back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 336 337 338 339 340 341 342 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2013, ora 07:55

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 07:16:32Sunt fericita.... vine toamna! Ador toamna!
haine groase, ciorapi, ziua scurta, aglomeratie pe strazi, in parcari....

Daniela
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 08:02

De la: daniela_, la data 2013-08-29 07:55:18
De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 07:16:32Sunt fericita.... vine toamna! Ador toamna!

Hielau! Unde ti-e romantismul?
Daca te plangi de aglomeratie pe strazi si in parcari, sa vii vara la Constanta sa vezi cum e...

Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 08:50

sunt ingrijorata ....vine toamna !
castraveti....gogosari...muraturi....zacusca

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 August 2013, ora 09:02

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 08:02:56

Daca te plangi de aglomeratie pe strazi si in parcari, sa vii vara la Constanta sa vezi cum e...

Romantism...Ba la mana, ba la picior.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 09:02

De la: gabigabi2, la data 2013-08-29 08:50:30sunt ingrijorata ....vine toamna !

Must, pastrama...

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 10:17

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 09:02:13

Asa te lauzi???
Pai eu te credeam un siren verde...

Doruletz
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 11:38

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 10:17:05

Asa te lauzi???

Verde pal, cu usoare tente de galben

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 11:49

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 11:38:17

Asa te lauzi???

Tenta aia de la nicotina ti se trage...
Auzi? Am si eu o curiozitate...intre tutun si pescuiala ce ai alege?

Doruletz
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 13:15

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 11:49:15

Asa te lauzi???

Pescuitul, clar! De tutun vreau si eu sa ma las...intr-una din zile.

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 13:40

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 13:15:10
Pescuitul, clar! De tutun vreau si eu sa ma las...intr-una din zile.

Am inteles... intr-o zi cu soare... si cum se apropie toamna cu pasi repezi...
Noi suntem alaturi de tine si te sustinem!

Doruletz
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 14:26

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 09:02:53

Must, pastrama...

lasa-maaaaa cu pastrama, ca m-ai innebunit anul trecut cu reteta ta ....anul asta , poate ne intilnim intr-un parc p'o banca si tu vi cu pastrama la pachet, io cu mamaliguta in bocceluta si Ingrid cu butelcuta ....mai tragem inca o banca linga noi, io intind stergarul pe ea si o ridicam , astfel, la rang de masa si pavoazam cu ceva stuf de pe malul Cismigiului si ne facem o ospatarie ad-hoc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 14:41

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 11:49:15

Asa te lauzi???

tu esti chiar sadica : poi , ce poate face omu' pe balta, singur cuc....muzica nu, caramida nu daca nici macar o pipoasca nu poate trage, ia zi ? cum poti sa-l bagi, asa senina, intr-o asemenea dilema ? ntzzz, nu-i frumos ce faci !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 19:56

De la: gabigabi2, la data 2013-08-29 14:26:33

Must, pastrama...

lasa-maaaaa cu pastrama, ca m-ai innebunit anul trecut cu reteta ta ....anul asta , poate ne intilnim intr-un parc p'o banca si tu vi cu pastrama la pachet, io cu mamaliguta in bocceluta si Ingrid cu butelcuta ....mai tragem inca o banca linga noi, io intind stergarul pe ea si o ridicam , astfel, la rang de masa si pavoazam cu ceva stuf de pe malul Cismigiului si ne facem o ospatarie ad-hoc !

Buna idee! Dar nu cu patrama la pachet pentru ca nu merge rece. Pastrama trebuie sa se rumeneasca pe gratar si sa fie frageda si sa se topeasca in gura. Mergem la Piedone in parcul de langa Palatul Pionierilor. Sunt acolo gratare, foisoare...tot ce trebuie pentru o serbare campeneasca. Daca vine Ingrid cu butelcuta aia cu + 50 grade....la sfarsit jucam perinita, dansul pinguinului...

