back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 >> Sari la pagina:

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 14:44

De la: _KARPOV, la data 2012-12-18 23:57:07

Retraim cosmarul unui vechi testament.....

De ce nu incerci sa retraiesti o poveste de dragoste?

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 20:20

De la: Polixenia, la data 2012-12-19 14:44:15

www.youtube.com/watch?v=QwKplnr3fTU

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 01:18

Mi-as dori , insa ea este in timpul tau.....iar eu sunt in spatiul fara timp.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 07:42

De la: sandu60, la data 2012-12-19 20:20:56

www.youtube.com/watch?v=QwKplnr3fTU[/quote]

intii s-o traiasca pe prima dragoste, dar cum el nu prea are prieteni si sta tot timpul pe calc., nici nu are unde s-o intilneasca pe fata mult dorita !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 15:33

De la: triplepoints, la data 2012-10-15 19:28:32...gabi, lipseste definitia pe care ti-am slicitat-o cat si o minima detaliere a conceptului de care te folosesti atunci cand emiti asemenea sintagme numai de tine percepute, insusite, si expuse, fara a prezenta cel putin succint intelesul pe care pretinzi a-l avea fie si numai in acceptiunea ta, apelezi la asemenea termeni si unele notiuni de acelasi tip fara a-ti analiza sursele informationale din care ti-ai exras asemenea termeni pentru a-ti incropi un concept oarecare,-pe care l-ai transformat intr-o convingere personala inatacabila, folosindu-te de un minim scepticism prin intermediul caruia puteai separa adevarurile relative de zvonistica, minciuni sfruntate, mitologii aberante, sau chiar fictiuni de proasta calitate.

....pntru a fi o realista autentica si-o rationalista redutabila, exceptand pe cele anterior subliniate oarecum, ti-ar fi necesare cateva criterii si metode pentru a-ti asigura o documentare-cercetare temenica a informatiilor pe care tii le insusesti dar in special credibilitatea surselor de informare pe care le folosesti.
...in momentul in care propriile-ti opinii exprimate, pe o oarecare tematica, difera flagrant de celelalte opinii exprimate de interlocutori sau, opiniile tale difera chiar intr-atat incat sa-ti diferentieze net convingerile personale pe care nu le poti defini sau argumenta sub nici o forma, un "beculet" mental ar trebui sa se aprinda si sa te autoavertizeze ca acele concepte, sau convingeri in baza carora emiti opinii sunt invalide.

...stiu, este foarte greu sa-ti anihilezi propriile convingeri, preconcepte, pe care altii le dovedesc a fi invalide in realitatea naturala, este o lupta mentala sisifica, a ta cu tine insati, dar, in momentul in care ai sa reusesti a castiga aceasta veritabila batalie neuropsihologica ai sa percepi realitatea si adevarul, fie el si relativ, intr-un mod personalizat, perceptut,analizat, si concluzionat de propriul mental fara a-ti fi necesara un/o alta entitate atotstiutoare pe seama careia sa-ti lasi speranta spre a-ti rezolva propriile responsabilitati umane.
...da, si eu sunt tu, am beneficiat de sanse relativ egale, drumurile au fost diferite, actualmente,discrepanta, rezultantele, se observa- fara falsa modestie intr-o oarecare masura- demonstrand intrinsec, clar,si obiectiv diferentele: tu,nu mai poti fi eu chiar daca ai fi putut sa fii.

...nastase?... acid si, predsus la interpretari aiuristice de un subiectivism suprapozitionat pe un fundament absurd, de fapt, sau in fapt,in lunga perioada experimentala i-am oferit posibilitatea de-a opta in cunostinta de cauza intre pseudostiinta si stiinta, intre aiurelile pe care le tot culege de pe nebanuitele carari virtuale si informatiile real-verificabile,...intodeauna, a fost deosebit de rapace, avid, in alegerea primei expuneri exemplificative,iar pe cea de-a doua, a reusit s-o combata stereotip-opinent cu vehementa celui care nu intelege coplesitoarele date informal-contraargumentative.

...o seara asa cum v-o doriti !

