Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:40
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
origini divine, origini divne... iluzii Ioana, iluzii !
acum observ c� ai modificat...ce iluzii visezi?
mytcor...tu �n mod sigur (prin religia pe care o ai ) �mp�rt�șești o concepție deist� cu privire la dumnezeu și lume...
poi...ce spune deismul , maestre?
* DUMNEZEU A F�CUT LUMEA CU LEGILE EI , dar nu se mai implic� �n modul cum decurge ea*
deci..cine a dat dat legile naturale?
ps:
iluzii abstracte Ioanno !...
...de ce ai ales dogma , te-am fortat eu?...a fost alegerea ta !...asa ca : impune - dispune si ma opresc aici ca cine stie ce-ar sa nasca restul !..
...nu scapi așa ușor...
nu te las p�n� nu spui cine a stabilit legea natural� (și arunci prosopul �la...vorba lui adi)
nimic mai simplu ioana, nevoia de a supravietui (in cazul omului si cea de a se afirma, ca omul e mai complex) stabileste "legea naturala"... din fericire omul a evoluat suficient ca sa elaboreze niste legi ceva mai "ne-naturale" dar care diminueaza din natura lui salbatica
nah..legea natural� exist� dinainte de apariția omului....
și implic� toate viețuitoarele...
pai da, nevoia de a supravietui! e valabila si pentru alte vietuitoare... omul e mai complicat, si tocmai de aia am spus ca in cazul lui e nevoie si de "afirmare", nu numai supravietuire, dar pana la urma cam la asta se reduce: supravietuirea individului si a speciei.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:41
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:35:05De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:33:25De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:27:41De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:26:24De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:21:13De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:19:47...Republicanus, agrija ca maine poimaine-ti demonstreaza Ioana ca nu vorbesti romaneste si nici roman n-ai prefa fii !...nu stii cu cin' te pui !...
e, asta e, fiecare cu limba lui, ca doar d-aia suntem ditamai tara UE... "uniti in diversitate" nu? e dreptul meu sa vorbesc ce limba vreau
..."uniti in diversitate" nu?
...si mai spuneai ca nu faci sex in grup !...
eee, multe spune omul, dar conteaza mai mult ce face
...si atunci cand s-apuca omul a face ceva....nici divinitatea Ioanei nu mai pricepe nimic !...
hai mytcor...
Ioanna, chiar vrei sa pacatuiesti asta noapte si maine sa nu poti merge la biserica ?...
Chiar vrei sa-ti desacralizez tot ce-i de desacralizat ?...vezi ca adi a comis aceasta gresala o data si n-o mai repeta !...a avut o scapare atunci cand tu ai prins d-un capat de fir dar te-ai pierdut !...asa ca...
..mai bine mergi maine la biserica !...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:46
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
mytcor...tu �n mod sigur (prin religia pe care o ai ) �mp�rt�șești o concepție deist� cu privire la dumnezeu și lume...
* DUMNEZEU A F�CUT LUMEA CU LEGILE EI , dar nu se mai implic� �n modul cum decurge ea*
ps:
...de ce ai ales dogma , te-am fortat eu?...a fost alegerea ta !...asa ca : impune - dispune si ma opresc aici ca cine stie ce-ar sa nasca restul !..
...nu scapi așa ușor...
nu te las p�n� nu spui cine a stabilit legea natural� (și arunci prosopul �la...vorba lui adi)
nimic mai simplu ioana, nevoia de a supravietui (in cazul omului si cea de a se afirma, ca omul e mai complex) stabileste "legea naturala"... din fericire omul a evoluat suficient ca sa elaboreze niste legi ceva mai "ne-naturale" dar care diminueaza din natura lui salbatica
pai da, nevoia de a supravietui! e valabila si pentru alte vietuitoare... omul e mai complicat, si tocmai de aia am spus ca in cazul lui e nevoie si de "afirmare", nu numai supravietuire, dar pana la urma cam la asta se reduce: supravietuirea individului si a speciei.
da ..e adev�rat ce spui..pentru supraviețuirea individului și a speciei exist� aceaste legi naturale și drepturi naturale (dup� dreptul roman)...
sunt drepturile pe care le au toate viețuitoarele de pe p�m�nt...
dar...totuși...cine a stabilit aceaste legi ...?
�n momentul �n care a ap�rut lumea...cine a dat legile ei?....nu cel care a creat-o ...?..așa cum e logic?..
(bogdane...punctul de vedere ateist este c� lumea și legile ei au existat �ntotdeauna...nu a creat-o nimeni și nimeni nu i-a dat legi...)
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!!  ...hai cu prosopul �la...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:46
...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista si cat este acum, si, de ce ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:48
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
da ..e adev�rat ce spui..pentru supraviețuirea individului și a speciei exist� aceaste legi naturale și drepturi naturale (dup� dreptul roman)...
�n momentul �n care a ap�rut lumea...cine a dat legile ei?....nu cel care a creat-o ...?..așa cum e logic?..
(bogdane...punctul de vedere ateist este c� lumea și legile ei au existat �ntotdeauna...nu a creat-o nimeni și nimeni nu i-a dat legi...)
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!! ...hai cu prosopul �la...
legile au fost stabilite si s-au modificat in timp pe masura ce viata a evoluat si s-a dezvoltat, ca n-avea sens sa existe aceste legi in conditiile in care nu exista viata, nu ti se pare logic?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:48
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:41:39De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:35:05De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:33:25De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:27:41De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:26:24De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:21:13De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:19:47...Republicanus, agrija ca maine poimaine-ti demonstreaza Ioana ca nu vorbesti romaneste si nici roman n-ai prefa fii !...nu stii cu cin' te pui !...
e, asta e, fiecare cu limba lui, ca doar d-aia suntem ditamai tara UE... "uniti in diversitate" nu? e dreptul meu sa vorbesc ce limba vreau
..."uniti in diversitate" nu?
...si mai spuneai ca nu faci sex in grup !...
eee, multe spune omul, dar conteaza mai mult ce face
...si atunci cand s-apuca omul a face ceva....nici divinitatea Ioanei nu mai pricepe nimic !...
hai mytcor...
Ioanna, chiar vrei sa pacatuiesti asta noapte si maine sa nu poti merge la biserica ?...
Chiar vrei sa-ti desacralizez tot ce-i de desacralizat ?...vezi ca adi a comis aceasta gresala o data si n-o mai repeta !...a avut o scapare atunci cand tu ai prins d-un capat de fir dar te-ai pierdut !...asa ca...
..mai bine mergi maine la biserica !...
am �nțeles...deci nu vrei s� vorbești cu mine...:(
asta e...:(
ok..renunț...
ps: ce s� desacralizezi?  ...și ce leg�tur� are adi?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:52
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:48:46De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
ps: mytcor...ai un dar de a enerva oamenii ...ce nu s-a pomenit!!! ...hai cu prosopul �la...
legile au fost stabilite si s-au modificat in timp pe masura ce viata a evoluat si s-a dezvoltat, ca n-avea sens sa existe aceste legi in conditiile in care nu exista viata, nu ti se pare logic?
logic c� au ap�rut odat� cu viața pe p�m�nt...dar...au r�mas mereu neschimbate...
legile naturale sunt cele valabile �n orice lor de pe p�m�nt și �n orice secol...
(asta spune dreptul roman..iar europa pe dreptul roman s-a construit)
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:52
Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
Relevant nu este egal cu complicat ci cu surprinzator de simplu.
Nu cred ca o sa intelegi acum ce vreau sa spun, dar o sa-ti dai singura seama, cand o sa te apropii cu adevarat de Dumnezeu.......Acum esti aproape de el doar cu logica, nu cu sufletul....Mi-am dat seama de asta astazi cand ai folosit un ton gresit in "critica" pe care i-ai adus-o Almitei.
Trufia e un pacat. Te duci maine la biserica?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:53
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista, cat este acum, si, de ce ?
 n-ai sa poti !
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:56
De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
imi poti spune care eera durata mede de viata pe timpul lui Burebista si cat este acum, si, de ce ?
v�leuuuuuuuuuuuu...
poi...s� �nțeleg c� spui aici c� nu exist� nicio lege natural�?
și ordinea acestei lumi cine a mai stabilit-o?
ps: mi-ești drag și c�nd �ncepi cu dacisme....  ..vorbesc serios
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:59
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:52:44De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:48:46De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:46:01De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:40:11De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:38:09De la: Republicanus, la data 2009-07-05 01:35:56De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:33:16De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:30:37De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:22:36De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:15:48...."misto"...mai bine spuneai si tu la fomfe !...ce te-a aculturalizat ferentariul ?...
ps:
...nu scapi așa ușor...
logic c� au ap�rut odat� cu viața pe p�m�nt...dar...au r�mas mereu neschimbate...
legile naturale sunt cele valabile �n orice lor de pe p�m�nt și �n orice secol...
(asta spune dreptul roman..iar europa pe dreptul roman s-a construit)
nu e chiar asa, legile alea au evoluat in timp, si sunt diferite depinzand de loc. de ex daca iei Australia care a fost izolata geografic ai sa descoperi acolo niste "legi naturale" unice... nu prea poti sa aplici acelasi tipar de jos pana sus.
Singurul lucru pe care poti sa-l aplici peste tot este exact ce am spus, supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 01:59
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:00
De la: 9am007548, la data 2009-07-05 01:52:47Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
Nu cred ca o sa intelegi acum ce vreau sa spun, dar o sa-ti dai singura seama, cand o sa te apropii cu adevarat de Dumnezeu.......Acum esti aproape de el doar cu logica, nu cu sufletul....Mi-am dat seama de asta astazi cand ai folosit un ton gresit in "critica" pe care i-ai adus-o Almitei.
așa e...trufia este unul dintre p�catele capitale...din cauza ei omul a pierdut raiul atunci c�nd și-a dorit s� fei ca dumnezeu...
dac� mai intr� m�ine almita o s�-i cer scuze...
ps: da..m� duc m�ine la biseric�
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:01
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
v�leuuuuuuuuuuuu...
ps: mi-ești drag și c�nd �ncepi cu dacisme.... ..vorbesc serios
Ioana, e suficient sa te uiti in urma un pic si sa vezi ca ordinea aia de care amintesti tu nu e fixa de la inceputul lumii, a evoluat si s-a schimbat in timp din cauza multor factori (geografie, clima, dezastre naturale etc.). Ordinea acestei lumi se auto-stabileste (si se schimba) in functie de circumstante, si evident avand ca "pilon central" supravietuirea. Sistemul practic se auto-regleaza ca sa satisfaca legea de baza (daca se poate).
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:05
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 02:00:04De la: 9am007548, la data 2009-07-05 01:52:47Ioana...prea multe cuvinte, prea multa filozofie si prea putina esenta.
așa e...trufia este unul dintre p�catele capitale...din cauza ei omul a pierdut raiul atunci c�nd și-a dorit s� fei ca dumnezeu...
dac� mai intr� m�ine almita o s�-i cer scuze...
ps: da..m� duc m�ine la biseric�
Poti sa-i ceri scuze ....ca o datorie fata de tine....DAR ERA MAI BINE SA TE FII GANDIT INAINTE !
Pt. ca in alt context, dar poate nu in alte timpuri, UN DIPLOMAT neindemanatec cu vorbele...ar fi putut provoca UN RAZBOI !!!! Si scuzele nu ar mai fi servit la nimic, odata facut raul respectiv.
Sa-mi povestesti si mie pe scurt (zic pe SCURT) predica de maine
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:07
**supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.**
bogdan...la asta m-am referit mereu ...
și....atunci c�nd vorbești de ordinea lumii vorbește la modul general...(doar așa dicut�m)...
cine a stabilit categoriile astea : plante , animale , oameni și relațiile dintre ele?...cine l-a pus pe om superior peste animale?
vezi...exist� o ordine �n toate....
mytcor....p�n� acum i-am explicat lui bogdan c� legile lumii acesteia exist� dinainte de apariția omului
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:09
De la: Republicanus, la data 2009-07-05 02:01:51De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
v�leuuuuuuuuuuuu...
Ioana, e suficient sa te uiti in urma un pic si sa vezi ca ordinea aia de care amintesti tu nu e fixa de la inceputul lumii, a evoluat si s-a schimbat in timp din cauza multor factori (geografie, clima, dezastre naturale etc.). Ordinea acestei lumi se auto-stabileste (si se schimba) in functie de circumstante, si evident avand ca "pilon central" supravietuirea. Sistemul practic se auto-regleaza ca sa satisfaca legea de baza (daca se poate).
Legile naturii sunt facute evident tot de Dumnezeu...pt ca el e CREATIA. Cand nu exista interventia divina, totul se desfasoara pe "pilot automat".
Cand, in schimb este necesara o interventie ....se petrec lucruri INEXPLICABILE. De regula astea sunt interventii divine. Nu ma refer la OZN-uri...ci la fenomene paranormale....etc
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:15
De la: 9am007548, la data 2009-07-05 02:09:54De la: Republicanus, la data 2009-07-05 02:01:51De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 01:56:08De la: mytcor, la data 2009-07-05 01:46:35...ioanna, animalele supravietuiesc din instinct, pe langa acest lucru fiinta umana mai foloseste si ratiunea, inclusiv ultimile lui cuceriri tehnico-stiintifice in vederea extinderii vietii dincolo de limitele normale ale lui din pct. de vedere biologic !..
v�leuuuuuuuuuuuu...
Legile naturii sunt facute evident tot de Dumnezeu...pt ca el e CREATIA. Cand nu exista interventia divina, totul se desfasoara pe "pilot automat".
Cand, in schimb este necesara o interventie ....se petrec lucruri INEXPLICABILE. De regula astea sunt interventii divine. Nu ma refer la OZN-uri...ci la fenomene paranormale....etc
e foarte ok ceea ce spui...
da..legile naturii sunt date de creatorul ei...
m� uimește faptul c� deși , nici mytcor , nici bogdan nu cred �n evoluționism �n totalitate , totuși ei susțin altceva...
bine�nțeles c� a existat un creator al lumii...bine�nțeles c� legile ei el le-a dat...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:15
...Da, Ioana asa e cum spui tu !...
....numai ca panfizicismul a uitat sa se inscrie printre paragrafele creationismului.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:16
De la: ioana_dark, la data 2009-07-05 02:07:48 **supravietuirea individului si speciei... cam asta e singura lege naturala universal valabila.**
bogdan...la asta m-am referit mereu ...
și....atunci c�nd vorbești de ordinea lumii vorbește la modul general...(doar așa dicut�m)...
cine a stabilit categoriile astea : plante , animale , oameni și relațiile dintre ele?...cine l-a pus pe om superior peste animale?
vezi...exist� o ordine �n toate....
mytcor....p�n� acum i-am explicat lui bogdan c� legile lumii acesteia exist� dinainte de apariția omului
exact ce ti-am spus, regulile astea s-au "auto-stabilit" in functie de necesitati, si nu au fost tot timpul asa. Lanturile trofice despre care amintesti sunt rezultatul unei evolutii foarte lungi, iar omul superior peste animale s-a pus el singur, ca a fost mai destept decat toate, dintr-un accident genetic probabil a iesit el mai destept, i-a crescut creierul mai mult si uite asa. N-a venit cineva si i-a spus omului "bai, tu de maine esti deasupra", omul s-a auto-impus el, prin forta lui si cu asta basta.
PS: Ioana, eu cred in evolutionism si evolutie (de fapt cred e un fel de a spune, ca nu prea poti "crede" in niste demonstratii stiintifice, ce putin nu in sensul in care crezi intr-o zeitate). Faptul ca accept ca teoria respectiva nu cuprinde si nu explica absolut tot, aia tine de deschiderea spre cunoastere si vointa de auto-imbunatatire (tocmai opusa "cramponarii dogmatice" gasita in religiile care au blocat evolutia omenirii niste sute de ani).
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:18
v� las acum..mai vorbim m�ine...
oricum...foarte interesant� discuția ....
 și  tuturor....
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:22
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:25
.....se-ncadreaza in capitolul :
- autosugestionare meltala cu inflientaarea subliminala a cognitiei
"bine�nțeles c� a existat un creator al lumii...bine�nțeles c� legile ei el le-a dat."
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:27
De la: mytcor, la data 2009-07-05 02:25:01.....se-ncadreaza in capitolul :
- autosugestionare meltala cu inflientaarea subliminala a cognitiei
"bine�nțeles c� a existat un creator al lumii...bine�nțeles c� legile ei el le-a dat."
mai degraba lipsa a cognitiei
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 02:29
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:46
Dragii mei enoria�i, am g�sit pe un site o discu�ie �ntre ni�te mielu�ele ale Domnului care p�reau de v�rst� mai fraged�. Se �ntrebau �ntre ele cum s� faci s� nu r�m�i �ns�rcinat� iar r�spunsurile m-au cutremurat. C�ci alte mielu�ele ale Domnului �ncercau s� le sminteasc� �ntru sex oral �i anal.
C�ci � spuneau ele � practic�nd aceste feluri de sex nu po�i r�m�ne grea. Gre�it, v� zic. E un lucru cunoscut c� spermatozoizii sunt m�na�i de chiar m�na divin� spre ovul. . Acestea fiind spuse, �in s� le atrag aten�ia cititoarelor mai tinere c� dac� Tat�l Ceresc dore�te s�-i aduci pe lume un mielu�el, o vei face.
�tiu, o s� �mi spune�i c� medical vorbind este imposibil. C� ovulul este plasat �n cu totul �i cu totul alt loc �n corpul femeii fa�� de stomac, unde ar ajunge spermatozoidul �nving�tor �n cazul sexului oral. Dar vin �i v� �ntreb, fra�i cre�tini, de ulcer a�i auzit? Ce-l �mpiedic� pe El s� �i dea tinerei fete un ulcer, apoi cu degetele-I divine s� g�ureasc� drumul din stomac spre ovul? Nimic, v� spun eu. Iar dac� poate face a�a ceva, cu siguran�� poate m�na un spermatozoid �i din intestinul gros spre ovul, �n acela�i mod.
Fire�te, acest lucru nu �l va face dec�t atunci c�nd va sim�i cu adev�rat nevoia, atunci c�nd lumea va avea nevoie de un nou M�ntuitor. A�a c� vin �i te �ntreb, oi�� a Domnului necoapt� la minte:
e�ti sigur� c� cea aleas� nu vei fi tu, atunci c�nd Dumnezeu va avea nevoie de o nou� Fecioar�?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:48
Zilele trecute a venit la mine un om posedat. Vorbea �n dodii si avea o privire fixa, se vedea clar ca Satana pusese stap�nire pe el. Mi l-au adus parintii lui, legat fedeles si mi-au cerut sa-l lepad eu de necuratul, caci singur nu poate.
Asa ca l-am legat de crucea din fier forjat din fundul curtii si l-am tinut sub atenta supraveghere, �n lipsa de apa si m�ncare timp de c�teva zile. C�nd adormea sau lesina (ca nu mai stiu exact) �l altoiam scurt cu ciomagul din lemn de nuc, peste care am �nfasurat calendarul ortodox 2009. Sa vedeti minune, oite si berbecuti ai domnului, pe c�nd se stergeau de la at�ta bataie Sf�ntul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava si Sf�ntul Noului Mucenic Dimitrie cel ce �n Filadelfia a marturisit la anul 1657, sarmanul posedat a ridicat ochii spre mine si mi-a spus:
Parinte, da-mi o cobza, o titera, o harpa, orice.
Nu am gasit �n parohie de nici unele, dar i-am adus o chitara, l-am dezlegat de pe cruce si i-am dat-o. De atunci sta lipit de gardul din paie de la cotetul gainilor si c�nta intru slava Domnului.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:54
Fiule, am citit scrisoarea ce mi-ai adresat �i am stat de vorb� at�t cu forurile Sfintei Bisrici Ortodoxe Rom�ne c�t �i cu alte persoane formatoare de opinie demn� de luat �n seam�, �n special din r�ndul masonilor �i bubulilor.
Biserica Ortodox� Rom�n� e al�turi de studen�ii patriei noastre ortodoxe, dar fondurile pe care le are abia dac� ajung pentru achizi�ionarea mizilicurilor absolut necesare, cum ar fi clopote comandate prin GPS. �tiu, unii ar putea spune c� e o investi�ie inutil�, ba chiar am auzit voci ale unor a�a-zi�i glume�i (�n fapt ni�te satani�ti demni de dispre�) spun�nd �dac� tot exist� Dumnezeu, de ce nu trage clopotele chiar el la ora potrivit�?� Acestora le r�spund cu spusele Tat�lui Ceresc:
בנוסף, לדעת את אהבת המשיח, ביותר על זה, כי אתה מלא בכל מלוא האלוהים.
Cu alte cuvinte, ca s� intelega �i cei mai nechema�i, unul Dumnezeu e suficient de ocupat s� iubeasc� nevrednicii de noi, pe fiecare �n parte sau �n grup, ca s�-I cerem s� trag� de trei sfori la or� fix�.
Acestea fiind spuse, dup� ce s-a analizat �nfiin�area unui l�ca� de cult �n fiecare sta�ie de metrou, s-a ajus la concluzia c� acest lucru va merita doar atunci c�nd enoria�ii vor �nv��a s�-�i foloseasc� �n mod cre�tinesc cardurile de debit �i credit. Apoi s-a pus problema instal�rii unor chilii m�car din dou� �n dou� sta�ii dar nici acest lucru nu pare posibil, Sf�ntul Sinod nedorind confundarea acestora cu veceurile publice.
A�a c� s-a ajuns la concluzia c� singurul lucru posibil ar fi ca fiecare biseric� pe sub sau pe l�ng� care trece metroul s� scobeasc� un tunel prin care s� treac� o re�ea de fibre optice care s� proiecteze pe pere�ii sta�iilor de metrou cruci �i icoane, s� �tie cre�tinul c�nd s�-�i fac� semnul crucii.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:01
A�a cum am ar�tat �n c�teva r�nduri, sexul ne-a fost l�sat de Dumnezeu pentru procreere �i numai dup� ce am �nf�ptuit sf�nta tain� a c�s�toriei. Nu mai aduc �n discu�ie fornicatiile premaritale, c�ci orice bun cre�tin �tie deja c� a�a ceva �l face coleg de cazan cu Stalin (Iosif Visarionovici), lucru care �l va face pururi de r�sul sfin�ilor. Adev�rat v� zic vou�, face�i sex f�r� s� fi�i c�s�tori�i �i ve�i vedea cum r�d de voi din ceruri Oameni sfin�i ca Mo�a, Marin, Codreanu, c�rora li se va ad�uga Becali, atunci c�nd Tat�l Ceresc �l va chema la dreapta lui. Ori nu doresc niciunui bun cre�tin s� r�d� Becali de el at�t de tare �nc�t nici diavolul s� nu-i mai aud� �ipetele c�nd este sodomizat de Amin Dada
Odat� taina c�s�toriei �nf�ptuit�, b�rbatul se poate bucura de femeia lui, dar numai �n pozi�ia misionarului (care se nume�te astfel deoarece este singura pozi�ie �n care un cre�tin �i poate poseda femeia) �i numai �n doi. �n doi �i �n pozi�ia misionarului, fii �i fiice ale mele, s� nu v� treac� niciodat� prin cap satanisme ca pozi�ia 69 (Doamne iart�-m�) sau sexul �n grup. Pozi�ia 69 iese din discu�ie deoarece 9 este un 6 �ntors �i practic�nd-o sunte�i doar la un 6 distan�� de 666. Cum v� pute�i feri de ea? Simplu, ad�uga�i un deget �n ecua�ie �i v� va ie�i 70, lucru pe placul domnului deoarece 0 �nseamn� nimic iar 7 este num�rul sf�nt.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:08
Oi�e �i berbecu�i ai domnului st�t�tori �n Bucure�ti sau doar �n trecere �n weekendul care urmeaz�, lua�i aminte la cuvintele mele, c�ci �ncepe s�rb�torea Sodomei! Am acoperit vag subiectul sodomi�ilor, iar pentru cei care nu au citit sau nu �tiu, g�si�i aici ochelarii de soare cu protec�ie anti HIV, s� v� p�zeasc� de rele dac� ave�i treab� prin ora�. Fire�te, pute�i trece prin ora� mai devreme, ca s� prinde�i Mar�ul Normalit��ii r�nduit de bunii cre�tini de la Noua Dreapt�. Din c�te �tiu, se vor �mp�r�i �n timpul mar�ului dopuri anale, ca s� v� fereasc� de Necuratul, despre care savan�ii ortodoc�i au demonstrat deja c� intr� �n om prin anus.
Dac� a�i primit dop pute�i r�m�ne la parada gay sau GayFest, cum �i spune. Pute�i merge, fire�te, �i dac� v� aduce�i dop de acas�. Ideal este s� g�si�i unul �n form� de butoia� concav, ca s� nu poat� fi nici �mpins nici scos de Satan, blestemat fie numele lui �n veci.
Acum, c� am stabilit toate acestea, s� vedem ce trebuie s� aib� la el un bun cre�tin care are treab� prin ora� c�t timp se desf�oar� Gayfest:
* ochelari cu protec�ie HIV (�tiu c� repet dar sunt foarte importan�i, orice cre�tin �tie c� Sida se transmite de la homosexual la heterosexual inclusiv pe cale vizual�*
* leg�turic� de usturoi, s� �ine�i satana la distan��. Dac� nu mai ave�i pentru c� femeia casei a f�cut mujdei, m�nca�i mujdeiul �la, c� oricum e cald �i ve�i transpira.
* Biblia legat� �n piele de capr�. Neap�rat �inut� la �ndem�n�, c�ci dac� homosexualul posedat de satan� folose�te parfum s-ar putea totu�i s� suporte izul de usturoi. Dac� sunte�i b�ie�i de galerie sau de sal�, merge �inut� �n Biblie �i o sf�nta bucat� de bordur�, c� nu se �tie niciodat� c�nd trebuie s� fi�i un pic mai persuasivi.
�n speran�a c�-mi ve�i asculta sfaturile �i homosexualitatea nu se va prinde de voi pe indiferent ce cale, fie ea anal�, oral�, vizual� sau str�nut, �mi mai permit �i s�-mi cer iertare de la voi, berbecu�i �i oi�e ale domnului, pentru lipsa �ndelungat�. Am avut motivele mele, serioase �i sfinte.
*Conform teoriilor fizicii p�g�ne, informa�ia vizual� se transmite prin intermediul fotonilor, care sunt particule. Particul� fiind, fotonul care a atins ochiul unui homosexual �i a ajuns apoi �ntr-al t�u e un foton homosexual �i te va infecta. A doua zi vei sim�i nevoia s� m�ng�i penisul vecinului cu care cobori �n lift.
|
|
|