Marin_Cerasela_1

14 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 20:53

BANIII....Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 2) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 3))Nitu Camelia, Str.,Drumul Murgului, nr.40, bloc 54, ap.11, cod 031716,Bucuresti, Romania4)Ilie Mirela,Str.Liviu-rebreanu nr.32c , bl.PM72, ap.5, cod 031779, Bucuresti, 5) Marica Simona Elena, Str.B-dul Tineretului, nr.4, Bl. B2, sc.A, ap. 35, et. 9, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, cod.postal 240070 6) Marin Vasile ,strada nucilor nr 51,cod 905700 ,Navodari,Jud Constanta Romania Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fi sierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUPURIINSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lorMINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 551 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TUACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMIMII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DECASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEAMULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SITRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAIMULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joacava raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

Marin_Cerasela_1

14 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 20:54

BANIII....Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 2) Ion Virgil, Str.Sabinelor nr.29, bl.C9, sc.C, ap.26 cod 820107, Tulcea, jud.Tulcea 3))Nitu Camelia, Str.,Drumul Murgului, nr.40, bloc 54, ap.11, cod 031716,Bucuresti, Romania4)Ilie Mirela,Str.Liviu-rebreanu nr.32c , bl.PM72, ap.5, cod 031779, Bucuresti, 5) Marica Simona Elena, Str.B-dul Tineretului, nr.4, Bl. B2, sc.A, ap. 35, et. 9, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, cod.postal 240070 6) Marin Vasile ,strada nucilor nr 51,cod 905700 ,Navodari,Jud Constanta Romania Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fi sierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUPURIINSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lorMINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 551 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TUACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMIMII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DECASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEAMULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SITRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAIMULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joacava raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

Marin_Cerasela_1

14 mesaje
Postat pe: 29 August 2013, ora 20:55

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 August 2013, ora 21:29

" Eram sceptic totusi "

Domnule Cerasela... ceea ce descrii aici este o inselatorie ieftina fiind o schema piramidala, care este ILEGALA!!! Domnii administratori ar trebui sa ia masuri si sa-ti stearga postarile si contul.

Scheme ilegale
Scheme financiare ilegale = scheme piramidale
RECLAMA O ACTIVITATE ILEGALA!
ANUN!
Avertizm distribuitorii i persoanele din Romnia s nu se lase amgii i recrutai n noile sheme piramidale care pot s intre i n Romnia. Acestea sunt alte variante ale escrocheriei Delphin International!!!
Scheme piramidale ilegale
Scheme Matrix
Scrisori n lanț
Jocul Delphin International
Delphin International ultima piramida (partea 1)
Delphin International ultima piramida (partea 2)
Acest mesaj este adresat persoanelor tentate de ctiguri iluzorii!
Istoria ultimului secol ne-a demonstrat inventivitatea nemrginit a oamenilor. Dac majoritatea acestor descoperiri au fost puse n folosul societii oemeneti, o anumit categorie de inovaii cu un vdit caracter malefic au fost ndreptate cu bun tiinta mpotriva oamenilor i n folosul unor indivizi fr scrupule.
Exemplul cel mai edificator din aceast categorie este dat de domeniul financiar cu aa-zisele scheme piramidale de ctiguri. Mii de oameni i-au pierdut investiiile participnd la astfel de scheme ilegale de ctig.
n timp ce multe dintre victimele schemelor tiau c merg la noroc, fr s cunoasc faptul c ansele de ctig erau msluite mpotriva lor, o mulime de oameni au crezut c investesc ntr-o afacere serioas, fiind pclii de mascarea schemelor piramidale, astfel nct s par afaceri legale.
Scopul acestui articol este acela de a v ajuta s nu cdeti victima a unei scheme piramidale, fie ea simpl sau mascat. Schemele piramidale simple sunt similare scrisorilor n lan, n timp ce schemele piramidele mascate se aseamn lupului n blana de oaie, ascunzndu-i adevrata fa pentru a pcli eventuali investitori i pentru a se sustrage legii.
Ce este o schem piramidal?

Schemele piramidale (sau jocurile financiare piramidale) sunt nite proceduri ilegale de ctig, construite virtual sub forma unei piramide sau a unei structuri piramidale, n care straturile (nivelurile) piramidei sunt alctuite din persoane care pltesc o anumit sum la intrarea n schem.
Regula generala de cstig este foarte simpl: persoanele care ajung n fruntea priramidei pot ctiga bani, numai dac mai intr n schem o mulime de oameni la baza piramidei. Fiecare persoan trebuie s plteasc o taxa de intrare, dup care este obligat s recruteze ali oameni care s achite i ei taxa de intrare. Ctigul lor este format din suma taxelor de intrare a persoanelor de la baza piramidei.
Deci oamenii care intr la baza piramidei dau bani pentru civa oameni aflai n vrf. Fiecare nou participant pltete pentru ansa de a ajunge n vrf i pentru a profita de plile celor care vor intra n joc mai trziu. Aceste scheme piramidale de cstig se mai numesc jocuri de ntr-ajutorare sau fonduri comune nchise sau cluburi de finanare i investiii nchise, etc.
De exemplu, pentru a intra n schema jocului TEAM-PARTNER (care a funcionat n Germania ntre anii 1990-1993), o persoan trebuia s se plteasc o suma de 1.000 DM, ceea ce asigura un loc la baza piramidei. Schema era o piamid binar nchis, deci cu 2 ramuri la fiecare nivel, pe maximum 9 niveluri. Regula plilor cstigurilor era urmatoarea: 500 DM mergeau la sponsor (partenerul care a recrutat persoana respectiv) i care se afla pe un nivel mai sus n piramid, iar 500 DM la partenerul din vrful piramidei, promotorul schemei. Dupa un anumit timp, piramida se completa la maximum, iar promotorul cstiga 16.000 DM, n timp ce persoana nou intrat i ceilalti de la baza piramidei se trezeau cu 1.000 DM mai saraci. Cnd promotorul schemei a intrat n posesia banilor, el a disprut. Fiind eliminat din joc, urmatorul nivel a devenit vrful piramidei. Abia atunci au nceput cei doi aflai pe al doilea nivel s aib profit. Pentru a fi platiti cei doi din vrf, trebuia s se recruteze 32 de persoane la baza piramidei. Jocul piramidal a continuat o perioad, schema mrindu-se cu noi doritori de ctiguri uoare.
Analiza exemplului de mai sus ne arat urmtoarele: de fiecare dat cnd un nou nivel ajungea s fie n vrful piramidei, la baza ei trebuia adugat un nou nivel, de dou ori mai mare dect cel precedent. Dac se gseau destui participanti noi, cei 16 parteneri de pe nivelul al 4-lea aveau ansa s ajung n vrf, dac mai intrau 512 recruti, care sa plateasca fiecare cte 1.000 de dolari. Evident, piramida s-a prbuit, n timp ce peste 2.000 de oameni n-au mai ajuns n vrf. Pentru ca fiecare partener dintr-o schem piramid s poat ajunge la profit este nevoie de un val inepuizabil de noi participani. n realitate, numrul participanilor este limitat i fiecare nivel nou de participanti are o sans mai sczut de a recruta ali oameni, deci o mai mare ans de a pierde banii.
Bibliografie recomandat: Marea panoram de Edward Ludbrook, pag.78-80, Editura Digital Data Cluj, (Colecia Multi-Level Marketing www.digitaldata.ro)
Lucruri ce trebuie tiute despre schemele piramidale

Sunt necstigatoare. Schema piramidal se bazeaz pe o matematic simpl: exist puini ctigtori i foarte muli participani care i pierd investiiile. Ctigurile sunt pltite din banii pierdui de cei muli.
Sunt frauduloase. n mod contient sau nu, participanii la o schema piramidal i pclesc pe cei care sunt recrutai. Dac li s-ar explica ansele sczute de a obine un profit, puine persoane ar plti s intre n schem.
Sunt ilegale. Exist un risc real ca o schem piramidal s fie oprit de autoriti, iar participanii s fie pasibili de pedeaps.
De ce ar vrea cineva s se nscrie ntr-o schema piramidal?
Cei ce promoveaza aceste scheme sunt maetrii n psihologia maselor. La ntrunirile de recrutare se creeaza o adevarat frenezie, o atmosfer de entuziasm n care presiunea exercitat de grup i promisiunile unor venituri peste noapte manevreaz lcomia sau frica oamenilor de a pierde o afacere bun. ntrebrile i verificrile sunt descurajate. Este greu ca o persoan s fac fa unei astfel de oferte, dac nu este contient de faptul c schema este msluita mpotriva sa.
Piramidele mascate lupul n blana de oaie.
Unii promotori de scheme piramidale ncearc s le mascheze ca fiind metode de marketing n reea. Marketingul n reea este o metoda de afaceri legal, n care se construiete o reea de distribuitori independeni pentru a vinde produse de larg consum.
Pentru a aprea ca o companie de marketing n retea, o schema piramidal apeleaz la o linie de produse i susine c are ca scop comercializarea acestora. Cu toate acestea, efortul real depus n vnzarea produselor este infim sau complet inexistent. n schimb, banii se colecteaz n stilul tipic schemelor piramidelor: prin recrutare. Caracteristica acestor piramide const n faptul c noii distribuitori sunt nevoiti sa cumpere cantiti mari i costisitoare de produse, atunci cnd se nscriu n schem.
De exemplu, se poate ntmpla ca o persoan s cumpere produse fr nici un fel de valoare n schimbul a 500 de dolari pentru a deveni distribuitor. Persoana care a recrutat-o primete 250 de dolari (un comision de 50%) i 250 de dolari merg la vrful piramidei (compania, n cazul nostru). Observai asemnarea cu procedeul de la schema piramidal TEAM-PARTNER descris mai devreme.
Majoritatea piramidelor mascate nu sunt att de uor de demascat. Companiile care practic aceste scheme piramidale aleg adesea produse care cost puin pentru a fi fabricate i care nu au nici un fel de valoare stabilit de pia, cum ar fi produse noi, miraculoase, cure exotice etc. Acest lucru ngreuneaz studiul pieei despre existena unei solicitri adevarate pentru produsele vndute. Cea mai buna metod de a evita o schem piramidal frauduloas mascat const n a deosebi o afacere legal de una frauduloas.
Marketingul n reea anse de venit legal