Si eu iti urez la fel.
Mai ales sa ma contrazici cind iti spuneam ca aveti salarii de 10 ori mai mari, la aceeasi munca sociala.
Si apropo ezo, inseamna interior si exo inseamna exterior.
De la tine stiu majoritatea informatiilor ezo pe acest forum. Nu am venit eu cu ele, decit putine. De exemplu telepatia. Sau confirmind ce spun altii. Sau tacind cind nu sint sigur, sau cind e ceva contestabil, vin imediat cun remarca. Dar asta nu observi, ci doar ce iti convine si rau in privinta mea.
Tu ai promovat la greu pe THOT, religia si contraziceril;e pe tema asta. politica fara ideologie, o prostie. Nu eu.
Deci gindirea nu este ceva concret, spre exterior. Spre exterior sint actiunile, nu gindirea.
Gindirea este prin excelenta...ezo. Are logica, doar pusa in aplicare. Cind se refera la simturi, si actiune, gindirea se concretizeaza in...logica. Si bineinteles prin cuvinte. De multe ori e imposibil sa expui in cuvinte ce gindesti, fiindca gindirea e incomparabil mai complexa decit toate simturile si cuvintele..

Probabil ai auzit de reprezentari mentale prin imagini si apoi derulari ca la film. Ce nu poate fi cuprinsa nici in nspe mii de carti scrise despre acele manifestari in gind.
Dar, deja am impresia ca nu am cu cine vorbi, fiindca ai o f mare rea vointa fata de cei ce ti se pune pata.
Sa-ti fie cum le urezi tu altora. Si mie inclusiv.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 15:38

De la: nastasemihail, la data 2012-12-20 15:33:08
De la: triplepoints, la data 2012-10-15 19:28:32...gabi, lipseste definitia pe care ti-am slicitat-o cat si o minima detaliere a conceptului de care te folosesti atunci cand emiti asemenea sintagme numai de tine percepute, insusite, si expuse, fara a prezenta cel putin succint intelesul pe care pretinzi a-l avea fie si numai in acceptiunea ta, apelezi la asemenea termeni si unele notiuni de acelasi tip fara a-ti analiza sursele informationale din care ti-ai exras asemenea termeni pentru a-ti incropi un concept oarecare,-pe care l-ai transformat intr-o convingere personala inatacabila, folosindu-te de un minim scepticism prin intermediul caruia puteai separa adevarurile relative de zvonistica, minciuni sfruntate, mitologii aberante, sau chiar fictiuni de proasta calitate.

....pntru a fi o realista autentica si-o rationalista redutabila, exceptand pe cele anterior subliniate oarecum, ti-ar fi necesare cateva criterii si metode pentru a-ti asigura o documentare-cercetare temenica a informatiilor pe care tii le insusesti dar in special credibilitatea surselor de informare pe care le folosesti.
...in momentul in care propriile-ti opinii exprimate, pe o oarecare tematica, difera flagrant de celelalte opinii exprimate de interlocutori sau, opiniile tale difera chiar intr-atat incat sa-ti diferentieze net convingerile personale pe care nu le poti defini sau argumenta sub nici o forma, un "beculet" mental ar trebui sa se aprinda si sa te autoavertizeze ca acele concepte, sau convingeri in baza carora emiti opinii sunt invalide.

...stiu, este foarte greu sa-ti anihilezi propriile convingeri, preconcepte, pe care altii le dovedesc a fi invalide in realitatea naturala, este o lupta mentala sisifica, a ta cu tine insati, dar, in momentul in care ai sa reusesti a castiga aceasta veritabila batalie neuropsihologica ai sa percepi realitatea si adevarul, fie el si relativ, intr-un mod personalizat, perceptut,analizat, si concluzionat de propriul mental fara a-ti fi necesara un/o alta entitate atotstiutoare pe seama careia sa-ti lasi speranta spre a-ti rezolva propriile responsabilitati umane.
...da, si eu sunt tu, am beneficiat de sanse relativ egale, drumurile au fost diferite, actualmente,discrepanta, rezultantele, se observa- fara falsa modestie intr-o oarecare masura- demonstrand intrinsec, clar,si obiectiv diferentele: tu,nu mai poti fi eu chiar daca ai fi putut sa fii.

