Info
x
Vrem parlament unicameral...
|
9am056001 1 mesaj Membru din: 20/05/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 18:21
dar pe voi cu cit va plateste PSD + PNL
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 16:48
Daca d-nul BASESCU peirde alegerile, parlamentarii stiu ei cum sa procedeze sa scape de aceasta modificare care nu le este pe plac.
GINA
|
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:39
NU se poate parlament unicameral decat daca se modifica constitutia si fiti siguri ca asta nu se va face asa de usor ptr ca isi vor taia lor "craca de sub picior". Nu-i intereseaza pe ei prea mult asta. Stiti care a fost de fapt cea mai tare manipulare a poporului in alegeri. "NOI VOM STRANGE CUREAUA" ! Sarcul Ciorbea l-a costat foarte mult asta si inca din partea cui? A PD-ULUI ... ACUM ESTE BINE VANDUTA GOGOASA ASTA vor fi mai putini parlamentari (FRECANGII) DOAR 300....
"De ce le este frica de nu scapa doar 300 de parlamentari."! SALVATORUL ROMANIEI DOMNNUL traian basescu!!!! A INCEPUT OMUL SA FACA ECONOMII DE DRAGUL POPORULUI ROMAN... Hai sa fim seriosi ca nu asta se vrea. S-a vrut PUTEREA oameni buni si s-a obtinut. Acum problema este alta: CE VREA DE FAPT POPORUL ROMAN?? VREA REDUCEREA CHELTUIELILOR CU TOT CE IMPLICA------ Administratia de stat------: Parlament, Prefecturi, Primarii,Ministere,etc. De ce? ca nu isi fac treaba si ca sunt prea multi. PREA MULTI!! NU, FOARTE MULTI SI INUTILI. |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 16:34
Daca referendumul a fodt validat , trebuie sa se voteze in parlament o lege care va stabilii un parlament unicameral.
GINA
|
|
9am095133 28 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 22:10
Vreti pe NAIBA......
Sa va conduca un dobitoc VICLEAN, SIRET si DĂȘTEPT DE JMECHER care este T.B. și veți avea 5 ani dacă nu-i va veni prostia-i proprie de hac ori niscai sforari pentru țăndărică ăsta fost șuviță șacum chelios. |
|
9am178884 5 mesaje Membru din: 18/12/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 19:09
Eu propun sa ramana Basescu si Boc pe viata, fara noi alegeri, fara niciun parlament,
ca atata cheltuiala din 4 in 4 ani sau din 5 in 5? Cat de inculti puteti fi sa inghititi pe nemestecate spusele unor populisri de duzina? Chiar credeti ca la Parlament sunt cheltuielile mari???? Eduard |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 19:33
'Vrem PARLAMENT UNICAMERAL...-------- o sa aveti si cu ce va incalzeste,puneti mana la munca trogloditilor c'asa ati facut 20 de ani,v-ati certat pt.toti nespalatii si escrocii din politica si ati ajuns sa beti apa dupa apa de ploaie[tot e bine ca se gasesc biscuiti--posmagi,deh]
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 05:46
SA TRAITI BINE . ASA NEA INVATAT CONDUCATORUL / NU E PREA PUTIN ....... NU PRODUCEM MAI NIMIC DECIT GILCEAVA POLITICA DE CE NU A PROPUS TOVU DESVOLTAREA INFRASTRUCTURII/ A INDUSTRIEI/ SAU AGRICULTURII CHIAR TARA ASTA NU FACE DECIT SA VINDA DE 10 ACELAS PRODUS CA SA AVEM BANI LA BUGET?DE UNDE VINE CRESTERE ECONOMICA ? TOTI TAC /ASA CONDUCATORI ASA TARA/...
|
|
|
|
9am16526 60 mesaje Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 14:19
O as aveti mai mult decat ati votat. O "Marea Adunare Nationala " si un presedinte pe veci.
Baravo natiune. Atat de destepti sunteti ca ati votat voi, ce pentru altii si-ai dat si viata sa nu se mai intample in Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am16526 60 mesaje Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 14:47
Pentru cei care ati fost pacaliti
Economia care se face pe an prin eliminatea celor 170 de parlamentari cu toate urmarile de rigoare este echivalent cu ecomnomia pe care o face un om cu salariul de 10milioane de lei pe luna si pune la borcan spre economisire 1mie lei./an Sau ca sa fiu mai exact intr-un an de zile se economiseste 0.01 din PIB-ul Romaniei. Adica mai nimic. Sau si mai clar Intr-o suta de ani Romnia economiseste 1% din PIB-ul pe un an de zile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am175157 89 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 15:27
Sa stiti ca dupa parerea mea un Parlament Unicameral ar fi cu mult mai eficient in cazul in care toti parlamentarii si-ar vedea de treaba si ar muncii cpnstiincios, in felul acesta s-ar reduce cheltuielile
parlamentarilor cu cel putin 35% bani care ar putea fi folositi la marirea pensiilor mai ales ale celor mici. dar degeaba ne dam noi cu parerea caci acest lucru nu se va infaptui decit poate peste 5-6 ani s-au mai incolo fiindca sint f. multi care nu vor sa-si piarda locurile lor caldute si sa ia bani multi pentru a nu face nimic doar sa fie si ei prezenti citeodata prin parlament (vezi cazul lui Crin Antonescu) care mai vroia sa ajunga si Presedinte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 15:31
Parlamentul e institutia suprema in stat. E controlata prin citeva mecanisme, chiar de cei care i-au ales. Demonstratii de exemplu. Petitii, etc. Si mai sint. Daca nu convine ceva ...faceti din astea.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:48
Atata vreme cat pentru Cotroceni sunt bani, deoarece au primit pe 2010 cu 40% mai mult decat in 2009 de la buget, atunci acuz de rea-credinta pe cei ce afirma ca parlamentul unicameral cheltuieste prea mult, sa fie clar !!!!!!!!!!!!!
Pe de alta parte, bicameralismul reprezinta o garantie in plus a respectarii de catre Romania a valorilor democratiei, a respectarii principiului separatiei puterilor in stat. Cu alte cuvinte, nici una din puterile din stat nu are voie sa puna gheara sau sa domine de nici o culoare o alta putere din stat. Orice s-ar spune unicameralismul e pe duca, tendinta in Europa este de trecere a ultimelor tari cu parlament unicameral la bicameralism. Pe noi, ce ne mananca sa involuam?!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:57
De la: 9am178165, la data 2010-01-27 15:48:24Atata vreme cat pentru Cotroceni sunt bani, deoarece au primit pe 2010 cu 40% mai mult decat in 2009 de la buget, atunci acuz de rea-credinta pe cei ce afirma ca parlamentul unicameral cheltuieste prea mult, sa fie clar !!!!!!!!!!!!! Sunt de acord doar cu conditia micsorarii numarului de impostori din ambele camere !
Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 22:10
N-am vazut nici un fel de economie la camera deputatilor desi e sefa o pupila a lui basescu, iar a cotroceniul are bugetul mai mare cu 21%.
unde fac economii portocalii? boc si base au compromis definitiv parlamentarimul in romania cu discursurile lor de manelisti pe masura electoratului lor. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 13:28
MA DUC SA-I SCHIMB PASAPORTUL CA MAI AVEA UN AN SI EXPIRA.
FRATILOR , EU VA LAS CA VAD C AVETI MULTE PROBLEME DE DISCUTAT ! SUCCESURI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am102250 5 mesaje Membru din: 19/07/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:38
pai sa suga mai putini (nuti inchipui ce coada sar face,pe bune,abia astept sa vina si la mine)din ceea ce produc altii.sintem egali cu americanii la parlamentari,dar ei cit popor au.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:43
De la: 9am102250, la data 2010-02-22 14:38:43pai sa suga mai putini (nuti inchipui ce coada sar face,pe bune,abia astept sa vina si la mine)din ceea ce produc altii.sintem egali cu americanii la parlamentari,dar ei cit popor au. LA EI E MULTI AU DE UNDE SUGE
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:07
- nu a explicat nimeni pana acum cum s-a ajuns la nr de 300 de parlamentari (oricum se pare ca norma noastra de reprezentare - nr de parlamentari raportat la nr de locuitori - este una din cele mai mici din Europa),
- de ce este necesara o singura camera si nu o despartire clara a atributiunilor celor doua camere ? Parerea mea este ca nu a fost decat o chestiune pur electorala a actualului presedinte care s-a bazat pe greatza romanilor vis-a-vis de politicieni si, prin corespondenta, capital de simpatie castigat de cel care propune taierea capetelor acestora. Cred ca nu este rea o anumita micsorare a numarului acestora dar mult mai important mi se pare a se stabili clar ce fac cele doua camere si a se stabili un regulament cu privire la ,,plimbaretii'' ce devin independenti (sanki). Avand in vedere tendinta traditional romaneasca de a conduce ,,supusii'' dupa bunul plac si fara opozitie, parca mi se pare ca ma apropii mai mult de adevarul masurilor propuse. In rest... praf in ochii celor care casca gura la ,,adevarurile'' presedintelui.
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:10
De la: reio, la data 2010-02-22 15:07:47- nu a explicat nimeni pana acum cum s-a ajuns la nr de 300 de parlamentari (oricum se pare ca norma noastra de reprezentare - nr de parlamentari raportat la nr de locuitori - este una din cele mai mici din Europa), mai bine zis fum in ochi
|
9am181937 25 mesaje Membru din: 18/02/2010 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:20
daca mai sunt persoane care nu doresc materializarea parlamentului unicameral,avand in vedere ca 26-27 din pib se consuma pt ei si nu fac nimic pt popor ci se gandesc cum sa-l dea jos pe base a doua oara sa poata fura in continuare,eu as prefera pentru 4 camere ca 80,90 din pib-ul romaniei sa mearga pt intretinerea acestei spume de rahat.ori cum pestele de la cap se strica.
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 20:33
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 08:47
BASELU a scos repede o prosteala pentru romani ;/ unicameral / este acesta succesul si garantarea modernizarii romaniei ? ma indoiesc .trebuie eficientizarea statului roman si eliminarea structurilor politice din functionarea structurilor de stat pina la nivel de ministru .mai jos deja avem corupti si suspecti .asa ca unicameralul propus este culmea aburelii
SA FITII IUBITI / |
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 17:33
Ati vazut voi vreun consilier prezidential sau vreun secretar de stat din Ministerul Administratiei si Internelor prezentand o singura analiza concreta la toate nivele administratiei centrale si locale
privind cheltuielile salariale cu personalul si celelalte cheltuieli pe cap de angajat ? Ati vazut vreo analiza prin care sa se faca o reala dimensionare a necesarului de functionari pe structurile existente si calificarile necesare. Exista vreo intentie de-a evalua functionarii fie si numai prin compararea calificarii profesionale cu cerintele si responsabilitatile postului ocupat. Exista criterii de performanta pentru aprecierea functionarilor publici pe care sa-i stim si noi ? Nu cred ca o sa vedeti niciodata ,cat timp actuala clasa politica conduce tara asta. Numarul de functionari publici este atat de mare deoarece fiecare partid si-a angajat " rudele" in speranta ca acestia ii vor vota. Discutia privind reducerea numarului de camere ale parlamentului pentru a reduce cheltuielile bugetare devine in acest context minimalista , caci presedintele Basescu isi ataca dusmanii politici, numai. Nu vad o intentie de a reduce pe cai viabile si eficiente cheltuielile la nivelul intregii administratii. Centrale si locale. Cand problema va fi abordata - de actualul presedinte , asa cum a promis-o in campanie - in maniera restructurarii statului in Romania eu am sa-l cred ca nu se teme si va face ceea ce a promis. Nu batalii politice asteptam ci schimbari adevarate si transparenta. Sau , exista transparenta , dar eu nu pricep limbajul reprezentantilor puterii Eu , raman in asteptare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 23:15
De la: 9am118336, la data 2009-12-24 10:39:56NU se poate parlament unicameral decat daca se modifica constitutia si fiti siguri ca asta nu se va face asa de usor ptr ca isi vor taia lor "craca de sub picior". Nu-i intereseaza pe ei prea mult asta. Stiti care a fost de fapt cea mai tare manipulare a poporului in alegeri. "NOI VOM STRANGE CUREAUA" ! Sarcul Ciorbea l-a costat foarte mult asta si inca din partea cui? A PD-ULUI ... ACUM ESTE BINE VANDUTA GOGOASA ASTA vor fi mai putini parlamentari (FRECANGII) DOAR 300.... |
|
9am175157 89 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 7 Martie 2010, ora 10:21
Da domnilor VREM Parlament unicameral !!! ce atita "tura Vura " asta am votat asta vrem. Sau nu va place domnilor? nu va mai pute-ti dezlipi de scaunele alea unde nu faceti si nu ati facutnimic pina acuma, ati indatorat aceasta Tara pina la limita suportabilitatii si va-ti imbogatit pina cind ati saracit acest popor care traieste la limita suportabilitatii!? Plecati odata ! si mai lasati-ne dragi tovarasi ca si cu un prlament redus se poate face treaba daca s-ar muncii constiincios acolo si nu mai bagati atitea motive ca nu se poate ca ba una ba alta, IESITI odata de acolo TRINTORILOR ca neam saturat ! ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 10:13
Prietene ce vrei unicameral nu se poate doar cu 40 sau 50 ca si astia sint multi si maninca de
degeaba?Sau mai bine numa unu /si smecher gen basescu?.... A spus cineva ceva de eficienta sau de competitie in capitalism ? doar patroni spun asta muncitorilor prost platiti si dusi la exasperare . ROMANE FII DESTEPT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 09:12
De la: 9am175157, la data 2010-03-07 10:21:04 mesaj catre toti inteligentii care se agita cu t parlamentul unicameral si il sustin cu ardoare.. stiti voi ce inseamna cu adevarat? stiti voi ce deosebiri de structura si atributiuni implica un parlament bicameral fata de unul unicameral? in afara de faptul ca vreti doar micsorarea numarului de parlamentari ( ce se poate face si in orice parlament, fie el cu una sau doua camere) mai cereti ceva? stiti cumva care este diferenta constitutionala intre un deputat si un senator? cum ajuta democratia fiecare fel de instiututie? sau ati ramas cu ideea marii adunari nationale, parlament unicameral si acela? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 09:17
De la: Nr4, la data 2010-03-16 09:12:11De la: 9am175157, la data 2010-03-07 10:21:04 diferenta dintre un deputat si un senator este..........cotizatia care a dato fiecate c sa ajunga acolo unde vrea
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 22:32
De la: 9am045616, la data 2010-03-16 09:17:28De la: Nr4, la data 2010-03-16 09:12:11De la: 9am175157, la data 2010-03-07 10:21:04
|
|
|

LA EI E MULTI AU DE UNDE SUGE
diferenta dintre un deputat si un senator este..........cotizatia care a dato fiecate c sa ajunga acolo unde vrea