Marketingul n reea este o metod popular de desfacere si comercializare a produselor, dar nu n magazine prin intermediul angajailor, ci prin ageni comerciali independeni (distribuitori) la domiciliul clientului. Distribuitorul i poate alege singur orele de lucru, ctignd bani din vnzarea produselor unei companii consacrate.
ntr-o structura pe mai multe niveluri distribuitorul i poate construi i organiza propria reea de ageni (distribuitori) prin recrutarea, motivarea, aprovizionarea i pregtirea celorlali, pentru a vinde produsele respective. Venitul include un procent realizat din vnzarile ntregului tau grup de ageni, precum i ctigurile din propriile vnzari ctre consumatori. Aceast ans a facut din marketingul n reea o metod atractiv de a ncepe o afacere cu o sum mic de bani.
Bibliografie recomandat: Colecia Multi-Level Marketing din www.digitaldata.ro
Prin ce se deosebete o afacere legal de o schem piramidal mascat?

Schemele piramidale caut s ctige bani pe seama persoanelor recrutate. Companiile de marketing n retea conlucreaz cu distribuitorii pentru a ctiga bani mpreun, n timp ce acetia i dezvolt propria afacere din vnzarea de produse sau servicii. nainte de a intra ntr-o afacere, fiecare persoan trebuie s investigheze cu atentie oferta. Cea mai simpl metod de a cunoate oferta unei afaceri de marketing n reea este de a rspunde la urmatoarele trei ntrebri:
1. Ct trebuie sa plateti pentru a deveni distribuitor (deci care este investiia)?
Care este investiia iniial? DACA ACEASTA ESTE CONSIDERABIL, FII ATENI! Suma platit pentru nscrierea ntr-o companie de marketing n retea este de obicei mic (de regul costul unui pachet de vnzare sub preul practicat de companie). Aceste companii au interesul de a face ct mai uoara i mai ieftin nscrierea.
Pe de alta parte, schemele piramidale i obin marea parte a profitului din nscrierea noilor recrui. De aceea, costul pentru a deveni un distribuitor este de regul ridicat. ATENTIE: SCHEMELE PIRAMIDALE MASCHEAZA ADESEA COSTURILE DE NSCRIERE CA PARTE DIN BANII NECESARI PREGATIRII, SERVICIILOR COMPUTERIZATE, ACHIZIIONRII STOCULUI DE PRODUSE, etc. Aceste costuri n realitate s-ar putea sa nu fie deloc scumpe sau necesare, dar se va exercita o presiune considerabil pentru a ca distribuitorul s beneficieze de toate avantajele acestei oportuniti.
2. Compania rscumpr stocul de produse nevndute?
Compania rscumpr stocul nevndut? DACA EXISTA ANSA S RAMNEI BLOCAI CU TOT STOCUL DE PRODUSE NEVNDUTE, FII ATENI! Companiile care condiioneaz intrarea n afacere de cumprarea unui stoc iniial, de regul rscumpr produsele nevndute, dac distribuitorul se decide s ias din afacere.
Unele ri au impus prin lege garania rscumprrii produselor, ntr-o peroad de timp limitat. Codul de Etic adoptat de asociaiile de vnzri directe recomand ca rscumprarea s se fac la cel puin 90% din costurile iniiale.
3. Produsele companiei sunt vndute consumatorilor?
Vnzarile se fac ctre consumatori? DACA RASPUNSUL ESTE NU (SAU NU PREA MULTE), EVITAI OFERTA! Acesta este un element cheie. Companiile de marketing n reea (ca i alte metode de desfacere) depind de vnzrile fcute consumatorilor i de crearea unei piee. Acest lucru impune existena unor produse de calitate, la preuri competitive.
Pe de alt parte, schemele piramidale nu se bazeaz pe vnzarile de produse ctre consumatori. Profiturile sunt realizate din volumul de vnzari ctre noile persoane recrutate. Acestea cumpr produsele din obligaia de a se nscrie, nu pentru c acestea ar fi bune sau la un pret avantajos. Stocul cumprat nu se rscumpr n cazul schemelor piramidale.
Cum s v evitai o investiie greit?

1. Nu v grbii. Nu lsai pe nimeni s v grbeasc n luarea deciziei. O ans bun de a ncepe o afacere de marketing n reea nu va disprea peste noapte. Cei care spun intr acum, ori niciodat vor s spun c persoanele care se vor nscrie mai trziu vor ramne pe dinafar, ceea ce este un mare neadevr! Deci, ATENTIE!
2. Punei ntrebri:
Despre companie i angajaii ei.
Despre produse preul lor, valoarea lor real, sursele de aprovizionare i potenialul pieei din zona n care v aflai.
Despre taxa de nscriere (inclusiv despre stocul ce trebuie achiziionat iniial).
Despre garania companiei pentru rscumprarea produselor nevndute.
Despre media ctigurilor agenilor activi.
3. Obinei copii scrise a tuturor materialelor despre compania respectiv.
4. Consultai-v cu ali oameni care au experien n produsele companiei. Verificai dac produsele sunt ntr-adevar vndute consumatorilor.
5. Cercetai i verificai toate informatiile. Chiar dac documentele par oficiale, nu nseamn c sunt complete sau corecte.
Informaiile de mai sus au fost preluate din articolele publicate de Fundatia de Educatie n domeniul Vnzarilor Directe, o organizatie non-profit de educare a publicului cu sediul n Washington, D.C. 1997 Direct Selling Educaton Foundation i din materialele documentare ale MLM International Romnia.
Exemple de scheme piramidale financiare ilegale

(menionm c primul cotidian care a atras atenia asupra proliferrii acestor scheme de vnzri ilegale a fost ZIUA, n anul 1997)
Istoria jocurilor priramidale n Romnia
nainte de 1989 au existat scrisorile n lan cu o investiie de 10 lei.
1991-1944: CARITAS
1993-1994: Prodimpex
1993-1994: GERALD
1996: Philadelfia
1997: MEGACARITAS
1998: Cosmeticonn Timioara
2000-2002: Dynamic Elite Club
2001: Energy (importat din Basrabia)
2002: Delphin International (istoria afacerii DELFIN i proliferarea ei n Romnia!)
2003: Scrisori n lan prin email (Exemplu cu o lista de 6 persoane i investiie de numai 60.000 lei) !!!
2003: Piramida caselor (prin Euro-Cassa) (citii ZIUA din 15 aprile 2003, 11 i 14 iulie 2003 www.ziua.ro )
2003: Society Club o continuare mascata a schemei Dymanic Elite (citii ZIUA din 21 august 2003: www.ziua.net/docs/23785.html )
2002-2005: Caritasul de la Hui un joc piramidal iniiat de Angela Ggu, aflat acum la Tribunal
2005: Power Eagles noua denumire pt. Delphin International n Rep. Moldova sub anchet !!!
2006: Escrocherie tip Caritas la Alianz-Tiriac!!!!
RECLAMA O ACTIVITATE ILEGALA!

www.rodsa.ro/ro/informatii-de-start/scheme-ilegale/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2013, ora 08:58

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 19:56:46

Must, pastrama...

Buna idee! Dar nu cu patrama la pachet pentru ca nu merge rece. Pastrama trebuie sa se rumeneasca pe gratar si sa fie frageda si sa se topeasca in gura. Mergem la Piedone in parcul de langa Palatul Pionierilor. Sunt acolo gratare, foisoare...tot ce trebuie pentru o serbare campeneasca. Daca vine Ingrid cu butelcuta aia cu + 50 grade....la sfarsit jucam perinita, dansul pinguinului...

maiiii, tu-ti lauzi primarele care este, mai ! dar, de ce sa pun contre, ca si socru-meu locuieste in Berceni si e foarte multumit .....de altfel, de cum intri-n cartier se vede mina de gospodar !
deci, se accepta propunerea ta: PE BUNE ! dar, sa vedem cind ne potrivim !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 12:06

Must, pastrama...

eu vin cu servetelele

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 12:48

De la: Doruleatza, la data 2013-08-29 08:02:56

va plang! macar la noi vara e bine

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2013, ora 14:03

De la: daniela_, la data 2013-08-30 12:06:26

Must, pastrama...

eu vin cu servetelele

ok, da' sa nu uiti de canitzele de lut, ca mustu' numa ase se be !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 19:13

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-29 19:56:46 Daca vine Ingrid cu butelcuta aia cu + 50 grade....la sfarsit jucam perinita, dansul pinguinului...

da' tu sa fii locomotiva....

Daniela
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 19:16

De la: daniela_, la data 2013-08-30 12:06:26

Must, pastrama...

eu vin cu servetelele

E vin cu foamea...

Doruletz
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 19:18

Pe noi nu ne-a invitat nimeni, dar noi venim... precum Gogu!!!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 19:19

De la: gabigabi2, la data 2013-08-30 14:03:26
era vorba de palinca

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2013, ora 19:22

De la: Doruleatza, la data 2013-08-30 19:18:07Pe noi nu ne-a invitat nimeni, dar noi venim... precum Gogu!!!
normal doar n-o sa-i lasam sa se plictiseasca

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 August 2013, ora 08:28

De la: daniela_, la data 2013-08-30 19:22:01
De la: Doruleatza, la data 2013-08-30 19:18:07Pe noi nu ne-a invitat nimeni, dar noi venim... precum Gogu!!!
normal doar n-o sa-i lasam sa se plictiseasca

Ahaaaa, ati zis ca veniti, a ramas scris, asa ca sa nu indrazniti sa lipsiti ca va pun ,,nemotivat"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2013, ora 08:48

De la: daniela_, la data 2013-08-30 19:19:56
era vorba de palinca

ntzzzz ! Black a scris in continuarea ideii de toamna : must, pastrama, chiar daca a dat-o cotita p'orma cu + 50....ori, pastrama cu palinca, nu se-mbuca
palinca era in alte "retete"!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 August 2013, ora 08:58

De la: gabigabi2, la data 2013-08-31 08:48:13
era vorba de palinca

ntzzzz ! Black a scris in continuarea ideii de toamna : must, pastrama, chiar daca a dat-o cotita p'orma cu + 50....ori, pastrama cu palinca, nu se-mbuca

Imi pare rau, eu am zis de must dar tu ai zis ca Ingrid aduce butelcuta, iar butelcuta cu must nu cred ca are domnul Ingrid pe acasa....

Si apoi, de ce nu ar merge si o palinca inainte de pastrama? Doar doua degete, ca sa nu ne cada greu pastrama fripta la lingurica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2013, ora 09:05

De la: Black_Friday_, la data 2013-08-31 08:58:55
De la: gabigabi2, la data 2013-08-31 08:48:13
era vorba de palinca

Imi pare rau, eu am zis de must dar tu ai zis ca Ingrid aduce butelcuta, iar butelcuta cu must nu cred ca are domnul Ingrid pe acasa....

Si apoi, de ce nu ar merge si o palinca inainte de pastrama? Doar doua degete, ca sa nu ne cada greu pastrama fripta la lingurica.

zauuuu ? da'n ce se transporta mustul , in damijon d'ala cu un cocean infipt ca dop ? sau in ce, ca io d'aia scrisei despre butelcuta cu ideea de un recipient oarecare ?!

Pagini: << 336 337 338 339 340 341 342 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: