Info
x
Miscarea zeitgeist: provocare la adevar?
|
sophye2004 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 18:31
ZEITGEIST este un documentar care poate revolutiona felul multor oameni de a vedea lucrurile. Mi se pare un subiect foarte interesant. In primul rand trebuie vazut filmul, pentru a intelege. Linkul filmului este: video.google.com/videoplay?docid=-25494978656335996 Aceasta este prima parte. Exista si ZeitGeist Addendum. Astept reactii.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 46 mesaje Membru din: 4/11/2008 Oras: Oradea |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:09
A aparut si partea a-III-a dar nu se gaseste subtitrare.
Pe primele doua le-am vazut,dar am ajuns la concluzia ca daca ai asa informatii puternice si incendiare ma face sa cred ca "baietii"acestia au functii importante undeva si au facut aceste documentare cu un scop anume...Multe lucruri sunt adevarate,dar mai multe nu poti sa le verifici veridicitatea,asa ca ramane sa cred ce vreau eu. |
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:04
Topic foarte interesant !
Filmul merita toata atentia ! Trebuies vazute toate partile...eu am doua parti pe doua dvd-uri �netitrate. In a doua parte a filmului, exista si o explicatie a,,crizei � perfect valabila din punctul meu de vedere ;deasemnea se ofera solutii ! Una din cauzele dezechilibrelor la nivel global,care mi-a atras atentia in mod special, este considerata ,,lacomia-greed � Documentarul pune intrebarea daca lacomia este o parte a naturii umane(human nature)sau este un produs al modului de viata uman(human behavoir). Filmul concluzioneaza in acest sens, ca lacomia este alimentata artificial nefiind a naturii umane interioare, astfel fiind perfect posibila o schimbare ,,din interior �si inlocuirea valorizarilor actuale ,generatore de auto-distrugere. Filmul nu spune si ,,cum,,putem scapa de lacomie�asa ca nu pot da nici un sfat clasei politice din Romania ! Totusi se afirma undeva ca prin propria vointa,prin propria constinta ! Perfect adevarat ! Dar daca tocmai asta lipseste ? |
|
mardi15 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:22
Eu am vazut Zeitgeist Addendum si m-a cutremurat. Stiam ca 11 septembrie a fost o facatura, nicidecum un act terorist cum a sustinut Bush. Au mai circulat filmulete pe tema asta. Dar cu ZG A mi-am explicat si revolutia din Romania. Pana atunci nu intelesesem care a fost treaba cu teroristii, de unde erau, etc. Asa am inteles ca Ceausescu nu a mintit cand a pomenit de "agenturili straine". Asa imi explic si marile privatizari din Romania. Abia astept sa vad si partea a III a.
|
|
juliette_nazomer 8 mesaje Membru din: 29/01/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:34
Cei mai mari criminali din toate timpurile sunt e v r e i i care au distrus o buna parte din intelectualitatea Romaniei. Toate razboaiele au fost declansate de ei. Ei se autonumesc "popor sfant" dar nu este acesta adevarul. Sa cercetati ce religie au avut vechii daci si cum evreii au furat vechile scripturi, le-au modificat si au introdus minciuni ca omenirea sa stea infricosata de apocalipsa. Evenimentele negative care se petrec sunt consecintele practicarii magiei negre si albe de catre aceasta rasa insalubra. Tot ce vad ei ca este inaltator cauta sa distruga, indiferent despre ce este vorba.
|