back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vrem parlament unicameral...

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 16:36

Eu voi vota Da pt. a fi mai putini hoti si trantori care completeaza rebus sau dorm

Raporteaza abuz de limbaj
mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 16:39

daca ai trait 25 de ani in comunism suntem de-o seama.ai trait bine?eu nu.premisele unei dictaturi bat la usa .ce mi-e sa dea vreo lege si sa fii presedinte pana te vrea poporul eventual sa crapi presedinte.si-asa mandat de presedinte de 5 ani mi se pare mult.la democratia noastra serioasa si consolidata cred ca vreo 3 ani le era de ajuns.sunt sigura ca si 100 de parlamentari sa fie si noua tot n-o sa ne fie bine ,dar nu e democratic am inteles ca din 2010-2011 in ue o sa fie obligatoriu bicameralul da si asa a fost o vrajeala chestia cu referendumul ca asta pana la urma tot parlamentul o decide ce si cum.asa ca noi sa fiim sanatosi ca belele curg.

stefanludwig58

29 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 17:51

basescu si ai lui doresc parlament unicameral si mai putini parlamentari pentru a avea el mai multa putere. asa a facut si Ceauscu prin 70 si incet incet a avut atat de multa putere incat a trebuit sa-l impuscam ca sa scapam de el.nu vreau ca isoria sa se repete asa ca eu personal " voi sufla si in iaurt".

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 22:58

De la: 9am156374, la data 2009-11-21 23:44:48

Da, vreau parlament unicameral si deasemenea vreau desfintarea tuturor legile speciale care asigura privilegii parlamentarilor,armatei,magistratilor etc. M-am saturat sa ma simt sfidat intr-o tara care se vrea democratica . Aasta este motivul pentru care voi vota cu D-l Basescu , primul presedinte al Romaniei care a incercat sa schimbe ceva in tara asta dar s-a impiedicat de mafia PSD-PNL , GENERATIA A DOUA DE COMUNISTI SI IMBOGATITII DE DUPA REVOLUTIE CARE AU FURAT SI-AU SPOLIAT TOT CE MAI EXISTA IN TARA ASTA.( vezi PETROM cu concesionarea terenurilor petroliere pe timp de 30 de ani, mare parte din platoul marii Negre, banci, Tractorul Brasov, ARO Campulung si altele).

Un cetatean din Ploiesti

cat ti-a dat tata pentru postarea asta.. ca nu ai tu creier sa le spui pe toate,,,
si doar ti-a zis la partid sa nu dai copy/paste ci sa fii mai creativ ..rusine.. iei banii degeaba

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:57

De la: 9am156374, la data 2009-11-22 01:40:27

Un raspuns pentru "Broscuta cea verde". Dictatura nu mai poate fi, pentru ca un presedinte numai poate avea decat doua mandate. Adevarul este ca in momentul de fata avem mai multi parlamentari ca in Statele Unite. In Europa sunt 14 state care au parlament unicameral si sunt unele din cele mai prospere. Cred ca esti de acord cu mine ca prin reducerea numarului de Parlamentari se poate mari si eficienta ,pentru ca acum din cei 471 jumate dorm sau citesc presa(lipsa de respect fata de alegatori) si o parte lipsesc nemotivat pentru ca au si probleme nu. Eu unul nu pot sa plec de la serviciu pentru ca pierd retributia pe ziua respectiva . Eu zic ca reducerea numarului de parlamentari este o sulutie buna si la fel o singura camera este suficienta pentru ca se reduce timpul de validare a legilor. In momentul de fata Camera Deputatilor si Senatul au aceleasi prerogative lucru care lungeste actul legislativ. In concluzie: nu exista niciun pericol de dictatura deci mai gandeste-te in privinta votului legat de reducerea numarului de Parlamentari.

PM

La intetiile lui de masacrare a constitutiei nimeni nu mai poate garanta ceea ce sustii si iti dau dreptate pana la proba contrarie, care ma ingrijoareaza.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:59

De la: lala_cri, la data 2009-11-22 16:36:19Eu voi vota Da pt. a fi mai putini hoti si trantori care completeaza rebus sau dorm

Nu mai conteaza acum dar trebuie sa stii ca aia mentionat de tine mai sus, ridica o mana posibil salvatoare in anumite conjuncturi. E important sa fie mai greu de manipulat ridicarea mainilor sau a bilelor, depinde de caz.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 02:48

Vind parlament...dau democratia ...gratis.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 09:51

De la: nastasemihail, la data 2009-11-23 02:48:28Vind parlament...dau democratia ...gratis.

Pai il cumpar eu, dar nu stiu daca incap toti in Dunare !!

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 09:58

De la: nastasemihail, la data 2009-11-23 02:48:28Vind parlament...dau democratia ...gratis.

E ca si cand ai incerca sa vinzi un spital de nebuni (desi aici ...ai scoate ceva profit ...ca toti apartinatorii vor sa scape de nebuni.......) sau o adunatura de hoti .....cine sa-i vrea ...????
Eu una cred ca mai degraba scapi de ei cu praf de pusca sau zeama de catuse ...dar cine sa se ocupe si de ei cand tara asta -i preocupata sa -si restaureze trecutul ...adica sa voteze cu Geoana ... ?????
Da-i gratis lu' nea Tycu poate-i foloseste la muncile campului ....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:00

De la: Tycu, la data 2009-11-23 09:51:10

Pai il cumpar eu, dar nu stiu daca incap toti in Dunare !!

Nea Tycule ...poti sa-i iei dar vezi ...cu ce-i cari ca-s multi .....si du-i unde a intarcat mutu' iapa ....

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:37

Sunt profund dezamagit. In naivitatea mea, credeam ca cei 170 de parlamentari vor fi impuscati. dar nu este asa. ce rau imi pare, macar sa-i castreze sa nu se mai imulteasca, secalear samanta. Nu am urat in viata mea pe nimeni cu atata inversunare, cum urasc acesti politicieni excroci si fara caracter .Hooooooo.

Liberalconvins

8 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:45

Ar trebui sa fiti tatuati pe frunte, toti cei care ati votat base+aiurelile lui, cel putin asa n-o sa puteti ascunde, cum au facut ailalti in 89, sa stim cui datoram dictatura ! LIBIDINOSILOR !

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:41

vedeti deja ce divizati suntem,plini de patos de zici ca ne da careva ceva asa si aia da aia iti dai seama cand il apara pe baselu,pe geoana se gandesc la cascaval da noi....vai de capul nostru ne facem in toate felurile cand ei gata isi imbirliga cozile acu si o sa uite si de unicameral ,si de bicameral si de maica-sa si de taica-su o sa fie o voie buna de n-o sa mai avem ce zice

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 17:14

Parlament unicameral=reprezentativitate mai scazuta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 21:43

De la: nastasemihail, la data 2009-11-24 17:14:51Parlament unicameral=reprezentativitate mai scazuta.
si acum crezi ca te reprezinta cineva????? sa fim seriosi macar avem speranta ca vor fii create legi mai rapid (tehnica copy-paste ) si mai este gandul ca vor manca mai putini bani (salarii hotel masina de serviciu etc etc)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 21:46

De la: ionescucostica, la data 2009-11-24 21:43:20
De la: nastasemihail, la data 2009-11-24 17:14:51Parlament unicameral=reprezentativitate mai scazuta.
si acum crezi ca te reprezinta cineva????? sa fim seriosi macar avem speranta ca vor fii create legi mai rapid (tehnica copy-paste ) si mai este gandul ca vor manca mai putini bani (salarii hotel masina de serviciu etc etc)
Nu se face nici o economie. Numai aparatul se micsoreaza ca numar, sa se impauneze ei mai bine. Cine o sa fie ca ei. Pene in fund o sa le mai lipseasca.

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:15

SA votat nu?sa vedem cine-l va realiza și cum?si sa-si reduca cheltuielile ....cei care risipesc fara scrupule banii si încrederea noastra.Speram sa fie supusi oprobiului public chiar de colegii lor.

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:39

Da , ar trebui sa fie fara echivoc raspunsul fiecaruia din noi . Dar cum tot romanul se pricepe la politica face pe lupull moralist . Voi tinerii care scrieti pe aci ar trebui sa stati mai mult pe ganduri sa va mai intrebati parintii sau dupa caz bunicii . Sa va povesteasca ei cum e cu parlamentul.
In perioada interbelica politica PNL - PNT a dus tara la rapa si datorita nemultumirilor norodului , acesta a sustinut comunistii propusi re rusi ( au mintit frumos populatia care a pus botul sperand intr-o viata mai buna si stim foarte bine ce am suferit . Azi santem cam in aceiasi situatie aatat economica cat si politica . Trebue numai sa deschide-ti ochii bine in turul doi . Sa va mai povestesc ceva Nici un stat din cadrul EURO nu si-a vadut sau concesionat bogatiile strategige ale tariii asa de repede cum au procedat guvernantii nostrii . Toate aceste schimbari in spatiul euro sa facut cu pasi mici si siguri fara ca poporul sa sufere . Aici in aceasta discutie trebuie introdusa si Banca Ntionala care a contribuit si ia cu un procent de 40% din nenorocirea poporului roman .Politica monetara neadecvata momentului si numai in favoarea bancherilor( vezi dobanzile mari ) a dus la prabusirea monedei nationale si saracirea populatiei facilitand ascensiunea furturilor inselaciunilor (vezi creditele pentru locuinte) oameni care au achitat case si nu au de unde lua constuctorul ramanand cu datoria la banca . As avea ulte sa va povestesc dar ma tem ca ma veti certa. Dupa umila mea parere cred ca asa cum au reactionat atat politicienii cat si magistratii la aflarea vestii ca se va umbla la salarii si pensii au reactionat brutal dand jos guvernul . Nu este posibil sa nu fiti obiectivi si sa analizati corect situatia creata . Acuzatia ca basescu este dictator este gratuita . Care tara a mai permis justitiei sa intre in greva?
Sa auzim de bine.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:52

Nu am crezut ca se valideaza .UN SUCCES ADEVARAT.

GINA
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:44

Sa te cred pe cuvant ? Ar fi naiv din partea mea.
A trecut, am votat. Acum vrem sa stim rezultatul :
Vrem parlament unicameral sau vrem doar scaderea numarului de parlamentari ?
Conform rezultatelor, numarul celor care au votat DA pentru diminuarea numarului de parlamentari este sensibil mai mare decat numarul celor care au votat DA pentru parlament unicameral.
A aflat domnul Basescu, in mod obiectiv si clar ce vrea poporul ?
Se pare ca raspunsul va diferi in functie de persoana care-ti va da raspunsul si nu de rezultatul concret care e nesintetizat. Nu ne spune clar : atatia romani vor diminuarea numarului de parlamentari cu pastrarea parlamentului bicameral si atatia romani vor parlament unicameral cu pastrarea, cresterea sau diminuarea numarului de parlamentari.
Am votat si anume ce ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:53

De la: Liberalconvins, la data 2009-11-23 14:45:54Ar trebui sa fiti tatuati pe frunte, toti cei care ati votat base+aiurelile lui, cel putin asa n-o sa puteti ascunde, cum au facut ailalti in 89, sa stim cui datoram dictatura ! LIBIDINOSILOR !
ASA SUNT TOTI LIBERALII ? VAI DE CAPUL VOSTRU....BA VRETI CANDIDATURA REGELUI LA PRESEDENTIE.....BA VA ALIATI CU PDSRul.............IAR ACUM CE SA MAI SPUN...? DACA 20% DIN POPOR GANDESTE CA TINE EU EMITRZ IN PAPUA NOUA GUINEE

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:24

Hei ! Dupa mine, te rog. Mie mi se cuvine privilegiul de a pleca prima fiindca eu am ales destinatia asta si e deja brand aici pe forum.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:21

Ma voi nu intelegeti ca aia se revarsa peste noi daca ii inghesuim acolo.

igorspan

11 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 03:26

Faptul ca sunt 2 camere e pozitiv si democratic pentru a mentine o contrapondere si ca sa se evite derapajele iar numarul de parlamentari e determinat de o proportie cu populatia. O singura camera si
un numar restrans de parlamentari duce la dictatura dar de fapt cred ca asta-si doreste Basescu.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 16:45

Acum cand s-a validat referendumul trebuie vointa politica sa se si aplice.

GINA
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 13:08

cate pareri ?
cate energii defulate !!!
e o vorba din popor - pe langa multe altele :
fiecare pe limba lui piere !

9am174829

21 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 13:43

DA ........ + fara 'imunitate particulara', doar la declaratii politice care sa nu aiba atacuri la persoana, astea sa fie lasate pe mana procuraturii iar cel ce sesizeaza sa fie considerat om intre si responsabil, nu jigodii de mana II-a

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 15:39

Acum ca referendumul a fost validat dorim din suflet sa se si infaptuiasca din parlament.

GINA
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 22:16

Care ??? Cum ???i Cne ??? S-a validat... si anume ce ?

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:35

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vrem PARLAMENT UNICAMERAL...
Mergi la: