necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 11:23
De ce as merge in Legiunea straina?Fiind tanar si citind despre legiune m-am gandit sa ma duc si eu, fiindca la un moment dat toate gandurile imi erau obsedate de armata "asta'' probabil nu am fost singurul.Si dupa ce m-am informat foarte bine am ajuns la concluzia ca mergi intr-o armata in care te indoctrineaza la maxim,tu nu trebuie sa stii nimic despree ceea ce faci,duci misiunile la bun sfarsit fara intrebari,daca mori problema ta,vin altii din spate.Am ajuns la concluzia ca daca vreau pot sa-mi gac eu viata ca si in legiune cu mari beneficii si anume o sa fac o paralele pt cei care vor sa se duca.
-in misiuni ajungi sa dormi o ora pe zi,deci 23 de ore de munca/eu locuiesc in Italia si daca imi gasesc un loc de munca sau mai multe pot sa lucrez 23 de ore pe zi.
-conditia fizica la fel de bine poti sa o faci si acasa
-poti sa te opresti cand vrei din tot procesul acesta fara sa-ti dea cineva permisiunea
-i-ti iei " permisie" cand vrei si pleci acasa
-daca ii vorba de bani, calculand sa lucrezi 20 de ore pe zi,sa zic,faci pe putin 2500E pe luna si dormi 3-4 ore nu o ora.
Mai am facut multe paralele si iesi in avantaj stand acasa.
Deci cei care vor sa plece sa se gandeasca si in acelasi timp sa se informeze bine despre ce ii aia Legiune straina si daca are nevoie de informatii o sa las idul meu sa te ajut cu conostintele mele dobandite in 2 ani de informare. henry_charyer2000
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 11:37
Fratioare,, Legiunea Franceza'' ca orice armata e usoara si frumoasa doar cand o privesti!
Lasa prostiile gen,, stai si nu faci nimic'' Poate o luna,doua, un an,dar si cand faci !!!!! Faci si pentru atunci cand ai stat cu varf si indesat! Si asta intr-un timp scurt de timp!
Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i
�i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i
B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri
Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:58
 Flacau, asta primu` care-a postat, tu chiar ai habar ce-nseamna "Legiunea Straina" sau te dai cret ca sa te-afli-n treaba? Dupa cum scrii, nu se pare ca ai stii cu ce se "mananca" legiunea aia. Vezi c-au mai fost romani care-au crezut ca-i trai si viata, ca pe vremea lui Bob Dennard si-au cam luat tzeapa... si mai sunt si-acum niste romani care nu stiu cum sa iasa din "gheseftu`" ala... fiindca, vezi tu, odata intrat, orice legatura cu trecutul tau se reduce la 0, poti sa-ti schimbi identitatea, poti sa-ti spui si Dalai-Lama, dar tu, cel care-ai fost... adio si-un praz verde! Nu mai ai familie, exceptand Legiunea, nu mai ai prieteni, intri in Legiune cand vrei (daca esti acceptat) - asta-i drept, dar nu mai iesi cand vrei tu, ca semnezi un contract care-ti impune niste conditii dure si restrictive, initial pe cinci ani, asa ca... cinci ani iti iei adio de la libertatile tale si de la viata pe care-o ai acum, iar dup-aia, poti prelungi sau nu contractul, dar sa nu-ti inchipui c-o sa mai revii vreodata la viata actuala... aia raman cu "geana" pe tine cate zile ai!
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:40
 Henry, nu ma dau "rotunda", cunosc ceva mai multe decat am postat, n-am denaturat cu nimic realitatea si-o spun verde-n fata gorobetilor adolescenti care viseaza sa se-afime si s-ajunga "mari eroi"; nu dau sfaturi, ci le-nsir - scurt si laconic - ceea ce tre` sa stie si sa nu viseze cai prazulii pe pereti, nici in ceea ce priveste legiunea si nici in ceea ce priveste "seals"-ii americani, c-am mai auzit pe unii aiurind si-n legatura cu aia. Iar daca ai deschis topicul pt. a se posta informatii, care-i problema, vrei sau nu se scrie adevarul? Ori conteaza cine-l scrie?
|