...nastase?... acid si, predsus la interpretari aiuristice de un subiectivism suprapozitionat pe un fundament absurd, de fapt, sau in fapt,in lunga perioada experimentala i-am oferit posibilitatea de-a opta in cunostinta de cauza intre pseudostiinta si stiinta, intre aiurelile pe care le tot culege de pe nebanuitele carari virtuale si informatiile real-verificabile,...intodeauna, a fost deosebit de rapace, avid, in alegerea primei expuneri exemplificative,iar pe cea de-a doua, a reusit s-o combata stereotip-opinent cu vehementa celui care nu intelege coplesitoarele date informal-contraargumentative.

...o seara asa cum v-o doriti !

Si eu iti urez la fel.
Mai ales sa ma contrazici cind iti spuneam ca aveti salarii de 10 ori mai mari, la aceeasi munca sociala.
Si apropo ezo, inseamna interior si exo inseamna exterior.
De la tine stiu majoritatea informatiilor ezo pe acest forum. Nu am venit eu cu ele, decit putine. De exemplu telepatia. Sau confirmind ce spun altii. Sau tacind cind nu sint sigur, sau cind e ceva contestabil, vin imediat cun remarca. Dar asta nu observi, ci doar ce iti convine si rau in privinta mea.
Tu ai promovat la greu pe THOT, religia si contraziceril;e pe tema asta. politica fara ideologie, o prostie. Nu eu.
Deci gindirea nu este ceva concret, spre exterior. Spre exterior sint actiunile, nu gindirea.
Gindirea este prin excelenta...ezo. Are logica, doar pusa in aplicare. Cind se refera la simturi, si actiune, gindirea se concretizeaza in...logica. Si bineinteles prin cuvinte. De multe ori e imposibil sa expui in cuvinte ce gindesti, fiindca gindirea e incomparabil mai complexa decit toate simturile si cuvintele..

Probabil ai auzit de reprezentari mentale prin imagini si apoi derulari ca la film. Ce nu poate fi cuprinsa nici in nspe mii de carti scrise despre acele manifestari in gind.
Dar, deja am impresia ca nu am cu cine vorbi, fiindca ai o f mare rea vointa fata de cei ce ti se pune pata.
Sa-ti fie cum le urezi tu altora. Si mie inclusiv.
Stiam ca esti extraterestru..cu minte cuantica,si vorbire esoterica...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 16:00

Gindirea abstracta nu poate fi incadrata intr-o logica.
Decit vis-a vis de niste cunostinte anterioare.
Cind nu ai acele cunostinte esti intr-o nomensland. O lume necunoscuta, in care logica e precum pisica printre picioarele oamenilor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 16:09

Preaforumita ta, vezi ca eu spuneam ca vorbirea e din manifestarile exo.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 01:34

Acum unde esti...? Nu te mai simt...aproape....poate ar trebui sa incerci sa regandesti ...iar.....clipa.....si sa incerci sa patrunzi in mintea mea....

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 09:19

De la: _KARPOV, la data 2012-12-21 01:34:44

Acum unde esti...? Nu te mai simt...aproape....poate ar trebui sa incerci sa regandesti ...iar.....clipa.....si sa incerci sa patrunzi in mintea mea....

Eu sunt peste tot,poate si in sufletul tau insa trebuie sa stii sigur ce vrei,s-ar putea sa ti se implineasca ! Si atunci trebuie sa te decizi ,ce vrei si cum vrei.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 10:02

Femeia stie sa-si iubeasca iubitul, insa vine o vreme cand isi iubeste doar iubirea!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 10:07

Cand simti nu trebuie sa eziti,trebuie sa vrei ceea ce simti si sa te bucuri de ceea ce primesti, chiar daca este doar pentru o clipa !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 10:15

De la: Polixenia, la data 2012-12-21 10:07:49Cand simti nu trebuie sa eziti,trebuie sa vrei ceea ce simti si sa te bucuri de ceea ce primesti, chiar daca este doar pentru o clipa !

Mi-ai atins,sufletul ! Te pot pierde sau pot sa te caut mereu , pana voi reusi sa te aduc la mine in vis.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 10:18

De la: _KARPOV, la data 2012-12-21 10:15:17
De la: Polixenia, la data 2012-12-21 10:07:49Cand simti nu trebuie sa eziti,trebuie sa vrei ceea ce simti si sa te bucuri de ceea ce primesti, chiar daca este doar pentru o clipa !

Mi-ai atins,sufletul ! Te pot pierde sau pot sa te caut mereu , pana voi reusi sa te aduc la mine in vis.

MAI ANUL TRECUT INSIRAI ACELASI TEXT, DORINEI ! ce ti-e si cu barbatii astia : inconsecventa in persoana !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 10:39

De la: gabigabi2, la data 2012-12-21 10:18:55

MAI ANUL TRECUT INSIRAI ACELASI TEXT, DORINEI ! ce ti-e si cu barbatii astia : inconsecventa in persoana !

Dorina? Care Dorina....? Poate doar visam.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 14:07

De la: _KARPOV, la data 2012-12-21 10:39:56

Dorina? Care Dorina....? Poate doar visam.....

ca si acum, puiule,ca si acum !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 14:29

Poate-i inca in cautari

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2012, ora 14:43

De la: sandu60, la data 2012-12-21 14:29:09

Poate-i inca in cautari

la virsta lui ar fi si normal, de fapt !
dar si mai normal ar fi sa NU mai stea atita pe calc. si sa iasa cu o Fata in carne si oase, la plimbare, in parc, la un cinema , la o cofetarie ! sa se duca cu prietenii la patinoar sau / si sa plece intro excursie la munte !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2012, ora 06:22

Am legat...

Am legat copacii la ochi
Cu-o basma verde
ªi le-am spus sã mã gãseascã.
ªi copacii m-au gãsit imediat
Cu un hohot de frunze.

Am legat pãsãrile la ochi
Cu-o basma de nori
ªi pãsãrile m-au gãsit
Cu un cântec.

Am legat tristeþea la ochi
Cu un zâmbet,
ªi tristeþea m-a gãsit a doua zi
Într-o iubire..

Am legat soarele la ochi
Cu nopþile mele
ªi i-am spus sã mã gãseascã.

Eºti acolo, a zis soarele,
Dupã timpul acela,
Nu te mai ascunde.

Nu te mai ascunde,
Mi-au zis toate lucrurile
ªi toate sentimentele
Pe care am încercat sã le leg
La ochi.

Marin Sorescu

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2012, ora 22:26

poti sa ai ceea ce vrei,depinde doar de ce vrei mai mult

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2012, ora 23:02

De la: _Ingrid, la data 2012-12-27 06:22:13Am legat...

Am legat copacii la ochi
Cu-o basma verde
ªi copacii m-au gãsit imediat
Cu un hohot de frunze.

Am legat pãsãrile la ochi
Cu-o basma de nori
ªi pãsãrile m-au gãsit
Cu un cântec.

Am legat tristeþea la ochi
Cu un zâmbet,
ªi tristeþea m-a gãsit a doua zi
Într-o iubire..

Am legat soarele la ochi
Cu nopþile mele
ªi i-am spus sã mã gãseascã.

Eºti acolo, a zis soarele,
Dupã timpul acela,
Nu te mai ascunde.

Nu te mai ascunde,
Mi-au zis toate lucrurile
ªi toate sentimentele
Pe care am încercat sã le leg
La ochi.

Marin Sorescu

Cantata de Savoy

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2012, ora 23:48

De la: Polixenia, la data 2012-12-29 22:26:57

eu vreau tot ceea ce se permite

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 09:36

De la: _KARPOV, la data 2012-12-29 23:48:07

eu vreau tot ceea ce se permite

zauuuuu , parca voiai Haos !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 01:06

La multi ani.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

La multi ani.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

La multi ani.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:14

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 23:11

Acum sau nu stiu cand....acum sau niciodata....acum este ce va fi....cand inca nu a fost.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 23:13

nu se stie ce este un suflet....nu se stie daca exista....poate doar este ceva ce inca nu este...este poate doar gandul unui mic atom care gandeste.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 04:00

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 23:13:12

nu se stie ce este un suflet....nu se stie daca exista....poate doar este ceva ce inca nu este...este poate doar gandul unui mic atom care gandeste.

Sufletul gandeste. Asa ma gandesc si eu. Acum.... Cum demonstram asta? Doar o lansam si ramane presupunere?

Ti s-a intamplat vreodata sa mergi pe strada si sa simti ca ceva din tine se ridica din tine, ca esti concomitent pe strada , cu picioarele contiunui sa mergi, atingi pamantul, dar in acelasi timp tot tu plutesti deasupra ta? Mie da..... Dar detin contromul si trece repede......Adica revinlastarea normala.

Cum gandeste sufletul?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: