back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2012, ora 17:58

dar, as vrea sa stiu " EU SUNT TU " iti mai spune ceva ?
ce Dumnezeu s-a intimplat in sufletul tau ,de s-a rupt totul si tu-ti renegi toate vorbele de acum citiva ani ?

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2012, ora 19:28

...gabi, lipseste definitia pe care ti-am slicitat-o cat si o minima detaliere a conceptului de care te folosesti atunci cand emiti asemenea sintagme numai de tine percepute, insusite, si expuse, fara a prezenta cel putin succint intelesul pe care pretinzi a-l avea fie si numai in acceptiunea ta, apelezi la asemenea termeni si unele notiuni de acelasi tip fara a-ti analiza sursele informationale din care ti-ai exras asemenea termeni pentru a-ti incropi un concept oarecare,-pe care l-ai transformat intr-o convingere personala inatacabila, folosindu-te de un minim scepticism prin intermediul caruia puteai separa adevarurile relative de zvonistica, minciuni sfruntate, mitologii aberante, sau chiar fictiuni de proasta calitate.

....pntru a fi o realista autentica si-o rationalista redutabila, exceptand pe cele anterior subliniate oarecum, ti-ar fi necesare cateva criterii si metode pentru a-ti asigura o documentare-cercetare temenica a informatiilor pe care tii le insusesti dar in special credibilitatea surselor de informare pe care le folosesti.
...in momentul in care propriile-ti opinii exprimate, pe o oarecare tematica, difera flagrant de celelalte opinii exprimate de interlocutori sau, opiniile tale difera chiar intr-atat incat sa-ti diferentieze net convingerile personale pe care nu le poti defini sau argumenta sub nici o forma, un "beculet" mental ar trebui sa se aprinda si sa te autoavertizeze ca acele concepte, sau convingeri in baza carora emiti opinii sunt invalide.

...stiu, este foarte greu sa-ti anihilezi propriile convingeri, preconcepte, pe care altii le dovedesc a fi invalide in realitatea naturala, este o lupta mentala sisifica, a ta cu tine insati, dar, in momentul in care ai sa reusesti a castiga aceasta veritabila batalie neuropsihologica ai sa percepi realitatea si adevarul, fie el si relativ, intr-un mod personalizat, perceptut,analizat, si concluzionat de propriul mental fara a-ti fi necesara un/o alta entitate atotstiutoare pe seama careia sa-ti lasi speranta spre a-ti rezolva propriile responsabilitati umane.
...da, si eu sunt tu, am beneficiat de sanse relativ egale, drumurile au fost diferite, actualmente,discrepanta, rezultantele, se observa- fara falsa modestie intr-o oarecare masura- demonstrand intrinsec, clar,si obiectiv diferentele: tu,nu mai poti fi eu chiar daca ai fi putut sa fii.

...nastase?... acid si, predsus la interpretari aiuristice de un subiectivism suprapozitionat pe un fundament absurd, de fapt, sau in fapt,in lunga perioada experimentala i-am oferit posibilitatea de-a opta in cunostinta de cauza intre pseudostiinta si stiinta, intre aiurelile pe care le tot culege de pe nebanuitele carari virtuale si informatiile real-verificabile,...intodeauna, a fost deosebit de rapace, avid, in alegerea primei expuneri exemplificative,iar pe cea de-a doua, a reusit s-o combata stereotip-opinent cu vehementa celui care nu intelege coplesitoarele date informal-contraargumentative.

...o seara asa cum v-o doriti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2012, ora 20:00

De la: 9am_761, la data 2012-10-15 19:28:32...gabi, lipseste definitia pe care ti-am slicitat-o cat si o minima detaliere a conceptului de care te folosesti atunci cand emiti asemenea sintagme numai de tine percepute, insusite, si expuse, fara a prezenta cel putin succint intelesul pe care pretinzi a-l avea fie si numai in acceptiunea ta, apelezi la asemenea termeni si unele notiuni de acelasi tip fara a-ti analiza sursele informationale din care ti-ai exras asemenea termeni pentru a-ti incropi un concept oarecare,-pe care l-ai transformat intr-o convingere personala inatacabila, folosindu-te de un minim scepticism prin intermediul caruia puteai separa adevarurile relative de zvonistica, minciuni sfruntate, mitologii aberante, sau chiar fictiuni de proasta calitate.

....pntru a fi o realista autentica si-o rationalista redutabila, exceptand pe cele anterior subliniate oarecum, ti-ar fi necesare cateva criterii si metode pentru a-ti asigura o documentare-cercetare temenica a informatiilor pe care tii le insusesti dar in special credibilitatea surselor de informare pe care le folosesti.
...in momentul in care propriile-ti opinii exprimate, pe o oarecare tematica, difera flagrant de celelalte opinii exprimate de interlocutori sau, opiniile tale difera chiar intr-atat incat sa-ti diferentieze net convingerile personale pe care nu le poti defini sau argumenta sub nici o forma, un "beculet" mental ar trebui sa se aprinda si sa te autoavertizeze ca acele concepte, sau convingeri in baza carora emiti opinii sunt invalide.

...stiu, este foarte greu sa-ti anihilezi propriile convingeri, preconcepte, pe care altii le dovedesc a fi invalide in realitatea naturala, este o lupta mentala sisifica, a ta cu tine insati, dar, in momentul in care ai sa reusesti a castiga aceasta veritabila batalie neuropsihologica ai sa percepi realitatea si adevarul, fie el si relativ, intr-un mod personalizat, perceptut,analizat, si concluzionat de propriul mental fara a-ti fi necesara un/o alta entitate atotstiutoare pe seama careia sa-ti lasi speranta spre a-ti rezolva propriile responsabilitati umane.
...da, si eu sunt tu, am beneficiat de sanse relativ egale, drumurile au fost diferite, actualmente,discrepanta, rezultantele, se observa- fara falsa modestie intr-o oarecare masura- demonstrand intrinsec, clar,si obiectiv diferentele: tu,nu mai poti fi eu chiar daca ai fi putut sa fii.

...nastase?... acid si, predsus la interpretari aiuristice de un subiectivism suprapozitionat pe un fundament absurd, de fapt, sau in fapt,in lunga perioada experimentala i-am oferit posibilitatea de-a opta in cunostinta de cauza intre pseudostiinta si stiinta, intre aiurelile pe care le tot culege de pe nebanuitele carari virtuale si informatiile real-verificabile,...intodeauna, a fost deosebit de rapace, avid, in alegerea primei expuneri exemplificative,iar pe cea de-a doua, a reusit s-o combata stereotip-opinent cu vehementa celui care nu intelege coplesitoarele date informal-contraargumentative.

multumesc ptr. urare, asemenea !
Nu sunt o rationalista asa cum intelegi tu acest lucru si, sunt fericita ca nu sunt ! regret insa ca tu esti : te-ai golit de tot de continut, imi pare rau , dar vorbesti ca la televizor, de unde se vede ca avem "unelte" diferite" de cunoastere !
am explicat chiar foarte clar cum e cu " coboritul mintii "- adica sa gindesti cu Inima si ti-am indicat si 2 surse provenind din culturi diferite, dar daca tu Nu intelegi, eu ce sa fac ? ce-as putea face ?
- nu-mi plinge de mila cum ca ma agat de entitati inventate si n-ai grija : nu le transfer responsabilitatile mele, caci atunci ar insemna sa nu-mi duc karma la bun sfirsit ! cind nu stii despre ce-i vorba, mai esti tentat sa dai vina pe un altul ptr. nereusitele tale, dar cind ai Inteles , iti iei Crucea si o duci cu bucurie ....pe asta ai inteles-o sau tre' sa-ti explic ?
-as vrea sa nu va mai credeti voi, ateii, superiori, ca NU sunteti : functionati doar pe jumatate si sunteti ca niste copii rizgaiati care dati la "gioale" parintilor cind va spun ca nu-i bine sa faceti aia sau ailalta si voi urlati: baaaa e biiine !
- sa fiti sanatosi, ca oricum voi stapiniti deja Lumea cu efectele devastatoare ce se vad pretutindeni, caci Materia nesustinuta de Spirit se prabuseste-n sine insasi !
P.S

si poate, cine stie, ai tu sau altul , curajul si ideile suficient de bine asezate -n masarda si faci o expunere cu subiect si predicat, despre cum crezi ca s-a nascut aceasta lume si ce o pune-n miscare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2012, ora 20:14

aaaa, cind ideile mele sunt in contradictie flagranta cu ale celorlalti si mai ma si stradui sa explic cum de am ajunns la acele idei, de ce oare nu te gindesti ca sunt un om original ?
DACA tu si nu numai tu, ati reusi sa acceptati macar cit tine o conversatie pe aceasta tema , de dragul unei lamuriri , ideea unei Inteligente Divine in expansiune creeatoare , ai constata ca nu bat cimpii, ca toate se leaga RATIONAL ....DA, RATIONAL si INTELIGENT !

Raporteaza abuz de limbaj
CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 15:09

uffffffffffffff........................................

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 17:51

Versuri care-mi merg la suflet

M culcasem lng glasul tu.
Era tare bine acolo i snii ti calzi mi pstrau
tmplele.

Nici nu-mi mai amintesc ce cntai.
Poate ceva despre crengile i apele care i-au cutreierat
nopile.
Sau poate copilria ta care a murit
undeva, sub cuvinte.
Nici nu-mi mai amintesc ce cntai.

M jucam cu palmile n zulufii ti.
Erau tare ndrtnici
i tu nu m mai bgai de seam.

Nici nu-mi mai amintesc de ce plngeai.
Poate doar aa, de tristeea amurgurilor.
Ori poate de drag
i de blndee.
Nu-mi mai amintesc de ce plngeai.

M culcasem lng glasul tu i te iubeam.

[N.S]

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 19:44

Din ciclul: ...i astzi mine va fi ieri.

Ieri, azi, mine...

Ieri!... cenușa ce pstreaz forma nc neschimbat,
Din ce-a ars n focul vremii; lacrima deja uscat,
Sau un zmbet de pe buze, spulberat de-al sorții vnt;
Ieri... poveste, cu eroii oase putrede-n mormnt.

Astzi?... lamp ce se stinge, stea plecat spre-asfințit,
Visuri nebtute nc de-al ursitei vnt cumplit,
Piscul nalt, pe care dorul, vntor, st și pndește
Țrmul unde amintirea cu dorința se-ntlnește.

Mini?... o strngere din umeri a enigmei ntrebate;
Rai sau iad, n care ochiul niciodat nu strbate,
Cui de aninat speranțe, prunc ce nu poate gri.
Mine... mine, cine știe cți din noi vom mai tri!

Alexandru Vlahuț

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 19:50

De la: triplepoints, la data 2012-11-24 19:44:55Din ciclul: ...i astzi mine va fi ieri.

Ieri, azi, mine...

Ieri!... cenușa ce pstreaz forma nc neschimbat,
Din ce-a ars n focul vremii; lacrima deja uscat,
Sau un zmbet de pe buze, spulberat de-al sorții vnt;
Ieri... poveste, cu eroii oase putrede-n mormnt.

Astzi?... lamp ce se stinge, stea plecat spre-asfințit,
Visuri nebtute nc de-al ursitei vnt cumplit,
Piscul nalt, pe care dorul, vntor, st și pndește
Țrmul unde amintirea cu dorința se-ntlnește.

Mini?... o strngere din umeri a enigmei ntrebate;
Rai sau iad, n care ochiul niciodat nu strbate,
Cui de aninat speranțe, prunc ce nu poate gri.
Mine... mine, cine știe cți din noi vom mai tri!

