back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 16:05

De la: _gal_ina, la data 2012-01-04 18:05:09
De la: gabigabi2, la data 2012-01-04 17:49:50textul postat mai sus, de catre @fratila, a mai aparut pe un topic si m-a socat cu naturaletea cu care ni se propunea mistificarea, falsificarea Omului care suntem ca fiinta profunda si catre care tindem: sa-l cautam, sa-l descoperim si sa devenim ! nu mi-a raspuns atunci la postarea mea , asa cum nu cred ca-ti va raspunde nici tie si, de altfel, textul este un copy-paste dupa nush cine !

Buna seara, Gabita! Ai vazut deci ca acum oamenii nu mai fac eforturi de a gandi si a scrie produsul gandirii lor! Atata timp cat ai de unde sa iei copy si sa dai paste, mintea ni se recreaza si luam de bun ceea ce s-a gandit alta data intr-o cu totul alta conjunctura. Dar nu inteleg de ce nu se deschide un topic cu astfel de materiale ca aici sa scriem conform titlului: Ce este in sufletul meu" atunci cand deschid aceasta pagina. Eu spre ex. am intrat pentru ca am vazut ultima postare a ta si voiam sa te anunt ca merg la 'politica' versus Ponta!

mersic de invitatie, viu si eu acus' !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 18:26

Mi-e dor de tine....stiu ca esti aici...uneori...si nu stiu ce sa-ti spun. Nu stiu daca trebuie sa stii totul,daca trebuie sa stii ca mi-e atat de dor.Poate ca o sa ma lasi sa te fac sa simti dorul meu......sa te fac sa simti cat de frumoasa esti.
Vreau sa intelegi ca mi-e dor de zambetul tau inocent....care ascunde,poate ,patima ,acel zambet care-mi arde mie sufletul. Sper sa te am,sa te simt,sa simt ca de fapt esti o parte din universul meu,o parte din visul meu.
As vrea sa ma lasi sa-ti mangai parul,sa te privesc in ochi,sa te sarut pe ochi,pe frunte,pe buze,pe gat,pe umeri.....
As vrea sa te fac sa vrei,sa fii dependenta de mine,sa nu poti trai decat lasandu-te alintata. Vreau sa te alint,sa simti ca sunt aproape de sufletul tau....sa simti ca vrei sa mi te daruiesti......azi.....maine.....sau candva......
Eu sper sa fie asa cum ne visam,sa fie cum am dorit.....ieri.....cu multi ani in urma........sa fie ceva ce nu a mai fost.....sa fie un nou inceput......
Vreau sa vrei un nou inceput...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 18:57

Vreau...mi-e frica sa vreau.....dar nu ma pot abtine.....Vreau sa sufar si dupa ce o sa te am....si dupa ce te vei darui.....cu trup si suflet.
Nu vreau sa-mi treaca....nu vreau sa simt ca te pot avea oricand....vreau sa simt ca te pot pierde chiar maine. Sufletul meu va fi mereu in alerta...mi-e frica sa nu te supar cu ceva si sa simti ca nu ma mai vrei.
Mi-as dori sa ma vrei atata timp cat eu voi exista....si iti promit ca voi exista atata timp cat tu vei vrea.
As vrea sa ramai mereu ca acum....sa fii fetita mea....sa nu te schimbi.....sa ramai cum esti....cum te simt....sa fii mereu stapana zambetului meu.
Imi esti atat de draga.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 21:37

Mi-e dor de sufletul tau......de sufletelul tau care a fost supus la atatea incercari.As vrea sa te scap....sa te ajut sa treci intr-un alt stadiu....as vrea sa te fac sa simti ce ai pierdut. As vrea sa te ajut sa simti ....ceea ce trebuia sa simti....ceea ce meritai sa simti.As vrea sa ai totul.....sa ai iubire....sa ai respectul pe care il meriti.....as vrea sa pot sa sterg trecutul tau.....sa te ajut sa uiti.....sa uiti ce nu ti-a fost pe plac....sa uiti de necazuri....si sa ai parte doar de bucurii....alaturi de cei dragi....tie....
Acum stiu ca pot sa incerc...sa te ajut...sa-ti ofer o parte din sufletul meu....acea parte care nu poate trai....fara tine si fara zambetul tau.....Vreau iar....zambetul tau.....nu vreau sa te vad trista....nu vreau sa fii trista din cauza mea......Vreau sa ma simti.....sa ma vrei.....sa te folosesti de iubirea mea.....sa o simti....si sa vrei sa o traiesti. Eu sunt aici,acum,doar pentru tine....voi fi mereu...atata timp cat tu vei avea nevoie de mine.....voi incerca sa te ajut sa simti....mai mult decat ai putea crede tu ca se poate.
Sper sa reusesc....sa te fac sa treci un prag....sa reusesti sa simti acel ceva de care poate ca si tie ti-e dor.
Mie mi-e dor de zambetul tau....de sufletelul tau.....de tot ceea ce iti apartine.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 21:51

Ma chinuie un dor.....un dor nestiut.....de nimeni.....un dor pe care, poate, inca nimeni nu l-a trait....un dor de o fiinta care are,poate,cel mai ravisant zambet......
Cred ca putini se pot gandi si pot sa inteleaga puterea unui zambet. Trebuie sa ai norocul sa-l intalnesti.....sa-l vezi si sa stii sa-l simti.
Eu am intalnit acel zambet....e zambetul tau....un zambet misterios care imi rascoleste mintea si sufletul.
Ar trebui poate,sa-i dau un nume....insa nu reusesc sa ma detasez.....nu pot,in acest moment....decat sa-l simt. Poate este zambetul femeii care gandeste iubirea....care gandeste cu sufletul.....care a cautat absolutul in dragoste ....dar care nu a reusit sa-l afle....Poate e zambetul sperantei....Poate este un zambet pentru oamenii buni....poate e zambetul care cauta iubirea....poate este un zambet ce doar mie imi da fiori.Poate ca eu stiu sa il simt....poate ca il simt....poate ca este....si chiar sunt sigur....un zambet special.....E zambetul femeii care spera....spera sa iubeasca....spera sa fie iubita....spera sau vrea sa se convinga ca in sfarsit este iubita cu adevarat. Este iubita din suflet....de catre un suflet care a asteptat-o de mult timp....sa vina in acest timp....care acum este timpul nostru....al meu si al ei.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 22:08

sigur esti bine??

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 22:09

De la: daniela_, la data 2012-01-05 22:08:02sigur esti bine??

Da ! Iubesc......un zambet !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 23:15

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 00:59

buzele mele au plecat spre tine....in speranta ca vor reusi sa surprinda zambetul tau....Stiu ca dormi....ca...poate visezi....mi-ar place sa fiu acolo sa te vad .....sa ma uit la tine o noapte intreaga....
Cred ca esti frumoasa....cu ochii inchisi.....as putea sa cred ca astepti sa ma simti.....sa cred ca deja simti .
Nu mai am rabdare....astept sa te vad.....astept clipa in care vei fi in sfarsit a mea....as vrea sa stiu cum simti placerea......sa te vad....sa-ti vad buzele....
Ai buzele atat de frumoase....de parca ai simti un orgasm....in fiecare clipa....Nici macar nu pot sa-mi inchipui cum ai putea fi mai frumoasa atunci cand vei simti.....Cred ca as vrea sa pot picta sau poate ca ar fi fost nevoie de un Leonardo....care sa te imortalizeze......Gioconda are un suras banal....pe langa zambetul tau..........al tau e viu.....este expresiv....al ei este un zambet sters.....Nici nu stii ce comoara detii....detii ceva ce iti sterge toate pacatele......care de fapt nici nu sunt....sunt ceea ce ti-ai dorit....si tu ai avut si ai.....dreptul sa doresti.
Acum ma bucur ca ma doresti putin pe mine.......m-as bucura sa simti ceea ce crezi ca vrei sa simti.....Mi-as dori sa simti ca ma vrei....ca o sa ma mai vrei....si dupa ce o sa te am.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 01:08

De ce trebuie oare sa sufar....de ce nu se poate iubi in liniste. De ce oare trebuie sa simt ca nu te am.....desi esti a mea.....? Am poate impresia....poate ca tu nu ma poti simti asa cum mi-as dori...poate ca vrei sa ma lasi doar sa simt.As vrea sa te simt....as vrea sa reusesc sa te fac sa simti.....As vrea sa ma vrei mereu.....as vrea sa pot sa te fac sa ma vrei......sa nu ma mai lasi sa plec......Nu stiu inca ce e bine pentru tine....nu stiu ce sa fac.....ca sa nu te supar.....O sa incerc sa gandesc si pentru tine.....poate si pentru noi....pentru cei la care tu tii acum mai mult .....decat la mine.
As vrea sa tii putin la mine.....sa ma primesti in sufletul tau.....sa ma primesti in gandurile tale.....sa am privilegiul de a te iubi .....de a te avea......de a te alinta.
Iti urez acum....o buna noapte.......

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 08:47

Si eu am indoieli! Dar cine recunoaste daca e bine sau nu? Nici medicii psihiatri nu divulga starea pacientului. Eu sovai sa cred ca ceea ce scrie copilul e si original, adica nu foloseste altcineva din casa acest cont. E greu de citit si mai greu de asimilat dorinta arzatoare care il macina si 'dauneaza grav sanatatii' lui! O spun din propria-mi experienta.

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 10:30

De la: 9am249375, la data 2012-01-06 08:47:50

Si eu am indoieli! Dar cine recunoaste daca e bine sau nu? Nici medicii psihiatri nu divulga starea pacientului. Eu sovai sa cred ca ceea ce scrie copilul e si original, adica nu foloseste altcineva din casa acest cont. E greu de citit si mai greu de asimilat dorinta arzatoare care il macina si 'dauneaza grav sanatatii' lui! O spun din propria-mi experienta.

Sa inteleg ca si tu ai iubit un zambet?
La inceput credeai ca plagiez....acum ai inteles ....poate....ca totusi e ceva "original"....insa incerci sa te convingi ca nu eu sunt cel care scrie.....Eu sunt ....si pot sa dovedesc....Daca nu crezi.....iti dau un sfat.....cauta pe net.....si vei gasi....ce se cere sa stii la romana....pentru a avea sansa sa intri la liceu.....Pun pariu ca nu vei reusi sa faci o compunere pentru care sa iei mai mult decat nota 7......iar ca sa intri la un liceu bun trebuie sa iei peste 9.....eu am luat....9,50......

Trebuie sa inveti sa iubesti.....daca vrei sa ai parte de ce este mai bun.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 10:31

Eu am parte de ce este mai bun......eu am un zambet.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 10:38

Zambetul din avatarul tau este un zambet inocent....cuminte.....insa nu este si lasciv....nu emana feminitate....e un zambet al unei femei....inca....copil.....
Eu am mai mult .....am un zambet de femeie care stie ce vrea....stie cum sa se ofere....e un zambet perfect.....un zambet care iti ia mintile....te blocheaza...nu mai poti gandi....este un zambet....obsesie.....
Si acum este al meu.....si azi si maine....si ieri....si poate va fi mereu.....sau va ramane in sufletul meu....pe vecie....

__varzazescu__

3 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 12:55

Karpov, te lupþi cu romantismul teoretic al unui sentimentalism caduc mai ceva decât se luptã porcul cu dovlecu' , schemei ideatice pe care o tot vehiculezi , i-ar fi necesarã un proiect amplu, musai însoþit de-o schiþã tehnico-tehnologicã ºi realizarea unui prototip funcþional în vederea obþinerii unui ro.patent personalizat lesne de implementat în economia realului amoros hipercombinativ la nivel de grup þintã local, niºã de piaþã globalã sau, ...mai ºtii, universal implementabil practic.
Totuºi, sã nu te culci pe urechea proverbialã, existã ºi posibilitatea ivirii unor reacþii adverse, sau a unor efecte mai puþin sau chiar deloc predictibile ce-or sã necesite cheltuieli de-ntreþinerea subzistenþei combinativei pe perioade foarte lungi de timp, mdeh, sunt riscuri inerente asumate prealabil atunci când ai sã te hotãrãºti sã pãºeºti pe necunoscutele poteci ale hazardului existenþial.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 13:03

De la: _KARPOV, la data 2012-01-06 10:30:05

La inceput credeai ca plagiez....acum ai inteles ....poate....ca totusi e ceva "original"....insa incerci sa te convingi ca nu eu sunt cel care scrie.....Eu sunt ....si pot sa dovedesc....Daca nu crezi.....iti dau un sfat.....cauta pe net.....si vei gasi....ce se cere sa stii la romana....pentru a avea sansa sa intri la liceu.....Pun pariu ca nu vei reusi sa faci o compunere pentru care sa iei mai mult decat nota 7......iar ca sa intri la un liceu bun trebuie sa iei peste 9.....eu am luat....9,50......

Adolescent gingas in toate! Raspunsurile mele sunt afirmative la toate intrbarile tale. Sa nu crezi ca nu apreciez textele dar parca sunt prea pline in continut si imaginatie pentru un tanar. E cam tarziu sa fac compuneri la varsta mea dar as incerca daca alegi un subiect ca titlu. Eu il dezvolt dupa viata practica si tu dupa ce vei dori! In principiu, mi-a placut sa te incit putin! Intai sa trag un si apoi sa-ti soptesc ceva melodios la urechea ta sensibila la atingeri, fie ele doar niste vibratii:

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 13:08

De la: __varzazescu__, la data 2012-01-06 12:55:35Karpov, te lupþi cu romantismul teoretic al unui sentimentalism caduc mai ceva decât se luptã porcul cu dovlecu' , schemei ideatice pe care o tot vehiculezi , i-ar fi necesarã un proiect amplu, musai însoþit de-o schiþã tehnico-tehnologicã ºi realizarea unui prototip funcþional în vederea obþinerii unui ro.patent personalizat lesne de implementat în economia realului amoros hipercombinativ la nivel de grup þintã local, niºã de piaþã globalã sau, ...mai ºtii, universal implementabil practic.
Totuºi, sã nu te culci pe urechea proverbialã, existã ºi posibilitatea ivirii unor reacþii adverse, sau a unor efecte mai puþin sau chiar deloc predictibile ce-or sã necesite cheltuieli de-ntreþinerea subzistenþei combinativei pe perioade foarte lungi de timp, mdeh, sunt riscuri inerente asumate prealabil atunci când ai sã te hotãrãºti sã pãºeºti pe necunoscutele poteci ale hazardului existenþial.

__varzazescu__

3 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 13:48

De la: 9am249375, la data 2012-01-06 13:08:26

Karpov, "mult" prea elitist pentru timpul ºi spaþiul al cãrui contemporan ocupant este.

Karpov, n-ai reuºit sã-i maturizezi ºi nici sã-i sensibilizezi, naºpalie situaþiune, trudeºti din greu ºi nao rezultate!

P0sibil sã fii ultimul, ãl de stinge becu'!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 13:58

ai dreptate ca-i greu de citit ! eu chiar nu citesc....mi-e jena....mi se pare ca -i atit de intim ,incit NU pot citi ce scrie el !

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 16:30

Sonetul existentei

Ne nastem sa murim, destin fatal.
Din frageda pruncie orbecaim in viatza
sfidam in tinerete tot in fatza,
dar timpul nemilos ne poarta spre final.

Trudim prin idealuri astuparea gurii.
De linistea din noi nu avem timp.
Uitam de suflet. Lui ce-i dam inschimb?.
Doar amanarea timpului trezirii.

Aceasta-i viata,muritor de rand!.
Trairii efemere prea platim obol
In timp ce templul ne ramane gol.

Spre apusul vietii ne trezim plangand.
Vai, rataciti suntem, ca pasarea de stol,
supusi de-a randul mortii. Ca zestre?
Un lintol.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 17:15

De la: 9am250228, la data 2012-01-06 16:30:21 Sonetul existentei

Un lintol.

l-am intrebat si pe @ Cronos si nu a dat nici-un raspuns , asa ca tu, care ai niste inclinatii filozofice, s-ar putea sa ai totusi unul ! intrebarea este : cind crezi ca omul a iesit dupa domnia lui Chronos, zeul timpului , detronindu-l si l-a facut zeu suprem pe Zeus ? ca daca ma uit la ce facea el- un pic afemeiat, un pic bautor si destul de haotic - e mult inferior lui Chronos !....asta apropos de versul din poezia ta : " supusi de-a rindul mortii " .

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 17:50

De la: __varzazescu__, la data 2012-01-06 12:55:35Karpov, te lupþi cu romantismul teoretic al unui sentimentalism caduc mai ceva decât se luptã porcul cu dovlecu' , schemei ideatice pe care o tot vehiculezi , i-ar fi necesarã un proiect amplu, musai însoþit de-o schiþã tehnico-tehnologicã ºi realizarea unui prototip funcþional în vederea obþinerii unui ro.patent personalizat lesne de implementat în economia realului amoros hipercombinativ la nivel de grup þintã local, niºã de piaþã globalã sau, ...mai ºtii, universal implementabil practic.

Bei...copile....Daca nu as sti cine esti.....te trageam de urechi.....si iti scadeam nota la purtare.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 18:07

De la: 9am249375, la data 2012-01-06 13:03:34
De la: _KARPOV, la data 2012-01-06 10:30:05

Adolescent gingas in toate! Raspunsurile mele sunt afirmative la toate intrbarile tale. Sa nu crezi ca nu apreciez textele dar parca sunt prea pline in continut si imaginatie pentru un tanar. E cam tarziu sa fac compuneri la varsta mea dar as incerca daca alegi un subiect ca titlu. Eu il dezvolt dupa viata practica si tu dupa ce vei dori! In principiu, mi-a placut sa te incit putin! Intai sa trag un si apoi sa-ti soptesc ceva melodios la urechea ta sensibila la atingeri, fie ele doar niste vibratii:

Acum inteleg.....de ce nu ma intelegi......Eu am inteles ceva important....pentru a avea acces la o fata sensibila ,romantica........trebuie sa stii ce isi doreste....Asa ca am incercat sa aflu tot ce m-ar putea ajuta.....in caz ca as avea norocul sa o intalnesc.
Am avut sansa sa o intalnesc....sunt pregatit....si nu-mi ramane decat sa incerc sa-i cuceresc sufletul.....Ce vina am eu ca altii nu sunt pregatiti....ca alearga toata viata ca sa inteleaga ce isi doresc.....Nu este simplu dar esti intr-un oarecare avantaj.....cel putin stii ca se merita sa suferi....si stii ca ai incercat tot ce depinde de tine. Eu stiu.....si asta face diferenta....Pot sa o am daca stiu sa iubesc....si am pretentia ca stiu....stiu sa simt....si ea stie ca stiu..........

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 18:48

Sufletul meu asteapta....sufletul meu spera....sufletul meu se afla...acum... in mainile tale.Poate ca azi....sau cel tarziu maine....tu vei decide....daca ma primesti sau nu....in sufletul tau......

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 20:03

De la: gabigabi2, la data 2012-01-06 17:15:30
De la: 9am250228, la data 2012-01-06 16:30:21 Sonetul existentei

Un lintol.

l-am intrebat si pe @ Cronos si nu a dat nici-un raspuns , asa ca tu, care ai niste inclinatii filozofice, s-ar putea sa ai totusi unul ! intrebarea este : cind crezi ca omul a iesit dupa domnia lui Chronos, zeul timpului , detronindu-l si l-a facut zeu suprem pe Zeus ? ca daca ma uit la ce facea el- un pic afemeiat, un pic bautor si destul de haotic - e mult inferior lui Chronos !....asta apropos de versul din poezia ta : " supusi de-a rindul mortii " .

Pentru o mai buna intelegere am sa fac un scurt comentariu:
Exista o oarecare analogie intre Geneza Biblica si originea lumii si a zeilor din Mitologia Greciei antice.
“la inceput a fost cuvantul” care a generat totul din Haos
In mitologia Greciei antice incepe tot cu existenta Haos-ului, izvor de viata si lumina.
Din Haos s-a zamislit zeita Geea(pamantul) Tot din el a luat nastere Eros zeul iubirii.
Geea a dat nastere lui Uranus(cerul albastru) Atentie! Geea se casatoreste cu Uranu(fiul ei, ceva incest, nu? Pe atunci necunoscut) cu care are sase fii, titanii peste care trecem ca enumerare.
Geea mai zamisleste ciclopii si uriasii cu 50 de capete, atat de puternici ca l-au maniat pe Uranus, care ii inchide in pantecele Geei. Geea nu mai suporta povara si ii cheama pe titani sa se razvrateasca impotriva lui Uranus. Numai unul a avut curajul, cel mai mic sic el mai viclean- Cronos, care prin siretlic l-a detronat pe Uranus. Cronos la randul sau se temea ca si copiii lui il vor detrona. Fiind casatorit cu Rhea, ii porunci sa-i aduca copiii pe care ii inghitea. Rhea nu voia sa piarda si ultimul copil, asa ca ii aduse lui Cronos un bolovan infasurat in scutece. Rhea pleca in insula Creta si dadu nastere lui Zeus.
Zeus chips si puternic il obliga pe Cronos sa elibereze din pantece pe toti copii pe care ii inghitise. Toti au pornit lupta sa-l detroneze pe Cronos. Zeus, dupa lupte grele, cu ajutoare puternice iese invingator si devine stapanul Olimpului si al tuturor muritorilor pe pamant. Zeus se casatoreste cu Hera , salasluiti in Olimp impreuna cu Afrodita(zeita frumusetii, Venus la Romani), Apolon, Artemis ,Athena, si alti zei si zeite. Pentru prima data se vorbeste in mitologia Greaca despre lumea pamanteana, numai cu stapanirea lui Zeus.
- Cronos este confundat cu zeul timpului Chronos
- - Zeus il detroneaza pe Cronos cum am vazut.
- bautura zeilor era Ambrozia, care le dadeau puteri, stari euforice.
- Zeus nu apare ca fiind un betiv, in mitologie zeul vinului, al bauturilor era Bachus.
Dar se poate spune despre Zeus ca era afemeiat in intelesul cuvintelor noastre.
Si-a cam facut de cap in mitologie cu majoritatea zeitelor, nimfelor, etc, fapt ce atragea mania zeitei Hera, dar tot bosul era invingator si Hera suferea. Era foarte siret. A rapit-o pe nimfa Europa,
transformat in taur, calare pe spatele lui. Frumoase, frumoase povesti!

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 20:22

De la: _KARPOV, la data 2012-01-06 18:48:33

Sufletul meu asteapta....sufletul meu spera....sufletul meu se afla...acum... in mainile tale.Poate ca azi....sau cel tarziu maine....tu vei decide....daca ma primesti sau nu....in sufletul tau......

Cu tine voi fi rea pe fata, cum se spune! O sa te numesc toptangiu: arunci vorbele cu semnele de punctuatie cu tot in toate directiile! (metaforic!) Ceea ce scrii parca se refera efectiv la persoana care citeste la un moment dat si poate chiar sa creada ca i te adresezi ei. In felul acesta, unii care vor sa se simta adulati de amalgamul de expresii care de fapt nu ucid si nici nu raman in memorie, se agata de text si iti raspund. Aruncand in neant vorbe, nu-ti justifica simtamintele incipiente pentru o persoana imaginara. Cred ca esti inteligent, ca ai luat nota mare la L.Romana dar sunt sigura ca nu cu astfel de text. Eu chiar incerc sa inteleg ce te determina sa scrii la nesfarsit fraze care au la baza o simpla idee. Daca ar fi un concurs cred ca ai lua premiul doi pentru ca premiul unu nu s-ar acorda si mai ales daca ai fi singurul concurent!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 20:45

De la: 9am250228, la data 2012-01-05 15:17:53
De la: _gal_ina, la data 2012-01-05 12:57:07Sunt disperata! Am deschis PC normal si nu mi-a ramas nici un program decat internetul. A intrat 'cineva'? A aparut o caseta mare: in stanga scrie Sistem Check. Apoi repair PC. Dupa ce a gasit 4 erori la PC, 1 la sistem Drive, 1 la ram memory si 2 la Sistem registri, ma obliga sa platesc cu cardul 84,5 dolari. Am incercat sa repar eu cu CD original al Windows si nu intra. Deci sa scriu din nou: Sunt disperata pentru ca s-ar putea nici sa nu se mai deschida. In START nu mai am nimic decat Turn Off Computer.
Gabita daca nu ma mai 'vezi', sa stii ca exist dar va trece un timp sa-mi repar PC pentru ca in sat nu sunt specialisti si trebuie sa chem pe cineva dinafara. O zi buna si restul timpului , cu 'numai bine'!

Nu inteleg cum ai mai putut trimite aceasta postare cu erorile gasite..
Sigur e virusat!!!!!!!!!!!!
Daca vezi aceasta postare sau te poate anunta cineva telefonic, atunci:

Incearca sa restaurezi sistemul cu Beakup point restart, daca anterior sistemul ti l-a creat. O sa pierzi ultimele
date, fisiere, documente, dar ai salvat totul ce era la acea data. Mult succes!

Am scris ca internetul mi-a ramas 'agatat' dar nu am mai intrat ca tot desctopul era negru. La START nu era absolut nimic inafara de Turn Off computer. Acum am gasit si cine mi-a trimis mesajul: 'deschide repede!' Bucurie mare! Am revenit si multumesc pentru cunostintele pe care mi le-ai scris. Dupa ce fiul meu a reinstalat Windows-ul, m-am trezit ca toate materialele din disc C si D sunt ascunse. Le-am defragmentat degeaba. Cand solicit un folder, apare desenul lui sters parca e acoperit de-o panza de sita si nu se deschide. Incet cred ca o sa-mi revin moral cand o sa ma obisnuiesc cu gandul ca tot "ce e ascuns" e munca mea de-o oarecare parte de viata.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 20:59

Pentru cei care stiu: Cand am reinstalat Yahoo Messenger mi-a aparut pe lista Facebook! Imaginati-va ca toti prietenii mei de acolo imi semnalizeaza intrarea si iesirea de pe mess. Daca stie cineva ce trebuie si unde sa setez din programul lui il rog sa-mi spuna. Eu am incercat toata dupa-amiaza sa scap de acest link de pe mess si nu am reusit.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 21:10

De la: 9am249375, la data 2012-01-06 20:22:26
De la: _KARPOV, la data 2012-01-06 18:48:33

Cu tine voi fi rea pe fata, cum se spune! O sa te numesc toptangiu: arunci vorbele cu semnele de punctuatie cu tot in toate directiile! (metaforic!) Ceea ce scrii parca se refera efectiv la persoana care citeste la un moment dat si poate chiar sa creada ca i te adresezi ei. In felul acesta, unii care vor sa se simta adulati de amalgamul de expresii care de fapt nu ucid si nici nu raman in memorie, se agata de text si iti raspund. Aruncand in neant vorbe, nu-ti justifica simtamintele incipiente pentru o persoana imaginara. Cred ca esti inteligent, ca ai luat nota mare la L.Romana dar sunt sigura ca nu cu astfel de text. Eu chiar incerc sa inteleg ce te determina sa scrii la nesfarsit fraze care au la baza o simpla idee. Daca ar fi un concurs cred ca ai lua premiul doi pentru ca premiul unu nu s-ar acorda si mai ales daca ai fi singurul concurent!

Bei....te prinzi greu....de fapt ma asteptam
Pentru tine exista o singura explicatie....nu te gandesti la ....variantele posibile...
Iti dau eu una....
Poate ca eu vad fata in fiecare zi....poate ea stie ce simt....poate ca si eu stiu ce simte....poate ca aici pe forum.....doar ii amintesc ce simt....Poate ca fata stie ca eu scriu aici pentru ea....poate citeste....si poate se distreaza cand vede ce scrii tu....
Poate ea stie tot ce trebuie sa stie....nu e nevoie sa creada ce scriu eu aici....ea ma simte altfel....si eu o simt.....acum este a mea....

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 21:27

De la: _gal_ina, la data 2012-01-06 20:45:26
De la: 9am250228, la data 2012-01-05 15:17:53
De la: _gal_ina, la data 2012-01-05 12:57:07Sunt disperata! Am deschis PC normal si nu mi-a ramas nici un program decat internetul. A intrat 'cineva'? A aparut o caseta mare: in stanga scrie Sistem Check. Apoi repair PC. Dupa ce a gasit 4 erori la PC, 1 la sistem Drive, 1 la ram memory si 2 la Sistem registri, ma obliga sa platesc cu cardul 84,5 dolari. Am incercat sa repar eu cu CD original al Windows si nu intra. Deci sa scriu din nou: Sunt disperata pentru ca s-ar putea nici sa nu se mai deschida. In START nu mai am nimic decat Turn Off Computer.
Gabita daca nu ma mai 'vezi', sa stii ca exist dar va trece un timp sa-mi repar PC pentru ca in sat nu sunt specialisti si trebuie sa chem pe cineva dinafara. O zi buna si restul timpului , cu 'numai bine'!

Nu inteleg cum ai mai putut trimite aceasta postare cu erorile gasite..
Sigur e virusat!!!!!!!!!!!!
Daca vezi aceasta postare sau te poate anunta cineva telefonic, atunci:

Incearca sa restaurezi sistemul cu Beakup point restart, daca anterior sistemul ti l-a creat. O sa pierzi ultimele
date, fisiere, documente, dar ai salvat totul ce era la acea data. Mult succes!

Am scris ca internetul mi-a ramas 'agatat' dar nu am mai intrat ca tot desctopul era negru. La START nu era absolut nimic inafara de Turn Off computer. Acum am gasit si cine mi-a trimis mesajul: 'deschide repede!' Bucurie mare! Am revenit si multumesc pentru cunostintele pe care mi le-ai scris. Dupa ce fiul meu a reinstalat Windows-ul, m-am trezit ca toate materialele din disc C si D sunt ascunse. Le-am defragmentat degeaba. Cand solicit un folder, apare desenul lui sters parca e acoperit de-o panza de sita si nu se deschide. Incet cred ca o sa-mi revin moral cand o sa ma obisnuiesc cu gandul ca tot "ce e ascuns" e munca mea de-o oarecare parte de viata.

Imi pare rau, acum dupa ce s-a restaurat sistemul nu mai e nimic de facut,, Windows-ul
incearca sa repare si solicita un punct de restaurare cu Backup Point, de obicei il face el din cand in cand si da o lista cu ele. Cu putina experienta s-ar fi putut rezolva.
Cateva recomandari pe viitor, deoarece si eu am fost patit odata si m-am invatat minte.
Cumpara o memorie externa de cca 250 GB, arhisuficient. Nu costa mai mult de 100 roni, dar merita.
Creeaza pe ea folderede; Date(texte)Exp: Biblio, salvezi toate fisierele tip Documente Word si altele.
Arhiva de foto, unde copiezi toate pozele, pe fisiere(foldere) Arhiva de muzica( foldere MP3, Foldere video, si altele, toate astea pe cat posibil atunci cand le primesti, downloadezi sau le creezi.
Lanseaza cel putin odata pe saptamana programul Antivirus pe care il ai(Avira, bitdefender, Avast, etc) Tot saptamanal trebuie sa lansezi un program de curatare si crestere a performantelor calculatorului( se aduna multe fisiere temporare, erori in registri care diminueaza viteza si performantele computerului.) Acestea pot fi oricare dintree: CCleaner, Wise disck cleaner, Tuneup utilities, Spaybot-search si altele. pot fi folosite pe rand doua(CCleaner si Wise disk Cleaner)
Nu te grabi sa deschizi un fisier primit: Dai un click dr pe open la acel fisier si alegi Scan Program antivirus(va fi cel pe care il ai instalat) De obicei Avira, Avast, Bitdefender, avetizeaza aparitia unui virus caz in care il stergi imediat, chiar daca vine de la un prieten. Sper sa intelegi bunele mele intentii si sunt convins ca nu vei mai avea probleme. Succes!

Pagini: << 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: