vladidec
851 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:24
Cand vine vorba de tigani, singurii discriminati sunt Romanii. Dar tiganul sta bine in Romania. Sper chiar ca Vanghelie sa iasa si presedinte intr-o zi si sa ne dea pe noi afara. Oricum se inmultesc mai repede ca noi.
Traiasca maneaua, traiasca aurul, traiasca Rromul ! Romanul de azi : cea mai proasta fiinta de pe pamant. Romanul trebuie exterminat. Pacat de tara asta frumoasa ca existam si noi. Daca asi putea sa va duc spre pierzanie asi face-o cu zambetul pe buze. Asi salva maximum 2 persoane ce ar merita sa devina Adam si Eva a patriei romanesti,  sau mai bine nu !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:24
adnana draga, nu am nimic cu nimeni ca sa trebuiasca sa ma impac.
ma deranjeaza doar cand vad tot felul de jigniri ( nu numai la adresa mea), cand vad tot felul de oameni care se cred mai presus. daca vii cu parerea ta proprie te desfiinteaza, nu sant bune argumentele tale decat ale lor, dovezile tale la fel. esti prost, dobitoc, tampit, pentru simplul fapt ca nu gandesti ca ei. din faptul ca am comentat postul baiatului care a spus ca un prieten de al lui ar impusca tiganii, s-a ajuns la concluzia ca eu am sa invat copiii sa impuste tiganii la scoala. acuma eu ce concluzii sa trag cu privire la inteligentza altora? niciuna, pentru ca nu de asta am intrat pe forum. am intrat sa discut cu lumea, sa vad puncte de vedere diferite de ale mele, sa vad cum gandesc altii, sa ma relaxez in timpul liber. iar altii imi evalueaza mie studiile si capacitatile. am fost evaluata destul la viata mea, macar in timpul liber va rog sa ma scutit. de 3 luni tot intr-un examen o tin. am si eu dreptul sa ma relaxez pe un forum fara sa fiu luata la rost?
daca are cineva vreun sfat , dar serios, nu la misto si la batjocura, cu privire la profesia mea, e bine venit. chiar il cer. dar nimeni nu stie sa dea vreo idee buna, decat sa aduca jigniri si sa ma ia la 11 metri ca ce fel de profesoara voi fi.
daca are cineva ceva inteligent de spus cu privire la treaba asta, accept idei, dar nu jigniri si conluzii trase aiurea.
ma intelegi ?
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:25
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:12:41De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:06:38De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 12:51:03De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:45:53nu cred ca esti tu in masura sa evaluezi capacitatile intelectuale ale cuiva. sau esti cumva medic psihiatru, psiholog sau ai orice alta specializare care s eocupa de asa ceva?
presupun ca nu
stii macar ce inseamna tampit?
Ioana, nu mai continua.intr-adevar, ai spus o mare porcarie.nu ai cum sa impusti un om, in secolul 21, orice ar face el.
Adnana, eu te iubesc mult pe tine, si cand gresesti sa evaluezi persoanele, , dar aici TE CONTRAZIC !!!
EU SUNT PACIFISTA CONVINSA, DAR UN PEDOFIL L-AS IMPUSCA FARA SA CLIPESC.......
Se spune: judecati pomul dupa poamele lui. E universal valabil.
Bianca, te rog.nu z isi tu prostii.Pana la urma, pedofilia poate fi o boala psihica.nimeni nu isi alege creierul candse naste.te rog eu, fii realista!!!!
Adnana  ....daca e boala psihica, si a mea e TOT AIA!!!
Adica boala unui pedofil OMOARA COPII, iar boala mea II PROTEJEAZA DE TRAUME INGROZITOARE SI CHIAR MOARTE !!!
CINE VOTEAZA CU MINE???
(dintre 2 rele alegeti raul cel mai mic: sa moara pedofilul sau copilul ????? ACEASTA-I INTREBAREA !!!!!  )
Cap de mort nu e, da s'aranjeaza!!!! Vladutz???? Ceva trupe SS??!!!
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:27
|
|
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:28
Daca macar un roman ar impusca un tigan, ar insemna o minune. Nu avem curaj sa facem nimik, altii fac grupari anti tigani ( in alte tari). iar noi care stim cel mai bine ce inseamna tiganul, ne ferim de ei. Suntem de tot rahatul.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:28
De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:25:54De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:12:41De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:06:38De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 12:51:03De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:45:53nu cred ca esti tu in masura sa evaluezi capacitatile intelectuale ale cuiva. sau esti cumva medic psihiatru, psiholog sau ai orice alta specializare care s eocupa de asa ceva?
presupun ca nu
Ioana, nu mai continua.intr-adevar, ai spus o mare porcarie.nu ai cum sa impusti un om, in secolul 21, orice ar face el.
Adnana, eu te iubesc mult pe tine, si cand gresesti sa evaluezi persoanele, , dar aici TE CONTRAZIC !!!
Bianca, te rog.nu z isi tu prostii.Pana la urma, pedofilia poate fi o boala psihica.nimeni nu isi alege creierul candse naste.te rog eu, fii realista!!!!
Adnana ....daca e boala psihica, si a mea e TOT AIA!!!
Adica boala unui pedofil OMOARA COPII, iar boala mea II PROTEJEAZA DE TRAUME INGROZITOARE SI CHIAR MOARTE !!!
CINE VOTEAZA CU MINE???
(dintre 2 rele alegeti raul cel mai mic: sa maora pedofilul sau copilul ????? ACEASTA-I INTREBAREA !!!!! )
draga Bianca, in primul rand,pedofilii nu omoara copii.fac niste lucruri extrem de oribile, dar nu omoara copii.si tu daca ai o astfel de boala psihica, mergi sa o tratezi, ca nu e bine sa fii bolnav , de nimic
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:29
Sunt aici , nu iert pe nimeni
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:29
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:24:50adnana draga, nu am nimic cu nimeni ca sa trebuiasca sa ma impac.
ma deranjeaza doar cand vad tot felul de jigniri ( nu numai la adresa mea), cand vad tot felul de oameni care se cred mai presus. daca vii cu parerea ta proprie te desfiinteaza, nu sant bune argumentele tale decat ale lor, dovezile tale la fel. esti prost, dobitoc, tampit, pentru simplul fapt ca nu gandesti ca ei. din faptul ca am comentat postul baiatului care a spus ca un prieten de al lui ar impusca tiganii, s-a ajuns la concluzia ca eu am sa invat copiii sa impuste tiganii la scoala. acuma eu ce concluzii sa trag cu privire la inteligentza altora? niciuna, pentru ca nu de asta am intrat pe forum. am intrat sa discut cu lumea, sa vad puncte de vedere diferite de ale mele, sa vad cum gandesc altii, sa ma relaxez in timpul liber. iar altii imi evalueaza mie studiile si capacitatile. am fost evaluata destul la viata mea, macar in timpul liber va rog sa ma scutit. de 3 luni tot intr-un examen o tin. am si eu dreptul sa ma relaxez pe un forum fara sa fiu luata la rost?
daca are cineva vreun sfat , dar serios, nu la misto si la batjocura, cu privire la profesia mea, e bine venit. chiar il cer. dar nimeni nu stie sa dea vreo idee buna, decat sa aduca jigniri si sa ma ia la 11 metri ca ce fel de profesoara voi fi.
daca are cineva ceva inteligent de spus cu privire la treaba asta, accept idei, dar nu jigniri si conluzii trase aiurea.
ma intelegi ?
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:30
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:28:25De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:25:54De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:12:41De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:06:38De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 12:51:03De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:45:53nu cred ca esti tu in masura sa evaluezi capacitatile intelectuale ale cuiva. sau esti cumva medic psihiatru, psiholog sau ai orice alta specializare care s eocupa de asa ceva?
presupun ca nu
Adnana ....daca e boala psihica, si a mea e TOT AIA!!!
CINE VOTEAZA CU MINE???
(dintre 2 rele alegeti raul cel mai mic: sa maora pedofilul sau copilul ????? ACEASTA-I INTREBAREA !!!!! )
draga Bianca, in primul rand,pedofilii nu omoara copii.fac niste lucruri extrem de oribile, dar nu omoara copii.si tu daca ai o astfel de boala psihica, mergi sa o tratezi, ca nu e bine sa fii bolnav , de nimic
Ma blondino !!!! Mi-era dor de tine.....
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:16:28De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:08:24De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 13:00:56Daca invatamantul romanesc ar fi dus lipsa de specimene ca ioa d,probabil ca sovinismul si rasismul ar fi fost lucruri demult trecute...
santeti de groaza pe forumul asta unii, jur! si de o nesimtire rara. va permiteti sa jigniti persoane pe care nici nu le cunoasteti, va permiteti sa va luati de meseriiile altora, oameni cu care nici nu ati stat macar de vorba ca lumea sa ii cunoasteti. asta e poporul roman, toti santem mai inteligenti decat restul. sau cel putin asa ne credem. toti santem experti in de toate. toti santem capabili sa evaluam capacitatile intelectuale ale celor din jur.
poate esti tu mai destept decat cei care m-au evaluat la momentul potrivit si au considerat ca pot fi profesoara. poate ai tu mai multe studii decat aia, ai fi luat premiul nobel in invatamnt te pomenesti, si nu am auzit de tine la stiri?
eu nu mi-am permis sa ma iau de inteligentza sau studiile nimanui pe forumul asta, si totusi sant jignita in fiecare zi. nu inteleg de ce naiba. punct. nu mai stau de vorba din momentul asta decat cu acele persoane civilizate care stiu vorbi, si care chiar daca se enerveaza sau discutam in contradictie, nu jignesc.
toti sant experti in de toate, dar sant curioasa ce IQ ridicat ai si tu si bi_anca, si sant curioasa ce studii speciale aveti voi de santeti asa de presus fata de restul. aveti cumva cate 3 doctorate luate toate la oxford sau care e faza? sigur nu, aia nu gandesc asa.
se vede mediocritatea voastra din simplele voastre postari.
m-am saturat de voi, nu mai discutam, pa!
Ioana, atat Shlomi, cat si Bianca, sunt foarte de treaba.Asa se vorbeste pe forum.nu baga in seama rautatile lor.
aici este o regula:cine greseste este transat din prima.lasa ca o sa te impaci tu cu ei, ca sunt oameni buni Rautatile noastre,zici?Mizilic ,pe langa ''bunatatile'' pistolarilor ce se tot invartesc p-aici...
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
De la: vladidec, la data 2009-07-20 13:28:16Daca macar un roman ar impusca un tigan, ar insemna o minune. Nu avem curaj sa facem nimik, altii fac grupari anti tigani ( in alte tari). iar noi care stim cel mai bine ce inseamna tiganul, ne ferim de ei. Suntem de tot rahatul.
ai grija ce mai spui ca te linseaza astia pe aici !
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:31
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:24:50adnana draga, nu am nimic cu nimeni ca sa trebuiasca sa ma impac.
ma intelegi ?
Da Ioana, tre inteleg.ce crezi ca eu nu am primit jigniri pe forum?  sute  si de la persoane cu care acum sunt prietena.inca esti noua.si presupun ca o sa mai primesti, dar nu te supara de la asta.fiecare poate sa zica ce vrea, tu stii adevarul despre tine
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:32
De la: vladidec, la data 2009-07-20 13:28:16Daca macar un roman ar impusca un tigan, ar insemna o minune. Nu avem curaj sa facem nimik, altii fac grupari anti tigani ( in alte tari). iar noi care stim cel mai bine ce inseamna tiganul, ne ferim de ei. Suntem de tot rahatul.
ba Vlad
initial,te-am sustinut, dar vad ca dai in fanatism.frana de motor, mamica, ca nu iti face bine la inimioara atata nerv
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
De la: vladidec, la data 2009-07-20 13:28:16Daca macar un roman ar impusca un tigan, ar insemna o minune. Nu avem curaj sa facem nimik, altii fac grupari anti tigani ( in alte tari). iar noi care stim cel mai bine ce inseamna tiganul, ne ferim de ei. Suntem de tot rahatul. Vorbeste in dreptu tau si,te asigur de sustinerea mea...
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:33
totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:35
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:33:17totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
imi cer mii de scuze, vroiam sa spun inceputul topicului, sa nu fiu luata iar la misto de atotinteleptii care nu gresesc niciodata
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:35
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:36
Hitler, a omorat homosexuali, bolnavii psihic, pedofilii, violatorii, (de frica sa nu fie ereditar), si toate anomaliile Germaniei de atunci ! Dintr-un singur motiv : Germania trebuia sa fie "perfecta". Au murit f. multi copii. Ca e boala psihica sunt deacord, dar degeaba dai vina pe "boala" daca astia fac rau !!!! Pedofilii, criminali in serie, toti au aceasta boala, asta inseamna ca trebuie achitati ?
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:36
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:35:05De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:33:17totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
imi cer mii de scuze, vroiam sa spun inceputul topicului, sa nu fiu luata iar la misto de atotinteleptii care nu gresesc niciodata Daca te ajuta cu ceva,hitleristii sunt niste cretini,ca sa mai variem putin...
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:37
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:35:05De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:33:17totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
imi cer mii de scuze, vroiam sa spun inceputul topicului, sa nu fiu luata iar la misto de atotinteleptii care nu gresesc niciodata
ai un magnet ce atrage rautati
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:38
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:31:15 De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:24:50adnana draga, nu am nimic cu nimeni ca sa trebuiasca sa ma impac.
ma intelegi ?
Da Ioana, tre inteleg.ce crezi ca eu nu am primit jigniri pe forum? sute si de la persoane cu care acum sunt prietena.inca esti noua.si presupun ca o sa mai primesti, dar nu te supara de la asta.fiecare poate sa zica ce vrea, tu stii adevarul despre tine
Iubita mea, noi doua am tras o cearta pe cinste...Dar tu esti un copil bun, care admite cand greseste (mare lucru) si vrea sa invete din greseli.
ioa_d NUUUU e ca tine.
E neinformata si se vede cu ochiul liber. Nici nu vrea sa se informeze, ca era suficient sa vada ce video postase Mihail pe topicul cu extraterestrii, in paginile anterioare si atunci putea sa contraargumenteze.
Tu nu o tii pe a ta, fara sa stii despre ce vorbesti.
Esti desteptuta....Eu am incercat sa-i raspund la nedumeriri, dar pune TOT la indoiala. Ea nu vrea sa afle ADEVARUL, vrea sa impuna o DOGMA !! A EI !!!!
Nu a jignit-o nimeni....o face singura cu ceea ce posteaza. Eu am rugat-o frumos, stii ca sunt gentila, sa citeasca putin, dar nu a facut-o. Continuand sa combata CEEA CE NU CUNOASTE.
INTELEGI??
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:39
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:42
De la: Bi_anca, la data 2009-07-20 13:38:47De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:31:15 De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:24:50adnana draga, nu am nimic cu nimeni ca sa trebuiasca sa ma impac.
ma intelegi ?
Da Ioana, tre inteleg.ce crezi ca eu nu am primit jigniri pe forum? sute si de la persoane cu care acum sunt prietena.inca esti noua.si presupun ca o sa mai primesti, dar nu te supara de la asta.fiecare poate sa zica ce vrea, tu stii adevarul despre tine
Iubita mea, noi doua am tras o cearta pe cinste...Dar tu esti un copil bun, care admite cand greseste (mare lucru) si vrea sa invete din greseli.
ioa_d NUUUU e ca tine.
E neinformata si se vede cu ochiul liber. Nici nu vrea sa se informeze, ca era suficient sa vada ce video postase Mihail pe topicul cu extraterestrii, in paginile anterioare si atunci putea sa contraargumenteze.
Tu nu o tii pe a ta, fara sa stii despre ce vorbesti.
Esti desteptuta....Eu am incercat sa-i raspund la nedumeriri, dar pune TOT la indoiala. Ea nu vrea sa afle ADEVARUL, vrea sa impuna o DOGMA !! A EI !!!!
Nu a jignit-o nimeni....o face singura cu ceea ce posteaza. Eu am rugat-o frumos, stii ca sunt gentila, sa citeasca putin, dar nu a facut-o. Continuand sa combata CEEA CE NU CUNOASTE.
INTELEGI??
Bianca, multumesc pentru cuvintele frumoase, dar o sa continui sa ii iau apararea Ioanei(pentru ca este noua pe forum si este foarte de treaba).
Mai sus, Ioana, a recunoscut, ca a gresit in ceea ce a afirmat, deci si Ioana este capabila sa isi recunoasca greselile.
va iubesc pe amandoua si vreau paceeeeeeeee
|
vladidec
851 mesaje
|
Nu imi e frica de ce zic, dintr-un singur motiv, in Romania poti spune ce vrei, indiferent de realitate, caci nici un roman nu va actiona indiferent de directie :
Sa educam tiganii ( cine ar face asta ? )
Sa-i impuscam ( cine ar face asta ? )
Sper sa intelegeti adevaratele mele dorinte. Pentru astia ce salveaza mesajele de pe forumuri : Nu instig la violenta, vreau sa-i educ pe tigani, sa-i integram in societate, sa-i respectam si sa ne respecte. Au traditii si obiceiuri, insa ca si noi, s-au schimbat enorm... Traiasca Romania...
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
De la: vladidec, la data 2009-07-20 13:36:17Hitler, a omorat homosexuali, bolnavii psihic, pedofilii, violatorii, (de frica sa nu fie ereditar), si toate anomaliile Germaniei de atunci ! Dintr-un singur motiv : Germania trebuia sa fie "perfecta". Au murit f. multi copii. Ca e boala psihica sunt deacord, dar degeaba dai vina pe "boala" daca astia fac rau !!!! Pedofilii, criminali in serie, toti au aceasta boala, asta inseamna ca trebuie achitati ?
VLADUTZ...a fost o intrebare mai mult retorica aia despre omararea pedofililor... Crezi ca Germania are mai putini pedofili , sau dezaxati acum?? NUUU !!!
Ia uite la animalul ala din Austria care si-a sechestrat si violat propria fiica atatia ani........
VIOLENTA NU E UN RASPUNS: noi putem doar sa incercam sa EDUCAM bine propriile progenituri. Ca sa respectam propriile noaste principii.....
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:44
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 13:39:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:37:29De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:35:05De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:33:17totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
ai un magnet ce atrage rautati Nici nu stii cat ma atrage,am fantezii cu ea...
si eu cu voi, dar mai ales cu bi_anca
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:45
De la: vladidec, la data 2009-07-20 13:42:49Nu imi e frica de ce zic, dintr-un singur motiv, in Romania poti spune ce vrei, indiferent de realitate, caci nici un roman nu va actiona indiferent de directie :
Sa educam tiganii ( cine ar face asta ? )
Sa-i impuscam ( cine ar face asta ? )
Sper sa intelegeti adevaratele mele dorinte. Pentru astia ce salveaza mesajele de pe forumuri : Nu instig la violenta, vreau sa-i educ pe tigani, sa-i integram in societate, sa-i respectam si sa ne respecte. Au traditii si obiceiuri, insa ca si noi, s-au schimbat enorm... Traiasca Romania...
acuma, sa iti mai zic ceva : nici tu nu o sa faci NIMIC.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 13:47
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:44:21De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 13:39:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 13:37:29De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:35:05De la: ioa_d, la data 2009-07-20 13:33:17totusi nu pricep, de ce se ia lumea de mine, si de hitleristii de la inceputul forumului nu zice nimeni nimic ...
ai un magnet ce atrage rautati Nici nu stii cat ma atrage,am fantezii cu ea...
si eu cu voi, dar mai ales cu bi_anca Ce zici d-un menage a trois?Acu',hai sa lasam tziganii in durerea lor si sa ne calmam...Nici nu stii ce bine face sexul in trei!
|
|
|