Alexandru Vlahuț

Desi a scris-o ieri, avea acelasi maine ca si azi

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 19:51

...buey, n-avei veti de pe frontul de est ?
...pi ce facei, nu vizitai pacienta?
...mine, ....zi de vizi, hai, punei mn de la mn: o portocal , o bananarama, un bucheel cu flori, o ap mineral, o crulie de citit ( s nu fie biblia sau din cele sfinte) i incropii de-o incursiune incognito n spaiul hospitalicesc al systemului de snatare ro.
...atept s-mi transmitei veti de la covalescent, Ingrid, Alehin, Cronos, Karpov,Yorick etc. (grupul de la cafenea) se-aude !?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 20:04

De la: triplepoints, la data 2012-11-24 19:51:59...buey, n-avei veti de pe frontul de est ?
...mine, ....zi de vizi, hai, punei mn de la mn: o portocal , o bananarama, un bucheel cu flori, o ap mineral, o crulie de citit ( s nu fie biblia sau din cele sfinte) i incropii de-o incursiune incognito n spaiul hospitalicesc al systemului de snatare ro.
...atept s-mi transmitei veti de la covalescent, Ingrid, Alehin, Cronos, Karpov,Yorick etc. (grupul de la cafenea) se-aude !?

Ieri au tinut-o in asteptare pana seara fara sa o opereze..nici o picatura de apa n-a pus in gura...numai niste fum. ..azi nu am reusit sa vorbesc, nu stiu daca au operat-o in cele din urma.

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Noiembrie 2012, ora 20:15

De la: _Ingrid, la data 2012-11-24 20:04:33
De la: triplepoints, la data 2012-11-24 19:51:59...buey, n-avei veti de pe frontul de est ?

Ieri au tinut-o in asteptare pana seara fara sa o opereze..nici o picatura de apa n-a pus in gura...numai niste fum. ..azi nu am reusit sa vorbesc, nu stiu daca au operat-o in cele din urma.

Transmite-i te rog un gand bun din partea mea, sanatate si putere sa treaca peste momentele astea si un buchet de

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2012, ora 08:48

Grupul de la cafenea....deci ne-ai urmarit, ha?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2012, ora 08:48

De la: sandu60, la data 2012-11-24 20:15:16

Transmite-i te rog un gand bun din partea mea, sanatate si putere sa treaca peste momentele astea si un buchet de
Sigur

MITOCANUL

206 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2012, ora 12:05

Si sanatate.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2012, ora 12:19

De la: triplepoints, la data 2012-10-15 19:28:32...gabi, lipseste definitia pe care ti-am slicitat-o cat si o minima detaliere a conceptului de care te folosesti atunci cand emiti asemenea sintagme numai de tine percepute, insusite, si expuse, fara a prezenta cel putin succint intelesul pe care pretinzi a-l avea fie si numai in acceptiunea ta, apelezi la asemenea termeni si unele notiuni de acelasi tip fara a-ti analiza sursele informationale din care ti-ai exras asemenea termeni pentru a-ti incropi un concept oarecare,-pe care l-ai transformat intr-o convingere personala inatacabila, folosindu-te de un minim scepticism prin intermediul caruia puteai separa adevarurile relative de zvonistica, minciuni sfruntate, mitologii aberante, sau chiar fictiuni de proasta calitate.

Nici tu nu intelegi ce spui pe aici.
Nu simt nevoia sa imi mai explici, fiindca m-am lamurit, de 4 ani, cu stilul tau.
Si daca spui ca eu nu spun nimic., vin cu comentariile si topicele in care spun concret. Dar ii enervez pe altii care vor....copii pe forum nu....stiinta.
Printre putinele momente in care ai spus ceva, a fost aia cu....triunghiul diavolului din Marea Neagra. Si cu Toth.
dar disparitiile nu ma pasioneaza. mai degraba aparitiile.
Oricum tu aveai un stil de a veni cu poze la fix, pe care l-ai parasit. Rau ai facut.
Te-ai apucat de critica, si te-ai stricat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2012, ora 12:20

De la: _Ingrid, la data 2012-11-25 08:48:21
Grupul de la cafenea....deci ne-ai urmarit, ha?

Si eu il urmaresc. Dar.....s-a pietrificat....grupul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2012, ora 12:21

De la: _Ingrid, la data 2012-11-25 08:48:48
De la: sandu60, la data 2012-11-24 20:15:16

Sigur

Si din partea mea ii urez insanatosire grabnica.
Forare cu succes.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2012, ora 21:57

De la: nastasemihail, la data 2012-11-26 12:21:23
Si din partea mea ii urez insanatosire grabnica.
Forare cu succes.

I-am transmis, iti multumeste mult.
Iti transmite si tie si familiei sanatate.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 11:15

De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

...buna ,dragilor...
...eu si bebe va salutam,il asteptam pe mos Craciun...,in 24 vom avea 4 luni,deja gangurim,zambim.... ....va doresc numai bine ,tuturor

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 11:24

De la: Ebony, la data 2012-12-12 11:15:32
De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

...buna ,dragilor...
...eu si bebe va salutam,il asteptam pe mos Craciun...,in 24 vom avea 4 luni,deja gangurim,zambim.... ....va doresc numai bine ,tuturor

Si noi va imbratisam din tot sufletul iar mosul sa vina incarcat cu daruri multe, bucurie si sanatate!

Doruletz
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 12:38

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 19:38

...buna ,dragilor...

Oooohh, ce ma bucur sa te ,,vad"!!!
Sa fii o mamica fericita, cu cel mai frumos si sanatos bebe!!!
Cand ne pui niste poze?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 19:47

...buna ,dragilor...

ooooo,ce veste minunata ! Sarbatori fericite cu pace si bucurie-n suflet !

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 15 Decembrie 2012, ora 02:15

Ai sa vrei ce vrea oricine
Soare, viata, fericire
De ma-ntrebi acum pe mine
Eu te vreau numai pe tine
Ai sa vrei sa-mi fii in brate
Cand in pat te-ntorci de dor,
Si-n noptile mele toate
Eu te chem. Si ma-nfior.
Ai sa vrei sa-mi saruti ochii
Cand vor plange de-al tau dor
Si-or canta la miezul noptii
O sonata de amor.

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 10:15

De la: Polixenia, la data 2012-12-15 02:15:18Ai sa vrei ce vrea oricine
Soare, viata, fericire
Si-n noptile mele toate
Eu te chem. Si ma-nfior.
O sonata de amor.

Proza:
Saruta-ma cu gandul;
saruta-ma in vis;
iubeste-mi sufletul
ca inima sa nu te doara!
Stiu ca existi, dar nu stiu unde;
nu stiu de unde imi vin saruturile
si nici potopul de iubire!
Cand nu ma vei mai iubi
voi sti ca vraja s-a rupt,
voi sti ca nu mai existi!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 10:54

Soare, viata, fericire
Si-n noptile mele toate
Eu te chem. Si ma-nfior.
O sonata de amor.

www.youtube.com/watch?v=w4DJSEfSQjs

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 14:15

Soare, viata, fericire
Si-n noptile mele toate
Eu te chem. Si ma-nfior.
O sonata de amor.

Sigur ca orice femeie
are-n minte o idee,
sufletu-i robit de dor
dupa-o noapte de amor.
Sigur barbatul tanjind
vrea in brate orisicand,
s-o iubeasca chiar si-o seara,
scorpion, chiar si sa moara,
Caci femeia-i fior dulce,
o sirena cand seduce.
Il aduce pe barbat
in complicele ei pat
si-n discreta lumanare
fura tot ce patul are.

Omul fericit este acela care stpnete i munca, i dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care i micoreaz ambiia. Oamenii mici ntotdeauna fac asta. Cei cu adevrat mari te fac s te simi c i tu poi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 23:57

Retraim cosmarul unui vechi testament.....

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 13:19

Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!
Intrati pe www.haine-casual.ro

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 13:19

Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!
Intrati pe www.haine-casual.ro

Pagini: << 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: