti romaneste si nici roman n-ai prefa fii !...nu stii cu cin' te pui !...
e, asta e, fiecare cu limba lui, ca doar d-aia suntem ditamai tara UE... "uniti in diversitate" nu? e dreptul meu sa vorbesc ce limba vreau
..."uniti in diversitate" nu?
...si mai spuneai ca nu faci sex in grup !...
eee, multe spune omul, dar conteaza mai mult ce face
...si atunci cand s-apuca omul a face ceva....nici divinitatea Ioanei nu mai pricepe nimic !...
hai mytcor...
Ioanna, chiar vrei sa pacatuiesti asta noapte si maine sa nu poti merge la biserica ?...
Chiar vrei sa-ti desacralizez tot ce-i de desacralizat ?...vezi ca adi a comis aceasta gresala o data si n-o mai repeta !...a avut o scapare atunci cand tu ai prins d-un capat de fir dar te-ai pierdut !...asa ca...
..mai bine mergi maine la biserica !...
am înțeles...deci nu vrei să vorbești cu mine...:(
asta e...:(
ok..renunț...
ps: ce să desacralizezi?  ...și ce legătură are adi?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:52
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:48:46De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!! ...hai cu prosopul ăla...
legile au fost stabilite si s-au modificat in timp pe masura ce viata a evoluat si s-a dezvoltat, ca n-avea sens sa existe aceste legi in conditiile in care nu exista viata, nu ti se pare logic?
logic că au apărut odată cu viața pe pământ...dar...au rămas mereu neschimbate...
legile naturale sunt cele valabile în orice lor de pe pământ și în orice secol...
(asta spune dreptul roman..iar europa pe dreptul roman s-a construit)
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:52
Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
Relevant nu este egal cu complicat ci cu surprinzator de simplu.
Nu cred ca o sa intelegi acum ce vreau sa spun, dar o sa-ti dai singura seama, cand o sa te apropii cu adevarat de Dumnezeu.......Acum esti aproape de el doar cu logica, nu cu sufletul....Mi-am dat seama de asta astazi cand ai folosit un ton gresit in "critica" pe care i-ai adus-o Almitei.
Trufia e un pacat. Te duci maine la biserica?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:53
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista, cat este acum, si, de ce ?
 n-ai sa poti !
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:56
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista si cat este acum, si, de ce ?
văleuuuuuuuuuuuu...
poi...să înțeleg că spui aici că nu există nicio lege naturală?
și ordinea acestei lumi cine a mai stabilit-o?
ps: mi-ești drag și când începi cu dacisme....  ..vorbesc serios
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:59
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:52:44De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:48:46De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
logic că au apărut odată cu viața pe pământ...dar...au rămas mereu neschimbate...
legile naturale sunt cele valabile în orice lor de pe pământ și în orice secol...
(asta spune dreptul roman..iar europa pe dreptul roman s-a construit)
nu e chiar asa, legile alea au evoluat in timp, si sunt diferite depinzand de loc. de ex daca iei Australia care a fost izolata geografic ai sa descoperi acolo niste "legi naturale" unice... nu prea poti sa aplici acelasi tipar de jos pana sus.
Singurul lucru pe care poti sa-l aplici peste tot este exact ce am spus, supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:59
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:00
De la: 9am007548, la data 2009-07-05 01:52:47Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
Nu cred ca o sa intelegi acum ce vreau sa spun, dar o sa-ti dai singura seama, cand o sa te apropii cu adevarat de Dumnezeu.......Acum esti aproape de el doar cu logica, nu cu sufletul....Mi-am dat seama de asta astazi cand ai folosit un ton gresit in "critica" pe care i-ai adus-o Almitei.
așa e...trufia este unul dintre păcatele capitale...din cauza ei omul a pierdut raiul atunci când și-a dorit să fei ca dumnezeu...
dacă mai intră mâine almita o să-i cer scuze...
ps: da..mă duc mâine la biserică
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:01
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
văleuuuuuuuuuuuu...
ps: mi-ești drag și când începi cu dacisme.... ..vorbesc serios
Ioana, e suficient sa te uiti in urma un pic si sa vezi ca ordinea aia de care amintesti tu nu e fixa de la inceputul lumii, a evoluat si s-a schimbat in timp din cauza multor factori (geografie, clima, dezastre naturale etc.). Ordinea acestei lumi se auto-stabileste (si se schimba) in functie de circumstante, si evident avand ca "pilon central" supravietuirea. Sistemul practic se auto-regleaza ca sa satisfaca legea de baza (daca se poate).
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:05
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 02:00:04De la: 9am007548, la data 2009-07-05 01:52:47Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
așa e...trufia este unul dintre păcatele capitale...din cauza ei omul a pierdut raiul atunci când și-a dorit să fei ca dumnezeu...
dacă mai intră mâine almita o să-i cer scuze...
ps: da..mă duc mâine la biserică
Poti sa-i ceri scuze ....ca o datorie fata de tine....DAR ERA MAI BINE SA TE FII GANDIT INAINTE !
Pt. ca in alt context, dar poate nu in alte timpuri, UN DIPLOMAT neindemanatec cu vorbele...ar fi putut provoca UN RAZBOI !!!! Si scuzele nu ar mai fi servit la nimic, odata facut raul respectiv.
Sa-mi povestesti si mie pe scurt (zic pe SCURT) predica de maine
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:07
**supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.**
bogdan...la asta m-am referit mereu ...
și....atunci când vorbești de ordinea lumii vorbește la modul general...(doar așa dicutăm)...
cine a stabilit categoriile astea : plante , animale , oameni și relațiile dintre ele?...cine l-a pus pe om superior peste animale?
vezi...există o ordine în toate....
mytcor....până acum i-am explicat lui bogdan că legile lumii acesteia există dinainte de apariția omului
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:09
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 02:01:51De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
văleuuuuuuuuuuuu...
Ioana, e suficient sa te uiti in urma un pic si sa vezi ca ordinea aia de care amintesti tu nu e fixa de la inceputul lumii, a evoluat si s-a schimbat in timp din cauza multor factori (geografie, clima, dezastre naturale etc.). Ordinea acestei lumi se auto-stabileste (si se schimba) in functie de circumstante, si evident avand ca "pilon central" supravietuirea. Sistemul practic se auto-regleaza ca sa satisfaca legea de baza (daca se poate).
Legile naturii sunt facute evident tot de Dumnezeu...pt ca el e CREATIA. Cand nu exista interventia divina, totul se desfasoara pe "pilot automat".
Cand, in schimb este necesara o interventie ....se petrec lucruri INEXPLICABILE. De regula astea sunt interventii divine. Nu ma refer la OZN-uri...ci la fenomene paranormale....etc
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:15
De la: 9am007548, la data 2009-07-05 02:09:54De la: Republicanus, la data 2009-07-05 02:01:51De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
văleuuuuuuuuuuuu...
Legile naturii sunt facute evident tot de Dumnezeu...pt ca el e CREATIA. Cand nu exista interventia divina, totul se desfasoara pe "pilot automat".
Cand, in schimb este necesara o interventie ....se petrec lucruri INEXPLICABILE. De regula astea sunt interventii divine. Nu ma refer la OZN-uri...ci la fenomene paranormale....etc
e foarte ok ceea ce spui...
da..legile naturii sunt date de creatorul ei...
mă uimește faptul că deși , nici mytcor , nici bogdan nu cred în evoluționism în totalitate , totuși ei susțin altceva...
bineînțeles că a existat un creator al lumii...bineînțeles că legile ei el le-a dat...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:15
...Da, Ioana asa e cum spui tu !...
....numai ca panfizicismul a uitat sa se inscrie printre paragrafele creationismului.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:16
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 02:07:48 **supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.**
bogdan...la asta m-am referit mereu ...
și....atunci când vorbești de ordinea lumii vorbește la modul general...(doar așa dicutăm)...
cine a stabilit categoriile astea : plante , animale , oameni și relațiile dintre ele?...cine l-a pus pe om superior peste animale?
vezi...există o ordine în toate....
mytcor....până acum i-am explicat lui bogdan că legile lumii acesteia există dinainte de apariția omului
exact ce ti-am spus, regulile astea s-au "auto-stabilit" in functie de necesitati, si nu au fost tot timpul asa. Lanturile trofice despre care amintesti sunt rezultatul unei evolutii foarte lungi, iar omul superior peste animale s-a pus el singur, ca a fost mai destept decat toate, dintr-un accident genetic probabil a iesit el mai destept, i-a crescut creierul mai mult si uite asa. N-a venit cineva si i-a spus omului "bai, tu de maine esti deasupra", omul s-a auto-impus el, prin forta lui si cu asta basta.
PS: Ioana, eu cred in evolutionism si evolutie (de fapt cred e un fel de a spune, ca nu prea poti "crede" in niste demonstratii stiintifice, ce putin nu in sensul in care crezi intr-o zeitate). Faptul ca accept ca teoria respectiva nu cuprinde si nu explica absolut tot, aia tine de deschiderea spre cunoastere si vointa de auto-imbunatatire (tocmai opusa "cramponarii dogmatice" gasita in religiile care au blocat evolutia omenirii niste sute de ani).
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:18
vă las acum..mai vorbim măine...
oricum...foarte interesantă discuția ....
 și  tuturor....
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:22
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:25
.....se-ncadreaza in capitolul :
- autosugestionare meltala cu inflientaarea subliminala a cognitiei
"bineînțeles că a existat un creator al lumii...bineînțeles că legile ei el le-a dat."
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:27
De la: mytcor, la data 2009-07-05 02:25:01.....se-ncadreaza in capitolul :
- autosugestionare meltala cu inflientaarea subliminala a cognitiei
"bineînțeles că a existat un creator al lumii...bineînțeles că legile ei el le-a dat."
mai degraba lipsa a cognitiei
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:29
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:46
Dragii mei enoriași, am găsit pe un site o discuție între niște mielușele ale Domnului care păreau de vârstă mai fragedă. Se întrebau între ele cum să faci să nu rămâi însărcinată iar răspunsurile m-au cutremurat. Căci alte mielușele ale Domnului încercau să le smintească întru sex oral și anal.
Căci spuneau ele practicând aceste feluri de sex nu poți rămâne grea. Greșit, vă zic. E un lucru cunoscut că spermatozoizii sunt mânați de chiar mâna divină spre ovul. . Acestea fiind spuse, țin să le atrag atenția cititoarelor mai tinere că dacă Tatăl Ceresc dorește să-i aduci pe lume un mielușel, o vei face.
Știu, o să îmi spuneți că medical vorbind este imposibil. Că ovulul este plasat în cu totul și cu totul alt loc în corpul femeii față de stomac, unde ar ajunge spermatozoidul învingător în cazul sexului oral. Dar vin și vă întreb, frați creștini, de ulcer ați auzit? Ce-l împiedică pe El să îi dea tinerei fete un ulcer, apoi cu degetele-I divine să găurească drumul din stomac spre ovul? Nimic, vă spun eu. Iar dacă poate face așa ceva, cu siguranță poate mâna un spermatozoid și din intestinul gros spre ovul, în același mod.
Firește, acest lucru nu îl va face decât atunci când va simți cu adevărat nevoia, atunci când lumea va avea nevoie de un nou Mântuitor. Așa că vin și te întreb, oiță a Domnului necoaptă la minte:
ești sigură că cea aleasă nu vei fi tu, atunci când Dumnezeu va avea nevoie de o nouă Fecioară?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:48
Zilele trecute a venit la mine un om posedat. Vorbea în dodii si avea o privire fixa, se vedea clar ca Satana pusese stapânire pe el. Mi l-au adus parintii lui, legat fedeles si mi-au cerut sa-l lepad eu de necuratul, caci singur nu poate.
Asa ca l-am legat de crucea din fier forjat din fundul curtii si l-am tinut sub atenta supraveghere, în lipsa de apa si mâncare timp de câteva zile. Când adormea sau lesina (ca nu mai stiu exact) îl altoiam scurt cu ciomagul din lemn de nuc, peste care am înfasurat calendarul ortodox 2009. Sa vedeti minune, oite si berbecuti ai domnului, pe când se stergeau de la atâta bataie Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava si Sfântul Noului Mucenic Dimitrie cel ce în Filadelfia a marturisit la anul 1657, sarmanul posedat a ridicat ochii spre mine si mi-a spus:
Parinte, da-mi o cobza, o titera, o harpa, orice.
Nu am gasit în parohie de nici unele, dar i-am adus o chitara, l-am dezlegat de pe cruce si i-am dat-o. De atunci sta lipit de gardul din paie de la cotetul gainilor si cânta intru slava Domnului.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:54
Fiule, am citit scrisoarea ce mi-ai adresat și am stat de vorbă atât cu forurile Sfintei Bisrici Ortodoxe Române cât și cu alte persoane formatoare de opinie demnă de luat în seamă, în special din rândul masonilor și bubulilor.
Biserica Ortodoxă Română e alături de studenții patriei noastre ortodoxe, dar fondurile pe care le are abia dacă ajung pentru achiziționarea mizilicurilor absolut necesare, cum ar fi clopote comandate prin GPS. Știu, unii ar putea spune că e o investiție inutilă, ba chiar am auzit voci ale unor așa-ziși glumeți (în fapt niște sataniști demni de dispreț) spunând dacă tot există Dumnezeu, de ce nu trage clopotele chiar el la ora potrivită? Acestora le răspund cu spusele Tatălui Ceresc:
בנוסף, לדעת את אהבת המשיח, ביותר על זה, כי אתה מלא בכל מלוא האלוהים.
Cu alte cuvinte, ca să intelega și cei mai nechemați, unul Dumnezeu e suficient de ocupat să iubească nevrednicii de noi, pe fiecare în parte sau în grup, ca să-I cerem să tragă de trei sfori la oră fixă.
Acestea fiind spuse, după ce s-a analizat înființarea unui lăcaș de cult în fiecare stație de metrou, s-a ajus la concluzia că acest lucru va merita doar atunci când enoriașii vor învăța să-și folosească în mod creștinesc cardurile de debit și credit. Apoi s-a pus problema instalării unor chilii măcar din două în două stații dar nici acest lucru nu pare posibil, Sfântul Sinod nedorind confundarea acestora cu veceurile publice.
Așa că s-a ajuns la concluzia că singurul lucru posibil ar fi ca fiecare biserică pe sub sau pe lângă care trece metroul să scobească un tunel prin care să treacă o rețea de fibre optice care să proiecteze pe pereții stațiilor de metrou cruci și icoane, să știe creștinul când să-și facă semnul crucii.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:01
Așa cum am arătat în câteva rânduri, sexul ne-a fost lăsat de Dumnezeu pentru procreere și numai după ce am înfăptuit sfânta taină a căsătoriei. Nu mai aduc în discuție fornicatiile premaritale, căci orice bun creștin știe deja că așa ceva îl face coleg de cazan cu Stalin (Iosif Visarionovici), lucru care îl va face pururi de râsul sfinților. Adevărat vă zic vouă, faceți sex fără să fiți căsătoriți și veți vedea cum râd de voi din ceruri Oameni sfinți ca Moța, Marin, Codreanu, cărora li se va adăuga Becali, atunci când Tatăl Ceresc îl va chema la dreapta lui. Ori nu doresc niciunui bun creștin să râdă Becali de el atât de tare încât nici diavolul să nu-i mai audă țipetele când este sodomizat de Amin Dada
Odată taina căsătoriei înfăptuită, bărbatul se poate bucura de femeia lui, dar numai în poziția misionarului (care se numește astfel deoarece este singura poziție în care un creștin își poate poseda femeia) și numai în doi. În doi și în poziția misionarului, fii și fiice ale mele, să nu vă treacă niciodată prin cap satanisme ca poziția 69 (Doamne iartă-mă) sau sexul în grup. Poziția 69 iese din discuție deoarece 9 este un 6 întors și practicând-o sunteți doar la un 6 distanță de 666. Cum vă puteți feri de ea? Simplu, adăugați un deget în ecuație și vă va ieși 70, lucru pe placul domnului deoarece 0 înseamnă nimic iar 7 este numărul sfânt.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:08
Oițe și berbecuți ai domnului stătători în București sau doar în trecere în weekendul care urmează, luați aminte la cuvintele mele, căci începe sărbătorea Sodomei! Am acoperit vag subiectul sodomiților, iar pentru cei care nu au citit sau nu știu, găsiți aici ochelarii de soare cu protecție anti HIV, să vă păzească de rele dacă aveți treabă prin oraș. Firește, puteți trece prin oraș mai devreme, ca să prindeți Marșul Normalității rânduit de bunii creștini de la Noua Dreaptă. Din câte știu, se vor împărți în timpul marșului dopuri anale, ca să vă ferească de Necuratul, despre care savanții ortodocși au demonstrat deja că intră în om prin anus.
Dacă ați primit dop puteți rămâne la parada gay sau GayFest, cum îi spune. Puteți merge, firește, și dacă vă aduceți dop de acasă. Ideal este să găsiți unul în formă de butoiaș concav, ca să nu poată fi nici împins nici scos de Satan, blestemat fie numele lui în veci.
Acum, că am stabilit toate acestea, să vedem ce trebuie să aibă la el un bun creștin care are treabă prin oraș cât timp se desfășoară Gayfest:
* ochelari cu protecție HIV (știu că repet dar sunt foarte importanți, orice creștin știe că Sida se transmite de la homosexual la heterosexual inclusiv pe cale vizuală*
* legăturică de usturoi, să țineți satana la distanță. Dacă nu mai aveți pentru că femeia casei a făcut mujdei, mâncați mujdeiul ăla, că oricum e cald și veți transpira.
* Biblia legată în piele de capră. Neapărat ținută la îndemână, căci dacă homosexualul posedat de satană folosește parfum s-ar putea totuși să suporte izul de usturoi. Dacă sunteți băieți de galerie sau de sală, merge ținută în Biblie și o sfânta bucată de bordură, că nu se știe niciodată când trebuie să fiți un pic mai persuasivi.
În speranța că-mi veți asculta sfaturile și homosexualitatea nu se va prinde de voi pe indiferent ce cale, fie ea anală, orală, vizuală sau strănut, îmi mai permit și să-mi cer iertare de la voi, berbecuți și oițe ale domnului, pentru lipsa îndelungată. Am avut motivele mele, serioase și sfinte.
*Conform teoriilor fizicii păgâne, informația vizuală se transmite prin intermediul fotonilor, care sunt particule. Particulă fiind, fotonul care a atins ochiul unui homosexual și a ajuns apoi într-al tău e un foton homosexual și te va infecta. A doua zi vei simți nevoia să mângâi penisul vecinului cu care cobori în lift.
|
|
|