back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 15:05

De la: homeless, la data 2012-01-08 13:42:27

Hai cam facut un exercitiu de admiratie pentru dalde matale(ast era titlu unei carti de prin tomberoanili mele)....esti cula rau....imi vine sa te alerg pe aleile patului....cred ca mai imbrobodit di tat....
Ma holbez zi si noapte la tine,ai intrat in neantul gandirii mele si ai creat un haos-asta stiu de la Emenescu....
Nu stiu ce sa ma mai fac cu neuronul meu supradotat....incearca sa reziste tentatiilor carnasiere....te vreau in tomberonul meu,.sa vad daca rezista.
Acu ma duc,sa iau masa,sunt lignit de foame,o sa trec si pe la altar ,sa trag o bere si apoi ma intorc la tine,arzoaica mea.Esti caloriferu meu,mie dor de butoanele tale,sper ca iubirea mea sati afecteze cordul.
Frumoasa mea cu balcoanele cat o sura meas dori sa ma invelesc cu tine,acum la zero grade,celsus . Te ailaviu reconditionat pana la decesul cotroceanului ,meai prajit inima si soaftele mele interioare . Te simt in mine desi numi suna bine,cred ca in tine,e mai cul,me dor de tonti sanii tai,scuzami exprimeurile dar ma luat voalul.
Am cordul sfarmat de doru" tau,imi lasa gura apa cand ma gandesc la ce ai tu,stau si ma uit la tine,cu destu" in gura.
Tevreau langa tomberoane sa cascam impreuna gura la luna ,sa te ating dincolo de toale sa intru printre ele sa vad ce marca sunt.
Frumoasa mea,cu ochii cat cepele,as vrea sati rup oasele intro imbratisare eterna,sa vii la minen costumul lui EVA ( nu a lui EBA)
Acum hai pa !Te sarut acolo unde nime nu tea mai sarutat,sa am si io o oarescare iesclusivitate.

Bre lignitule, dupe ce te lasa voalul treci si pe la blocul nostru ca am niste sarmale de aruncat si nu vreau sa le haleasca orisicine

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 15:12

De la: 9am249375, la data 2012-01-08 09:21:32
De la: homeless, la data 2012-01-07 23:59:46
De la: 9am249375, la data 2012-01-07 08:54:56
De la: homeless, la data 2012-01-06 23:18:36
De la: 9am249375, la data 2012-01-06 20:22:26
De la: _KARPOV, la data 2012-01-06 18:48:33

Sufletul meu asteapta....sufletul meu spera....sufletul meu se afla...acum... in mainile tale.Poate ca azi....sau cel tarziu maine....tu vei decide....daca ma primesti sau nu....in sufletul tau......

Cu tine voi fi rea pe fata, cum se spune! O sa te numesc toptangiu: arunci vorbele cu semnele de punctuatie cu tot in toate directiile! (metaforic!) Ceea ce scrii parca se refera efectiv la persoana care citeste la un moment dat si poate chiar sa creada ca i te adresezi ei. In felul acesta, unii care vor sa se simta adulati de amalgamul de expresii care de fapt nu ucid si nici nu raman in memorie, se agata de text si iti raspund. Aruncand in neant vorbe, nu-ti justifica simtamintele incipiente pentru o persoana imaginara. Cred ca esti inteligent, ca ai luat nota mare la L.Romana dar sunt sigura ca nu cu astfel de text. Eu chiar incerc sa inteleg ce te determina sa scrii la nesfarsit fraze care au la baza o simpla idee. Daca ar fi un concurs cred ca ai lua premiul doi pentru ca premiul unu nu s-ar acorda si mai ales daca ai fi singurul concurent!

Ai o mare dreptate.Io zac sa te ocupi cu mine sau de mine,io stiu sa spui vorbe naspa de te las cu ochin sori .
Ce parerereti faci?Esti dacord au bau? Eu deja vaz ochii tai cat cepele ,cand cetesti vorvele miele,deja nu mai sti pe ce lume iesti.Te apuca bazdacii si o sa vrai sa mite alaturi,hai ca mia esit so rama de viers. Am un talent nenascut ,sa te fac sa vrei sa alergi cu mine printre tomberoni.
Cred ca sunt inebunit dupa tine,imi vine sati fur fotografia si sa ma duc cu ea la starea civila.
Astept un semn de la matale,sai punem pastia cu botul printre labe,sa se zgaiasca la noi,sa ne envidieze placerili noastre. Ce stie ei copii ,noi astia mari,trebe sa dam iexemplu.

Sunt timida din cale-afara si nu ti-am verificat pagina sa trag concluziile de rigoare. Deocamdata cred ca e bine sa astept sa nasti talentul care, ca oricare sarcina se zvarcoleste in tine! Poate din cauza caldurii din tomberon si nu ca i-a venit sorocul. Oricum, spune unde sa-ti trimit o copie pentru a merge la primarie? Aici iti dau consimtamantul mai ales ca tomberonul meu e de ultima generatie si am avea spatiu suficient pentru eventualii mostenitori! Eu totusi sunt exceptional de cinstita si te avertizez ca sunt o fire melancolica desi nu stiu cine sau ce o provoaca!

Hai,ca mi-ai facut cardiologia zdrente,cred ca meai fript inima,cu gandurile lu' matale despre viitorii mostenitori ai tomberoanelor mele.Abea astept sa intram in luna de mere.misa facut o foame de chipu' lu' matale demi vine sa te mananc cu fulgi cu tot.Cred ca mai imbrobodit,nu stiu ceai facut cu mine,simt ca am un cap in nori,sunt beat de fericiri,nici nu mai stiu cum ma cheama.
Ma uit la poza aia a lu' matale ,cat e zaulica de lunga,cu gura cascata,esti icoana mea,te idiotlarizez,stau si ma holbez la tine demisa innecat sufletul,in noroiul si glodul inimii mele.
Sper sa gasesc un hinel prin tomberoni ,sa til pun pe deste ca sa poci sa te fac mama plozilor mei.

De ce nu ai spus de la ‘prima’ ca esti atat de bogat? Auzi! Sa ai atatea locuinte si sa ma lasi sa fac schimb de tomberon pentru care am cheltuit toata adunatura de ronlei! I-am fi putut folosi sa ne facem o partie pe care sa alunece gandurile cand ne inunda sufletele cu atatea visuri! Nu mai intram in nici o luna ca vin eu cu mere turcesti pe care le-am luat la reduceri. Nu te mai uita asa mult la chipul meu ca te damblagesti si e pacat. Inca mai esti verde si sper ca si folositor! Eu nu-mi imprastii sentimentele pe inutilitati. Cat priveste capul… capul… ca sa nu mai urce in nori iti voi lega o ghiulea de unul din picioare. Important e sa nu incerci s-o mesteresti ca te-ai curatat si n-am faras sa-ti adun compozitia biologica pe care acum am descoperit-o ca un amalgam de simtaminte si ceva fizic care le invaluieste. Nu pot sa scriu asa frumos dar important e ca vreau! Vreau sa existi in sufletul meu sau deja existi si eu te confund cu Karpov? Acesta e doar un tanar care si-a consumat singuratatea cu noi cei mai copti la minte. El nu stie dar va afla in timp ca nu e nevoie doar sa acumulezi cunostinte ci sa si stii sa le folosesti si ca e bine sa arzi energia si in miscare cinetica. Acum face si el exercitii din care cauza mi-am adus aminte de o eleva de a mea care a ajuns rau. La o lucrare cu subiect liber, elevii au scris despre familie, viata la bunici, despre toate ca povestile pareau aevea, le vedeai personajele in miscare, si ca in textele lui Saxon transmiteau caldura degajata de cuvinte.9Nu cele obscene!) Dar sa nu uit despre acea nefericita care a scris pe doua coli cuvantul Daniel. Am incercat sa vorbesc cu ea si a refuzat. I-am dat nota 9 si astfel mi-a explicat pe urma ca e singura din care motiv nu-i vin in minte alte cuvinte. Cine era Daniel? Un coleg din alta clasa care devenise iubitul ei din vis si care nu a luat-o niciodata in seama. Am scris episodul si pentru noi: sa batem fierul cat e cald ca daca se incinge ne frigem rau! Un lucru nu am inteles: de ce aduni noroi si ‘glod’ in suflet cand eu stau cu mana intinsa oferindu-ti nestemate? Au, nu crezi ca te zvarcolesti prematur? Oricum imi voi face timp sa vin sa fac putina curatenie generala ca prea te-au abundat simtamintele m…incipiente!

Hai cam facut un exercitiu de admiratie pentru dalde matale(ast era titlu unei carti de prin tomberoanili mele)....esti cula rau....imi vine sa te alerg pe aleile patului....cred ca mai imbrobodit di tat....
Ma holbez zi si noapte la tine,ai intrat in neantul gandirii mele si ai creat un haos-asta stiu de la Emenescu....
Nu stiu ce sa ma mai fac cu neuronul meu supradotat....incearca sa reziste tentatiilor carnasiere....te vreau in tomberonul meu,.sa vad daca rezista.
Acu ma duc,sa iau masa,sunt lignit de foame,o sa trec si pe la altar ,sa trag o bere si apoi ma intorc la tine,arzoaica mea.Esti caloriferu meu,mie dor de butoanele tale,sper ca iubirea mea sati afecteze cordul.
Frumoasa mea cu balcoanele cat o sura meas dori sa ma invelesc cu tine,acum la zero grade,celsus . Te ailaviu reconditionat pana la decesul cotroceanului ,meai prajit inima si soaftele mele interioare . Te simt in mine desi numi suna bine,cred ca in tine,e mai cul,me dor de tonti sanii tai,scuzami exprimeurile dar ma luat voalul.
Am cordul sfarmat de doru" tau,imi lasa gura apa cand ma gandesc la ce ai tu,stau si ma uit la tine,cu destu" in gura.
Tevreau langa tomberoane sa cascam impreuna gura la luna ,sa te ating dincolo de toale sa intru printre ele sa vad ce marca sunt.
Frumoasa mea,cu ochii cat cepele,as vrea sati rup oasele intro imbratisare eterna,sa vii la minen costumul lui EVA ( nu a lui EBA)
Acum hai pa !Te sarut acolo unde nime nu tea mai sarutat,sa am si io o oarescare iesclusivitate.

homeless, mi-ai pus piedica, am cazut, m-am lovit la cap si m-am trezit! Nu mai continui sa intretin flacara de teama sa nu ardem intr-o conjuctura nici macar inchipuita. Ma bucur ca esti dragut, pe unde voi umbla iti voi simti lipsa fata de tine care te iei cu avatarul meu care de fapt nu ma reprezinta. Cu bine, homeless si chiar mi-a parut bine ca mi-ai incitat imaginatia!

Raporteaza abuz de limbaj
Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 19:48

De la: Ingrid, la data 2012-01-08 15:05:46

Bre lignitule, dupe ce te lasa voalul treci si pe la blocul nostru ca am niste sarmale de aruncat si nu vreau sa le haleasca orisicine

Nu am timp,nu lucrez si asta-mi mananca tot timpul.

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 20:04

De la: Ingrid, la data 2012-01-08 15:05:46

ba sa vina la mine.... ca acum am facut sarmalele... sunt calde si-l asez si la masa.... sa-mi zica si mie poeme d'astea...cu corasonul...ca m=a dat gata

Daniela
Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 20:34

'... a si exagerat atit de mult in actiunea lui, incit azi suntem unde suntem si lumea cealalta, orientala , care considera ca totul e Creeatia lui Dumnezeu - deci e Perfecta si n-avem de ce o modifica - ne acuza ca in orgoliul nostru de a fi de'asupra Lui ,o punem in primejdie !
si ma-ntreb, in continuare , daca nu cumva , momentul afirmarii orgolioase a grecilor , nu coincide cu momentul in care Sarpele promite perechii primordiale Cunoasterea prin care vor deveni Aidoma lui Dumnezeu -Tata !?'

Aici se pot face multe comentarii:
Evident ca in toate scrierile sacre, in special si mai pregnant, in doctrinele filozofice orientale, se vorbeste despre Creatia perfecta a Creatorului(Dumnezeu in cazul nostru) privind intreg universul si a lumii noastre pamantene. Din punct de vedere al creatiei noi nu vom putea creea un univers sau sa-l modificam, si cu atat mai putin pamantul in forma, esenta si legile sale in raport cu alte planete din galaxie.
In schimb ii putem face o cosmetizare, la fel ca si mijloacele de infrumusetare a femeii.
Daca neglijam infrumusetarea lui, conservarea frumusetilor lui,(ceea ce inseamna; distrugerea padurilor, imbacsirea atmosferei cu gaze nocive si alte actiuni iresponsabile) il punem in primejdie si ca efect este cel al bumerangului, omenirea va suferi.
Ne intoarcem iar la legile Universului, pe care omul trebuie sa le respecte.
Orice lege incalcata de om a dus la primejduirea existentei sale, dovada o avem cu prima greseala a perechii Adam si Eva. Cam aceleasi teme de incalcare si decadere a omuli sunt tratate in mai toate mitologiile antice: asiriene, egiptene, romane, a Greciei si orientale.
E greu de spus daca temporal cele doua mitologii au coincis: cea greaca si cea precrestina si ulterior crestina, care a fost redate in Biblii. In anumite scrieri se spune ca de fapt Lucifer ar fi fost un Arhanghel ca si Isus care a mobilizat cateva cete de ingeri sa se razvrateasca impotriva Creatorului Atotputernic, in ideea ca toti vor putea fi egali cu El. Acest fapt a condus la decaderea lui Lucifer si a cetelor razvratite ca spirite malefice cu vibratii foarte joase. Poate de aici preluarea de catre capii Bisericilor a ideii de existenta a diavolului si a iadului cu toate infricosarile sale. Ca exista spirite malefice e adevarat, ele sunt si pamantene in carne dar si corpuri nevazute. cunoscute ca fantome..
Cunosc un caz al unei cunostinte apropiate, careia i s-a spanzurat sotul. O saptamana batea noaptea in geam si statea cu copiii si o vecina mai curajoasa. A facut rugaciuni si slujbe si dupa acestea nu a mai venit.

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 21:14

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 22:21

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 22:22

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 22:30

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 22:58

hai,ca ati umplutara topicul cu yutube

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 23:35

Acum pot spune ca pot in sfarsit sa dorm linistit....cu tine in vis......esti mai reala decat m-am asteptat....te simt in mine asa cum mi-am dorit....si sper sa ramai acolo .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 08:18

@ 228- ehei ,ce multe sunt de spus : pai, daca Adam si Eva si-au dorit atit de mult Cunoasterea , Tatal si-a trimis copiii la scoala, nu crezi ? si cine altul putea sa le fie profesor, daca nu cel ce le-a promis-o ?! si atunci, de ce ne mai miram ca suntem sub "indrumarea" si stapinirea lui ? si ca numai prin Cunoasterea adevarata, profunda si totala ,ne putem elibera si intoarce Acasa ?

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 18:10

In sufletul meu azi a fost tot timpul o amestecatura de interjectii la problemele uzuale dar neasteptate! Nu am vazut zapada din anul trecut de prin martie! Temperatura existenta mi-a dat peste cap modul de pastrare a carnii de porc. Fac focul numai pentru ca e ianuarie si nu ca am nevoie de caldura. Trebuie sa termin un roman cu termen de predare si nu mai am inspiratie pentru a-l aduce in starea finala. (A fost corectat si mi-au dat peste cap unele actiuni care nu starneau /zice corectoarea/ interes in desfasurare. Ma mai sacaie si niscai prieteni cu telefoanele si trebuie sa fiu politicoasa cum se zice 'e bine sa lasi loc de bunaziua'. Am intrat pentru ca aveam o stare de neliniste si am aruncat-o aici! Mi-a ramas atat de putina viata si mai am atat de multe lucruri de facut...

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 18:16

De la: homeless, la data 2012-01-08 22:58:06hai,ca ati umplutara topicul cu yutube

eiiiiiii...sufletu !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 20:14

De la: daniela_, la data 2012-01-09 18:16:40
De la: homeless, la data 2012-01-08 22:58:06hai,ca ati umplutara topicul cu yutube

eiiiiiii...sufletu !!

mai bine barfim,sufletul !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 20:21

De la: gabigabi2, la data 2012-01-09 08:18:02@ 228- ehei ,ce multe sunt de spus : pai, daca Adam si Eva si-au dorit atit de mult Cunoasterea , Tatal si-a trimis copiii la scoala, nu crezi ? si cine altul putea sa le fie profesor, daca nu cel ce le-a promis-o ?! si atunci, de ce ne mai miram ca suntem sub "indrumarea" si stapinirea lui ? si ca numai prin Cunoasterea adevarata, profunda si totala ,ne putem elibera si intoarce Acasa ?

Bre,ceva scartaie in logica lu' cel de sus ! Hadam si Eba , au primit o pedeapsa,pe motiv ca au atentat la cunoastere !Pai cum vine asta? Matale spui " numai prin Cunoasterea adevarata, profunda si totala ,ne putem elibera si intoarce Acasa "-de aici eu inteleg ca prin halirea marului noi am accesat o cunoastere falsa din moment ce trebuie sa luptam pentru cunoastere. Atunci de ce mama ne mai pedepseste cel de sus ,daca nu i-am furat secretele de stat ,in slavi ?

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2012, ora 20:31

De la: gabigabi2, la data 2012-01-09 08:18:02@ 228- ehei ,ce multe sunt de spus : pai, daca Adam si Eva si-au dorit atit de mult Cunoasterea , Tatal si-a trimis copiii la scoala, nu crezi ? si cine altul putea sa le fie profesor, daca nu cel ce le-a promis-o ?! si atunci, de ce ne mai miram ca suntem sub "indrumarea" si stapinirea lui ? si ca numai prin Cunoasterea adevarata, profunda si totala ,ne putem elibera si intoarce Acasa ?

Perfect spus, dar adaug un amendament( ca in parlament) s-ar putea sa nu-l votezi si anume:
Nu Tatal a voit decaderea lor, dar odata rataciti, ca orice parinte iubitor, a trebuit sa gseasca mijloacele de ai aduce pe drumul cel bun, de ai aduce inapoi la starea inainte de decadere. Dar? Va asculta elevul ce-l invata profesorul sau il va lasa repetent pana ii vine mintea la cap? Cam asa stau lucrurile si cu multele experiente ale omului pe pamant.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 00:39

Mai vreau un suflet !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 08:55

Am ceea ce nu gandeam ca pot sa am....Te am pe tine....simt ca faci parte din mine...Simt ca nu vreau sa pleci....ca vreau sa ramai o vesnicie,in sufletul meu.Te simt cu sufletul,vreau sa te am,sa te simt,sa te stiu a mea....sa nu te impart cu nimeni.As vrea sa vrei mereu ca in prima zi.....sa simt freamatul corpului tau ,sa simt corpul tau ca ma cheama,ca ma doreste ca mi se ofera ca vrea sa simta ceea ce eu as vrea sa simta.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 09:05

De la: _KARPOV, la data 2012-01-10 08:55:31

Am ceea ce nu gandeam ca pot sa am....Te am pe tine....simt ca faci parte din mine...Simt ca nu vreau sa pleci....ca vreau sa ramai o vesnicie,in sufletul meu.Te simt cu sufletul,vreau sa te am,sa te simt,sa te stiu a mea....sa nu te impart cu nimeni.As vrea sa vrei mereu ca in prima zi.....sa simt freamatul corpului tau ,sa simt corpul tau ca ma cheama,ca ma doreste ca mi se ofera ca vrea sa simta ceea ce eu as vrea sa simta.

Cam arzi etapele...sarutul unde e? care-i trecerea de la zambet la sarut.? sau ai alta abordare, de, ,,tineretul de azi"

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 09:10

De la: CR0N0S, la data 2012-01-10 00:39:54Mai vreau un suflet !

Daca Gogol ar fi printre noi, ar avea mult material pentru alta abordare de ,,Suflete moarte"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 09:30

De la: _gal_ina, la data 2012-01-09 18:10:11In sufletul meu azi a fost tot timpul o amestecatura de interjectii la problemele uzuale dar neasteptate! Nu am vazut zapada din anul trecut de prin martie! Temperatura existenta mi-a dat peste cap modul de pastrare a carnii de porc. Fac focul numai pentru ca e ianuarie si nu ca am nevoie de caldura. Trebuie sa termin un roman cu termen de predare si nu mai am inspiratie pentru a-l aduce in starea finala. (A fost corectat si mi-au dat peste cap unele actiuni care nu starneau /zice corectoarea/ interes in desfasurare. Ma mai sacaie si niscai prieteni cu telefoanele si trebuie sa fiu politicoasa cum se zice 'e bine sa lasi loc de bunaziua'. Am intrat pentru ca aveam o stare de neliniste si am aruncat-o aici! Mi-a ramas atat de putina viata si mai am atat de multe lucruri de facut...

Succes ! iti trimit un gind bun ,poate te stimuleaza !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 09:43

De la: 9am250228, la data 2012-01-09 20:31:47

Perfect spus, dar adaug un amendament( ca in parlament) s-ar putea sa nu-l votezi si anume:
Nu Tatal a voit decaderea lor, dar odata rataciti, ca orice parinte iubitor, a trebuit sa gseasca mijloacele de ai aduce pe drumul cel bun, de ai aduce inapoi la starea inainte de decadere. Dar? Va asculta elevul ce-l invata profesorul sau il va lasa repetent pana ii vine mintea la cap? Cam asa stau lucrurile si cu multele experiente ale omului pe pamant.

nu-l votez, doar il comentez : ptr. ca si aici e ceva : sigur ca nu a dorit Decaderea lor- cu sensul unanim acceptat- ci chiar a provocat-o cu buna stiinta ! am mai spus despre asta ,dar tu ai intrat mai de curind in dialog si s-ar putea sa nu fii vazut ce-am spus :
sunt convinsa ca-n Eden erau mai multe perechi de umanoizi - asta daca luam povestea ca atare - si doar perechea ce manifesta Curiozitate si Dorinta de Cunoastere putea sa dezvolte o civilizatie pe un Pamint nou, creeat de Tata ptr. ei ! in fond, in Starea de Rai in care traiau , de perfect echilibru , nu era posibila Actiunea ....Roata Vietii Nu se-nvirtea....era necesar un imbold ptr. a produce dezechilibrul si a porni viata noastra !
- dar, daca ne gindim ca Adam inseamna Barbat ; Eva inseamna Viata si Sarpele este kundalini, deja vorbim despre altceva !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 10:58

De la: homeless, la data 2012-01-09 20:21:20

Bre,ceva scartaie in logica lu' cel de sus ! Hadam si Eba , au primit o pedeapsa,pe motiv ca au atentat la cunoastere !Pai cum vine asta? Matale spui " numai prin Cunoasterea adevarata, profunda si totala ,ne putem elibera si intoarce Acasa "-de aici eu inteleg ca prin halirea marului noi am accesat o cunoastere falsa din moment ce trebuie sa luptam pentru cunoastere. Atunci de ce mama ne mai pedepseste cel de sus ,daca nu i-am furat secretele de stat ,in slavi ?

Nu te afunda prea tare in logica pentru ca textele isi pierd hazul! Pai pe timpul lui 'hadam si eba' nu exista inventat scrisul din care cauza povestea e perpetuata 'din gura in gura' dar nu stim de cine a fost rostita prima data ca doar protagonistii nu erau atat de prosti sa-si divulge 'cunoasterea'!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 11:04

De la: gabigabi2, la data 2012-01-10 09:30:13
De la: _gal_ina, la data 2012-01-09 18:10:11In sufletul meu azi a fost tot timpul o amestecatura de interjectii la problemele uzuale dar neasteptate! Nu am vazut zapada din anul trecut de prin martie! Temperatura existenta mi-a dat peste cap modul de pastrare a carnii de porc. Fac focul numai pentru ca e ianuarie si nu ca am nevoie de caldura. Trebuie sa termin un roman cu termen de predare si nu mai am inspiratie pentru a-l aduce in starea finala. (A fost corectat si mi-au dat peste cap unele actiuni care nu starneau /zice corectoarea/ interes in desfasurare. Ma mai sacaie si niscai prieteni cu telefoanele si trebuie sa fiu politicoasa cum se zice 'e bine sa lasi loc de bunaziua'. Am intrat pentru ca aveam o stare de neliniste si am aruncat-o aici! Mi-a ramas atat de putina viata si mai am atat de multe lucruri de facut...

Succes ! iti trimit un gind bun ,poate te stimuleaza !

Iti multumesc pentru tot ce imi transmiti si te Greseala care mi-a dat rostul peste cap a fost facuta si acum incerc sa-mi recuperez echilibrul!!!( stii la ce ma refer!) Cel mai mult lucrez noaptea si sper sa prind un targ de carte sa nu mai am aceleasi deziluzii cum s-a intamplat cu primul roman. O zi minunata ca sufletul tau!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 11:07

Ai putintica rabdare ca o sa ti-l trimit pe-al meu! Decat sa hoinareasca prin univers mai bine sa se reincarneze, pardon, sa se simbiozizeze, ca sa zic asa cu al tau!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 13:29

mai intai spune ce este in asta de-l ai acum...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 14:00

De la: daniela_, la data 2012-01-10 13:29:01

Ghe. Ghe. Dej.....

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 15:48

De la: Silver9AM, la data 2012-01-10 14:00:34
De la: daniela_, la data 2012-01-10 13:29:01

Ghe. Ghe. Dej.....

aici ti-ai gasit?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 19:02

De la: Ingrid, la data 2012-01-10 09:05:28
De la: _KARPOV, la data 2012-01-10 08:55:31

Cam arzi etapele...sarutul unde e? care-i trecerea de la zambet la sarut.? sau ai alta abordare, de, ,,tineretul de azi"

Bei....adica tu crezi ca eu traiesc de pomana? Eu cand o vad o sarut....cateva ore....o mangai cateva ore....si apoi......o alint.......si la sfarsit ii sarut sufletul.....
Nu spun mai mult avand in vedere varsta ta si faptul ca nu e trecut de ora 24.....

Pagini: << 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: